سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

در اصل توسط amin geravand پست شده است View Post
    موج 1 ونفت در 432 تموم شد سهم بلند مدتش خوبه ولی اصلاح5-3-5 داره به نظرم برای خرید ونفت صبر کنید
    ولی بنظر من 5 موج تموم شده در a-b-c قرار دارد
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• amin geravand
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 21

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
      ولی بنظر من 5 موج تموم شده در a-b-c قرار دارد

اره علی جان 5 ریز موج از موج 1 پیش روندشو تموم کرده

نظر

• j_farhud
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 77

فردا کل بازار سبز خواهد بود میره به پیشواز مذاکرات.تحریمها برداشته بشه ونفت میشه 2000 تومان

نظر

• madio
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 390

صف فروشش خیلی سنگین نیست ولی امروز خیلی تعداد معاملاتش کم بود که نگران کنندس و ینی بازار برا کاهش بیشتر منتظره
          بعیده تا شنبه مثبت بشه البته من فکر میکنم از منفی چهارشنبه خرید کردن به صلاح باشه
          البته من اصلا کارشناس بورس نیستم و حرفام بیشتر تجربیه

نظر

• norther_68
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 1306

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
            با عرض ادب و احترام خدمت همسنگران ونفتي.
            دوستان نگران ونفت نباشيد دوستان هيچ وقت اصلاح را با روند نزولي اشتباه نگيرن وگرنه بنده اي که از 140 تومان با سهم ميباشم تا حالا 5 الي 6 باري سهم اصلاح داشته پس با هر اصلاحي بايد خروج ميکردم اين رو واسه دوستاني عرض ميکنم که بالاي 300 وارد سهم شدند ونفت بخاطره فاند فوق الاده قوي که دارد در حال رشد و صعود ميباشد وگرنه اگر اطمينان از رشد و فاند سهم نبود بنده با سيو سود بالاي 250 درصدي تا حالا بايد خروج ميکردم.فردا خودم از منفي 4 در خدمت ونفت عزيز هستم پولبک فردا بسيار محتمل ميباشد.دوستاني که ريتم ونفت را دنبال ميکنند ونفت بعد از اصلاح از فرداش قفل خواهد شد.
            .طبق معمول ناخونک ديروز ما جواب داد.اين لامصب غيره قابل پيشبينه.امروز دوستان اگر عجله نميکردن و در صف فروش مسابقه نذاشته بودن و در منفي 4 حجم کمتري ميخورد با بالا اومدن قيمت پاياني ترديد نداشتم صف خريد ميشد.هر چقد قيمت پاياني بياد بالا امکان صف خريد شدن محتمل ميباشد.ديروز هم عرض کردم ونفت بعد از اصلاح قفل خواهد شد.فردا براحتي امروز نميشه خريد کرد.
            دوستانی که ناراحت بودن حقوقی چرا خرید نمیکنه تا همین الان 1 میلیون 400 هزار سهم دشت کرده.سهم صاحب داره و رو روند داره اصلاح و صعود میکنه.

نظر

• فروغ فرخ زاد
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 106

مرسی که امیدواری دادین.من تا حالا سهامدار فاذر بودم-400% سود کردم، فروختم اومدن سراغ ونفت
              ایشاله که خوش قدم باشم!!!/:.grlim:./

نظر

• norther_68
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 1306

ونفت هم امروز بسيار مهيج معامله شد و حجم سنگين ديگري رقم زد و اين شائبه سفته بازي با اين تعداد خريداره بالاي 1500 نفر داده شد و اين تعداد خريدار خبر از فاند ويژه سهم ميباشد.جمع شدن صف فروش ونفت و بالا اومدن رنج تا مثبت 2 سهم نشان از عطش سهم براي صعود ميباشد.امروز بازيگره اصلي سهم نقشش را بسيار عالي و حرفه اي بازي کرد خيليها امروز به طمع سود 8 درصدي بودند که بازيگره سهم اخره وقت ريتم رو شل کرد.از فردا رالی اصلی .يا حق
                رنگين کمان نصيب کساني خواهد شد که تا اخر زيره باران ميمانند.

نظر

• BETA
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 447

MEHDIPOUR2000
                  تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• شاهین محلوجی
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 2050

درود

کف قیمتی ونفت تا 390 بالا اومده بالای مقاومت روانی 400 وارد روند صعودی میشود .
                    یادش بخیر تاپیک شبندر پارسال هم تو قیمتهای فعلی همین بساط بود;)
                    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• norther_68
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 1306

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      پتروشیمی فارابی تا یکسال پیش قیمتی در حدود 300 و 400 داشت اما یکباره بست و 250 سود اعلام کرد!
                      دلیلش هم توی بند گزارش اینطور اومده بود: شناسایی درآمد حاصل از اجاره مخازن.

سری به سایت شفارا زدیم تا ظرفیت مخازن را جویا بشیم. شفارا کلا 7 مخزن به ظرفیت مجموع 35000 متر مکعب داره. یعنی هر مخزن 5000 متر و درآمد اجاره 5 مخزنش هم توی گزارش پیش بینی 9 ماهه سال 91، 29 میلیارد تومن قید شده!

خب نگاهی بندازیم به پروژه مخازن نفتی قشم که توسط زیر مجموعه ونفت در حال اجراست و تا پایان سال 93 کاملا به بهره برداری میرسه.
                      ظرفیت: 6.4 میلیون بشکه نفت.

هر بشکه برابر با 0.1589 متر مکعبه. یعنی ظرفیت این پروژه 1016960 متر مکعب و در حقیقت 40 برابر اون 5 مخزنی که شفارا اجاره داده. پس درآمد تخمینی اجاره این مخازن برای هر سال درمیاد= 1179 میلیارد تومن.

تعداد سهام ونفت 1.150 میلیارد سهم.

موفق باشید
                      .................... با این بچه غول سهامداری کنیید تا اخره سال پاداش خوبی نصیبتان خواهد شد.از 145 سیگنال خرید دادم و سهامدارش هستم
                      اگر طالب رنگین کمان هستی باید تا اخر زیر باران ماند
                      آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2013/11/20, 22:43.

نظر

• KEYAN5533
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 215

بزرگوار من از169 هستم تارگتش رو چند میبینید؟باتشکر
                        پر سود باشی وسالم
                        /.:blushsmiley:./

نظر

• j_farhud
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 77

منم با توصیه جناب نوردر از 210 تومان با سهم هستم اخباره رانتی دارم تا اخره امسال میره برای 1000 تومان.این سهمو بندازید یک گوشه و اخره سال اگه دوست داشتید بفروشید اگر نه که سال دیگه بالای 3000 هزار تومان خواهد رفت.
                          راستی اینم بگم جناب نوردر استاد کاشف سهم های زیر خاکی هستند پارسال هم وصندوق 160 تومانی سیگنال دادند و ما هم 230 تومان سوار سهم شدیم و 650 تومان + 45 تومان سود مجمع پارسال حدودا 700 تومان از سهم خارج شدم.

نظر

• j_farhud
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 77

شنبه سنگین برای یکی از اشناهام دارم خرید میکنم.500 هزار سهم امیدوارم بهم برسه
                            با این خبره توافق امیدوارم فردا بهم سهم برسه اخه قول دادم واسش فردا بخرم.

نظر

• j_farhud
                              عضو عادی
                              • Nov 2013
                              • 77

کشكولي: استفاده از ظرفيت هاي سوآپ و بانكرينگ براي درآمدزايي کشور ضروري است

پيام نفت:

مدير عامل شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران با بيان اين که بانكرينگ و سوآپ فرآورده هاي نفتي مي تواند درآمد قابل توجهي براي کشور ايجاد کند بر استفاده از اين ظرفيت هاي اقتصادي تاكيد کرد.

به گزارش خبرنگار شانا مصطفي کشكولي در گردهمايي مديران مناطق 37 گانه شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي و معاونان مالي آنها که با حضور وزير نفت برگزار شد، افزود: سوآپ و بانكرينگ فرآورده هاي نفتي، ظرفيت هاي مهمي براي شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي به شمار مي آيند که از آنها به خوبي استفاده نشده است.

فاصله گرفتن شركت ملي پخش از روش هاي سنتي

وي با بيان اين که شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي با بهره گيري از تجهيزات و فناوري هاي نوين از روش هاي سنتي فاصله گرفته است، اظهار کرد: اين شركت به مجموعه اي دانش بنيان و دانش محور تبديل شده و ديگر از روش ها و تجهيزات قديمي در آن خبري نيست.

کشكولي ايجاد ديسپچينگ و طرح هاي توسعه مربوط به اين مركز را يكي از فعاليت هاي مهم در شركت ملي پخش خواند و گفت: ديسپچينگ گامي رو به جلو در جهت روز آمدي بيش از پيش اين مجموعه است و به زودي همه انبارهاي نفت زير پوشش آن قرار خواهند گرفت.

توزيع 60 ميليارد ليتر انواع فرآورده در کشور

مديرعامل شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران اظهار کرد: با وجود برخي محدوديت ها مانند کمبود نقدينگي و محدوديت فرآورده، کاركنان اين شركت تلاش کرده اند تا مردم با مشكلي رو به رو نشوند و اين روند براي تامين نياز آنها به فرآورده هاي نفتي همچنان ادامه خواهد يافت.

وي با بيان اين که از ابتداي امسال تاكنون بيش از 60 ميليارد ليتر انواع فرآورده در سراسر کشور توزيع شده است، اظهار کرد: سهم بنزين از اين مقدار 16,7 ميليارد ليتر بوده که در مقايسه با سال قبل، 1.3 ميليارد ليتر افزايش يافته است.

به گفته کشكولي سهم نفت گاز توزيع شده در اين بازه زماني نيز 24 ميليارد ليتر و نفت کوره نيز 12,5 ميليارد ليتر بوده است.

مديرعامل شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران تحويل نفت گاز به بخش نيروگاهي کشور را از ابتداي امسال تاكنون 16,7 ميليارد ليتر اعلام و اظهار کرد: تحويل اين فرآورده به نيروگاه هاي کشور در مقايسه با مدت مشابه سال قبل، 2.3 ميليارد ليتر افزايش يافته است.

وي تصريح کرد: بخش نيروگاهي در سال جاري 14,5 ميليارد ليتر سوخت مايع مصرف کرده که اين مقدار 3.5 ميليارد ليتر بيشتر از سال گذشته بوده است.

کشكولي مسئوليت شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي را براي تامين نيازهاي جامعه سنگين خواند و گفت: در چند سال گذشته توسعه گازرساني از يک سو و افزايش نيافتن ظرفيت توليد گاز از سويي ديگر، مسئوليت و فشار بر کاركنان آن را بيشتر کرده است.

مدير عامل شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران درباره عرضه خارج از شبكه سوخت نيز گفت: بالا بودن قيمت فرآورده در کشورهاي همسايه و فاصله قيمتي آن با بهاي سوخت در کشورمان از عوامل مهم قاچاق سوخت محسوب مي شوند اما با اين وجود اقدام هاي کنترلي خوبي در اين زمينه صورت گرفته که رشد منفي عرضه خارج از شبكه نفت گاز از نتايج آن است.

وي تصريح کرد: با افزايش تعداد نيروهاي بازرس توزيع فرآورده( آموزش ديده) مي توان به نحوي مطلوب تر در اين زمينه عمل کرد.

کشكولي همچنين با اشاره به سياست هاي کلان وزارت نفت مبني بر توسعه جايگاه هاي سي ان جي و ايجاد جايگاه هاي کوچک نيز گفت: با توجه به اهميت اين موضوع به عنوان يكي از سياست هاي راهبردي، در اين خصوص نيز اقدام هاي گسترده اي در دست انجام است.

نظر

• شاهین محلوجی
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 2050

سهمی که در موج 3 خود باشد فقط میتازد ...
                                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

در حال کار...
                                X