گروه پتروشيمي س. ايرانيان (پترول)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MNB1984
    عضو فعال
    • Jan 2020
    • 376

پاسخ : گروه پتروشيمي س. ايرانيان (پترول)

غیر عملیاتی تقریبا 360 تومان
    اما چون بدهی ارزی داشته و به جاش به فارس فروخته 7500 میلیارد زیان ناشی از تسعیر ارز شناسایی کرده!!

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
      اما چون بدهی ارزی داشته و به جاش به فارس فروخته 7500 میلیارد زیان ناشی از تسعیر ارز شناسایی کرده!!
      ممنون. در پست مفصل چند ماه قبل هم به این بخش سیاه! از پترول که همان بدهی ارزی باشه اشاره کردم.
      ولی در هر صورت وقتی که سود شناسایی شده یعنی با احتساب این زیان تسعیر بوده دیگه! بالاخره در نهایت شده این میزان سود .

گفته شد شش ماهه 3666 سود ساخته. شما میگی 360تومنش غیرعملیاتی هست...یعنی فقط 66ریال سود عملیاتی بوده؟؟!!کلش یعنی غیرعملیاتی هست؟ بعید میدونم اینجور باشه!
      حدس من این هست که سود عملیاتی اش باید کف اش 70تومن باشه.

وقت کردم صورت های مالی ش رو نگا میکنم ولی حس اش نیست :D
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2579

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
        شرکت سرمایه‌گذاری مدبران اقتصاد را به فارس واگذار کرد و در حال جاضر پترول یک ریال بدهی ارزی و ریالی ندارد.

خبر مهم #پترول

مدیر عامل گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان از تسویه حساب بدهی ارزی این مجموعه و عرضه زیر مجموعه پترول در بورس خبر داد
        ✅ رسول اشرف زاده با اشاره به اینکه بدهی 250 میلیون یورویی شرکت پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان تسویه شده، گفت: در حال حاضر این مجموعه یک سنت هم بدهی ارزی ندارد.
        ✅ وی با اشاره به برنامه تامین مالی این مجموعه برای طرح های توسعه ای ، گفت:علاوه بر تسویه بدهی ارزی، فاینانس 87 میلیون یورویی تکمیل طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی پترول هم بازگشایی شده است.
        ✅ وی همچنین از راه اندازی تمامی کوره های واحد الفین پتروشیمی ایلام خبر داد و گفت: با بهره‌برداری کامل و تجاری از طرح توسعه ایلام، سهام این شرکت پتروشیمی هم در بورس عرضه میشود .

نظر

• MNB1984
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 376

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
          ممنون. در پست مفصل چند ماه قبل هم به این بخش سیاه! از پترول که همان بدهی ارزی باشه اشاره کردم.
          ولی در هر صورت وقتی که سود شناسایی شده یعنی با احتساب این زیان تسعیر بوده دیگه! بالاخره در نهایت شده این میزان سود .

گفته شد شش ماهه 3666 سود ساخته. شما میگی 360تومنش غیرعملیاتی هست...یعنی فقط 66ریال سود عملیاتی بوده؟؟!!کلش یعنی غیرعملیاتی هست؟ بعید میدونم اینجور باشه!
          حدس من این هست که سود عملیاتی اش باید کف اش 70تومن باشه.

وقت کردم صورت های مالی ش رو نگا میکنم ولی حس اش نیست :D
          چون این ۳۶۶ تومن با سرمایه قدیم بوده که باید با سرمایه جدید هم محاسبه بشه
          البته تقریبا گفتم!
          در کل پترول سهم آینده داری هستش و پاسوز جو دوند نزولی شده مثل بقیه بازار

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

آخرش هم آلوده به این پترول وارد سال جدید شدم!:D

من که آخرش نفهمیدم این پترول بابت واگذاری مدبران چقدر سود کرده...چقدر از بدهی اش صاف شده...حتی خیلی وقته خبر ندارم شلرد چی شد؟ ایلام فاز دوم اش چی شد؟ الفین کوفتی چی شد..:D
            البته از آنجا که از قدیم میشناسمش اونم چجور! شاید خیلی نیازی به بررسی دقیق بنیادی اش نباشه.
            هنوز دید روشنی نسبت به سودآوری اش ندارم. یعنی فرصت نکردم ببینم در این یک سال اخیر چه تغییراتی داشته.
            تعطیلات عید فرصت شد شاید یک نگاهی انداختم.

فعلا اگر دوستانی که در جریان حق ها هستند، یک آماری بدهند از تعداد حق های استفاده نشده ...و جریانات اش ممنون میشم.
            فعلا بازی حق تقدم که از اصول نانوشته بورس ایران هست ، تاثیر بیشتری در قیمت داره تا خود سهم.
            .
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

یک الگوی زیکزاگ دوگانه تشکیل شده.
              الان هم نتونست قله ی قبلی و رد کنه.
              اینجا یه مقاومت مهم براش هست.
              اگه این مقاومت و رد کنه که صعود می کنه.
              اما اگه این مقاومت و رد نکنه احتمال اینکه یه زیگزاک نزولی دیگه بزنه هست.
              که بشه یه زیگزاک سه گانه.
              دوستان میشه نظر بدن؟
              من زیاد بلد نیستم.
              اصلا اینایی که گفتم درست بود؟؟؟/.:biggrinsmiley.:/

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• rezasatari
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 556

سلام رويا خانم اتفاقا خيلي هم درست ميگين يادمه دوسال پيش يه كوك ساده هم بلد نبودين بزنين ماشالا الان زيگزاگ كار شدين اين پشتكار واقعا عاليه البته به نظر من خيلي حواستون به اين سهم باشه همونطور كه تو نمودار معلومه اخرين كف رو نتونسته بزنه و خط روند كوتاهش رو هم با حجم خوبي شكونده مونده خط بلند مدتش كه به احتمال قريب به يقين ميشكنه و به اونم پولبك ميكنه ايشالا كه همينجوري پيشرفت كنيد

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                  سلام رويا خانم اتفاقا خيلي هم درست ميگين يادمه دوسال پيش يه كوك ساده هم بلد نبودين بزنين ماشالا الان زيگزاگ كار شدين اين پشتكار واقعا عاليه البته به نظر من خيلي حواستون به اين سهم باشه همونطور كه تو نمودار معلومه اخرين كف رو نتونسته بزنه و خط روند كوتاهش رو هم با حجم خوبي شكونده مونده خط بلند مدتش كه به احتمال قريب به يقين ميشكنه و به اونم پولبك ميكنه ايشالا كه همينجوري پيشرفت كنيد
                  مرسی جناب ستاری. امیدوار شدم.:)
                  راستش الان دارم آموزش می بینم ولی به چیزایی که می نویسم خودم هم اعتماد ندارم.
                  واسه همین خوشحال میشم دوستان اگه تحلیلی میزارم ایراداتم و بهم بگن.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• نوروزی نیا
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 426

پترول زیر نظر باشه...

نظر

• نوروزی نیا
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 426

امروز پترول معاملات جالبی داشت.....فکر کنم اخر وقت حقوقی کد به کد کرد......مقاومت 1100 رو پیش رو داره

نظر

• eco777
                        عضو فعال
                        • Sep 2014
                        • 678

ارزش گذاری پترول؛ چرا نباید از کاهش دلار ترسید؟ | بورسان Bourseon

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11252

استفاده نشده ها افتاد لب مرز700
                          خود سهم هرچه به حدود900 نزدیک بشه جذابیتش بالامیره ..

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            استفاده نشده ها افتاد لب مرز700
                            خود سهم هرچه به حدود900 نزدیک بشه جذابیتش بالامیره ..
                            هیچ راهی نداره که بدونیم چند تا از حق های استفاده نشده هنوز باقی مانده ؟

کی حق ها تبدیل میشن؟ چند ماه دیگه افزایش سرمایه ثبت میشه؟ بعد از مجمع هست؟

کسی میدونه رفقا؟ به نظرم خرید حق جذاب شده.

نظر

• rezaa1366
                              عضو عادی
                              • May 2020
                              • 110

244 م سهم مونده بوده تا دیروز جمع زدم 66 م اش فروش رفته

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11252

درود 130میل دیگه استفاده نشده باقی مانده طبیعتا چون تمدید شده هر لحظه احتمال اتمامش هست.. قانونا تا مجمع باید ثبت بشه

نظر

در حال کار...
                                X