کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نوشته است:
بهرام خان نوشته است:
سلام بر اساس شنيده ها گويا 50 ريال تقسيم گرديده است
همه موارد اعم از صورتهاي مالي و ... تصويب شد فقط براي تقسيم سود مقرر شد بين نماينده بورس و شركت جلسه اي برگزار بشه و مقدار سود مشخص بشه ، صحبت از 15 تومان بود تا 30 تومان برا تقسيم ، احتمالا حدود 20 تومان تقسيم بشه ، جلسه بعدي احتمالا ظرف 10 روز اينده برا تقسيم سود برگزار بشه
عدم تقسیم سود شركت بدلیل اشكالی بود که سازمان بورس به صورتهای مالی این شركت وارد کرده و بدلیل موهوم بودن سود شناسایی شده از تقسیم سود جلوگیری شد و سهامداران شركت اصرار داشتن که بعد از تعیین تكلیف این موضوع در خصوص تقسیم سود تصمیم گیری بشه. در حدود 170 میلیارد تومان از کل سود 311 میلیارد تومنی شركت سرمایه گذاری خوارزمی تو سال 1394 از محل سود حاصل از نیروگاه منتظر قائم شناسایی شده. اما نكته اینجاست که این شركت همه هزینه های مالی مربوط ب تحصیل نیروگاه رو به بهای تمام شده شارژ کرده و تو صورتهای مالی شركت برق و انرژی سپهر هزینه مالی دیده نمیشه. حالا سازمان تاکید داره که این سود موهوم هست و هزینه های مالی مربوط به خرید نیروگاه باید در صورتهای مالی برق و انرژی سپهر شناسایی بشه. اگه این اتفاق بیافته سود شركت سرمایه گذاری خوارزمی برای سال 94 تقریبا نصف میشه. یعنی از 311 به حدود 160 میلیارد تومن ممكنه برسه. یعنی سهمی 250 ریال سود قابل تقسیم به سهمی 12 تومن میرسه.
سلام
رفتار حقوقی رو زیر نظر بگیرید
حقوقی این سهم قبلا هم سابقه خوبی نداشت رفتارش بچه گانه و یکم لجبازه
تا روز یکشنبه صبر کنید به نظرم ضرر نمی کنید باز هم خودتون بررسی بفرمایید.
بخرین ما که تا جا داشت زیر 150 سهم رو خریدیم حتی یکسری سهم هم که تو سبد داشتم که هنوز تو سود نبود اونها رو هم دادم وخارزم خریدم
یکمقدار قوه تحلیل رو بالا ببرید
شما یک خودرو که میدونید قیمتش 150 میلیونه 120 میلیون دادن نباید در خریدش درنگ کنید
کف بنیادی سهم 138 تومنه
من تحلیلگر بنیادی هستم و تا بحال یک هزار تومنی به بورس ندادم و همیشه چندین برابر سود بانکی از بازار سود گرفتم
تحلیل بنیادی در بورس همیشه برتر است ممکنه یکمقدار بیشتر زمان ببره ولی همیشه با سود خوبی بیرون میرید
من در کلاسهام به همه دانشجو هام میگم اگر قوانین من رو کسی دنبال کرد و در بورس ضرر کردن بیاد ضررشو من میدم
سهامداران حقوقی وخارزم تا قبل از مجمع(چند روز و یا یک هفته بعد )با توجه گذشته خود در افت دادن سهم تا می تواند خواهد فروخت وحقیقی بی چاره برای جلوگیری از ضرر زیر قیمت خواهد فروخت به نظر من قبل از مجمع همان 130 را این سهم بدرقه می شه و با 10 تومان تقسیم سود 120 باز گشایی می شود.وضعیت بازار (قیمت وپاسار و وبصادر )در تغییر این تفسیر نقش مهمی خواهد داشت.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر