سرمايه گذاري خوارزمي ( وخارزم )
Collapse
X
-
پاسخ : سرمايه گذاري خوارزمي ( وخارزم )
در اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Postاز همین قیمتها در طی یکسال حداقل 40 درصد بازدهی دارهدر اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Postسرمایه گذاری تامین آتیه در طی 2 ماه 200 میلیون سهم فروخت ولی از دو روز پیش شروع به خرید کرده. نوسان خوبی میتونه واسش باشهدر اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Postحد ضرر 95 خیلی مهمه در صورت شکست افت تا 77 خواهد داشت. توصیه به رعایت حد ضرردر اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Postیک پله خرید شد.در اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Postطی دو یا سه هفته آینده کم کم باید شاهد چرخش حرکتی این سهم باشیم. حد ضرر 95تومن.
نظر
-
-
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postوخارزم همجنان در واچ باشد اما می توان در بیمه البرز با فیمت فعلی 1460 ریال ورود کرددر اصل توسط Abad پست شده است View Postامروز حجم خوبی زد هنوز عجله برای خرید نیست ببینیم فردا جه می کنددر اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Postروی مقاومت به شما خواهیم فروخت:Dدر اصل توسط hamipia پست شده است View Postتابلوی جا موندی هه !
در اصل توسط Abad پست شده است View Postامروز بنده نیز 100 تا خزر در 228 تومان کف قیمتی ،،، 50 تا ذوب در 254 تومان و زامیاد 55 تا در 102 تومان خرید کردم درودآخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/07/24, 12:40.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
-
در اصل توسط 84717 پست شده است View Postدوستان عزیز سلام همانگونه که قبلا عرض کردم
فعلا از ورود به سهم جددا" خودداری کنید. هیچ نشانه ای ازحرکت سهم وجود ندارد؟هر وقت حرکت آن آغاز شد شما ضرر نکردید بازی سهم زیاد است سابقه حقوقی های آنرا کمابیش دوستان دارند.آنطور که ازخبرها بگوش میرسد وخارزم علیرغم بلوکه کردن سرمایه های سهامداران هنوز درگیر بدهی اقساط نیروگاه و از کمبود نقدینگی رنج میبرد. متاسفانه عدم کارآیی و در واقع عملکرد ضعیف مدیریت از دیگر عوامل این شرکت است. درصورت منتفی شدن مشکلات وخارزم با انرژی زیاد حرکتش را شروع میکند بطوریکه زبانزد اهالی بورس خواهد شد.
تو این یک هفته ای که این پست رو زدی مشکلات حل شدآخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/07/24, 17:48.پي نوشتhttp://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
"انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام
نظر
-
باسلام خوشحال شدم سهم یه تکانی بخودش داد؟ اما هنوز نباید عجله کرد؟ امیدوارم مشکلات شرکت منتفی شده باشد و سهم حرکتش را شروع کرده باشد. دوستان همه ما که دراینجا هستیم میخواهیم سود کنیم وحد امکان جلو ضرر را بگیریم؟ هیچ کس راضی به ضرر نیست صبر کنیم ببینیم چی میشه!!!
نظر
-
پی بر ای خنده دار 2.88
جالبه که سایت اصلی نزدهپي نوشتhttp://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postاز لطف شما سپاسگزارم ، اما در البرز بیش از 20 تومان سود کردم و وخارزم هم در واچ ، نقد هم هستم امروز کمی هم لسرما خریدم در وخارزم هنوز ممکنه حقوقی از خجالت در بیاد پس کمی احتیاط بد نیست
در وخارزم حقوقی مشکوک میزنهAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postدر این گرمای تابستان لسرما را در یابید
در وخارزم حقوقی مشکوک میزنهAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
15 میلیون حجم مبنا رو باید یکی بده دیگهپي نوشتhttp://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
نظر
-
نظر