افشاگری احمدی نژاد از اعمال برادر رییس مجلس
- مرتضوی هم یک فرد است. چرا این همه حساسیت وجود دارد؟ من می خواستم یک نواری را بذارم ببینید. ولی نمایندگان ، آقای ابوترابی و دیگران آمدند و گفتند که این نوار را نذارید.نمایندگان مجلس: بگید بگید . اگر نگید ندارید .
لاریجانی: اگر نوارهایی هست بذارید.
- من فکر می کنم مسائلی پشت صحنه می گذرد که نه نمایندگان و نه ما اطلاعی نداریم. ما چه اختلافی باهم داریم. ما دعوایی باهم نداریم. بالاخره پشت همین قضیه که امروز مطرح هست مسائلی دارد می گذارد. جلسات سه تا چهار ساعتی برگزار شده که می خواستیم یک بخشی از آن را پخش کنیم.
= نوار در حال پخش شدن است.
- احمدی نژاد: جلسه ای بین فاضل لاریجانی و مرتضوی است.
= نوار پخش شد ولی محتویات آن نامفهوم است.
- دوستان اول گفتند که این نوار پخش نشه بعدا نمایندگان و رئیس مجلس گفتند که نوار پخش بشه.
= لاریجانی: من نگفتم این نوار پخش شود گفتم اگر چیزی دارید پخش کنید.
- احمدی نژاد: من گفتم یک بخش که نرم تره پخش شود. دولت تحت فشار است. حالا سیستم صوتی جواب نداد. یک شخصی به نام فاضل لاریجانی با آقای مرتضوی جلسه دارد. تامین اجتماعی شرکت های خود را می فروشد. معاون اجتماعی
شما ارتباط دارید.
من می خوام
شما هر چی می خواهی به آقای لاریجانی بگو. آقای " ز" باید از قبل من به شما وصل بشود. آقای فاضل لاریجانی می گوید: اون کسی که می خواد قرارداد ببدندد نباید تبلیغات کند. حالا یک جایی همدیگر رو می بینیم. مرتضوی
اخیرا علی آقا را دیده اید. این آقا نظرش نسبت به شما را تلطیف کند. به نظرم الان نظرش کاملا مثبت باشد. منزل مادر باشد. بهرحال من قلق علی آقا و آقا صادق دست من نیست.
ابتدا روی صداقت و پوست کنده می گم. ما می خواهیم کار اقتصادی کنیم با شرکت ز . پروژه هایی که جذابیت داشته باشند. به هر حال می توانیم مفید واقع شویم.
یک زمینه آشنایی ایجاد بشوید.
آمادگی داریم ع. ب که از افراد زحمتکش است که یک سری مشکلاتی داشت. او در بانک ها مشکلاتی داشت. در دستگاه قضایی مشکل داشت. رفتم پیش اخوی دستورش را گرفتیم. حتی در یکی از جلسات ایشان را دیدند. خیلی از موارد دیگر هم هستند. در بانک تجارت و بانک صنعت و معدن هم وام داشتند معوقه بانکی داشتند که حل شد.
بله بهتره یک واحد آپارتمان بخرند برای ابتدای همکاری. اینطوری تو چش نمی آد. از فامیل هستند. یک واحد 600 - 700 متری برای ایشان خریداری کنید
نظر