کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اقا سامان معاملات غشاذر و غالبر نشون میده که یه گروهی میخوان این دو تا سهم رو ببرن بالا ولی در مقابل گروه دیگه ای که سهام زیادی هم دارن اجازه رشد نمیدن تو غالبر سهامدار یک درصدی که سه میلیون سهم داشت اومد زیر یک درصد شما خبر ندارید که خریدار یا فروشنده کدومش قدرتش بیشتره ؟ در ضمن این دو تا سهم نمودار خوبی هم دارن که نشون از یه رشد خوب میده
اقا سامان معاملات غشاذر و غالبر نشون میده که یه گروهی میخوان این دو تا سهم رو ببرن بالا ولی در مقابل گروه دیگه ای که سهام زیادی هم دارن اجازه رشد نمیدن تو غالبر سهامدار یک درصدی که سه میلیون سهم داشت اومد زیر یک درصد شما خبر ندارید که خریدار یا فروشنده کدومش قدرتش بیشتره ؟ در ضمن این دو تا سهم نمودار خوبی هم دارن که نشون از یه رشد خوب میده
غفارس کمی بالاتر بیاد غالبر و غشاذر و غشان و غشصفا را دیگه نمیشه نگهداشت.
گروه غذایی باید رشد کنه چون صنعت شکم نه رکود میشناسه نه تحریم نه عدم فروش
مگه میشه نخورد.
در ضمن این گروه افزایش نرخ گرفته اند تو اطلاعیه غفارس امده از اول تیر
لذا تعدیل مثبت سود خواهند داشت.
.................................................. .......
گروه غذایی و دارویی تعدیل خواهند داشت.
سلام دوست عزیز مگه معاملات غالبر و غشاذر چجوری هست که شما میگین گروهی میخوان ببرن بالا بگین تا افراد مبتدی مثل من هم یاد بگیرن؟
سلام دوست عزیز مگه معاملات غالبر و غشاذر چجوری هست که شما میگین گروهی میخوان ببرن بالا بگین تا افراد مبتدی مثل من هم یاد بگیرن؟
معاملات امروز غالبر رو اگه نگاه میکردید مشخص بود فک کنم قیمت 1280 یه میل اردر فروش گذاشتن فقط برای ترسوندن تا خریدار اومد بالا سریع حذفش کردن رنج زدن های زیاد توی غالبر توی هفته گذشته توی یه روز چندبار از منفی 2 تا مثبت 2 میرفت و برمیگشت یک سری رو هم باید تجربه کنید خودتون تا متوجه بشید
اینقدر این معاملات چند روز اخیرش رو اعصابم بود و تو کف خیلی وقتها معامله می شد که دیروز رد کردم رفت. حالا امروز صف خرید شده. خدایا شوخیت گرفته با من آیا؟؟؟؟؟:-/
گروه صعودی غالب شد.
فروشنده ها را خارج کردند.
ببینیم هدف این گروه جدید رو غالبر چنده.
150
160
200
..............................
هفته بعد بسته حمایتی از اقتصادر کشور و خروج از رکود و نرفتن تو بحران اقتصادی رو نمایی خواهد شد.
اگر انبساطی باشه و در ان کاهش نرخ سود بانکی باشه احتمال داره بازار حرکت کنه و غالبر هم رشد اساسی کنه.
..........................
دولت نجنبه هم انتخابات را از دست داده هم ......
مسله خیلی راحته یک بچه کلاس 5ابتدایی هم میدونه چکار کنه.
چکار کنه.
انچه را که رو اقتصاد پیاده کردند برگردونند سرجاش
مثل سود بانکی 14درصدی بجای 20درصدی
مثل بنگاه دار بودن بانکها و بیمه ها و شرکتهای تامین اجتماعی و ارتش و.....
مثل عدم عرضه حقوقیها
مثل.....
غالبر و غشاذر اگر شنبه صف خرید بسته بشن میشه به تارگت های خیلی بالا توی این دو امیدوار بود در واقع شنبه میرسن به مقاومت اصلیشون شکست اون باعث میشه بازار بیاد روی این گروه تازه رشد اصلی رو شروع میکنن
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت لبنيات کالبر طی نامه شماره مورخ 1394/08/13 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 250,000 میلیون ریال مبلغ 189 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
نظر