اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیران
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 242

    #20941
    شتون: اکنون مذاکرات با ایران واقعی و دقیق است

    خبرگزاری فارس: مسئول دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سرپرست تیم مذاکرهکننده گروه 1+5 میگوید اکنون مذاکرات با ایران «واقعی» و «دقیق» است و طرفین بحثها را با جزئیات ارائه میکنند.
    خبرگزاری فارس: اشتون: اکنون مذاکرات با ایران واقعی و دقیق است

    Tweet

    به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رادیو اروپا، «کاترین اشتون» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا میگوید مذاکرات با ایران «واقعی» و «دقیق» شده است.

    اشتون که در نشست بروکسل مارشال آلمان صحبت میکرد در مورد مذاکرات گروه 1+5 و ایران گفت: زمانی که من سرپرستی این مذاکرات را عهدهدار شدم، ما واقعا در مورد موضوع اصلی بحث نمیکردیم. اما الان ما با جزئیات در مورد موضوع اصلی بحث میکنیم، در جلسات نمودار ارائه میدهیم و هم در جلسات سطح در کارشناسان و هم در نشستهای سطح در سطح نمایندگان سیاسی، بحثی واقعی در مورد مذاکرات داریم.

    جدیدترین دور مذاکرات میان نمایندگان ایران و گروه 1+5 در شهر «آلماتی» قزاقستان برگزار شد و دو طرف این مذاکرات را «سودمند» ارزیابی کردند. دور بعدی این مذاکرات اواخر اسفند در سطح کارشناسان در استانبول ترکیه و اواسط فروردین در سطح نمایندگان سیاسی مجددا در «آلماتی» قزاقستان برگزار میشود.

    اشتون که سرپرستی تیم مذاکرهکننده گروه 1+5 را نیز بر عهده دارد، روز شنبه از اعضای تیم خود در مذاکرات هم خواست که «مصمم» و «خلاق» باشند. وی افزود مذاکرهکنندهها باید تلاش بیشتری کنند تا با طرف ایرانی ارتباط برقرار کرده و «اعتمادسازی» کنند.

    وی افزود این امر باعث میشود تا ایرانیها بیشتر از قبل به سمت «مذاکرات واقعی» در مورد برنامه هستهای خود حرکت کنند.

    نظر

    • bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

      #20942
      در اصل توسط mah1364 پست شده است View Post
      سلام
      دوست عزیز رهبر که نباید جواب اشتباه 4 سال پیش شما و... در انتخابات را بدهند آقای احمدی نژاد را مردم انتخاب کردند.
      من توصیه میکنم شما در مورد جایگاه رهبری و ولایت فقیه مطالعه داشته باشید .
      دوست عزیز
      احمدی نژاد از صندوق انتخاباتی بیرون آمد که با دخالت مستقیم سپاه و بیت رهبری بطور کاملا زیرکانه و مهندسی شده مدیریت شد. امروز با اعترافات خود نماینده رهبری در سپاه و تنی چند از سرداران سپاه هیچ شک و شبهه ای را برای این مسئله باقی نگذاشته است . مگر نشنیدید که گفتند مهندسی انتخابات وظیفه ذاتی سپاه است؟ در روستاها و شهرستان ها با توزیع پول و بن کالا بین مردم آنهم سه روز قبل از انتخابات نمایندگان دولت رسما مردم را تهدید می کردند که اگر احمدی رای نیاورد سهام عدالتتان قطع می شود و حرفهای دیگر که می توانید بصورت میدانی بروید تحقیق کنید.

      نظر

      • Moradad
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 355

        #20943
        در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
        دوست عزیز
        احمدی نژاد از صندوق انتخاباتی بیرون آمد که با دخالت مستقیم سپاه و بیت رهبری بطور کاملا زیرکانه و مهندسی شده مدیریت شد. امروز با اعترافات خود نماینده رهبری در سپاه و تنی چند از سرداران سپاه هیچ شک و شبهه ای را برای این مسئله باقی نگذاشته است . مگر نشنیدید که گفتند مهندسی انتخابات وظیفه ذاتی سپاه است؟ در روستاها و شهرستان ها با توزیع پول و بن کالا بین مردم آنهم سه روز قبل از انتخابات نمایندگان دولت رسما مردم را تهدید می کردند که اگر احمدی رای نیاورد سهام عدالتتان قطع می شود و حرفهای دیگر که می توانید بصورت میدانی بروید تحقیق کنید.
        دقيقا عصر روز مثلا انتخابات 88 حوالي غروب تهران كاملا امنيتي شد ( شهرهاي ديگر را نميدانم .... ) و در خيابانهاي اصلي و سر چهار راههاي مهم جند نفري از برادران ارزشي ( لباس شخصي ) به صورت كاملا مشهود و تابلويي در حال كشيك دادن بودند و ......... و اگر در آن ساعات بيرون بوديد دقيقا اين جريان تو چشم ميزد ( مشخص بود كه اين افراد كارگر و افراد عادي نيستند )
        مانورهاي 7-8 ماه قبلتر بسيج و نيروهاي ويژه را يادتان هست .. اگر يك سرچي كنيد عكسها و گزارشاتش در نت موجود هست ‏.... كه بر اساس درگيريهاي خياباني و مردمي طراحي شده بود ..............
        البته سران قوم از يكي دو ماه قبل هم ميدانستن كه قضيه چيست .... نامه هاشمي را كه يادتان هست ...
        متاسفانه ملت ايران در بت سازي و مطهر كردن افراد يد طولايي دارند . و بعد هم با توهم به بت خودساخته بر ديگران ميتازند ..........
        آخرین ویرایش توسط Moradad؛ 2013/03/17, 08:21.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #20944
          اختصاصی فارس/
          پورمحمدی اعلام کاندیداتوری کرد
          خبرگزاری فارس: حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور برای انتخابات ریاستجمهوری یازدهم اعلام کاندیداتوری کرد.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #20945
            دهمین دعوتنامه منتشر شد
            دعوت 1600 نفر از نخبگان استان فارس برای کاندیداتوری لنکرانی و جلیلی
            خبرگزاری فارس: دعوت های نخبگان از کامران باقری لنکرانی و سعید جلیلی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دهم ادامه دارد و در آخرین مورد بیش از 1600 نفر از نخبگان استان فارس، دعوتنامه ای خطاب به این دو نفر، منتشر کردند.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #20946

              ادعای جدید اسرائیل:

              تشکیل ارتش برای دفاع از دولت بشار اسد توسط ایران!/ حتی اگر سوریه هم سقوط کند، این ارتش از منافع ایران در منطقه دفاع می کند

              در تازه ترین ورژن از ادعاها در مورد فعالیت های نظامی ایران در سوریه، یک مقام نظامی رژیم صهیونیستی مدعی شد که ایران برای کمک به دولت سوریه و حفظ نفوذ خود در این کشور در صورت سقوط آن یک نیروی مسلح پنجاه هزار نفره تشکیل داده است.
              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
              در تازه ترین ورژن از ادعاها در مورد فعالیت های نظامی ایران در سوریه، یک مقام نظامی رژیم صهیونیستی مدعی شد که ایران برای کمک به دولت سوریه و حفظ نفوذ خود در این کشور در صورت سقوط آن یک نیروی مسلح پنجاه هزار نفره تشکیل داده است.

              به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.ir به نقل از گاردین ؛ ژنرال اویو کوچاوی مدعی است که ایران قصد دارد نفرات این نیروی شبه نظامی را که توسط گروه حزبالله آموزش داده میشود دو برابر کند.

              ژنرال اویو کوچاوی ادعا کرد که از ماه ژوئن سال گذشته ایران با کمک گروه حزبالله در حال ساختن یک نیروی شبهنظامی پنجاه هزار نفره بوده که حتی در صورت سقوط دولت سوریه از منافع و سیاستهای ایران در منطقه دفاع خواهد کرد.

              به گفته وی، این نیروی شبهنظامی که «ارتش مردمی یا ارتش خلق» نامیده میشود در آینده نزدیک قرار است به صد هزار نفر افزایش یابد.

              این درحالیست که ایران همواره کمک نظامی به دولت سوریه را رد کرده است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #20947
                ۵۰ ليتر بنزين سفر امروز واريز ميشود

                گروه اقتصادي: رييس سازمان ميراث فرهنگي گفت: گفت: براساس درخواست من از رييس جمهور امروز موافقت شد تا ۵۰ ليتر بنزين سفر به كارت سوخت خودروها واريز شود.

                محمد شريف ملك زاده گفت: مقام معظم رهبري ديروز در جمع مسئولين ستاد تسهيلات سفر كشور فرمودند: ايام عيد بايد براي مردم شاد و با نشاط برگزار شود. براين اساس در ۳۱ استان كشور جشنواره ملي نوروز تحت عنوان "صداي بهار" برگزار خواهد شد. وي ادامه داد: براساس درخواست من از رييس جمهور امروز موافقت شد تا ۵۰ ليتر بنزين سفر به كارت سوخت خودرو ها واريز شود.
                ملك زاده گفت: براي نخستين بار در تاريخ ايران ۲۵۰۰ محوطه تاريخي، اماكن تاريخي، موزه در مجموعه هاي فرهنگي تاريخي براي برگزاري جشن هاي شاد در ايام نوروز درنظر گرفته شده است. پايگاه هاي تاريخي كه در فهرست آثار جهاني به ثبت رسيده نيز شاهد برپايي جشن هاي نوروز خواهد بود.
                وي بيان كرد: در ايام نوروز نظارت و بازرسي كاملا متمركزي بر دفاتر خدمات مسافرتي، رستوران هاي بين راهي، هتل ها و مراكز اقامتي انجام خواهد شد. رييس سازمان ميراث فرهنگي خاطرنشان كرد: جشن هاي نوروزي تا ۵ فروردين برگزار خواهد شد و پس از آن به دليل مصادف بودن با ايام فاطميه هيچ گونه جشن شادي اجرا نمي شود، و تنها عرضه محصولات صنايع دستي را در استان هاي خواهيم داشت.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #20948
                  قطر ثروتمندترین کشور جهان شد

                  به گزارش خبرگزاری تسنیم ، قطر با افزایش درآمد سرانه خود به رقم 106 هزار دلار، در سال 2012 جایگاه خود به عنوان ثروتمندترین کشور جهان را حفظ کرد.

                  این در حالی است که نهاد سرمایه گذاری قطر با 115 میلیارد دلار دارایی، در رده دوازدهم ثروتمندترین صندوق های دولتی ذخیره دارایی جهان قرار گرفت.
                  قطر اولین بار در سال 2010 با درآمد سرانه 88 هزار و 559 دلار و با پشت سر گذاشتن لوکزامبورگ، به عنوان ثروتمندترین کشور جهان مطرح شد و این مقام را در سال 2011 نیز حفظ کرد.
                  موسسه مالیه بین المللی وابسته به بانک جهانی گزارش داد که سرانه تولید ناخالص داخلی قطر از نظر برابری قدرت خرید در سال 2012، 106 هزار دلار بوده است. براین اساس، کشورهای لوکزامبورگ، سنگاپور و نروژ، به ترتیب با درآمد سرانه 80، 61 و 54 هزار دلار سرانه تولید ناخالص داخلی از نظر برابری قدرت خرید در رده های دوم تا چهارم ثروتمندترین کشورهای جهان در سال 2012 قرار گرفتند.
                  بر اساس این گزارش، تولید ناخالص داخلی قطر در سال 2012 حدود 182 میلیارد دلار بوده که بالاترین حجم تولید ناخالص داخلی قطر در طی سال های گذشته محسوب می شود. افزایش تولید ناخالص داخلی قطر در این سال، ناشی از افزایش بهای جهانی نفت و بالا رفتن میزان صادرات نفت این کشور بوده است. جمعیت این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس در سال 2012 حدود 1.8 میلیون نفر بوده است.
                  شیخ عبدالله بن سعود آل ثانی، رئیس بانک مرکزی قطر ماه گذشته گفته بود، تولید ناخالص داخلی قطر در سال گذشته 191.78 میلیارد دلار بوده است. در میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، تولید ناخالص داخلی امارات 45.781 میلیارد دلار بوده، در حالی که تولید ناخالص داخلی کویت 48.108 میلیارد دلار بوده است.

                  عمان از نظر سرانه درآمد با 25 هزار و 806 دلار جلوتر از عربستان بوده است. درآمد سرانه عربستان در سال 2012، 22.377 میلیون دلار بوده و بحرین نیز درآمد سرانه 20 هزار و 770 دلار را به خود اختصاص داده است.
                  بر اساس این گزارش، کشور آفریقایی کنگو با درآمد سرانه 365 دلار، فقیرترین کشور جهان در سال گذشته میلادی بوده است. بر اساس رتبه بندی موسسه انگلیسی سیتی یوکی، نهاد سرمایه گذاری قطر از نظر حجم دارایی ها در سال 2012، در رده دوازدهم صندوق های دولتی ذخیره دارایی جهان قرار گرفته است.
                  در سال 2012، دارایی های تحت مالکیت صندوق های ذخیره دولتی جهان 8 درصد رشد داشته و به رقم 5.2 تریلیون دلار رسیده است. پیش بینی می شود که این دارایی ها در سال جاری میلادی به 5.6 تریلیون دلار افزایش یابد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • mobina
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 333

                    #20949
                    بورس تهران چهارشنبه تعطیل است؟ (اخبار بورس)


                    روال عملیاتی سابق سازمان بورس حاکی از تعطیلی این سازمان از 29 اسفندماه می باشد اما از آنجا که سال جاری ،سال کبیسه محسوب می شود تصمیم گیری در خصوص تعطیلی سازمان بورس در روز 30ام اسفند ماه منوط به تصمیم گیری سیستم بانکی کشور است.

                    سعید مستشار مدیر کل روابط عمومی سازمان بورس در گفتگو با بورس ضمن بیان مطلب ذکر شده اظهار داشت:در حالی در ساعات میانی روز چهارشنبه 30 ام اسفند ماه شاهد تحویل سال جدید خواهیم بود که تعطیلی سیستم بانکی و به تبع آن سازمان بورس امری طبیعی به شمار می آید.

                    وی ادامه داد:اما طبق آخرین پیگیری ها ،مسئولین سیستم بانکی کشور هنوز تصمیمی در خصوص تعطیلی روز ذکر شده اتخاذ نکرده اند .در عین حال تصمیم گیری سازمان بورس در این خصوص منوط به تصمیم سیستم بانکی می باشد.

                    بنا بر گزارش بورس ریپورت به نظر می رسد که طی چهارشنبه هفته جاری شاهد تعطیلی بانک ها و سازمان بورس باشیم.
                    وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #20950
                      اعتراض مشایی و احمدینژاد به احکام مداحان تهرانی

                      خبرگزاری فارس: یک منبع آگاه در گفتوگو با فارس از اعتراض مشایی و احمدینژاد به احکام صادره برای مداحان تهرانی خبر داد.

                      یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار قضایی فارس با اعلام این خبر افزود: پس از رسیدگی به پرونده شکایت مشایی و احمدی نژاد از مداحان تهرانی، دادگاه حاج منصور ارضی را تبرئه و سعید حدادیان را به پرداخت 405 هزار تومان جزای نقدی محکوم کرد.

                      این منبع آگاه در ادامه تصریح کرد: احمدی نژاد و مشایی در فرجه قانونی به احکام صادره اعتراض کردهاند و در حال حاضر پرونده برای بررسی مجدد به دادگاه تجدیدنظر انقلاب ارجاع شده است.

                      گفتنی است، شکایت معاونت حقوقی ریاست جمهوری به طرفیت مشایی به دلیل سخنان حاج منصور ارضی و سعید حدادیان در شبهای ماه رمضان صورت گرفت.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #20951
                        حجتالاسلام نقویان: باید توبه نامه بنویسیم!



                        گروه سياسي: حجت الاسلام ناصرنقویان در گفت و گو با ماهنامه خیمه سخنان جالبی درباره سیاست، سخنرانی های انتقادی اش و صداوسیما گفته است. گزیده ای از گفت و گوی «حجت الاسلام والمسلمین ناصر نقویان» با ماهنامه خیمه را بخوانید.


                        ممنوع التصویر نبودم. همین دو هفته پیش در شبکه قرآن برنامه زنده داشتم. نمیدانم شایعه ممنوع التصویر بودنم از کجا شکل گرفت؟ شاید کمی دلخوریهایی و سوء برداشتهایی که از طرف ما و دوستان رسانه پیش آمد باعث اين شايعه شده باشد. اگرچه خودم الان زیاد اصراری به رفتن به رسانه ندارم.

                        من در همان جلسهای که با جناب ضرغامی و معاونانشان برگزار شد مثالی زدم که البته این مثال را خدمت رهبر انقلاب هم عرض کردم و گفتم به نظر من رسانه مثل عصای حضرت موسی است و میتواند کارایی عجیب و سحر آمیزی داشته باشد، ولی امروز به عنوان یک چوبدستی از آن استفاده میشود و ظرفیتها معطل مانده که البته خود جناب آقای ضرغامی هم این را پذیرفتند و خودشان هم مثالی زدند که ما ظرفیت یک کامیون را داریم ولی داریم به عنوان یک ژیان از آن استفاده میکنیم. اگر مسوولین رسانه به این حرفی که زده شده معتقدند باید با مردم و کارشناسان جلسات دقیقتر و صادقانهتر بگذارند. به دور از هیاهوهای سیاسی و مقام و پست و پول.

                        این قصه معروف است که یک زمانی مرحوم فلسفی به شاه گفته بود شما نیم ساعت این رادیو و تلویزیون را به ما بدهید و ببینید ما چه میکنیم و این جمله از امام هم نقل شده است. ۳۵ سال است همان راديو و تلويزيون دست ماست . ما چه کردهایم؟

                        الان تاثیر سینما چقدر است؟ قبل از انقلاب خود دستگاه به اینها هنرپیشه میگفت و ما آنها را یک مقام ارتقا دادهایم و به آنها هنرمند میگوییم. کسی که یک بار در فیلم بازی کرده و موفق بوده را میگوییم آقای هنرمند که یکی از اشتباهات فاحش ما است. یا در این برنامههایی که چند بار در تلویزیون برپا شد به نام چهرههای ماندگار که الان چند وقتی است كه خبري نيست، هنرپیشههای قبل از انقلاب را با شخصیتهایی مثل آیت الله حسن زاده آملی و پروفسور گلشنی کنار هم نشاندیم و هر دو را به عنوان چهرههای ماندگار معرفی كرديم، که در دنیا هم اینچنین نیست ولی ما این کار را کردهایم و مشکلات بزرگی را ایجاد کردهایم و همه اینها را باید اصلاح کنیم و برایشان توبه نامه بنویسیم و استغفار بکنیم.

                        انبیا با زبان قوم صحبت میکردند که من جایی به لطیفه گفتم که ما طلبهها به جای استفاده از زبان قوم از زبان قم استفاده میکنیم. ما امروز باید بتوانیم مثل عموپورنگ با کودکان حرف بزنیم بدون اینکه به انواع موسیقیهای مهیّج متوسل بشویم. و من این را خودم تجربه كردم.

                        لسان قوم امروز لسان طنز و داستان و شعر و حکایت و تمثیل و ورزش و موسیقی و فیلم و ادبیات است، که همه اینها را باید بلد باشیم. بعضیها به من ایراد میگیرند که شما قرآن و کلام اهل بیت در سخنانتان کم است. من این حرف را قبول ندارم. من میگویم اگر یک حدیث را درست بخوانیم به مراتب بهتر است. مثل مادری که به زور غذا در دهان بچهاش میریزد و حالش به هم میخورد.

                        برای روحانی زشت است که به دامان این جناح و یا آغوش آن جناح پناه ببرد و یا طرفدار گروه خاصی باشد. ما ۳۰ سال است كه حکومت اسلامی راه انداختهایم، اما امام اجازه ندادهاند که حوزههای علمیه تحت پوشش دولت قرار بگیرند. چون باید استقلالشان را حفظ کنند.

                        ببينيد راجع به آیت الله خوشوقت چه كردند؟ یک برنامهای پخش شد که بحث تاریخی است و علمي. ببينيد چه سروصدايي راه انداختند. عدهاي جاهل. اینها که ناخن کوچک آیت الله خوشوقت از نظر زحمت و کار علمی و معرفت و دلسوزی و ارادت به اهل بیت نیستند. جوانکهایی که هنوز از تخم مرغ در نیامدهاند به خودشان اجازه میدهند که به ایشان توهین کنند. اینها دردهای جامعه ماست.

                        دعا میکنیم با جملهای که رهبر اخیرا فرمودند که من فعلا نصیحت میکنم، اینها بیدار شوند یا آن نصیحت به یک جراحی بینجامد و اگر کسی به درد دلهای مردم گوش بدهد مشکلات آنها را میفهمد و امروز وظیفه روحانیون است که این خبرها را درست منعکس کنند و به فکر جراحی باشند.

                        من نه تنها از حرف های انتقادی که زدم ناراحت و پشیمان نیستم، بلکه این را وظیفه خودم میدانستم و ناراحت نیستم. همان روزها بسیاری از سایتها و مجلهها و روزنامهها براي مصاحبه به من مراجعه کردند و من به هیچکدام روی خوشی نشان ندادم، که خدای نکرده مملکت را شلوغ نکنند. این سخنان را چند سال پیش هم میگفتم اما چه شد که الان سر و صدا شد؟ فکر میکنم شیطنتی بود.

                        من از زمان دوره دوم صدارت آقای هاشمي رفسنجانی انتقادی حرف میزدم. من سخنرانی در مسجد الرسول میدان رسالت تهران داشتم. انتقادی حرف ميزدم كه کسی وسط منبر با صدایی لرزان زیر گوش من گفت که حاج آقا سخنرانیتان در حال ضبط شدن است. من رو به مردم گفتم مردم ایشان این را میگویند اگر من خلاف میگویم بگویید و اگر نه بنشینید و گوش کنید.

                        من یک آخوند سیاسی نیستم. همه هم این را میدانند و من شغلم معلمي دانشگاه است و در رسانهها در برنامههای مذهبی بودهام. با اینکه پستهای سیاسی نزدیک وزارت هم به من پیشنهاد شد و من نپذیرفتم. بارها نمایندگی مجلس پیشنهاد شد و اقدامی نکردم چون خودم را در آن عرصهها موفق نمیدانم. هر کسی را بهر کاری ساختند. من نه پشیمان هستم و نه نگران.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #20952
                          دعوت ۹۱ چهره اصلاحطلب از محمد خاتمی برای کاندیداتوری

                          تعدادی از چهرههای سیاسی اصلاحطلب از محمد خاتمی خواستند که برای ‪"‬برون رفت از شرایط حاضر‪"‬ کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری شود. در همین حال برادر محمد خاتمی از اجماع اصلاح طلبان در مورد انتخابات خبر داد.


                          سایتهای نزدیک به اصلاحطلبان ایران روز شنبه (۲۶ اسفند/ ۱۶مارس) نامهی ۹۱ تن از چهره های اصلاحطلب و ملی مذهبی را منتشر کردند که در آن از محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، خواسته شده است برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شود.

                          در بخشی از این نامه با اشاره به "‬رنج مردمان، دشواریهای ناشی از سوء نیت بدخواهان و سوء تدبیر بخشی از مسئولان" از حضور مجدد رئیس دولتهای هفتم و هشتم جمهوری اسلامی ایران در مقام ریاست جمهوری به عنوان عامل «بازگشت نشاط به جامعه، بازسازی اعتماد و حل مشکلات پیش رو» نام برده شده است.

                          این نامه تصریح میکند که «دولت قانون، دولت اعتدال، دولت اخلاق و دولت تعامل همه جانبه با همه ارکان و قوای حاکم، نیاز مبرم کشور در زمان حاضر است». به گفته نویسندگان نامه ‪"‬قانونگرایی، اعتدال و محبوبیت کمنظیر" محمد خاتمی سبب شده که از وی درخواست کنند که «در این شرایط خطیر و عرصه سرنوشتساز حضور پیدا کند».

                          در میان امضاکنندگان این نامه اسامی برخی وزرای و مسئولان دولت محمد خاتمی، همسران زندانیان سیاسی، مدرسان حوزه علمیه قم و همچنین نمایندگان سابق و فعلی مجلس شورای اسلامی دیده میشود.

                          در گزارشی دیگر خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به نقل از محمدرضا خاتمی مدعی شد که اصلاحطلبان برای انتخابات آینده به اجماع رسیدهاند. در همین حال وی سوال در مورد کاندیداتوری محمد خاتمی را بدون پاسخ گذاشت.
                          محمدرضا خاتمی برادر رئیس جمهور پیشین ایران و دبیرکل سابق "جبهه مشارکت ایران اسلامی" است.

                          خبرهایی از قوت گرفتن احتمال مشارکت فعال اصلاحطلبان و کاندیداتوری محمد خاتمی در انتخابات در شرایطی منتشر میشود که مسئولان ارشد سیاسی و نظامی نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی ایران بارها چهرههای سرشناس اصلاحطلب را از کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری بر حذر داشتهاند.

                          یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران نزدیک به سه ماه دیگر - در خرداد ماه ۱۳۹۲- برگزار خواهد شد. در این شرایط همچنان دو کاندیدای انتخابات پیشین بدون برگزاری دادگاه در زندان خانگی به سر میبرند.

                          دهها تن از فعالان سرشناس سیاسی اصلاحطلب، فعالان دانشجویی و روزنامه نگاران نیز در پی اعتراض به نتایج انتخابات پیشین و به اتهامهایی از قبیل "اقدام علیه امنیت ملی" دوران محکومیت خود را در زندانهای جمهوری اسلامی میگذرانند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #20953
                            فلاحیان: احمدی نژاد قدرت خارج کردن اسناد از وزارت اطلاعات را نداشته/ اين که بگويند "پرونده دارم، رو مي کنم، ساکت بشو"، اين چيزها دري وريه


                            فلاحیان وزیر اطلاعات دولت آیت الله هاشمی گفت که احمدی نژاد قدرت خارج کردن اسناد اشخاص را از وزارت اطلاعات ندارد.


                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فلاحیان وزیر اطلاعات دولت آیت الله هاشمی گفت که احمدی نژاد قدرت خارج کردن اسناد اشخاص را از وزارت اطلاعات ندارد.
                            به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، وی اضافه کرد: وزارت اطلاعات حيطه بندي دارد و کسي نمي تواند اين همه پرونده از افراد خاص بردارد، رئيس جمهور خودش بايگاني و اطلاعات دارد، خود رياست جمهوري اسناد بسيار زيادي دارد، وزارت اطلاعات حيطه بندي شده است و اگر کسي پرونده اي بردارد، مشخص مي شود.
                            متن کامل گفتگوی ویژه نامه روزنامه خراسان با وزیر اطلاعات دولت هاشمی در پی می آید:

                            درباره جريان انحرافي از او مي پرسم.
                            -من عضو خبرگانم، يه وقتي وزير اطلاعات بودم، چي بگم؟
                            -همون چيزهايي که مي دونيد و البته جديد، نه آن چه تا به حال گفتيد.
                            -هر چي بگم شما مي گيد، جديد نيست، چي کارش کنم؟ براي اين که اطلاعات جديد بگيريد دائم مي گيد، دو مرتبه، دو مرتبه بگو. حالا منظور انحراف از چي هست؟
                            -شما بايد بگيد چون من سوال رو پرسيدم. (يک تکه سيب سرخ مي خورد و پس از چند لحظه سکوت حرف هايي براي گفتن دارد.)
                            «در زمان امام حسن عسگري(ع) فشارها برايشان شديد شدو در زندان حبس شدند آن جا حضرت از خود کراماتي نشان ميداد، مثلاً يک بار آقا را با چند شير، در فضايي حبس کردند، به قصد اين که شيرها امام را بخورند. بعد ديدند، شيرها به حضرت کاري ندارند. شيربان رفت و به حاکم خبر داد و وقتي خودش داخل رفت حيوانات به او حمله کردند و او را خوردند. اين شد که حاکم ترسيد و حضرت را بيرون آورد، آقا از اين دست کارها آن زمان انجام مي داد که فشارها را کم کند، اما در مقابل اين کرامات واکنش ها متفاوت بود. يک جريان انحرافي پيدا شد که طرفدارانش مي گفتند امام حسن عسگري(ع) خداست و قايل به تجسم روح خدا در وجود ايشان شدند. اين جريان انحرافي همه حلال ها را حرام کرد و واجبات را رخصت بر انجام نشدن داد. الان هم علويان سوريه، بکتاشي هاي ترکيه و علي اللهي ها هم از همين فرقه منشعب شدند، اين به عنوان مثال يک جريان انحرافي است.
                            چهره حاج آقا آن قدر که مسئوليتهايش جدي بوده جدي نيست، آرام و با لحني خاص صحبت ميکند، بايد گوشها خوب تيز باشد تا فرصتي از دست نرود دستگاه ضبط صدا را تا جايي که ممکن است به او نزديک ميکنم. پاسخ شما به سوال من اينه؟ يعني جريان انحرافي که امروز از آن صحبت مي شه، نظير جرياني است که توضيح داديد؟
                            -جريان مشابهي در مسيحيت هم وجود دارد، شخصي به نام «پولس» آمد، گفت که خدا در مسيح تجسم يافته، بنابراين هر اظهارنظري که درباره شخصيت ها و عقايد ديني انجام شود و مستندي نداشته باشه، مي تونه يه انحراف باشه، اين جريان انحرافي اخير هم اين طور است که عده اي نسبت هايي را به افرادي دادند، يک فيلم هم درباره امام زمان(عج) درست کردند.
                            -مي شه به جاي استفاده از کلمه افراد، اسم بياوريد، اين جا يعني چه کساني؟
                            -داخل فيلم هست، يادم نيست. فيلم درست کردند و گفتند، ظهور نزديک است. مقوله اي در فقه شيعه داريم که امام زمان(عج) زنده است و ظهور ايشان معلوم نيست و اگر کسي زماني را براي اين اتفاق اعلام کرد، او را تکذيب کنيد. اين ها تحليل کردند که اگر حضرت اين جمعه بيايد، هر کس چه کاره است، خوب اين يک انحراف است ديگر، براساس آن چه به ما گفتند بايد اين ها را تکذيب کرد.
                            -شما انحراف اين افراد را فقط در همين مسائل مي بينيد؟
                            -بعد حاشيه هايي هم پيدا کرد، مثلاً گفتند، آقايي به نام عباس غفاري پيدا شده که غيب گويي مي کند، اظهارنظرهايي هم از بعضي مثل مشايي در روزنامه ها نقل شد که من نديدم تکذيب کند، گفته بود:«خدا نميتواند محور وحدت باشد» چون در طول تاريخ ديديم که مومنان با هم جنگيده اند. خوب اين يک انحراف از برداشت قرآن است، قرآن مي فرمايد:«واعتصموا بحبل ا... جميعاً» يعني اگر شما با خدا باشيد، همه حول محور خداي واحد جمع شويد و بدانيد سرنوشتتان دست اوست، امت واحده مي شويد. افرادي که با هم جنگيدند تمسک به حبل ا... نکردند.يا به عنوان مثال گفته:«پيامبران مديريت نداشتند» يا «اگر انسان بتواند شبيه سازي کند، نقش انسان، نقش خدايي است» اين ها همه برداشت هاي انحرافي است، هر چيز که ما به قرآن، پيامبر، ائمه و اعتقادات شيعه نسبت بدهيم در حالي که مستند نداشته باشد و فقهاي ما رد کنند، انحراف است. از جمله گفته هاي اين هارب الاربابه اما ما معتقديم، ربي غير از خدا وجود نداره، يا اين ها مي گن...
                            -اين ها که مي گوييد يعني چه کساني، يعني مشايي؟
                            (فلاحيان نام مشايي را بعد از شنيدن اين سوال با تکان دادن سر تاييد مي کند.)
                            -سردسته اي دارند، سازماندهي شده اند؟
                            -نه، سازماني که ندارند، آدم هايي هستند که يک سري اعتقاداتي دارند.
                            -مي توانند کاري انجام دهند؟
                            -بالاخره در رياست جمهوري اند ديگر، بله.
                            خيلي راحت در مورد اين مسائل صحبت نمي کند، حاج آقا هنوز به شيوه امنيتيها جواب مي دهد، ميگذارد راحت با او ارتباط برقرار کني، اما هر سوالي را پاسخ نمي دهد شايد الان که کانديداي انتخابات رياست جمهوري شده، اين طور است، اما خودش مي گويد:
                            هميشه همين طور بوده، هيچ وقت خشن نبوده و دوستانش گفتهاند از سال ها قبل فرقي نکرده است. اين ها را وقتي مي گويد که من بايد پاسخ بدهم، مي پرسد: به نظرت چه جور آدمي ام؟ جواب مي دهم الان که روبه روي من نشستيد و سوال هاي مرا با روي خوش جواب مي دهيد، خوبيد اما گذشته براي من مبهم است، شايد خيلي خشن بوديد.
                            -به نظرت چند درصد راي ميارم؟
                            -نمي شه گفت، بايد کار علمي انجام بشه، نظرسنجي لازمه که اگر هدفتون رئيس جمهور شدنه که همه جا هم همينو گفتيد بايد خيلي کار بشه.
                            -من که سوال نکردم رئيس جمهور مي شم يا نه؟ گفتم چند درصد راي ميارم؟ اگه تو وزير اطلاعات بودي اصلاً جواب نمي دادي. واضح بگو. چند درصد؟
                            -درصد راي شما خيلي بالا نيست.اطرافيان حاج آقا اما درصدهاي بالايي را اعلام مي کنند .
                            خودش هم مي گويد: نه اين طور نيست، نتيجه افکارسنجي ها که گفتم بچه ها از جاهاي مختلف انجام بدهند بيشتر از اين حرفهاست. مردم من را مي شناسند.
                            -اوضاع بقيه کانديداها چه جوريه؟ رقيب شما کيه؟
                            -قاليباف، اوضاعش خوبه.
                            ميپرسم: حضور مشايي در انتخابات چه قدر جدي است؟
                            -خودش که گفته جدي مياد، اسم ستادش هم زنده باد بهاره، از نظر من مياد.
                            -يعني صلاحيتش تاييد مي شه؟
                            -خودش گفته مي شه.
                            -چه طور؟ با توجه به جمله هايي که شما الان در موردش گفتيد، تاييد صلاحيتش ممکنه؟
                            - توجيهاتي براي حرفاش داره ديگه.
                            -توجيهات او را مي پذيرند؟
                            - بستگي داره
                            - بستگي به چي داره؟
                            -بستگي به دفاعي که مي کنه داره، هنوز که دفاعي نکرده، بخوام نظري بدم.
                            - به هر حال اين موضوع آن قدر روشن هست که قبل از دفاع هم امکان اظهارنظر در موردش باشه، شما نظرتون چيه؟ شفاف بفرماييد ، صلاحيت آقاي مشايي تاييد مي شه يا نه؟
                            - خوب من مرجع تاييد صلاحيت نيستم،بايد ببينيم چه دليلي براي گفتن اين حرفا داره بايد دفاعيات او را بشنويم...
                            -يعني با همه اين صحبت ها مي تونه از خودش دفاع کنه؟
                            -قطعاً بايد دفاع کنه، منتها بايد ببينيم چه دفاعي داره، بعد شايد نپذيريم.
                            -مي شه از وزارت اطلاعات که شما زماني وزير اين مجموعه بوديد، اسنادي را برداشت؟يعني وزارت اطلاعات يک بايگاني عظيم باهزاران هزار پرونده داره و ممکنه فردي بتونه وارد اين فضا بشه و براي روز مبادا اطلاعاتي از اشخاص مختلف برداره؟
                            -نه حيطه بندي داره، فکر نکنم کسي چنين قدرتي داشته باشه.
                            -شايعاتي در مورد خارج کردن اطلاعات درباره افراد در زمان عزل آقاي مصلحي توسط رئيس جمهور از اين وزارتخانه شنيده شده؟ چه قدر ممکنه اين شايعه صحت داشته باشه؟
                            -مطلب مستندي در اين مورد نشنيدم، اين موارد در شايعات مطرح شد. وزارت اطلاعات حيطه بندي دارد و کسي نمي تواند اين همه پرونده از افراد خاص بردارد، رئيس جمهور خودش بايگاني و اطلاعات دارد، خود رياست جمهوري اسناد بسيار زيادي دارد، وزارت اطلاعات حيطه بندي شده است و اگر کسي پرونده اي بردارد، مشخص مي شود.
                            -يعني از نظر شما به عنوان يک فرد مطلع هيچ کس نمي تواند از وزارت اطلاعات سندي خارج کند؟
                            - نه اين که هيچ کس، ولي خيلي سخته
                            -واضح بفرماييد آقاي احمدي نژاد اين کار را انجام داده يا خير؟
                            -بنده معتقدم چنين قدرتي نداشته.
                            -به نظر شما اگر نظر بر رد صلاحيت مشايي باشه، ممکنه از اين اسناد يا سندهاي ديگر به عنوان يک اهرم فشار براي تاييد صلاحيت استفاده کنه؟
                            - نه
                            - پس اگر مشايي تاييد صلاحيت شود به اين معني است که در دفاع از خودش موفق بوده؟
                            -بله
                            -در اين صورت حرف هايي که زده است اشتباه نيست؟
                            - نه اشتباه است.
                            - پس چه طور ممکن است تاييد صلاحيت شود؟
                            -ممکنه بگه جمله هايي که گفته اشتباه بوده و من اين اظهارنظرها رو به صورت جدي نگفتم، در شرايط خاصي مطرح کردم. ممکنه دفاع کنه و بگه من اين اعتقادات رو ندارم.
                            - شما فکر مي کنيد مشايي تاييد صلاحيت و وارد انتخابات بشود؟
                            -نه، مي گم، اصرار داره که ورود مي کنم ولي تا لحظه آخر مشخص نيست، من مي گم که تاييد نمي شه ولي ممکنه، خوب دفاع کنه و شايد تاييد بشه.
                            -اگر او وارد انتخابات بشه چه اتفاقي مي افته؟ اصلا مهمه؟
                            -اگر مردم از سياست دولت درباره يارانه ها راضي باشند، خوب به نماينده دولت راي مي دن.
                            - به هر حال هر کانديدايي که به عنوان رئيس جمهور انتخاب بشه بايد قانون هدفمندي يارانه هارو اجرا کنه، پس اين دليل نمي شه.
                            -نه منظورم افزايش يارانه هاست، ما افزايش يارانه رو در برنامه هامون نمي گيم، اما اونها مي گن، مي خواهند يارانه پرداختي به مردم را افزايش ۲۰۰هزار توماني بدهند، اگر مردم از اين سياست خوششون بياد بهش راي مي دن.
                            -فکر مي کنيد مشايي فقط در اين صورت راي مياره که مردم از اين سياست استقبال کنند؟
                            -بله
                            -شما به عنوان يکي از کانديداهاي رياست جمهوري و به عنوان کسي که بيشتر از آن چه گفتيد اطلاعات داريد، اگر آقاي مشايي تاييد صلاحيت بشه، چه مي کنيد؟
                            -فلاحيان مي خندد و مي گويد: من کار خودم را مي کنم، کاري نميکنم.
                            -اعتراض نمي کنيد؟
                            -وقتي شوراي نگهبان تاييد مي کنه کسي نمي تونه اعتراض کنه.
                            -تعجب چه طور؟ تعجب نمي کنيد؟
                            -چرا تعجب مي کنم.
                            -چرا تعجب مي کنيد؟ اگر شوراي نگهبان تاييد کرده پس تعجب نداره.
                            - به خاطر اين که شوراي نگهبان معتقده مطالبي داره که بر آن اساس، مشايي تاييد صلاحيت نمي شه، بعد وقتي يکهو تاييد بشه خوب آدم تعجب مي کنه ديگه، از خودم مي پرسم اينها که مي گفتند مطالبي داريم، چه طور شد؟ مطلب نداشتند؟
                            -مي شه واضح تر بگيد؟
                            -واضحه ديگه، اگر تاييد صلاحيت بشه تعجب مي کنم، يعني مطالبي که گفته مي شود، شايعات و تبليغات، اين موارد همه دروغ بوده يا شوراي نگهبان متوجه نشده؟
                            -روزنامه ايران، روزنامه دولت اعلام کرده ۱۳۰هزار سند از مخالفان دولت داره، نظرتون در مورد اين که گفته مي شه ممکنه با تهديد و سياست «بگم بگم» تاييد صلاحيت بگيرند چيه؟
                            -من به تهديد و... اصلاً قايل نيستم، حداقل در نظام ما نيست، اين که بگويند: «پرونده دارم، رو مي کنم، ساکت بشو» اين چيزها دري وريه (چرت و پرت) بعد هم مسئولان ما سند آنچناني ندارند، يعني کاري نکردند که اين ها سندي داشته باشند اين موارد شايعاته، جنگ روانيه، هدف آن ها از جنگ رواني بيرون کردن رقيب از صحنه است اين حرف ها که سند نشان بدم و... اين تهديدها براي اين که رقيب بترسه و ادعا کنن که داريم با مافياي قدرت و ثروت مبارزه مي کنيم شعارهايي است که به اصطلاح جنبه عوام فريبانه داره.
                            - به نظر شما جريان انحرافي به دنبال حذف رهبري يا کمرنگ کردن نقش رهبري است؟
                            -اينو نمي دونم، ولي مي دونم که براي رئيس جمهور ، اختيارات خيلي بالايي متصورن و حالت تماميت خواهي دارن، از نظر آن ها رئيس جمهور حتي مي تونه مانع اجراي قوانين تاييد شده توسط شوراي نگهبان بشه، چون نفر دومه و حافظ قانون اساسي، يعني برداشت اغراق آميزي از اصل ششم قانون اساسي دارند و معتقدند که همه امور کشور زير نظر رئيس جمهور است و بر اين اساس براي خود اختياراتي قائل مي شوند.
                            -مثل اين که خيلي خسته هستيد حاج آقا؟
                            (خميازه مي کشد) نيمه شب است و اطرافيان فلاحيان اصرار دارند که حاج آقا خسته اند.
                            - با همه اصراري که کردم باز هم خيلي کلي جواب داديد.
                            -ديدي گفتم، هر چي بگم بازم مي گي جديد نيست. خوب سوالاتت خيلي جزئيه.
                            - پس براي همين کلي جواب مي ديد؟
                            - خوب اگر مي خواي همين ها رو هم نزن.
                            - حالا که اين پيشنهاد را داديد، معلوم مي شه يه چيزايي گفتيد که زياد تمايل نداريد چاپ بشه، پس مي شه اميدوار بود.
                            -اين قدر زحمت مي کشي چي بهت مي دن، اگر بهت چيزي مي دن بگو تا بهت بگم، من که مي دونم هيچي نمي دن.
                            - چي بهتر از اين که مردم، آگاه تر بشن اين خيلي مهمه.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • mavi_deniz
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 518

                              #20954
                              یک روزنامه سوری خبر داد
                              15 هزار نیروی آموزش دیده در شمال لبنان آماده ورود به سوریه هستند

                              به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه «الوطن» سوریه، 15 هزار نیروی سلفی مسلح که به وسیله نیروهای تفنگدار آمریکا و نیروهای ویژه فرانسوی و انگلیسی آموزش دیده اند آماده ورود به سوریه هستند.

                              این روزنامه تأکید کرد تا کنون صدها نفر از این افراد از طریق اردن، ترکیه و لبنان وارد سوریه شده اند و تسلیح این نیروها به وسیله عربستان با تجیهزات نظامی کرواتی صورت گرفته است.

                              منابع محلی در شهر «درعا» اعلام کردند که صدها سلفی با تجیهزات نظامی (ضد تانک،موشک های ضد هوایی و خودروهای زرهی حامل دوشکا) وارد شهر شده اند و به این ترتیب اردن تحت فشار کشورهای حاشیه خلیج فارس و آمریکا بعد از ترکیه و لبنان نقش گذرگاه انتقال نیروهای سلفی و جهادی به داخل سوریه را بازی می کند.

                              اخیرا حکومت سوریه در نامه ای از لبنان خواست راهی برای پایان دادن به ورود سلفی های به خاک سوریه بیابد با توجه به اینکه در دو هفته گذشته این اقدامات شدت پیدا کرده که با مقابله ارتش سوریه روبرو شده است.

                              یک منبع سوری نیز اعلام کرد که دمشق اطلاعات کافی در مورد اقدامات و فعالیت های کشورهای همسایه بر ضد سوریه دارد و ارتش آماده رویارویی با هرگونه تجاوز به خاک سوریه است.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #20955
                                راهنمای تهیه خوراک با دستمزد ۴۸۷ هزار تومانی!



                                «یک خانوار ۴ نفره به طور میانگین ۲۰ کیلو برنج در ماه مصرف میکند و اگر بخواهد هر ۳ وعدهٔ غذایی خود را با «برنج خالی» سر کند این میزان به ۵۰ کیلو در ماه میرسد./ قیمت هر کیلو برنج آن هم از نوع نامرغوب و بیکیفیت حداقل ۵ هزار تومان است، بنابراین هزینهٔ تهیهٔ «خوراک شاهانه» برای یک خانوار ۴ نفره در ماه به ۲۵۰ هزار تومان میرسد.»

                                هفتهٔ گذشته حداقل مزد سال ۹۲ در شورای عالی کار تصویب شد. مطابق مصوبهٔ این شورا، مزد کارگران با ۲۵ درصد افزایش به ۴۸۷ هزار و ۱۲۵ تومان رسید.
                                به گزارش ایلنا، این افزایش ۲۵ درصدی در حالی اتفاق میافتد که نرخ رسمی تورم به روایت بانک مرکزی ۳۱/۷ درصد است. البته برخی مقامات کارگری بر این باورند كه نرخ تورم در سبد معیشت خانوار کارگری به ۱۵۰ درصد نیز میرسد.در چنین شرایطی گروه كارگری ایلنا لازم دید با مقایسهٔ دستمزد دریافتی کارگران در سال آتی و هزینهٔ «خوراک حداقلی» یک خانوار ۴ نفره، تصویری از زندگی كارگران در سال آینده (حتی در صورت تثبیت تورم) در مقابل چشم مردم و مسئولان قرار دهد.

                                با نان و پنیر چطور میگذرد؟

                                «نان و پنیر»، خوراکی حداقلی و از سادهترین وعدههای غذایی محسوب میشود. اگر یک خانوار ۴ نفره بخواهند وارد یک دوره ریاضت اقتصادی شوند و یک ماه تمام در هر ۳ وعدهٔ غذایی، تنها نان و پنیر بخورند با این فرض که به صورت روزانه ۶ عدد نان سنگگ و یک بسته پنیر سفید مصرف شود، باید بالغ بر ۲۳۴ هزار تومان هزینه کنند.قیمت یک بسته پنیر سفید در بازار در کمترین حالت ۴۲۰۰ تومان است و تهیهٔ هر عدد نان سنگک ۶۰۰ تومان هزینه بر میدارد بنابراین هر روز برای سه وعده غذای یك خانوار چهار نفره (متوسط خانوار طبق قانون كار) ۷۸۰۰ تومان خرج میشود. این مبلغ در یک ماه به ۲۳۴ هزار تومان میرسد که تقریبا نصف حقوق دریافتی کارگران است.این در حالی است که اخیرا یکی از روسای سه تشکل کارگری کشور از آمار ۵۷ درصدی کارگرانی که با حقوق کمتر از مصوبهٔ شورای عالی کار مشغول به کارند خبر داده است. شاید اگر چنین آماری به مسئولان ارائه شود در مورد مزایای «نان و پنیر» به عنوان یک وعدهٔ غذایی سالم سخنرانی کنند.

                                با املت چطور؟

                                حال بیایید فرض کنیم یک خانوار ۴ نفری بخواهند در تمام ماه، تنها «گوجه و تخم مرغ» یا اصطلاحا همان «املت گوجه» بخورند. با این فرض که به صورت روزانه یک کیلو گوجه فرنگی و ۱۲ عدد تخم مرغ (هر وعده ۴ عدد تخم مرغ - به ازای هر نفر یك عدد) مصرف شود.هر شانه تخم مرغ به طور متوسط ۷ هزار تومان است، بنابراین قیمت یک عدد تخم مرغ نزدیک به ۲۵۰ تومان و قیمت ۱۲ عدد تخم مرغ ۴ هزار تومان میشود. همچنین یک کیلو گوجه فرنگی را میتوان با قیمتی معادل ۱۷۰۰ تومان در بازار تهیه کرد. بنابراین هزینهٔ یک ماه مصرف کردن «املت گوجه» برای یک خانوار ایرانی ۱۴۱ هزار تومان هزینه بر میدارد.

                                با برنج سفید...؟

                                شاید کارگری تصمیم بگیرد برای خانوادهاش زندگی «شاهانه» راه بیندازد و در تمام وعدههای غذایی «برنج خالی» مصرف کنند. در این صورت او باید بیش از نصف حقوق دریافتی خود را هزینه کند. یک خانوار ۴ نفره به طور میانگین ۲۰ کیلو برنج در ماه مصرف میکند و اگر بخواهد هر ۳ وعدهٔ غذایی خود را با «برنج خالی» سر کند این میزان به ۵۰ کیلو در ماه میرسد.قیمت هر کیلو برنج آن هم از نوع نامرغوب و بیکیفیت حداقل ۵ هزار تومان است، بنابراین هزینهٔ تهیهٔ «خوراک شاهانه» برای یک خانوار ۴ نفره در ماه به ۲۵۰ هزار تومان میرسد.

                                توقفگاه لبخند

                                میتوان این بازی را ادامه داد. میتوان این لیست را کاملتر کرد. میتوان به هزینهٔ خوراک حداقلی، هزینههای مهم دیگری همچون مسکن، پوشاک، تحصیل، بهداشت و... را اضافه كرد تا به نتایج تاسف باری رسید. میتوان شورش را درآورد. مثلا با مثله كردن رقم حداقل دستمزد (كه شامل ۸۰ درصد كارگران قرارداد موقت كشور میشود) و تقسیم آن در سایر هزینههای جاری زندگی، به ارقام مضحكی رسید و «دم عیدی» موجبات شادی و سرور را برای كاربران فراهم كرد.
                                اما حقیقتی كه كارگران در سال گذشته با نوسانات دیوانهوار بازار ارز و طلا تجربه كردند، و آنچه با دستمزد ۴۸۷ هزار تومانی و تورم لگام گسیخته به طور حتم در سال آینده تجربه خواهند كرد لبخند را بر صورت میخشكاند. این بازی را همین جا تمام میكنیم.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X