کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در نمودار 12 ساله فاذر الگوی کاپ رو معتبر میدونید. متاسفانه عکس نمی تونم بزارم
سلام
الگوی کاپ الگوی طولانی مدت نیست . معمولا تو بازه های زمانی زیر یکسال معتبر تره
اما در دیتای تعدیلی از سال 80 که دیدم باز هم کاپ وجود نداشت .
الگوی کاپ الگویی ادامه دهنده ست . حتما باید قبلش روند صعودی باشه و این الگو در تداوم روند قبلی شکل بگیره .
از نکات دیگه این الگو حرکت سهم درون انحنای کاپ و نیز میزان اصلاح دسته کاپ هست که در محدوده 38% معتبرتره ولی 50% ریتریس هم قابل قبوله
خوسازی که مثال زدم دسته کاپ دقیقا 38% ارتقاع کاپ ریتریس کرده
پ ن : بنظر شخصی بنده تازه تمام توضیحات در صورت تحقق تازه میشه بخش تکنیکال قضیه که 30% ماجراست و فاندسهم و نیز اوضاع محیطی بازار بقیه داستان سهم جهت تکمیل داستانه...
اوضاع وین که خوب نیست . اما اگر 10% اوضاع خوب شد سهم های خوب دیگه قطعه ساز خموتور و خکمک و خشرق هم خوبن
امروز آخرای بازار بالاس خیلی پایین معامله شد. صرفنظر از نتیجه مذاکرات به نظرتون روندش چطور خواهد بود؟اگه از این قیمتها برنگرده به نظر حمایت بعدیش 1000 و 950 خواهد بود.
امروز آخرای بازار بالاس خیلی پایین معامله شد. صرفنظر از نتیجه مذاکرات به نظرتون روندش چطور خواهد بود؟اگه از این قیمتها برنگرده به نظر حمایت بعدیش 1000 و 950 خواهد بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید
از فردای روزی که تحلیل بالاس تو تاپیک درج شد ، نسبت خریداران به فروشندگان زیادتر بود و این یعنی فروشندگان قدرتر بودند. سهم هم که نتونست مقاومت 1200 رو بزنه خراب کرد.
حالا متاسفانه حمایت 1075 هم شکسته
تعداد بالاتر خریداران از فروشندگان ، عبور نکردن از مقاومت ، شکستن حمایت ... در کنار فروش حقوقی برای روند کوتاه مدت هر سهمی آفته ولی اگر شرکت حسابسازی نکنه توان تعدیل 200% تا پایان سال رو داره
ومعادن اصلاح زیادی داشته اما ممکنه هنوز ادامه داشته باشه.
برگشت تا 250 محتمله ولی این سیگنال ورود محسوب نمیشه بلکه ممکنه فرصت خروج کوتاه مدت باشه.
از نظر چارت تثبیت بالای275 با حجم بالا سیگنال خرید با هدف 350 است.
سهم یک الگوی نزولی سرشونه دارد که هدف 160 دارد.ممکنه مدتی(1ماه) بین 200تا250 نوسان کنه و بعد برای تکمیل الگو به سمت160 نزول کنه.
دلیل بنیادی:
کاهش نرخ سنگ آهن و تاثیر منفی بر زیرمجموعه ها(کگل و کچاد)
کاهش ارزش بازار سهام پرتفوی(مس و کگل و کچاد)
احتمال افزایش عوارض صادرات سنگ اهن و بهره مالکانه در بودجه94
با توجه به پستای قبلیتون راجع به بالاس: به نظر میرسه 2 - 3 روزه بالاس حرکتشو شروع کرده. به نظر اگه بتونه مقاومت 10600 رو بشکونه اولین هدفش 12000 باشه. با توجه به اینکه اطلاعیه برنده شدن تو مناقصش هم رو کدال اومده.
با عرض سلام و درود بنده هم به نوبه خودم سال نو رو خدمت همه تبریک عرض میکنم. ایشا... سالی سرشار از شادابی ، سلامتی و کامیابی باشه
مدتی درگیر کار بودم ولی بورس رو هم رصد میکردم . مترصد خرید سهام هستم ، به شرط به نتیجه رسیدن مذاکرات
گروه خودرو ، بانکی ، حمل و نقل ، بیمه ، پیمانکاری و پتروشیمی بیشترین نفع رو از لغو تحریم ها خواهند برد. ولی به شخصه روی دو سه نماد خودرو و دوسه نماد بانکی مترکز شدم.
ایشا... ختم به خیر بشه و امسال شرایط ایده آلی واسه بازار سرمایه پیش رو داشته باشیم...
سلام محسن جان
سال نو بر شما و تمام دوستان مبارک خوشحالم از برگشت دوباره شخصا خیلی بهت ارادت دارم و همیشه از تحلیلهات لذت میبرم و به عنوان یک انسان حرفه ای تو بورس قبولت دارم مترصد این بودم ببینم کی برمیگردی چون گفتی ریسک نمیکنی برا اومدن
نظر