دو حمایت در سهم داریم اول 280 و حمایت معتبر بعدی و کف سهم 258 ...
سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )
Collapse
X
-
-
-
این همه خریدار این همه فروشنده !!
چی شد/.:blinksmiley.:/جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
سلام دوستان بنظر میاد فعلا یکی دو روزی سهم مثبت بشه..............احتمالا 222تا250 تومان نزولی خواهد بود...........ودوباره استارت 380 تومان زده خواهد شود............بنظر من اونای که در ضرر هستن..........واونای که نوسان نمیگیرن................تا380 صبر کنن هفته های آینده واز سهم خارج شود....سهم بنیادی قوی دارد.......ولی نه الان................زمان میبرد....................فعلا هدف380 تومان است .موفق پر سود باشیدتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postسلام دوستان بنظر میاد فعلا یکی دو روزی سهم مثبت بشه..............احتمالا 222تا250 تومان نزولی خواهد بود...........ودوباره استارت 380 تومان زده خواهد شود............بنظر من اونای که در ضرر هستن..........واونای که نوسان نمیگیرن................تا380 صبر کنن هفته های آینده واز سهم خارج شود....سهم بنیادی قوی دارد.......ولی نه الان................زمان میبرد....................فعلا هدف380 تومان است .موفق پر سود باشید
آیا زمانی که گزارش فروش ساختمان یا شرکت ژرف و..... اینا بیاد رو کدال زمان مناسبی هست؟ یا زمانی که اعلام کنن تا 2-3 ماهه دیگه پروژه مخزن قشم به بهره برداری میرسه؟
شما کدام یک رو توصیه می کنید؟
دوست من ذات بعضی از سهام ها بلند مدتی هستش یعنی اینکه شما با هر مثبت و منفی شدنی نباید خرید و فروش کنید و تنها کا ری که باید انجام دهید دنبال کردن اخبار و مهمتر از اون صبر هستش.أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postسلام دوستان بنظر میاد فعلا یکی دو روزی سهم مثبت بشه..............احتمالا 222تا250 تومان نزولی خواهد بود...........ودوباره استارت 380 تومان زده خواهد شود............بنظر من اونای که در ضرر هستن..........واونای که نوسان نمیگیرن................تا380 صبر کنن هفته های آینده واز سهم خارج شود....سهم بنیادی قوی دارد.......ولی نه الان................زمان میبرد....................فعلا هدف380 تومان است .موفق پر سود باشید
چون سهم رو 258 حمایت خیلی قوی داره/280 هم حمایت نه چندان قوی سهم بود که اونطوری برگشت حالا بیاد 222؟
کلی خندیدم .مرسی.
شما خودت همه اینکارارو بکن.
نظر
-
-
در اصل توسط ائلچی پست شده است View Postمیشه شما لطف کنید بگین کی وارد سهم شدن خوبه؟
آیا زمانی که گزارش فروش ساختمان یا شرکت ژرف و..... اینا بیاد رو کدال زمان مناسبی هست؟ یا زمانی که اعلام کنن تا 2-3 ماهه دیگه پروژه مخزن قشم به بهره برداری میرسه؟
شما کدام یک رو توصیه می کنید؟
دوست من ذات بعضی از سهام ها بلند مدتی هستش یعنی اینکه شما با هر مثبت و منفی شدنی نباید خرید و فروش کنید و تنها کا ری که باید انجام دهید دنبال کردن اخبار و مهمتر از اون صبر هستش.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
نظر