سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11251

پاسخ : سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

به نظرم یک پولبک داشته باشه وادامه روند صعودی

60 میلیون حجم زد وفکرنمی کردم فرصت ورود دراین قیمت ها بده

فعلا2-3 روزی شاید استپ بزنه درهمین محدوده وبعدش بره به سمت سقف قبلی

بدرود

نظر

• hanny
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 395

محسن جان به نظر شما تا کجا میتونه اصلاح کنه

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11251

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
        محسن جان به نظر شما تا کجا میتونه اصلاح کنه
        345-350هرچند به نظرم قدرت خرید خیلی بالاست واجازه ریزش نمیده

روند صعودی است وهر عرضه ای برای جمع کردن سهم است

جالبه عرضه کننده این سهم همان عرضه کننده شبندر 300تومانی است!!!

نظر

• رضا پهلوی
          Banned
          • Oct 2014
          • 119

جالبه عرضه کننده این سهم همان عرضه کننده شبندر 300تومانی است!!!

نظر

• مازیار
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 258

امروز صندوق هیچ فروشی نداشته
            وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
              دو روز پیش پام لای در مترو ونفت گیر کرد اما سوار شدم 3182:D
              و امروز یه جا پیدا شد واسه نشستن و کامل و با خیال راحت سوار شدم حالا تا رسیدن بمقصد با خیال راحت صبر میکنم !!! :D

نظر

• dpi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 578

در اصل توسط dpi پست شده است View Post

طبق نقاشی بالا موج 3 است و 338 تومن رو مبینه ولی باورش برام خیلی سخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
                اصلا باور نمی کردم به هدف بخوره(93/08/02):
                یعنی 434 رو هم میبینه!!!!!!!!!!!!!

نظر

• محمد یزدی
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 948

نمیدونم بر چه اساسی تارگت 500 700 و یا 1000 برا سهم داده میشه هر طریقی حساب میکنم این سهم شاید بتونه 5 6 هزار تومان هم ببینه(بدون شریک در پروزه قشم) این لینک رو یه نگاه بندازید تا بعد یه محاسبه ای کنیم خلاصه باید دلیل این همه اختلاف در محاسبه هدف قیمتی سهم مشخص بشه
                  بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• j_farhud
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 77

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
                    امروز صف خرید نشد ولی حجم معاملات سنگینی رو قیمت بالای 350 تومان معامله شد.که این حجم معاملات خود از صف خرید تو این بازاره منفی و اخره ماه با ارزش تر میباشد. از 280 تومان خیلیا از حرفه ای ها از ونفت جا موندند و بالای 300 تومان تازه شفاف سازی وصول وام ارزی وارد کدال شد و تا دیروز هم فرصت خرید به دوستان نداد و تازه امروز فرصت داد اونایی که به پتانسیل بنیادی ونفت اشراف دارند و با علم به اینکه در صورت تکمیل پروژه نفت قشم چه سود مداوم افسانه ای نصیب ونفت میشه خریداران جدیدی وارد سهم شدند به امید یک سود رویایی و افسانه ای و اکثره این خریداران هم سهامدار هستند تا فاند سهم عملیاتی بشه نه سهامباز. بنظره من خرید ونفت تو این قیمتها با توجه به فاند وحشتناک و سود همیشگی سنگین ونفت از این پروژه میتونه حکم بیمه عمر برای خودتان و یا فرزندانتان و یا سهامداران داشته باشه و هر ساله میتونند به اندازه قیمت امروز ونفت سود سالیانه از مجمع ونفت دریافت کنند. در ضمن ونفت زیر مجموعه های دیگری هم در پرتفویش دارد که چشم انداز مثبتی دارند و در حال سود اوری هستند.
                    موفق شاد و پر سود باشید.اخره هفته خوبی داشته باشید.به امید خبر های خوب هسته ای و برپایی جشن هسته ای برای ملت شریف و مظلوم و صبور ایران
                    سلام استاد خسته نباشید.درود بر شرفت که خالصانه با تحلیل هات ما رو هم بهره مند میکنید پارسال هم با سیگنال شما من تو ونفت و خگستر همرا شما سود خوبی کردم انشالا امسال هم همراه شما تو ونفت دوباره سود خوبی خواهیم کرد.من خودم شرکت نفتی هستم کارکنان شرکت با از سرگیری تکمیل پروژه سنگین در حال خرید هستند چون خوب میدونیم با عملیاتی شدن نفت قشم ونفت چه سودی خواهد ساخت من که فعلا زیره 1000 تومان فروشنده نیستم.از ما گفتن بود ونفت تا 1 سال دیگه با کامل شدن نفت قشم و سود اوریش ونفت بالای 3000 تومان رشد خواهد کرد.من فعلا به 1000 تومانش راضیم بقیه سود رو میدم به کسی که از من میخره.

نظر

• irany2
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 150

نظر

• محمد یزدی
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 948

فایل پیوست باز نمیشه

نظر

• محمد یزدی
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 948

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                          نمیدونم بر چه اساسی تارگت 500 700 و یا 1000 برا سهم داده میشه هر طریقی حساب میکنم این سهم شاید بتونه 5 6 هزار تومان هم ببینه(بدون شریک در پروزه قشم) این لینک رو یه نگاه بندازید تا بعد یه محاسبه ای کنیم خلاصه باید دلیل این همه اختلاف در محاسبه هدف قیمتی سهم مشخص بشه
                          http://www.pasargadtahlil.com/news/d...%A7/printable/
                          در لینکی که قرار دادم جناب هلالات درامد حسینا رو از مخازن نفت محاسبه کردن بر حسب تن

اگه هر بشکه رو حدود 150 لیتر(کیلوگرم)در نظر بگیریم ظرفیت پروژه قشم که 6 میلیون و چهارصد بشکه هست بین 900هزار تا یک میلیون تن هست(هر تن 6.6 بشکه)

طبق فرضیاتی گه جناب هلالات در نظر گرفتند به ازای هر تن ظرفیت ماهیانه 119000 تومان درامد مخازن هست(درامدمخزن های 60000تن حسینا معادل862میلیارد ریال سالیانه) یعنی پروژه قشم درامدی معادل 119000 * 900000 در ماه خواهد داشت

که به ازای هر سهم ماهیانه 90 تومان و سالالیانه بالای هزار تومان درامد سهم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

خلاصه همه چیز به نرخ اجاره ماهیانه مخازن ربط پیدا میکنه که باید دید ایا نرخ اجاره طبق همون مفروضات هست یا نه

اشتباه رو تذکر بدید

نظر

• dpi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 578

در لینکی که قرار دادم جناب هلالات درامد حسینا رو از مخازن نفت محاسبه کردن بر حسب تن

اگه هر بشکه رو حدود 150 لیتر(کیلوگرم)در نظر بگیریم ظرفیت پروژه قشم که 6 میلیون و چهارصد بشکه هست بین 900هزار تا یک میلیون تن هست(هر تن 6.6 بشکه)

طبق فرضیاتی گه جناب هلالات در نظر گرفتند به ازای هر تن ظرفیت ماهیانه 119000 تومان درامد مخازن هست(درامدمخزن های 60000تن حسینا معادل862میلیارد ریال سالیانه) یعنی پروژه قشم درامدی معادل 119000 * 900000 در ماه خواهد داشت

که به ازای هر سهم ماهیانه 90 تومان و سالالیانه بالای هزار تومان درامد سهم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

خلاصه همه چیز به نرخ اجاره ماهیانه مخازن ربط پیدا میکنه که باید دید ایا نرخ اجاره طبق همون مفروضات هست یا نه

اشتباه رو تذکر بدید
                            سلام محمد عزیز، حق الزحمه هر بشکه رو 22 سنت محاسبه کن و ظرفیت رو هم 6.3 میلیون بشکه در نظر نظر بگیر;)

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

ع

اشتباه رو تذکر بدید

فکر نکنم اینجوری باشه دوست عزیز مگه قیمت خود نفتش چقدر میشه گفته سالی 6400000 بشکه هر بشکه نفت 70 دلار در دلار 3000 تومنی میشه 210000 هزار تونم هر بشکه کلش میشه 1344000000000 پول کل نفته بعد اگه اونجوری که شما حساب کردید از پول کل نفت 58000000000 میمونه و بقیه 1344 میلیاردمنهای 58میلیاردش میره صرف اجاره ایا منطقیه؟!!!!! شایدم من اشتباه میکنم
                              آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2014/11/20, 15:15.

نظر

• محمد یزدی
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 948

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
                                سلام محمد عزیز، حق الزحمه هر بشکه رو 22 سنت محاسبه کن و ظرفیت رو هم 6.3 میلیون بشکه در نظر نظر بگیر;)
                                سلام
                                برا ذخیره نفت خام راستش من تا 50 سنت در ماه هم دیدم که فکر کنم براسال 2010 بود و برا یه شرکت خارجی فعال در ذخیره سازی و نه برا شرکت ایرانی که احتمال میدم کلا داستان اجاره درایران با خارج متفاوت باشه دقیقا مثل اینکه خودرو اونطرف یک سوم اینجا قیمت داره

عجب توجیهی کردم;) ولی در عمل میتونه واقعیت داشته باشه.

نظر

در حال کار...
                                X