نمادهای مشمول توقف و گره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

بابک جان این جناب فلاح ما هم حرفش حسابی و منطقیه ها... باید کتبی اقدام کنیم. روی من هم حساب کن برای امضا جمع کردن

باید یه تحول اساسی در قوانین ما شکل بگیره هار جاییش رو نگاه می کنی هم سوراخ سنبه داره و هم مهمتر از اون ضمانت اجرایی لازم وجود نداره...
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• fallah
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 692

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      با سلام

سید من خودم وبوعلی ندارم

خداییش چون تو تاپیکش به اون دوستمون قول داده بودم پی گیری کردم.

از بابت اینکه خودشون دارن به راحتی قانون شکنی میکنن ناراحتم

امروز غیر از وبوغلی در خصوص غنوش پرسیدم.

میپرسم این سهم غنوش رو چرا نمی برن گره ؟

میگه چند بار بردیم

میگم آخه خانم محترم یه بار سهمو باز کننین ببینید فروشنده و توافق سر چه قیمتی با هم کنار میان و تموم بشه بره دیگه

میگه آقای صحرایی گفتن فعلا" غنوش همینطوری بمونه!!!!!!

قبلا" هم این مطالب زیر رو گفتم ولی گفتن مجددش خالی از لطف نیست:

واقعا" در این بورس ایران چه کسی جوابگوست؟

عرضه های اولیه را به بعضی ها می دهند و به بعضی ها نمی دهند!!

بعضی از سهمها را با سلیقه به گره می برند و بعضی دیگر را خیر!

بعضی از سهمها را جهت افشای اطلاعات می بندند و برخی دیگر را خیر

اطلاعات بعضی از سهمها را فورا" قبول می کنند و بعضی تعدیلها را خیر

سهامدارهای حقوقی با کد های حقیقی سهم خرید و فروش می کنند؟ چه کسی جوابگوست؟

واقعا" در بورس ایران چه کسی پاسخگو است؟!!!!!!
      آقا من پاسخگو هستم بفرما جواب بدم
      جواب سوال عرضه اولیه:عرضه اولیه شما هم مثل حقوقی گردش بالا بزن من واست تضمین میکنم .انگار شما میای میگی اون شخص پولدار چرا پورشه سوار شه ولی منی که پول ندارم چرا سوار نشم!!!!!!

جواب سوال 2:شما به صورت کتبی بنویس و زیرش رو سهامداراش امضا کنن میندازن گره.شاید اون اشخاصی که سهامدارشن دوس ندارن بره گره.دوس داشتن به صورت کتبی مینوشتن

جواب سوال 3:خوب باید اینکارو بکنن.الان غبشهر و غمارگ رو شفاف سازی دادن تا همه نیان 20 درصد بالا بخرن.هرکی غمارگ رو زیر 360 خرید سود نکرده الان با اون شفاف سازی؟؟

جواب سوال 4:تعدیلها باید مرتبه به مرتبه داده شود.اگه یهو بیان تعدیل رو بدن اونموقع من و شما افراد حقیقی میریم الکی اعتراض میکنیم که چرا سهم رو نمیذارین بالا بره در حالیکه سهم اونموقع یه بار تعدیل خفن میده و رو یه قیمتی ثابت می مونه و دیگه بالا نمیره و بهونه هاشو ماها میگیریم

جواب سوال5:بنظرتون حقوقی که پول داره نباید به کد شخصیش بخره؟؟شاید دوس داره اصلا کل شرکت رو بخره.پول داره و هرچی دوس داره میتونه انجام بده

ولی در کل با بعضی کارهای سازمان مخالفم اما نباید بهونه های بیجا گرفت
      موفق باشید

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        بابک جان این جناب فلاح ما هم حرفش حسابی و منطقیه ها... باید کتبی اقدام کنیم. روی من هم حساب کن برای امضا جمع کردن

باید یه تحول اساسی در قوانین ما شکل بگیره هار جاییش رو نگاه می کنی هم سوراخ سنبه داره و هم مهمتر از اون ضمانت اجرایی لازم وجود نداره...
        زیاد رو حرفهای جواد حساب باز نکن

بیا الان معلوم نیست طرفدار ما بود یا سازمان =))

پست شماره 77 که زده رو بخون

هیچوقت در تایید صحبتهاش چیزی نگو سید جان یهو 180 درجه عوض میشه

یه بار اومد تو فوتبال همین بلا رو سر ما آورد

گفت آبیته

من هم گفتم دمش گرم یه طرفدار داریم

یهو وسط بازی میگفت یاشاسین تراختور!!!=))=))
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post

من که کل سهمهامو اونطوری انداختم گره
          به صورت کتبی نوشتم و چند نفر که سهم رو داشتن امضا کردن و دو روز نشده انداختن گره
          این نامه هارو که مینویسین و فکس میکنین بایگانی میشه و موقع بازرسی اگه ببینن بهش رسیدگی نشده حال اونارو میگیرن
          همین دوهفته پیش شکلر رو ما نامه زدیم انداختن گره
          دوستانی هم که غشان دارن میتونن اینکارو بکنن
          یا دوستانی که فجر دارن
          همین فنورد چرا گره نمیرفت پس چطور شد انداختن؟؟با همین نامه و نامه بازی چندبار انداختن و کم کم متعادل شد

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
            من که کل سهمهامو اونطوری انداختم گره
            به صورت کتبی نوشتم و چند نفر که سهم رو داشتن امضا کردن و دو روز نشده انداختن گره
            این نامه هارو که مینویسین و فکس میکنین بایگانی میشه و موقع بازرسی اگه ببینن بهش رسیدگی نشده حال اونارو میگیرن
            همین دوهفته پیش شکلر رو ما نامه زدیم انداختن گره
            دوستانی هم که غشان دارن میتونن اینکارو بکنن
            یا دوستانی که فجر دارن
            همین فنورد چرا گره نمیرفت پس چطور شد انداختن؟؟با همین نامه و نامه بازی چندبار انداختن و کم کم متعادل شد
            آقا تو اول مشخص کن استقلالی هستی یا تراختوری بعدش با هم بحث میکنیم!!!>:)

نظر

• fallah
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 692

زیاد رو حرفهای جواد حساب باز نکن

بیا الان معلوم نیست طرفدار ما بود یا سازمان =))

پست شماره 77 که زده رو بخون

هیچوقت در تایید صحبتهاش چیزی نگو سید جان یهو 180 درجه عوض میشه

یه بار اومد تو فوتبال همین بلا رو سر ما آورد

گفت آبیته

من هم گفتم دمش گرم یه طرفدار داریم

یهو وسط بازی میگفت یاشاسین تراختور!!!=))=))
              آقا ضرر کردی چرا به سازمان گیر میدی
              تقصیر ماهاست دیگه
              سهمی که 80 درصد مثبت باز شه(مثل شصفها) نمیایم بگیم دم سازمان گرم که گذاشت اینطور باز شه یا قپیرا با صددرصد ولی وقتی میان سهم رو 20 درصد منفی باز میکنن یا کارای دیگه میایم و میگیم ای سازمان لعنتی!!!!

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

آقا تو اول مشخص کن استقلالی هستی یا تراختوری بعدش با هم بحث میکنیم!!!>:)
                من هم استقلالی ام هم تراختوری
                ولی غیرت ترکیم میگه اول ترک بعد تیم دیگه
                موقع بازی استقلال و تراختور تیم تراختور هستم ولی مواقع دیگر استقلالیم

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

* نمادهای مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی در روز معاملاتی بعد(یکشنبه مورخ 1391/08/28) :

گروه صنعتی ملی (هلدینگ) ، سرمایه گذاری پارس توشه و فولاد امیرکبیرکاشان

نظر

• baran
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 705

سلام و شب بخیر شرایط گره رفتن حکشتی را میشه برای من شرح دهید دقیقا 2 هفته است که حجم مبنا نمیخورد و صف خرید هم هست

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                      سلام و شب بخیر شرایط گره رفتن حکشتی را میشه برای من شرح دهید دقیقا 2 هفته است که حجم مبنا نمیخورد و صف خرید هم هست
                      قانون گره معاملاتی:

گره معاملاتی :

گره معاملاتی وضعیتی است که:- در آن یک نماد معاملاتی به رغم برخورداری از صف سفارش خرید يا فروش در پايان جلسه معاملاتي حداقل معادل یک برابر حجم مبنا برای شرکتهایی با 3 میليارد سهم و بیشتر و دو برابر حجم مبنا برای سایر شرکتها، به علت عدمتقارن قیمتهای درخواست خرید و فروش، حداقل به مدت 5 جلسه معاملاتی متوالی مورد معامله قرار نگیرد يا متوسط معاملات روزانه آن در این دوره (به استثنای معاملات در بازار معاملات عمده)، کمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد؛
                      2- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در سقف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد؛
                      3- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در کف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد.
                      ماده 26: فهرست شرکتهای مشمول گره معاملاتی توسط بورس استخراج و حداکثر تا پیش از شروع روز معاملاتی از طریق سامانه معاملات و همچنین سایت رسمی شرکت به اطلاع عموم میرسد.
                      ماده 27: مقررات گره معاملاتی در مورد سهام شرکتهایی با سهام پايه کمتر از 150 میلیون سهم با تشخیص مدیرعامل بورس میتواند اعمال نشود.
                      ماده 28: برای نمادهای معاملاتی که بر اساس اعلام بورس مشمول گره معاملاتی میشوند، در ابتدای روز معاملاتی بعد و در مرحله گشایش، با دامنه نوسان 2 برابر دامنه نوسان روزانه قيمت عادی آن نماد انجام و سپس در حراج پیوسته معاملات در دامنه نوسان روزانه قیمت انجام میشود. قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته، قیمت کشف شده از طریق حراج ناپیوسته است.
                      تبصره: در صورت عدمانجام معامله از طریق حراج ناپیوسته، آخرین قیمت پايانی نماد معاملاتی، قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته خواهد بود.

حجم مبنای حکشتی برابر 3,000,000

تعداد سهام 10,000,000,000 ( ده میلیارد سهم )

خب مطابق قانون چون تعداد سهام حکشتی ده میلیارد سهم است و بیشتر از سه میلیارد سهم پس يک برابر حجم مبنا باید صف خرید داشته باشه

یعنی چنانچه صف خرید بیش از 3 میلیون سهم و 5 روز متوالی حفظ بشه ، سهم مشمول گره خواهد شد.

درحالیکه فکر نکنم صف خرید آن در این مدتی که فرمودید هر روز بیش از 3 میلیون سهم بوده

در ضمن همانطور که در پستهای بالا گفتم متاسفانه بعد از گذشتن از مرحله اول که قانون گره است ، باید موافقت مدیر عامل رو هم یه سهم برای رفتن به گره داشته باشد!!!

موفق و سلامت و تندرست باشید

نظر

• baran
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 705

با تشکر هر رور صف حکشتی بالای 2500000 بصورت آشکار و تهدادی یصورت هیدن میباشد امروز هم 1میلیون معامله شد و یک میلیون و ÷اصد در صف بودند

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                          با تشکر هر رور صف حکشتی بالای 2500000 بصورت آشکار و تهدادی یصورت هیدن میباشد امروز هم 1میلیون معامله شد و یک میلیون و ÷اصد در صف بودند
                          با سلام

هیدن مورد تایید نیست . ضمنا" همانطور که گفتم صف باید بیش از 3 میلیون باشد

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

*توقف های روز معاملاتی بعد(دوشنبه مورخ 1391/08/29) :

توسعه صنعتی ایران (وتوصا)

فردا دوشنبه مورخ1391/08/29 تعداد 000 ر 000 ر 346 ر2 سهم معادل 17 درصد از سهام شرکت پالایش نفت بندرعباس متعلق به سازمان خصوصی سازی به وکالت از طرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به صورت یکجا و نقد ویا نقد و اقساط (طبق شرایط اعلامی) به قیمت پایه هر سهم 018 ر 4 ریال عرضه خواهد شد

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

* نمادهای مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی در روز معاملاتی بعد(سه شنبه مورخ 1391/08/30) :

سرمايه گذاري بوعلي

فردا سه شنبه مورخ مورخ 1391/08/30 تعداد 000 ر 330 ر 59 سهم معادل 17 درصد سهام شركت حمل و نقل بين المللي خليج فارس متعلق به سازمان خصوصي سازي به وكالت از شركت بازرگاني دولتي ايران به صورت يكجا و نقد و يا نقد و اقساط (طبق شرايط اعلامي) به قيمت پايه هر سهم 102 ر 1 ريال عرضه خواهد شد.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

*توقف های روز معاملاتی بعد(چهارشنبه مورخ 1391/09/01) :

1)سازه پویش (خپویش) :انتخاب اعضای هیأت مدیره

2)کنترل خوردگی تکین کو (رتکو) :تغییر موضوع فعالیت

نظر

در حال کار...
                                X