محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohammad_esf59
    عضو عادی
    • May 2012
    • 41

پاسخ : محسن گلادیاتور تکنیکال

محسن جان فولای ترکوندم. دستور تعویض میدی یا نگهدارم تا بعد از عید؟ فکر کنم تعویض با شاوان یا شبندر بهتر باشه.
    خدا کنه کمتر از 30درصد بخوره.
    راستی این عرضه اولیه ها رو سبحان و رازک و دسبحا هم تاثیر گذارند درسته؟
    /:.sadsmiley.:/

نظر

• hector
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1764

درود
      جناب مهرورز من نمودار اکثر سهم ها رو نگاه میکنم rd+ داره
      اما نمیدونم چرا این واگرایی ها باعث برگشت سهم ها نمیشه :-/
      واقعا معلوم نیست چه خبر

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط mohammad_esf59 پست شده است View Post
        محسن جان فولای ترکوندم. دستور تعویض میدی یا نگهدارم تا بعد از عید؟ فکر کنم تعویض با شاوان یا شبندر بهتر باشه.
        خدا کنه کمتر از 30درصد بخوره.
        راستی این عرضه اولیه ها رو سبحان و رازک و دسبحا هم تاثیر گذارند درسته؟
        /:.sadsmiley.:/
        با اجازت محسن جان
        در مورد روند کوتاه مدت سهم هیچ نظری ندارم اما ذکر چند نکته خالی از لطف نیست...

دوستان میگن سود حاصل از سرمایه گذاری ها برای فولای تکرار نخواهد شد در اینده...
        خواهیم دید که ایا این سود سرمایه گذاری تکرار خواهد شد یا نه!!!

واقعا که!شرکت 5.5 میلیارد پول رو تو سه ماهه سوم امسال برده تو سرفصل سرمایه گذاری بلند مدت...

بیش از 1 میلیارد هم که تو سرمایه گذاری کوتاه مدت داره...

نکته ی قابل توجه سرمایه شرکته که کلا 4 میلیارد تومنه!!!!یعنی شرکت 1.5 برابر سرمایه اش سرمایه گذاری کرده حدودا!!!!!

پ.ن: فولای ندارم،بدم نمیاد حسابی پایین بازش کنن سوار بشم!واقعا یکی از سنگین ترین جوک ها بود این گزارش!،قطعا سال بعد تعدیل خواهد داشت،ونکته ی اصلی در مورد این شرکت اینه که امسال دیگه مجبوره افزایش سرمایه ی سنگینی که دو ساله داره عقب میندازه رو قطعا انجام بده(طبق الزام سازمان بورس باید سرمایه رو به 20 میلیارد برسونه...)

و با توجه به وضعیت شرکت و برنامه ی تقسیم سودی که پیش بینی کردن،بخشی از انباشته و بخشی از اورده خواهد بود(احتمالا 150% از انباشته و بعد از اون 100% از اورده،جمعا معادل 400% افزایش سرمایه طی دو مرحله )...به نظرم با افق سرمایه گذاری یکسال به بالا یکی از بهترین ها خواهد بود...

پ.ن:خداییش شرکت به این تر و تمیزی،فکر کن 10 میلیارد پول بهش تزریق بشه،واقعا نمیتونم تصور کنم چه اتفاقی ممکنه براش بیوفته!!!

بسیار به فولای خوشبینم برای سال اتی...

پ.ن2:راستی گزارش پیش بینی بر اساس 9 ماهه اش نیومده؟!نتونستم پیداش کنم...ضمن اینکه باید گزارش 9 ماهه حسابرسیش هم بیاد تا بشه بهتر در مورد این سرمایه گذاری های شرکت نظر داد...
        تمام سال من بی تو...

نظر

• javadmaster
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 39

سلام جناب مهرورز دو روز پیش من وتوشه خریدم فردا اگر منفی باشه حد ضررم فعال میشه با توجه به بنیادی خوب سهم نظر شما چیه نگه داری کنم یا تعویضش کنم در ضمن
          به نظر شما کگاز سهم خوبیه؟ از نظر بنیادی و از نظر تکنیکال برای ورود خوبه؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

هیچ توضیحی ندارم واسه پرسش دوستان . چون کلیات رو عرض کردم و گفتم که دوستان خودشون تعمیم بدن و تک سهماشون رو وفق بدن
            سه ماهه بازار منفیه . تعجب میکنم برخی دوستان تازه به فکر فروش در صورت شکسته شدن حمایت و حد ضرر هستند!
            بسیاری از خریدها اشتباه بوده . علتش هم خوشبینی غیر واقعی و بی پشتوانه بوده . این بازار منفی 10 هفته گذشته به خیلی از دوستان تجربه سال 90 و 87 و 84 رو در مدت کوتاهی داد.
            اینجا دیگه تکنیکال رو فراموش کنید. تکنیکال تو 99٪ سهم ها 8 هفته پیش سیگنال فروش داده و حالا بجز سهم هایی که با سفته بازی رشد کردند دیگه فروش توجیهی نداره .
            اگرچه همیشه خرید سهم مطمءن رو به نگهداری سهم نامطمئن ترجیه میدم
            . ( بنده کفپارس که بعد 50% افت تا 500 اومده بود رو در آغاز موج جدید تصور کردم. حد ضرر 500 شکست و خداحافظی کردم باهاش. تمام ..رفتم سراغ والبر.. قبول کردن ضرر و پایبند بودن به استراتژی برآیندی قطعا مثبت در معاملات داره )
            حالا سه استراتژی که قبلا عرض کرده بودم به دو استراتژی رسیده :
            1 ) نگهداری سهم های نامطمئن که تو کف هست به امید بازگشت .
            2) فروش سهم نامطمئن ( فراموش کردن ضرر ) و خرید سهم مطمئن تر

نظر

• Mohsen Mehrvarz
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1683

بی شک از برترین گروههای پرپتانسیل بازار که کمترین ریسک سرمایه گذاری را دارند گروه دارویی و بانکی میباشند.

اینک به بررسی الگوی تکنیکالی پخش میپردازیم...

پخش :
              این سهم که نشان داده است در بازگشتهای گروه شارپ حرکت خوبی میکند ، در مسیر اصلاح خود از سطح 445 بعنوان کفی معتبر بهره جسته است .

حال اگر سهم بتواند با حفظ حمایت 480 باحجم مناسب اقدام به شکستن مقاومت 560 نماید میتواند با تلاش برای تشکیل الگوی سروشانه کف به صعود خوبی نماید. بنظر میرسد مهمترین مقاومت پس از 560 سطح 630 و سپس 660 باشد .

لذا خرید سهم در محدوده 480-445 از ریسک پاییینی برخوردار است. اکنون به ذکر دلایل اهمیت سطوح مقاومتی فوق الذکر میپردازیم :

560 : تلاقی دو نسبت فیبوناتچی ریتریسمنت 38% در دو روند متفاومت + سقف کوتاه مدت سهم

630 : سقف کانال کوتاه مدت + تلاقی نسبتهای فیبوناتچی ریتریسمنت 23 و 61% در دو روند مجزا

660 : مقاومتی با سابقه عملکرد خوب

نظر

• mass0ood
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 429

جناب مهرورز

به نظر شما تا کی باید شاهد جو منفی بازار باشیم؟!! موج 5 شاخص از کجا شروع می شه؟!!

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1683

یه سری این لقمه های حروم رو تو کجای زندگیشون خرج میکنن واقعا؟!!!!!!!!
                  حقوقی شتران چند هفته ای بود چراغ سبز بود . دیروز دیدم 30000 سهم رو خالی کرده تعجب کردم. نگو داشتن به کد حقیقی میزدن. یه صف خرید هم روی قیمت پایانی دیروز سهم چیدن تو این جو منفی بازار چیدن!!!!
                  نگو داستان افزایش سرمایه 670% سهم تو راه بوده و یه عده با رانت و دوز و کلک خواستن یه لقمه حلال ببرن. نوش جونشون. مملکت اسلامی . جمهوری خلق چین که کمونیست هستند شرافتشون خیلی بیشتره واقعا !!!

نظر

• نورانی
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 41

سلام خدمت تمامی بزرگواران.بنده کلن سهمهای خودم رو براساس نمودارومشورت بادوستان خوبی که دارم میخرم ولی یک نکته رومیخوام خدمت دوستان عرض کنم وروی صحبتم باعزیزانی هست که نقدهستن.میشه ازاین عزیزان سوال کنم که چراواردیک سهم میشین درصورتی که اکثرسهماسیگنال ورودیادرحقیقت همان برگشت روندنزولی به صعودی انهاانجام نشده روواردش میشن؟عزیزان برای سودکردن هیچگاه دیرنیست پس بهترنیست باکمی صبرباخیال اسوده ومطمئن واردسهم موردنظرمون بشیم؟یک اشتباه رودرطی یک مدت کوتاه مگرچندباربایدتکرارکردتاازان درس گرفت؟ایاواقعاکللیت بازارنشان ازبرگشت داره؟مطمئنن همه جواب این سوالومیدونیم نه پس صبر صبر صبر برای همگی شماارزوی روزهایی سبزدارم

نظر

• DJANGO
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1701

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                      یه سری این لقمه های حروم رو تو کجای زندگیشون خرج میکنن واقعا؟!!!!!!!!
                      حقوقی شتران چند هفته ای بود چراغ سبز بود . دیروز دیدم 30000 سهم رو خالی کرده تعجب کردم. نگو داشتن به کد حقیقی میزدن. یه صف خرید هم روی قیمت پایانی دیروز سهم چیدن تو این جو منفی بازار چیدن!!!!
                      نگو داستان افزایش سرمایه 670% سهم تو راه بوده و یه عده با رانت و دوز و کلک خواستن یه لقمه حلال ببرن. نوش جونشون. مملکت اسلامی . جمهوری خلق چین که کمونیست هستند شرافتشون خیلی بیشتره واقعا !!!
                      درود
                      تازه این جزئه خیلی کوچیکی از این کلکهاشون هست ببینید چی هارو ماها نمیبینیم.واقعا خدا لعنتشون کنه
                      عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• javadmaster
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 39

سلام جناب مهرورز نظرتون را در مورد اصلاح سبد بنده میفرمایید؟
                        خراسان 20%
                        فاذر10%
                        شدوص10%
                        ولساپا10%
                        وبصادر10%
                        وپاسار5%
                        ثشرق5%
                        مابقی هم نقد
                        ممنون میشم نظرتون را بدونم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

سلام و درود
                          دوسه سهم بسه تو سبد .
                          بمپنا 1350 رسید بسلامتی
                          کشرق هم مردونه با حمایت حقوقی کف رو میاره بالا. ببینم این سهم مقاومت 1200 رو چیکار میکنه
                          ونفت رو حمایت 200 هم برای نوسان بدک نیست. خیلی وقته افت میکنه

نظر

• sepide
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 40

سلام جناب مهرورز
                            نظرتون راجع به خرید دی یا سمایه به دید نیمه اول فروردین چیه؟
                            با تشکر
                            [COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000][B]اندیشه خطرناک وجود ندارد
                            ذات اندیشیدن خطرناک است(هانا آرنت)[/B][/COLOR]

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1683

پست دوشنبه :

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                              دوستان دنبال شاخص و حمایت و... نباشید.
                              بازار منفی امروز قابل پیش بینی بود . فردا هم وضع خیلی فرق نداره
                              4شنبه متعادل خواهد بود. اواسط هفته دیگه هم جو مثبت
                              همین جو رو تو همه سهم های بازار میشه تعمیم داد
                              =======================================
                              بمپنا هم پس از رشد 30% در حال جابجایی سهامداراست . بازار متعادل بشه این سهم سریع صف خریده . کف سهم رو 1350 میبینم.
                              خب راجع به جو هفته بعد خیلی به جو مثبت خوشبین نیستم. با لغو محدودیتهای فروش ممکنه فشار فروش باشه . ازونطرف خرید هم میاد. پس بنظرم منفی بشه که فرصت خریده اول هفته

در اصل توسط sepide پست شده است View Post
                              سلام جناب مهرورز
                              نظرتون راجع به خرید دی یا سمایه به دید نیمه اول فروردین چیه؟
                              با تشکر
                              دی خوبه . بمپنا خوبه

نظر

• amirleo
                                عضو عادی
                                • Sep 2013
                                • 101

محسن جان دوشنبه محدودیت فروش برداشته میشه اما حقوقی اگرم فروشنده باشه پولش رو اونور سال میتونه نقد کنه.پس به نظرت زهرش گرفته نمیشه اینطوری؟

نظر

در حال کار...
                                X