سهم های منفی ومشکوک!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yousef
    عضو فعال
    • May 2011
    • 808

سهم های منفی ومشکوک!

دکوثر:دلیران پارس روز16مرداد3.2میلیون سهم به قیمت 181تومن خریدوبعدیک روزدرمیان کمی اضافه کردواکنون حدود3.6میلیون
    سهم دکوثرروبامیانگین خریدبیش از175تومن دراختیارداره والآن دکوثرتو152تومن صف فروشه...وروددلیران پارس ونحوه خریدش
    مشکوک میزنه.آیا خیلی زوددکوثرنگون بخت برمی گرده؟(من دکوثرندارم!)
  • yousef
    عضو فعال
    • May 2011
    • 808

وبشهر:توکف قیمتی خودش صف فروش نسبتاسنگین داره...عجیب اینه تقریباهرروز50هزارتامیخرن وقیمت پایانیش روچندریال میارن پایین...
    این خریدفقط50هزارتایی واین صف فروش کاملامشکوکه.آیاممکنه یک دفعه حجم بزنه وبرگرده؟(من وبشهرندارم!)

نظر

• yousef
      عضو فعال
      • May 2011
      • 808

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
      دکوثر:دلیران پارس روز16مرداد3.2میلیون سهم به قیمت 181تومن خریدوبعدیک روزدرمیان کمی اضافه کردواکنون حدود3.6میلیون
      سهم دکوثرروبامیانگین خریدبیش از175تومن دراختیارداره والآن دکوثرتو152تومن صف فروشه...وروددلیران پارس ونحوه خریدش
      مشکوک میزنه.آیا خیلی زوددکوثرنگون بخت برمی گرده؟(من دکوثرندارم!)
      دکوثرتاحدود145تومن هم افت کردوبعدش صعودش به کمک دلیران پارس شروع شدوامروزتو1655صف خریدداشت....

نظر

• yousef
        عضو فعال
        • May 2011
        • 808

​برای فرداحتماشنفت روزیرنظرداشته باشین....شنفت فردامیره گره ومطمئن هستم حداقل نوسان خوبی میده...حیف خودم نقدینگی ندارم...

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2190

بوتان قابل بررسی است
          با توجه به نزدیک شدن تدریجی زمان اتمام پروِه های ساختمانی و مسکن مهر این ساختمانها در سه - چهار سال آینده به جمع سایر مشتریان پکیج و آبگرمکن دیواری شرکت بوتان خواهند پیوست
          به جز بوتان و چند شرکت بازرگانی و مونتاژ تولید کننده مطرح دیگری در این زمینه در داخل نداریم

نظر

• yousef
            عضو فعال
            • May 2011
            • 808

فردابایدرفت سراغ وبشهر​که رفته گره....آیامیزارن 12درصدمنفی بخوره؟8درصدچطور؟....

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • May 2011
              • 808

فردابایدرفت سراغ وبشهر​که رفته گره....آیامیزارن 12درصدمنفی بخوره؟8درصدچطور؟....
              ​امیدوارم دوستان امروزیک نوسان خوشگل8درصدی ازاین سهم گرفته باشن...خودم وقت بازارنبودم....

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

​امیدوارم دوستان امروزیک نوسان خوشگل8درصدی ازاین سهم گرفته باشن...خودم وقت بازارنبودم....
                تاپیک بسیار جالبیه موفق باشی ..
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• MOSTAFAVI
                  ستاره‌دار(1)
                  • Jun 2012
                  • 5633

سلام یوسف عزیز-منظورتون اینه که این سهام چون به گره میرند روبخریم و روزهای بعد به علت حمایت سهامدار عمده بفروشیمش؟

نظر

• mane1659
                    كاربر فعال
                    • Dec 2011
                    • 235

دوتا سهم منفی که سریع حرکت خودشون را شروع کنند معرفی می نمائید

نظر

• arash boursy
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 96

سلام یوسف جان میشه راجع به شیوه کارت توضیح بدی؟ممنون
                      [B][COLOR=#0000ff]
                      [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
                      [COLOR=#0000ff]
                      [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• yousef
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 808

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                        سلام یوسف عزیز-منظورتون اینه که این سهام چون به گره میرند روبخریم و روزهای بعد به علت حمایت سهامدار عمده بفروشیمش؟
                        در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                        دوتا سهم منفی که سریع حرکت خودشون را شروع کنند معرفی می نمائید
                        در اصل توسط arash boursy پست شده است View Post
                        سلام یوسف جان میشه راجع به شیوه کارت توضیح بدی؟ممنون
                        باسلام خدمت دوستان...بدنیست توضیحات زیرروذکرکنم:
                        1-بیشترسرمایه روبایددرگیرسهامی کردکه جوبازارروش مثبته مثلاتواین اواخرقندی وپالایشگاهی.مثلامن حدود80درصدسرمایه ام قپیراست(میانگین880تومن)که فعلا توروندصعودی باهاش هستم...........حرف آقای بازارمهم ترین چیزه...................
                        2-باحدودحداکثر20درصدسرمایه نوسان گیری میکنم....علاقه ام هم نوسان گیری ازسهم هاییه که مدتهاست منفی هستندبخصوص تمرکزروی روزی که به گره منفی میرن....
                        حالاکدوم سهام منفی روبرای نوسان گیری انتخاب کنم به پارامترهای مختلفی توجه میکنم:
                        الف)حرکت حقوقی وسهامدارعمده.مثلاتودکوثرباوروددلیران مطمئن بودم که بزودی صفش روجمع میکنه وحداقل یک نوسان 10درصدی درانتظارش هست.یاتووبشهرخردخردجمع میکردندتااینکه سهم کاملاخشک بشه وروزگره مطمئناحرکت خوبی درانتظارش بود.
                        ب)حرکت هم گروهی ها.شنفت تو گروهی بودکه اکثرامثبت وصف خریدشده بودندپس طبیعی بودکه نوسان خوبی بده یاشبهرن یاهمین وبشهر.
                        ج)سابقه قیمتی وحجم معامله.مثلاوبشهرتوکف قیمتی یکسال اخیربودیاشبهرن وشنفت افت زیادی داشتند.....
                        د)هنگام خریدازگره هم نبایدعجله کردوبایددست به ماشه بودخودم اگه ببینم سهمی که توگره منفی رفته تومنفی8تقاضای خوبی تاحدود1/3صف فروش داره نصف حجمی که میخوام بخرم توهمین 8درصدمیگیرم ونصف دیگررومیزارم برای منفی12درصد.....بازهم میگم توخریدحتی برای نوسان نبایدعجله کرد....ضمنااگه سهم قیمتش بالااومدونتونست مثبت بشه همون روزسریع ازسهم خارج میشم واگه مثبت شدوحجم خوبی هم تومثبت معامله نشدبازهم خارج میشم....همچنان که گفتم هدفم یک نوسان سریعه....
                        ---------------------------------------------------------------------------
                        برای فرداسپاها(گره منفی)-وصنا(معمولاباوبشهرحرکت میکنه)وقشکرح روزیرنظردارم.....تاکیدمیکنم فقط برای نوسان اون هم حداکثربا20درصدسرمایه....

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2190

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                          بوتان قابل بررسی است
                          با توجه به نزدیک شدن تدریجی زمان اتمام پروِه های ساختمانی و مسکن مهر این ساختمانها در سه - چهار سال آینده به جمع سایر مشتریان پکیج و آبگرمکن دیواری شرکت بوتان خواهند پیوست
                          به جز بوتان و چند شرکت بازرگانی و مونتاژ تولید کننده مطرح دیگری در این زمینه در داخل نداریم
                          تنها دو تولید کننده پکیج شوفاِژ دیواری داخلی در کشور داریم . ایران رادیاتوربا سهم بازار اندک و بوتان با در دست داشتن قسمت اعظم سهم بازار ( البته قسمت اعظم تولیدات بوتان آبگرمکن دیواری است با تولیدی بیش از 800 هزار دستگاه و بدون رقیب جدی . شوفآژ محصول دوم شرکت بوتان است.)

ظاهرا ایران رادیاتور مدتیست در این قیمتها جنس به بازار نمی دهد. و بوتان هم به دنبال افزایش نرخ است. چون قیمت پکیج های خارجی با کیفیت مشابه با نمونه داخلی بیش از 70 درصد گرانتر است!

جالب اینکه در این مملکت زور دولت تنها به شرکتهایی می رسد که هیچ نوع رانتی دریافت نمی کنند.

از آنجا که ظاهرا محدودیت قیمت گذاری شامل گردن کلفتهایی که منابع طبیعی مملکت مثل معادن را اشغال کرده اند نمی شود این نتیجه حاصل می شود که میزان آزادسازی در قیمت گذاری متناسب با میزان رانت محاسبه می شود . هر چه رانت بیشتر و قوی تر آزادی عمل در قیمت گذاری محصول بیشتر

به عبارت دیگر تولید کننده ای که اشتغال موثر و واقعی و تکنولوِژی و دانش فنی را وارد مملکت می کند بر عکس تمام دنیا سرکوب می شود و آنهایی که منابع مملکت را به صورت خام حراج می کنند تشویق می شوند!

نظر

• padra57
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 99

دوستان کسی ازثاژن خبری نداره؟
                            [B][SIZE=4]رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد ، اما حتمی است . . .[/SIZE][/B]

نظر

در حال کار...
                            X