کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اروم جان اگرممکنه نمودارتکنیکالش راهم لطف کنید ممنون
امروز به مقاومت سقف کانال میرسه همون محدوده 215 تا 220 تومن.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
شنبه هم تا آخر وقت صف خرید پابر جا بمونه مقاومت سقف کانال شکسته شده و روانتر میتونه حرکت کنه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
..اروم جان غالبر دارم يه سوال؟؟ سقفو شكست داره پولبك ميكنه؟؟مقاومت بعدي چيه؟؟..ممنون اگر تحليلش كنيد
لطفا سوالتون رو از سایر دوستان بکنید من ترجیح میدم در این جو مسموم سایت سکوت کنم تا فردا مقصر اتفاقات غیرقابل پیش بینی نباشم.
غالبر امروز فروشنده زیادی نداره و حجم فروش برای هر یک از فروشنده ها زیر 25 هزار حجم تا الان بوده،یه رنج پر حجم از سوی خریدارها میتونه هم مثبتش کنه و هم صف خریدش.قیمت پایانی هم که مثبته.
در صورتیکه خریداران رنج مثبت نزنند و اندک فروشند ها در میدان باشند محدوده حمایتی 210 تا 220 تومن خواهد بود.
حد ضرر در شرایط فعلی 200 تومن.
غالبر امروز فروشنده زیادی نداره و حجم فروش برای هر یک از فروشنده ها زیر 25 هزار حجم تا الان بوده،یه رنج پر حجم از سوی خریدارها میتونه هم مثبتش کنه و هم صف خریدش.قیمت پایانی هم که مثبته.
در صورتیکه خریداران رنج مثبت نزنند و اندک فروشند ها در میدان باشند محدوده حمایتی 210 تا 220 تومن خواهد بود.
حد ضرر در شرایط فعلی 200 تومن.
امروز تا اینجا به محدوده حمایتی 210 تا 220 تومن واکنش مثبت و خوبی نشون داده.بالای 235 تومن بیاد احتمالا بره برای شکست 245 تومن.
هر چقدر امروز قیمت پایانی به 225 تومن نزدیک باشه و حجم معاملات در مثبت زیاد باشه،خوبه.
ببینیم چی میشه؟!حد ضرر غالبر 200 تومن یا حتی بدلیل نوسان زیاد میشه 190 تومن هم در نظر گرفت.
آفرین غالبر.
ببینیم امروز صف خرید میشه یا نه؟
واقعا برای من جای سواله چرا قیمت این سهم باید 220 تومن باشه؟!
46 تومن سود انباشته با 250 میلیون سهم . ارزش بازاری 55 میلیارد تومنی!!!
از نظر من در این قیمت ها سهم کم ریسکیه.هر چند ما از قیمت 170 تومن سهم رو ارزنده برای خرید می دونستیم.
حد ضرر 190 تومن.
احتمالا سهم در ابتدای موج پنجم باشه.امروز در 171 تومن هم معامله شد.در 165 تومن حمایت بسیار قویی داره.
نزدیک 22 ماهه در یک کانال (130 تا 215 تومن)صعودی با شیب کم در حال معامله می باشد که با شکست سقف کانال 215 تومن وارد روند صعودی با هدف حداقلی 340 تومن میشه.
در کوتاه مدت شکست 190 سیگنالی خواهد بود برای شکست سقف کانال 215 تومنی.
سرمایه اندکی داره 25 میلیارد تومنی داره با شناوری 140 میلیون سهم.سود هر سهم برای امسال 200 ریال سود انباشته هر سهم 54 تومن.
حد ضرر شکست کف کانال 130 تومن.
با این بدعتی که شاپور مد کرده و هر سهمی که رشد می کند را متوقف میکنه چشم بازار ترسیده و تمایلی به صف خرید کردن سهام ندارد خصوصا سهامی که شفاف سازی داده اند.
واقعا با این توقف های طولانی ضربه بدی به اعتماد بازار وارد شده و باعث فرار سرمایه می شود.
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
غالبر در گزارشی جدید سود خود رو از 200ریال به 123 ریال کاهش داده،یعنی حدود 39درصد تعدیل منفی داده.
اتفاقا این تعدیل منفی باعث میشه که دیگه خیال سهامداران از تحقق سود راحت بشه و خریداران مطمئن تر خرید کنند و چه بسا ممکنه در 12 ماهه بیشتر از این مقدار سود رو پوشش هم بده.
قاعدتا بایست فردا سهم متوقف بشه ولی من همچنان سهامدار هستم و فکر میکنم بزودی این چالش رو هم پشت سر خواهد گذاشت .
نظر