اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amirhm
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 140

فروش خاک کشاورزی ایران به قطر و امارات

در حالی که تولید یک سانت خاک در طبیعت ۴۰۰سال طول میکشد،سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: خاک کشاورزی کشورمان به کشورهای حاشیه خلیجفارس به ویژه قطر و امارات صادر میشود.

عباس پاپیزاده در گفتوگو با فارس، در پاسخ به اینکه شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه خاک کشاورزی ایران در استانهای بوشهر و هرمزگان به کشورهای قطر و امارات و موسوم به «خاک شیرین» صادر میشود، گفت: این موضوع درست است و متأسفانه اتفاق افتاده است و خاک حاصلخیز کشاورزی کشور به این کشورها صادر میشود.
    سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: خاک حاصلخیز کشاورزی ایران در قالب محمولههای شن، ماسه و مواد کانی صادر میشود تا به نوعی قانون را هم دور زده باشند.
    وی ادامه داد: طبق قانون صادرات خاک کشاورزی ممنوع است اما صادرات شن، ماسه، سنگ و انواع کانی ممنوعیتی ندارد.
    وی با بیان اینکه برای تولید یک سانتیمتر مربع خاک بیش از 400 سال زمان نیاز است، گفت: کشورهای عربی حوزه خلیجفارس خاک زراعی مرغوب ندارند و حتی خاک باغچه و گلخانههای خودشان را از خاک کشاورزی سایر کشورها تهیه میکنند.
    وی تصریح کرد: صادرات خاک کشاورزی بحث امنیت ملی است و اگر زمانی خاک در مرزبندیها مهم است و قلمرو و وضعیت جغرافیایی یک کشور را نشان میدهد در دیگر سو فروش خاک کشاورزی نیز دقیقا در همین راستا است.
    پاپیزاده ادامه داد: از سوی دیگر به جای اینکه کشور کاری کند تا کشورهای منطقه خلیجفارس بازار مناسبی برای محصولات کشاورزی باشد با فروش خاک کشاورزی آنها را تقویت میکنیم و به همان نسبت کشاورزی کشورمان را تضعیف میکنیم.
    وی افزود: موضوع فروش خاک کشاورزی به کشورهای عربی بارها در مجلس هم تذکر داده شده است.
    نماینده مردم دزفول در مجلس تصریح کرد: اگر موضوع فروش خاک کشاورزی را نادیده بگیریم نرخ ارز، تولید و سایر بحثهای اقتصادی را نیز تحت تأثیر قرار میدهد.
    براساس این گزارش خبرنگارانی که اخیرا برای پوشش زلزله به بوشهر سفر کرده بودند، از نزدیک شاهد بارگیری خاک شیرین ایران برای فروش به کشورهای حاشیه خلیج فارس بودند.

نظر

• ساسان
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 728

به گزارش عصر امروز پایگاه جامع انتخابات ایران نوشت: از ما نشنیده بگیرید اما گفته می شود از میان تمام کاندیداهای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری دوره یازدهم تنها ۷ نامزد تایید صلاحیت شده اند.

به گزارش پایگاه جامع انتخابات ایران، شنیده های خبرنگار ما حاکی از آن است که شوراهای نگهبان از میان بیش از ۶۰۰ نامزد انتخابات ریاست جمهوری تنها ۷ نفر شامل؛ محسن رضایی، غلامعلی حداد عادل، علی اکبر هاشمی رفسنجانی، سعید جلیلی، محمدرضا عارف، علی اکبر ولایتی، محمد باقر قالیباف احراز صلاحیت شده اند.

شنیده های ما همچنان حاکی از آن است که در خصوص احراز صلاحیت قالیباف و جلیلی تشکیک صورت گرفته بوده اما در نهایت مورد توافق اعضای شورای نگهبان قرار گرفت.
      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• آذرآبادگان
        کاربر فعال
        • Dec 2012
        • 1140

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
        به گزارش عصر امروز پایگاه جامع انتخابات ایران نوشت: از ما نشنیده بگیرید اما گفته می شود از میان تمام کاندیداهای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری دوره یازدهم تنها ۷ نامزد تایید صلاحیت شده اند.

به گزارش پایگاه جامع انتخابات ایران، شنیده های خبرنگار ما حاکی از آن است که شوراهای نگهبان از میان بیش از ۶۰۰ نامزد انتخابات ریاست جمهوری تنها ۷ نفر شامل؛ محسن رضایی، غلامعلی حداد عادل، علی اکبر هاشمی رفسنجانی، سعید جلیلی، محمدرضا عارف، علی اکبر ولایتی، محمد باقر قالیباف احراز صلاحیت شده اند.

شنیده های ما همچنان حاکی از آن است که در خصوص احراز صلاحیت قالیباف و جلیلی تشکیک صورت گرفته بوده اما در نهایت مورد توافق اعضای شورای نگهبان قرار گرفت.
        بعید به نظر میاد :
        1- اینکه عارف تایید بشه ولی روحانی رد شود دور از ذهن است ( اگر بنا باشد از این دو یکی تایید بشه اون یک نفر روحانی خواهد بود )
        2- عدم تایید ابوترابی فرد شبهه دوم است او نماینده اصولگرایان سنتی بوده و مستقیما توسط مهدوی کنی معرفی شده
        3- از کاندیداهای دولت کسی در لیست نیست ( ممکن است مشایی رد شود ولی لااقل یک گزینه ضعیفتر از طرف دولت در لیست خواهد بود )
        در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• hector
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1764

در اصل توسط علی همتیان پست شده است View Post
          1 نمایندگی بخشی از جریان فتنه. 2 احساس رقابت با رهبری 3 ضعف مدیریت در دوران سازندگی 4 عدم ارائه برنامه مشخص 5 بیان عدم مخالفت با اسرائیل 6 محکومیت قضایی فرزندان 7 پشتیبانی از طرف خارج نشینان 8 گرفتن نمره منفی از علما و برکناری از مجلس خبرگان 9 دو بار مردودی در انتخابات از طرف ملت 10 متهم بودن به فساد اقتصادی هم از طرف اصلاح طلبان در دوره اصلاحات و هم در دوره فعلی

من که چند تا دلیل گفتم . حالا شما یه دلیل بگو که از همه برای انقلاب و مردم دلسوز تره
          بسیار خوب شما احتمالا از پای منبر نشینان آیت الله مصباح هستید
          1_فتنه؟در این مورد بحث نمی کنم،اما می دانم اگر ایشان آزاد مرد نبودند،با علم این که می دانیم خاطره خوشی از اصلاحات نداشتند می توانستند یک جبهه کوچک بگیرند و هم در سمت ریاست مجلس خبرگان بمانند و هم از تخریب ها بر علیه خود و خانواده اش جلوگیری کنند
          2_ایشان تاثیر گذار ترین فرد در رسیدن رهبری به این مقام بوده اند،و اکنون از سوی رهبری به منصب رئیس تشخیص مصلحت برگزیده شده اند
          3_در دوران سازندگی شرایط بسیار سختی در جامعه وجود داشته،وکار دولت سخت بوده.لیکن من مشکلات را انکار نمی کنم بله مشکلاتی وجود داشته ولی نه به شدت امروز!!
          4_کدام کاندیدا تا کنون برنامه مشخص داده که ایشون ندادند؟
          5_این که بگوید به محض رئیس جمهور شدن وارد جنگ با اسرائیل می شویم و مردم آسیب ببینند،باب میل شماست؟
          6_اتفاقا این یک نکته مثبتی است که بگم بگم راه ننداخته و اجازه داده قانون اجرا بشه،هرچند محکومیت ها سیاسی است
          7_این حرف ها دیگر خریدار ندارد،اگر منظورتان ایرانیان خارج از کشورند،آن ها هم به فکر منافع کشور خود هستن
          8_خبر ها حاکی از این است که مراجع حمایت کرده اند،دیگه از احمدی نژاد که به مراجع نزدیک تره
          9_شرایط فرق کرده،اما خوب ایشان کاندید شده اند هنوز که رئیس جمهور نشده اند که شما تخریب می کنید،قضاوت با مردم است
          10_این حرفها وجاهت قانونی ندارد مطمئن باشید اگر مشکل مالی داشت تو این چهار سال پرونده اش رو بسته بودند

نظر

• hector
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1764

محسن غرویان: «قم» هم با هاشمی است؛ از مراجع تا مردم کوچه و بازار

محسن غرویان، چندصباحی بود که از اظهار نظرهای سیاسی فاصله گرفته بود و سرگرم کارهای نظریاش بود. اما تنور داغ انتخابات ریاست جمهوری، او را هم از کنج فراغت به متن سیاست کشانده است.
            وقتی با او تماس گرفتم، این بار دیگر نگفت درگیر کتاب و دفترم هستم. برعکس، گله کرد که چرا "دیر به دیر به یاد ما می افتید!"

غرویان می گوید کاندیداتوری هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری، با استقبال مراجع تقلید و روحانیان و طلاب مواجه شده و شوق و شادی را به میان مردم کوچه و بازار شهر قم آورده است.

وی با اینکه می گوید نقش "تخریب هاشمی" را در رقم خوردن نتیجه انتخابات نباید دست کم گرفت، ولی از فحوای کلامش پیداست که هاشمی را رئیس جمهور بعدی ایران می داند.

* چنانکه می دانید هاشمی رفسنجانی هم کاندیدای یاست جمهوری شده است. این امر چه بازتابی در حوزه علمیه قم و فضای نهاد روحانیت داشته است؟

ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که روحانیان هم دیدگاههای مختلفی دارند. از طرفی روحانیان در بین مردم هستند و آن طور که از زبان مردم می شنوند، می دانند که مردم از فشارهای اقتصادی و تورم و گرانی، به ستوه آمده اند و دنبال یک منجی می گردند که بتواند وضعیت اقتصادی جامعه را سامان بدهد.

روحانیان معتقدند این منجی باید وزنه سیاسی سنگین و قدرتمندی باشد که با استفاده از تجربیات و نفوذ کلامش بتواند این مشکل را حل کند. آنها در شرایط کنونی، آقای هاشمی را مصداق چنین شخصی می دانند و معتقدند کسان دیگر، فاقد این توانایی و قدرت اند. این تحلیل الان در میان بخشی از روحانیان ما وجود دارد.

نکته دیگر این است که آقای هاشمی گفتند اگر احساس کنم مقام معظم رهبری مخالف آمدن من نیستند، کاندیدا می شوم. الان که آقای هاشمی به میدان آمده است، معنایش این است که مقام معظم رهبری مخالفتی با آمدن ایشان نداشته اند و این برای روحانیان نکته بسیار مهم و امیدوارکننده ای است؛ چرا که عدم مخالفت مقام معظم رهبری با حضور آقای هاشمی، می تواند منجر به حل شدن بسیاری از مشکلات کشور شود.

برخی از مراجع با کاندیداتوری آقای هاشمی موافقند و از ریاست جمهوری ایشان حمایت می کنند و این موضوع در بحث های درون حوزه علمیه قم، مطرح است. این هم نکته مهمی برای طلاب و روحانیان جوان است زیرا آنها به بزرگان خودشان در حوزه نگاه می کنند.

* کدام مراجع حامی کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی بودند؟

من نمی توانم از کسی اسم ببرم. بعضی از مطالب را نمی توانیم صریحاً بیان کنیم. ولی این حمایت به طور ضمنی و اجمالی در سطح مراجع وجود دارد.

* یعنی برداشت طلاب این است که این مراجع حامی ریاست جمهوری هاشمی اند؟

برداشت برخی از روحانیان این است که بخشی از مراجع حامی ریاست جمهوری آقای هاشمی اند و با او همدلی دارند.

* مراجع تقلید حامی هاشمی، اکثریت مراجع اند یا اقلیت آنها؟

اکثریت و اقلیتش را ما فعلاً مطرح نمی کنیم. ولی بخشی از مرجعیت حامی آقای هاشمی اند و همین هم نکته مهمی است.

* در سال 84 هم خیلی از روحانیان بلندپایه از هاشمی حمایت کردند ولی نهایتاً آرای هاشمی، متناسب با آن حمایت ها نبود. ممکن است این بار نیز همان وضع تکرار شود؟

شرایط الان با آن زمان کاملاً متفاوت است. الان شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ما به گونه ای است که مردم مشتاقانه منتظر ریاست جمهوری آقای هاشمی اند و از آمدن ایشان به صحنه انتخابات، خوشحال اند. ما نمونه های این اشتیاق و شادی مردم را آشکارا در کوچه و خیابان شهر قم می بینیم. این وضع نشانه تفاوت شرایط امروز با شرایط سال 84 است. اما باید ببینیم که در روزهای آینده، قدرت تخریب ها چقدر است. بر روی این تخریب ها باید حساب باز کرد.

متاسفانه فضای سیاسی جامعه ما، فضایی آلوده و غیراخلاقی شده است. این آلودگی تاثیرات خودش را دارد ولی باز من فکر می کنم شرایط امسال متفاوت از سال 84 است. همچنین باید منتظر بیانیه ها و سخنان کاندیداها و حامیان آنها باشیم.

به هر حال، الان شرایط به گونه ای است که بسیاری از مردم و روحانیت از ورود آقای هاشمی به صحنه انتخابات خوشحالند. امیدوارم آقای هاشمی بتوانند مسیر حرکت انقلاب را هر چه بهتر به سمت اهداف انقلاب هدایت کنند.

*ترمیم گسست فعلی میان دولت و روحانیت هم لابد یکی از امتیازات هاشمی از نظر روحانیان بلندپایه حوزه علمیه قم است.

بله. این هم یکی از دلایل اصلی حمایت مرجعیت و روحانیت از ورود آقای هاشمی به عرصه انتخابات است. این روزها رابطه دولت آقای احمدی نژاد با حوزه و مرجعیت به صفر و حتی زیر صفر رسیده است. حتی آن روحانیانی که از احمدی نژاد حمایت می کردند، الان صریحاً او را تخطئه می کنند. در واقع می توان گفت که این روزها رابطه دولت با مرجعیت و روحانیت، منفی است و کار به تخاصم و نزاع و کشمکش رسیده است.

* چرا این وضع پدید آمد؟ آخر سال 84، احمدی نژاد با شعار دولت اسلامی سر کار آمد ولی هاشمی متهم به سکولاریسم بود.

این بحث مفصل است و مجال جداگانه ای می طلبد. ولی به نظر من این اتهامات که آقای هاشمی سکولار است و می خواهد انقلاب را به سمت سکولاریسم ببرد، حرفهایی بی مبنا و غیرعلمی است. این حرفها در حد شعار است ولی همین شعارها و نسبت های ناروا، جو جامعه را آلوده می کنند. وقتی هم که جو جامعه آلوده شد، به این راحتی ها قابل پاکسازی نیست. ولی برای صاحب نظران دقیق النظر، از همان ابتدا معلوم بود که نوع عمل و رفتار دولت آقای احمدی نژاد به چه نهایتی می رسد.

مقاومت هایی که احمدی نژاد در جریان معاون اولی مشایی در برابر مقام معظم رهبری نشان داد و مشایی را با نوعی دهن کجی به فرمایش رهبری، به عنوان ئیس دفترش منصوب کرد، به خوبی دال بر این بود که آقای احمدی نژاد اعتقادی به حقیقت ولایت فقیه ندارد.

احمدی نژاد حتی در برابر علمایی که حامی اش بودند ایستادگی کرد و آنها را متهم به القاب و اوصافی کرد که من نمی خواهم به آنها اشاره کنم. این ها به خوبی نشان می داد که تفکر آقای احمدی نژاد در مقابل تفکر روحانیان و علمای دین است.

رفتار احمدی نژاد هم در هنگام ثبت نام مشایی در انتخابات ریاست جمهوری، تخلفی آشکار بود که از شخص دوم مملکت سر زد. رئیس جمهور عالی ترین مقام سیاسی کشور پس از رهبری است ولی آقای احمدی نژاد در برابر دوربین های جهانی، با مشایی به ستاد انتخابات کشور آمد تا او به عنوان نامزد ریاست جمهوری ثبت نام کند.

مجموع این رفتارها را که در کنار هم بگذاریم، به خوبی درمی یابیم که چرا روحانیت و حوزه ها دیدگاهی کاملاً منفی نسبت به دولت فعلی دارند.

* اگر مشایی نبود، این وضعیت بین روحانیت و دولت احمدی نژاد پدید نمی آمد؟

نمی توان با اطمینان در این باره نظر داد؛ ولی به نظر من، تفکرات آقای مشایی نقش اصلی را در ایجاد این رابطه بین دولت و روحانیت داشته است. اتفاقاً به نظر من، تفکر مشایی کاملاً سکولار است و او اعتقادی به حکومت دینی و ولایت فقیه ندارد. این ها ولایت فقیه را حداکثر شاید یک امر تشریفاتی بدانند. آقای احمدی نژاد دائما بر رای مردم تاکید می کند و آن را در شخص رئیس جمهور متبلور می داند.

احمدی نژاد و مشایی اصلاً حرفی نمی زنند که نشانه باور قلبی به ولایت فقیه باشد. این ها می گویند ما خودمان می توانیم کارهای مملکت را انجام دهیم و نیازی به واسطه هم نداریم. یعنی نیازی به ولی فقیه نیست. این اصلی ترین ویژگی فکری جریان موسوم به انحرافی است. آقای احمدی نژاد رسماً در وزارت کشور گفت احمدی نژاد یعنی مشایی و مشایی یعنی احمدی نژاد. این حرف نشان می دهد که تفکر احمدی نژاد و مشایی یکی است.

* دیروز آقای طائب گفتند کاندیداتوری هاشمی، این بار به حذف همیشگی او از عرصه سیاسی کشور منجر می شود. شما در این باره چه نظری دارید؟

من نمی خواهم وارد این بحث ها شوم اما به نظر من این فضاسازی ها خلاف اخلاق اسلامی است و نباید چنین حرفهایی زده شود. همه کاندیداها طبق قانون نامنویسی کردند و شورای نگهبان هم صلاحیت آنها را بررسی می کند. هر کس که صلاحیت داشته باشد تایید می شود و می تواند در معرض رای مردم قرار گیرد.

همه باید طبق قانون جلو بروند. ما نباید طوری حرف بزنیم که گویی می خواهیم چیزی را به جامعه القاء کنیم. هر کس که با کاندیدایی موافق است به او رای بدهد و هر کس هم مخالف آن کاندیداست، به او رای ندهد. ما باید اجازه دهیم که جو کشور آرام باشد و انتخابات با آرامش پیش برود و نتیجه انتخابات هر چه که بود، همگی به آن ملتزم باشیم.

* آیت الله مصباح هم اخیرا در اشاره به هاشمی، گفتند که فلانی را نماز جمعه هم راه نمی دهند ولی او از وحدت ملی دم می زند. درباره این نقد آقای مصباح بر هاشمی چه نظری دارید؟

من احترام حاج آقای مصباح را همیشه حفظ کرده ام و الان هم احترام ایشان را حفظ می کنم. ولی نباید فراموش کنیم که مقام معظم رهبری، با حکمی پنج ساله، مجدداً اقای هاشمی را به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کرده اند.

معنای این حکم، تایید آقای هاشمی از جانب بالاترین مقام کشور است. ما از این حکم خیلی چیزها را می توانیم بفهمیم اگر بخواهیم بفهمیم. اگر حب و بغض ها اجازه دهند، منصفانه می توانیم خیلی تاییدها را درک کنیم و خیلی از درشتگوییها و سخنان ناروا را هم دریابیم.

ملاک ما در قبال آقای هاشمی، گفتار و عمل مقام معظم رهبری است نه اشخاص دیگر. با این حکمی که مقام معظم رهبری به آقای هاشمی داده اند، ما هاشمی رفسنجانی را مورد تایید رهبری می دانیم.

منبع: عصر ایران

نظر

• علی همتیان
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 67

در اصل توسط hector پست شده است View Post
              1_فتنه؟در این مورد بحث نمی کنم،اما می دانم اگر ایشان آزاد مرد نبودند،با علم این که می دانیم خاطره خوشی از اصلاحات نداشتند می توانستند یک جبهه کوچک بگیرند و هم در سمت ریاست مجلس خبرگان بمانند و هم از تخریب ها بر علیه خود و خانواده اش جلوگیری کنند
              2_ایشان تاثیر گذار ترین فرد در رسیدن رهبری به این مقام بوده اند،و اکنون از سوی رهبری به منصب رئیس تشخیص مصلحت برگزیده شده اند
              3_در دوران سازندگی شرایط بسیار سختی در جامعه وجود داشته،وکار دولت سخت بوده.لیکن من مشکلات را انکار نمی کنم بله مشکلاتی وجود داشته ولی نه به شدت امروز!!
              5_این که بگوید به محض رئیس جمهور شدن وارد جنگ با اسرائیل می شویم و مردم آسیب ببینند،باب میل شماست؟
              6_اتفاقا این یک نکته مثبتی است که بگم بگم راه ننداخته و اجازه داده قانون اجرا بشه،هرچند محکومیت ها سیاسی است
              7_این حرف ها دیگر خریدار ندارد،اگر منظورتان ایرانیان خارج از کشورند،آن ها هم به فکر منافع کشور خود هستن
              8_خبر ها حاکی از این است که مراجع حمایت کرده اند،دیگه از احمدی نژاد که به مراجع نزدیک تره
              9_شرایط فرق کرده،اما خوب ایشان کاندید شده اند هنوز که رئیس جمهور نشده اند که شما تخریب می کنید،قضاوت با مردم است
              10_این حرفها وجاهت قانونی ندارد مطمئن باشید اگر مشکل مالی داشت تو این چهار سال پرونده اش رو بسته بودند
              پاسخهای شما
              فتنه که نداشتیم نامه بی سلام و خداحافظی و عدم تمکین و جام زهر هم که اصلا نبوده رابطه با اسراییل هم که از همه چیز مهم تره فرزندان فاسد هم که نکته مثبتی است سلطنت طلب و بهایی و منافقین هم که وجود ندارن کلا مخالفی نداره این نظام از مجلس خبرگان هم که عزل نشده خبر حمایت علما هم که تکذیب نشده دو بار در انتخابات رد شده ولی دمش گرم و ....

اگه همه مطالب من نادرست باشه یه دلیل هست که همه به اون توجه میکنند
              از نظر مخالفین ایشون تنها دلیلی که نباید وارد عرصه میشد اینه که تنها فردیه که احتمال مقابله با رهبری رو داره
              اگه این موضوع نادرست باشه خیلی ها مخالفتی ندارن
              خدایا مرا ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود...

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

سیا: اسد با کسب ۷۵درصد آرا پیروز انتخابات ۲۰۱۴ است
                گزارش های سازمان سیا نشان میدهد که بشار اسد در انتخابات ریاست جمهوری سوریه 75 در صد آراء را از آن خود خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «الشرق الجدید»، گزارش های غربی نشان میدهند که سازمان جاسوسی آمریکا «سیا» معتقد است که بشار اسد در صورتی که در انتخابات ریاست جمهوری سال 2014 مشارکت داشته باشد 75 درصد آراء را از آن خود خواهد کرد.

سیا اعلام کرده که این آمار را بر اساس گزارشهایی از داخل سوریه و نظر سنجیها به دست آمده است.

سازمان جاسوسی آمریکا تأکید کرده که روند درگیریها در سوریه میان ارتش سوریه و گروههای معارض مسلح نشان میدهد که ارتش سوریه پیروز میدان نظامی بوده است و به نظر می رسد این روند تا انتخابات ریاست جمهوری سوریه در سال 2014 ادامه پیدا کند.

پیشتر معارضان حکومت سوریه پیش شرط خود برای گفت وگو درباره راهکار سیاسی را کناره گیری اسد از قدرت اعلام کرده بودند.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• علی همتیان
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 67

نامه ۱۰۰ نماینده مجلس به شورای نگهبان برای رد صلاحیت رفسنجانی

نماینده مردم مشهد از ارسال نامهای با ۱۰۰ امضای نمایندگان مجلس به شورای نگهبان برای رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی خبر دادجواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، از امضای نامهای توسط نزدیک به 100 نفر از نمایندگان مجلس و ارائه آن به آیتالله یزدی که از فقهای شورای نگهبان است خبر داد.

وی گفت: این نامه قریب 100 امضاء از نمایندگان مجلس را داراست و البته امضاهای آن در حال افزایش است، با نامه قبلی نمایندگان که در اعتراض به مواضع هاشمی رفسنجانی در مقابله با ولایت فقیه و مخالفت با عنصر مقاومت علیه رژیم صهیونیستی بود ، شب گذشته توسط یکی از نمایندگان مجلس از طریق دبیرخانه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به آیتالله یزدی تقدیم شد.

وی افزود: نمایندگان مجلس دغدغه زیادی دارند که مجاهدت مظلومانه مقام معظم رهبری و امت مظلوم در برابر فتنه 88 که تجلی این مظلومیت در خطبههای نماز جمعه آن زمان مقام معظم رهبری است، از بین برود و بار دیگر فتنهگران دینگریز و ولایتگریز میخواهند امام مسلمین و ولی فقیه و امت مظلوم را دستبسته تحویل آمریکا بدهند.
                  خدایا مرا ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود...

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

با رأی نمایندگان مجلس
                    افزایش ۳۰ هزار میلیارد تومانی درآمد هدفمندی یارانهها منتفی شد
                    بعدازظهر امروز در جریان ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه ۹۲ در بخش هدفمندی یارانهها پیشنهاد افزایش ۳۰ هزار میلیارد تومانی درآمد قانون هدفمندی یارانهها ارائه شد که با رأی منفی نمایندگان مجلس روبرو شد.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در جمع خبرنگاران عنوان شد
                      پاسخ خاص احمدینژاد به سؤالی درباره عدم احراز صلاحیت مشایی

رئیسجمهور در پاسخ به سؤالی نسبت به عدم احراز صلاحیت اسفندیار رحیم مشایی واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، محمود احمدینژاد در پایان جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره اینکه توصیه شما به شورای نگهبان چیست، گفت: همه سلایق در انتخابات حضور داشته باشند تا ملت بتوانند انتخاب خود را انجام دهند.

وی همچنین درباره حماسه سیاسی در سال جاری گفت: به نظر من انتخابات یک فرصت همگانی برای همافزایی حرکت ملت است. انتخابات میتواند زمینهای برای یک حماسه سیاسی بزرگ در کشور باشد.

احمدی نژاد در پاسخ به این پرسش که چه توصیه ای برای داوطلبان نامزدی انتخابات ریاست جمهوری دارید گفت: توصیه من تقویت همبستگی ملی، تفاهم و هم افزایی برای پیشرفت کشور است.

وی با بیان اینکه این ادبیات انقلاب و ایران است افزود: همه باید کمک کنیم که یک مرتبه بالاتر برویم.

احمدی نژاد در پاسخ به سوالی در خصوص پوشش نامناسب سفرهای استانی از سوی برخی رسانه ها، خاطرنشان کرد: ارتباط دولت و ملت، رابطه ای مشخص است و در هر نقطهای از ایران این رابطه خود را نشان میدهد و هیچ کس نمی تواند آن را تخریب کند.

همچنین رئیسجمهور در پاسخ به این سؤال که واکنش شما در صورت عدم احراز صلاحیت مشایی از سوی شورای نگهبان چیست؟ گفت: امروز چقدر هوا خوب است و به نظرم یکی از بهترین روزهای بهاری است.

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

اندیشکده بروکینگز:
                        بازگشت «رفسنجانی» به ریاستجمهوری جان دوباره به تمایلات اروپا و آمریکا میدهد

یک اندیشکده آمریکایی در تحلیلی در خصوص انتخابات آتی ایران تأکید کرد که بازگشت «علی اکبر هاشمی رفسنجانی» به ریاستجمهوری ایران میتواند احتمالاً جان دوبارهای به تمایلات و توهمات خفته دیپلماتیک اروپا و حتی واشنگتن دهد.

به گزارش فارس، اندیشکده آمریکایی «بروکینگز» با اشاره به کاندیداتوری «هاشمی رفسنجانی» در رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری ایران که قرار است در خردادماه برگزار شود، تصریح کرد که بازگشت او به ریاستجمهوری ایران احتمالاً جان دوبارهای به تمایلات و توهمات دیپلماتیک در حال حاضر خفته اروپا و حتی واشنگتن میدهد.

این اندیشکده آمریکایی به آغاز رقابتهای انتخاباتی در ایران اشاره کرد و گفت که «علی اکبر هاشمی رفسنجانی»، رئیسجمهور اسبق ایران در دقایق آخر برای کاندیداتوری انتخابات ریاستجمهوری ایران ثبتنام کرد تا کلاه خود را به داخل یک رقابت دیگر بیاندازد.

بروکینگز با اشاره به ثبتنام دقیقه 90 هاشمی در رقابت انتخابات ریاستجمهوری ایران گزارش کرد که دستکم در آغاز، این تحولات پرشور، شکل رقابت واقعی را در میان مجموعهای از کارگزاران دولت ایران که چشمگیرترین آنها «سعید جلیلی» مذاکره کننده ارشد هستهای ایران است، تحت الشعاع قرار میدهد.

این اندیشکده آمریکایی که پیشبینی نتیجه انتخابات ریاستجمهوری را با توجه به ثبتنام 686 نامزد در این رقابت، تقریباً غیرممکن دانست گزارش کرد.

این اندیشکده درباره کاندیداتوری رفسنجانی همچنین اعلام کرد که در بین چهرههای سیاسی مهم که تقریباً وزرا و نمایندگان سابق پارلمان هستند، رفسنجانی چهره شناخته شده تری است و افزود: رفسنجانی یکی از منتقدان «محمود احمدینژاد» رئیسجمهور ایران و همچنین انتخابات 2009 بوده است و بازگشت او به ریاستجمهوری ایران احتمالاً جان دوبارهای به تمایلات و توهمات در حال حاضر خفته دیپلماتیک اروپا و شاید حتی واشنگتن میدهد.

بروکینگز به انتقادات وارده به رفسنجانی اشاره کرد و نوشت: رئیسجمهور اسبق ایران با موانعی روبرو است که بسیاری از ناظران را متقاعد کرده بود که بحث مشارکت او در رقابتهای انتخاباتی ریاستجمهوری یک نوع شوخی و دست انداختن است و یکی از انتقادات وارده به او سن زیادش است زیرا او 79 سال دارد که تردیدهایی را درباره ظرفیتهای او به وجود آورده است و مسئله مشکلساز دیگر این واقعیت ناخوشایند است که رفسنجانی احتمالاً در بین رسانههای غربی بیش از رسانههای داخلی ایران از حوزه انتخاباتی پر شور و حرارتی برخوردار است. رفسنجانی در بین تشکیلات ایرانی، به حد گستردهای بعنوان یک انسان فاسد و از نظر ایدئولوژیکی غیرقابل اعتماد است و عموم مردم به طور کلی تلاش او برای احراز کرسی پارلمانی در سال 2000 را رد کردند و دور دوم انتخابات ریاستجمهوری 2005 از احمدینژاد حمایت کردند.

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

در جمع خبرنگاران
                          مشایی:طرح بحث رد صلاحیتها اصالت ندارد/شیخالاسلامی، رییس ستاد انتخاباتی من است
                          رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد با بیان اینکه طرح بحث رد صلاحیتها اصالت ندارند، اظهار داشت: این رویکرد، نگاهی منفی در جهت تحقق حماسه سیاسی است.

نظر

• نادری
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 519

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                            <:-p<:-p<:-p<:-p<:-p<:-p|-):x:x
                            آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2013/05/15, 18:28.

نظر

• نادری
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 519

در اصل توسط علی همتیان پست شده است View Post
                              پاسخهای شما
                              فتنه که نداشتیم نامه بی سلام و خداحافظی و عدم تمکین و جام زهر هم که اصلا نبوده رابطه با اسراییل هم که از همه چیز مهم تره فرزندان فاسد هم که نکته مثبتی است سلطنت طلب و بهایی و منافقین هم که وجود ندارن کلا مخالفی نداره این نظام از مجلس خبرگان هم که عزل نشده خبر حمایت علما هم که تکذیب نشده دو بار در انتخابات رد شده ولی دمش گرم و ....

اگه همه مطالب من نادرست باشه یه دلیل هست که همه به اون توجه میکنند
                              از نظر مخالفین ایشون تنها دلیلی که نباید وارد عرصه میشد اینه که تنها فردیه که احتمال مقابله با رهبری رو داره
                              اگه این موضوع نادرست باشه خیلی ها مخالفتی ندارن
                              :p:p:p
                              :p:p:p:p:p:p:p=))=)):)):)):))
                              آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2013/05/15, 18:29.

نظر

• شهریور
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 26

شایعات درباره تایید صلاحیت کاندیداها؛ رد صلاحیت مشایی، لنکرانی، کواکبیان و ...

شایعات و گمانه زنی ها درباره تائید صلاحیتهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری افزایش یافته است. در ساعات اخیر دو لیست متفاوت در این باره منتشر شده است.

به گزارش فرارو، فردا آخرین روز تصمیم گیری شورای نگهبان درباره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری است. البته شورای نگهبان می تواند این زمان را تا سقف پنج روز تمدید کند. اما شواهد حاکی از آن است که شورای نگهبان قصد تمدید انتخابات را ندارد.

ظهر امروز سایت عصر ایران، در گزارشی لیست دوازده نفره ای را از تائید صلاحیت شدگان انتخابات منتشر کرد.

براساس گزارش این سایت اکبر هاشمی رفسنجانی، علی اکبر ولایتی، محسن رضایی، حسن روحانی، محمدرضا عارف، محمد باقر قالیباف، غلامعلی حداد عادل، منوچهر متکی، سیدمحمدحسن ابوترابی فرد، سعید جلیلی، پرویز کاظمی و محمد شریعتمداری تائید صلاحیت شده اند.
                                [FONT=Tahoma][B][COLOR="#008000"]شخص صبور پیروزی را هرگز از دست نمی دهد هرچند طول بکشد[/COLOR][/B][/FONT]

نظر

در حال کار...
                                X