من فکر میکنم در آینده پترول حرفهایی زیادی برای گفتن میتونه داشته باشه ولی برای اطمینان از شروع روند صعودی بایست منتظر شکست مقاومت محدوده 210 تا 215 تومن بود.
گروه پتروشيمي س. ايرانيان (پترول)
Collapse
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
🙏 2 -
امروز میتونه بازگشایی خوبی داشته باشه.شاید بالای ده درصد مثبت.
ببینیم چطور بازگشایی میشه؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
🙏 2نظر
-
بعد از تقسیم سود 25 تومنی با پرداخت در چند روز آینده با 9.5 درصد مثبت باز گشایی شد یه صف خرید هم بده برای امروز خوب میشه.
راضیم ازش."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
🙏 2نظر
-
در قیمت های بالای 180 تومن ،بالای خط روند نزولی 6 ساله هستیم،منتظر یه فشار خرید قوی هستم.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
👍 4نظر
-
پترول داره بعد ۶ سال از کانال نزولی خارج میشه، باید حامیم کمک کنه، طبق گزارش ماهانه تیر وحامیم حامیم تیر ماه از سهم نوسان گرفته ۹۰ میلیون سهم رو ۱۹۷ تومن خریده ۴۰ میلیون سهم رو ۲۰۵ تومن فروخته، احتمالا مابقی رو هم دیروز فروخته رو ۱۰ درصد مثبت!
همه اینها در حالیست که مدیر عامل اولین اسلایدش رو دغدعه سهامداران و مارکت پایین و چرایی این پایین بودن قیمت سهام انتخاب کرده بود!
خب برادر من بجای وقت صرف درست کردن اسلاید و چرایی قیمت پایین پترول بکنی، حامیم رو دریاب، حامیم چرا باید سهامدار درصدی کروی ثفارس ایران رادیاتور باشه ولی از پترول نوسان بگیره اونم کارمزد در رفته کلا ۱ درصد!!!!!
لطفا این پست رو برسونید دست جناب دکتر خلیلی🙏
اول ای جان دفع آفت موش کن
وانگهی در جمع گندم کوش کن
سود نوسانات از پترول اونم جا به این حساسی رو میبرن برای کدامین پورتفوی آشنا؟
الان حامیم حمایتمون نکنه که سهم بعد ۶ سال از کانال نزولی خارج بشه، کی بایست حمایت کنه؟؟؟ کدامین حقوقی
نظر

نظر