اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی علیزاده
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1159

    #24541
    حمله میمون‌ها به خانواده آبادانی در ماهشهر
    به دلیل اهمال‌کاری و بی‌مبالاتی مسئولان پارک ارم شهر چمران ماهشهر و باز ماندن درب یکی از قفس‌ها، یک خانواده‌ آبادانی مورد حمله میمون‌ها قرار گرفتند.

    به گزارش فارس، یک خانواده آبادانی که برای گردش و تفریح به پارک ارم شهر چمران مراجعه کرده بودند، به دلیل بی‌مبالاتی و بی‌مسئولیتی مسئولان پارک ارم و باز ماندن درب یکی از قفس‌ها مورد تهاجم و حمله میمون‌های موجود در این قفس قرار گرفتند که بر اثر این حادثه یک زن از ناحیه گونه سمت چپ به شدت مجروح و روانه بیمارستان شد.

    *تکه‌ای از گونه سمت چپم توسط میمون‌ها کنده شد

    این فرد آسیب‌دیده در این ارتباط گفت: به همراه همسر و خواهر همسر و فرزندان خردسالش به پارک ارم شهر چمران مراجعه کرده بودیم که هنگام عبور از کنار قفس میمون‌ها مورد هجوم این حیوانات قرار گرفتیم.

    مریم فیروزی ادامه داد: در این حادثه تکه‌ای از گونه سمت چپم توسط میمون‌ها کنده شد و به شدت مجروح شدم.

    وی تصریح کرد: هنگام حمله میمون‌ها کارگری در قفس مشغول نظافت بود و درب قفس را باز گذاشته بود که همین مسئله باعث خروج میمون‌ها از قفس و حمله آنها به ما شد.

    این فرد آسیب‌دیده ادامه داد: این کارگر پارک ارم تنها نظاره‌گر حمله میمون‌ها بود و برای نجات و کمک‌رسانی به ما هیچ اقدام و تحرکی از خود نشان نداد.

    فیروزی یادآور شد: بر اثر این جراحت دوبار مورد عمل جراحی قرار گرفتم و در حال حاضر نیز هر سه روز یک بار برای تزریق واکسن و سرم هاری باید به مراکز پزشکی مراجعه کنم.

    وی خاطرنشان کرد: به گفته پزشک معالجم اگر این جراحت یک میلیمتر بالاتر، اتفاق افتاده بود بدون شک بینایی چشم سمت چپم را از دست می‌دادم.

    *هیچ یک از مسئولان سراغی از ما نگرفته‌اند

    این زن مجروح اذعان داشت: در بیمارستان متوجه شدیم که قضیه حمله میمون‌های پارک ارم چمران به بازدیدکنندگان برای نخستین بار نیست که رخ می‌دهد و به گفته مسئولان بیمارستان من نفر بیستمی هستم که قربانی بی‌مبالاتی و اهمال‌کاری مسئولان این پارک و حمله میمون‌ها می‌شوم.

    فیروزی افزود: شکایت خود را برای رسیدگی به دادگستری شهرستان ماهشهر ارائه کرده‌ایم و متظر رسیدگی لازم به موضوع هستیم.

    وی تصریح کرد: اما گلایه‌ای که داریم این است که در این مدت هیچ یک از مسئولان شرکت عملیات غیر صنعتی ماهشهر و مدیران پارک ارم چمران هیچ سراغی از ما نگرفته‌اند.

    این فرد آسیب‌دیده اظهار داشت: من و همسرم هر دو شاغل هستیم و در این مدت از کار و زندگی خود عقب افتاده‌ایم.

    فیروزی خاطرنشان کرد: وضعیت روحی من و همسرم بر اثر این حادثه که منجر به ایجاد اختلال در روند عادی زندگی ما شده، بسیار نامناسب است.

    وی در پایان اضافه کرد: هزینه‌هایی که در این مدت صرف معالجه، درمان و دیگر تبعات این حادثه متقبل شده‌ایم به هیچ عنوان برای ما مهم نیست بلکه قصد و نیتمان این است که جلوی اهمال‌کاری و بی‌مبالاتی‌ها را گرفته و مانع از تکرار این اتفاق برای افراد دیگر شویم.

    4 لایک

    پنج‌شنبه 2 آبان 1392 | 08:50 |
    یا غنی....

    نظر

    • amirabbas2012
      Banned
      • Oct 2012
      • 286

      #24542
      احمد خاتمی: وزارت خارجه باید توی دهن آمریکا بزند/ محور اعتدال در کشور تنها مقام معظم رهبری است

      آیت‌الله سیداحمد خاتمی گفت: اوباما با کمال وقاحت می‌گوید همه گزینه‌ها حتی گزینه نظامی روی میز است. این وادادگی است، شرمن طرف آمریکایی مذاکرات گفته فریب و نیرنگ در خون ایرانی‌ها هست ما از وزارت خارجه می‌خواهیم توی دهن این‌ها بزند. برخی به جای آن‌که در روزنامه‌ها بگویند سخن این آمریکایی بد ترجمه شده باید تو دهنش بزنند و از نمایندگان ملت می‌خواهیم به آمریکایی‌ها پیام بدهند روز به روز نفرت مردم ایران افزوده می‌شود.تا شیطنت آمریکا هست شعار مرگ برآمریکا هم پابرجاست و ما در صحنه جهاد حضور داریم.

      یک عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قمبا بیان این‌که «تا شیطنت آمریکا هست شعار مرگ بر آمریکا نیز پابرجاست» گفت: امروز وادادگان سیاسی در کشور از داخل و خارج قصد دارند نفرت از آمریکا را از مردم ما بگیرند.
      وی تاکید کرد: ما سنگر امروز علی(ع) را رها نمی‌کنیم دشمنان این ملت می‌خواهند مردم سنگر علی(ع) رها شود اما کور خواندند؛ بیدار باشید امروز خطی در جریان است که سر خط در خارج، میانه و وسط آن داخل کشور است این خط می‌خواهد نفرت از آمریکا و استکبار را از جان مردم بگیرند که این‌ها وادادگان سیاسی هستند.

      وی اظهار کرد: اوباما با کمال وقاحت می‌گوید همه گزینه‌ها حتی گزینه نظامی روی میز است. این وادادگی است، شرمن طرف آمریکایی مذاکرات گفته فریب و نیرنگ در خون ایرانی‌ها هست ما از وزارت خارجه می‌خواهیم توی دهن این‌ها بزند. برخی به جای آن‌که در روزنامه‌ها بگویند سخن این آمریکایی بد ترجمه شده باید تو دهنش بزنند و از نمایندگان ملت می‌خواهیم به آمریکایی‌ها پیام بدهند روز به روز نفرت مردم ایران افزوده می‌شود.

      این عضو جامعه مدرسین تاکید کرد: تا شیطنت آمریکا هست شعار مرگ برآمریکا هم پابرجاست و ما در صحنه جهاد حضور داریم.

      وی هشدار داد: مراقب باشید، مساله هسته‌یی موضوع اصلی نیست؛ اگر این مساله نیز حل شد، فردا مشکل حقوق بشری راه می‌اندازند که یکی از مفاد کنوانسیون آن تاکید دارد همانطور که مرد حق دارد 4 زن بگیرد، باید زن نیز حق داشته باشد 4 مرد برای خود اختیار کند.

      وی تصریح کرد: امروز محور اعتدال در کشور تنها مقام معظم رهبری هستند و همه باید از ایشان تبعیت کنند. جای خوشحالی دارد در هنگام رای اعتماد همه وزرای پیشنهادی تاکید بر اصل حمایت از رهبری داشتند.

      خاتمی خاطرنشان کرد: مسوولین ما همه قصد خدمت دارند و اساس هم همین است اما خطا و اشتباه غیر از این می‌باشد زیرا فریبکاری در ذات آمریکایی‌ها همیشه بوده و خواهد بود.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #24543
        امام‌جمعه‌ی مشهد گفت: اگر مراکز تفریحی و سیاحتی را در این شهر گسترش دهیم، مشهد مانند کیش می‌شود. کسی که خانه‌ی امام رضا(ع) را اداره می‌کند، باید مدیریتی را در نظر گیرد که با خانه امام هشتم(ع) هم‌خوان باشد.

        به گزارش ایسنا «آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی» در نخستین «شورای اداری شهرداری مشهد» که با حضور شهردار جدید برگزاری شد، اظهار کرد: اگر برای توسعه و پیشرفت شهر مشهد بخواهیم مراکز تفریحی و سیاحتی را در این شهر گسترش دهیم، مشهد مانند کیش می‌شود با قبه‌ای طلایی در مرکز آن، که برای امام رضا(ع) به عنوان صاحب این شهر ارزش ندارد، اما اگر قرار باشد جلوی این پیشرفت را بگیریم، هزینه‌ی شهر حاصل نمی‌شود.

        آیت‌الله علم‌الهدی مدیریت مشهد مقدس را «دشوارترین فعالیت» دانست و افزود: نباید منظره‌هایی که در شهرهای توریستی مشاهده می‌شود، در مشهد مشاهد شود این به معنای بر هم زدن هویت شهری است.

        وی محدوده‌ی حرم مطهر رضوی را منحصر به چند صحن و قبه طلایی ایشان ندانست و افزود: مرزی که پیامبر گرامی اسلام برای شهر مشهد ترسیم کردند، به محدوده‌ی کوه‌های هزار مسجد و بینالود منتهی می‌شود و باید گفت این سمت شهردار شدن، نتیجه خدمت خالصانه شما در این نظام بوده است و امام هشتم ایشان را به عنوان خادم پذیرفتند.

        پیوست فرهنگی برای هر پروژه

        وی با اشاره به این‌که سرزندگی شهر معلول همکاری و همیاری مدیران بوده است، تصریح کرد: هر پروژه‌ی عمرانی، اقتصادی و زیربنایی که در شهر اجرا می‌شود، باید پیوست فرهنگی داشته باشد.

        آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: انقلابی که در ایران شکل گرفت بدین منظور نبود که قدرتی شکل گیرد و شهرهای این کشور مانند دیگر شهرهای جهان اداره شود، بلکه هدف این بود که قبه‌الاسلامی تشکیل شود که دین مظهر و جلوه داشته باشد و دنیا با دین انس گیرد سپس امام زمان(عج) ظهور و آن را جهانی کند.

        وی ادامه داد: این امر واقعیتی است که پای آن ایستاده‌ایم و مرجعیت دینی ما این موضع را به پیش می‌برد، در این راه یا موفق می‌شویم و یا مانند مقتدایمان امام حسین(ع) شهید می‌شویم.

        امام‌جمعه‌ی مشهد با تاکید بر عشق و علاقه به اهل بیت(ع) در همه‌ی سمت‌ها و مسوولیت‌ها افزود: در همه‌ی پروژه‌ها و فعالیت‌های مدیریتی باید دین، رنگ و بویی خاص داشته باشد.

        وی با اشاره به این‌که مدیریت شهر دشوار است، گفت: شهری که متناسب با جمعیتش رشد نداشته باشد، رشد جهشی دارد و به‌جای در اختیار قرار دادن امکانات به قشر مهاجر و متوسط، در جریان رفاه‌طلبی قرار می‌گیرد و با نواقصی همراه است که البته مقصر آن نه شما هستید نه دیگری، بلکه از ابتدا این شیوه حاکم بوده است.

        امام‌جمعه‌ی مشهد در بخش دیگری از سخنانش گفت: «مرتضوی» به ارزشمندترین خدمت که خادمی علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) است، نائل شد چون مدیریت در این شهر مذهبی که متعلق به امام هشتم (ع) است، در واقع خدمت به ایشان محسوب می‌شود.

        وی تصریح کرد: این شهر تاکنون آبرومند اداره شده و مدیران با تلاش و با وجود مشکلاتی که داشته است، توانسته‌اند این شهر را حفظ کنند.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #24544
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #24545

            خانه «بنان» با خاک یکسان شد

            خانه استاد آواز ایران تخریب شد تا جایش ساختمان بلند سیمانی سر به فلک بگذارد.

            به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی، این خانه تاریخی که در نیاوران، بلندی های جمال آباد، نبش کوچه مینا، پلاک 12 قرار داشت، حالا از هر خاطره ای تهی شده و تهران یکی دیگر از بناهای مشاهیر خود را از دست داد.

            «محمد بهشتی»، مشاور ارشد سازمان میراث فرهنگی، تخریب این خانه را به مثابه از دست دادن صاحبان تهران می داند: «تهران شهر خاطره است. خاطره های این شهر را صاحبان این خانه به وجود آورده اند. اکنون شنیده ام که خانه بنان را تخریب کرده اند.»

            او می گوید: «تهران کجاست؟ تهران چیست؟ آیا تهران جز خاطره است؟ جز یک رویاست؟ جز چیزی است که دلمان برای آن تنگ می شود؟»

            این خانه در حالی تخریب می شود که تا همین چند سال پیش پیچک هایش با فشار دست کنار می رفتند و حیاطش پر از چنار و اقاقی بود. بنان از سال 54 در این خانه دو طبقه زندگی می کرد که ایوانی رو به بلندی های دماوند داشت.

            این خانه در حالی تخریب شد که امروز در دنیا با ارج نهادن بر خانه مشاهیر٬ نه تنها هویت ملی را حفظ می‏کنند که خوارک خوبی برای گردشگری فرهنگی نیز پدید آمده است.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #24546
              بدهی ۵۴ هزار میلیارد تومانی؛ میراث دولت احمدی‌نژاد برای صندوق کارگران

              مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از ۵۴ هزار میلیارد تومان بدهی بر جای گذاشته دولت قبل برای تامین اجتماعی خبر داد.

              به گزارش ایلنا، «سید تقی نوربخش» که شامگاه سه‌شنبه در یک برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، با بیان اینکه در سال جاری سازمان مجبور است حدود پنج هزار میلیارد تومان از ذخایرش را برداشت کرده و در هزینه‌های جاری‌اش استفاده کند، تصریح کرد: دولت قبل حدود ۵۴ هزار میلیارد تومان برای صندوق تامین اجتماعی بدهی بر جای گذاشته است و با توجه به وضعیت موجود اقتصادی کشور طبیعتا دریافت منابع وصولی سازمان تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

              وی در مورد میزان ذخایر سازمان تامین اجتماعی گفت: منظور از ذخایر‌‌‌ همان منابعی است که بیمه‌شدگان پرداخت می‌کنند و در سنوات گذشته برای اینکه بتوانیم مستمری‌هایمان را پرداخت کنیم آن را به صورت انباشته در شرکت‌های سرمایه‌گذاری جمع کرده‌ایم تا بتوانیم به تعهداتمان عمل کنیم.

              مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به میزان بدهی‌های دولت به این سازمان تصریح کرد: دولت قبلی دویونات زیادی را برای دولت فعلی به جای گذاشته است که در مورد سازمان تامین اجتماعی این رقم به ۵۴ هزار میلیارد تومان می‌رسد که چیزی حدود یک سوم تا یک چهارم کل بدهی‌های دولت به کل سازمان‌های کشور است.

              به گفته نوربخش، در سال ۹۲ نیز حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان بدهی جدید از طرف دولت به سازمان تامین اجتماعی ایجاد می‌شود که امیدواریم در بودجه‌های سنواتی لحاظ و به سازمان‌های تامین اجتماعی پرداخت شود.

              مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه این سازمان بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان تعهد سنوات دارد، اظهار کرد: کل دارایی‌های تامین اجتماعی اگر قابل به نقد شدن باشند حدود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است و این رقم به این معناست که تعهدات سازمان بیشتر است.

              به گفته نوربخش، در همه جای دنیا دولت‌ها یک مشارکت تضامنی با شرکت‌های بیمه‌ای دارند به این معنی که مقداری از حق بیمه بیمه‌شدگان را پرداخت می‌کنند به طور مثال نیز در کشور ما هم اکنون ۲۰ درصد حق بیمه را در بیمه‌های اجباری کارفرمایان، هفت درصد را کارگران و سه درصد را دولت پرداخت می‌کند.

              وی افزود: تامین اجتماعی یک سازمان بین نسلی است که یک مشارکت تضامنی را ایجاد می‌کند و باید خاطرنشان کرد که این نقش تضامنی توسط کارگر و کارفرما در صندوق‌های بیمه‌ای ایجاد نمی‌شود، بلکه تنها دولت است که می‌تواند این کار را انجام دهد.

              نوربخش با اشاره به اینکه تامین اجتماعی یک سازمان «تعهدی» است نه سازمانی «حمایتی» خاطرنشان کرد: این سازمان مبالغی را دریافت می‌کند که در آینده باید آن‌ها را پرداخت کند و طبیعتا برای این پرداخت‌ها باید سرمایه‌گذاری‌های لازم را انجام دهد چرا که اگر امروز مبلغی را به عنوان حق بیمه دریافت می‌کند در ۳۰ سال آینده و بر حسب قانون باید متناسب با نرخ تورم باید مستمری پرداخت کند.

              مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: بنابراین این شرکت سرمایه‌گذاری یکی از مکان‌هایی است که حفظ ذخایر سازمان در آن انجام و ارزش افزوده ایجاد می‌شود.

              وی در مورد شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) نیز خاطرنشان کرد: ترکیب ذخایر شستا متشکل از رد دین دولت (بابت سه درصد حق بیمه و نیز حق کارفرمایی در مورد بعضی از صنوف) و نیز مبالغی است که بابت وصولمان در آن سرمایه‌گذاری می‌کنیم.

              نوربخش در مورد سودده یا زیان ده بودن این شرکت‌های سرمایه‌گذاری نیز عنوان کرد: مبالغی که دولت‌ها در سنوات گذشته به سازمان تامین اجتماعی داده‌اند به صورت پکیج‌هایی است که ممکن است در آن شرکت‌هایی که خیلی هم سودده نبوده وجود داشته باشند اما هنر یک شرکت سرمایه‌گذاری در هر جای دنیا برای یک سازمان بیمه اجتماعی این است که یک ترکیب ذخایر مناسب ایجاد کند که شرکت‌های کم سودده را سودده و در شرکت‌های سودده ارزش افزوده ایجاد کند.

              وی افزود: طبق قانون برنامه پنجم توسعه شرکت‌های بیمه‌گر موظف شده‌اند به جای بنگاه‌داری به سمت بازار سرمایه حرکت کنند چرا که این بازار نقد پذیر بوده و از شفافیت بیشتری برخوردار است و ریسک کمتری ایجاد می‌کند و سازمان تامین اجتماعی نیز در حال حرکت به همین جهت است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • zafar3000
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1243

                #24547
                مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه این سازمان بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان تعهد سنوات دارد، اظهار کرد: کل دارایی‌های تامین اجتماعی اگر قابل به نقد شدن باشند حدود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است و این رقم به این معناست که تعهدات سازمان بیشتر است.

                بزرگترین دروغ قرن
                همین الان شرکتهای زیر مجموعه تامین اجتماعی به علت گزارش های مالی غلط تا چندین برابر زیر ارزش واقعیشان در حال خرید و فروشند و فقط سودشان در جیب افراد رانت دار می رود
                نمونه آن دفارا و دپارس و شلعاب و.........

                اگر و اگر مدیریت مالی درستی اعمال شود ارزش شرکتها بالای 6 تا 7 برابر این قیمت است

                نظر

                • mobin
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 590

                  #24548

                  فارن‌پالیسی گزارش داد
                  تلاش کاخ سفید برای جلوگیری از تشدید تحریم‌های ضدایرانی در نشست محرمانه با کنگره


                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #24549
                    لاریجانی در دیدار علما در قم: فضای امیدوار کننده‌ای برای حل مسائل سیاسی فراهم شده است


                    1392-08-02, 19:26
                    کد خبر: 115214
                    سرویس:
                    سیاسی
                    در جهت رونق اقتصادی کشور اقداماتی با اصلاح قانون بودجه در دست اجراست که موجب تحول در صنعت و کشاورزی خواهد شد.

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • مسعود اب
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1502

                      #24550
                      پیام روسیه به ایران: اگر بخواهیم، می توانیم نقشی خرابکارانه در مذاکرات ایفا کنیم!
                      اندیشکده صهیونیستی «مطالعات امنیت ملی» نوشت: با این که در عرض چند هفته اخیر انتظارات از رسیدن به توافق با ایران در محافل مختلف مطرح بود اولین دور مذاکرات اتمی پس از انتخاب «حسن روحانی» به ریاست جمهوری به جز قرار نشست بعدی در اوایل ماه بعد، که در آن پیشنهاد ایران با دقت بیشتر بررسی خواهد شد، پیشرفت مشهود دیگری در بر نداشت.


                      به گزارش سایت خبری تیک Tik.ir، بی شک مشخصه‌های جدیدی در این مذاکرات دیده شد: مذاکرات به زبان انگلیسی بود، پیشنهاد ایران از طریق نرم افزار پاورپوینت ارائه شد و گفته می‌شود این پیشنهاد جزئی و جدی بوده است، هیئت ایرانی به طور کلی در حین مذاکرات رویکرد بسیار مثبت تر و مستقیم تری داشت، و مذاکرات با بیانیه‌ای مشترک از سوی ایران و گروه «1+5» به خاتمه رسید. در این بیانیه آمده بود که پیشنهاد ایران با دقت بررسی خواهد شد. با این همه سؤالات جدی در رابطه با مواد اصلی این پیشنهاد مطرح است.


                      با این همه، در ارتباط با مفاد عینی مذاکرات، «گری سیمور» ، هماهنگ کننده سابق کاخ سفید در امور کنترل سلاح و تسلیحات کشتار جمعی گفته است که هیئت ایرانی امتیازهایی که مد نظر آمریکا است را ارائه نداده است. به نظر او «پیشنهاد ایران بیشتر شبیه سوپی است که سر رفته باشد» و اساساً با پیشنهاداتی که قبلاً در زمان ریاست جمهوری «احمدی نژاد» ارائه شده بود تفاوت چندانی ندارد.


                      در زمینه ارزیابی دورنمای موفقیت در مسیر این مذاکرات سخت یک وجه به نظر واضح است: اگر جامعه بین‌المللی می‌خواهد به توافق مد نظرش دست پیدا کند نباید چینش ابتدایی موقعیت چانه زنی را از نظر دور نگه دارد. برخلاف آنچه از سوی رسانه‌ها در چند ماه اخیر نمایش داده شده این مذاکرات نباید به مثابه بده بستانی بین دو حزب که در حال حرکت به سوی تحقق هدفی مشترک هستند فرض شود.


                      مذاکرات در نقشه ابتدایی بازی ایران اثری نداشته است و در طول سالیان به موضوعی آزاردهنده (و گاهاً مانع) تبدیل شد که ایران می‌بایست برای رسیدن به هدف نهایی از مرز آن بگذرد. ایران هر بار که پای میز مذاکره حاضر شده به این دلیل بوده که در ظاهر تمایل به همکاری را نشان دهد و از این مسیر احتمال تحریم‌های جدی تر اعمالی توسط جامعه بین‌المللی، که در ازای سرسختی ادامه دار ایران در موضوع اتمی حاصل شده، را کاهش دهد. حضور فعالانه در مذاکرات- که باید از مذاکره به هدف رسیدن به توافق تمیز داده شود- در برخی مواقع به عنوان ابزاری جهت اجتناب از فشار بین‌المللی و هم چنین به دست آوردن زمان جهت پیشبرد برنامه برای ایران بوده است.


                      تفاوت این دور از مذاکرات این است که ایران اکنون به دنبال آن است تا از مذاکرات برای برداشتن تحریم‌ها استفاده کند. همین موضوع موجب شده مذاکرات بیشتر به موقعیت بده بستان تبدیل شود- گروه «1+5» می‌خواهد ایران در زمینه اتمی امتیازاتی بدهد و ایران هم از دیگر سو خواستار اقدام متقابل «1+5» در امر برداشتن تحریم‌ها است. مقامات ایرانی خواستار احترام، عمل متقابل و به رسمیت شناختن حق آن‌ها برای داشتن برنامه اتمی صلح آمیز هستند.


                      لیکن با این که به نظر می‌رسد توافق احتمالی بر پایه چینش جدید شکل بگیرد اما در حقیقت نشانه‌ای از تغییر در ساز و کارهای اصلی دیده نمی‌شود. جامعه بین‌المللی هنوز در پی آن است که ایران را به رها کردن برنامه اتمی‌اش متقاعد کند و تاکنون ایران نشانه‌ای مبنی بر تمایل به این امر نشان نداده است.


                      اگر تحریم‌ها به ازای چیزی کم تر از توافق نامه نهایی برداشته شوند جامعه بین‌المللی به خانه اول باز خواهد گشت و دیگر برگ برنده‌ای برای رو کردن در مذاکرات یا ابزاری برای تحت فشار قرار دادن ایران جهت معکوس کردن روند در اختیار نخواهد داشت. از نظر ساختاری با این که ایران از تحریم‌های اقتصادی رنج می‌برد اما در روند مذاکرات همیشه دست بالا را داشته است.


                      در نهایت باید گفت یک تغییر جالب توجه در ساز و کار مواجهه با ایران حرکت اخیر «روحانی» جهت به میان آوردن دورنمایی از روابط نو و دو طرفه میان این کشور و آمریکا است. از یک سو این موضوع شروط آمریکا در مذاکرات را افزایش داده است چرا که اگر دولت «اوباما» در زمینه تخفیف تحریم‌ها هم چنان ثابت قدم باقی بماند آن گاه با موضوعی بیش از خطر از دست دادن یک توافق اتمی مواجه خواهد شد- یعنی دورنمای روابطی جدید با ایران.


                      از سوی دیگر القائات حرکت اخیر ایران برای دیگر بازیگران این ساز و کار، و از همه مهم تر روسیه، نیز تبعات چشمگیری به همراه خواهد داشت. استقبال سرد و تعجب برانگیز روسیه از مذاکرات ژنو- که با صداهای مثبتی که از پایتخت کشورهای غربی شنیده می‌شود در تضادی فاحش قرار دارد- این امکان را مطرح می‌کند که روسیه از دورنمای گرم شدن روابط دو طرفه، که می‌تواند به همان اندازه به معنای از دست رفتن نفوذ روسیه در ایران باشد، خشنود نیست.


                      شاید روسیه قصد دارد به ایران بفهماند که می‌تواند در راه خواست ایران جهت دستیابی سریع به توافق اتمی که بتواند در صورت نزدیک شدن ایران به آمریکا به کاهش تحریم‌ها منجر شود، نقشی خرابکارانه بازی کند.
                      بمنظور موفقیت
                      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                      نظر

                      • Hessam
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 1240

                        #24551
                        واکنش خاتمی به انکار احمدی‌نژاد
                        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                        «مساله کوچک و بی‌اهمیتی است»؛ این جمله تنها واکنش سیدمحمد خاتمی درباره ممنوع‌الخروج بودنش است. رییس‌جمهوری سابق کشورمان دیروز برای سخنرانی در مراسمی به مناسبت بزرگداشت شادروان فریده ماشینی، عضو جبهه مشارکت به موزه ملی قرآن کریم رفته بود.

                        روزنامه شرق در شماره اول ابان خود نوشت: محمود احمدی‌نژاد، رییس‌ دولت نهم و دهم در پاسخ به خبرگزاری «تسنیم»، در واکنش به اظهارات علی لاریجانی رییس مجلس در مورد ممنوع‌الخروجی محمد خاتمی به شیوه همیشگی‌اش پاسخ داده و گفته: «ممنوع‌الخروجی؟ احمدی‌نژاد؟ این موضوع قضایی است، چه ربطی به ما دارد؟ من حتی اگر این اختیار را داشتم هرگز این کار را نمی‌کردم.» اما حالا اینکه احمدی‌نژاد راست می‌گوید یا علی‌لاریجانی، برای خاتمی اهمیتی ندارد او در پاسخ به «شرق» در حاشیه مراسمی که به مناسبت بزرگداشت شادروان فریده ماشینی عضو جبهه مشارکت در موزه ملی قرآن کریم برگزار شد، در این‌باره گفت: «این مساله کوچک و بی‌اهمیتی است.»

                        رییس‌جمهوری سابق کشورمان دیروز برای سخنرانی به این مراسم دعوت شده بود. احمدی‌نژاد همچنین گفته است: «محمد خاتمی هشت‌سال در کشور رییس‌جمهور بوده؛ گرچه ما ممکن است در شیوه اداره کشور اختلاف نظر داشته باشیم ولی به‌هرحال فردی رییس کشور بوده و اینکه رییس‌جمهور بعدی بیاید بگوید او ممنوع‌الخروج شده چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟» احمدی‌نژاد با بیان «فکر نمی‌کنم موضوع مطرح‌شده حرف درستی باشد»، گفت: «این درست نیست؛ ما هرچقدر هم اختلاف نظر و اختلاف سلیقه داشته باشیم، بالاخره اصول و خطوطی را رعایت می‌کنیم.»

                        او در پاسخ به اینکه «آیا شما قویا این موضوع را رد می‌کنید؟» گفت: «من از شما و از این طرف و آن طرف شنیدم؛ بالاخره خوب است بعضی چیزها رعایت شود، حالا...، من تازه شنیدم این حرف را، این در اختیار رییس‌جمهوری نیست؛ بلکه یک مساله قضایی است و ربطی به رییس‌جمهوری ندارد؛ من تعجب می‌کنم. من قضاوت نمی‌کنم و این چیزی است که ربطی به رییس‌جمهوری ندارد.» احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات اخیر «حسن روحانی» مبنی بر اینکه دولت را با خزانه خالی و انبوهی از بدهی تحویل گرفته است، خاطرنشان کرد: «این را مسوول مربوطه پاسخ می‌دهد و به‌زودی پاسخ داده می‌شود.»

                        پیش از این علی لاریجانی در حاشیه حضور خود در اجلاس بین‌المجالس در پاسخ به خبرنگار لوموند درباره علت ممنوع‌الخروج بودن محمد خاتمی گفته بود: «من فکر می‌کنم که دولت احمدی‌نژاد در بعضی موارد عادات بدی داشت که این هم یکی از آنها بود و فکر می‌کنم که این مساله به آسانی قابل حل است.»چند روز پس از آن به نقل از سفیر یک مقام امنیتی آگاه اعلام کرده بود: «مشکلاتی که بر سر راه سفرهای خارجی آقای خاتمی قرار داشت حل شده است و ایشان ممنوع‌الخروج نیستند و برای سفرهای خارجی مشکلی ندارد.»

                        اما برای نخستین بار اسفند 88 بود که موضوع ممنوع‌الخروجی محمد خاتمی توسط عباس امیری‌فر، دبیر اجرایی جامعه واعظ تهران به نقل از یک مقام اطلاعاتی مطرح شد. نهایتا اما این خبر از سوی بعضی نزدیکان محمد خاتمی تکذیب و گفته شد: «آقای خاتمی اخیرا هیچ‌گونه تصمیمی به سفر نداشته که از سفر ایشان جلوگیری شود.»اما موضوع به اینجا ختم نشد و فروردین سال 89 دوباره خبری مبنی بر ممنوع‌الخروج‌شدن رییس‌جمهوری اصلاحات منتشر شد. گفتنی است خاتمی قرار بود برای شرکت در اجلاس سالانه شورای تعامل در زمینه خلع سلاح هسته‌ای عازم هیروشیمای ژاپن شود. آن زمان محمود علیزاده طباطبایی، وکیل محمد خاتمی در گفت‌وگویی با ایلنا، اعلام کرد: «تا جایی که اطلاع دارم، لغو سفر خاتمی به ژاپن به توصیه برخی نهادها بوده است و تاکنون هیچ حکم ممنوع‌الخروجی برای وی صادر نشده است و ممنوع‌الخروج ‌بودن یک فرد نیازمند حکم قضایی است، در حالی‌که تاکنون هیچ پرونده قضایی برای خاتمی تشکیل نشده و به هیچ شعبه بازپرسی نیز احضار نشده است.»

                        این در حالی بود که حمید رسایی به فارس خبر داده بود که براساس اطلاعات دقیق، برخی چهره‌های سیاسی از جمله سیدمحمد خاتمی پس از شکایت بیش از 150 نماینده مجلس ممنوع‌الخروج شده‌اند. این موضوع موجب اعتراض نخست‌وزیران سابق سوئد و کانادا شد. آنها در نامه‌ای خطاب به احمدی‌نژاد به این اقدام اعتراض و خواستار برطرف‌شدن هرچه سریع‌تر محدودیت‌های ایجادشده برای رییس موسسه بین‌المللی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها شدند.

                        پس از اعلام انصراف محمد خاتمی از سفر به ژاپن، حیدر مصلحی، وزیر وقت اطلاعات، در پاسخ سوال خبرنگاران، ممنوع‌الخروج بودن خاتمی را تکذیب کرد و گفت: «ممنوع‌الخروجی اشخاص دست قوه‌قضاییه است و هرگاه که این دستگاه حکم جلبی صادر کند این کار صورت خواهد گرفت و طبیعتا برای رییس دولت اصلاحات چنین حکمی صادر نشده است.»

                        اما محمدرضا تابش، خواهرزاده محمد خاتمی عنوان کرده بود: «یک مقام مسوول در یکی از نهادها طی تماسی با دفتر آقای خاتمی اعلام کرده که از سفر ایشان به ژاپن ممانعت می‌شود.»

                        تابش عنوان کرده بود: «این مقام مسوول توصیه کرده بود که خاتمی شخصا از این سفر اعلام انصراف کند، تا مبادا در حین خروج از کشور برخوردی خلاف شأن ایشان صورت بگیرد و از سفرشان ممانعت شود و گذرنامه‌شان ضبط شود.»نماینده اردکان در مجلس گفته بود: «یکی از مسوولان نیروی انتظامی طی تماس تلفنی مودبانه از من خواستند تا برای رعایت شأن آقای خاتمی از ایشان بخواهیم که به این سفر نروند.»

                        نظر

                        • Hessam
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 1240

                          #24552
                          از شنودهای اطلاعاتی تا حملات پهپاد : آمریکا در مظان اتهام ؟
                          اقدامات اطلاعاتی ای که در عقب لبخندهای دیپلوماتیک نهفته اند، یکی از مروج ترین روشها برای تامین امنیت، و نه تنها امنیت، در کشورهای قدرتمند جهان بشمار می رود!
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                          فیگار نوشت: ظاهرا اقدامات اطلاعاتی ای که در عقب لبخندهای دیپلوماتیک نهفته اند، یکی از مروج ترین روشها برای تامین امنیت، و نه تنها امنیت، در کشورهای قدرتمند جهان بشمار می رود. همین دو سه روز پیشتر فرانسه و مکزیک علیه شنودهای اطلاعاتی آمریکا در کشورهای شان اعتراض کردند و اکنون این احتمال مطرح شده است که گویا اداره امنیت ملی آمریکا تلفن همراه آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان را تحت شنود قرارداده است.

                          به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ روزنامه فیگارو در مقاله ای این اتهام را خیلی جدی ارزیابی کرده و می نویسد خانم مرکل، چهارشنبه شب گذشته، با انتشار بیانیه ای گفته است چنین اقدامی پذیرفتنی نیست. صدراعظم آلمان هم چنین در یک تماس تلفنی، از باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا خواستار توضیحات در این باره شده است. و البته طبیعی است که آقای اوباما، همانگونه که دو روز پیش با فرانسوا هولاند، رئیس جمهور فرانسه اتفاق افتاد، به خانم مرکل هم اطمینان داده که چنین اتهامی واقعیت ندارد.

                          فیگارو از قول روزنامه دی ولت می نویسد البته اداره فدرال آلمان برای امنیت اطلاعات فنی، از چند روز تا کنون در مورد شنود اطلاعاتی تلفن همراه خانم مرکل توسط آژانس ملی امنیت آمریکا تحقیق می کند، اما دست بر قضا، این مساله درست هنگامی مطرح می شود که اتحادیه اروپا اجلاسی را در مورد حفاظت داده های رایانه ای برگزار می کند. بدین ترتیب، اتهاماتی که در این چند روز اخیر متوجه آمریکا شده نیاز به یک پاسخ مشترک از سوی کشورهای اروپایی را بوجود آورده است.

                          فیگارو یادآوری می کند که، تابستان گذشته، وقتی فرانسوا هولاند، رئیس جمهور فرانسه، پیشنهاد کرد اروپا در واکنش به شنودهای اطلاعاتی آمریکا، موقتا مذاکرات در باره مبادله آزاد با آمریکا را بحال تعلیق درآورد، آلمان از فرانسه حمایت نکرد. اما در کشوری که خاطره شنودهای اطلاعاتی سرویسهای مخفی آلمان شرق، ستازی، هنوز هم بر روان آلمانی ها سنگینی می کند، شنود اطلاعاتی تلفن صدراعظم آلمان یک مساله بسیار حساس میتواند بحساب رود.

                          روزنامه لوموند هم با اشاره به شنود اطلاعاتی تلفن همراه خانم مرکل می نویسد آمریکا در حالی در مظان اتهام شنودهای اطلاعاتی قرار گرفته که اجلاس سران اروپا امروز و فردا در بروکسل این قضیه را بررسی خواهد کرد.

                          در یک واکنش فوری به اتهامات تازه، پارلمان اروپا دیروز درخواست کرد توافق "سویفت" برای مبادله بانکی میان اتحادیه اروپا و آمریکا، بحال تعلیق درآید.

                          در حالیکه رئیس جمهور فرانسه بر حفاظت داده های زندگی شخصی افراد در برابر غولهای آمریکایی اینترنت تاکید می کند، کشورهایی مانند بریتانیا، هلند و ایرلند، عجله چندانی برای تصمیم گیری در این زمینه ندارند.

                          روزنامه هومانیته هم در یکی از مقالات خود و در یک قضیه دیگر، گریبان آمریکا را گرفته و می نویسد برنامه حملات محرمانه پهپادهای آمریکایی در نقاطی از جهان، از جمله در پاکستان، حقوق بین المللی را زیر پا می کند.

                          هومانیته می نویسد سازمان عفو بین الملل سعی کرده با توصیف این حملات، بعنوان « جنایات جنگی »، بریک جنگ تاکنون تعریف ناشده، نام بگذارد. این سازمان از آمریکا خواسته به یک نهاد مستقل اجازه دهد برنامه حملات پهپادهای این کشور را بررسی کند. از سوی دیگر، سازمان دیدبان حقوق بشر نیز در گزارشی نگرانی های حقوقی در مورد حملات پهپاد های آمریکایی را برجسته کرده و گفته است آمریکا از جنگجویانی که هدف این حملات قرار می گیرند، تعریفی « کشدار » یا به تعبیر دیگر، دلبخواه ارائه می کند.

                          هومانیته تاکید می کند که اگرچه در ماه مه گذشته، آقای اوباما تعهد کرده است این حملات در آینده فقط «تروریستها» را هدف قرار خواهد داد اما در نبود یک چارچوب حقوقی تعریف شده، این ریسک وجود دارد که، نه تنها، تعهد رئیس جمهور آمریکا به یک امر محال مبدل گردد بلکه مناسبات پاکستان و آمریکا نیز از آن بگونه جدی خدشه بردارد.

                          نواز شریف، نخست وزیر پاکستان در جریان دیدار خود از واشنگتن، حملات پهپادهای آمریکایی به خاک این کشور را ، که گفته میشود تا کنون به کشته شدن ٢ تا ٤ هزارو هفت صد تن انجامیده، «نقض حاکمیت ملی» کشور خود توصیف کرده است.

                          هومانیته می نویسد پاکستان با بمب اتمی خود، یک قدرت بزرگ منطقه ای محسوب می گردد و هرگونه تنش میان واشنگتن و اسلام آباد، میتواند صلح و ثبات منطقه و جهان را با خطر روبرو کند.

                          گذشته از آن، نباید فراموش کرد که در چارچوب برنامه خروج نیروهای بین المللی از افغانستان در سال ٢٠١٤ و جستجوی یک راه حل سیاسی میان دولت افغانستان و شورشیان طالبان، پاکستان یک متحد ضروری برای غرب بشمار می رود.

                          نظر

                          • Hessam
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 1240

                            #24553
                            نظر سیف درباره دلار عوض شد
                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                            رییس بانک مرکزی گفت: روند نزولی که طی روزهای اخیر در بازار ارز اتفاق افتاده کاملا مورد تأیید بانک مرکزی است.

                            به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که بحث ارز همچنان یکی از موضوعات اصلی اقتصاد کشور است گفت: بانک مرکزی شرایط فعلی بازار ارز به ویژه سقوط آن را تأیید می‌کند به گونه‌ای که اتفاقات روزهای اخیر در بازار ارز کاملا مورد قبول بانک مرکزی است.

                            وی ادامه داد: برنامه بانک مرکزی تداوم روند نزولی در بازار ارز و رسیدن به یک ثبات پایدار در این بازار است.

                            گفتنی است، از پاییز سال ۹۰ تاکنون بازار ارز نتوانسته شرایط با ثباتی را به خود ببیند.

                            همواره در اکثر مواقع نرخ ارز بالا بوده که این بالا بودن هیچگاه به سود اقتصاد کشور نبوده اگرچه پایین آمدن بیش از حد آن هم تقریبا به سود اقتصاد کشور نیست

                            نظر

                            • Hessam
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 1240

                              #24554
                              دختر استاد محمد: عامل مرگ پدرم تحریم دارو بود
                              کد خبر: ۳۵۳۲۷۴
                              تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۳ - 25 October 2013
                              دختر محمود استاد محمد نمایشنامه نویس شهیر ایرانی که چند ماه پیش درگذشت، در گفت وگو با شبکه خبری سی ان ان گفت پدرش به دلیل نبود دارو ناشی از تحریم‌های غرب درگذشت.

                              مونا گفت که محمود استاد محمد با تایید پزشکان به دلیل نبود داروی ˈنگزاوارˈ Nexavar دار فانی را وداع گفت.

                              به گزارش ایرنا دختر استاد محمد تایید کرد که پدرش تا پیش از این و پس از عمل مرتبط با بیماری سرطان کبد به مدت 18 ماه و بدون هیچ مشکلی با استفاده ازاین دارو ادامه حیات داد، اما سال گذشته وبه دنبال اعمال تحریم های جدید آمریکا این دارو نایاب و در نهایت منجر به فوت پدرش شد.

                              خبرنگار سی.ان.ان گفت: تحریم‌های جدید بر سیستم مالی ایران که یکی از آنها واردات دارو می باشد، تاثیر گذاشته است.

                              آمریکا و دیگر کشورهای غربی ادعا می‌کنند که تحریم‌ها مردم را هدف قرار نداده است .

                              نظر

                              • Hessam
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 1240

                                #24555
                                احتمال حضور ایران در ژنو 2 بدون عربستان
                                کد خبر: ۳۵۳۳۲۲
                                تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۶ - 25 October 2013
                                مدیر اداره سیاسی سازمان ملل از احتمال حضور ایران در ژنو 2 خبر داد.

                                به گزارش ایسنا جفری فلتمن در گفت وگو با روزنامه‌ی الحیات - چاپ لندن در پاسخ به این سوال که شما بعد از سفر به ایران به شورای امنیت سازمان ملل رفته تا به جهانیان بگویید که ایران با لحن جدیدی صحبت می کند و نرم شده است آیا آن‌ها در قبال سوریه هم نرم شده‌اند؟ گفت: آن چه که می‌توانم بگویم این است که عملکرد جدیدی در بین مسوولان ایرانی وجود دارد که این مساله کمک می‌کند. در رابطه با سوریه چیزی نیافتم. من تاریخ طولانی در مذاکره با ایرانی‌ها ندارم.

                                او ادامه داد: قبل از این که این مسوولیت را در سازمان ملل عهده‌دار شوم گفت‌وگوهای زیادی با ایرانی‌ها نداشتم اما دریافتم که ایرانی‌ها بسیار مایلند که درخصوص جزییات وارد بحث شوند و آن چه که ما الان درباره آن صحبت می‌کنیم مساله انتقال در سوریه است.

                                فلتمن در پاسخ به این سوال که برداشت‌ها بر این است که ایرانی‌ها تعهدی به بیانیه ژنو یک ندارند، آیا شما برداشت دیگری دارید؟ بیان کرد: برداشتی که من دارم این است که آن‌ها به دانستن آن چه که ما به آن در خصوص کنفرانس ژنو می‌اندیشیم و اهدافی که از این کنفرانس دنبال می‌کنیم، اهتمام جدی دارند. هم‌چنین برداشت من این است که آن‌ها هم‌چنان در حال بررسی بیانیه ژنو یک هستند.

                                وی در این‌باره که از این رو هنوز ایرانی‌ها اعلام نکردند که نسبت به بیانیه ژنو یک متعهد هستند و یا آن را می‌پذیرند، گفت: آن‌ها آمادگی‌شان را برای بررسی آن چه که در این بیانیه هست، نشان دادند اما هنوز ندیدم که آن‌ها مفهوم کلی آن را پذیرفته باشند.

                                مدیر اداره سیاسی سازمان ملل درباره دعوت از ایران برای حضور در مذاکرات ژنو 2 گفت: معتقدم ایرانی‌ها بر اساس آن چه که از آن‌ها شنیدم و علنا اعلام

                                کردند نسبت به پیامدهای درگیری‌های طایفی در سوریه که پیامدهایی را در سوریه و دورتر از آن خواهد داشت، بسیار نگرانند. ازاین رو معتقدم ایرانی‌ها به دنبال پایان این درگیری‌ها هستند چرا که جنگ در سوریه شکافی را در درگیری‌های طایفه‌یی ایجاد می‌کند که ممکن است نه تنها منطقه بلکه تمام جهان را دربرگیرد.

                                او در پاسخ به این سوال که تفاوت زیادی بین عربستان که سلاح‌هایی را (به سوریه) ارسال می‌کند با ایران و روسیه وجود دارد. عربستان و روسیه تحت فصل هفتم منشور سازمان ملل نیستند که نتوانند سلاح ارسال کنند اما ایران (با ارسال سلاح) قطعنامه‌های شورای امنیت را نقض می‌کند، چرا این مساله را نادیده می‌گیرید و ایران را به نوعی به میز مذاکره می‌کشانید؟ گفت: می‌دانم کشورهای بسیاری هستند که اطلاعاتی بیش‌تر از ما در سازمان ملل در اختیار دارند، اما ما در سازمان ملل دارای دستگاه‌های اطلاعاتی نیستیم تا درباره سوالاتی که مطرح می‌شود، تحقیق کند.

                                وی درباره سفر اخضر ابراهیمی، نماینده سازمان ملل درامور سوریه به ایران گفت: ابراهیمی امیدوار است که به تعدادی از کشورهای منطقه سفر کند. درباره این که به چه کشورهایی سفر خواهد کرد این سوال را به خودش واگذار کنید.

                                فلتمن در پاسخ به این که شما به دنبال دعوت از تهران هستید؟ بیان کرد: فهرست مدعوین به این کنفرانس بر اساس رایزنی با دو کشور طراح این کنفرانس

                                یعنی روسیه و آمریکا تهیه خواهد شد. اختلاف نظرهایی وجود دارد اما دعوت به این کنفرانس بر اساس این اصل است، کسانی که قدرت تاثیرگذاری مثبت را در

                                طرف‌ها دارند از این رو باید به حضورشان اهمیت داد اما آن‌ها هم باید با این مساله هم عقیده باشند که این‌جا صحبت از عملیات انتقالی است.

                                او در این‌باره که آیا در صورتی که عربستان اعلام کند در این کنفرانس شرکت نمی‌کند باز هم از ایران دعوت خواهید کرد؟ اظهار کرد: صرف نظر از این که

                                عربستان حضور خواهد یافت یا خیر باید گفت که آن‌ها نقش مهمی برای ایفا کردن دارند. ما با عربستان نه تنها در مساله سوریه بلکه در سایر مسایل همکاری

                                خواهیم داشت چرا که این کشور نقش بسیار مهمی دارد و ما می خواهیم که با این کشور شریک باشیم.

                                مدیر اداره سیاسی سازمان ملل ادامه داد: اما فکر نمی‌کنم که بتوان حضور کشوری در کنفرانس را به کشور دیگری ربط داد. باز هم منتظر نظر روس‌ها و آمریکایی‌ها درخصوص فهرست مدعوین خواهیم بود. هم‌چنین این که آیا این کشورها به ما در حمایت از سوری‌ها در دستیابی به یک راه‌حل سیاسی کمک

                                خواهند کرد و آیا مدعوین احتمالی ماهیت مساله یعنی انتقال سوریه به سوریه جدید را خواهند فهمید.

                                وی در این باره که آیا فکر می‌کنید می‌توانید بدون حضور عربستان از ایران در کنفرانس دعوت کنید؟ گفت: دقیقا نمی‌دانم و پیش‌بینی هم دراین باره نمی‌کنم که چه کشورهایی در پای میز مذاکره خواهند بود اما امیدواریم کشورها در تغییر سوریه کمک کنند.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X