سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نجاT...
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 2639

پاسخ : سرمايه گذاري صنعت نفت ( ونفت )

نقل از وبلاگ بورس تهران:

تعدیل ونفت شاید هفته بعد نهایی بشه
    سود 94 نزدیک به 60 تومن اعلام میشه

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• آرش و نوید
      ستاره دار(16)
      • Oct 2011
      • 778

روزهای خوب این سهم هم داره میرسه

خریدها داره تکمیل میشه
      دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• نجاT...
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 2639

* آماده از سرگیری سواپ نفت هستیم

رکن الدین جوادی در پاسخ به سوالی در باره هدفگذاری از سرگیری سوآپ گفت: ما آمادگی از سر گیری سوآپ را داریم اما به دلیل محدودیت تحریم، موانعی قابل توجه پیش رویمان است ضمن این که مجموعه نفت یک بار به تعهدهای خود در قراردادهای بین المللی به شکل بدی عمل کرده و این موضوع شرایط را برای ما سخت کرده است.
        وی در پاسخ به سوالی درباره حداقل قیمت سوآپ نیز گفت: باید دید که مسیر سوآپ و معاوضه از کجا خواهد بود ضمن اینکه نمی توان قیمتی را تاکنون اعلام کرد...

نظر

• نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

دانش طراحي و ساخت گوي شناور صادراتي در ايران بومي شد...

شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی از سال 2011 دانش طراحی و ساخت گوی شناورهای صادراتی (SPM) را در ایران بومی کرده است.
          به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، همایش آموزشی آشنایی با روشهای طراحی، ساخت و نصب گوی شناورهای صادراتی (SPM) امروز در غرفه شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی در نمایشگاه صنعت نفت برگزار شد.
          محمدرضا عاطفه پور، مدیر SPM فاز 19 در شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی در این سمینار آموزشی، SPM را از جمله تجهیزاتی اعلام کرد که برای بارگیری محموله ها و فرآورده های نفتی استفاده می شود.
          وی با بیان اینکه شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران از سال 2011 تاکنون دانش طراحی و ساخت SPM را در ایران بومی کرده است، افزود: البته همه تجهیزات ساخت SPM در داخل ایران ساخته نشده منتهی دانش طراحی آن بومی شده است.
          عاطفه پور ساخت SPM را دارای اهمیت دانست و تصریح کرد: به دلیل صرفه داشتن ساختن SPM ها و سرعت آنها در بارگیری هم اینک پایانه های شناور جایگزین اسکله های صادراتی می شوند.
          به گفته مدیر SPM فاز 19 در شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی، هم اکنون در بعضی از مسیرها نمی توان از خط لوله برای صادرات فرآورده و نفت استفاده کرد و گوی های شناور صادراتی (SPM) بهترین گزینه برای انتقال است.
          بیش از یکهزار و 200 شرکت داخلی و 600 شرکت خارجی از 29 کشور در فضایی به وسعت 50 هزار مترمربع در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی حضور دارند.

نظر

• نجاT...
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 2639

ونفت در این قیمت بسیار ارزنده هست و فروشنده ای نداره!
            البته بازار امروز نگاهش به مبین هست, وگرنه این قیمت 296 ونفت رو امان نمیداد...

نظر

• نجاT...
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 2639

معاملات ونفت امروز مشکوکه!
              خبری در راه است...

نظر

• Ahmad16
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 223

قیمت حال حاضر ونفت خاطره میشه..

منو خیلی یاد شبندری میندازه که 114 تومنی بود و به 1700 رسید !

انشالله این پست رو بعدها بالا میارم..

امروز هم کمی اضافه کردم.. ( تقریبا 45% سبدم ونفت هست)

نظر

• Arshia66
                  عضو عادی
                  • Sep 2014
                  • 162

چند وقت پیش یک تحلیل گذاشتیم که خیلی هم به دوستان سهامدار برخورد و اومدن کلی موضع گیری کردن و توهین کردن اما خدایی همون تحلیل حداقل از نظر زمانی باعث شد که ما درگیر سهم نشیم و چند ماه اعصاب خوردی نداشته باشیم.
                  از نظر قیمتی هم دیدیم که سهم رشدی نکرد بلکه ریزشش بیشتر از رشدش بود. همچنین موج B بودن این صعود هم کاملا قطعی شد که در این مورد هم کلی بحث داشتیم. بگذریم.

هیچ وقت روی تحلیلمون تعصب نداشته باشیم. همون موقع خدمت دوستان متعصب عرض کردم که ونفت فعلا بالایی نداره 4 ماه از اون تحلیل گذشته و دیدیم که سهم رشدی نکرد بلکه بیشتر ریزش کرد البته به اهداف نزولی بنده هم نرسید فقط به اهداف زمانی رسید. اما همون موقع هم گفتم اگر ونفت نشانه هایی برای صعود نشون بده خودم هم خرید خواهم کرد.

در حال حاضر این نشونه ها ظاهر شده. حالا ما هم اومدیم تو جبهه شما.

تحلیل زیر تقدیم به ونفتی ها

یا علی

بعد از طی کردن یک 5 موجی واضح وارد یک مثلث شد که به نظر میرسد دیروز این مثلث تمام شد و هم اکنون باید یک 5 موجی دیگر بسازد. اهداق قیمتی و زمانی در تصویر مشخص شده است.

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

گزارش جدید ونفت
                    چطوره؟

نظر

• هامد
                      ستاره دار(7)
                      • Aug 2012
                      • 2611

در اصل توسط Arshia66 پست شده است View Post
                      چند وقت پیش یک تحلیل گذاشتیم که خیلی هم به دوستان سهامدار برخورد و اومدن کلی موضع گیری کردن و توهین کردن اما خدایی همون تحلیل حداقل از نظر زمانی باعث شد که ما درگیر سهم نشیم و چند ماه اعصاب خوردی نداشته باشیم.
                      از نظر قیمتی هم دیدیم که سهم رشدی نکرد بلکه ریزشش بیشتر از رشدش بود. همچنین موج B بودن این صعود هم کاملا قطعی شد که در این مورد هم کلی بحث داشتیم. بگذریم.

هیچ وقت روی تحلیلمون تعصب نداشته باشیم. همون موقع خدمت دوستان متعصب عرض کردم که ونفت فعلا بالایی نداره 4 ماه از اون تحلیل گذشته و دیدیم که سهم رشدی نکرد بلکه بیشتر ریزش کرد البته به اهداف نزولی بنده هم نرسید فقط به اهداف زمانی رسید. اما همون موقع هم گفتم اگر ونفت نشانه هایی برای صعود نشون بده خودم هم خرید خواهم کرد.

در حال حاضر این نشونه ها ظاهر شده. حالا ما هم اومدیم تو جبهه شما.

تحلیل زیر تقدیم به ونفتی ها

یا علی

بعد از طی کردن یک 5 موجی واضح وارد یک مثلث شد که به نظر میرسد دیروز این مثلث تمام شد و هم اکنون باید یک 5 موجی دیگر بسازد. اهداق قیمتی و زمانی در تصویر مشخص شده است.
                      دقیقا! ولی ارشیا جان شما رو تحلیلت تعصب نشون دادی و با قدرت رو 300 تارگت 130 تومانی دادی!! و برخی از دوستان هم ازین بابت موضع گیری کردند. برخی هم خیلی تند رفتند.
                      در حالی که همون موقع باهم همینجا بحث کردیم و گفتم احتمالا در قالب یک مثلث خاتمه اصلاح رو داشته باشیم و اصلاح قیمتی زیادی نخواهیم داشت ولی شما تاکید داشتی که تخت با تارگت اعلام شده هست! در مورد موج شماری شاخص هم تقریبا به همین شکل!
                      درسته الان موج شماری شما کامل تغییر کرده و تفاوت داره موج شماری بلند مدتمون ولی خب در کوتاه مدت و پایان این مثلث یکیست.
                      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• Arshia66
                        عضو عادی
                        • Sep 2014
                        • 162

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                        دقیقا! ولی ارشیا جان شما رو تحلیلت تعصب نشون دادی و با قدرت رو 300 تارگت 130 تومانی دادی!! و برخی از دوستان هم ازین بابت موضع گیری کردند. برخی هم خیلی تند رفتند.
                        در حالی که همون موقع باهم همینجا بحث کردیم و گفتم احتمالا در قالب یک مثلث خاتمه اصلاح رو داشته باشیم و اصلاح قیمتی زیادی نخواهیم داشت ولی شما تاکید داشتی که تخت با تارگت اعلام شده هست! در مورد موج شماری شاخص هم تقریبا به همین شکل!
                        درسته الان موج شماری شما کامل تغییر کرده و تفاوت داره موج شماری بلند مدتمون ولی خب در کوتاه مدت و پایان این مثلث یکیست.
                        بنده بارها گفتم تحلیل من رو به عنوان یک سناریو در نظر بگیرید و تعصب بنده هم روی موج B بودن این شاخه از چارت بود که الان با وجود این مثلث موج B بودن آن حتمی شد. و در ضمن اصلاح در قالب یک مثلث خاتمه پیدا نکرده موج B بزرگ همچنان ادامه داره و فقط دو بخش از آن تکمیل شده.

اما همون تحلیل بنده درسته به اهداف قیمتیش نرسید ولی مگه تحلیل شما درست در اومد که می گفتی در موج 3 هیستیم؟ 4 ماه کوچکترین رشدی در سهم نداشتیم و تحلیل بنده حداقل باعث شد 4 ماه درگیر نوسانات سهم نباشیم.

الان متوجه شدم که شما کلا بحث رو اون موقع اشتباه متوجه شدی. بنده نظرم روی این بود که الان در یک تسلسل 5 موجی قرار نداریم و در موج B هستیم. شما نظرتون این بود که در موج 2 از 3 هستیم که به سرعت فیلد شد چون کف موج 1 از 3 شما زده شد. بعدش گفتید موج 2 هنوز تمام نشده که با وجود این مثلث باز هم سناریوی شما فیلد شد.

در مورد شاخص فکر نمی کنم تحلیل بنده فیلد شده باشه !! بلکه تحلیل شما که یک زیگزاگ رو مد نظر قرار داده بودی و تارگت 57000 دادی فیلد شد. در شمارش شما حتی اصول اولیه هم رعایت نشده بود و موج 3 از 3 از A زیگزاگ شما کوچکترین موج بود. حالا این حرف رو نمیدونم از کجا در آوردی که تحلیل من از شاخص فیلد شد!!! شاخص از کفی که مد نظرمون بود برگشت پر قدرتی انجام داد. تحلیلش موجوده!
                        آخرین ویرایش توسط Arshia66؛ 2015/05/13, 09:06.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

در اصل توسط Arshia66 پست شده است View Post
                            بنده بارها گفتم تحلیل من رو به عنوان یک سناریو در نظر بگیرید و تعصب بنده هم روی موج B بودن این شاخه از چارت بود که الان با وجود این مثلث موج B بودن آن حتمی شد. و در ضمن اصلاح در قالب یک مثلث خاتمه پیدا نکرده موج B بزرگ همچنان ادامه داره و فقط دو بخش از آن تکمیل شده.

اما همون تحلیل بنده درسته به اهداف قیمتیش نرسید ولی مگه تحلیل شما درست در اومد که می گفتی در موج 3 هیستیم؟ 4 ماه کوچکترین رشدی در سهم نداشتیم و تحلیل بنده حداقل باعث شد 4 ماه درگیر نوسانات سهم نباشیم.

الان متوجه شدم که شما کلا بحث رو اون موقع اشتباه متوجه شدی. بنده نظرم روی این بود که الان در یک تسلسل 5 موجی قرار نداریم و در موج B هستیم. شما نظرتون این بود که در موج 2 از 3 هستیم که به سرعت فیلد شد چون کف موج 1 از 3 شما زده شد. بعدش گفتید موج 2 هنوز تمام نشده که با وجود این مثلث باز هم سناریوی شما فیلد شد.

در مورد شاخص فکر نمی کنم تحلیل بنده فیلد شده باشه !! بلکه تحلیل شما که یک زیگزاگ رو مد نظر قرار داده بودی و تارگت 57000 دادی فیلد شد. در شمارش شما حتی اصول اولیه هم رعایت نشده بود و موج 3 از 3 از A زیگزاگ شما کوچکترین موج بود. حالا این حرف رو نمیدونم از کجا در آوردی که تحلیل من از شاخص فیلد شد!!! شاخص از کفی که مد نظرمون بود برگشت پر قدرتی انجام داد. تحلیلش موجوده!
                            ارشيا جان بحثم سر اين نبود كه فرضا من اشتباه كردم شما درست گفتي يا بلعكس و اثبات خودمون باشه، تعصب هم نميشه گفت ولي بحث اطميناني كه شما ازش حرف ميزديد بود كه به نظرم همواره بايد چنتا الترنيت مد نظر داشته باشيم كه احتمال يك مورد رو بيشتر بدونيم ولي خب شما نسبت به اينكه اصلاح تخت هست خيلي مطمئن بوديد كه حتي حرفم مبني براينكه اگر تخت هم باشه يك ناقص دوگانه هست و كف قبلي شكسته نمبشه ارو هم قبول نكرديد، در مورد نظر شما، شما B رو 360 تمام شده گرفتيد و 130 تارگت نهايي C بود! در مورد اينكه در 3 بوديم هم نظرم خيلي زودتر ازينكه فيل بشه تغيير كرد و در همون ابتدا، چون واقعا اينكه همچنان در 2 باشيم بسيار محتمل تر ديدم، و نظرم روي اصلاح دوگانه سه تايي و خاتمه با يك مثلث بود كه فيل هم نشده و مثلث كامل شده حال اينكه اين پايان اصلاح هست و شروع 3 رو خواهيم داشت يا خير بايد منتظر بود. در مورد موج شماري جديدتون به نظرم الترنيت خيلي خوبي هست اگر قرار هست همچنان در 2 باشيم.

در مورد شاخص هم نظرتون مبني بر اتمام 4 بعد از اصلاح پيچيده اي كه گرفته بودين رو محدوده 63000-64000 بود حال كه از 61000 برگشت مشكل خاصي نداره و همچنان موج شماري شما ميتونه درست باشه ولي خب بعد از 61000 ديگه مي بايست موج 5 شما شروع ميشد، ايا نظرتون يعني اين هست الان در 5 هستيم پس!؟ در مورد نظر من هم بله كه اين اصلاح يك اصلاح بسيار ساده از يك اصلاح پيچيده بلند مدت بود كه زيگزاگ رو محدوده 57000 تمام بشه و فيل هم نشده و در ريز موج هاي C هستيم. در مورد نقض قانون در خلال موج A زيگزاگ هم همونجا مبسوط توضيح دادم كه به چه دليل اينطور ميبينم وضعيت رو.
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• Arshia66
                              عضو عادی
                              • Sep 2014
                              • 162

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                              ارشيا جان بحثم سر اين نبود كه فرضا من اشتباه كردم شما درست گفتي يا بلعكس و اثبات خودمون باشه، تعصب هم نميشه گفت ولي بحث اطميناني كه شما ازش حرف ميزديد بود كه به نظرم همواره بايد چنتا الترنيت مد نظر داشته باشيم كه احتمال يك مورد رو بيشتر بدونيم ولي خب شما نسبت به اينكه اصلاح تخت هست خيلي مطمئن بوديد كه حتي حرفم مبني براينكه اگر تخت هم باشه يك ناقص دوگانه هست و كف قبلي شكسته نمبشه ارو هم قبول نكرديد، در مورد نظر شما، شما B رو 360 تمام شده گرفتيد و 130 تارگت نهايي C بود! در مورد اينكه در 3 بوديم هم نظرم خيلي زودتر ازينكه فيل بشه تغيير كرد و در همون ابتدا، چون واقعا اينكه همچنان در 2 باشيم بسيار محتمل تر ديدم، و نظرم روي اصلاح دوگانه سه تايي و خاتمه با يك مثلث بود كه فيل هم نشده و مثلث كامل شده حال اينكه اين پايان اصلاح هست و شروع 3 رو خواهيم داشت يا خير بايد منتظر بود. در مورد موج شماري جديدتون به نظرم الترنيت خيلي خوبي هست اگر قرار هست همچنان در 2 باشيم.

در مورد شاخص هم نظرتون مبني بر اتمام 4 بعد از اصلاح پيچيده اي كه گرفته بودين رو محدوده 63000-64000 بود حال كه از 61000 برگشت مشكل خاصي نداره و همچنان موج شماري شما ميتونه درست باشه ولي خب بعد از 61000 ديگه مي بايست موج 5 شما شروع ميشد، ايا نظرتون يعني اين هست الان در 5 هستيم پس!؟ در مورد نظر من هم بله كه اين اصلاح يك اصلاح بسيار ساده از يك اصلاح پيچيده بلند مدت بود كه زيگزاگ رو محدوده 57000 تمام بشه و فيل هم نشده و در ريز موج هاي C هستيم. در مورد نقض قانون در خلال موج A زيگزاگ هم همونجا مبسوط توضيح دادم كه به چه دليل اينطور ميبينم وضعيت رو.
                              مگه ما در مورد آلترنیت ها بحث نکردیم؟ اگر قبول نداشتم که بحث نمی کردم در اون مورد اما بنده هم عرض کردم ممکنه موج B تمام نشده باشه و بر فلت اصرار داشتم و هنوز هم تحلیل جدیدم همین رو میگه. منتهی اون موقع در تحلیلم اتمام موج B را لیبل زده بودم و بعدش بحث کردیم و بنده هم قبول کردم که ممکنه موج B گسترش پیدا کنه. در ضمن بیشتر بحث ما سر این بود که بنده صعود ونفت رو موج B میدونستم و شما یک تسلسل شتابدار که در موج 1 و 2 از 3 اون قرار داشتیم که فیلد شد. در مورد تارگت هم هنوز توشته هامون هست برید بخونید بنده گفتم این تارگت صرفا بر اساس یک فلت ایده آل رسم شده و ممکنه موج C ناقص بشه و به اون تارگت نرسه. چرا هربخشی از حرفها رو که دوست دارید سانسور می کنید.

در مورد شروع موج 3 واقعا تعجب می کنم که این حرف رو میزنید! مگه مثلث میتونه موج 2 باشه؟ مثلث میتونی جزیی از اصلاح در موج 2 باشه اما به صورت انفرادی نمی تونه موج 2 باشه. پس شروع موج 3 در کار نخواهد بود.

در مورد شاخص هم تحلیل های بنده رو مرور کنید بنده اول ریزش شدید شاخص رو عرض کرده بودم که بعد از باز شدن پالایشی ها اتفاق افتاد و کندلی وحشتناکی که زد در تاریخ بورس بی سابقه بود بعد هم 61 هزار واحد رو اولین سطح برگشتی دیده بودم که اتفاق افتاد.تحلیل ها هنوز موجوده. اما در مورد وضعیت فعلی هم در موج 5 نیستیم و باز هم تحلیل دیگری در این مورد گذاشتم. تحلیل قبلی اتمام موج 4 رو نشون میداد و بعد از اون تحلیلی ارائه دادم مبنی بر شروع موج 5 اما رفتار قیمت اون سناریو رو تایید نکرد و بنده هم تحلیل دیگری در این رابطه ارائه دادم.

در مورد تارگت 57000 تایی هم ابدا بهش اعتقاد ندارم و زمان مشخص می کنه که شاخص به اون محدوده میرسه یا خیر. بنده فعلا روند شاخص رو صعودی میدونم و تا مرز 80 هزار واحد هم رشدش رو محتمل میدونم.

نقض قوانین موج شماری هم در هر حالتی قابل قبول نیست. شما برای توجیح موج شماری خودتون قوانین رو زیر سوال می برید. قانون قانونه فرقی نداره در موج A زیگزاگ هستیم یا موج دیگه ای.

نظر

• نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                                معاملات ونفت امروز مشکوکه!
                                خبری در راه است...

طبق پیشبینی...

نظر

در حال کار...
                                X