کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سرپرست پذیرش شركت بورس اوراق بهادار تهران با بیان پذیرش این شركت گفت: هیات پذیرش در جلسه ۲۴ آذر ماه خود، با ورود چهار شركت به بورس اوراق بهادار موافقت کرد.
اسماعیل درگاهی ادامه داد: بر این اساس، سیمان فارس و خوزستان در بازار دوم بورس اوراق بهادار پذیرش شد. این شركت باید پیش از عرضه سهام در بازار، امیدنامه خود را تكمیل و اطلاعات را بر روی کدال ارسال کند.
وی با اشاره به اینكه پالایش نفت جی دومین شركتی است که در جلسه هیات پذیرش با ورود آن به بورس موافقت شده، ابراز داشت: این شركت متعلق به سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی صنعت نفت است.
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
تکنیکال ونفت در تایم فریم روزانه به نظر می رسد الگوی دوقلوی سقف کوچکی در نمئدار شکل گرفته و خط گردن الگو در 377 تومان نیز به سمت پایین شکسته شده است.همچنین طی روزهای گذشته شاهد پولبک به سمت خط گردن شکسته شده نیز بوده ایم.هدف الگو حوالی 320 تومان قرار دارد و مهمترین حمایت در مسیر افت قیمت 350 تومان در همپوشانی کف کوتاه مدت و میانگین متحرک 45 روزه می باشد.در صورت افت سهم به زیر این حمایت افت قیمت تا محدوده 320 تومان قطعی است و خروج کوتاه مدت از سهم توصیه می شود.حمایت های بعدی در 280 و 244 تومان قرار دارد.بنابراین اگرچه روند میان مدت قیمت همچنان صعودی است اما در کوتاه مدت احتمال افت سهم تا حوالی 320 و حتی 280 تومان وجود دارد.مهمترین حمایت در مسیر افت 350 تومان می باشد و در صورت شکسته شدن این حمایت به سمت پایین طی روزهای آینده خروج از سهم توصیه می شود.خرید در شرایط فعلی بسیار پر ریسک است و صرفاً پس از عبور قیمت از 433 تومان توصیه می شود.
طی حکمی از سوی بیژن زنگنه؛ قدیر موحد زاده عضو هیئت رئیسه صندوق بازنشستگی نفت شد
۱۴:۰۰(چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۲)
اخبار مرتبط
شانا_ گروه نفت:بیژن زنگنه وزیر نفت با صدور حکمی قدیر موحد زاده رابه سمت عضو هیئت رئیسه صندوق بازنشستگی ،پس انداز ورفاه کارکنان صنعت نفت منصوب کرد. به گزارش شانا ،متن حکم بیژن زنگنه خطاب به قدیر موحدزاده به این شرح است؛ "نظر به تعهد، تجارب و موفقیت های مدیریتی جنابعالی، به استناد مصوبه مورخ ١٩/٩/١٣٩١ هیات امنای صندوق بازنشستگی، پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت، برای باقیمانده دوره ماموریت اعضای هیات رئیسه صندوق بدینوسیله به عنوان «عضو هیات رئیسه» منصوب می شوید.
نظر به ماهیت اموال و دارایی های صندوق که متعلق به کارکنان و بازنشستگان شریف صنعت نفت می باشد، بر مراعات کامل صرفه و صلاح این عزیزان و تلاش برای حفظ این اموال و افزایش آنها تاکید می شود.
توفیق جنابعالی را در ارایه خدمات مطلوب به کارکنان و بازنشستگان از درگاه ایزد منان مسئلت دارد."
بیژن زنگنه
سلام دوستان..............در بنیادی قوی سهم و بازه میان مدت و بلند مدت سهم هیچ شکی نیست............................ولی عرض من به دید کوتاه مدت هست...........من خودم یکی از طرفدارن ونفت هستم .موفق وپرسود باشید
نظر