محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

سلام دوستان
    مداران :
    این سهم مدتها پیش ترندلاین صعودیشو شکست . ولی به حمایت 177 واکنش مثبت نشون داده و درحال کف سازی است
    مقاومت سخت سهم 208 و فیبوی 78% و احتمالا سقف چنگال هست .اگر ردش کنه ، تا 245 مشکلی نداره . بعدش 260

بترانس در جواب سوال تعدادی از دوستان :
    این سهم مدتها پیش کف کانال صعودی خودش رو شکست و پس از پولبک به اون ، به ادامه نزول ادامه داد .
    سیگنال خرید در اندیکاتورها صادر شده . مقاومت 197 و بال بالایی چنگال اندرو خیلی مهمه . اگر این سطح بشکنه ، احتمال داره 213 هم یه ریزه مقاومتی باشه که ضعیفه. ولی مقاومت محکم سهم در 240 = فیبوی 61% قرار داره
    مهمترین حمایتها همچنان 172 و 160 هستند .

نظر

• bari
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 193

محسن خان یک سری هم باید به گروه دارویی زد سیگنال های خفیف خریدی توشون دیده میشه که انتظار دارم تشدید بشه بخصوص بر روی درازک گزارش سه ماهه فوق العاده بوده

نظر

• bari
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 193

در اصل توسط bari پست شده است View Post
        محسن خان یک سری هم باید به گروه دارویی زد سیگنال های خفیف خریدی توشون دیده میشه که انتظار دارم تشدید بشه بخصوص بر روی درازک گزارش سه ماهه فوق العاده بوده
        اینهم از گروه دارو کم کم بازار داره به ارزندگی این گروه پی میبره:x

نظر

• AVIN 8861
          عضو عادی
          • May 2012
          • 210

جناب مهرورز
          سلام و احترام

دوپرسش

در ارتباط با شصفها خبرتازه اي نيست؟ اوضاع بدي براي سهم وجود دارد.يادم هست كه شما حجم بالايي از سبد را به اين سهم تخصيص داده بوديد.
          و
          آيا گروه قند را پس از آن رشد زياد اخير بازهم مستعد رشد مي دانيد يا اينكه جو امروز و ديروز ممكن است فرصت فروش باشد؟

باسپاس

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
            جناب مهرورز
            سلام و احترام

دوپرسش

در ارتباط با شصفها خبرتازه اي نيست؟ اوضاع بدي براي سهم وجود دارد.يادم هست كه شما حجم بالايي از سبد را به اين سهم تخصيص داده بوديد.
            و
            آيا گروه قند را پس از آن رشد زياد اخير بازهم مستعد رشد مي دانيد يا اينكه جو امروز و ديروز ممكن است فرصت فروش باشد؟

باسپاس
            سلام
            در ارتباط با با شصفها ، بنده هم خبرهارو از سایتهای مختلف پیگیری میکنم که اخبار ضد ونقیض زیادی موجوده . 3ماه شرکت از تولید عقب افتاده . ولی باز اگر مدیران ... شرکت دست بجنبونن تا خوراک وصل بشه ، گزارش ارسال بشه و سهم تو جو مثبت باز بشه ، میتونه همه ناراحتی هارو برطرف کنه .وگرنه [-(
            مساله اصلی برای سهم دو مسئله است :
            یکی ارسال خوراک که هنوز وصل نشده
            دیگری پرداخت سود سهام که این هم مشخص نیست ( ولی فکر میکنم همون 300 رو بعد ارسال خوراک و ارسال گزارش سه ماهه بدن)

در مورد گروه قندی :
            بارها به دوستان عرض کردم که در روند صعودی دو کار باید کرد:
            یکی فروش در پیک قیمت و خرید سهم در آغاز دور جدید ( که بنده قصفها رو فروختم و مجددا قشیر و قشهد جایگزین کردم)
            دیگری سهامداری با گروه ، تازمانیکه سیگنالهای بازگشت صادر بشه .
            در نهایت تصمیم نهایی رو هر کس خودش با توجه به میزان ریسک پذیریش میگیره . پارسال این گروه بعضا 10 برابر و 13برابر شدن. بعد مدتی میگفتن ریسک گروه بالا رفته و .... . ولی باز گروه رالیشو از سر میگرفت
            من ریسک کردم. جفت پا پریدم تو این گروه . تا حالا ریسکم جواب داده و سود خوبی بردم.
            منتها نکته اینه که من بهترین ها رو سعی میکنم بخرم . مثلا وقتی قصفها خریدم . خیالم راحت بود فرصت فروش و خرید میده و از بهترین های گروهه
            در رالی جدید از ترس حجم مبنا ، قشیر و قشهد خریدم که باز از بهترینهای قندیها هستند و بنیادی خوب و معاملات خوبی هم دارن

حال بعد سود 70% - چند صد % از این گروه ، در بازگشت ، در بدترین حالت در گره با 12% میفروشیم . باز سود دهها درصدی پابرجاست.
            اگر این سوال رو اول هفته میکردید ، خیلی بهتر بود و دوستان میتونستن از فرصتها بهره لازم رو ببرن

در مورد گروههای بازار بنده قبلا سه گروه قندی - غذایی- کاشی رو پر بازده ترین گروه ها معرفی کرده بودم .
            گروه قندی و غذایی با رشد دهها درصدی جواب دادن. گروه کاشی هم در مجموع حداقل گین 20% رو دادن .
            در آینده به علاوه گروه قندی و غذایی ، با دو گروه دارویی و ساختمونی موافقم .
            ان شاء ا... در آینده بیشتر راجع به این دو گروه جدید که دور از چشم بازار هستند ، خواهیم گفت....
            یا حق

نظر

• Mohsen Mehrvarz
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1683

شاخص انبوه سازی یه رشد بدهکاره :
              در واکنش به ترندلاین صعودی ، برگشته . مقاومتهای اصلی در 493 و 521 هستند .

ثشرق :
              این سهم از بهترین های گروهه .
              تونسته سقف کانالشو بشکنه و به سمت مقاومت 200 حرکت کنه . بعد 200 ، معاملات زیباتری خواهد داشت و مقاومت بعدش در 225 قرار داره :

نظر

• AVIN 8861
                عضو عادی
                • May 2012
                • 210

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                سلام
                در ارتباط با با شصفها ، بنده هم خبرهارو از سایتهای مختلف پیگیری میکنم که اخبار ضد ونقیض زیادی موجوده . 3ماه شرکت از تولید عقب افتاده . ولی باز اگر مدیران ... شرکت دست بجنبونن تا خوراک وصل بشه ، گزارش ارسال بشه و سهم تو جو مثبت باز بشه ، میتونه همه ناراحتی هارو برطرف کنه .وگرنه [-(
                مساله اصلی برای سهم دو مسئله است :
                یکی ارسال خوراک که هنوز وصل نشده
                دیگری پرداخت سود سهام که این هم مشخص نیست ( ولی فکر میکنم همون 300 رو بعد ارسال خوراک و ارسال گزارش سه ماهه بدن)

در مورد گروه قندی :
                بارها به دوستان عرض کردم که در روند صعودی دو کار باید کرد:
                یکی فروش در پیک قیمت و خرید سهم در آغاز دور جدید ( که بنده قصفها رو فروختم و مجددا قشیر و قشهد جایگزین کردم)
                دیگری سهامداری با گروه ، تازمانیکه سیگنالهای بازگشت صادر بشه .
                در نهایت تصمیم نهایی رو هر کس خودش با توجه به میزان ریسک پذیریش میگیره . پارسال این گروه بعضا 10 برابر و 13برابر شدن. بعد مدتی میگفتن ریسک گروه بالا رفته و .... . ولی باز گروه رالیشو از سر میگرفت
                من ریسک کردم. جفت پا پریدم تو این گروه . تا حالا ریسکم جواب داده و سود خوبی بردم.
                منتها نکته اینه که من بهترین ها رو سعی میکنم بخرم . مثلا وقتی قصفها خریدم . خیالم راحت بود فرصت فروش و خرید میده و از بهترین های گروهه
                در رالی جدید از ترس حجم مبنا ، قشیر و قشهد خریدم که باز از بهترینهای قندیها هستند و بنیادی خوب و معاملات خوبی هم دارن

حال بعد سود 70% - چند صد % از این گروه ، در بازگشت ، در بدترین حالت در گره با 12% میفروشیم . باز سود دهها درصدی پابرجاست.
                اگر این سوال رو اول هفته میکردید ، خیلی بهتر بود و دوستان میتونستن از فرصتها بهره لازم رو ببرن

در مورد گروههای بازار بنده قبلا سه گروه قندی - غذایی- کاشی رو پر بازده ترین گروه ها معرفی کرده بودم .
                گروه قندی و غذایی با رشد دهها درصدی جواب دادن. گروه کاشی هم در مجموع حداقل گین 20% رو دادن .
                در آینده به علاوه گروه قندی و غذایی ، با دو گروه دارویی و ساختمونی موافقم .
                ان شاء ا... در آینده بیشتر راجع به این دو گروه جدید که دور از چشم بازار هستند ، خواهیم گفت....
                یا حق
                جناب مهرورز عزیز
                سلام و احترام

بی نهایت تشکر از پاسخ جامع و خوب شما

نظر

• moasheran
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 22

با سلام
                  لطفا در صورت امكان نموداري از فاذر و حتوكا و توضيحاتي در خصوص روند حركت اين دو سهم ارائه كنيد. متشكرم
                  سكوت سرشار از ناگفته هاست

نظر

• bari
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 193

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                    شاخص انبوه سازی یه رشد بدهکاره :
                    در واکنش به ترندلاین صعودی ، برگشته . مقاومتهای اصلی در 493 و 521 هستند .

ثشرق :
                    این سهم از بهترین های گروهه .
                    تونسته سقف کانالشو بشکنه و به سمت مقاومت 200 حرکت کنه . بعد 200 ، معاملات زیباتری خواهد داشت و مقاومت بعدش در 225 قرار داره :
                    باید منتظر صعود شاخص این گروه تا محدوده 615 واحد با توجه به جذابیت های این گروه برای شرکت در مجامع سالیانه و تقسیم سود مناسب بود

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

خب دوستان بریم سراغ بررسی بازار :

1)ساختمونیها به لیدری ثشرق استارت زدن . داشته باشید از این گروه .
                      2) قندیها ادامه دارن
                      3) غذایی ها مستدام هستن . غاذر سروشونه کف توش دراومده . این سهم 200% افزایش سرمایه تا دوماه دیگه داره . بخونید قیمت 600 ، هدف سروشونه کف و قیمت متعادل برای افزایش سرمایه سهم رو

4) شاخص دارویی :
                      این شاخص واگرایی مثبت زده . سروشونه کف هم توش محتمله

بنظر میاد در اواخر موج 4 و مهیای صعود برای موج 5 باشیم

تو این گروه درازک رو بیشتر از همه میپسندم .

دکوثر :
                      دکوثر با حمایت دلیران خوب میتونه حرکت کنه
                      کف دوقلو توش محتمله

نظر

• AVIN 8861
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 210

جناب مهرورز
                        سلام و احترام

در اين بازار سراسر مثبت انگار فقط اين تجهيزاتي ها مظلوم مانده اند. آذرآب به نظر رسيد امروز حركت خود را شروع كرد ولي فاراك به دلايل نامعلومي كلا از قافله امروز عقب ماند.
                        به نظرم اين فرزندان پدر ناخلف (صدرا) يك سود حسابي به بازار بدهكارند. يادمان هست كه با آن پي بر اي هاي مسخره قيمتهاي 380 براي آذرآب و 290 براي فاراك را بازار با ولع قبول مي كرد....اما حالا....

البته تحريم ها و.... هست كه به نظرم هر بلايي قرار بوده تا حالا سر اين دو سهم درآورند ،آورده اند....

اين دوسهم بدهكاريشان دقيقا شبيه بدهكاري خگستر در گروه خودرو ، مداران در گروه رايانه و غپينو در گروه غذايي است.... مي بينيم كه خگستر و غپينو چه جور حقشان را گزفتند و مداران هم فكر كنم از فردا.....

مايه امتنان است كه با ديد موشكافانه اي كه در شما سراغ مي رود در مورد فاذر و فاراك بفرماييد....

نظر

• bari
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 193

خوب حالامحسن جون بعد از ساختمونیا،غذایی ها و دارویی ها برو ببینیم پتروشیمی شازند کجای کاره>:d<

نظر

• bari
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 193

منتظر تعدیلای پی در پی شازند باشید:x

نظر

• shimab
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 422

محسن خان شاخص انبوه سازی را لطف می کنید؟ راستی امروز ثتران و ثشرق مقاومت 200 را شکستند؟ تارگت بعدی؟؟؟؟/:x

نظر

• Javad Paye
                                ستاره‌دار(1)
                                • Sep 2012
                                • 174

محسن خان يه نظري به شخارك هم بنداز ببين تكنيكالي چطوره؟ ممنون ميشم.

نظر

در حال کار...
                                X