سيمان‌سپاهان‌ (سپاها)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eslami
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 789

حقیقی سپاها به مثابه یک دکتر کار بلد در اواخر بازار............یه قطره 900 میلی گرمی به دهان این سهم میچکونه!!!

امروز و دیروز...........فقط به اندازه حجم مبنا..........

به این میگن حقوقی مدبر و کاردان!!!

نظر

• eslami
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 789

امروز حقوقي سپاها 10 ميل خالي كرد..........بازار 3 سوت بلعيدش.........در ادامه هم با صف 5 ميلي بسته شد.

نميدونم چه خبرايي تو سهم كه اينقدر طرفدار داره!!!

ما كه خبر نداريم ولي از فرصتي كه تكنيكال نصيبمون كرد..........كمال استفاده رو برديم.

نظر

• eslami
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 789

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
        امروز حقوقي سپاها 10 ميل خالي كرد..........بازار 3 سوت بلعيدش.........در ادامه هم با صف 5 ميلي بسته شد.

نميدونم چه خبرايي تو سهم كه اينقدر طرفدار داره!!!

ما كه خبر نداريم ولي از فرصتي كه تكنيكال نصيبمون كرد..........كمال استفاده رو برديم.
        5 دقيقه اخر بازار نبودم الان ديدم حقوقي سپاهان خودشو خفه كرده 5 ميل خالي كرده!!! جمعا شده 15 ميل!!!
        عمرا با اين عرضه ها صفش جمع بشه!!!

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

معامله شدن 33 ميليون سهم و عطش خريدار اين سهم مي تونه خبرهاي آينده رو نشان دهد.
          اين سهم بايد حتما با اين سبك خريد پر عطش حتما در واچينگ ليست همه دوستان عزيز قرار بگيرد.
          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• green
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 99

امروز سيمان سپاهان خريدم كسي از اين سهم خبري داره ؟چرا دوباره صف فروش شد؟

نظر

• eslami
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 789

به ديد آخر شهريور.........سهامدارش باش، به اميد خدا ضرر نميكني كه هيچ سود نيز خواهي كرد.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

سپاها بنظر من سیگنال های امادگی برای یه موج صعودی رو میده.بنظر من سپاها حداقل توانایی دیدن 345تومن رو هم داره،یکی از علایم اون شکست275تومن خواهد بود.
                نمیدونم چه اتفاقی تو بنیادی سهم رخ میده ولی بنظر من این سهم میتونه اهداف خیلی بالایی داشته باشه. حالا فعلا حداقل 345تومن.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  سپاها بنظر من سیگنال های امادگی برای یه موج صعودی رو میده.بنظر من سپاها حداقل توانایی دیدن 345تومن رو هم داره،یکی از علایم اون شکست275تومن خواهد بود.
                  نمیدونم چه اتفاقی تو بنیادی سهم رخ میده ولی بنظر من این سهم میتونه اهداف خیلی بالایی داشته باشه. حالا فعلا حداقل 345تومن.

سلام بر اروم بورس عزيز

اين سهم در سبدم هست، به مقدار كافي تا هدف نهايي. هيچ عجله اي هم براي رسيدن به اهداف ندارم و معتقدم بازار بسيار هوشمند عمل خواهد كرد.
                  تحليل اين سهم رو قبلا نوشته ام و مجدد آن را در تاپيك خود سهم قرار مي دهم.

در مورد سيمان سپاهان و يك محاسبه ساده، با توجه به پيش بيني سال منتهي به 92/6/31، و محاسبه تقريبي سود سال بعد::

ميزان صادرات:36 ميليون دلار
                  افزايش ميانگين موزون 30% مبلغ فروش داخلي در سال منتهي به 93/6/31
                  افزايش هزينه به ميزان 30%

در آخرين گزارش نرخ تسعير را 3500 تومان ديده كه ما در محاسبه 2500 تومان و 3300 تومان مي گيريم....

دلار 2500 تومان:
                  حداقل سود قابل دست يابي: 52 تومان

دلار 3300 تومان:
                  حداقل سود قابل دست يابي: 65 تومان

دليل حداقل هم افزايش تمايل شركت به سمت صادرات است.

علاوه بر موارد بالا پرتفوي قوي زير هم اضافه كنيم:
                  سيمان شرق 14%
                  بين اللملي ساختمان 2%
                  سيمان داراب 12%
                  سيمان اروميه 4%
                  سيمان خزر 4.5%
                  سيمان درود 3.5%
                  سيمان بهبهان 4.5%
                  سيمان زنجان 10%
                  سيمان دشتستان 10%
                  سيمان هگمتان 0.5%
                  .....

با سود زير مجموعه و آينده هاي مثبت صنعت سيماني مي توان تصور سود بالاي 100 توماني را براي اين هلدينگ داشته باشيم.

فعلا با اين سهم هستم از گروه سيماني....

نظر

• eslami
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 789

با توجه به تحلیل خوب دوستمون........

بنظر من استارت این سهم برای رشد خورده........

انصافا سهم چابکیه و با سبز شدن گروه بسرعت صف خرید میشه......

در رابطه با تحلیل نیز خط روند صعودی+تبدیل حمایت به مقاومت+واگرایی مخفی این سهم.............میگه که این سهم میخاد رشد جانانه ایی داشته باشه حداقل تا 320 تومن

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

240تومن رو هم بشکنه دیگه کاملا مطمئن میشم که روی ریل صعود هستیم البته الان بالای 1.8میل صف خرید داریم.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

زياد به تارگت دادن علاقه ندارم، بيشتر دوس دارم سود آينده رو براي شركتها پيش بيني كنم.

ولي عدد 436 تومان براي سيمان سپاهان دور از ذهن نمي دونم !!
                        از زمان بوقوع پيوستن اين عدد هم بي خبرم.....

نظر

• کاظمی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 331

با عرضه حقوقی صف + 4 ریخت ...فروشنده هام ریختن برای فروش اونم توی -4 .....

جالب بود قیمت پایانی بالای +3 و مهمتر از اون بالای 2400 ...صف فروشش -4....جو گروه هم عالی.... یه 7 درصد شیرین تا فردا میداد برای خریدارش و یه زیان 7 درصدی برای فروشند عجول ...نوش جونشون/:.yead.:/
                          تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• King Lebron
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 56

در اصل توسط کاظمی پست شده است View Post
                            با عرضه حقوقی صف + 4 ریخت ...فروشنده هام ریختن برای فروش اونم توی -4 .....

جالب بود قیمت پایانی بالای +3 و مهمتر از اون بالای 2400 ...صف فروشش -4....جو گروه هم عالی.... یه 7 درصد شیرین تا فردا میداد برای خریدارش و یه زیان 7 درصدی برای فروشند عجول ...نوش جونشون/:.yead.:/
                            کاظمی جان بخدا من که دارم دیوونه میشم از این همه آدم های عجول و جوگیر. تحلیل تکنیکال پیشکش .آخه یه نیگاه به خرید و فروش ها بندازین بعد حمله کنید برا آتیش زدن به سرمایه تون.

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

خبر خوش براي سيمان سپاهان :
                              عرضه و فروش سهام سرمايه گذاري تدبير امروز در نماد سپاها4

اين خبر مي تونه براي اين سهم و كل گروه خوب باشه، رشد سهام كه تازه استارتشون زده شده زماني اتفاق مي افتد، كه بلوكهاي حقوقي هاي خسته به افراد نوپا برسد.
                              معامله امروز نويد خبرهاي خوب روزهاي آينده است......
                              بازار ميفهمه ولي يه كم دير ميفهمه.....
                              براي سودهاي مناسب بهتراست قبل از درك بازار سهم خوب رو شناسايي كرد....

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

اينقدر سهم رو نگه داشتيم، كه ديگر سهم خودش خجالت كشيد و براي تعديل مثبت بست.
                                به نظرم سود سال مالي آتي مي تواند بين 30 الي 60 تومان اعلام شود.
                                سيمان سپاهان و سيمان شرق زير 300 تومان فرصت خريد مي باشند.
                                گروه سركش كاشي و سراميك را ببينيد، گروه سيمان راه اين گروه را خواهد رفت....

موفق باشيد.
                                آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2013/08/24, 15:12.

نظر

در حال کار...
                                X