سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hosseini
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 39

رییس جمهور در اخبار ساعت 7صبح در شورای اداری مناطق زلزله زده جنوب اعلام کرد : تلاش می کنیم برداشت نفت از حوزه های نفتی را به بیش از همسایگان برسانیم

نظر

• siwan
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 520

بست ساله دارن این حرفو میزنن کو امکاناتش؟ کو توان مالیش؟
      دو هفته پیشم اومدم توی این فروم نوشتم برادرایه عزیزی که ونفتو تو 120 خریدین اینقدر از ارزندگی سهم و رشد شارپ حرف نزنین کلی از این خواننده های فروم تجربه سه ماهه معاملات بورس رو هم ندارن گول حرفاتونو میخورن به هول حلیم میفتن توی دیگ که البته اون روز خیلی ها بر علیه من موضع گرفتن
      الانم میگم ونفت سهم فوق العاده اینده داریه اما از دو هفته پیش فرصت خروج و سیو کردن سود بود ونفتو میشه دوباره با قیمت های خیلی پایین تر از این خرید...
      آخرین ویرایش توسط siwan؛ 2013/12/01, 08:30.
      سجاد محمدی
      علاقه مند به دانش اقتصاد
      تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• j_farhud
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 77

اماده باشید برای فرو ریختن صف خرید.اونایی که تو صف فروش هستند بدونیید امروز صف فروش جمع میش و از فردا همین سههم میشه طلا و ارزوی خرید میکنیید.

نظر

• j_farhud
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 77

بشمار 1 2 3 صف که جمع بشه از فردا ونفت قفل میشه.اینهایی که تو صف هستند همه از ترس و هیجانی تو صف هستند وگرنه هیچکی فروشنده نیست.ونفت تا اخره سال 1000 تومان

نظر

• j_farhud
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 77

اینم از پولبک سهم با جا نمونی؟

نظر

• فروغ فرخ زاد
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 106

جمع شد صفش..../:.grlim:./

نظر

• amini1856
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 48

سلام به دوستان بالاخره منم نفتی شدم 30000 تا خریدم3653 و الان 15000 تاشو 3867 فروختم تا الان 230000 تومن سود داد باقیشم ببینم چطور میشه بیاد پایین میخرم بره بالا هم بهتر.

نظر

• creator_65
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 269

در اصل توسط amini1856 پست شده است View Post
                  سلام به دوستان بالاخره منم نفتی شدم 30000 تا خریدم3653 و الان 15000 تاشو 3867 فروختم تا الان 230000 تومن سود داد باقیشم ببینم چطور میشه بیاد پایین میخرم بره بالا هم بهتر.
                  عزیز من، این همه ملت دارن میگن سفته بازی نکنید، نوسان نگیرید.... باز شما با افتخار اومدی میگی....
                  دمت گرم بابا
                  دوستان با سهم بمونید، من خودم امروز اولین ورودم بود، رو صف فروشی که دیدم داره جمع میشه
                  اما اومدم که نگهش داشته باشم
                  نه اینکه فردا مثبت خورد رد کنم برم، همین نوسان بازی هاس که سهم خراب میکنه

نظر

• agahi
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 218

قدر سهمتون رو بدونيد

نظر

• فروغ فرخ زاد
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 106

ای داد از شما نوسان گیرها......../:.zzzzzz.:/

نظر

• amini1856
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 48

سهم تا 3918 رفت و دوباره اومد پایین و 15000 سهم دیگه رو هم روی 3850 فروختم . روز خوبی بود تو یه ساعت یه نوسان 420 هزار تومنی داد.بیاد رو 3700 مجدد میخرم .

نظر

• amini1856
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 48

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
                          عزیز من، این همه ملت دارن میگن سفته بازی نکنید، نوسان نگیرید.... باز شما با افتخار اومدی میگی....
                          دمت گرم بابا
                          دوستان با سهم بمونید، من خودم امروز اولین ورودم بود، رو صف فروشی که دیدم داره جمع میشه
                          اما اومدم که نگهش داشته باشم
                          نه اینکه فردا مثبت خورد رد کنم برم، همین نوسان بازی هاس که سهم خراب میکنه
                          دوست عزیز وقتی آخر وقت سهم صف فروش شد تازه میفهمی بورس یعنی نوسانگیری . در ضمن اگر بلند مدتی هستید چرا مثل من روزی 4 ساعت پای سیستم میشینی و چشمات رو خراب میکنی تارگت بلند مدتتو به کارگزارت بگو هر وقت رسید به اون قیمت برات میفروشه شما هم با خیال راحت به کار هات برس.

نظر

• creator_65
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 269

دوست عزیز وقتی آخر وقت سهم صف فروش شد تازه میفهمی بورس یعنی نوسانگیری . در ضمن اگر بلند مدتی هستید چرا مثل من روزی 4 ساعت پای سیستم میشینی و چشمات رو خراب میکنی تارگت بلند مدتتو به کارگزارت بگو هر وقت رسید به اون قیمت برات میفروشه شما هم با خیال راحت به کار هات برس.
                            دقیقا من کی و کجا گفتم که روزی 4 ساعت میشینم پا سیستم و چشم داغون میکنم؟؟؟؟؟
                            پول نقد دستم بود، اومدم خرید و با سهم هم میمونم

نظر

• شاه بورس
                              ستاره دار (4)
                              • Dec 2012
                              • 325

اگه امروز همین جور معامله بشه و عده ای فرصت طلب سهم رو صف فروش نکنن از فردا شاهد ونفت سبز خواهیم بود
                              موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• amini1856
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 48

در اصل توسط شاه بورس پست شده است View Post
                                اگه امروز همین جور معامله بشه و عده ای فرصت طلب سهم رو صف فروش نکنن از فردا شاهد ونفت سبز خواهیم بود
                                جناب شاه بورس کل ما سهامدار های حقیقی اندازه یدونه حقوقی قدرت نداریم. آماده خرید روی 3654 هستم که میدونم بهم میده.

نظر

در حال کار...
                                X