پورتفوی ونفت بر روی کدال! دوستان تحلیل کنند /:.rolleyessmileyani
سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postپورتفوی ونفت بر روی کدال! دوستان تحلیل کنند /:.rolleyessmileyani
ونفت سرمايه گذاري صنعت نفت صورت وضعيت پورتفوي دوره 1 ماهه منتهي به
تقويت پرتفوي بورسي ونفت در صورت وضعيت 2 ماه گذشته
ونفت در حال تقويت و تنوع بخشي در ترکيب صورت وضعيت بورسي پرتفوي خود ميباشد و با اظافه کردن شرکتهاي فلزي .پتروشيمي و پالايشگاهي در پرتفوي بورسي خود پرتفوي بورسي ونفت هم در حال سنگين شدن ميباشد.
ونفت در ادوار گذشته به علت نداشتن پرتفوي بورسي و نداشتن بازار از وضعيت و اطلاعات از پرتفوي غير بورسي ونفت رنج ميبرد که با تقويت در تغييره ترکيب و اظافه شدن شرکتهاي پر پتانسيل بورسي اين نخيسه هم در حال برطرف ميباشد و وزن بنيادي ونفت را مطلوب تر خواهد کرد.
با ونفت سهامداری کنیید نه سهامبازی تا پاداش خوبی نصیبتان بشود.
نظر
-
حجم خوبی خورد برای صعود مناسبه ...
وارن بافت
بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبور است ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
با سلام خدمت ونفتی های عزیز و دوست داشتنی
امروز منم ونفتی شدممممممم
واقعا دیدن معاملاتش لذت داره
انشا الله آینده با ونفته یکی از دلیلام برای خریدش برداشته شدن تحریماست که اگه برداشته شه دیگه این سهم میترکه(که احتمالش زیاده)
ببینیم چی میشه ؟؟؟؟؟؟موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
نظر
-
با سلام و ظهر بخير به همه دوستان و همراهان اين تاپيک.
امروز بازار چنگي به دل نزد و رمقي نداشت و در حال سکون بود و ليدره اين چند ماه گذشته مارکت هم فعلا لاک دفاعي گرفتند اول وقت شبندر صف فروش و خودرو هم در ادامه صف فروش شد که تاثيره بسزايي در رکود بازاره امروز داشتند حجم معاملات امروز هم بسيارچشمگير نبود انگار بازار نياز به يک محرک قوي براي تجديد قوا دارد فعلا بازار دست به عصا حرکت ميکند تا ببينيد نتايج مذاکرات چه خواهد شد.امروز بانکيها يه خودي نشان دادند ولي بسيار شکننده بود.
انتظار ميرود از اواخر فردا با توجه به رسيدن اکثره سهم هاي شاخص ساز به کف قيمت و خريد قيمت جذاب از فردا تقاضا براي خريد افزايش يابد.
فعلا سوگلي سبد بنده ونفت ميباشد که از 140 تومان با سهم هستم امروز ونفت درس بزرگي به نوسانگيرها داد مثل دفعه هاي قبل از فردا با جمع شدن صف فروش گروه نفتي در اخره وقت امروز از فردا صف خريد ونفت سنگين تر خواهد شد.
خريد امروز ونفت رو 302 تومان بسيار شيرین و لذت بخش بود.
صف خريد هم مبارک دوستان ونفت امروز با رد شدن از مقاومت قبلي از فردا محکم تر گام خواهد برداشت و سيگنال خريد براي موج بعدي صعود صادر شد نوسان امروز غربال گري خوبي رو در سهم ايجاد کرد و سهامداره گنجشک روزي و مردد رو بسيار ماهرانه پياده کرد و جايگزينشان سهامداره تازه نفس وارد سهم شدند که براي يک صعود با تداوم و سرکش لازم بود.
در ضمن ياداور بشم با حجم معاملات بالاي 100 ميليوني بالاتر از 300 تومان در چند روز گذشته کف قيمت ونفت به 300 تومان رسيده
بازم تاکيد ميکنم اين براي چندمين بار ميباشد که اولتيماتوم دادم به دوستان تاکيد ميکنم نوسانگيري از ونفت فعلا ممنوع
با ونفت سهامداري کنييد نه سهامبازي تا از رالي صعود ونفت جا نمونييد.
نظر
-
تعدا فروش بالا حقیقی ها بخاطره اینه که دوستان عجول در حال شناسایی سود هستند و در حال خارج شدن میباشند با خروج دوستانی که شناسایی سود کردند و خارج شدند از فردا و پس فردا بتدریج فروش حقیقی ها کمتر شده و سهم مجدد قفل خواهد شد.
سربسته بگم ونفت زیر خاکی بازار پتانسیل انفجاری بالایی دارد و در چند روز گذشته تحرکات جدیدی در سهم دیده میشود که قبلا در جایی شنیده بودم قراره بازیگران قدری وارد سهم بشن در اینده نزدیک خرید ونفت زیره 400 تومان ارزو خواهد شد.بعضی از سهامدارن شاید ندانند ولی بدانند که رو گنج نشستند.
نظر
-
بورس جایست برای انتقال ثروت از سهامداره عجول به سهامداره صبور
سربسته بگم ونفت زیر خاکی بازار پتانسیل انفجاری بالایی دارد و در چند روز گذشته تحرکات جدیدی در سهم دیده میشود که قبلا در جایی شنیده بودم قراره بازیگران قدری وارد سهم بشن در اینده نزدیک خرید ونفت زیره 400 تومان ارزو خواهد شد.بعضی از سهامدارن شاید ندانند ولی بدانند که رو گنج نشستند.
نظر
-
هر چی نگاه میکنم در چارت به این نتیجه میرسم که نهایت اصلاح سهم میتونه تا 300 باشه پس تو این قیمتها نگهداری بهتره /:.winksmiley02.:/جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postاون فروشنده تو قیمت 3136 الان چه حالی داره؟
خیلی کنجکاوم انگیزشو بدونمتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postسلام دوستان ...............مواظب باشید از اون حال ها سراغ شما نیاد.............................337 تومان بنظر من قیمت ....وزمان خروج میباشد........................دوباره خرید در255 تومان حال میده..........پرسود باشید
شما از 200تومن داری میگی زمان خروجه
میشه بدونم چی از جون این تاپیک میخوای ؟
آخرین ویرایش توسط DJANGO؛ 2013/11/04, 10:41.
نظر
نظر