رییس جمهور در اخبار ساعت 7صبح در شورای اداری مناطق زلزله زده جنوب اعلام کرد : تلاش می کنیم برداشت نفت از حوزه های نفتی را به بیش از همسایگان برسانیم
سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )
Collapse
X
-
بست ساله دارن این حرفو میزنن کو امکاناتش؟ کو توان مالیش؟
دو هفته پیشم اومدم توی این فروم نوشتم برادرایه عزیزی که ونفتو تو 120 خریدین اینقدر از ارزندگی سهم و رشد شارپ حرف نزنین کلی از این خواننده های فروم تجربه سه ماهه معاملات بورس رو هم ندارن گول حرفاتونو میخورن به هول حلیم میفتن توی دیگ که البته اون روز خیلی ها بر علیه من موضع گرفتن
الانم میگم ونفت سهم فوق العاده اینده داریه اما از دو هفته پیش فرصت خروج و سیو کردن سود بود ونفتو میشه دوباره با قیمت های خیلی پایین تر از این خرید...آخرین ویرایش توسط siwan؛ 2013/12/01, 08:30.سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
نظر
-
-
در اصل توسط amini1856 پست شده است View Postسلام به دوستان بالاخره منم نفتی شدم 30000 تا خریدم3653 و الان 15000 تاشو 3867 فروختم تا الان 230000 تومن سود داد باقیشم ببینم چطور میشه بیاد پایین میخرم بره بالا هم بهتر.
دمت گرم بابا
دوستان با سهم بمونید، من خودم امروز اولین ورودم بود، رو صف فروشی که دیدم داره جمع میشه
اما اومدم که نگهش داشته باشم
نه اینکه فردا مثبت خورد رد کنم برم، همین نوسان بازی هاس که سهم خراب میکنه
نظر
-
-
در اصل توسط amini1856 پست شده است View Postسلام به دوستان بالاخره منم نفتی شدم 30000 تا خریدم3653 و الان 15000 تاشو 3867 فروختم تا الان 230000 تومن سود داد باقیشم ببینم چطور میشه بیاد پایین میخرم بره بالا هم بهتر.
نظر
-
در اصل توسط creator_65 پست شده است View Postعزیز من، این همه ملت دارن میگن سفته بازی نکنید، نوسان نگیرید.... باز شما با افتخار اومدی میگی....
دمت گرم بابا
دوستان با سهم بمونید، من خودم امروز اولین ورودم بود، رو صف فروشی که دیدم داره جمع میشه
اما اومدم که نگهش داشته باشم
نه اینکه فردا مثبت خورد رد کنم برم، همین نوسان بازی هاس که سهم خراب میکنه
نظر
-
در اصل توسط amini1856 پست شده است View Postدوست عزیز وقتی آخر وقت سهم صف فروش شد تازه میفهمی بورس یعنی نوسانگیری . در ضمن اگر بلند مدتی هستید چرا مثل من روزی 4 ساعت پای سیستم میشینی و چشمات رو خراب میکنی تارگت بلند مدتتو به کارگزارت بگو هر وقت رسید به اون قیمت برات میفروشه شما هم با خیال راحت به کار هات برس.
پول نقد دستم بود، اومدم خرید و با سهم هم میمونم
نظر
-
نظر