کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
سید جان نمودار ماهانه ش اینو میگه که روندش صعودیه. شمع ماقبل شمع خوبی بوده و باید صبر کنیم شمع جدید هم بهتر شکل بگیره و بتونه روند مقاومتی رو در 300 بزنه...
روند اسیلاتور ها رو هم میبینی که توی rsi باید منتظر شکست خط روند مقاومتیش باشیم که با شرط بالا تطابق داره .
دو نمودار و کانال زنی زیر درج شده که هر دو وجه مشترکی دارند.
ابتدا موارد :
1-کانال نزولی سهم رسم شده
2- سهم پس از برگشت از مقاومت 230 و ناتوانی در شکست آن نزول کرده ....روند حمایتی rsi و CCI شکسته!!!
3- اما یک خط روند حمایتی درون کانال با توجه به خیزش آخر سهم بوجود آمده که طی دو روز آینده ( شاید فردا) به اون واکنش نشون بده. البته RSI باید از نزول به 30 منصرف بشه و CCI هم باید زیر 100- ریزش نکنه که این تایید خط روند حمایتی آبی رنگه پس نقطه حمایتی فردا 185
در نمودار دوم این عدد 185 رو هم داریم ضمن اینکه انتظار دارم به شاخص درصد ویلیام واکنش نشون بده یعنی حمایت و جمع آوری سهم در ناحیه اشباع فروش .
با شکست 185 حمایت بعدی 174 ...با برگشت روی هر کدوم از این حمایت ها حد صعود رو درج کردم.
عزیز دل مارو همه جوره شرمنده می کنی کی بشه جبران کنیم
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
عزیز دل مارو همه جوره شرمنده می کنی کی بشه جبران کنیم
استاد عزیز... شکربن الان نمودارشو دیدم 115 و 133 میتونه اهدافش باشه. با این صف 2 میلیونی امروز ... و البته در بلند مدت تا 170 و بیشتر ... منتهی صبوری میخواد.
سلام و درود بر استاد مهدی پور عزیز...
واقعا با تکنیکالات حال می کنم.. .. از اون بیشتر معرفتت منو کشته...
اگه وقت کردی یه سری هم به کچاد و فملی بزن ...قربانت
نظر