سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد یزدی
    عضو فعال
    • May 2011
    • 948

با سلام و ارادت خاص به همه دوستان

معمولا در بازار ما قیمت شرکت ها پیشخور خواهد شد چه بسا قبل از انعکاس سود در صورت ها مالی، سهم به هدف قیمتی خودش رسیده باشه نمونه ها از این دست زیادند،

معمولا این خریدها توسط افرادی که رانت دارندویا به روند قیمتی اطمینان دارند انجام میشه

تا کجا این یک معماست؟؟

به نظر بهترین سیاست خرید پله ای تو این سهمه با در نظر گرفتن حد ضرر
    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• DJANGO
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1701

شاید ونفت سفته باشد ولی باز یه چیزی داره که دل خوش کنیم خودمون رو از دلیل رشدش/ولی یکی به من بگه توی حکشتی چه چیزی هستش که قیمتش تا اینجا بالا اومده الانم صف میلیونی داره؟
      سفته بازی چقدر میتونه باشه؟
      یعنی در این حد سفته بازیه که حقوقی ونفت تا حالا صد میلیون سهم فروخته و سهم بازم داره رشد خودشو میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      یعنی امکان داره؟
      نمیدونم شاید سفته بازا انقدر قدرت دارن که در برابر حقوقی ونفت که اینهمه سهم داره بایستن
      عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• محمد یزدی
        عضو فعال
        • May 2011
        • 948

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
        ولي احتمالا تا ٥٠٠ صعودي باشد چرا كه مقاومت رد كرده ...
        اگه سقف زمان اصلاحات رو هم شکست به شخصه تعجب نخواهم کرد
        بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
          سلام
          این پست ما 25 شهریور همین ساله. قیمت سهم 146 تومن و منفی.
          بگذریم که همین تحلیل بعدها توی سایتها "تحلیلی" با "طهلیلگران خبره" به اسم خودشون ثبت شد و به اعتبار سایتشون اضافه شد.

دیگه قیمت خیلی شارپ رشد کرده و بالای 200% بازدهی داد. پروژه نفت قشم همونطور که اینجا گفتم سودسازی بالایی داره اما این پروژه اواخر 93 آماده میشه و دلیلی نداره قیمت سال 92 به هدف اواخر 93 برسه.

مخلص کلام اینکه از نظر من دیگه این قیمت برای ونفت بالاست.

موفق باشید.
          درود بر مصطفای عزیز؛
          دقیقا خاطرم هست که مطرحش کردی و بررسیش کرده بودی. فکر کنم زمان جنگ سوریه بود که خودم هم روی 120 وارد شدم و واقعیتش خیلی زود فروختم روی 180 بود فکر کنم. به قول خودت خیلی از نکات رو پیش خور کرده البته من قبول دارم پتانسیل های خیلی خوبی داره اما همون طور که قبلا عرض شده بود منوط هست به ایجاد امکان تامین مالی پروژه ها اگر نه تا الان پیشرفت پروژه قشم به دلیل نبودن منابع مالی خیلی نبوده.
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط django پست شده است View Post
            شاید ونفت سفته باشد ولی باز یه چیزی داره که دل خوش کنیم خودمون رو از دلیل رشدش/ولی یکی به من بگه توی حکشتی چه چیزی هستش که قیمتش تا اینجا بالا اومده الانم صف میلیونی داره؟
            سفته بازی چقدر میتونه باشه؟
            یعنی در این حد سفته بازیه که حقوقی ونفت تا حالا صد میلیون سهم فروخته و سهم بازم داره رشد خودشو میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            یعنی امکان داره؟
            نمیدونم شاید سفته بازا انقدر قدرت دارن که در برابر حقوقی ونفت که اینهمه سهم داره بایستن
            درود بر جانگوی عزیز؛

ببینید خیلی اوقات سهم ها به دلایل مختلفی حرکت می کنند. یکی از این دلایل توافقات پشت پرده سهامدارای عمده یا مثلا ایجاد شناوری یا مثلا معامله بلوکی و.... هست. ببینید خیلی خوبه که بتونیم این حرکت ها رو شناسایی کنیم و همراهی با اونها هم اصلا بد نیست. به شرطی که به موقع بتونیم خارج بشیم. سهمی که سه برابر قیمت ذاتی خودش معامله بشه و سود تقسیمی هم نداشته باشه ریسکش بالاست. حالا اگر می تونیم به موقع خروج داشته باشیم که با سهم حرکت می کنیم اگر نه نباید خیلی نزدیکش شد.
            البته من ونفت و با حکشتی قابل مقایسه نمی دونم چون اهرم بالایی داره و ممکنه متحول بشه اما حکشتی رو بعید می دونم!

نظر

• سیگنال
              Banned
              • Nov 2012
              • 714

شرکتهای سرمایه گذاری همیشه غیر قابل پیش بینی بوده اند. و همیشه از طرف سرمایه گذاریهای بورسی و یا سرمایه گذاریهای غیر بورسی شان میتوانن سودی کسب کنند که آینده آن شرکت را متحول سازند

به نظر من با روند نباید جنگید آنچه مسلم است قدرت خرید و سیری ناپذیر بالایی است که هر روز میبینیم. و البته این قدرت خرید از طرف من و شما نیست چون با توجه به رشد قیمتی با اولین عرضه فروشنده هستیم. ولی باید قبول کرد اخباری در سهم است موجبات متحول شدن سهم را فراهم کرده. . به احتمال فراوان این اخبار بزودی منتشر میشود . البته من فکر میکنم ونفت را به دلیل یک سری گزارشات با اهمیت یا همچین چیزی ببندند و بعد از مدتی اون اخبار اصلی را روانه بازار کنند.
              همینجاست که میگن اخبار سود و دسته چندم به گوش سهامداران میرسد. تنها دلیل توجیه برای خرید ونفت قدرت خرید بالا و عطش سنگین خرید از طرف ......... می باشد. در حال حاضر این برای من از هم سیگنالی قوی تر است.

نظر

• sami
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 30

آقای شریعت ب سلام
                شما که کسرا رو خوب میشناسی بگو به ما اگه ونفت بالاتر از قیمت ذاتیش داره معامله میشه پس واسه کسرا چه اتفاقی داره می افته؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط sami پست شده است View Post
                  آقای شریعت ب سلام
                  شما که کسرا رو خوب میشناسی بگو به ما اگه ونفت بالاتر از قیمت ذاتیش داره معامله میشه پس واسه کسرا چه اتفاقی داره می افته؟
                  درود بر شما؛
                  هرچند شما به دنبال پاسخ بنده نیستید اما ان شالله در تاپیک کسرا جوابتون رو مشروح خواهم داد. ضمنا بنده روی هیچ سهمی تعصب ندارم

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

کاملا حبابه ، سفته بازها ریختند تو سهم و دارند با پول بالا می برند ، آخرش یک عده را بدبخت می کنند . در بهترین شرایط بعید میدونم بیشتر از 30 تومان بتونه سود بسازه . امسال که 10 تومان بیشتر نمیسازه و سال های آینده هم بعید میدونم سودش بیشتر از 30 تومان بشه که پی به ای 6 هم بدیم 180 و نهایت 200 بیشتر نمیارزه . سفته بازها منتظرند بازار مثبت بشه تا سهم را بندازند به ملت .

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                      کاملا حبابه ، سفته بازها ریختند تو سهم و دارند با پول بالا می برند ، آخرش یک عده را بدبخت می کنند . در بهترین شرایط بعید میدونم بیشتر از 30 تومان بتونه سود بسازه . امسال که 10 تومان بیشتر نمیسازه و سال های آینده هم بعید میدونم سودش بیشتر از 30 تومان بشه که پی به ای 6 هم بدیم 180 و نهایت 200 بیشتر نمیارزه . سفته بازها منتظرند بازار مثبت بشه تا سهم را بندازند به ملت .
                      سعی کن از 4 درصد های مثبت سهم لذت ببری...

سفته بازی یا هر چیزی که شما اسمشو بزاری...حقیقت همان چیزی که هر روز شاهد آن هستید...4 درصد مثبت...به موقع مطمئن باش خروج می کنیم

آن کسی هم که توان تشخیص خروج از سهم در زمان صحیح را ندارد بهتر است ضرر کند تا درس بگیرد...

نظر

• DJANGO
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1701

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                        سعی کن از 4 درصد های مثبت سهم لذت ببری...

سفته بازی یا هر چیزی که شما اسمشو بزاری...حقیقت همان چیزی که هر روز شاهد آن هستید...4 درصد مثبت...به موقع مطمئن باش خروج می کنیم

آن کسی هم که توان تشخیص خروج از سهم در زمان صحیح را ندارد بهتر است ضرر کند تا درس بگیرد...
                        خوش به حال ما که سفته بازها دارن سهم مارو میبرن بالا/ولی یه سوال سفته بازها چقدر پول و قدرت دارن؟
                        واسم خیلی جالبه از 2500میگن سهم داره با سفته بازی میره بالا/یعنی اینهمه سهم که عرضه شده و خرید شده توسط سفته بازها بوده و کلک کاری هستش توش؟
                        هر چی بوده باشه ماکه خوب استفاده کردیم ازش.به زمانش هم میریم بیرون
                        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• ائلچی
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2013
                          • 1945

دوستان عزیز 2 تا راه دارن یا با بنیادی یا سفته بازی که گفته میشه با 4% های سهم همراه باشن ( من به این راهم، قیمتی خریدم که جا واسه ریسک کردن هست نهایتا درصد سودم کم میشه) . راه دوم اینه که به این سود کم یا زیاد قانع باشن سودشون رو سیو کنند و ریسک رو رد کنند(جای بدش اینجاست که معلوم نیست سهم تا کجاها قراره بره بالا).
                          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• hamedsh
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 160

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                            شما شبندر رو هم رو 1200 می گفتی نمی ارزه تا چند رفت بهار سال بعد هم بهتون میگم چند میشه
                            روزی هم داره متوسط 15 میلیون سهم بگو 300 تومان معامله این سفته بازها 4.5 میلیارد تومان روزی خرج می کنن؟ اگه بخوان خرجشونو جبران کنن باید 300 میلیونی صف درست کنن و عرضه کنن اهل فکر باشید
                            شاید سهامدار عمده با عرضه می خواد برای پروژه پول جور کنه من دقت کردم رو سقف و مقاومت فقط عرضه می کنه هدفش پایین کشیدن قیمت نیست
                            آخرین ویرایش توسط hamedsh؛ 2013/11/14, 01:11.

نظر

• فرید
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 160

سلام
                              فکر کنم موضوع اصلی که اساتید فرمودن هشدار راجب ورود جدیدالورودها به سهم بود که قطعا با ریسک بالایی همراهه و به نظرم عقل سلیم هم حکم میکنه ریسک به ریوارد سهم در موقع ورود محاسبه بشه مگر نه که دوستانی که 100% الان تو سودن ریسک بسیار کمتری رو با نگهداری می پذیرن و طبیعیه که اصلا ساز مخالف رو نخوان توجهی داشته باشن ...در کل امیدوارم همه تو سود باشن...هیچ موقع هم ارزو نمی کنم کسی زمان خروجو اشتباه کرد ضرر کنه.. /:.nono.:/

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

در اصل توسط hamedsh پست شده است View Post
                                شما شبندر رو هم رو 1200 می گفتی نمی ارزه تا چند رفت بهار سال بعد هم بهتون میگم چند میشه
                                روزی هم داره متوسط 15 میلیون سهم بگو 300 تومان معامله این سفته بازها 4.5 میلیارد تومان روزی خرج می کنن؟ اگه بخوان خرجشونو جبران کنن باید 300 میلیونی صف درست کنن و عرضه کنن اهل فکر باشید
                                شاید سهامدار عمده با عرضه می خواد برای پروژه پول جور کنه من دقت کردم رو سقف و مقاومت فقط عرضه می کنه هدفش پایین کشیدن قیمت نیست
                                شبندر هنوز هم اعتقادی در این قیمتها بهش ندارم ، تا بهار سال آینده نگهدار ببینم چقدر بهت سود میده . ونفت هم فکر کردی به شما اجازه خروج میدن که میگید به موقع خروج میکنیم ؟ سهمی که کنترلش در دست یک عده خاص باشه هر لحظه ممکنه صف فروش بکنند و تو سهم گیر بیفتید .فقط بدون افرادی که دارند ونفت را بالا می برند بر روی سهمهای دیگری هم کار می کنند ، سهمهایی مثل وگستر ، شلعاب ، غاذر ، رتکو و ....

نظر

در حال کار...
                                X