اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

رسایی: هاشمی آخرین لحظه برای انتخابات می آید
    عصر ایران:نماینده مردم شهر تهران در خصوص حضور هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: در روزهای آخر آقای هاشمی وارد صحنه انتخابات میشود.

حجت الاسلام حمید رسایی در حاشیه سفر به اصفهان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آقای هاشمی تا اردیبهشت ماه دو سیاست را پیگیری میکند، اولین سیاست انتقاد به سیاست خارجی و اقتصادی دولت دهم است و فعلا روی آمدن خاتمی تبلیغ و سرمایه گذاری میکند.

وی افزود: آقای هاشمی در انتخابات 84 اعلام کرد وارد صحنه انتخابات میشوم، مگر فردی قویتر از من وارد صحنه شود و اخیرا دوباره اعلام کرد در انتخابات نمیخواهم شرکت کنم مگر شاهد حضور فرد قویتری نباشم این نوع گفتار نشان از فراهم کردن حضور فرد دیگری غیر خود ایشان نیست.

وی افزود: تلاش رهبری این است که دولت دهم در مسیر اصلی خود و همان مسیر سال یعنی جریان سوم تیر84حرکت کند باقی بماند.

رسایی تصریح کرد: هرچند دولت دهم با کژیها و برخی عملکرد غلط از مسیر واقعی خود فاصله گرفته است، ما تلاش میکنیم در جایی که دولت دهم خطا کرده، خطای مسیر خود را اصلاح کند.

وی با تاکید اینکه دولت دهم در جاهایی که دچار انحرافاتی شده است، گفت: باید دولت دهم انحرافات خود را تصحیح کند، ما تلاش میکنیم هرکجا دولت دهم از اصول انقلاب و مردم دفاع و در مسیر رهبری باشد، حمایت کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: هرکجا دولت از مسیر خود را تغییر دهد به آن تذکر میدهیم در صورتی که به تذکرات گوش نکرد و اگر دولت در این رابطه تصمیم دیگری بگیرد ما نیز تصمیم دیگری میگیریم ما مطیع مقام معظم رهبری هستیم.

وی در رابطه با اختلافات اخیر و تاکیدات رهبر انقلاب برای پرهیز از اختلاف گفت: مسئولان از اینکه دعوا و اختلاف را به مردم کشاندند شامل خیانت به این جمله رهبری میشوند.

رسایی تاکید کرد: از نظر اینکه آنها خیانت کردهاند نه، ولی از نظر اینکه سران قوا به سخنان رهبری عمل نکردند بله مورد انتقاد به خیانت هستند باید خود را اصلاح کنند.

وی خاطرنشان کرد: رهبری سران سه قوا را از کشمکش نهی کرد ولی مسئولان به توصیه رهبری توجهی نکردند؛ در رابطه با جلسه استیضاح وزیر کار بعضی از نمایندگان مجلس خطای اول را کردند ولی روسای نظام خطای دوم را مرتکب شدند.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

بیانیه سپاه پاسداران: هرگونه اقدام وحدت شکنانه، بازی در زمین دشمن و مستوجب برخورد قاطعانه است

"بی تردید این حماسه بی نظیر، ماندگار و الهام بخش که در لبیک به ندای ولی فقیه زمان مقام معظم رهبری آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) رقم خورد برجسته تر از هر واقعیت دیگری عهد و پیمان ملت عظیم الشأن ایران با آرمان های امام راحل (ره) و شهیدان همیشه جاوید و عشق و دلدادگی آنان به انقلاب، نظام اسلامی و رهبری را فریاد زد."

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هرگونه اقدام وحدت شکنانه که بستر جریان سازی های انحرافی و سوژه آفرینیهای رسانه ای دشمن را فراهم آورد را بازی در زمین طراحی شده دشمن می داند.

به گزارش سپاه نیوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای از حضور گسترده، پرشور، دشمن شکن ملت ایران در راهپیمایی یوم الله22 بهمن ماه 1391 تشکر و قدردانی کرد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: حضور پرشور، دشمن شکن و اعجاب انگیز ملت ایران در راه پیمایی سراسری یوم الله 22 بهمن ماه ـ آنهم در شرایطیکه رسانههای استکباری و صهیونیستی با طراحی سناریوهای خباثت آمیز و بکارگیری شیوههای فریبنده و حیله گرانه تلاش گستردهای را برای دلسردکردن مردم و ایجاد فاصله آنها با نظام عملیاتی کرده بودند ـ نشان داد که دشمنان انقلاب و نظام اسلامی، برابر بصیرت، هوشیاری، موقع شناسی و ولایت مداری ایرانیان همچنان مغلوب مطلق و رسوای افکار عمومی جهانیان هستند.

این بیانیه افزوده است: بی تردید این حماسه بی نظیر، ماندگار و الهام بخش که در لبیک به ندای ولی فقیه زمان مقام معظم رهبری آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) رقم خورد برجسته تر از هر واقعیت دیگری عهد و پیمان ملت عظیم الشأن ایران با آرمان های امام راحل (ره) و شهیدان همیشه جاوید و عشق و دلدادگی آنان به انقلاب، نظام اسلامی و رهبری را فریاد زد.

این بیانیه در ادامه با اشاره به بصیرت آموزنده و بی بدیل ملت ایران در شناخت بموقع ترفندهای دشمن و اقدام بهنگام در صحنه های سرنوشت ساز و مورد نیاز انقلاب، با توصیه به مسئولین و کارگزاران نظام در بهره گیری حداکثری و هوشمندانه از این ظرفیت راهبردی و تولید شده توسط مردم، تصریح کرده است: پیشبرد اهداف و آرمان های بلند انقلاب و پیشرفت و تعالی کشور در راستای چشم انداز نظام بعنوان جدی ترین دغدغه دوستداران انقلاب اسلامی اینک بیش از هر مقوله ای نیازمند تعمیق وحدت، یکپارچگی و انسجام ملی و پیشتازی خواص و مسئولین در این عرصه خطیر می باشد.

این بیانیه تاکید کرده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بعنوان قطره ای از اقیانوس زلال ملت ایران، منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه های گوناگون بویژه در عرصه حفظ وحدت ملی و مصالح نظام و انقلاب را "فصل الخطاب" همگان دانسته و بی شک هرگونه اقدام وحدت شکنانه که بستر جریان سازی های انحرافی و سوژه آفرینیهای رسانه ای دشمن را فراهم آورد را بازی در زمین طراحی شده ی دشمن و مصداق هشدارهای اخیر معظم له و مستوجب برخورد قاطعانه می داند.

این بیانیه در پایان با قدردانی و تشکر متواضعانه از ملت مومن ،انقلابی، شجاع و مصمم ایران ، آنان را حماسه سازان واقعی 22 بهمن 91 دانسته و تاکید کرده است : نظام سلطه و استکبار و ضد انقلاب و منحرفین داخلی و خارجی باید بپذیرند مقابل اراده پولادین ملت ایران راه گریزی ندارند و بهتر است از سیاستهای خصمانه و سناریوپردازیهایشیطانی،ضد انقلابی و ضد ایرانی خود دست کشیده و با پایان بخشیدن به رویکردهای ظالمانه، استکباری و منافقانه برابر عزت، عظمت و اقتدار ایران اسلامی سر تعظیم فرود آورند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

عسگراولادی: حافظه تاریخی ملت پایبندی خاتمی و كروبی به نظرات رهبری را به یاد دارد

من برخلاف عده ای که یقه شما را چسبیده اند ومی گویند اقرار به اشتباه کنید، از در دیگری وارد شدم و می گویم شما بیائید اعتقادات واقعی خود را بیان کنید بی آنکه بر کسی منت بنهید/ما هم ممکن است در رفتار سیاسی خود به بیراهه رفته باشیم/شهادت می دهم پایبندی برخی از اصلاح طلبان به امام(ره) و مقام معظم رهبری و جایگاه ولایت فقیه اگر بیشتر از ما نباشد، حتماً کمتر نیست.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حبیب الله عسگر اولادی به نامه سوم هفت اصلاح طلب پاسخ داد.
        به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، متن کامل این نامه به شرح ذیل است:
        جناب آقای حضرتی مدیر مسئول محترم روزنامه اعتماد
        سلام علیکم

ضمن تبریک دهه مبارک فجر و یوم الله ۲۲ بهمن سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و گرامی داشت یاد امام خمینی رضوان الله علیه و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی. پاسخ شما و دوستان اصلاح طلب را در روزنامه اعتماد مورخه ۱۹ بهمن خواندم. از سرعت پاسخگویی تشکر میکنم. مطالب شما را صادقانه و مشفقانه یافتم بویژه آنکه از لابلای پاسخ شما اشتیاق برای ادامه گفتگو و نیز پیشرفت در فهم مواضع مشترک ادراک نمودم. لذا با عرض پوزش و به نیت ادامه گفتگو مطالبی را در زیر یادآور میشوم.

۱- شما در پاسخ خود تصریح کردید؛ «به ولایت فقیه پایبند» میباشید و تاکید فرمودید: «ولایت فقیه ارزش متعالی و میراث باشکوه امام است» و نیز تصریح فرمودید؛ «مهمترین دستاورد و میراث مشترک ملت ایران پذیرش و تمکین به قانون اساسی است و ولایت فقیه از اصلیترین ارکان قانون اساسی است» همین نشان میدهد که در گفتگوهای ما شفافیت لازم حاصل شده است. همین جا یادآورشوم که بنده در اندازه یک کشیش در این گفتگو ظاهر نشدم که سر در زانوی بنده اقرار به اشتباه کنید یا پایبندی به این نشان دهید. من برخلاف عدهای که یقه شما را چسبیدهاند ومی گویند اقرار به اشتباه کنید، از در دیگری وارد شدم و میگویم شما بیائید اعتقادات واقعی خود را بیان کنید بیآنکه بر کسی منت بنهید. همانطور که در نامه خود آوردهاید ممکن است بنده در آزمون ولایت پذیری در دوران امام (ره) نمرهای کمتر از نمره شما آورده باشم. امّا بنده و شما به امام و امامت انشاءالله پایبندیم. بنده همین جا اعتراف میکنم به سبب آشنایی با برخی از دوستان که رقبای ما بودند شهادت میدهم پایبندی برخی از اصلاح طلبان به امام (ره) و مقام معظم رهبری و جایگاه ولایت فقیه اگر بیشتر از ما نباشد، حتماً کمتر نیست. شما نمونههایی از رفتار آقایان حجه الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی و حجه الاسلام والمسلمین کروبی در دوران اصلاحات آوردید که حاکی از پایبندی به احکام حکومتی و نظرات رهبری است تاریخ نمیتواند این نمونهها را انکار کند حافظه تاریخی ملت اینها را به یاد دارد.

تفوه به این سخن که «ما و شما معتقد به امام و رهبری هستیم» طمع دشمن به اخلال در روابط ما و شما و روابط ما با ملت را قطع میکند. بنده هنوز نطق تاریخی حضرت امام (ره) در جریان کاپیتولاسیون در ذهنم است آنجا که پای شرف و استقلال کشور مطرح است باید از ته دل فریاد کشید. امام (ره) در بخشی از سخنان خود که دغدغه اتحاد نخبگان و علما و روحانیون را داشت فرمودند «ای علما،ای مراجع به داد اسلام برسید و بعد فرمودند من تمام روحانیون را تعظیم میکنم.

دست تمام روحانیون را میبوسم آن روز اگر دست مراجع را بوسیدم امروز دست کاسب را هم میبوسم۰۰۰» بنده که خاک پای امام (ره) هم نمیشوم. بنده بخاطر همگرایی نخبگان و علما و دوستداران نظام حاضرم کسانیکه برای ناامیدکردن دشمن و امید دادن به دوستان انقلاب در داخل و خارج بگویند «ما پایبند به اوامر ولایت فقیه هستیم» دست و دهانشان را ببوسم. امّا برادران عزیز، آیا اعتقاد و التزام عملی به ولایت فقیه نباید در فعل و گویش سیاسی ما تبلور داشته باشد؟!

دوستان عزیز؛ موضوع گرو و گرو کشی نیست. اگر شما در ولایت پذیری از ما سبقت بجوئید این مایه غبطه ماست نه حسد و کینه توزی و۰۰۰

۲- دوستان عزیز! اگر در اعتقاد به ولایت فقیه و جایگاه آن در قانون اساسی تردیدی نداریم قاعدتاً نباید مشکلی بین ما و شما باشد. ولایت فقیه در قانون اساسی فصل الخطاب است. به تعبیر امام (ره) برای جلوگیری از استبداد است. در حوادث سال ۸۸ اگر هردو جریان به داوری او گردن مینهادند و اینجایگاه را فصل الخطاب میدانستند، حادثهای رخ نمیداد که جان برخی از هموطنان ما به خطر بیفتد و آسیب ببینند. شما اشاره کردید به اعتراض مسالمت آمیز طرفداران آقای موسوی پس از اعلام نتایج، رقم این حضور را چند صد هزار برابر بیش از آن کسانی که به او در تهران رای دادهاند فرمودید که حالا بنده بنا ندارم روی آن رقم با شما چانه بزنم.

به رفتار صدا و سیما و برخورد مقامات امنیتی هم انتقاد داشتید و گلههایی هم مطرح فرمودید. سوال بنده از شما این است که برفرض وارد بودن این گلهها مگر قرار بود سرنوشت انتخابات در اردوکشی خیابانی معلوم شود؟ پس رای، انتخابات، صندوق رای و جمهوریت نظام چه میشود؟ فرض میکنیم شما مجاز به اعتراض مدنی به نتایج انتخابات بودید اما حوادث روز قدس، روز ۱۳ آبان، روز ۱۶ آذر و بالاخره روز عاشورا ربطی به اعتراض به نتایج انتخابات دارد؟! شما فرمودید؛ رفتارهای خارج از عرف و اردوکشی خیابانی پسندیده نبوده و نیست و نیز فرمودید؛ بیتردید در انتخابات ۸۸ رفتارهایی بروز کرد که قابل دفاع نیست.

بنده از وجدان شما سوال میکنم این رفتارهای خارج از عرف که قابل دفاع نیست چیست؟ این رفتارها بهانه به دست بدخواهان داد تا چهره شما را در رسانههای خارج ملکوک نشان دهند! این رفتارها در داخل بهانه به برخی داد که به نادرست شما را ضد انقلاب و ضد ولایت فقیه جلوه دهند! بنده به عنوان کسی که خیرخواه شما هستم از این تصویری که به هر دلیل از شما دوستان در جامعه جلوه نموده است متأسف و متأثر هستم. گاهی خشم و غضب در انسان غلبه پیدا میکند و رفتار انسانی را به سوی خشونت و بد اخلاقی و ظاهرگرایی میکشاند. بنده به عنوان کسی که در حوزه سیاست ورزی موی سفید کردهام عرض میکنم در لحظه خشم و غضب که جنود شیطان در درون انسان مشغول تهیه و تدارک دشمنی و کینه توزی هستند، باید به خدا پناه برد و از او استعانت جست. قول و فعل سیاسی ما باید مبتنی بر عقلانیت الهی باشد. اگر از این مسیر خارج شویم گرفتار جنود شیطان در درون و برون میشویم. عنصری که ما را به این وادی میکشاند خشم، غضب، بدخلقی و سیاه بینی است. و در مقابل، عنصری که ما را از این مهلکه نجات میدهد مدارا، صبر، حسن ظن، انصاف و عدالت است. اینها را به شما نمیگویم که فکر کنید تنها شما را به آن متهم میکنم ما هم ممکن است در رفتار سیاسی خود به بیراهه رفته باشیم. شما در نامه خود بحق اشاره کردید مقام معظم رهبری در قضیه کهریزک و دیگر قضایای مربوط به کوی دانشگاه وارد شدند و جلوی برخی تبهکاریها را گرفتند. پس قبول دارید که اراده نظام در این امتحان الهی رعایت عدل و انصاف بوده و در مقابل برخی کجرویها شجاعانه ایستادند و جلوی آنرا گرفتند.

۳ - صورت مسئله را در پاسخهایتان طوری طراحی کردهاید که سهم آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس مکار در این «حادثه» به قول شما و در این «فتنه» به قول ما، نادیده گرفته شده است. بالاخره نمیتوان انبوهی از اخبار و اطلاعات در رادیو بیبی سی و رادیو آمریکا و رادیو رژیم صهیونیستی را برای سوزن بانی حوادث سال ۸۸ نادیده گرفت. وقتی رژیم صهیونیستی میگوید؛ «اصلاح طلبان به نمایندگی از ما در تهران مبارزه میکنند» با این گفته چه باید کرد؟ وقتی آمریکا و انگلیس همین الان هم تمام قد از قهر و غضب اصلاح طلبان با انقلاب دفاع میکنند با این چه باید کرد؟ شما بهتر از ما میدانید که گردانندگان عملیات جنگ روانی آمریکا و رژیم صهیونیستی و انگلیس علیه انقلاب، مردم و رهبری توسط روزنامه نگاران ایرانی در رسانههای دشمن مدیریت میشود. این روزنامه نگاران زمانی در همین دوره اصلاحات در کشور در روزنامههای دوم خردادی قلم میزدند. ما نصیحت میکردیم و میگفتیم اینها «منّا» نیستند شما دوستان قبول نداشتید. الان که کوچ کردند به وطن مطلوب خود، آیا باز تردید دارید که اینها «منّا نبوده» و نیستند! اینها نه تنها انقلاب و نظام بلکه کشور را به اهداف خائنانه دشمنان این نظام فروختند. شما گله کردید از برخورد مقامات امنیتی با تعدادی از روزنامه نگاران! بنده از کم و کیف این برخورد مطلع نیستم. اما شما تمام قد از آنها از باب آزادی بیان و آزادی حق تبادل اطلاعات دفاع کردید و فرمودید؛ چه کسی است که میتواند ادعا کند هم میتوان اصلاح طلب بود و هم برانداز! بنده از شما سوال میکنم میتوانید تضمین دهید اینها که مورد تعقیب نهادهای امنیتی بودند چند صباح دیگر به دوستان خود در «بیبیسی» و «وی اوای» نپیوندند. در دوران اصلاحات به ما این تضمین را داده بودند امّا معلوم شد اشتباه میکنند. چه دلیلی دارد که شما امروز اشتباه نمیکنید. روزنامه نگاران ایرانی که در بیبی سی و رادیو آمریکا کار میکنند اینها برای براندازی رفتهاند یا برای تحکیم نظام اسلامی، کدام یک؟! بنده از شما سوالی کردم در مورد جریانی که میگویید نیم نگاهی به آنسوی مرزها دارند چه فکر میکنید؟ نقد شما به آنها چیست کارنامه مقابله با آنها چیست؟ شما این سوال را بیپاسخ گذاشتید؟!

۴- شما سوال کردید که «جایگاه جمهوریت در تفکر شما کجاست؟» و همین را تیتر اول روزنامه اعتماد قراردادید و فرمودید ما برخلاف برخی آقایان رای مردم را تزئینی نمیدانیم.

بنده در پاسخ شما در نامه دوم به تفصیل در این مورد پاسخ دادم. نسبت بین اسلامیت نظام به جمهوریت مثل نسبت تن به سر است. جمهوریت به عنوان «تن» نظام بدون اسلامیت به عنوان «سر» وجود خارجی ندارد و اسلامیت به عنوان «سر» هم بدون جمهوریت به عنوان «تن» معنا ندارد. در اولی ما شبیه یکی از نظامهای متعارف کنونی میشویم و در دومی به سمت رژیم خلافت میرویم، علما و مراجع و رهبر اصلی و واقعی ملت خانه نشین میشوند مانند آنچه پس از اسلام رخ داد. جایگاه جمهوریت در قانون اساسی ما مشخص است نمیدانم چرا آنرا مبهم، مرموز و دست نیافتنی نشان میدهید. شما فکر میکنید رهبری و شورای نگهبان فقط پاسدار اسلامیت نظام است؟ این دو نهاد، نیرومندترین نهاد نگهبان اسلامیت و بویژه جمهوریت نظام است و اگر این دو نهاد نبودند ما مثل نهضت مشروطه و نهضت ملی از استبداد رضاخان و پسرش سر در میآوردیم.
        مردم و نخبگان و بویژه امام (ره) که بنیانگذار این بنای نورانی است با استفاده از تجربه مشروطه و نهضت ملی، جلوی بازتولید سلطنت و استبداد و در نتیجه جلوی بازگشت استعمار را گرفتند. ما باید این نعمت بزرگ الهی را شکرگذار باشیم. اگر نبود این دو نهاد اصیل، نورانی و روحانی باید با شما در قعر جهنم استبدادی خشنتر از استبداد دوران پهلویها با شما این مباحثه و گفتگو را داشته باشیم.
        شما در دفاع از جمهوریت به قرائت خود مطالبی را بدون ذکر مأخذ آوردید که پسندیده نیست. این مطالب خلاصه ادعای آقای اکبر گنجی در ما نیفست جمهوری خواهی است. آنچه از آن به عنوان حقوق ملت یاد کردید و آنرا مزیّن به فرموده امام کردید که در مانیفست جمهوریخواهی بارها به آن تمسک شده، یک کژراهه است. در میان شما آدم فاضل و برجسته وجود دارد نیازی به استفاده از منطق یک فراری لجوج عنود نبود.

فرمودهاید: هنوز طنین رسای امام در بهشت زهرا را فراموش نکردهایم که حتی اگر پدران ما برای دوران خود حکومتی را انتخاب کردهاند این لزوماً نمیتواند برای نسلهای بعد اعتبار داشته باشد. فارغ از مجادلات حقوقی این نظر، آیا معنایی جز پذیرش رای و نظر مردم در بالاترین درجه داشته است؟ منظورتان از این بیان چیست؟ یعنی مردم الآن پشیمان شدهاند که در جمهوری اسلامی زندگی میکنند! آیا مردم خواهان یک نظام رضاخانی و یا جمهوری آتاتورکی هستند؟ اگر این تصور را شما دارید باید یک آدرس از این مردم بدهید تا تاریخ از رویت آن غفلت نکند راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال برای سی و چهارمین بار ثابت کرد مثل کوه پای نظام، انقلاب و رهبری ایستادهاند. اگر منظورتان همین اشراری است که در روز قدس، روز ۱۳ آبان، روز ۱۶ آذر و روز عاشورای ۸۸ به خیابانها آمدند شما که میگویید آنها برانداز هستند و با آنها مرز بندی دارید!

اگر گوشه چشمی به آنها ندارید چرا اصلاً به این سخن امام که در نفی طاغوت زمان گفته تفوه میکنید. برفرض محال مردم روزی عطای این نظام را به لقایش بخشیدند و تن به یک استبداد دادند ما و شما در کجای این معادله خواهیم ایستاد. آیا ما هم تن به استبداد خواهیم داد یا با آن مبارزه میکنیم؟!

بنده در پاسخ قبلی وفاداری جریان ما به جمهوریت را به شما آدرس دادم و گفتم شما که آقای ناطق نوری را فردی پخته میدانید به نمایندگی از کل جریان اصولگرا پیروزی آقای خاتمی را تبریک گفت. شما چرا در جریان انتخابات ۸۸ پیروزی آقای احمدینژاد را تبریک نگفتید. بعد به قول خودتان تظاهرات آرام و سکوت اعتراض آمیز برگزار کردید. آیا ما به جمهوریت نظام وفاداریم که به شما تبریک گفتیم یا آنها که تبریک نگفتند و به خیابانها آمدند؟!

۵- درخصوص جایگاه انقلاب و موقعیت جمهوری اسلامی مطالبی را عرضه کردم که مورد عنایت قرار نگرفت امیدوارم روزی توفیق یابم با عدد و رقم و آمار واقعی بگویم داوری آنچه در مورد موقعیت کنونی ایران دارید واقعی نیست. موضوع تورم و گرانی و مشکلات اقتصادی در همه دولتهای پس از انقلاب کم و بیش بوده است اینکه چه دورهای بیشتر و چه دورهای کمتر بوده بستگی به داوری مردم در روز رای گیری دارد. یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب مردم، کارآمدی کسانی است که برگزیدهاند اگر آنها را کارآمد نیابند حتماً در رای خود تجدید نظر میکنند.

۶ - فرمودهاید؛ «راهی به سوی آینده تعبیه» کنیم. این حرف درستی است باید به اقتدار ملی در برابر دشمنان مکّار و خونخوار انقلاب اندیشید. و نیز فرمودید در انتخابات آینده به اعتلای اسلام و ایران فکر میکنید البته اسلام ناب محمدی (ص) که ولایت پیامبر بوسیله فقیه عادل زینت بخش آن باشد.

امیدوارم با بهره گیری از تجربیات گذشته شما و ما موفق به این مهم بشویم برای خودم و شما عزیزان آرزوی توفیق بیشتر و عاقبت به خیری دارم.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

طائب: احمدینژاد توبه اجتماعی کند/ صحبتهای احمدینژاد در جلسه استیضاح حرام بود

رئیس قرارگاه عمار گفت: احمدینژاد و سایر مقصران بداخلاقیهای اخیر باید "توبه اجتماعی" کرده و آن را علناً اعلام کنند.

به گزارش انتخاب، مهدی طائب رئیس قرارگاه عمار در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به بداخلاقیهای سیاسی صورت گرفته در صحن علنی مجلس گفت: وقتی که کیان بداخلاقیها گذاشته شود کارها فاقد مبنا خواهد بود و مطابق با مصادیق اخلاقی نیست.

وی افزود: ما این کار مجلس و رئیس جمهور را بی مبنا میدانیم و نباید در کشور کار بیمبنایی انجام شود باید تلاش کنیم از تصمیم گیریهای ناشی از عصبانیت خودداری کنیم چرا که عصبانیت ما را به کارهای خلاف شرع میکشاند.
          رئیس قرارگاه عمار با بیان اینکه شاید در این دنیا پاسخی نتوانیم بدهیم ولی باید در آخرت پاسخگوی اعمال خود باشیم، اظهار داشت: هم کار آقای رئیس جمهور و هم کار رئیس مجلس از روی عصبانیت بود من اطمینان دارم که اگر احمدینژاد آن صحبتها را نمیکرد مجلس برای استیضاح آقای شیخالاسلام رای منفی میداد.
          طائب اضافه کرد: این عصبانیتها باعث شد که کار خلاف انجام دهیم و نیاز است که استغفار کنیم من معتقدم صحبتهای احمدینژاد ربطی به استیضاح وزیر نداشت و اگر مجلس هم به خاطر این صحبتها وزیر را استیضاح کرد اشتباه بود و به مانند این است که ما از همسایه روبرو ناراحت هستیم ولی ناراحتی خودمان را بر سر همسایه طبقه پایین خالی میکنیم.
          وی با تاکید بر اینکه اگر ثابت شده است که کارمان خلاف شرع بوده باید توبه کنیم، خاطر نشان کرد: این توبه، توبه اجتماعی است و نه فردی و باید اعلام شود و اگر مجلس به خاطر صحبتهای رئیس جمهور این کار(استیضاح وزیر کار) را انجام داده است بنابراین صحبتهای آقای احمدینژاد هم حرام بوده است.
          این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: احساس میکنم که رئیس جمهور برای رسیدن به یک هدف اجتماعی یک کار حرام انجام داده است و نمیتوانیم از مسیرهای حرام به اهداف الهی برسیم.
          طائب خاطرنشان کرد: البته در این قضیه مردم مقصر نیستند و به نظر من راه جلوگیری از این بداخلاقیها در آینده این است که بر عصبانیت خودمان غلبه کنیم. بنده اعتقاد دارم که طرفین در آخرت حساب پس خواهند داد چرا که وقتی مردم همه کار برای نظام میکنند گرانیها را تحمل میکنند، پای صندوقهای رای میآیند و... مقصر نیستند و مسئولین هستند که باید پاسخگو باشند.
          وی در پایان تصریح کرد: رئیس جمهور باید بداند که 6 ماه بیشتر فرصت ندارد. بودن مرتضوی به مصحلت نیست و مشکلی را حل نمی کند و امیدوارم هستم که همگان در خطی که مقام معظم رهبری ترسیم کردهاند قرار بگیرند.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

مشایی در جمع خبرنگاران: انتخابات برای من موضوعیتی ندارد

به گزارش خبرنگار حوزه دولتخبرگزاری فارس، اسفندیار رحیممشایی رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد در پایان نشست هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره اظهارنظرها و نقل قولهایی که از وی درباره حضور در انتخابات مطرح میشود،گفت: آیا بحث انتخابات موضوعیتی دارد که من درباره آن صحبت کنم.

وی درباره اینکه آیا مطرح شدن شعار «زندهباد بهار»باز کردن بحث انتخابات توسط آقای رئیسجمهور است یاخیر افزود: اصلاً بحث تبلیغات انتخاباتیچه چیزیهست؟

رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد درباره اینکه منظور رئیسجمهور از بحث «زنده باد بهار» چه بود؟ گفت: منظور رئیسجمهور از زندهباد بهار امام زمان(عج) است. همانگونه که در مورد ایشان آمده است السلامعیلک یا ربیعالانام.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

طی نامه ای به سرپرست وزارت بهداشت، احمدی نژاد: اگر روند رد صلاحیتها اصلاح نشود ، از نظر من انتخابات باطل است

رییس جمهور به دنبال نامه رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی کشور درباره عملکرد هیات های نظارت بر انتخابات نظام پزشکی خواستار اصلاح این روند و تجدیدنظر درباره افرادی شد که بدون دلیل قانونی رد صلاحیت شده اند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رییس جمهور به دنبال نامه رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی کشور درباره عملکرد هیات های نظارت بر انتخابات نظام پزشکی در روند رسیدگی به صلاحیت های نامزدهای انتخابات هیات مدیره این سازمان، خواستار اصلاح این روند و تجدیدنظر درباره افرادی شد که بدون دلیل قانونی رد صلاحیت شده اند.

به گزارش سرویس سیاست انتخاب ، متن دستور محمود احمدی نژاد درباره نامه رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر است:

باسمه تعالی

جناب آقای طریقت

جناب آقای نجار

مطلب صحیح است. باید طبق قانون عمل شود و نظرات شخصی و گروهی و خارج از چارچوب قانون دخالتی نداشته باشد. چنانچه روند اصلاح نشود و افرادی که بدون دلیل قانونی رد صلاحیت شده اند با تجدیدنظر احقاق حق نشوند، برگزاری انتخابات خلاف قانون و از نظر اینجانب باطل است.

دکتر بیژن گودرزی رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران در نامه خود خطاب رییس جمهور آورده است:

خدمت برادر گرامی جناب آقای دکتر محمود احمدینژاد

ریاست جمهوری محبوب و محترم اسلام ایران

با عرض سلام و تحیت

احتراماً، به استحضار میرساند که چندی است که مقدمات برگزاری انتخابات نظام پزشکی در حال اجرا میباشد، عملکرد هیاتهای نظارت بر انتخابات نظام پزشکی شهرستانها، تهران بزرگ و هیأت نظارت مرکزی در روند رسیدگی به صلاحیت نامزدهای انتخابات هیأت مدیره سؤالات و ابهامات فراوانی را برای جامعه پزشکی فراهم آورده است.

از آن جمله میتوان به رد صلاحیت تعدادی از پزشکان اشاره نمود که در دورههای متوالی مورد اعتماد و وثوق جامعه پزشکی قرار گرفتهاند و بارها به عنوان رییس هیأت مدیره شهرستانها، عضو شورایعالی و حتی رییس کل سازمان نظام پزشکی انتخاب گردیدهاند. بسیاری از ردشدگان از جمله اساتید شاغل در دانشگاههای علوم پزشکی و سایر نهادهای دولتی بوده و دارای سوابق انقلابی و از خادمین شناخته شده نظام جمهوری اسلامی میباشند. براساس قانون تشکیل سازمان نظام پزشکی مصوب مجلس شورای اسلامی و آییننامههای مربوطه مراجع پنجگانه مورد استعلام در مورد این گروه از نامزدها اعلام نظر نمودهاند، در کمال تعجب با آنکه پاسخ استعلامات مزبور حاکی از حسن سابقه برخی از این افراد بوده است، معهذا مشخص نیست که هیأتهای نظارت بنا به کدام مستمسک قانونی ایشان را رد صلاحیت نمودهاند. در حالی که دولت خدمتگزار از طریق تمهیدات مشروع و قانونی موجبات اعتماد مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراهم میسازد، معلوم نیست که چرا با رد صلاحیت افراد شاخص و مورد وثوق جامعه پزشکی موجبات دلسردی و عدم اعتماد در این جامعه فرهیخته فراهم میآید.

مجمع عمومی نظام پزشکی جمهوری اسلامی به عنوان فراگیرترین مرجع منتخب جامعه پزشکی از مقام منیع ریاست جمهوری تقاضا مینماید که با مرعی نمودن کلیه اقدامات قانونی و ملحوظ ساختن تمامی مقدورات، نسبت به اصلاح روند رسیدگی به صلاحیت نامزدهای انتخابات نظام پزشکی و عملکرد هیأتهای نظارت مرکزی، تهران و شهرستانها دستور عاجل صادر فرمایند.

امید است به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر(عج) در تحقق اهداف بلند و رفیع انقلاب اسلامی ایران، پیروز، سرفراز و موفق باشید.

دکتر بیژن گودرزی

رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5104

احمدی نژاد :
                باسمه تعالی

جناب آقای طریقت
                جناب آقای نجار

مطلب صحیح است. باید طبق قانون عمل شود و نظرات شخصی و گروهی و خارج از چارچوب قانون دخالتی نداشته باشد. چنانچه روند اصلاح نشود و افرادی که بدون دلیل قانونی رد صلاحیت شده اند با تجدیدنظر احقاق حق نشوند، برگزاری انتخابات خلاف قانون و از نظر اینجانب باطل است.

این جمله را کاملا جدی بگیرید. به گمانم به دفعات بر این جمله تاکید خواهد شد!
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11263

در معاملات بورس کالا امروز محصولات ذوب با رشد قیمت مجدد مواجه شده که قیمت میلگرد و تیرآهن آلیاژی با رشد قیمت مواجه شد از 1780 به 1911 رسیده است .

نظر

• yosef
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 440

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                    سیدمحمد حسینی ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته در مراسم اختتامیه سی و یکمین جشنواره فیلم فجر در پایان سخنانش گفت :

امروز غرور این ملت، به غیرت قاصدکهای مقصدشناس معرف بال هنرخال بلندپرواز مسیر کمال، زلفی از جنس رضای حضرت ذوالجلال، گره زده است!...

:-/ :D 8-} :(( )
                    ملت که ما هستیم بقیش رو یکی ترجمه کنه ببینیم چی گفته ، شاید حرف خوبی زده باشه. #-o
                    آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5104

صحت و سقم این خبر برام جای تردید داره! این خبر در عین ترسناکی و هشدار دهنده بودن به نظرم تخیلی هم جلوه میکنه! ولی چون منبع پخشش را از یکی از سایتهای حکومتی و نه از مخالفین یا منتقدین حکومت دیدم برام سوال انگیز شده !
                      امیدوارم که واقعیت نداشته باشه چون اعصاب این چیزا رو دیگه ندارم !

به گزارش ندای انقلاب به نقل از وفا ، این قضیه در مشهد اتفاق افتاده و احتمال داره در شهرهای بزرگ دیگه هم باشه که بی خبریم.

آقا به همراه خانومش با اتومبیل پراید به این خیابون برای خرید میرن. آقا برای کاری از ماشین پیاده میشه و به خانومش میگه تو مانتو فروشی ها چرخی بزنه تا اگه مورد دلخواهش پیدا شد به آقا تک زنگ بزنه تا بیاد ببینه اما بعد از تمام شدن کار آقا .

خبری ازخانم نمیشه آقا نگران میشه و دنبالش میگرده . یکی دو ساعت طول میکشه و بسیار نگران به ۱۱۰ اطلاع میده و میگه خانوم من اینجا گم شده و موبایلشم جواب نمیده پلیس به این منطقه میرن و میگردن و خیابونا رو هم میبندن اما به نتیجه نمیرسن . بعد دو ساعتی گشتن به یکی از مغازه ها مشکوک میشن . داخلش میرن و میبینن همه چیز عادیه و فروشنده ها هم دو تا خانم هستند.

سربازا مشغول گشتن میشن که ناگهان یکی از سربازا در اتاق پرو باز میکنه میبینه چیزی توش نیست اما وقتی پاشو داخل اتاقک میزاره احساس غیر عادی زیر پاش میکنه و میبینه روزنه نور کوچیکی ازش پیداست .

دوباره همون فروشگاه رو با دقت بیشتری میگردن تا میبینن ه دکمه زیر میز فروشندست . دکمه رو فشارش میدن میبینن بله !! کف اتاق پرو به صورت آسانسوری میره پایین و اینکه کجا میره؟

پایین (زیر زمین ) مجهز بودهه به تشکیلات پزشکی و …. دکتر و .. که بعد از بیهوشی قربانیان (عموما زنان تنهاو ساده لوح) اقدام به خارج کردن کلیه اونها میکردن!

تمام ماجرا در ضمیمه تپش روزنامه جام جم امده . مشابه این مورد در اصفهان هم بوده که پسری یازده ساله دزدیده شده و یک هفته بعد بدون اعضای داخلی بدن و حتی چشمهاش داخل یه گونی پیدا شده.....

لینک منبع : ندای انقلاب
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• nirvana_00
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 172

متاسفانه امروز متوجه شدم مدیریت سایت باز هم آیدی سعید درخشانی رو مسدود کردند.
                        بیاییم سلیقه فردی رو بر تفکرات جمعی ارجح ندونیم
                        بیاییم در این فضای پر سانسور ما دیگر سانسورچی نباشیم
                        بیاییم هر نوع تفکری رو در جمع مجازیمون پزیرا باشیم
                        از مدیریت سایت خواهش می کنیم تجدید نظر کنند و دلیل مسدود شدن آیدی ایشون رو اعلام کنند. تشکر

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

خاتمي مي گويد اگر شرايط فراهم شود کانديدا مي شوم
                          اگر رقباي اصلاح طلبان بگذارند حتما ما به اجماع مي رسيم .

محمدرضا تابش ،نماينده اصلاح طلب مجلس نهم در گفتگویی درباره اجماع کارگزاران و اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري يازدهم تاکيد کرد:اگر رقباي اصلاح طلبان بگذارند حتما ما به اجماع مي رسيم وي افزود:کارگزاران جزيي از جبهه اصلاحات است و تا کنون نشان داده است در سالهايي که در قدرت بودند بر سر مسائل اساسي و اصولي با اصلاح طلبان اجماع کرده اند .
                          نماينده مردم اردکان تصريح کرد:کارگزاران در حال حاضر در قدرت نيستند بنابراين از آنجايي که مي خواهند بخشي از قدرت را به دست آورند عقل و تدبير حکم مي کند حتما به اجماع برسند .
                          وي با تاکيد بر اين مطلب که اعضاي کارگزاران تکنوکرات هستند تاکيد کرد:کارگزاران افراد عاقل و منطقي هستند بنابراين بنده فکر مي کنم حتما با اجماع کانديداي خود را معرفي خواهند کرد انصافا دکتر نجفي هم که قرار است از سوي اين طيف مورد حمايت قرار گيرد انسان منزه و خوبي است البته کانديداهاي ديگر نيز مطرح هستند بنابراين مکانيزمي که براي اجماع طراحي مي کنند تعيين کننده است .
                          اين نماينده مجلس اظهار داشت:اگر شرايط براي حضور اصلاح طلبان فراهم شود اجماع در اين طيف صورت خواهد گرفت شرايطي که تا حالا فراهم نشده است.
                          تابش درباره کانديداتوري هاشمي رفسنجاني گفت:آقاي هاشمي به دليل شخصيت ممتاز انقلابي و سوابق خوب اجرايي و انقلابي که دارد در هر جايگاهي که قرار گيرد مي تواند تحولات خوبي ايجاد کند .هاشمي مرد عبور از بحران هاست اما در حال حاضر علاقه ايشان به کانديداتوري و همچنين شرايط سني آقاي هاشمي و مسائلي که در جامعه به وجود آمده و خواسته هايي که نسل جوان دارد خود ايشان بايد در نهايت به جمع بندي برسد که آيا مي خواهد در انتخابات شرکت کند يا نه .بنده به آقاي هاشمي علاقمند هستم به همين دليل درباره ايشان اينگونه صحبت مي کنم.
                          وي همچنين با اشاره به اين مطلب که اصرار براي کانديداتوي خاتمي بسيار زياد است ،تاکيد کرد:بسياري از نمايندگان اصولگراي منطقي مجلس امروز به بنده گفتند راه عبور از اين بن بست و نجات کشور حضور آقاي خاتمي است قطعا اين نمايندگان انعکاس دهنده نظر مردم حوزه انتخابيه خود هستند .
                          اين نماينده اصلاح طلب خاطرنشان کرد:شخص آقاي خاتمي تاکيد کرده اگر شرايط فراهم شود ممکن است در انتخابات کانديدا شوند .
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

عفت مرعشی در پاسخ به فارس:
                            هاشمی کاندیدا نمیشود/اگر کاندیدایی مورد تأییدش بود،حمایت میکند
                            خبرگزاری فارس: همسر هاشمی رفسنجانی گفت: هاشمی در انتخابات کاندیدا نمیشود و اگر کاندیدایی مورد تأیید ایشان باشد از او حمایت خواهد کرد.
                            Tweet
                            به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، عفت مرعشی عصر امروز در حاشیه مراسم ختم محمدکاظم مرعشی در پاسخ به این سؤال که آیا هاشمی رفسنجانی نامزد انتخابات ریاستجمهوری خواهد شد اظهار داشت: حاجآقا هاشمی رفسنجانی کاندیدا نمیشود.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا آقای هاشمی از فرد خاصی حمایت میکند، گفت: اگر کاندیدایی مورد تأییدشان باشد حمایت میکند.

وی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس مبنی بر اینکه کاندیدای مورد تأیید آقای هاشمی کیست؟ گفت: در حال حاضر 1000کاندیدا وجود دارد.

همچنین عفت مرعشی در پایان گفت: آن موقع که رأی حاجآقا را خوردند کجا بودید؟

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

محمد هاشمی در جمع خبرنگاران مطرح کرد
                              دعوتهای متعدد از هاشمی برای کاندیداتوری
                              خبرگزاری فارس: محمد هاشمی گفت: از آیتالله هاشمی رفسنجانی برای حضور در یازدهمین رقابت ریاست جمهوری دعوت میشود، خود این مسئله دارای پیام مهمی است و آن اینکه آقای هاشمی یک جریان اعتدالگرا و مدیر و مدبری است.
                              Tweet
                              به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، محمد هاشمی برادر آیتالله هاشمی رفسنجانی که در مراسم درگذشت محمد کاظم مرعشی برادر همسر هاشمی رفسنجانی حضور یافته بود در جمع خبرنگاران در خصوص کاندیداتوری برادرش اظهار داشت: من اطلاعی ندارم.

وی افزود: موضوع مهم این است که از آیتالله هاشمی رفسنجانی برای حضور در یازدهمین رقابت ریاست جمهوری دعوت میشود، خود این مسئله دارای پیام مهمی است و آن اینکه آقای هاشمی یک جریان اعتدالگرا و مدیر و مدبری است که جامعه از کمبود این مسئله یا از افراط گرایی رنج میبرد.

هاشمی اضافه کرد: رویکرد جامعه به طرف آقای هاشمی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری شده و میگویند ایشان باید بیاید و ایشان میتواند مسائل را حل کند؛ پیام درخواست مردم و گروههای سیاسی برای کاندیداتوری آیتالله هاشمی رفسنجانی مهمتر از شرکت در انتخابات و مهمتر از اصل موضوع است.

برادر هاشمی رفسنجانی گفت: پیام دعوت مردم و گروههای سیاسی از آیتالله هاشمی رفسنجانی برای کاندیداتوری مهمتر از اصل موضوع است.

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

عضو کمیسیون اقتصادی در گفتوگو با فارس خبر داد
                                عدم افزایش نرخ مالیات در قانون جدید
                                خبرگزاری فارس: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: نرخهای مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم افزایش نمییابد.
                                Tweet
                                محمود شکری نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال که پیش از این به عنوان معاون مالیاتهای مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور خدمت میکرد، در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم گفت: این لایحه که با قید یک فوریت از سوی دولت تقدیم مجلس شد، فوریت و کلیات آن تصویب شده و رسیدگی به مواد آن به تازگی در کمیسیون اقتصادی مجلس شروع شده، به گونهای که دومین جلسه آن روز گذشته برگزار شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در جلسه کمیسیون اقتصادی یک ماده و چند تبصره از لایحه اصلاح قانون مورد رسیدگی قرار گرفت.

این نماینده مجلس در مورد اینکه گفته میشود، نرخهای مالیاتی در اصلاح قانون جدید مالیاتی افزایش نمییابد، گفت: درست است و نرخها نه تنها اضافه نشده، بلکه در برخی موارد مانند نرخ مالیات حقوق و دستمزد کاهش یافته است.

شکری افزود: قبلا نرخ حقوق کارمندان دولت 10 درصد و کارکنان بخش خصوصی از 420 هزار تومان بالاتر مشمول 10 درصد مالیات بود که الان این نرخها در مورد کارکنان دولت و بخش خصوصی همسنگ شده و عدالت مالیاتی رعایت شده است.

شکری افزود: همچنین مالیات بر جمع درآمد در لایحه اصلاح قانون مالیاتی پیشبینی شده است که البته اجرای این مالیات جدید نیاز به زیرساخت و تهیه طرح جامع اطلاعات مالیاتی دارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: اگر هم قانون جدید مالیاتهای مستقیم به تصویب رسد، فکر نمیکنم تا 3 سال آینده مالیات بر جمع درآمد امکان اجرا داشته باشد، چون هنوز زیرساخت آن فراهم نیست.

شکری افزود: مرحله آزمایشی طرح جامع مالیاتی از اسفند ماه سال جاری در 3 استان تهران، اصفهان و کرمانشاه آغاز میشود.

وی در مورد نرخ مالیات بر درآمد تا 50 میلیون تومان گفت: درآمد سالانه تا این سقف مشمول 15 درصد مالیات و درآمد 50 تا 100 میلیون تومان در سال مشمول 20 درصد و درآمد مازاد بر 100 میلیون تومان در سال مشمول 25 درصد مالیات خواهد شد.

شکری افزود: مالیات بر جمع درآمد فعلا تا 3 سال قابل اجرا نیست، و باید طرح جامع مالیاتی و شبکه اطلاعات مالیاتی و سیستمهای مختلف برقرار شود.

نماینده تالش افزود: مالیات بر جمع درآمد در تحقق عدالت بسیار مهم است و این نوع مالیات، حقوق مردم است که باید گرفته شود، چون در یک جا مانند حقوق کارگر و کارمند مالیات به درستی گرفته میشود و در مورد مالیات بر جمع درآمد هم باید گرفته شود، اما این کار نیاز به زیرساخت و اطلاعات و ابزار دارد.

شکری در مورد اینکه چه زمان قانون جدید مالیات مستقیم به تصویب میرسد، علیرغم اینکه رئیسجمهور درخواست کرده تا پایان سال این قانون را تصویب کنند، گفت: البته تصویب این قانون ارتباطی به بودجه سال آینده ندارد، اما تلاش میشود هر چه سریعتر این لایحه به تصویب نهایی برسد.

وی در مورد اینکه آیا قانون جدید مالیاتی در دولت فعلی اجرا میشود، یا به دولت آینده میرسد، گفت: بستگی به برنامههای کاری دارد و از نظر کارگروه مالیاتی در کمیسیون اقتصادی تا دو ماه آینده لایحه جدید قانون مالیاتهای مستقیم به پایان میرسد

نظر

در حال کار...
                                X