اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #15121
    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    موضع شوراي نگهبان در صورت كانديداتوري خاتمي

    گروه سياسي: سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری امروز خود با رسانهها در پاسخ به سوالی درباره احتمال کاندیداتوری سیدمحمد خاتمی در انتخابات آینده ریاست جمهوری و احتمال رد صلاحیت وی، تاکید کرد که همه افراد، گروهها و جناحها میتوانند در انتخابات حضور داشته باشند.

    به گزارش ایسنا، خبرنگاری سوال خود را اینگونه مطرح کرد که بخشی از سیاسیون معتقد هستند اگر سیدمحمد خاتمی ردصلاحیت شود قطعا هزینههایی به نظام تحمیل خواهد شد، ارزیابی شورای نگهبان در این رابطه چیست؟ كدخدایی با بیان اینکه سوال سختی مطرح میکنید که به من ارتباطی ندارد، گفت: نظر ما همواره این بوده که همهی افراد، گروهها و جناحها طبق قانون میتوانند در انتخابات شرکت کنند و شورای نگهبان صلاحیت این افراد را بر اساس رفتار آنها مورد بررسی قرار خواهد داد.

    عباسعلی کدخدایی در پاسخ به این سوال که یکی از مواردی که در طرح اصلاحیه قانون انتخابات مطرح است، استعفای کاندیداها شش ماه قبل از انتخابات است، با توجه به اینکه در هر دوره احتمال حضور رجال سیاسی در سطح روسای قوا در میان کاندیداها وجود دارد، در صورت تصویب این طرح، نظر شورا چیست؟ گفت: مباحث اصلاح قانون انتخابات متعدد است. مجلس در دو، سه نوبت این مباحث را مورد بررسی قرار داد. مصوبه مورد نظر شما که قرار بود به صورت طرح در مجلس ارائه شود از دستور کار مجلس خارج شده است. وی افزود: اکنون نیز نمیتوانم نظر قاطع شورای نگهبان را در این رابطه مطرح کنم ولی اگر چنین مصوبهای تصویب شود قطعا مغایرت آن با قانون اساسی روشن است و امیدواریم چنین موضوعی مطرح نشود.

    کدخدایی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارزیابی شورای نگهبان از شرط و شروطهایی که برخی سیاسیون برای ورود اصلاحطلبان به انتخابات گذاشتهاند چیست؟ گفت: به هر حال مباحث سیاسی در جامعه مطرح است و همواره گفتهام که شورا در مباحث سیاسی ورودی ندارد. وظیفه شورای نگهبان، اجرای قانون است و تلاش ما این است که بر اساس معیارهای قانونی عمل کنیم. برای ما هم فرقی نمیکند که کدام جناح و گروه و چه شخصی مطرح باشد.

    خبرنگار دیگری گفت که برخی افرادی که برای انتخابات آتی مطرح هستند فعالیتهای تبلیغاتی خود را شروع کردهاند، آیا گزارشی از تبلیغات زودهنگام به شورای نگهبان رسیده یا خیر؟ سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ گفت: اگر اینگونه اقدامات مصداق تبلیغات باشد در بررسیهای شورای نگهبان مدنظر قرار میگیرد، ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودهاند که ورود زود هنگام به انتخابات به مصلحت نیست و ما نیز هنوز فعالیتهای انتخاباتیمان را شروع نکردهایم.
    عضو حقوقدان شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که آیا قانون خاصی ملاک برای بررسی صلاحیتهاست یا در این راستا شرع مقدس اسلام مطرح است، گفت: همه قوانین ما مقتبس از شرع مقدس اسلام است و این موضوع با تایید فقهای شورای نگهبان به تایید نهایی میرسد، راهکار ما در این چارچوب همین قوانین هستند.

    کدخدایی در خصوص برگزاری انتخابات رایانهای که مورد سوال یکی از خبرنگاران بود، گفت: در مورد برگزاری رایانهای انتخابات، ما همیشه اعلام آمادگی کردهایم که با هر مقیاس و میزانی که دوستان ما در وزارت کشور آمادگی داشته باشند ما نیز آماده نظارت هستیم. وی در پاسخ به این سوال که آیا دولت بودجه ناظرین انتخابات مجلس را به طور کامل پرداخت کرده است؟، گفت: خوشبختانه آن قسمتی که پرداخت نشده بود، پرداخت شد و ما از این موضوع سپاسگزاریم.

    کدخدایی در خصوص سرانجام لایحه قانون مجازات اسلامی نیز یادآور شد: در نوبتهای قبلی پس از ارسال پاسخ از سوی شورای نگهبان، مجلس در آن تغییراتی داده بود که لازم دیده شد مورد بحث و بررسی قرار گیرد. این امر با توافق مجلس مجددا در جلسات شورای نگهبان مورد بحث قرار گرفت و اکنون دوستان ما در مجلس مشغول رفع ایرادات هستند.

    وی همچنین در پاسخ به سوالي مبنی بر اینکه آیا این اقدام مجلس قانونی است که پس از اظهار نظر شورای نگهبان و ارسال لایحه قانون مجازات اسلامی به مجلس، مجددا در آن تغیراتی اعمال کند؟ گفت: ظاهرا اداره تنقیح قوانین مجلس شورای اسلامی این لایحه را اصلاحات ویرایشی کرده بود که این اصلاحات ویرایشی از نظر فقهای شورای نگهبان در محتوی نیز تاثیر داشت و از این جهت مجدد آن را بررسی کردیم.

    خبرنگار دیگری با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در خصوص سلامت انتخابات، خواستار ارزیابی شورای نگهبان در این راستا شد که کدخدایی گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری مثل همیشه برای همه مسئولان و مقامات راهگشا است. تاکنون همهی انتخابات سالم برگزار شده ولی این امر مانع از این نمیشود که ما تدابیر بیشتری نداشته باشیم.
    کدخدایی تصریح کرد: ما تلاش میکنیم شفافیت و سلامت انتخابات بیش از پیش اعمال شود.

    خبرنگار دیگری با اشاره به گرانیهای اخیر مدعی شد که دولت خود در این راستا نقش دارد و از سخنگوی شورای نگهبان سوال کرد که چرا تذکری جدی در این راستا به دولت داده نمیشود؟ کدخدایی در پاسخ گفت: مباحثی که شما مطرح کردید ارتباطی با شورای نگهبان ندارد. اینکه چنین وقایعی اتفاق افتاده و اینگونه مسائل وجود دارد یا خیر، مباحث کارشناسی است که باید توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد. وظیفه شورای نگهبان در رابطه با مصوبات و انتخابات است و انشاءالله ما وظیفهی خو د را به نحو احسن انجام میدهیم و شما نیز شاهد این امر خواهید بود.
    با سلام میشه این طور برداشت که کم کم فضا برای امدن آقای خاتمی محیا می شود و ممکنه حتی راه هم بیاورد با تشکر
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • بیل گیتس
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 167

      #15122
      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      معاون وزیر امور خارجه روسیه به تهران می آید
      معاون وزیر امور خارجه روسیه به منظور رایزنی در خصوص اوضاع سوریه و تحولات منطقه طی روزهای آینده به تهران سفر می کند.
      به گزارش خبرنگار مهر، مبخائیل باگدانف معاون وزیر امور خارجه روسیه در امور خاورمیانه و نماینده ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه طی روزهای آینده به دعوت حسین امیر عبدالهیان معاون امور خاورمیانه وزیر امور خارجه به تهران سفر خواهد کرد.
      قرار است در سفر هفته جاری باگدانف و هیئت همراه به تهران، تحولات منطقه و اوضاع سوریه مورد بررسی قرار بگیرد.

      به گزارش مهر، پیش از این حسین امیر عبدالهیان پانزدهم مردادماه به منظور رایزنی با همتای خود به روسیه سفر کرده بود.
      غلط نکنم میخوان سر پرونده هسته ای به ایران هشدارهای لازم رو بدن و بگن بتمرگ سرجات و تن به خواسته های غربی ها بده که اخرین حمایت ها ما داره به سر میرسه.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #15123
        تحلیل "السفیر" از چشم انداز ایران و آینده سیاسی آیت الله هاشمی رفسنجانی
        آیا هاشمی، احمدی نژاد را به حاشیه می راند؟ / دستگیری فرزندان هاشمی، راه را برای حضور وی در مقاطع بالاتر باز می کند


        به نظر می رسد که هاشمی رفسنجانی نمونه بارز سیزیف، پادشاه اساطیر یونان است: کسی که از تپه به قله رسید، سپس از قله فرود آمد تا دوباره به اوج بازگردد.

        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


        روزنامه لبنانی السفیر، طی یادداشتی به بررسی شرایط سیاسی - اقتصادی ایران پرداخته و حضور مجدد هاشمی رفسنجانی در آینده سیاسی ایران را ا«حتمالی قوی» دانسته است

        به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ متن کامل این گزارش در پی می آید:

        هفته گذشته بود که کاهش شدید ارزش ریال در مقابل دلار توجه رسانه های منطقه و بین الملل را به خود جلب کرد. درحالیکه این رسانه ها تحریم را تنها علت اصلی این واقعه عنوان می کردند که تصویر ناقصی از واقعیت های سیاسی و اقتصادی داخلی ایران را نشان می دادند.
        سیاست و اقتصاد دو روی متفاوت یک سکه هستند.می توان گفت بحران ارزی که در نتیجه سیاست های مالی داخل ایران ایجاد شد، راهی بود برای کسانی که در عرصه سیاست به دنبال قدرت بودند. اگر از بیرون بخواهیم به قضیه نگاه کنیم بحران ارزی بر اقتصاد ایران اثر خواهد گذاشت. از قیمت مسکن و استانداردهای زندگی تا ادامه زندگی با درآمدهای ثابت.
        بخش بانکی ایران نیز از این موضوع بی نصیب نخواهد ماند. به خصوص اینکه اتحادیه اروپا به تازگی به دنبال ایراد و اعمال تحریم های بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران است. از سوی دیگر انتظار می رود که دولت امریکا نیز تا قبل از انتخابات خود، به منظور تقویت موقعیت باراک اوباما در مقابل رقیبش، میت رامنی، تحریم های بیشتری را علیه ایران به کار بندد.
        اما به نظر می رسد که بحران اقتصادی ایران بیشتر سیاسی است تا اقتصادی، چرا که این بحران عملا بر قانون مداری رهبران سیاسی ایران تاثیر می گذارد.
        می توان گفت که سه نوع تحریم باعث ایجاد این بحران اقتصادی در ایران شد:

        اول: تحریم بانک مرکزی ایران بود آن هم وقتی که آمریکا تصمیم گرفت ارتباط خود را با تمام کشورها و شرکت های که با ایران ارتباط دارند را قطع کند. این باعث پیچیده تر شدن روابط اقتصادی ایران با بسیاری از کشورها شد، زیرا اثر کشورها برای واردات نفت خود از ایران مجبور به ارتباط با بانک مرکزی این کشور بودند.

        دوم: تحریم سوئیفت یا نقل و انتقال بین المللی در ایران بود که این موضوع جابجایی پول را بین ایران و دیگر کشورها بسیار دشوارتر کرد.

        سوم: وقتی بود که اتحادیه اروپا واردات نفت از ایران را تحریم کرد.

        اینکه موضوع تحریم ها بر اقتصاد ایران تاثیر گذاشته است امری واضح است اما نباید تمام بحران اقتصادی داخلی ایران را در نتیجه تحریم ها دانست بلکه سیاست های رئیس جمهور ایران را نیز باید سرزنش کرد. چرا که سیاست های اقتصادی و پوپولیستی او باعث شد که نرخ تورم ایران به بالاترین حد خود برسد. همچنین بانک مرکزی ایران با چاپ بی اندازه پول نرخ تورم کالاها را در این چند سال به ۳۰ درصد رساند، این در حالیست که آمارها به طور ثابت تورم ۱۹ درصدی را نشان می دهند.

        این طبیعی است که سیاستمداران جمهوری اسلامی ایران بخواهند که از احمدی نژاد برای ایجاد این بحران خرج کنند چرا که با این کار تقصیر را از دیگر سیاستمداران نظام ساقط می کنند.

        درحالی که احمدی نژاد تمام تلاش خود را برای اثبات حسن نیت خود به کار بسته است که کمتر از نه ماه به اتمام ریاست جمهوری اش باقی مانده است. تاریخ ایران نشان داده است که مانور بر مسائل اقتصادی می تواند تاثیر زیادی بر مردم در زمان انتخابات داشته باشد.

        در این زمینه به نظر می رسد که رفسنجانی نمونه بارز سیزیف، پادشاه اساطیر یونان است: کسی که از تپه به قله رسید، سپس از قله فرود آمد تا دوباره به اوج بازگردد.

        علی اکبر هاشمی رفسنجانی برای مدت زیادی بعد از انقلاب ، در راس هرم اجرایی کشور بود. پس از ریاست جمهوری دکتر محمود احمدی نژاد نیز او همچنان دارای مناصب کلیدی سیاسی و مهم اقتصادی در ایران است.

        بعد از شکست هاشمی مقابل احمدی نژاد در انتخابات سال ۸۴، گرچه وی از نظر سیاسی شکست خورد اما وی همچنان یک قدرت اقتصادی مهم در ایران باقی ماند
        اما اینها بدین معنی نیست که رفسنجانی در انتخابات آتی کاندیدا می شود، بلکه بدین معناست که وی به دنبال یک نقش تازه برای تصمیم گیری با راندن احمدی نژآد به حاشیه ( هرچند نه به طور رسمی) و به منظور رسیدن به تعادل دوباره است.

        فائزه، دختر هاشمی رفسنجانی به تازگی دستگیر و برای ۶ ماه به اوین منتقل شده است. پسر وی، مهدی نیز که در سال ۲۰۰۹ به لندن رفته بود بلافاصله پس از بازگشت به ایران دستگیر شده است. این تحولات نشان می دهد که این تصمیم گیری ها برای به حاشیه راندن رفسنجانی اتخاذ شده است. این در حالیست که می توان گفت با دستگیری فرزندان هاشمی راه برای حضور وی در مقاطع بالاتر باز می شود.

        تا آن زمان ممکن است نخبگان سیاسی ایران در دور جدیدی از مذاکرات قاطع شکل بگیرند و کسی چه میداند، شاید در آن زمان رفسنجانی با کیفیت و شایستگی دیگری بیشتر محبوب شود.
        منبع : السفیر لبنان
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #15124
          دنیای حیوانات
          تصاویر
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #15125
            مرکز آمار ایران : قیمت مصالح ساختمانی 55 درصد افزایش یافت

            خبرگزاری پانا: مرکز آمار ایران اعلام کرد: قیمت مصالح ساختمانی در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 55.11 درصد افزایش یافته است.


            به گزارش خبرگزاری پانا ، مرکز آمار ایران درباره تغییر قیمت مصالح ساختمانی گزارش داد: قیمت مصالح ساختمانی در نیمه نخست امسال نسبت به نیمه دوم سال گذشته 32.08 درصد و نسبت به نیمه نخست همان سال 55.11 درصد افزایش یافته است. بر اساس این گزارش، بیشترین افزایش قیمت مصالح ساختمانی نسبت به نیمه دوم سال 90 برای گونی چنایی 40 در 7 با 59.1 درصد و کمترین افزایش برای بلوک سفالی آجر تیغه به ابعاد 10در 20 در 25 با 5.4 درصد بوده است. بیشترین و کمترین افزایش قیمت مصالح ساختمانی نسبت به نیمه نخست سال 90 نیز در خصوص میلگرد آجدار نمره 12 با 89 درصد و بلوک سفالی آجر تیغه به ابعاد 10 در 20 در 25 با 12.5درصد بوده است. سنگ پلاک صیقلی تراورتن سفید درجه یک نسبت به نیمه دوم سال 90 معادل 26.2 درصد، و نسبت به نیمه نخست سال 90 معادل 33.9 درصد افزایش داشته است. بیشترین افزایش قیمت مصالح ساختمانی در نیمه نخست سال جاری در خصوص میلگرد بوده که نسبت به نیمه نخست سال 90 بیش از 85 درصد افزایش یافته است. طرح آمارگیری از قیمت مصالح ساختمانی از سال 65 به صورت 6 ماهه در سطح استان تهران از سوی مرکز آمار ایران انجام می شود. در گزارش مرکز آمار ایران، برخی اقلام مانند تیرآهن نمره 14 در نیمه اول امسال نسبت به دوره مشابه در سال گذشته 81.9 درصد افزایش یافته و میلگرد آجدار نمره 10 نیز در همین دوره 87.9 درصد تغییر کرده است. همچنین میلگرد آجدار نمره 12 در دوره مورد بررسی، 89 درصد تغییر قیمت دارد و تیرآهن نمره 16 نیز 74.5 درصد رشد یافته است. در برخی اقلام مانند آجر فشاری درصد تغییرات به مراتب کمتر و به میزان 22.3 درصد و در مورد آجر ماشینی سوراخدار سفید 5.5 سانتی نیز 18.6 درصد است.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #15126
              کاهش 50 درصدی تولید پودرهای شوینده/ رشد 20 درصدی قیمت

              خبرگزاری پانا : دبیرشورای تولید کنندگان پودر شوینده با اشاره به کاهش 30 تا 50درصد شوینده های دستی و ماشینی اظهارکرد: 15میلیون دلار ارز مبادلاتی به تولید کنندگان پودرهای شوینده تخصیص یافته اما مشکل نقل و انتقال پول همچنان باقی است .

              جمشید فروزش درگفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا در خصوص کمبود پودر شوینده در فروشگاهها ،اظهارکرد: واردات مواد اولیه پودرهای شوینده مشمول استفاده از ارز مرجع نیست و وقفه ای در تهیه مواد اولیه مورد نیاز تولید پودرهای شوینده به وجود آمده است .

              وی ادامه داد: اگر چه قیمت ارز بیش از 120 درصد افزایش یافته است اما سازمان حمایت تنها با 20درصد از افزایش قیمت پودرهای شوینده موافقت کرده است.

              دبیرشورای تولید کنندگان پودر شوینده بیان کرد: طبیعی است که نوسان های نرخ ارز وقفه ای را در تولید و عرضه تولید پودرهای شوینده ایجاد کرده که در پودرهای شوینده ماشینی شدیدتر است .

              وی اضافه کرد: این امیدواری وجود دارد که با تامین ارز از اتاق مبادلات ارزی و رفع مشکل گشایش اعتبار اسنادی برای واردات کالا کمبود تولید مرتفع شود .

              فروزش خاطرنشان کرد: بخشی از تولید کنندگان توانسته اند که از اتاق مبادلات ارزی ارز دریافت کنند که تا کنون 15 میلیون دلار آن تخصیص یافته است .

              دبیرشورای تولید کنندگان پودر شوینده تصریح کرد: نوسان های نرخ ارز و مشکلات سیستم بانکی در نقل و انتقال پول موجب کاهش 50درصد تولید پودر ماشینی و در پودرهای دستی حدود 30درصد تولید کاهش یافته است .
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #15127
                ملوس ترین گربه کرواسی!(تصاویر)

                "ساشا" گربه بامزه ای است که جایزه "ملوس ترین" گربه کشور کرواسی در سال 2012 را به خود اختصاص داده است.


                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #15128
                  بازداشت ۱۴ ایرانی توسط گارد ساحلی عربستان سعودی

                  گارد ساحلی عربستان سعودی روز جمعه، ۲۸ مهرماه، ۱۴ شهروند ایرانی را که به گفته مقامهای ریاض قصد ورود غیرمجاز به خاک عربستان را داشتند در شمال شرق این کشور بازداشت کرد.

                  به گزارش روزنامه «الشرق»، «خالد خلیفه العرقوبی»، سخنگوی مرزبانی استان الشرقیه عربستان سعودی، با انتشار بیانیهای خبر دادهاست که این شهروندان ایرانی سوار بر قایق وارد منطقه خفجی عربستان در نزدیکی مرز کویت شدهبودند.

                  وی افزود که این ایرانیان لباسهای ورزشی به تن داشتند و بامداد جمعه پس از پیاده شدن از قایق به ساختمان نیمهکاره یک هتل در منطقه خفجی وارد شده بودند که گارد ساحلی آنها را پیدا و بازداشت کردهاست.

                  به گفته خادل العرقوبی و به گزارش خبرگزاری فرانسه، گشت ساحلی استان الشرقیه سپس اقدام به تعقیب قایقی که این ۱۴ تن را به ساحل رسانده بود کرده و مسئول این قایق را نیز بازداشت کردهاند.

                  به گفته او این قایقران نیز ملیت ایرانی دارد و مشخصات ثبت قایق وی نیز ایرانی است.

                  سخنگوی مرزبانی ساحلی الشرقیه افزود که این افراد هماینک تحت بازجویی قرار دارند تا انگیزه آنها از ورود به این منطقه مشخص شود.

                  عربستان سعودی طی خردادماه گذشته ۱۸ ایرانی بازداشتشده در آن کشور را به اتهام قاچاق مواد مخدر اعدام کرد که این اقدام باعث تیرگی بیشتر روابط میان دو کشور شد.

                  مناسبات تهران و ریاض در سالهای اخیر تنشهای متعدد دیگری را نیز به خود دیدهاست که موضوع تظاهرات سیاسی ایرانیان در حج، شورش شیعهمذهبان زیدی در یمن، کمک عربستان به سرکوب شیعیان معترض در بحرین و موضوع «طرح توطئه ترور سفیر عربستان توسط دو شهروند ایرانی در آمریکا» از جمله آنها است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #15129
                    بیمارستانهای خصوصی تهران نگران بقای خود هستند

                    مسئولان بیش از ۵۰ بیمارستان خصوصی تهران از خطر ورشکستگی و تعطیلی این مراکز درمانی میگویند. تعرفه جراحی و ویزیت پزشکان خصوصی در سال ۹۱ افزایش یافته اما بیمارستانهای غیردولتی هنوز از عهده هزینههای خود برنمیآیند.


                    روسا و مدیران عامل بیش از ۵۰ بیمارستان خصوصی تهران در نشست با مسئولان سازمان نظام پزشکی ایران تاکید کردهاند که در صورت ادامه وضع اقتصادی کنونی و عدم حمایت جدی دولت، در آستانه ورشکستگی و تعطیلی کامل قرار میگیرند.

                    خبرگزاری مهر به نقل از دکتر سید شهابالدین صدر، رییس کل سازمان نظام پزشکی ایران، نوشته که با وجود رشد ۲۰ درصدی تعرفه خدمات حوزه سلامت در شش ماهه نخست سال ۹۱، هزینههای این بخش هنوز جبران نشدهاند.

                    دکتر صدر با اشاره به مشکلات اقتصادی در جامعه افزوده که میزان تورم در حوزه سلامت، دو برابر تورم اعلام شده در جامعه یعنی حدود ۵۰ درصد است. او یادآوری کرده که تغییرات شدید بازار ارز، تهیه تجهیزات و لوازم مصرفی پزشکی را به شدت تحت تاثیر قرار داده و لازم است در تعرفههای درمانی در نیمسال دوم تجدیدنظر شود.

                    رییس سازمان نظام پزشکی ایران از سازمانهای بیمهای خواسته در اسرع وقت نسبت به پرداخت بدهیهای خود به بیمارستانهای خصوصی و اعضای جامعه پزشکی اقدام کنند و بیمههای تکمیلی هم برای جلوگیری از اختلال در ارائه خدمات به بیماران بیمه شده، قراردادهای خود با بیمارستانهای خصوصی را تمدید کنند.

                    تعرفه خدمات درمانی بخش خصوصی به دنبال اعتراض گروههای پزشکی مبنی بر ثابت بودن تعرفهها و افزایش هزینهها در بهار سال ۱۳۹۱ تغییر کرد. در نتیجه این تغییر، تعرفه ویزیت پزشکان ۳۰ درصد و حقالزحمه متخصصان داخلی، جراحی و بیهوشی نیز ۲۰ درصد بالا رفت. این تغییرات از سوی شورایعالی نظام پزشکی ایران ابلاغ شد اما وزیر و معاون درمان وزارت بهداشت پس از آن، این سازمان را تهدید به شکایت نزد دیوانعدالت کردند.

                    اتکای وزارت بهداشت در این دعوی بر مصوبه مجلس بود که وظیفه تعیین و ابلاغ تعرفههای بخش خصوصی را به دولت واگذار کرده است.

                    محمدرضا نوروزی، نایب رییس شورایعالی نظام پزشکی ایران در واکنش به طرح شکایت وزارت بهداشت گفته بود: «در برنامه پنجم توسعه، تعیین تعرفهها به شورایعالی بیمه سلامت واگذار شده و انتظار میرفت با راهاندازی و آغاز به کار این شورا و انتخاب اعضای آن توسط دولت و مجلس و ورود نمایندگان سازمانهای صنفی به آن، بتوان برای مشکلات جدی گروههای پزشکی در بخش دولتی چارهای اندیشید که متاسفانه این مهم محقق نشد.»

                    رسانههای ایران در آن زمان نوشتند که مردم به ویژه اقشار محروم و کم درآمد، قربانی نزاع دولت و پزشکان شدهاند. همزمان، رییس انجمن رادیولوژی ایران در اردیبهشت سال ۱۳۹۱ عنوان کرد که شرکتهای تولیدکننده فیلم رادیولوژی در دنیا حدود ۵۰ درصد به بهای تولیدات خود افزودهاند اما تعرفه رادیولوژی در سال ۱۳۹۰ تنها ۵ درصد افزایش داشته است.

                    دکتر عبدالرسول صداقت در آن زمان گفته بود که افزایش ۳۰ درصدی نرخ ارز موجب افزایش ۸۰ درصدی هزینههای یک مطب با مرکز رادیولوژی شده است. وی با ابراز تاسف از بیتوجهی شورایعالی بیمه برای افزایش تعرفههای رادیولوژی در بخش خصوصی گفته بود که وزارت بهداشت طبق قانون برنامه پنجم توسعه کارشناس اصلی در تعیین تعرفهها نیست زیرا در هیج کجای دنیا، خریدار قیمت کالا را تعیین نمیکند.
                    اعلام خطر مدیران بیمارستانها و مطبهای خصوصی نسبت به تعطیلی این مراکز در حالی صورت میگیرد که حسن ابوالقاسمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیشتر عنوان کرده که بیمارستانهای خصوصی به دلیل پدیده "زیرمیزی" به آستانه ورشکستگی رسیدهاند.

                    دکتر ابوالقاسمی در پاییز سال ۱۳۹۰ به خبرگزاری فارس گفت: «اگر زیرمیزی در این بخش کنترل شود مشکلات مالی بیمارستان هم حل میشود زیرا پولی که از بیمار گرفته میشود باید در بیمارستان پرداخت شود تا سهم بیمارستان برداشته شود اما وقتی افراد زیرمیزی میگیرند، طبیعی است که بیمارستان ورشکست میشود.»

                    مخبر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نبز همزمان عنوان کرد که اظهار مشکل بیمارستانها و مطبهای خصوصی ناشی از زیادهخواهی این بخش است. دکتر تامینی لیچایی گفته بود که در گذشته ما دست بخش خصوصی را باز گذاشتیم تا هرکاری دلش میخواهد انجام دهد ولی این موجب تفاوت فاحش بین بخش خصوصی و دولتی در حوزه سلامت شد و آنها هم انتظار منطقی شدن درآمدهایشان را ندارند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #15130
                      اسرائیل یک کشتی حامل کمک های بشردوستانه را متوقف کرد
                      نیروی دریایی اسرائیل، یک کشتی حامل فعالان طرفدار فلسطینیان را که در صدد بود تا با نقض محاصره نوار غزه وارد این منطقه شود، متوقف کرده است.

                      این اقدام پس از آن صورت گرفته است که فعالان حاضر در کشتی استل (Esttele) دستور اسرائیل را برای تغییر مسیر نادیده گرفتند.
                      این کشتی روز هفتم ماه جاری میلادی، به همراه ۲۰ فعال طرفدار فلسطینیان از هشت کشور مختلف، بندر ناپل را به مقصد غزه ترک کرد.

                      گفته شده این کشتی حامل تجهیزات دارویی و سیمان بوده است.

                      یکی از سخنگویان نیروی دریایی اسرائیل خبر متوقف کردن این کشتی را تایید کرده و گفته است که در این جریان کسی آسیب ندیده است.

                      کشتی استل، از جمله تازهترین کشتیهایی است که در صدد بود محاصره غزه را نقض کند.

                      دو سال پیش کماندوهای اسرائیلی به یک کاروان دریایی متشکل از شش کشتی حامل فعالانی که حصر زمینی و دریایی نوار غزه را غیر قانونی میدانستند، حمله کردند.

                      در این عملیات ۹ تن از سرنشینان کشتی جان خود را از دست دادند که ۸ تن از آنها شهروندان ترکیه بودند.

                      اسرائیل در سال ۲۰۰۷ میلادی پس از آن که حماس کنترل نوار غزه را به دست گرفت، محاصره سختی را علیه این منطقه اعمال کرد که با انتقاد گروه های حقوق بشر و امدادی روبرو شده است.

                      اسرائیل میگوید محاصره غزه با هدف اعمال فشار بر جنبش حماس و جلوگیری از رساندن سلاح و سایر تجهیزات نظامی به این گروه است.

                      فشارهای بینالمللی در پی حمله کماندوهای اسرائیلی به کشتی حامل فعالان طرفدار فلسطینیان در سال ۲۰۱۰ میلادی باعث شد که اسرائیل تا حدی از فشارهای اعمال شده بر نوار غزه بکاهد و اجازه دهد مواد غذایی بیشتری به این منطقه ارسال شود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #15131
                        همبرگر با ۶۰درصد گوشت! (کاریکاتور)

                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • mavi_deniz
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 518

                          #15132
                          حسین شریعتمداری:
                          احمدی نژاد نامه هایی خطاب به برخي مقامات بلندپايه نوشته / این نامه ها حاوي مطالبي است كه آگاهي مردم از آن خالي از فايده نيست
                          مدیرمسئول کیهان که جایز بهترین منتقد را در دولت نهم از دستان محمود احمدی نژاد گرفته است، می گوید: ين توهم به يقين دور از شخصيت آقاي دكتر احمدي نژاد است ولي متأسفانه بايد گفت كه انتشار نامه ياد شده مي تواند زمينه ساز توهم مورد اشاره باشد.
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                          نظر

                          • کریم مهدوی
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 813

                            #15133
                            در جریان معاملات امروز بازار سهام 9 نماد معاملاتی از جمله سایپا و ملی مس بسته و در عوض 8 نماد دیگر از جمله بانک پاسارگاد و شرکت های سیمانی باز شدند.
                            تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

                            نظر

                            • mohsen68
                              عضو فعال
                              • Jun 2012
                              • 1756

                              #15134
                              ماریو مونتی:
                              ایتالیا در ماههای آینده از رکود خارج میشود
                              خبرگزاری فارس: نخستوزیر ایتالیا گفت: اقتصاد این کشور طی ماههای آینده از رکود خارج خواهد شد و به رشد و رونق دست خواهد یافت.
                              به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی رویترز، ماریو مونتی تصریح کرد من امیدوارم طی ماههای آینده نشانه های روشن و مشخصی از رشد و رونق اقتصادی در ایتالیا نمایان و آشکار شود و این کشور از رکود اقتصادی خارج گردد .

                              بر اساس این گزارش اقتصاد ایتالیا از اواسط سال گذشته با رکود روبرو شده است . به اعتقاد کارشناسان اقتصادی اجرای سیاستهای ریاضتی با هدف کاهش بدهی و کسری بودجه تاثیر منفی زیادی بر کاهش رشد اقتصادی ایتالیا و سایر کشورهای بحران زده منطقه یورو داشته است .

                              بر این اساس دولت مونتی در ماههای گذشته مجبور به افزایش مالیاتها و کاهش هزینه های بودجه بوده است . نرخ بیکاری ایتالیا نیز به بالاترین حد خود از سال 2004 میلادی رسیده است .

                              مونتی ضمن دفاع از اجرای سیاستهای ریاضتی تاکید کرد مردم باید توجه داشته باشند که دولت ایتالیا توانسته است بدون دریافت کمکهای مالی خارجی اقتصاد این کشور را از بحران و رکود اقتصادی خارج کند.

                              وی افزود امیدوارم با پشت سر گذاشتن بحران مالی و بدهی منطقه یورو اقتصاد اروپا به همگرایی بیشتری دست یابد . اظهارات مونتی در حالی بود که هزاران نفر در خیابانهای شهر رم بر ضد سیاستهای ریاضت اقتصادی دولت ایتالیا راهپیمایی کردند . به اعتقاد معترضین اجرای سیاستهای ریاضت اقتصادی موجب کاهش بیشتر هزینه های بودجه و افزایش نرخ بیکاری خواهد شد .

                              نظر

                              • mavi_deniz
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 518

                                #15135

                                برخیدر برابر فشار اقتصادی دشمنان بریدهاند

                                با توجه به وضعیت دشمنان، امکان جنگ نظامی علیه ایران وجود ندارد/سپاه باید نسبت به همه تهدیدات دشمن، آگاهی و اشراف داشته باشد تا بتواند در هر زمینهای که دشمن وارد میشود، با آن مقابله کند.
                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                                فرمانده کل سپاه تاکید کرد رمز موفقیت و پیروزی در برابر دشمنی که همه توان خود را علیه ایران اسلامی در جنگ اقتصادی گذاشته و فشارها را مضاعف کرده، ایستادگی، مقاومت و پایداری است.

                                به گزارش انتخاب به نقل از ایلنا، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه در مراسم اختتامیه پانزدهمین دوره آموزش عمومی افسری مرکز آموزشی تربیتی علویون قم با بیان اینکه برخیها در برابر این فشارها بریدهاند و نظرهای دیگری را بیان میکنند، اظهار داشت: همانگونه که نصرت الهی در جنگ شامل حال ما شد، در شرایط کنونی نیز با استقامت در برابر فشارها، نصرت الهی برای ما قطعی خواهد بود و این وعده خداوند متعال است.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X