اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

روایت آقازاده از جلسه هسته ای سال 87 : رهبری حل مسأله را پذیرفتند ولی برخی ها زیر بار نرفتند/مشکل من با احمدی نژاد از همانجا شروع شد

هر زمان نشانه جدی (در موضوع هسته ای) از سوی غرب دیده شد مقام معظم رهبری فعال میشد و مسوولین را برای حل و فصل این قضیه به کار میگرفتند.

رضا آقازاده رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی در مصاحبه با ایسنا با اشاره به تحولات در بحث هستهیی در سال 87 گفت: در آن مقطع نشانههایی از سوی غربیها برای حل موضوع دیده شد و رهبری جلسهای ترتیب دادند که من هم در آن شرکت داشتم و نظراتم را گفتم مبنی بر اینکه میتوان با رویکرد جدید که از سوی غربیها مطرح شده است مساله را پیش برد و رهبری تصمیم گرفتند که رویکرد غربیها مورد توجه قرار گیرد و ما دنبال مساله برویم اما برخی زیر بار قضیه نرفتند.

وی اظهار کرد: معتقدم لازم نبود هزینههای سالهای بعد از 87 به کشور تحمیل شود.

رییس پیشین سازمان انرژی اتمی کشورمان در پاسخ به اینکه چه کسی و یا به چه دلیلی آن رویکرد عملی نشد، گفت: رییسجمهور نظر موافق با آن رویکرد نداشتند و اختلاف بنده با آقای احمدینژاد هم از همین جا شروع شد. آقای احمدینژاد تحلیلهایی داشتند و فکر میکردند نباید به سمت آن رویکرد برویم.

آقازاده از بیان جزئیات رویکرد و پیشنهاد غربیها در سال 87 خودداری کرد.

رضا آقازاده با 28 سال سابقه حضور مستمر در دولتهای مختلف پس از 4 سال، سکوتش را شکست و تاکید کرد نه ژنرالم و نه افسرده.

وی با وجود این که معتقد است موضوع هستهیی به دقیقه 90 رسیده، اما تاکید کرد که نباید روحانی را برای حل فوری و فوتی موضوع هستهیی در تنگنا گذاشت.

ژنرال نیستم

به گفته وی امروز درک جامعی در داخل کشور درباره موضوع هستهیی به صورت مشترک وجود دارد و غرب نمیتواند میان رهبری و دولت در تصمیمگیریهای کلان تفکیک به وجود آورد.

وی گفت: معتقد نیستم که ما ژنرالیم و سایرین که هستند گروهبان هستند و آنها باید بروند تا ژنرالها سر کار آیند. به نظر میرسد این دیدگاه یک توهم است.

آقازاده خاطرنشان کرد: لازم نیست انسان حتما وزیر و وکیل باشد تا بتواند در جامعه مفید باشد، میتواند در هر شرایطی قرار گرفت اگر واقعا قابلیتهایی داشته باشد برای جامعه و کشور مفید باشد. در این زمینه باید بگویم من کسی نبودم که کنار گذاشته شوم، خودم به دلیل اختلافنظرهایی که با آقای دکتر احمدینژاد درباره حل و فصل پرونده هستهیی داشتم کنار رفتم ، وقتی هم که کنار رفتم فکر میکردم بیرون از دولت هم باید مفید بود، بنابراین به نظر خودم کارهای قابل توجهی آغاز کردم و در این نزدیک به چهار سال هم موفقیتهای بسیار خوبی داشتم.
    وی خاطرنشان کرد: از آنجا که استرس دولتی کم است بازیافت بدنی بیشتری ایجاد میشود. من ورزش میکنم، استراحت میکنم و واقعا شادابی من پس از مسوولیت بسیار بیشتر بوده است.

روحانی و 3 پروژه

آقازاده در ادامه با بیان اینکه درباره برخی مشکلاتی که دولت آینده برای اداره کشور پیشرو دارد باید نکاتی در نظر داشت، گفت: آقای روحانی سه پروژه بسیار بزرگی پیشرو دارد. اگر بتواند این پروژهها را پیش ببرد به نظرم در چهار سال آینده خدمت بزرگی به کشور کرده است.

رییس پیشین سازمان انرژی اتمی کشورمان توضیح داد: یکی از این پروژهها موضوع امنیت اجتماعی چه از بعد اقتصادی و یا چه از بعد اجتماعی و سیاسی است. اینگونه نیست و که فقط یک وزارتخانه بتواند از عهده آن برآید. طبعا باید آقای روحانی وزارت کشور، اطلاعات، اطلاعات سپاه و نیروی انتظامی را مامور کند و بهترین موقعیت است که به صورت کمیتهای از آنها بخواهد که بحث امنیت اجتماعی و اقتصادی کشور را سر و سامان دهند و میتواند این کمیته را زیر پوشش دبیرخانه شورای امنیت قرار دهد و تعریف کند که در یک سال آینده از شما میخواهم آرامش را به جامعه برگردانید و از آنها بخواهد که این حرکت را انجام دهند البته کار سادهای نیست و بسیاری از چیزها به هم خورده است و یا بعضی موضوعات نیاز به اصلاح دارد.

وی توضیح داد: مثلا جمعیتی در شرایط کنونی بخشی از سرمایههای خود را خارج کردهاند. برای اینکه امنیت آنها تامین شود ابتدا باید برای آنها اطمینان خاطر فراهم کنند، لازمه آن ایجاد قوانین و مقررات است تا آرامش ایجاد شود. بر مبنای آن میتوانند به تدریج سرمایههای قابل توجهی که به اعتبار گزارشهای سیستمهای دولتی از کشور خارج شده است برگردند.

آقازاده گفت: پروژه دومی که به نظر میرسد موضوع روز آقای روحانی است و به صورت جدی از مطالبات مردمی است بحث اقتصادی است. به نظر من اگر آقای روحانی درگیر سیاستهای مالی شود موفق نخواهد شد. ایشان باید اولویت خود را بر سیاستهای پولی بگذارد. در سیاستهای پولی موضوعات بسیار متنوعی وجود دارد که بسیار اهمیت دارد. وزارت اقتصاد، سازمان برنامه و بودجه و حتی مجلس و ارگانهای دیگری که ذینفع در این موضوع هستند باید این را به صورت پروژهای تعریف کرده و سریعا هم درباره آن اقدام کنند.

رییس پیشین سازمان انرژی اتمی کشورمان اظهار کرد: موضوعات متنوع زیادی در سیاستهای پولی وجود دارد از جمله مساله تورم و نقدینگی و بسیاری از شاخصهای جدی امروز اقتصادی ما که تحت لوای سیاستهای پولی قرار دارد. مثلا ما در شرایط کنونی ذخایر زیادی طلا داریم که چندان خاصیتی ندارند. اگر بتواند برای جمعآوری نقدینگی که موضوع بسیار جدی است طلا به بازار عرضه شود تا نقدینگی جمع شود بسیار موثر است نه اینکه دوباره پول را به بازار تزریق کند بلکه باید یا از گردونه پولی خارج کند و یا اینکه این پول را در جایی ذخیره کند. در شرایط کنونی کارخانجات و مراکز تولیدی که آسیب دیدهاند با بهره کم و کوتاه مدت میتوانند وام دریافت کنند. این کارها تولید و پول را برمیگرداند به جاهای اصلی خودش، تا اینکه بخواهد مثلا دلارفروشی ایجاد شود.

وی ادامه داد: موضوع سومی که آن را به صورت پروژه در پیشروی آقای روحانی میبینم مساله هستهیی کشورمان است. معتقدم موضوع هستهیی به دقیقه 90 رسیده است. واقعا امروز هم غرب و هم ایران باید وارد مذاکره جدی شوند. البته از آنجا که در جریان کارها بودم و در مجموع اطلاعات کاملی از گذشته موضوعات هستهیی دارم باید درباره این موضوع برنامههای ویژهای داشت. در دقیقه 90 هر طرفی که نفس بیشتری داشته باشد برنده موضوع است، ما نباید آقای روحانی را در تنگنایی قرار دهیم که به صورت فوری و فوتی بخواهد این موضوع را حل کند.

آقازاده گفت: از آنجا که در جریان موضوعات هستم اطلاع دارم هر زمان نشانه جدی از سوی غرب دیده شد مقام معظم رهبری فعال میشد و مسوولین را برای حل و فصل این قضیه به کار میگرفتند.

در سال 87 نشانههایی از سوی غربیها برای حل موضوع دیده شد و رهبری جلسهای ترتیب دادند که من هم در آن شرکت داشتم و نظراتم را گفتم مبنی بر اینکه میتوان با رویکرد جدید که از سوی غربیها مطرح شده است مساله را پیش برد و رهبری تصمیم گرفتند که رویکرد غربیها مورد توجه قرار گیرد و ما دنبال مساله برویم، اما برخی زیر بار قضیه نرفتند.

وی اظهار کرد: در گذشته شاهد بودیم که هر وقت از طرف غربیها علامتی جدی مشاهده میشد رهبری در آن موضوع فعال میشدند و تلاش میکردند موضوع را حل کنند و جفاست که فکر کنیم رهبری نمیخواسته است موضوع هستهیی حل شود. مقاطعی بود که ما مجریان خوب عمل نکردیم.

رییس پیشین سازمان انرژی اتمی کشورمان در پاسخ به ایسنا مبنی بر اینکه چه کسانی و یا گروهی معتقدند که رهبری نمیخواسته است موضوع هستهیی حل شود؟ گفت: برخی مواقع این بحث مطرح میشد و در مناظرههای انتخاباتی به ویژه مناظره سوم حرفهایی مطرح شد که چنین معنایی در آن وجود داشت.

بحث های هسته ای در سال 78

آقازاده با اشاره به تحولات در بحث هستهیی در سال 87، گفت: در آن مقطع نشانههایی از سوی غربیها برای حل موضوع دیده شد و رهبری جلسهای ترتیب دادند که من هم در آن شرکت داشتم و نظراتم را گفتم مبنی بر اینکه میتوان با رویکرد جدید که از سوی غربیها مطرح شده است مساله را پیش برد و رهبری تصمیم گرفتند که رویکرد غربیها مورد توجه قرار گیرد و ما دنبال مساله برویم اما برخی زیر بار قضیه نرفتند.

وی اظهار کرد: معتقدم لازم نبود هزینههای سالهای بعد از 87 به کشور تحمیل شود.

رییس پیشین سازمان انرژی اتمی کشورمان در پاسخ به اینکه چه کسی و یا به چه دلیلی آن رویکرد عملی نشد، گفت: رییسجمهور نظر موافق با آن رویکرد نداشتند و اختلاف بنده با آقای احمدینژاد هم از همین جا شروع شد. آقای احمدینژاد تحلیلهایی داشتند و فکر میکردند نباید به سمت آن رویکرد برویم.

آقازاده از بیان جزئیات رویکرد و پیشنهاد غربیها در سال 87 خودداری کرد.

روحانی و مسئله هسته ای

وی با بیان اینکه آقای روحانی در جریان جزئیات مساله هستند و میتواند با تیمی که تشکیل میدهد این موضوع را با رویکردی صحیح به نتیجه برسانند، افزود: ما در سال 87 اعتقاد داشتیم از لحاظ فنی به قابلیت لازم در عرصه هستهیی رسیدهایم و بعد از آن موضوع ابعاد توسعهای پیدا میکند. ظرفیتی که در زمینه هستهیی در کشور ایجاد شده است به نقطهی قابل قبولی رسیده و دنیا هم متوجه این مساله شده است. دانش هستهیی با تمام مشقتهایش بومی شده است و معتقدم میتوان با مشارکت دیگران در این عرصه پیش برویم و به جای آنکه هزینه بدهیم، پیشرفت کنیم.

رییس پیشین سازمان انرژی اتمی کشورمان با تاکید بر اینکه باید وارد یک مذاکره جدی با 1+5 شویم، گفت: مساله اصلی بین ما "اعتمادسازی" است. هم آنها و هم ما باید به سمت اعتماد متقابل رویم و بیاعتمادیهای شکل گرفته را رفع کنیم. تیم آقای روحانی باید وارد مباحث عملی و جدی شوند. همچنین توصیهام به غربیها این است که اعمال تحریمها کارآیی ندارد، آنها هر کاری که میتوانستند انجام دادند اما دیدند که اراده کنار گذاشتن فعالیتهای هستهیی در ایران وجود ندارد. غربیها باید بیشتر از آنکه به تهدید و تحریم علیه ایران بپردازند جنبههای عملی تفاهم و تعامل را فعال کنند. البته من معتقدم غربیها به این مساله نیز توجه دارند.

آقازاده که از سال 64 تا 76 وزیر نفت دولتهای میرحسین موسوی و هاشمی رفسنجانی بوده است و از سال 76 تا سال 88 ریاست سازمان انرژی اتمی را بر عهده داشته است در ادامه این گفتوگو گفت: در مقاطعی غربیها به دنبال آن بودند که تعلیق ایجاد شود اما اکنون تقریبا این مساله در دستور کار آنها نیست. آنها امروز تمرکزشان بر غنیسازی 20 درصد یا بالاتر است. تاریخ مصرف مساله تعلیق گذشته است.

وی اضافه کرد: من در آن سالها مخالف هرگونه تعلیق بودم و اکنون نیز مخالف تعلیق هستم. بحث دانش هستهیی یک قابلیت است. من در آن دوران اصرار داشتم که باید به این قابلیت برسیم و دانش هستهیی ایجاد شود تا موانع موجود برطرف شود و به نقطهای برسیم که غیرقابل برگشت باشد. اکنون این قابلیت به وجود آمده است.

رییس پیشین سازمان انرژی اتمی کشورمان تصریح کرد: امروز باید مذاکرات شفاف برگزار شود. نکته کلیدی این است که کسی نباید مذاکرات را در قالبهای ابهام پیش برد. باید شفافسازی انجام شود، هم غربیها و هم ما مقاصد خود را شفاف بیان کنیم. در گذشته ابهامات میان طرفین زیاد شده و طرفها نسبت به یکدیگر شکاک بودند اما این واقعیت موجود نیست.

وی ادامه داد: واقعا در ایران ابهامی وجود ندارد که ما نتوانیم آن را حل کنیم و این مسائل چیزی نیست که آقای روحانی نتواند آن را حل کند.

پاسخ به انتقادات روحانی

رییس پیشین سازمان انرژی اتمی کشورمان در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه حسن روحانی در کتابش نسبت به عملکرد شما انتقاداتی بیان کرده است، نظر شما نسبت به این انتقادات چیست، گفت: اکنون زمان گلهگذاری نیست.

وی در ادامه اظهاراتش در پاسخ به اینکه اگر در این باره اظهارنظری نکنید ممکن است عملکرد شما زیر سوال برود، افزود: عیبی ندارد بگذارید زیر سوال برود.

وی اضافه کرد: در طول شانزده سال گذشته ما عنادی برای حل نکردن موضوع هستهیی نداشتیم، تنها شرایط فراهم نبود. اکنون غربیها متوجه هستند که موضوع هستهیی مسالهای نیست که ایران از آن گذشت کند. آقای روحانی نیز در این زمینه همانقدر استقامت دارند که مقام معظم رهبری به همان اندازه استقامت دارند و من نیز همین نظر را دارم. اختلاف نظری در این باره وجود ندارد. ما باید غربیها را به این نتیجه برسانیم که مساله هستهیی ایران چیزی نیست که بتوانند از مسیر تحریم از ما باجخواهی کنند. اکنون زمان مذاکرات جدی فرا رسیده است. غربیها همه کارهایی که میتوانستند را انجام دادند.
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

این خوراکی ها مخصوص زیبا شدن شما
      بسیاری از ما تا به حال از خواص شکلات شنیده ایم اما این نکته را باید به آنها اضافه کرد که شکلات حاوی مقدار زیادی فلاونوئید است که میتواند در کنار سایر آنتیاکسیدانها از پوست شما مراقبت کند.

خورد و خوراک در تمامیفعالیتهای بدن ما تاثیر میگذارد و میتواند باعث به وجود آمدن مشکلات یا برطرف شدن بیماریهای مختلف شود از همین رو باید به موادی که میخوریم دقت داشته باشیم.

سلامت پوست از جمله مواردی است که ارتباط مستقیمیبا نحوه تغذیه دارد و از همین رو باید به موادی که می خورید دقت داشته باشید تا پوست شما را دچار آسیب نکنند. همچنین شما میتوانید زیبایی و طراوت پوستتان را با خوردن خوراکیهای مفید تضمین کنید.

چای: چای یک نوشیدنی بسیار خوب برای پوست است و البته به دیگر اعضای بدن نیز کمکهایی را میکند. چای دارای آنتیاکسیدانهای مهم برای پوست است و میتواند به از بین رفتن رادیکالهای آزاد سطح پوست کمک کند. بهترین چای برای پوست نوع سیاه آن است و البته باید در نظر داشته باشید که استفاده بیش از اندازه از آن میتواند مشکلساز باشد. روزانه دو لیوان چای میتواند پوست شما را شفاف و جوان کند.

بادام: یک خوراکی بسیار خوشمزه و البته مقوی برای تمامیاعضای بدن بادام است و از این خوراکی بهتر است در حالت خام استفاده کنید. بادام حاوی آنزیمهایي است که میتواند پوست و موی شما را تقویت کرده و از چروکیده شدن پوست به خوبی جلوگیری کند. این خوراکی میتواند بهعنوان یکی از تنقلات روزانه شما نیز استفاده شود.

شکلات تلخ: بسیاری از ما تا به حال از خواص شکلات شنیده ایم اما این نکته را باید به آنها اضافه کرد که شکلات حاوی مقدار زیادی فلاونوئید است که میتواند در کنار سایر آنتیاکسیدانها از پوست شما مراقبت کند. این خوراکی بهعنوان یک ضدآفتاب طبیعی شناخته میشود بهطوری باعث میشود که مقدار زیادی از آسیب های ناشی از پرتوهای مضر خورشید خنثی شوند.

ماست: یکی از خوراکیهای بسیار پر استفاده ماست است. استفاده از ماست آن هم از نوع طبیعی و بدون مواد افزودنی میتواند پوست شما را همیشه با طراوت نگاه دارد. کلسیم در ماست بسیار زیاد است و باعث میشود تا پوست شما جوان به نظر برسد. پزشکان توصیه میکنند تا روزانه حداقل یک کاسه ماست مصرف کنید.

قهوه: نوشیدنی دیگری که میتواند به زیبایی پوست شما کمک کند قهوه است. این نوشیدنی حاوی مقدار زیادی کافئین است و میتواند از پوست شما در مقابل چین و چروکها مراقبت کند. قهوه همچنین یک نوشیدنی بسیار مفید برای زمانی است که پوست شما دچار خشکی شده است.

منبع: پي سي پارسي
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

رحيمي: مانند احمدي نژاد يافت نمي شود!

رحیمی با اشاره به فعاليت هاي دولت خدمتگزار عدالت محور افزود: دولت نهم و دهم در همه امور پيشتاز بوده؛ به گونه اي كه در زمان خلقت بشر تا به حال هيچ دولتي به اين گستردگي فعاليت ارائه نداده و مشكلات مردم را حل نكرده است.
        معاون اول رييس جمهوري با اشاره به فعاليت هاي صورت گرفته در دولت نهم و دهم گفت: در خدمت به مردم كسي مانند احمدي نژاد يافت نمي شود.

به گزارش خبرنگار ايرنا، محمدرضا رحيمي عصر سه شنبه در همايش واگذاري هشت هزار واحد مسكن مهر استان خوزستان در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشكي دزفول افزود: مديران و مسؤولان بسياري عاشق خدمت به مردم هستند اما هيچ كس مانند احمدي نژاد نمي شود.

وي با اشاره به فعاليت هاي دولت خدمتگزار عدالت محور افزود: دولت نهم و دهم در همه امور پيشتاز بوده اما در بحث مسكن مهر حرف اول را مي زند؛ به گونه اي كه در زمان خلقت بشر تا به حال هيچ دولتي به اين گستردگي فعاليت ارائه نداده و مشكلات مردم را حل نكرده است.

رحيمي افزود: امروز هشت هزار واحد مسكن مهر در استان خوزستان افتتاح شد و افتتاح يك ميليون و ۵۰۰ هزار واحد ديگر به دولت يازدهم و دكتر روحاني سپرده شد كه در مرحله پيشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصدي هستند.

وي با بيان اينكه دولت ۱۲۰ هزار ميليارد تومان در زمينه وام مسكن هزينه كرده است، افزود: با تمام مزاحمت هاي صورت گرفته و سنگ اندازي هاي دشمنان داخلي و خارجي، دولت نهم و دهم در همه امور پيشتاز بوده است.

رحيمي گفت: غرب به بهانه انرژي هسته اي با شديدترين تحريم ها سعي در متوقف كردن فعاليت هاي دولت داشت اما با تلاش روز افزون دكتر احمدي نژاد و مسؤولان لايق، اين امر محقق نشد.

وي گفت: دولت احمدي نژاد با فعاليت هاي صورت گرفته در جهان پيشتاز است. معاون اول رييس جمهوري كه وزير راه و شهرسازي، وي را همراهي مي كرد، روز سه شنبه در رأس هيأتي به استان خوزستان سفر كرد.

در اين سفر يكروزه چند طرح مهم مسكن مهر و پروژه هاي مهم بندري درخوزستان افتتاح شد.رحيمي همچنين در دومين همايش بين المللي صنايع تكميلي پتروشيمي در منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي ماهشهر حضور يافت.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

ارتش: به دنبال کودتا نیستیم/البرادعی نماینده مخالفان شد/درخواست رئیس ستاد ارتش از مرسی: کناره گیری کن/العربيه: ارتش به زودي قدرت را به شوراي رياست جمهوري تحويل مي دهد/اخوانی ها با برگزاری همه پرسی موافقت کردند اما خیرت شاطر نگذاشت

مرسي ضرب الاجل ارتش را رد کرد/حزب سلفي النور خواستار برگزاري انتخابات زودهنگام شد/رهبر اخوان المسلمين مصر: براي مقابله با کودتا بايد خون داد /تماس مرسی با اوباما/روحانيون الازهر به تظاهرکنندگان در ميدان التحرير پيوستند/نخست وزير مصر استعفا کرد/نيروهاي مسلح مصر شوراي مشورتي را منحل مي کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : محمد مرسی رئیس جمهور مصر بامداد امروز سه شنبه ضرب الاجل 48 ساعته ارتش را برای پاسخگویی به درخواست های مردم رد کرد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از خبرگزاری فرانسه، مرسی تاکید کرد مصر اجازه هیچ عقب گردی را در هیچ شرایطی نمی دهد.

ارتش مصر به مرسی 48 ساعت فرصت داده است درخواست های مردم را محقق کند در غیر این صورت نقشه راهی را برای برون رفت از بحران به اجرا در خواهد آورد.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد مرسی تاکید کرده است بیانیه ارتش و ضرب الاجل 48 ساعته آنها به مسئولان سیاسی برای دستیابی به تفاهم سبب پراکندن بذر آشوب در کشور خواهد شد.

مرسی خاطر نشان کرد برخی از اظهاراتی که در پیام ارتش بر آن تاکید شده به حدی است که ممکن است در فضای پیچیده کنونی بذر آشوب را بپراکند.

ریاست جمهوری مصر افزود در مسیری که از پیش در جهت آشتی ملی گسترده و بر مبنای تمایل مردم مصر تعیین شده است گام بر می دارد و به هر گونه بیانیه یا اظهار نظری که تشدید کننده اختلاف میان شهروندان باشد توجهی نخواهد کرد.

ارتش: به دنبال کودتا نیستیم

نیروهای مسلح مصر روز دوشنبه این مسئله را که بیانیه قبلی فرمانده ارتش به معنی کودتای نظامی در این کشور است رد و اعلام کرد هدف ارتش تنها تحت فشار قرار دادن سیاستمداران به توافق با یکدیگر بوده است .

رياست جمهوري مصر کنفرانس مطبوعاتي خود را لغو کرد

تلویزیون سوریه لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد: ریاست جمهوری مصر کنفرانسی مطبوعاتی را که قرار بود در واکنش به بیانیه ارتش برگزار کند لغو کرد.
          این شبکه به جزئیات بیشتر این خبر اشاره نکرد.

تظاهرات اخوان المسلمين و احزاب سلفي در قاهره

شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبری فوری از برگزاری تظاهرات گسترده حامیان اخوان المسلمین، احزاب اسلامی و احزاب سلفی در قاهره خبر داد.

این شبکه اعلام کرد: مسیر تظاهرات حامیان مرسی مشخص نیست و گفته می شود که شرکت کنندگان مسلح هستند.

ارتش مصر اعلام کرد بي طرف خواهد ماند

سخنگوی نیروهای مسلح مصر اعلام کرد ارتش به کودتا ایمان ندارد و از هیچ طرف سیاسی حمایت نخواهد کرد.

هشدار ارتش در مورد افرادي که لباس نظامي به تن کرده اند

ارتش مصر به مردم درباره افرادي که لباس نظامي به تن کرده اند هشدار داد.

نیروهای مسلح مصر به مردم این کشور درباره افرادی که لباس نظامیان را به تن کرده اند هشدار داد.

روز دوشنبه رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا با همتای مصری خود گفتگو کرده است.

حزب سلفي النور خواستار برگزاري انتخابات زودهنگام شد

حزب سلفی النور مصر از محمد مرسی رئیس جمهور این کشور خواست برای حفظ منافع عالی کشور انتخابات زودهنگام برگزار کند.این شبکه به جزئیات بیشتر این خبر اشاره نکرد.

تماس مرسی با اوباما

مرسي در تماس تلفني با اوباما گفت براي تغيير دموکراتيک گام بر مي دارد

دفتر ریاست جمهوری مصر اعلام کرد مرسی در تماس تلفنی با اوباما تاکید کرده است که براساس قانون اساسی مصر، برای تغییر دموکراتیک در مصر گام بر می دارد.

شمار وزراي مستعفي مصر به يازده وزير رسيد

با استعفای محمد کامل عمرو وزیر امور خارجه مصر، شمار وزرای دولت این کشور که در حمایت از تظاهرکنندگان استعفا کردند به یازده وزیر رسید.

به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، با استعفای یازده وزیر مصری محمد مرسی رئیس جمهور با هشام قندیل نخست وزیر این کشور در مورد چگونگی تعامل با استعفای این وزرا گفتگو کرد.

هشت عضو مجلس مشورتی مصر هم در حمایت از خواسته های تظاهرکنندگان استعفا کردند.

بازداشت 15 محافظ یکی از رهبران اخوان المسلمین

مصری الیوم از بازداشت 15 محافظ یکی از رهبران اخوان المسلمین خبر داد.

نیروهای امنیتی مصر 15 محافظ خیرت شاطر را بازداشت کردند.

پیش از بازداشت انان، درگیری مسلحانه بین نیروهای امنیتی و محافظان خیرت شاطر در گرفت.

روحانيون الازهر به تظاهرکنندگان در ميدان التحرير پيوستند

شماری از روحانیون الازهر به تظاهرکنندگان مخالف محمد مرسی رئیس جمهور مصر در میدان التحریر قاهره پیوستند.

به گزارش المصریه، تظاهرکنندگان در میدان التحریر قاهره استعفای پی در پی اعضای کابینه محمد مرسی را سرآغاز سرنگونی نظام حاکم می دادند.

وزراي نفت، دارايي و برنامه ريزي مصر هم استعفا کردند

وزرای نفت، دارایی و برنامه ریزی مصر استعفا کردند. پیش از این یازده وزیر کابینه مصر، دو سخنگوی ریاست جمهوری، مشاور نظامی رئیس جمهور، شماری از استانداران و اعضای مجلس مشورتی این کشور و نیز علاء الحدیدی سخنگوی نخست وزیری مصر استعفای خود را اعلام کرده بودند.

نخست وزير مصر استعفا کرد

العربیه نوشت: هشام قندیل نخست وزیر مصر استعفای خود را به محمد مرسی رئیس جمهور این کشور تقدیم کرد.

وزير ورزش مصر از سمت خود استعفا کرد

شبکه تلویزیونی العالم اعلام کرد: وزیر ورزش مصر از سمت خود استعفا کرد.

مخالفان مصري البرادعي را به عنوان نماينده خود انتخاب کردند

مخالفان مصری روز سه شنبه اعلام کردند محمد البرادعی رییس سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی را به عنوان نماینده خود و برای آماده سازی انتقال سیاسی در این کشور انتخاب کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره ، «جبهه 30ژوئن» که بیشتر گروه ها و جنبش های مخالف محمد مرسی رییس جمهور مصر در آن حضور دارند در بیانیه ای اعلام کرد البرادعی صدای آنان خواهد بود.

در این بیانیه آمده است:«این جبهه مسئولیت حصول اطمینان از اجرای مطالبات مردم مصر و آماده سازی نقشه راه مخالفان برای انتقال سیاسی را به البرادعی واگذار می کند.»

این جبهه که نام خود را از تظاهرات بزرگ روز یکشنبه که برای کناره گیری مرسی از قدرت ترتیب داده شده بود ،اقتباس کرده است، رییس جمهور مصر را به خیانت به آرمان های دموکراتیک انقلاب بر ضد حسنی مبارک در سال 2011 متهم می کند.

کاخ سفيد محمد مرسي را به برگزاري انتخابات زودهنگام ترغيب کرد

شبکه تلویزیونی المیادین اعلام کرد یک مقام آمریکایی به سی ان ان گفت: کاخ سفید محمد مرسی رییس جمهور مصر را به برگزاری انتخابات زودهنگام ترغیب کرده است.

ارتش مصر پيشنهاد برگزاري انتخابات زودهنگام داد

شبکه تلویزیونی بی بی سی گزارش داد: نقشه راه ارائه شده ارتش مصر برای حل مشکلات کشور شامل انتخابات ریاست جمهوری نیز هست.

رهبر اخوان المسلمين مصر: براي مقابله با کودتا بايد خون داد

شبکه خبری پرس تی وی در خبری فوری اعلام کرد، رهبر اخوان المسلمین مصر خواستار شهادت و خون دادن در مبارزه با کودتا در این کشور شد.

السيسي از مرسي خواست از سمتش کناره گيري کند

شبکه تلویزیونی العربیه لحظاتی پیش در خبری فوری به نقل از روزنامه مصری « الجریده » اعلام کرد السیسی، رییس ستاد ارتش مصر، از مرسی خواسته است برای جلوگیری از ریخته شدن خون مردم مصر از سمتش کناره گیری کند.

واکنش القاعده به تحولات مصر

المیادین طی خبری کوتاه گزارش داد، القاعده اعلام کرده است که بزودی در تحولات مصر مداخله می کند.

طرفداران و مخالفان مرسي در استان هاي قاهره و اسکندريه درگير شدند

شبکه تلویزیونی العربیه اعلام کرد طرفداران و مخالفان محمد مرسی رییس جمهور مصر در مناطق مختلفی از استان های قاهره و اسکندریه درگیر شدند.

بالگردهاي ارتش مصر بالاي سر مخالفان مرسي به پرواز درآمدند

شبکه تلویزیونی العربیه اعلام کرد بالگردهای نظامی ارتش مصر بالای سر تظاهرکنندگان مخالف مرسی در استان اسکندریه به پرواز درآمدند.

نيروهاي مسلح مصر شوراي مشورتي را منحل مي کند

شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد نیروهای مسلح مصر عمل به قانون اساسی را به حال تعلیق درمی آورد و مجلس مشورتی را بر اساس یک نقشه راه سیاسی منحل می کند.

خيرت الشاطر با همه پرسي گذاشتن رياست جمهوري مرسي مخالفت کرد

شبکه تلویزیونی العربیه لحظاتی پیش در خبری به نقل از روزنامه مصری « الاهرام » اعلام کرد گروه اخوان المسلمین در صدد ارائه طرح به همه پرسی گذاشتن ریاست جمهوری مرسی بودند ولی خیرت الشاطر از رهبران بلندپایه این گروه مخالفت کرد.

ادعاي العربيه: ارتش مصر به زودي قدرت را به شوراي رياست جمهوري تحويل مي دهد

شبکه تلویزیونی العربیه لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد ارتش به زودی قدرت را به شورای ریاست جمهوری تحویل می دهد.

محسن راضي از رهبران حزب آزادي و عدالت مصر بازداشت شد

شبکه تلویزیونی المیادین به نقل از خبرنگار خود در مصر اعلام کرد محسن راضی از رهبران حزب آزادی و عدالت این کشور در منطقه القلیوبیه بازداشت شده است.

معاون سابق رييس الازهر: شيخ قرضاوي اخواني و از قطر اخراج شده است

شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد شیخ محمود عاشور معاون سابق رییس الازهر گفت: شیخ یوسف قرضاوی اخوانی است. از گروه اخوان المسلمین حمایت می کند و از قطر اخراج شده است.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

هوسیچ در واکنش به انتقادات درباره اینکه چرا به انجیل سوگند یاد نکرده است گفت که این تصمیمی درست بوده است چون او به دلیل مسلمان بودن باید به کتاب آسمانی دین خود سوگند یاد می کرده است.

نخستین عضو مسلمان کابینه استرالیا در مراسم تحلیف خود به قرآن سوگند یاد کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری آناتولی " اد هوسیچ" به عنوان مشاوربوسنیایی تبار نخست وزیر استرالیا امروز در ساختمان نخست وزیری در کانبرا در مراسم تحلیف به قرآن سوگند یاد کرد.

هوسیچ در واکنش به انتقادات درباره اینکه چرا به انجیل سوگند یاد نکرده است گفت که این تصمیمی درست بوده است چون او به دلیل مسلمان بودن باید به کتاب آسمانی دین خود سوگند یاد می کرده است.

هوسیچ که نماینده حزب کارگر در پارلمان استرالیا است اعلام کرده است که اقدام او به عنوان یک مسلمان در چارچوب دموکراسی عملی کاملا مرسوم و معمول است و کسانی که از او انتقاد می کنند نباید این مساله را سبب تحریک جامعه علیه او کنند.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

دردسرهای جدید حماس پس از فاصله گرفتن از ایران

حماس پس از ایران، قطر را نیز از دست میدهد؟

هنوز مدت زمان زیادی از آخرین اظهارنظرهای مقامات ارشد جنبش حماس درباره تیرگی روابط این جنبش با ایران بر سر سوریه نمیگذرد که تغییر هیأت حکمرانی در قطر، نگرانیهای جدیدی برای رهبران حماس درست کرده است. بر پایه برخی گمانهها، این جنبش که با آرزوهای فراوان روابط خود با ایران را فدای مواضع جانبدارانه در سوریه کرده، اینک در معرض ضربهای جدید قرار گرفته است.

به گزارش «تابناک»، انتقال قدرت در قطر از شیخ حمد به فرزندش شیخ تمیم، نگرانیهایی را در جنبش حماس پدید آورده است. حماس ترس آن را دارد که این انتقال قدرت، به تغییر ماهیت روابط این جنبش با قطر منجر شود. این نگرانیها به ویژه از آن جهت تشدید میشود که هم اکنون مقر دفتر سیاسی حماس و نیز شخص خالد مشعل، در کشور قطر است.

سایت تحلیلی «المانیتور» در مطلبی با اشاره به این نگرانیها مینویسد، تغییر کادر رهبری در قطر، حماس را یاد تجربیات تلخ گذشتهاش در اردن انداخته است. زمانی که ملک عبدالله دوم پس از درگذشت پدرش در اردن به قدرت رسید، حماس را وادار به ترک این کشور کرد.

یک منبع آگاه فلسطینی ـ که نخواسته نامش فاش شود ـ به المانیتور گفته، حماس از چند ماه پیش از برنامه امیر قطر برای واگذاری قدرت به فرزندش باخبر بوده است. این جنبش همچنین از تدارکات دولت قطر برای انتقال مسالمتآمیز قدرت آگاهی داشته است.

این منبع اظهار داشته، در حالی که خالد مشعل روابط شخصی مستحکمی با امیر سابق قطر داشت، رهبران حماس نگرانند که نتوانند مشابه این روابط را با امیر جدید برقرار کنند. این امر به ویژه از آن جهت است که اولویت امیر جدید، رتق و فتق امور داخلی است و در کوتاه مدت، روابط خارجی را در دستور کار اصلی خود قرار نمیدهد.

اما از سوی دیگر، برخی منابع وابسته به حماس مدعی هستند حضور رهبران این جنبش در قطر، برای حکومت این کشور بسیار مهم بوده و تحولات مربوط به انقلابهای عربی و نیز بحران سوریه، دلیل اصلی این اهمیت بوده است.

به هر حال، در سالهای اخیر، قطر همواره پناهنگاه خوبی برای حماس به شمار رفته است. پس از تیرگی روابط این جنبش با اردن، شهر دوحه موقت میزبان دفتر سیاسی حماس بود و اکنون نیز پس از گسست روابط میان حماس و دولت سوریه، بار دیگر چنین نقشی را برای این جنبش بازی میکند.

با وجود این، منابع وابسته به حماس میگویند هنگامی که هیأت رهبری حماس، سوریه را ترک کردند، در کشورهای عربی پراکنده شدند. آنها با در پیش گرفتن اقدامی احتیاطی، از استقرار در یک مکان خودداری کردند تا از پیامدهای بی ثباتی حاضر در منطقه در امان بمانند و گزینههای بدیلی را نیز برای استقرار داشته باشند.

از سوی دیگر، هرچند تمیم در نخستین سخنرانی خود بر احترام به تعهدات منطقه ای و بینالمللی کشورش تأکید کرد، به نظر میرسد نگرانی حماس همچنان ادامه دارد، زیرا «عزت الرشق»، عضو دفتر سیاسی این جنبش از تمیم خواسته «از شیوه پدرش در حمایت از مردم فلسطین» ادامه دهد.

به هر حال، آن گونه که از مطلب المانیتور برمیآید، پس از آنکه به سبب حمایت حماس از گروههای شورشی سوری، روابط این سازمان با دو متحد اصلی خود یعنی ایران و سوریه تیره شد، اینک تیرگی روابط این سازمان با قطر نیز محتمل است، حال آن که رهبران حماس گمان میکردند خواهند توانست با حمایت قطر، به در پیش گرفتن موضعی جدید در منطقه دست زده و حتی خود را در تقابل با منافع ایران نیز قرار دهند.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

فرمانده ناجا: آمدن دولت جدید تغییری در گشت ارشاد ایجاد نمیکند

به گفته فرمانده نیروی انتظامی آمدن دولت جدید باعث تغییر در طرح امنیت اجتماعی نمیشود. اسماعیل احمدیمقدم اتمام دوره فرماندهیاش را نیز در حیطه اختیارات رهبر خوانده و گفته است که این امر با تغییر دولت ارتباطی ندارد.

اسماعیل احمدیمقدم، فرمانده نیروی انتظامی، روز سهشنبه (۱۱ تیرماه) گفت که با آمدن دولت جدید تغییری در روند طرح امنیت اخلاقی ایجاد نمیشود. او شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی را تصمیمگیرنده در مورد این طرح دانسته و گفت: «این شورا و نهادها تصمیمگیرنده هستند و تصمیمگیریهای ملی، مقطعی نیست اما طبیعی است که رییسجمهور سلیقه بهتری داشته باشد و ما از این نگاه استقبال میکنیم.»

فرمانده نیروی انتظامی همچنین اتمام دوره کاریاش را امری خواند که با تغییر دولت ارتباطی ندارد و در حیطه اختیارات فرمانده کل قوا، آیتالله خامنهای، قرار میگیرد. به گفته او سال گذشته حکم فرماندهی وی به مدت دو سال تمدید شده است. آقای احمدیمقدم اضافه کرده است که این امر دلیلی در ادامه داشتن فرماندهی تا روز آخر نیست و تعیین تاریخ برای شروع و اتمام فرماندهی تنها برای "تعیین مسیر مدیریت" است.

اسماعیل احمدیمقدم ۵۲ سال دارد و تیرماه سال ۱۳۸۴ به عنوان ششمین فرمانده نیروی انتظامی ایران طی حکمی از سوی رهبر به این مقام منصوب شد. او یکی از نزدیکان و حامیان محمود احمدینژاد، رئیسدولت دهم، به شمار میرود.

برخورد نیروی انتظامی با شهروندانی که پوشش آنها غیراسلامی خوانده میشود، بخشی از طرحی است که چند ماه پس از روی کار آمدن محمود احمدینژاد در دیماه ۱۳۸۴ زیر عنوان "راهکارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب" به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

آقای احمدیمقدم چندی پیش گفته بود که اگر نیروی انتظامی در برابر انتقادها سرسختانه مقاومت نکند، "بیحجابی در ایران رسمی خواهد شد."

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

رحیمی: از زمان حضرت آدم(ع) تاکنون هیچ پروژهای مثل مسکن مهر نبوده است!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس: معاون اول رئیس جمهور گفت: از زمان حضرت آدم(ع) تاکنون برای هیچ پروژهای چون مسکن مهر کار نشده است.

محمدرضا رحیمی شامگاه سهشنبه در آئین افتتاح واحدهای مسکن مهر این استان اظهار کرد: امروز پیشرفت مسکن مهر شهرستان دزفول مرهون سهم آورده به موقع متقاضیان مسکن مهر این شهرستان است و باید برای دیگر شهرستانها نیز این موضوع یک الگو باشد.

وی افزود: خوشبختانه مسکن مهر در محدودههای خوبی دایر شده است و این امر باعث استقبال مضاعف متقاضیان از واحدهای مسکن مهر شده است.

معاون اول رئیس جمهور با تشکر از تلاشهای استاندار خوزستان برای حمایت از مسکن مهر استان خوزستان عنوان کرد: اگر امروز مسکن مهر استان سر و سامان گرفته است به دلیل حمایتهای استاندار و تعامل سایر مسئولان استانی است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بازدیدهایی که امروز از مسکن مهر شهرستان دزفول داشتیم و البته بازدیدهایی که در سفرهای قبلی صورت گرفته بود به جرات میتوان گفت که شرایط کار بسیار خوب و رضایتبخش است.

رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: با وجود تحریمهای دشمنان دولت در سالهای اخیر بهویژه در بخش مسکن کارها به خوبی پیش رفته و انجام شده و هیچ زمان متوقف نشده است.

وی افزود: امروز خوشبختانه در بخش کشاورزی و مهمتر از آن در بخش مسکن اقدامات بسیار خوبی در شهر و شهرستانها انجام شده است.

معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: تا به امروز 120 هزار میلیارد تومان برای تسهیلات مسکن مهر متقاضیان در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: از زمان حضرت آدم تاکنون برای هیچ پروژهای چون مسکن مهر کار نشده است.

رحیمی در ادامه از شهردار منطقه چهار شهرستان دزفول در حمایت از مسکن مهر شهرستان بسیار تقدیر کرد و گفت: امروز هر کاری که برای استان خوزستان و شهرستان دزفول که نماد مقاومت است، انجام میدهیم باز هم کم است.

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

رحیمی در ادامه از شهردار منطقه چهار شهرستان دزفول در حمایت از مسکن مهر شهرستان بسیار تقدیر کرد و گفت: امروز هر کاری که برای استان خوزستان و شهرستان دزفول که نماد مقاومت است، انجام میدهیم باز هم کم است.

تکلیف این طنز پردازها و جوک نویس ها بعد از پایان دولت ا.ن چی می شه؟ آیا سوژه های مناسب برای نوشتن طنز و جوک و کشیدن کاریکاتور مانند این دوره پیدا می کنند یا اینکه غم باد می گیرند و از بیکاری دق مرگ می شوند؟!؟!؟!؟!؟!

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

انتقاد بزرگترین پیمانکار پارسجنوبی از وزارت نفت/ هیچ فازی به تولید نمیرسد

مدیرعامل سابق بزرگترین پیمانکار شاغل در پارسجنوبی با انتقاد از سیاستهای وزارت نفت در توسعه این میدان مشترک گازی، تامین منابع مالی را مهمترین عامل تاخیرهای پارس جنوبی اعلام کرد و گفت: برای نجات پارس جنوبی باید تحریمها برداشته شود و در این شرایط هیچ فازی به تولید گاز نمی رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، طرح توسعه فاز 15 و 16 پارس جنوبی تیر ماه سالجاری وارد هفتمین سال آغاز عملیات اجرایی خود می شود اما دست کم تا پایان سالجاری هم امکان تولید زودهنگام گاز در این پروژه مشترک گازی وجود ندارد.

در شرایط فعلی تاخیر در ساخت، نصب و راهاندازی سکوها و چاههای دریایی فاز 15 و 16 پارس جنوبی مهمترین عامل تاخیر در آغاز تولید گاز طبیعی این مگا پروژه مشترک گازی است و پیش بینی میشود در خوشبینانه ترین حالت در 80 ماهگی امکان تولید گاز شامل استخراچ گاز ترش از چاههای دریایی، انتقال آن به ساحل و سپس پالایش نهایی گاز در پالایشگاههای عسلویه فراهم نشود.

هم اکنون با گذشت حدود 72 ماه از آغاز عملیات اجرایی ساخت فاز 15 و 16 پارس جنوبی به حدود 90 درصد رسیده است و از دوسال گذشته تاکنون با وجود سلسله وعدههای مسئولان وزارت نفت و شرکت ملی نفت اما هنوز امکان تولید گاز در این فاز مشترک گازی فراهم نشده است.

با این وجود پارس جنوبی در طول چهار سال گذشته تاکنون فراز و فرودهای متعدد مدیریتی را تجربه کرده است به طوری که تاکنون در چندین نوبت مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس و تعدادی از شرکت های بزرگ پیمانکاری شاغل در پروژههای توسعه این میدان مشترک تغییر و جابه جایی شده اند.

در این بین شرکت سپانیر وابسته به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) جدیدترین شرکت پیمانکاری بوده که پس از عدم تحقق اهداف آغاز تولید گاز در تیر ماه سالجاری و همزمان با هفتمین سالگرد آغاز توسعه فاز 15 و 16 پارس جنوبی دستخوش تغییرات مدیریتی شده است.

وزارت نفت در تاخیرهای پارسجنوبی مقصر است

غلامحسین خواجهعلی در گفتگو با مهر با بیان اینکه استعفا ندادهام اما از چند روز گذشته تاکنون هم مسئولیتی در شرکت سپانیر به عنوان مدیرعامل ندارم، گفت: ضمن آنکه عدم حضور من در سپانیر هیچ ارتباطی با تاخیر در توسعه فاز 15 و 16 پارس جنوبی ندارد.

مدیرعامل سابق سپاینر به عنوان بزرگترین پیمانکار شاغل در پارس جنوبی در پاسخ به این سوال مهر که وزیر نفت در آخرین بازدید خود از فاز 15 و 16 پارس جنوبی از نحوه پیشرفت ساخت این پروژه مشترک گازی رضایت نداشته است و علت تغییرات مدیریتی در سپانیر هم همین موضوع گفته میشود، تصریح کرد: معلوم نیست رضایت وزارت نفت صحیح باشد، باید دید واقعیتها چیست؟ ممکن است شخص وزیر نفت هم در این تاخیرهای گازی مقصر باشد.

وی با تاکید بر اینکه کارفرمای برج عاج نشین در مورد پیشرفت فازهای پارس جنوبی یک طرفه قضاوت میکند، اظهار داشت: باید در این تاخیرها آثار تحریم و یکسری مسائل را بررسی کرد.

خواجهعلی با اعلام اینکه هم اکنون پیشرفت فاز 15 و 16 پارس جنوبی از تمامی فازهای در دست اجرای این میدان مشترک گازی جلوتر است، درباره تاخیر در نصب سکوهای دریایی این دو فاز توضیح داد: توقف ساخت سکوهای فاز 15 و 16 پارس جنوبی به هیچ وجه صحت ندارد.

پارس جنوبی مشکل پول دارد

مدیرعامل سابق سپانیر در پاسخ به این سوال مهر که قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا جز توانمندترین پیمانکاران اجرایی کشور است اما چرا در پارس جنوبی موفق عمل نکرده است؟ بیان کرد: تمام مشکلات را نمی توان در یک جمله اعلام کرد و باید درباره تاخیرها از چند سال قبل تاکنون مسائل را ریشه یابی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برای اجرای طرحهایی همچون توسعه فازهای پارس جنوبی نقدینگی به روز باشد، تبیین کرد: با هرگونه برداشتهای سیاسی در پارس جنوبی مخالفم و خاتم الانبیا و سپانیر هم هیچگاه در پارس جنوبی سیاسی عمل نکرده است.

خواجهعلی با تاکید بر اینکه برخی از اظهارنظرها درباره پارس جنوبی صرفا برای حفظ کرسیهای مدیریت انجام میشود، گفت: در اجرای طرح توسعه فازهای پارس جنوبی باید نقدینگی و اختصا منابع مالی به روز باشد.

وی در خصوص 72 ماهه شدن توسعه فاز 15 و 16 پارس جنوبی، یادآور شد: تحریم و تحریم عامل بسیاری از تاخیرها است، وقتی نمی توان ال سی گشایش کرد و نقل و انتقال منابع مایل انجام داد چطور می توان یک فاز پارس جنوبی را راه انداخت.

مدیرعامل سابق بزرگترین پیمانکار شاغل در پارس جنوبی در پاسخ به سوال دیگر مهر که وزیر نفت بارها تاکید کرده که پارس جنوبی با مشکل کمبود منابع مایل روبرو نیست؟ تصریح کرد: میزان اختصاص منابع مالی در دو سال گذشته تاکنون و حتی قبل از آن هم مطلوب نبوده است، شرکت ملی نفت باید منابع مالی را زمانی پرداخت میکرد که می شد کالا و تجهیزات را خریداری کرد.

خواجهعلی با تاکید بر اینکه درش رایط تحریم نمی توان ال سی گشایش کرد و حتی وندورها هم کالاها را تحویل نمی دهند، اظهار داشت: در این شرایط باید دوباره کالا و تجهیزات را خریدایر کنیم و این یعنی تحمیل 12 تا 14 ماه تاخیر بیشتر به پروژه.

راه نجات پارس جنوبی

وی با اعلام اینکه برای نجات پارس جنوبی باید تحریمها برداشت شود و در این شرایط هیچ فازی به تولید گاز نمی رسد، بیان کرد: هم اکنون فازهای جدید هم دچار مشکل هستند زیرا امکان انتقال منابع مالی وجود ندارد.

مدیرعامل سابق سپانیر با بیان اینکه تاکنون راهکارهای وزارت نفت برای توسعه پارس جنوبی جواب نداده است، تبیین کرد: شرکت ملی نفت ایران به پیمانکاران روپیه و یوان می دهد و این در حالی است که با این نوع ارزها نمی توان کالا و تجهیزات وارد فازهای پارس جنوبی کرد.

همه مشکلات را میدانند اما کتمان میکنند

به گفته خواجهعلی مشکلات فازهای پارس جنوبی را همه مسئولان می دانند اما می خواهند این مشکلات را کتمان کنند.

وی با یادآوری اینکه هم اکنون فاز 15 و 16 پارس جنوبی را با پیشرفت حدود 94 درصدی تحویل داده ام، تاکید کرد: درصد باقیمانده برای تکمیل فقط نیاز به کالا و تجهیزات دارد و اگر چندین هزار نفر هم در این فازهای کار کنند تا کالا تامین نشود نمی توان فاز را راهاندازی کرد ضمن آنکه با قربانی کردن مدیران و پیمانکاران مشکلات پارس جنوبی حل نخواهد شد.

خاتم الانبیا موفقترین پیمانکار پارسجنوبی است

مدیرعامل سابق سپانیر در پاسخ به سوال مهر که برخی از کارشناسان معتقدند قرارگاه خاتم الانبیا در لوله کشی گاز و سدسازی بسیار موفق بوده اما نمی تواند در پارس جنوبی موفق باشد؟ توضیح داد: این دروغ است و آن را خیانت به کل کشور می دانم.

خواجهعلی با اعلام اینکه به پیمانکارانی همچون پتروپارس و اویک احترام می گذارم از هم اکنون سپانیر بالاترین و بهترین عملکرد را در پارس جنوبی دارد، خاطرنشان کرد: هم اکنون سپانیر در فازهای قدیم و فازهای 35 ماهه از تمامی پیمانکاران شاغل در پارس جنوبی جلوتر است.

وی در پایان تاکید کرد: سپانیر در کل جهان یک مجموعه بینظیر است و در جهان به مراتب داخل صنعت نفت ایران شناخته شده و باید این مجموعه عظیم را حفظ و صیانت کرد.

نظر

• پاسال
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 304

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس: معاون اول رئیس جمهور گفت: از زمان حضرت آدم(ع) تاکنون برای هیچ پروژهای چون مسکن مهر کار نشده است.

محمدرضا رحیمی شامگاه سهشنبه در آئین افتتاح واحدهای مسکن مهر این استان اظهار کرد: امروز پیشرفت مسکن مهر شهرستان دزفول مرهون سهم آورده به موقع متقاضیان مسکن مهر این شهرستان است و باید برای دیگر شهرستانها نیز این موضوع یک الگو باشد.

وی افزود: خوشبختانه مسکن مهر در محدودههای خوبی دایر شده است و این امر باعث استقبال مضاعف متقاضیان از واحدهای مسکن مهر شده است.

معاون اول رئیس جمهور با تشکر از تلاشهای استاندار خوزستان برای حمایت از مسکن مهر استان خوزستان عنوان کرد: اگر امروز مسکن مهر استان سر و سامان گرفته است به دلیل حمایتهای استاندار و تعامل سایر مسئولان استانی است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بازدیدهایی که امروز از مسکن مهر شهرستان دزفول داشتیم و البته بازدیدهایی که در سفرهای قبلی صورت گرفته بود به جرات میتوان گفت که شرایط کار بسیار خوب و رضایتبخش است.

رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: با وجود تحریمهای دشمنان دولت در سالهای اخیر بهویژه در بخش مسکن کارها به خوبی پیش رفته و انجام شده و هیچ زمان متوقف نشده است.

وی افزود: امروز خوشبختانه در بخش کشاورزی و مهمتر از آن در بخش مسکن اقدامات بسیار خوبی در شهر و شهرستانها انجام شده است.

معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: تا به امروز 120 هزار میلیارد تومان برای تسهیلات مسکن مهر متقاضیان در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: از زمان حضرت آدم تاکنون برای هیچ پروژهای چون مسکن مهر کار نشده است.

آقای رحیمی بیسواد آیا خانه کعبه آهرام ثلاثه ویا در همین 20 سال اخیر سری به ترکیه میزدید شهر وان چند سال گذشته با خاک یکسان گردید بروید ببینید آلان چه خبر است آنقدر منم منم نزنید
                        در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

منظورش بخور بخور بوده

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

بیانیه ارتش مصر: مرسی برکنار شد/ شادی گسترده در التحریر / مرسی در فیس بوک: کودتای نظامی کردند
                            1- تعلیق قانون اساسی 2- معرفی رئیس دادگاه قانون اساسی به عنوان سرپرست ریاست جمهوری برای دوره انتقالی 3- برگزاری انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام 4- تشکیل کمیته ای برای آشتی ملی 5- تشکیل کابینه ای تکنوکرات برای اداره کشور در دوره انتقالی

فرمانده کل نیروهای مسلح مصر برکناری محمد مرسی از ریاست جمهوری مصر را اعلام کرد.

به گزارش عصر ایران ، عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع و فرمانده کل نیروهای مسلح در سخنانی که از شبکه تلویزیونی دولتی مصر پخش شد با قرائت بیانیه ای از برکناری مرسی خبر داد.

او گفت: برنامه آینده مصر به این شرح خواهد بود:

1- تعلیق قانون اساسی
                            2- معرفی رئیس دادگاه قانون اساسی به عنوان سرپرست ریاست جمهوری برای دوره انتقالی
                            3- انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام
                            4- تشکیل کمیته ای برای آشتی ملی
                            5- تشکیل کابینه ای تکنوکرات برای اداره کشور در دوره انتقالی

وزیر دفاع مصر تاکید کرد: ارتش با هر گونه اقدامی خارج از چارچوب قانون مقابله خواهد کرد. هیچ گروه سیاسی از روند انتقالی قدرت، حذف و دور نخواهد شد.

وزیر دفاع مصر در حالی این بیانیه را قرائت می کرد که شیخ الازهر ، رهبر مسیحیان و جمعی از فرماندهان ارتش حضور داشتند.

- بعد از وزیر دفاع، شیخ الازهر به عنوان عالی ترین مقام دینی اسلامی و رهبر مسیحیان در مصر نیز سخنرانی کردند و از انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام اعلام حمایت کردند.

- محمد البرادعی نیز بلافاصله در سخنرانی بعدی نیز گفت: در نقشه راه آینده قانون اساسی اصلاح خواهد شد و کمیته ای برای آشتی ملی تاسیس خواهد شد.

- به دنبال اعلام رسمی برکناری مرسی از ریاست جمهوری، مخالفان وی در میدان التحریر و در مقابل کاخ ریاست جمهوری به جشن و شادی می پردازند. آسمان قاهره نیز شاهد آتش بازی است.

- حامیان مرسی در تجمع خود مقابل دانشگاه قاهره ، شوکه شده اند و تصاویر تلویزیونی از آنها نشان می دهد که در جای خود ایستاده اند و یکدیگر را نگاه می کنند.

- پخش شبکه تلویزیونی اخوان المسلمین مصر با نام "مصر 25" قطع شد.

- بالگردهای ارتش در میان معترضین در میدان التحریر ، پرچم های مصر پخش می کنند.

- محمد مرسی در صفحه فیس بوک خود نوشت: اقدامات ارتش، یک کودتای نظامی تمام عیار بود.
                            مرسی اضافه کرد: از شهروندان غیرنظامی و نظامی می خواهم به قانون اساسی پایبند باشند و از پذیرش کودتا خودداری کنند.

ادامه دارد ...

نظر

• مهدی999
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 189

حمله آقای پپه به حسن روحانی!
                              جعفر محمدی
                              از وقتی که حسن روحانی شد رئیس جمهور منتخب ، همه چیز به هم ریخته!

آدم می ماند چه بگوید به ایشان؟ بروید حرف هایش در همین چند روز اخیر را بخوانید: نه از ممه ای که لولو برده باشد خبری هست و نه از آبی که خلق الله در صورت نیاز بریزند به جاهای سوخته شان.

از آن طرف هم به جای این که بیاید و حال کسانی که به او رأی نداده اند را بگیرد و خس و خاشاکی ، بزغاله ای ، چیزی بارشان کند ، گفته که خدمتگزار همه آنهاست!
                              یعنی چه آقای رئیس جمهور منتخب؟ ما به شما رأی دادیم که بعدش برویم هر چه عقده داشتیم را سر آنها در بیاوریم ، حالا شما هی برایشان نوشابه باز کن.
                              آقای روحانی! سنت شکنی نکن برادر من ؛ از "بقیه" یاد بگیر!

تازه ، این که چیزی نیست؛ این آقا برگشته گفته ما حق نداریم به کشورهای دیگر توهین کنیم. یکی نیست از جناب ایشان بپرسد آیا شما فکرش را کرده اید که با این حرف هایتان ، دیگر نمی توانیم قطعنامه دان کسی را پاره کنیم؟! اصلاً تکلیف کاغذ پاره ها چه می شود این وسط؟!

من می ترسم اگر جناب ایشان با همین دست فرمان جلو برود ، فردا روز بیاید و از مردمی که برای شنیدن سخنانش جمع شده اند ،سین جیم نکند که از ساعت چند اینجایید؟ فکرش را بکنید!
                              حتی این امکان هم وجود دارد که برخی از شهرها را استان کند بی آن که قبلش به زوج های جوان و غیر جوان ، توصیه نماید که برای استان شدن باید فعالیت خود را برای افزایش جمعیت زیاد کنند! انگار استان شدن الکیه!

باور کنید این پپه حقیر سراپا تقصیر ، از حالا ترس برم داشته که نکند جناب روحانی برود نیویورک و هاله نور ندیده برگردد و باعث افت شود.

بدتر از همه این که این آقا برگشته و گفته از خردجمعی و نظرات کارشناسان در اداره امور کشور استفاده می کند!
                              یکی نیست به ایشان بگوید: جناب آقای روحانی! تو کارشناس ارشد همه چیز هستی ؛ تو نخبه ای ؛ تو دانای کلی ؛ تو آنقدر بزرگی که حتی اگر به آمریکای لاتین هم بروی ، حتماً یک بچه ای در آغوش مادرش پیدا می شود که به تو اشاره کند و بگوید: حسن! حسن!

حالا چنین شخصیت فرهیخته ای که دکترا هم دارد ، واقعاً چه نیازی دارد به خرد جمعی؟! آقای روحانی! ما به شما رأی دادیم نه به خرد جمعی!

خلاصه آن که این پپه حقیر سراپا تقصیر ، به شدت نگران است که این آقای روحانی با این کارها و حرف هایش کار دستمان بدهد و ملت آب به آب شوند و بدتر از همه این که جماعت طنز نویس ، به خاک سیاه بنشینند... .
                              هیییییییییییی! یادت بخیر محمود!
                              [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

تکلیف این طنز پردازها و جوک نویس ها بعد از پایان دولت ا.ن چی می شه؟ آیا سوژه های مناسب برای نوشتن طنز و جوک و کشیدن کاریکاتور مانند این دوره پیدا می کنند یا اینکه غم باد می گیرند و از بیکاری دق مرگ می شوند؟!؟!؟!؟!؟!
                                در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
                                حمله آقای پپه به حسن روحانی!
                                جعفر محمدی
                                از وقتی که حسن روحانی شد رئیس جمهور منتخب ، همه چیز به هم ریخته!

آدم می ماند چه بگوید به ایشان؟ بروید حرف هایش در همین چند روز اخیر را بخوانید: نه از ممه ای که لولو برده باشد خبری هست و نه از آبی که خلق الله در صورت نیاز بریزند به جاهای سوخته شان.

از آن طرف هم به جای این که بیاید و حال کسانی که به او رأی نداده اند را بگیرد و خس و خاشاکی ، بزغاله ای ، چیزی بارشان کند ، گفته که خدمتگزار همه آنهاست!
                                یعنی چه آقای رئیس جمهور منتخب؟ ما به شما رأی دادیم که بعدش برویم هر چه عقده داشتیم را سر آنها در بیاوریم ، حالا شما هی برایشان نوشابه باز کن.
                                آقای روحانی! سنت شکنی نکن برادر من ؛ از "بقیه" یاد بگیر!

تازه ، این که چیزی نیست؛ این آقا برگشته گفته ما حق نداریم به کشورهای دیگر توهین کنیم. یکی نیست از جناب ایشان بپرسد آیا شما فکرش را کرده اید که با این حرف هایتان ، دیگر نمی توانیم قطعنامه دان کسی را پاره کنیم؟! اصلاً تکلیف کاغذ پاره ها چه می شود این وسط؟!

من می ترسم اگر جناب ایشان با همین دست فرمان جلو برود ، فردا روز بیاید و از مردمی که برای شنیدن سخنانش جمع شده اند ،سین جیم نکند که از ساعت چند اینجایید؟ فکرش را بکنید!
                                حتی این امکان هم وجود دارد که برخی از شهرها را استان کند بی آن که قبلش به زوج های جوان و غیر جوان ، توصیه نماید که برای استان شدن باید فعالیت خود را برای افزایش جمعیت زیاد کنند! انگار استان شدن الکیه!

باور کنید این پپه حقیر سراپا تقصیر ، از حالا ترس برم داشته که نکند جناب روحانی برود نیویورک و هاله نور ندیده برگردد و باعث افت شود.

بدتر از همه این که این آقا برگشته و گفته از خردجمعی و نظرات کارشناسان در اداره امور کشور استفاده می کند!
                                یکی نیست به ایشان بگوید: جناب آقای روحانی! تو کارشناس ارشد همه چیز هستی ؛ تو نخبه ای ؛ تو دانای کلی ؛ تو آنقدر بزرگی که حتی اگر به آمریکای لاتین هم بروی ، حتماً یک بچه ای در آغوش مادرش پیدا می شود که به تو اشاره کند و بگوید: حسن! حسن!

حالا چنین شخصیت فرهیخته ای که دکترا هم دارد ، واقعاً چه نیازی دارد به خرد جمعی؟! آقای روحانی! ما به شما رأی دادیم نه به خرد جمعی!

خلاصه آن که این پپه حقیر سراپا تقصیر ، به شدت نگران است که این آقای روحانی با این کارها و حرف هایش کار دستمان بدهد و ملت آب به آب شوند و بدتر از همه این که جماعت طنز نویس ، به خاک سیاه بنشینند... .
                                هیییییییییییی! یادت بخیر محمود!
                                خبلی جالب بود.اول صبحی روحیه شادی پیدا کردم.=))=))=))

نظر

در حال کار...
                                X