سيمان‌سپاهان‌ (سپاها)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : سيمان سپاهان

سپاها با شکست 155 تومن یه هدف 230 تومنی رو نشون میده با الگوی غیرهارمونیک سر و شانه کف.
    البته ممکنه خیلی پر نوسان به هدف مذکور برسه ،در وضعیت فعلی حد ضرر 125 تومن.
    البته سپاها رو ما از 115 تومن فرصت خرید میدونستیم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

امروز اکثر سیمانیها با مقاومت مهمی روبرو هستند انتظار دارم یا امروز یا روزهای دیگه با اندکی نوسان ،مقاومت مذکور رو بشکنند.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• captin
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 42

امروز رسید به سقف چند ماه قبل و باید دید چه حجمی میخورند فعلا خرید اینجا پر ریسکه
        فعلا ساراب شده لیدر گروه سهمی که بیشترین ریزش را داشته و دفعات قبل هم از رشد های مقطعی گروه جاموند

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

مشخص نیست ،شاید همین امروز مقاومت رو بشکنند ولی اگه نشکستند هم افت زیادی نخواهند کرد شاید نهایتا ده درصد افت بکنند.
          ولی مسئله اینه اگه مقاومت رو هر وقت (چه امروز ،چه روزهای دیگه)بشکنند، اعتماد فعالان بازار نسبت به گروه سیمانی بیشتر هم خواهد شد.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

ساربیل
            شرکت: سيمان آرتا اردبيل (سيمان اردبيل و آهک آذرشهر)

اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1396/09/30 (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت سيمان آرتا اردبيل (سيمان اردبيل و آهک آذرشهر) طی نامه شماره مورخ 1395/08/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1396/09/30 با سرمایه 140,000 میلیون ریال مبلغ 1,002 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد

(شرکت آخرین پیش بینی سال مالی منتهی به 1395/09/30 را با 293% تعدیل مثبت از 140 ریال زیان هر سهم گزارش قبل به 270 ریال سود هر سهم تغییر داده است.)

سود هر سهم آخرین پیش بینی سال مال قبل : 270 ریال
            سود هر سهم پیش بینی سال مالی جدید: 1,002 ریال
            درصد تغییر: 271% تعدیل مثبت
            .
            .
            .
            .
            .
            کم کم تعدیل سیمانیها رونمایی میشه،البته فعلا افزایش قیمت سیمانیها هنوز رسمی نشده ،در صورتی که افزایش قیمت اعمال بشه،رشد قیمتی خوبی گروه سیمانی میتونند در تابلو داشته باشند.
            سپاها در محدوده 150 تا 155 تومن مقاومت قویی داره ولی شکسته خواهد شد،الان با برخورد به اون مقاومت منفی شده ولی فکر نمیکنم زیاد پایین بیاد اگر پایین بیاد محدوده 140 تا 133 تومن محدوده حمایتی مهمی برای سهم محسوب میشه.
            بنظرم هر زمان دوباره به مقاومت 155 تومن حمله کنه اینبار میتونه بشکنه.فعلا با رعایت حدضرر سهامداری میکنیم.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

بازار بیسواد...
              تا یه مقاومتی میبینند ،سریع میفروشند.
              بازار ایران حال بهم زنه،پر از ترسوست.آخه 100 تومن ، 150 تومن هم شد قیمت سهم؟!

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

بنظر من هرچقدر به صف فروش بیاد جمع خواهند کرد چون اونی که میخره، دید میان مدت و بلند مدت داره و میدونه نمیتونه این مقدار حجم رو در قمیت پایین بخره.
                البته ممکنه سهم رو در این قیمت زیاد بازی بدهند و برای اینکه بترسونند باز هم به صف فروش ببرنش و یا از این قیمت هم بیارن پایین ولی در نهایت اونایی که دید میان مدت و بلند مدت دارند سود خواهند کرد.

نظر

• ahmad m
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2012
                  • 969

[IMG][/IMG]

نمودار هفتگی و ماهیانه سهم مناسب هست ولی به نظرم در نمودار روزانه نیاز به اصلاح تا محدوده 133 تومان داره بعد ادامه روند نمودار به صورت خطی بررسی شده
                  بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

هر جوری به نمودار سپاها نگاه میکنم قیمت های بالای 200 تومن می بینم.
                    حداقل قیمت این سهم بالای 230 تومن هست،حالا من حداقلش رو گفتم.
                    بذارید فروشنده ها هر چقدر دلشان میخواهند بفروشند،سود رو کسانی خواهند برد که صبور باشند.
                    حد ضرر این سهم 105 تومن هست.
                    چهاردهم این ماه مجمع عادی سالیانه برگزار میکنه.
                    رشد خوبی برای گروه سیمانی متصورم.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

بیش از سیزده ساله این سهم در روند نزولی قرار داره و وقتشه تغییر روند بده.
                      در نمودار تعدیل شده سقف این روند حوالی 1700 تومن می باشد.
                      بنظرمن تغییر روند در گروه سیمانی رقم خورده .
                      بذارید فروشنده ها هر چقدر دلشون میخواد بفروشند.
                      از نظرمن کسی که بجای رشد 100 درصدی، اصلاح 5 یا ده درصدی رو می بینه و می فروشه همون بهتر که بفروشه.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/11/29, 11:02.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

واقعا موندم توی کار این فروشندگان!
                        سه چهار ماه بعد حال فروشندگان رو میپرسم.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          بیش از سیزده ساله این سهم در روند نزولی قرار داره و وقتشه تغییر روند بده.
                          در نمودار تعدیل شده سقف این روند حوالی 1700 تومن می باشد.
                          بنظرمن تغییر روند در گروه سیمانی رقم خورده .
                          بذارید فروشنده ها هر چقدر دلشون میخواد بفروشند.
                          از نظرمن کسی که بجای رشد 100 درصدی، اصلاح 5 یا ده درصدی رو می بینه و می فروشه همون بهتر که بفروشه.

ببخشید من یه اصلاحیه نسبت به این پست باید بدم.
                          من به دیتای تعدیل سود و افزایش سرمایه سازمان اعتماد کردم و اون سقف قیمت رو 1700 تومن در نظر گرفته بود ،کمی مشکوک شدم و رفتم تحقیق کردم دیدم تعدیل بسیاری از افزایش سرمایه ها رو اعمال نکرده بنابر این خودم دست به کار شدم و همه افزایش سرمایه ها رو پیدا کردم و یک به یک اعمال کردم.
                          دو تا نمودار در دست دارم یکیش تعدیل افزایش سرمایه + سود هست و دیگریش فقط تعدیل افزایش سرمایه.
                          سقف در تعدیل فقط افزایش سرمایه 538 تومن در سال 2004 میلادی می باشد ولی در تعدیل افزایش سرمایه + سود دو تا سقف داریم یکیش سال 2004 میلادی که 199 تومنه و دیگریش 235 تومن در اواخر سال 2013 تومن می باشد.

نمودار تعدیلی فقط افزایش سرمایه اینه

اینم نمودار تعدیلی افزایش سرمایه + سود

.
                          .
                          .
                          دوستانی که با دیتای تعدیلی سازمان کار میکنند توجه داشته باشند که در این دیتا تعدیل بسیاری از افزایش سرمایه نمادها اعمال نشده.

یه همچین کانالی رو هم میتونیم در نمودار تعدیل سود با افزایش سرمایه درآورد.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/11/29, 23:26.

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 3 ماهه منتهی به 1395/09/30 (حسابرسی نشده)

آذر 95 نسبت به 94:

1- فروش : 7 درصد افزایش
                            2- سود ناخالص : 107 درصد افزایش

3- شناسایی سود عملیاتی و سود خالص
                            4- سود شناسایی شده برای هرسهم در 3 ماهه : 3 ریال

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

4 ماه پیش ما در مورد مقاومت 155 تومن نوشتیم ولی سهم نتونست اون مقاومت رو بشکنه و اصلاحی کرد ولی بنظر میاد ایندفعه شاید بتونه این مقاومت مهم رو بشکنه.
                              بنظر من شکست مقاومت 155 تومن یعنی حرکت سهم به بالای 200 تومن و تماس با خط روند نزولی 13 ساله در قیمت 250 تومن.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

از نظر من سپاها خرید در محدوده 120 تا 130 تومن با حد ضرر 100 تومن برای اهداف بالای 200 تومن برای سرمایه گذاری بلند مدت بد نیست.
                                5-6 ماه گذشته ما در مورد صعود سیمانیها خیلی پست زدیم یه صعودی کردند و دوباره اصلاح تا نقطه شروع داشتند ولی دوستان توجه داشته باشید برخی سهام سیمانی بالای 12 سال بود که در روند نزولی بودند و طبیعی هست که تغییر این روند به سادگی اتفاق نمیفته ولی اکنون اوضاع حتی بهتر از شش ماه قبل شده.
                                من به اهداف خیلی بالا برای سیمانیها امیدوارم البته برای سرمایه گذاری بلند مدت.
                                لطفا حد ضرر رعایت شه.
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                امروز جزوء رده ده ،بهترین ارسال کننده های سایت قرار گرفتیم،از این بابت خوشحالم.
                                @};-@};-@};-
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/04/10, 10:00.

نظر

در حال کار...
                                X