کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قبلا عرض کرده بودم وقتی که خود سهم صف خرید بود خرید حق تقدمش هم خوب بود
حق تقدم رو باید یکی دو هفته بازگشایی وقتی که هم تعداد حق تقدم کمه ، هم قیمتش مناسبه ، هم خود سهم وضعیت خوبی داره خرید کرد و فروخت
الان هم پا یه پای سهم حق رو بررسی کنید .
سلام خدمت محسن عزیز
تا اون جایی که یادم میاد نظرت روی لسرما مثبت بود و میگفتی الگوی قشنگی ساخته
میخواستم با توجه به معاملات این چند روزه نظره بروزتو دربارش لطف کنی بگی
با سپاس از لطف بی دریغت
با سلام خدمت شما......اقا محسن اگه بی زحمت میشه یه لطف کنید خکمک یه تحلیل اساسی کنید و بگید الان موج چند هسیم؟با سپاس فراوان
تو امواج اصلاحی شاهد کمپلکس شدن و ترکیبی شدن ریزموجها هستیم . بنظر میاد پس از تکمیل W , X ، الان تو Y باشیم
حمایت سهم 165 تومنه ولی کف معتبر تر سهم 145 تومن هست .
سلام خدمت محسن عزیز
تا اون جایی که یادم میاد نظرت روی لسرما مثبت بود و میگفتی الگوی قشنگی ساخته
میخواستم با توجه به معاملات این چند روزه نظره بروزتو دربارش لطف کنی بگی
با سپاس از لطف بی دریغت
لسرما الگوی سروشونه کف ساخته بود که هدفش 310 بود . ما گفتییم مقاومت سهم 324 هست که سهم بهش نرسید و از 320 متاسفانه برگشت .
افت سهم هم تو این بازار چیز عجیبی نیست . وقتی سهم هایی با فاند بهتر مثل وتوشه و لابسا این حال و روزشونه ، لسرما هم طبیعیه اوضاعش.
تازه لسرما در طی یکماه 40% رشد کرده که تو این مدت میانگین رشد بازار 5% هم نبوده
الان هم حمایت سهم 288 و کف سهم 268 هست
این سهم افت خیلی خوبی کرده و الان هم به حمایت معتبر 155 رسیده . امیدوارم تو این بازار خراب زیر حمایت نره وگرنه حمایت بعدی سهم 135 تومن معتبره
تو امواج اصلاحی شاهد کمپلکس شدن و ترکیبی شدن ریزموجها هستیم . بنظر میاد پس از تکمیل W , X ، الان تو Y باشیم
لسرما الگوی سروشونه کف ساخته بود که هدفش 310 بود . ما گفتییم مقاومت سهم 324 هست که سهم بهش نرسید و از 320 متاسفانه برگشت .
افت سهم هم تو این بازار چیز عجیبی نیست . وقتی سهم هایی با فاند بهتر مثل وتوشه و لابسا این حال و روزشونه ، لسرما هم طبیعیه اوضاعش.
تازه لسرما در طی یکماه 40% رشد کرده که تو این مدت میانگین رشد بازار 5% هم نبوده
الان هم حمایت سهم 288 و کف سهم 268 هست
با سلام خدمت آقا محسن
میخاستم نظر شما رو در مورد خریخت بدونم.
با سپاس فراوان
با شناختی که ازت دارم فکر کنم جابجا کردی چون زیاد رو یه سهم نمیمونی اگه نتونه مقاومتو رد کنه درسته محسن جان؟
بله
خرید سهم یا روی حمایت یا به امید شکستن مقاومت درسته که وقتی سهمی نتونه مقاومتو بشکنه و سیگنال فروشم بده من تیر خلاصو به خودم میزنم
راستش یکی از آیتم های نشون دهنده قدرت سهم نسبت درخریداران سهم در مقابل فروشندگان سهمه
آیتم دیگه وضعیت خطوط میانگینهای متحرک سهمه و نیز خط مومنتوم
حالا همیشه موقع خرید و فروش این سه آیتم رو با سایر ابزارها تلفیق کنید بنظرم جواب بده
اقای مهرورز به نظر شما خکمک خط روند صعودیشو نشکونده؟مشخص نیس موج چند هسیم ؟1 یا 2 یا 3 یا 4 یا 5؟؟؟؟در ضمن اگه میشه یه تحلیل برام ازش بزارید تا رو چارت بیشتر متوجه شم...با سپاس فراوان
نظر