کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
/:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.:/با سلام و خسته نباشید استاد عزیز روند خودرویی ها را چطور می بینید؟و من از 85 وساپا را دارم ولی خارج نشدم از نظر تکنیکال روندش چطوره؟
سلام بر آقا محسن عزیز
آدم تو این بازار واقعاً گیج میزنه
بنطرتون برای خرید شاراک تا 2شنبه صبر کنیم بهتر نیست؟واگه تونستین یه نگاه هم به کبافق بندازین.ممنون
کبافق حمایت بسیار قوی رو 2040 یادمه داشت که نمیشکنه
شاراک هم زیر 2600 نمیره
سلام بر آقا محسن عزیز
اگه ممکنه یه نمودار از غبشهر برامون بگذلرید..انگار داره یواش یواش اماده میشه برای صعود...حمایت ها و مقاومتهاش چنده؟
ممنون
حاصلی عزیز دوروزه ویندوز 8.1 نصب کردم و با وارد کردن دیتا به امی بروکرم مشکل دارم متاسفانه
ولی یادم بود غبشهر رو 1400-1370 کف خوبی ساخته که بنظرم نمیتونه این حمایت رو از دست بده
مهمترین مقاومت سهم هم1650 هست . جدا غبشهر مظلوم واقع شده و پتانسیل خوبی داره
/:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.:/با سلام و خسته نباشید استاد عزیز روند خودرویی ها را چطور می بینید؟و من از 85 وساپا را دارم ولی خارج نشدم از نظر تکنیکال روندش چطوره؟
خودروییها تو روند صعودی هستند
وساپا از بهترینهای گروهه که رو 150 حمایت بسیار قوی داره و بنظرم زیرش نمیره
برای خودرو هدف رو 500 میبینم تا شب عید . وساپا هم وقتی برگرده تا 200 میاد و هدفش تا عید ایشا.... به 300 برسه...
جناب مهرورز، با سلام
منظور از پولبك چيست؟ ممكنه توضيح دهيد. با تشكر
وقتی سهمی یک مقاومت رو میشکنه ممکنه برای جذب پتانسیل و اعتبار بخشی بیشتر به اون سطح ، یک بار مجدد بازگشتی به این سطح داشته باشه که این بار این سطح مقاومتی در نقش حمایت عمل میکنه و باعث شروع رالی جدید سهم میشه . به این عمل میگن پولبک
آقا محسن سلام
آقا نظرت در مورد بانك دي چيه؟ به نظرت ميشه فروخت و يه نوسان گرفت يا نه؟
خريد خاذين رو چطور ميبيني؟
نوسان رو تو بازار صعودی و سهمی که تو ریل صعوده بی خیال بشید بهتره
همین بانک دی خیلی هارو جا گذاشته سر نوسان گیریشون
دیتا ندارم خاذین رو ببینم متاسفانه
================================================== ========
اما یکی از دوستام گفت و من هم با نمودار تی اس ای دیدم یه کاپ ایده آل تمام عیار در یه سهم احتمال شکل گیری هست .
مقاومت 445 زده بشه هدف میره بالای 600
کسی این سهم رو دیده؟
اما یکی از دوستام گفت و من هم با نمودار تی اس ای دیدم یه کاپ ایده آل تمام عیار در یه سهم احتمال شکل گیری هست .
کسی این سهم رو دیده؟
کسی این سهم رو دیده؟
نظر