گروه پتروشيمي س. ايرانيان (پترول)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AZARIAN
    عضو عادی
    • Oct 2010
    • 55

با سلام
    امروز سه شنبه نوزدهم آذر ماه 92 با پترول :

1- پترول با حجم بیش از 25میلیون سهم معامله شد و با صف خرید بسته شد !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    2- از زیر مجموعه های پترول در نماد پتروشیمی ممسنی 5مثبت روزد وبا صف خرید بسته شد.صف خریدش نسبت به روز قبل سنگین تر شد.
    3- از زیر مجموعه های پترول در نماد پتروشیمی دهدشت 5مثبت روزد وبا صف خرید بسته شد.صف خریدش نسبت به روز قبل سنگین تر شد.
    4 - از زیر مجموعه های پترول در نماد پتروشیمی کازرون 5مثبت روزد وبا صف خرید بسته شد.صف خریدش نسبت به روز قبل سنگین تر شد.
    5- از زیر مجموعه های پترول در نماد کود شیمیایی لردگان 5مثبت روزد وبا صف خرید سنگین بسته شد.صف خریدش نسبت به روز قبل سنگین تر شد.
    6- راستی امروز از زیر مجموعه های پترول پتروشیمی شیراز در 3% مثبت معامله میشد..
    بعد از 13روز متوالی مثبت و یک روز منفی امروز بلا فاصله پترول یک باز گشت خوبی داشت.

فردا فکر کنم با یک مکث کوتاه 4000رو رد کنه هدف بعدی 4500 ریال خواهد بود. با اطلاعات موجود.
    بدرود
    به نظر میرسه آخرین بازمانده نسل شجاعان خودم هستم.علی مونده و حوضش.
    کفاره شرابخوریهای بسیار ؛ هشیار در میان مستان نشستن است.

نظر

• jamshid
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 29

داداش AZARIAN منم هستم از 307 تومان میمونم باهاش فعلاً تا 500

نظر

• saboo
        عضو عادی
        • Sep 2013
        • 35

جناب azariran عزیز ، منم همچنان با همه سهمهام هستم و هنوز یک عددش رو هم نفروختم . دلیل اینکه چیزی نمیگم دیگه اینه که هر چی بگم ، تکرار مکرراته .

همه دیگه به ارزش سهم پی بردن و اون حرص و جوشی که من توی قیمت 160 تومنی میخوردم تا دوستان بدونن و وارد این سهم بشن ، دیگه معنی نداره .

من حداقل تا بعد از مجمع و ورود به فرابورس اول و یا دوم با سهم هستم

موفق و سلامت باشید

نظر

• hamidsafir
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 13

پترول1.pngبا سلام خدمت دوستان مخصوصا آذریان عزیز!
          با توجه به نمودار حاصل قیمت پس از یک روند افقی در نمودار در 100 فیبو اقدام به حرکت موج 3 خود نموده است که دقیقا توافق ژنو موجب استارت این موج گردید و طی موج سواری نوسانگیران ب یک رالی منطم وارد شد ک حرکت قدرتمند روندهر نوع خروج نوسان گیران و عرضه های بی حد حقوقی را نادیده گرفته و ب سمت تارگت مورد نظر نمیتوان گفت حرکت،بلکه حمله ور شد! پس از رد نمودن مقاومت روانی 300 تومان در نزدیکی 161 فیبو عکس العمل منفی مختصر نشان داد که با توجه به حرکت عظیم زیر مجموعه های پترول مقاومت 340 نیز شکست! به دنبال این شکست خبر افزایش سرمایه،فروش جم،تخفیف خوراک و صد البته ورود سه حقوقی عشایر،بانک ایران زمین و نهایتا حقوقی بسیار هوشیار وبانک جهت رقابت سهم را در آستانه ی خیزش مجدد قرار داد! که البته خرید بلوکی با قیمت زیر تابلو موجب یک معامله منفی در فردای آن روز گردید که البته نزدیک به مقاومت 400 تومان نیز بود!سهم در حال حاظر به سمت فیبوی 261 که 440 تومان میباشد در حال نزدیک شدن میباشد که مقامت قدرتمندی محسوب میشود! البته با توجه به خبرهایی که جدیدا آقای آذریان در اختیار بنده گذاشتن خبر از تقسیم سود 30 تومانی در مجمع دی ماه به گوش میرسد که در سال مالی 93 به 120 تومان ارتقا خواهد یافت! لذا سهم به اهدافی بالاتر از 440 چشم دوخته که در صورت رد شدن از 440 مقاومت بعدی در 480 ت خواهد بود! البته ضمن پوزش از قرار ندادن سایر نمودارها لازم به ذکر است که سهم از چنگال اندروز خارج و حرکت شارپی به خود گرفته است! لازم به ذکر است در حال حاضر حد ضرر سهم به 384 تومان ارتقا یافته است! معاملات شنبه خود نیز بسیار مهم خواهد بود!

نظر

• hamidsafir
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 13

البته باید گفت که بنده شخصا تحلیل های بنیادی جناب آذریان عزیز رو خیلی میپسندم! به نظر بنده هدف امسال پترول با توجه به شیوه تحلیل نقطه یابی معدل 740 تومان رو نشون میده! لطفا از تحلیل های اغراق آمیز خودداری کنید تا دیگر دوستان خدایی نکرده دچار اشتباه نشوند! تا بعد...
            بنده زیاد اهل نوشتن نیستم و بیشتر معامله در خفا رو دوس دارم! در صورت لزوم تحلیل های بعدی را خدمت دوستان ارایه خواهم کرد.

نظر

• Arash007
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 541

سلام دوستان من 4شنبه سنگین خریدم بنظرتون تا چند میره بالا؟

نظر

• hamidsafir
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 13

نظر

• hamidsafir
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 13

راستی چنتا سهم معرفی کنم خدمت دوستان تا از معاملات فردا با این سبد خرید لذت ببرند! اینهای که مینویسم تو 10 روز کاری حداقل 15 درصدرو میدن!
                  ثاژن-خبهمن-ختوقا-وبهمن-ثفارسم خوبه اگه 355رو تاچ کنه و رد بشه! و گل سرسبدشون ک قراره شاوان و وبشهر بشه! گل سرسبد یعنی اینکه بیشتر از چشام به آیندشون اعتماد دارم...
                  فردا باید اینارو تو منفی صبح خرید-بنویسیم نوسان بخوانیم زندگی!/:.grlim:./:.thumbsupsmileyanim

شبتون بخیر دوستان

نظر

• hamidsafir
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 13

بیمه میهن یادم رفت! رفت رو 250
                    حالا دیگه :-h

نظر

• hamidsafir
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 13

آذریان قبلا جاهای دیگه هم مینوشتین! دیگه کم پیدا شدینا...! تنها جایی ک میبینمتون پتروله حاجی!

نظر

• hamidsafir
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 13

خبر شوم تحریم مجدداز طرف امریکا، خودرویی هارو تا یه هفته به چالش خواهد کشید! احتمال تغییر لیدری از از گروه پتروشیمی به سایر گروهها بالاخص گروه های آی تی،ساختمان و پالایشگاه وجود داره! البته این اصلاح لازم بود و رشد قدرتمندتر را به همین زودی ها موجب خواهد شد! اندکی تحمل بایدت،صبح صادق نزدیک است! منفی خوردن خودرویی ها و پتروشیمی ها تکنیکال نیس و باید رشد کنن! امان از دست این سهام شناوری که رو دست هرچی آدم ناشی هست اتراق کرده! یکی از اصلیترین دلایلی که پترول به رشد خودش ادامه میده میکرو و به عبارتی نانو بودن سهام شناور سهم هستش! اینو از یاد نبرین دوستان!
                        آخرین ویرایش توسط hamidsafir؛ 2013/12/14, 10:54.

نظر

• hamidsafir
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 13

برا اینکه دوستان از بازار جا نمونن دوست دارم راجع به سایر سهام ها نیز اگه مایل باشین اطلاع رسانی لحظه ای طی معاملات کنم! نماد ذوب که همین الان در حال بررسیش هستم و بودم توانسته سقف کانال رو در 425 متزلزل و خارج گردد!در صورت تثبیت بالای این قسمت از کانال فردا میتوان اقدام به خرید نمود!عرض کانال 495را نشان داده و هدف کوتاه مدت آن خواهد بود! حد ظرر 420!

نظر

• AZARIAN
                            عضو عادی
                            • Oct 2010
                            • 55

در اصل توسط hamidsafir پست شده است View Post
                            آذریان قبلا جاهای دیگه هم مینوشتین! دیگه کم پیدا شدینا...! تنها جایی ک میبینمتون پتروله حاجی!
                            به به حمید خان
                            اینور ها اومدی!!!!
                            یادش بخیر تالار بورس و تکنوتار.
                            تو تکنو سه ماهه 100% گرفتی؟؟؟
                            برا شروع بد نبود!!!!
                            دستگرمی خوبی بود.
                            شما لطف داری به بنده و اومدی در تاپیک غوغا کردی !!!!
                            نمیدونستم اینجا هم عضو هستی !!!!
                            بقول شما نمیخوام تارگتهای نجومی بدم و تا الان بالاتر از 500چیزی نگفتم ولی یکسری اخبار اومده که اگه به موقع بیان سهم تا مجمع 750رو اگه و فقط اگه اوستا کریم بخواد , میبینه!!!
                            دوستان قطعا با علم خودشون معامله خواهند کرد.
                            در بازار به شدت منفی امروز پترول به لطف خدا قدرت نمایی که چی بگم هنر نمایی میکند.
                            شاوان رو نیگا......
                            دوستت دارم
                            بدرود
                            کفاره شرابخوریهای بسیار ؛ هشیار در میان مستان نشستن است.

نظر

• hamidsafir
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 13

آذریان عزیز استاد بنیادی بنده طی این مدت بوده و در سایت های دیگر نهایت استفاده رو ازشون بردیم!بنده به تحلیل بنیادی جناب اذریان به اندازه سرسوزنی شک ندارم!بنیادی شما بیشتر جاها به تکنیکال ما چربیده برادر! در سهام های مثل تکنوتار و دتولید ما سودهای تقریبا فوق العاده برداشتیم آذریان به لطف شما! ارزو دارم در سایه سار ایزد منان همیشه سالم و خنده به لب باشین! کمک های بدون چشم داشت شما قابل ستودنی است! و ما این رو از شما یاد گرفتیم.

نظر

• hamidsafir
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 13

دوستان معاملات فردای پترول به اندازه تمام این مدت مهم و حیاتی است! نقطه عطفی در تاریخ پترول خواهد بود! شکست مقاومت 440-450 یعنی هلوووووووووووووووووووووو!

نظر

در حال کار...
                                X