گروه پتروشيمي س. ايرانيان (پترول)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : گروه پتروشيمي س. ايرانيان (پترول)

موضوع: اعلامیه پذیره نویسی عمومی

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده 1392/11/15 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 10,000,000 میلیون ریال به‌مبلغ 20,000,000 میلیون ریال ، تعداد 9,638,005,082 سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه بدین وسیله تعداد 361,994,918 سهم 1000 ریالی برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.
    مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ 1393/07/22 لغایت تاریخ 1393/07/28 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.
    شماره حساب بانک شعبه
    7616602 سپه ميدان هفتم تير

نظر

• hadi1984
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 220

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت گروه پتروشيمي سرمايه گذاري ايرانيان(پترول1)، جهت برگزاري مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده(نوبت دوم) صاحبان سهام در روز شنبه مورخ 03/08/1393، در پايان معاملات امروز سه شنبه مورخ 29/07/1393 متوقف مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايران

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

بیشترین ارزش معاملات امروز مرتبط به این سهم بود
        حیفه صفحه چندم باشه:D
        باید دید فردا و پس فردا بعد از حجم اینچنینی چگونه عمل خواهد کرد..بنده به خاطر عدم بررسی قبلی نتونستم بخرم

نظر

• orkideh
          عضو عادی
          • Aug 2014
          • 180

"پترول: با احتساب معاملات امروز دقیقاً 5 روز است که در حال طی روند صعودی می باشد اما جالب تر آنکه در این 5 روز بیش از 257 میلیون از سهام این شرکت معامله شده و همچنان با تقاضای خرید همراه است. اهالی تالار معتقدند برخی شایعات مبنی بر تمایل یک خریدار حقوقی برای ورود به هیأت مدیره این شرکت و نیز احتمال فروش سهام پتروشیمی پردیس توسط شرکت مذکور سبب افزایش اقبال بازار به این سهام شده البته هنوز هیچ منبع رسمی این شایعات را تکذیب یا تأیید نکرده اما آنچه به نظر می رسد آن است که "پترول" از جمله شرکت های پر پتانسیل گروه پتروشیمی می باشد.

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

پترول: شایعاتی مبنی بر ورود گروه مالی ملت، پتروشیمی مبین، بیمه ایران، کارکنان مپنا و بانک سینا و عدم عرضه هلدینگ خلیج فارس در این قیمت ها شنیده می شود.
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

تحلیل بنیادی پترول

همچنان که پترول درصف خرید به سر می برد بازار مشتاق است که بداند در این شرکت چه می گذرد که هر روز با صف خرید همراه است. در هیمن راستا علی حسینی مدیر عامل شرکت مدبران اقتصاد و مشاور هلدینگ خلیج فارس در امور سرمایه گذاری ها درخصوص خرید این شرکت توسط حقیقی ها گفت: پترول پروژه های مناسبی دارد و به نوعی با کاهش عوامل متعدد رشد اقتصادی، درآمدهای آتی این شرکت را که در گروه پروژه های عظیم شرکت است ، افزون خواهد کرد . در همین راستا سید علیرضا ناجی کارشناس بازار سرمایه تحلیلی از این شرکت ارائه داده است تا دلایل ارزش سرمایه گذاری در این شرکت شفاف تر شود .

كلیات :
              گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان در تاریخ 89.11.16 با سرمایه یکصد میلیارد ریال به صورت سهامی عام با شماره ثبت 396888 در اداره ثبت شرکتهای تهران به ثبت رسیده است .
              به موجب مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 92.11.15 سرمایه شرکت از مبلغ 10هزار میلیارد ریال به مبلغ 20هزار میلیارد ریال از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و از طریق صدور سهام جدید افزایش یافته است .
              با توجه به سیاست اصل 44 قانون اساسی و روند خصوصی سازی شرکت های صنعتی، بویژه شرکت های فعال در حوزه صنایع پتروشیمیایی، همچنین تغییر نقش شرکت ملی صنایع پتروشیمی از بنگاه داری اقتصادی به یک نهاد سیاست گذار، امکان بروز خلا به لحاظ راهبردی و ایجاد همزایی در میان مجتمع های پتروشیمی دور از انتظار نیست. در همین حال،محدود بودن منابع مالی در بخش خصوصی جهت تکمیل طرح های پتروشیمی شرایطی را فراهم می سازد که نیاز به ایجاد تشکلی متعلق به بخش خصوصی، با توان مالی بالا و برخوردار از سهم قابل توجهی از بازار محصولات پتروشیمی و توانایی مدیریت فروش محصولات پتروشیمی در بازارهای بین المللی، به شدت احساس می شود .

این همه در کنار سابقه، قابلیت ها و امکانت شرکت بازرگانی پتروشیمی این فرصت را فراهم می آورد تا برای پاسخگویی به نیازهای فوق ایجاد ساختاری با محوریت بازرگانی پتروشیمی تحت عنوان هلدینگ صنایع پتروشیمی در دستور گروه سرمایه گذاری پتروشیمی ایرانیان قرار گیرد .

سهامداران

ترکیب پرتفوی بورسی شرکت وبرآورد ارش خالص دارایی های شرکت

پرتفوی خارج بورسی شرکت

پرتفوی خارج بورسی شرکت عمدتا متشکل از شرکت های پتروشیمی ایلام، لردگان، مدبران اقتصاد و گچساران (تحت تملک 4 شرکت ممسنی، کازرون، دهدشت و بروجن) می باشد .
              در ادامه با توجه به اهمیت این چهار شرکت نحوه ارزش گذاری آن ها به طور مختصر شرح داده شده است .

برآورد خالص ارزش دارایی های شرکت

پتروشیمی ایلام : با ظرفیت تولید 700 هزار تن محصولات پلیمری، در حال حاضر 63 درصد پیشرفت داشته است، انتظار می رود بهره برداری تا اواخر سال 94 به بهره برداری برسد. در ادامه برآورد ارزش ذاتی و سودآوری شرکت با فرض تولید در ظرفیت 60، 90، 100به ترتیب در سال های 94، 95و مابقی سال ها صورت گرفته است .

ریز برآورد سود هر سهم در جدول زیر ارائه می شود:

پتروشیمی گچساران: با ظرفیت تولید یک میلیون تن اتیلن، در حال حاضر 32 درصد پیشرفت داشته است، انتظار می رود تا سال 96 به بهره برداری برسد. در ادامه برآورد ارزش ذاتی شرکت ارائه شده است .

برآورد ارزش ذاتی هر سهم

چهار شرکت ممسنی، کازرون، دهدشت و بروجن علاوه بر طرح های توسعه 300 هزار تنی پلی اتیلن خودشان مالکیت 86 درصدی گچساران را دارند که از این محل ارزش افزوده بالایی عاید این شرکت ها می گردد .

در جدول زیر ارزش افزوده ناشی از تملک سهام گچساران ارائه شده است:

پتروشیمی لردگان: با ظرفیت تولید 1,075,000 تن اوره، در حال حاضر 32 درصد پیشرفت داشته است، انتظار می رود تا اواخر سال 95 به بهره برداری برسد. در ادامه برآورد سود هر سهم و ارزش گذاری شرکت ارائه شده است .

مدبران اقتصاد: شرکت سرمایه گذاری مدبران اقتصاد با ارزش خالص دارایی های 5,914 میلیارد ریال، عمدتا شامل سهام شرکت های شیراز، جم، پترول و لردگان است. در ادامه پرتفوی و ارزش خالص دارایی ها به ازای هر سهم شرکت ارائه گردیده است .

ارزش گذاری سهم بر اساس روش سود نقدی

جزئیات برآورد سودآوری پترول تا سال 1398 در جدول زیر ارائه شده است:

جمع بندی

در نهایت با توجه به محاسبات انجام شده در متن گزارش، رقم ارزش خالص دارایی های پترول به ازای هر سهم (NAV) معادل 3،536 ریال و ارزش ذاتی برآوردی بر اساس روش تنزیل سودهای نقدی آتی، 3،032 ریال برآورد گردید
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• alireza51
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 1205

ضمن تشکر از توضیحات دوستان

بهترین زمان برای خروج از سهم پترول را چه زمانی می دانید؟
                عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• amir2003
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1125

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                  ضمن تشکر از توضیحات دوستان

بهترین زمان برای خروج از سهم پترول را چه زمانی می دانید؟
                  بنظر من وقتی همه تشویق به ورود مینمایند در همه سایتهای پولی و غیر پولی
                  اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                  "دیوید ویسکات"

نظر

• rad
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 557

سلام دوستان
                    به نظر شما سهم پترول با این حجم معاملات دراین هفته فرصت ورود است یا نه ؟ایا این هفته هم پرقدرت به رشد خود ادامه می دهد؟
                    من رو 195 چندبار می خواستم وارد سهم بشوم. و خرید نکردم.الان هم به خودم میگویم که بایدسهمی رو که پرقدرت داره بالا میره رو بخری
                    یا به اصطلاح سوار این قطار بشوی.با اینکه 4شنبه خبهمن خریدم ولی دلم میگه این سهم بازدهی بالاتری درکوتاه مدت2ماهه نسبت به خبهمن داره
                    اوایل امسال بود از دلارفروش های سر منوچهری شنیدم که بیشتر دلار فروش های بازار ارز (ان هایی که غیر از دلار و ارز سهام هم دارند)سهم پترول خریده اند.
                    دلیل خرید انها این بود.فعالین دراتاق بازرگانی رو سهم پترول خیلی خوش بین هستندو اینده خوبی را برای این سهم ترسیم می کنند.
                    واقعا نمی دانم چرا باین شنیده دست دست کردم و در خرید سهم پترول ضعیف عمل کردم.کارشناسان می گویند:انتخاب سهم خوب(تصمیم خوب)+اجرای به موقع=پیروزی
                    دراجرا بد عمل کردم.
                    خواهش می کنم از دوستان تکنیکالیست بگویید از دید تکنیکی پترول تو این هفته چگونه میشود؟
                    چون قصد دارم برای نزدیکانم سهم بخرم. یکی از گزینه های خریدم پترول است.
                    خواهش میکنم کسی براساس نوشته من سهم پترول رو خرید و فروش نکند.واقعا منظور خاصی ندارم.
                    سپاس دار شماییم.
                    آخرین ویرایش توسط rad؛ 2014/11/01, 00:13. دلیل: تصحیح

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

بنظرم سهم گیر مهمی در محدوده 255 تا 260 داره
                      نظر من این هست که امروز در مثبت فرصت فروشه و بعد از یک اصلاح مجدد خرید

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

شركت مدبران اقتصاد-سهامي خاص-
                        187.809 M
                        امروز فلشش سبز بود

نظر

• مازیار
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 258

فردا منفی این سهم فرصت خریده
                          وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• parham82
                            ستاره دار(7)
                            • Jun 2011
                            • 509

در اصل توسط مازیار پست شده است View Post
                            فردا منفی این سهم فرصت خریده
                            البته اگه منفی بشه
                            طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
                            @signal1357
                            سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

در اصل توسط parham82 پست شده است View Post
                              البته اگه منفی بشه
                              >:)

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

لعنتی پرید... حواسم بهش نبود...
                                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X