اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

ادامه فضاسازی رسانه ای پیرامون مذاکره بر سر جزایر سه گانه
    در چند روز اخیر رسانه ها در فضا سازی رسانه ای جدید ادعا می کنند که ایران و امارات بر سر جزایر به توافق رسیده اند. مثلاً پایگاه خبری (Defence News) مدعی شده است؛ ایران و امارات پیرامون مقدمات لازم برای انعقاد توافقی درباره جزایر ایرانی بسیار نزدیک شده اند. اما این ها باید بدانند که ایرانیان در ارتباط با تمامیت ارضی با هیچکس شوخی ندارند و با تمام جان و دل از اراضی سرزمینی خود دفاع می کنند.

حاکمیت و مالکیت ایران، بر جزایر سه گانه ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک بر کسی پوشیده نیست. اما گویا کشور ذره ای امارات متحده دست از ادعاهای خود بر نمی دارد.

البته در این راه، این کشور از حمایت کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نیز برخوردار است، به گونه‌ای که موضوع جزایر سه‌گانه به یکی از دستورکارهای همیشگی نشست‌های کشورهای حاشیه خلیج فارس تبدیل شده است. مثلا در آخرین نشست که در همین هفته برگزار شد، موضوع جزایر در دستور کار قرار گرفت و در بیانیه نهایی نیز به آن اشاره شده است.

به گزارش «تابناک»، ماجرا از آنجا آغاز شد، که این جزایر ایرانی در فاصله میان سال‌هاى( 1903 تا 1971)از سوى بریتانیا اشغال و در اختیار امارت‌هاى شارجه و رأس‌الخیمه که تحت‏الحمایه رسمى بریتانیا بودند، قرار گرفت. اشغال این جزایر از سوى بریتانیا با توسل به برخى قواعد و اصول حقوق بین‏الملل، به‏ویژه اصل حقوقى «سرزمین بى‏صاحب و رها شده» صورت گرفت.

این در حالى بود که این جزایر پیوسته زیر حاکمیت ایران بوده و هیچ‏گاه بی صاحب و متروکه نبوده‏ اند. در سال ۱۹۷۱ پس از توافق ایران و بریتانیا و پیش از خروج نیروهای نظامی بریتانیا از منطقه و تأسیس کشور امارات متحده عربی، ابوموسی به همراه تنب بزرگ و تنب کوچک پس از نزدیک به ۷۰ سال شکایت‌های مداوم دولت ایران علیه اشغال گری بریتانیا سرانجام به ایران بازگردانده شد.

در همین حال، کشور امارات در سالهای اخیر از هیچ اقدام تخریب کوتاهی نکرده است. از جمله در چند سال اخیر امارات اقدام به ساخت گسترده جزایر مصنوعی در بخش جنوبی خلیج فارس کرده است، ساخت این جزایر مشابه هر سازه دریایی دیگر نه تنها تاثیرات خاصی بر روی حوضه رسوبگذاری از لحاظ ته نشست‌ها و فرسایش‌های غیر عادی خواهد گذاشت بلکه تاثیرات خطرناک حقوقی در مالکیت و دریای سرزمینی خواهد گذاشت.

در حقیقت ، هدف اصلی امارات از ساخت و ساز‌ها تصاحب این جزایر سه گانه است که مسئولان کشور باید نسبت به این امر توجه ویژه‌ای داشته باشند.

باید گفت حربه اصلی اماراتی ها عملیات رسانه ای و فضاسازی است. در چند روز اخیر موج خبری گسترده ای در میان رسانه‌ها درباره جزایر ایرانی به وجود آمده است. اگرچه این اقدامات هیچ تاثیری بر مالکیت ایران بر این جزایر ندارد اما یک نگرانی را در درون کشور دامن می‌زند که نکند این اخبار واقعیت داشته باشد.

مثلا در چند روز گذشته پایگاه خبری (Defence News) مدعی شده بود ؛ ایران و امارات عربی متحده مقدمات لازم برای انعقاد توافقی درباره جزایر ایرانی مورد ادعای شیخ‌نشین امارات را فراهم کرده‌اند و به رسیدن به یک توافق بسیار نزدیک شده اند.

براساس ادعای این سایت خبری ، منابع نزدیک به مذاکرات بین ایران و امارات عربی متحده اعلام کرده اند، توافق بین ایران و امارات درباره انتقال مالکیت جزایر استراتژیک به شیخ‌نشین حوزه خلیج‌فارس در دیدار اخیر شیخ عبدالله بن‌زاید‌آل‌نهیان از تهران مطرح شده است.

جالب است، که این سایت در ادامه می نویسد این توافق بین دو طرف به معنای بازی برد- برد است. چرا که ایران می تواند از نفع اقتصادی و گسترش تبادل اقتصادی با امارات بهره برداری کند و امارات نیز به حقوق حقه خود در این زمینه دست می یابد.!! همچنین این وب سایت خبری مدعی شده است که مذاکراتی پیرامون جزایر ایرانی در حال انجام است و در نهایت بهترین راهکار را توافق بر سر جزایر می داند.

استمرار پیگیرى ادعاى امارات و حمایت ضمنى و آشکار قدرت‌هاى منطقه‏ اى و فرامنطقه ‏اى از ادعاى این کشور، به‏ منزله مداخله در امور داخلى ایران تلقى می گردد و این موضوع براى سیاست خارجى ایران مهم و حیاتى به شمار می رود.

مقام‌هاى دولت مرکزى امارات نیز در سال‌هاى اخیر از این قضیه به عنوان موضوعى ملى و راهبردى براى حفظ وحدت امارت‌هاى هفتگانه و ابزارى براى تداوم حاکمیت ابوظبى سود جسته‏ اند؛ به ‏ویژه آنکه ابوظبى به دلیل برخوردارى از درآمدهاى سرشار نفت و هزینه کردن آن در این جهت کوشیده است، از حمایت کشورهاى دیگر بهره‏ مند شود.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

دایی:برخی دوست ندارند من در فوتبال باشم/به فیفا شکایت می کنم

به گزارش روزنو؛علی دایی قبل از آغاز تمرین امروز سرخپوشان کنفرانسی خبری ترتیب داد تا درباره رای کمیته استیناف حرف بزند.او در حالی که پرونده ای تقریبا 200 صفحه ای را همراه خودش آورده بود گفت:«این تمام احکامی است که درباره من و بقیه داده اند.احکام یکی از مربیانی که من خیلی دوستش دارم و خیلی هم برای من عزیز است اینجاست.شما مقایسه کنید.زمانی درباره رقم قرارداد من حکم دادند و اسناد آن موجود است.من تمام این ها را از طریق فیفا پیگیری خواهم کرد.چطور می شود کمیته استیناف حکمی را بدهد اوقبل از اینکه از طریق رییس یا دبیر کل ابلاغ شود در رسانه ها مطرح می شود؟این ها همه دستاویزی است برای زدن علی دایی.زمانی قانون سقف قراردادها را گذاشتند و گفتند که من یک میلیارد و دویست میلیون تومان گرفته ام.من از همان اول هم قانون سقف قراردادها را قبول نداشتم.به نظرم قانون اشتباهی بود.بازیکنان ما حقشان بیشتر از این هاست چون زحمت زیادی می کشند.این کاملا مشخص است که آقایان دوست ندارند علی دایی باشد.اگر نمی خواهید من باشم رک و راست بگویید من می روم.مگر بعد از اینکه از تیم ملی رفتم در خانه ام نشستم؟من هر جایی که کار کرده ام دنبام آمده اند.همیشه از من برای کار دعوت شده است و هیچ وقت خودم را تحمیل نکرده ام.»

او سپس به حرف های قهرمانی،ترکی و عابدینی اشاره کرد و گفت:«قهرمانی گفته بود اگر من بروم خیلی ها را با خودم پایین می کشم،یا ترکی گفته بود یک سری از حرف ها را بزنم خیلی ها نمی توانند فعالیت کنند.آقای عابدینی هم که گفته بود من اگر حرف هایی بزنم مظفری زاده دیگر نمی تواند قضاوت کند.چرا همه سکوت کرده اند و حرف نمی زنند؟حتما یک چیزهایی هست.آقایان با این احکام نشان دادند که مشکلاشان با پرسپولیس است.اگر مشکل من باشم می روم و از بیرون فوتبالم را تماشا می کنم و لذت می برم.می روم دنبال زندگی ام.زندگی من به فوتبال وابسته نیست و از این اخلاق ها ندارم که تحت هر شرایطی بخواهم در فوتبال باشم.اینها می خواهند به پرسپولیس ضربه بزنند آن هم در شرایطی تیم من در کورس قهرمانی قرار دارد.باشگاه سپاهان از من شکایت کرد و حکم کمیته هم 7 میلیون جریمه نقدی بود.طبق قانون این ها می توانند مجازات من را کم کنند نه بیشتر.این خلاف قانون است.من از طریق فیفا قضیه را پیگیری می کنم تا آقایا بفهمند وقتی قانون را برای علی دایی تغییر می دهند یعنی چه؟»

دایی در پایان گفت:«تیمی که امسال با کمک مدیریت باشگاه ساخته ام نه اردوی خارجی رفته است نه چیزی.40 درصد هم از هزینه ها کم کرده ایم.این تیم سه سال دیگر می تواند قهرمان آسیا شود اما اینها نمی خواهند این مسیر ادامه داشته باشد و پرسپولیس به موفقی برسد.»

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در مسیر جدایی نادر از سیمین؟
        اهمیت گلدن گلوب از آن جهت است که منتخبینش ارتباط نزدیکی با منتخبان جوایز سالیانه اسکار دارند و به زعم بسیاری از منتقدان، گلدن گلوب یکی از بهترین دریچه ها برای ورود به جمع برندگان مجسمه های هشتادوششمین مراسم جایزه اسکار در اوایل سال 2014 است.

اصغر فرهادی یکی از پنج نامزد جایزه بهترین فیلم خارجی‌‌ زبان هفتاد و یکمین جوایز سالانه منتقدان موسوم به گلدن گلوب شد؛ جایزه‌ای که اگر به فرهادی تعلق گیرد، یک گام بزرگ برای دستیابی به اسکار فیلم غیرانگلیسی زبان خواهد بود، هرچند حداقل دو رقیب جدی در این مسیر برای فرهادی وجود دارد که حضور موفق ترین در جشنواره ها داشته‌اند.

به گزارش «تابناک»، فصل جوایز سینمایی آغاز شده و آهسته آهسته نوبت به اهدای جوایز مهم سینمایی می رسد تا صاحبانش را بشناسد. در هفتمین راستا «انجمن مطبوعات خارجی هالیوود / Hollywood Foreign Press Association» بانی جوایز گلدن گلوب، پنجشنبه عصر به وقت ایران اسامی نامزدهای این دوره جوایز خود را در دو بخش سینما و تلویزیون اعلام کرد؛ نامزدهایی که مطابق با پیش بینی‌ها نام فیلم «گذشته» آخرین ساخته اصغر فرهادی نیز میان آنها قرار داشت.

اهمیت گلدن گلوب از آن جهت است که منتخبینش ارتباط نزدیکی با منتخبان جوایز سالیانه اسکار دارند و به زعم بسیاری از منتقدان، گلدن گلوب یکی از بهترین دریچه ها برای ورود به جمع برندگان مجسمه های هشتادوششمین مراسم جایزه اسکار در اوایل سال 2014 است. فرهادی دو سال پیش برای «جدایی نادر از سیمین» برنده جایزه گلدن گلوب بهترین فیلم خارجی‌زبان شد، یعنی دقیقاً همان جایزه‌ای شد که هم اکنون نامزدش شده و اتفاقاً زمانی احتمال برد جایزه اسکار برای «جدایی نادر از سیمین» افزایش یافت که منتقدان، گلدن گلوب را به او دادند.

«گذشته» اگرچه نتوانسته در جشنواره ها و جوایز بین‌المللی حضوری به موفقی «جدایی نادر از سیمین» داشته باشد اما برد جایزه گلدن گلوب برای فرهادی می‌تواند این فیلم را در همان مسیری قرار دهد که فیلم پیشین فرهادی در آن قرار گرفت و در نهایت به بردن جایزه اسکار ختم شد؛ اتفاقی که در این دوره نیز وقوعش دور از انتظار است، هرچند رقبایی چون «آبی گرم‌ترین رنگ است» عمدتاً از فرانسه به واسطه مضمون و «شکار» محصول کشور دانمارک نیز به واسطه داستان قوی که دارد، شانس بالایی برای بردن گلدن گلوب و اسکار دارد و البته از «زیبایی بزرگ» پائولو سورنتینو نیز نمی توان غافل شد.

به عبارت ساده تر فرهادی مسیر بسیار دشوارتری را نسبت به نخستین اسکار برای کسب یک جایزه دیگر دارد و خیلی زود است که به پیش بینی سرنوشت «گذشته» در فصل جوایز پرداخت. «دوازده سال بردگی» اثر استیو مکویین، «حقه‌بازی آمریکایی» ساخته دیوید ا. راسل هرکدام با نامزدی در هفت بخش و «کاپیتان فیلیپس» با نامزدی در چهار بخش، بیشترین فرصت را برای کسب جوایز گلدن گلوب را در اختیار دارند. نگاهی داشته باشید به لیست نامزدهای این دوره از جوایز گلدن گلوب:

بهترین فیلم های درام
        ۱۲ سال بردگی
        جاذبه
        فیلمونا
        کاپیتان فیلیپس
        شتاب

بهترین فیلم موزیکال و کمدی
        کلاهبرداری آمریکایی
        او
        درون دیمن لوییس
        نبراسکا
        گرگ وال‌استریت

بهترین بازیگر زن فیلم‌های درام
        کیت بلانشت – جاسمین غمگین
        ساندرا بولاک – جاذبه
        جودی دنچ – فیلومنا
        اما تامپسون – نجات آقای بنکس
        کیت وینسلت – Labor Day

بهترین بازیگر مرد فیلم‌های درام

چیوتل اجیوفور – ۱۲ سال بردگی
        ادریس آلبا – ماندلا: راه طولانی به آزادی
        تام هنکس – کاپیتان فیلیپس
        ماتیو مک‌کوناگی – دالاس بویرز کلاب
        رابرت ردفورد – همه چیز از دست رفته

بهترین بازیگر زن – فیلم‌های کمدی و موزیکال

امی آدامز – کلاهبرداری آمریکایی
        جولی دلپی – قبل از نیمه شب
        گرتا گروییگ – فرانسیس ها
        جولیا لوییس دریفوس – به اندازه کافی گفته شده
        مریل استریپ – اوگوست: اوسیج کانتی

بهترین بازیگر مرد – فیلم‌های کمدی و موزیکال
        کریستین بیل – کلاهبرداری آمریکایی
        بروس درن – نبراسکا
        لیوناردو دی‌کاپریو – گرگ وال‌استریت
        اسکار ایزاک – درون لوییس دیویس
        جواکین فونیکس – او

بهترین بازیگر نقش مکمل زن در فیلم‌های داستانی بلند
        سالی هاوکینز – جاسمین غمگین
        جنیفر لورنس – کلاهبرداری آمریکایی
        لوپیتا نیونگو – ۱۲ سال بردگی
        جولیا رابرتز – اوگوست: اوسیج کانتی
        جون اسکویب – نبراسکا

بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در فیلم‌های داستانی بلند

بارخاد عبدی – کاپیتان فیلیپس
        دانیل برول – شتاب
        بردلی کوپر – کلاهبرداری آمریکایی
        مایکل فاسبندر – ۱۲ سال بردگی
        جارد لتو – دالاس بویرز کلاب

بهترین کارگردان
        الفونسو کوارون – جاذبه
        پل گرین‌گرس – کاپیتان فیلیپس
        استیو مک‌کویین – ۱۲ سال بردگی
        الکساندر پاین – نبراسکا
        دیوید او راسل – کلاهبرداری آمریکایی

بهترین فیلمنامه

اسپایک جونز – او
        باب نلسون – نبراسکا
        جف پاپ و استیو کوگان – فیلومنا
        جان رایدلی – ۱۲ سال بردگی
        اریک وارن سینگر و دیوید او راسل – کلاهبرداری آمریکایی

بهترین فیلم خارجی زبان
        زیبایی باشکوه
        گذشته
        شکار
        آبی گرم‌ترین رنگ‌ است
        باد می‌وزد

بهترین فیلم انیمیشن
        خانواده کرود
        یخ زده
        من نفرت انگیز ۲

بهترین سریال تلویزیونی درام
        بریکینگ بد
        دانتون ابی
        همسر خوب
        خانه پوشالی
        اربابان جنسیت

بهترین مجموعه تلویزیونی کمدی
        نظریه بیگ بنگ
        Brooklyn Nine- Nine
        دخترها
        خانواده مدرن
        Perks and recreation

بهترین فیلم تلویزیونی و مینی سریال
        داستان ترسناک آمریکایی
        آنسوی چلچراغ
        رقص روی لبه
        بالای دریاچه
        ملکه سفید

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

وکیل متهم دادگاه بیمه: مقام دولت سابق 1.5 میلیارد تومان از موکلم گرفته است

وکیل مدافع یکی از متهمان پرونده موسوم به پرونده اختلاس از شرکت بیمه ایران گفت: « م. ر.ر.» مقام دولت دهم از موکل اش یک و نیم میلیارد تومان دریافت کرده که در همین رابطه پرونده ای در دادسرای تهران تشکیل شده است.

«ابوالفضل انتظاری» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: موکل من هیچ ارتباطی با بیمه ایران ندارد و فقط به خاطر ارتباطی که با « ج. ا.» ( از متهمان اصلی پرونده بیمه ایران) داشته، اتهاماتش در این پرونده مطرح شده است.

به گفته وکیل مدافع د. س، « ج. ا.» با بیمه ایران، مسئولان استانداری تهران و موکل وی ارتباط داشته و میلیاردها تومان نیز از موکلش کلاهبرداری کرده و در همین رابطه از وی شکایت کرده است.

انتظاری، درباره نقض حکم موکل اش در دیوان عالی کشور گفت: در دادگاه عنوان شده بود موکل من در باند کلاهبرداری بوده در حالی که باند کلاهبرداری مربوط به مستخدمین دولت است و خوشبختانه دیوان عالی کشور این مساله را پذیرفت.

وی اضافه کرد: آن بخش از پرونده که « م.ر. ر.» مقام دولت دهم از موکل من یک و نیم میلیارد تومان گرفته در دادسرا مفتوح است.

وکیل مدافع د. س با بیان این که رسید پول هایی که ˈم .ر.ر.ˈ از موکلش گرفته وجود دارد، افزود: به دلیل این که این بخش از پرونده در دادسرا مفتوح است، نمی توانم توضیح بیشتری بدهم.

انتظاری تاکید کرد: موکل من ارتباطی به بیمه ایران ندارد و فقط به دلیل ارتباط با ج. ا. پرونده وی در بخش بیمه مطرح شده است که درست نبود و دادسرا می توانست پرونده مجزایی تشکیل دهد و رسیدگی کند.

وکیل مدافع د. س با بیان این که در سه جلسه گذشته از محاکمه متهمانی که پیشتر احکام شان در دیوان عالی کشور نقض شده، هنوز نوبت به ارایه دفاعیات موکلش نرسیده است، گفت: به احتمال زیاد در جلسات هفته آینده موکل من از اتهامات خود دفاع خواهد کرد.

30 مرداد ماه دیوان عالی کشور احکام قطعی گروهی از متهمان بیمه ایران را منتشر کرد.

دادگاه تعدادی از متهمان پرونده بیمه ایران که پیشتر احکام آنها از سوی شعبه 32 دیوان عالی کشور نقض شده بود، در شعبه 79 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی محمدی کشکولی مجددا در حال رسیدگی است.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

توکلی:مرتضوی مسولان زیادی را آلوده کرده است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی گفت: بخشش هدایا توسط رئیس وقت سازمان تأمین اجتماعی و دریافت آن توسط برخی افراد از جمله برخی از نمایندگان مجلس، غیر قانونی بوده است.

احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مهر با اشاره به تخلفات سعید مرتضوی، رئیس وقت تأمین اجتماعی گفت: قبل از انتصاب مرتضوی به عنوان رئیس تأمین اجتماعی گفتم کسی که دادستان تهران بوده و متهم است نمی تواند در راس سازمان اقتصادی و اجتماعی کشور قرار بگیرد.

توکلی افزود: علت آن را هم می دانستیم و می گفتیم که وی افرادی مانند خودش را تشویق می کند و فساد را در این سازمان گسترش می دهد و از آنجایی که در این سازمان منابع مالی زیادی در اختیار دارد ممکن است با مدیریت وی مشکلاتی ایجاد شود و متأسفانه همانطور که پیش بینی می شد به دلیل تخلف دولت در نگهداری او در بستر کار و تعلل قوه قضائیه در برخورد قضائی با یک فرد مسئله دار، در 10 روز آخر مدیریتشان حاتم بخشی هایی به آن صورت کردند و عده زیادی از مسئولان کشور را آلوده کردند.

وی با تأکید بر اینکه به این پرونده بدون اغماض باید رسیدگی شود، گفت: باید تمام کسانی که از این سفره عمومی به ناحق برای خودشان منافعی جمع کردند به مردم معرفی شوند، حالا چه نمایندگانی که نامشان کدگذای شده بود و در حال حاضر نمی دانیم چه افرادی هستند و چه مسئولان دیگر در قوای دیگر.

توکلی با اشاره به این نکته که بعضی افراد معتقدند نمایندگانی که از مرتضوی کارت هدیه دریافت کردند، آن را صرف کمک به افراد نیازمند کرده اند، گفت: شاید این مسئله درست باشد و این نمایندگان این کارت ها و هدایا را صرف افراد نیازمند و بی بضاعت کرده باشند و در صورت صحت این بحث، این کار هم غیر قانونی است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بخشش هدایا توسط رئیس وقت سازمان تأمین اجتماعی و دریافت آن توسط برخی افراد از جمله برخی از نمایندگان مجلس، غیر قانونی بوده است و ممکن است برخی از نمایندگان استفاده شخصی نکرده باشند و شاید این هدایا و کارت ها را دریافت کردند تا در بین نیازمندان پخش کنند و ممکن است که اینگونه شده باشد و در این رابطه نمی توان اظهار نظر قطعی کرد.

توکلی افزود: اما این امر پذیرفته نیست چون وظیفه یک نماینده این کار نیست چرا که یک نماینده باید اعتبارات کافی که در حد مصرف کشور است از سوی نهادهای مختلف کشور که وظیفه آنها حمایت است، تصویب کند و نظارت کند و مشاهده کند که آن نهادها در این ارتباط خوب عمل می کنند یا خیر.

وی با تأکید بر اینکه یک نماینده نباید خودش منشأ توزیع کمک شود، گفت: در صورتی که این اتفاق بیفتد و نماینده خودش منشأ توزیع کمک شود حداقل ضرر این اتفاق این است که در انتخابات آتی حتی اگر نخواهد هم برای خود یارگیری انجام داده است که متأسفانه افرادی هستند که می خواهند و برخی اشخاص ممکن است، این کمک ها را در اختیار افرادی قرار دهند که از اطرافیان خودشان باشند و این کار صرف مقاصد سیاسی غیرمستقیم برای خودشان باشد از طریق کمک به اقشار ضعیف که ممکن است هدف نهایی جذب رأی باشد نه چیز دیگری.

توکلی افزود: حتی در چنین شرایطی این اتفاق زشت رخ می دهد و بی عدالتی در انتخابات واقع می شود، بنابراین کار این افراد غیر قانونی بوده است و متخلفین و قانون شکنان طبق قوانین مجازات اسلامی باید مجازات شوند.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: فکر می کنم که اگر این نمایندگان خودشان را به کمیسیون نظارت معرفی نکنند، مشخص می شود در واقع به نوعی جرمی مرتکب شدند و وقتی بازپرس از متهمان بخواهد که نام این نماینده را افشا کنند، آنها ناچار هستند که افشا کنند و در نتیجه وقتی اسامی نمایندگان افشا شد باید طبق قانون با آنها برخورد قاطعی صورت بگیرد.

وی درپایان گفت: به نظر می رسد که به غیر از آگاهی مرتضوی از اسامی نمایندگان، رئیس دفتر وی هم از این اسامی آگاه است.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

کارگران «آبهای عمیق» حقوق ۲ ماه گذشته‌شان را دریافت نکرده‌اند

چکیده: در پی اعتراض صنفی و تجمع کارگران در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری در مقابل ساختمان اداری شرکت، کارفرمای شرکت آب‌های عمیق یک ماه حقوق مربوط به شهریور ماه را به کارگران پرداخت کرد.

یک فعال کارگری در استان بوشهر از پرداخت یک ماه از معوقات 3 ماهه حقوقی ۴۵۰ کارگر شرکت فن‌آوری آبهای عمیق (dot) به دلیل آنچه «شرایط نامناسب اقتصادی و رکود بازار کار» می‌خواند خبر داد.

«محمد اسماعیل دشمن زیاری»، رئیس کانون هماهنگی شورا‌های اسلامی کار استان بوشهر در تشریح جزئیات این خبر به ایلنا گفت: حدود ۴۵۰ کارگر قراردادی شرکت آبهای عمیق از زیر مجموعه‌های شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) که در ساخت پروژه‌های دریایی فعالیت دارند، حقوق دو ماه گذشته‌شان را دریافت نکرده‌اند.

او با بیان اینکه معوقات حقوقی این کارگران تا روز گذشته (چهارشنبه ۱۹ آذر ماه) حدود سه ماه بوده است، ادامه داد: در پی اعتراض صنفی و تجمع کارگران در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری در مقابل ساختمان اداری شرکت، کارفرمای شرکت آب‌های عمیق یک ماه حقوق مربوط به شهریور ماه را به کارگران پرداخت کرد.

دشمن زیاری در بخش دیگری از این گفتگو به تاثیر فشارهای اقتصادی بر فعالیت شرکت آبهای عمیق پرداخت و گفت: در آغاز سال جاری حدود ۷۰۰ کارگر قرار دادی و متخصص در شرکت فن آوری آب‌های عمیق اشتغال داشتند اما به سبب افزایش تخریم‌های نفتی این شرکت تا آبان ماه تعداد زیادی از کارگران خود را با اتمام قرار دادکاری‌شان تعدیل کند.

به گفته این فعال کارگری بوشهر، ۱۵۰ کارگر متخحصص و باتجربه شرکت آب‌های عمیق در دو مرحله طی ماه‌های مرداد و شهریور سال جاری بیکار شده‌اند.

نظر

• مسعود اب
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1502

تغییرات بازار این هفته و پیش بینی بازار هقته آتی

در بازار این هفته شاخص کل به تبع معاملات پر رونق در بسیاری از گروه ها به ویژه گروه سیمانی، خودرویی، بانکی، پتروشیمی و بعضاً پالایشی مسیر رشد خود را ادامه داد

در حوزه سیاسی متأسفانه تحرکات خاصی دیده می شود. برخی نمایندگان جمهوری خواه کنگره قصد اعمال تحریم های جدید را دارند و در واکنش به این اظهارات ظریف اعلام کرده است که در صورت اعمال تحریم های بیشتر توافقنامه ژنو رسماً شکست خورده است البته اوباما بارها به نمایندگان کنگره هشدار داده است که از اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران تا حصول نتایج شش ماهه نشست ژنو خودداری نمایند اما برخی عنوان می کنند که با توجه به صحبتهای اخیر اوباما و کری و حمایت بی چون و چرا آنها از رژیم صهیونیستی بعید است که اوباما به توافق ژنو پایبند بماند
                هفته جاری حجم عرضه ها بالا بود اما با توجه به حجم عظیم ورود نقدینگی به بورس اوراق بهادار هر عرضه ای به سرعت با حجم تقاضای سرمایه گذاران مواجه می شد و موجبات رشد شاخخص را فراهم می آورد
                اواسط هفته بالاخره حجم مبنای مپنا عرضه گردید اما آنطور که پیداست صف خرید طویل مپنا همینطور ادامه خواهد یافت تا اینکه سهامدار عمده تصمیم به عرضه سهام خود بگیرد
                همچنین خبرهایی مبنی بر اجرای فاز هدفمندی یارانه ها در نیمه دوم سال بعد موجب رشد برخی از گروه های انرژی محود را فراهم آورد از جمله آنها صف های خرید در گروه فولادی بود که البته افزایش سه برابری بودجه عمرانی نیز بر این گروه بی تأثیر نبود
                :برخی شایعات و اخبار مهم هفته در بازار بورس اوراق بهادار
                شایعاتی مبنی بر تعدیل مثبت بالای وبوعلی در بازار به گوش می رسد
                شایعه افزایش سرمایه بانک تجارت تأیید شد
                خبرهایی مبنی بر عرضه بلوک شاوان و شبندر در بازار وجود داشت که عرضه بلوک شاوان تأیید گردید
                در گروه خودرویی خبرهایی مبنی بر فروش دارایی ها و افزایش سرمایه و همچنین ورود گروه سنگین حقیقی به این سهم شنیده می شود
                بانک دی اواسط هفته به شایعه افزایش سرمایه پایان داد
                در نماد آکنتور خبرهایی مبنی بر تعدیل مثبت و افزایش سرمایه 80 درصدی به گوش می رسید
                در مورد ذوب هم شایعات افزایش سرمایه 100 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها وجود داشت
                شنیده ها حاکی از افزایش سرمایه و تعدیل مثبت چافست داشت
                از اخبار خوش فولاد هم میتوان به تعویق افزایش قیمت حامل های انرژی و سودآوری فولاد هرمزگان اشاره نمود
                بر اساس پیشنهاد دولت در لایجه بودجه، دولت مجاز است اسناد خرانه اسلامی جهت تسویه بدهی ها به شرکتهای غیردولتی تا سقف ۳ هزار میلیارد تومان بدهد که این خبر می تواند برای مپنامفید واقع گردد
                حمایت آقای روحانی از بازار سرمایه در مجلس شورای اسلامی از محرکهای مثبت شاخص در هفته جاری بود

آمار بازار در هفته منتهی به92/09/20
                بورس اوراق بهادار
                شاخص 20آذر 13آذر تغییر هفتگی
                شاخص کل 86,511 84,211 2.7%
                شاخص 50 شرکت فعالتر 3,672 3,587 2.4%
                ارزش بازار(میلیارد ريال) 4,236,571 4,118,732 2.9%
                ارزش معاملات(میلیارد ريال) 4,965 4,789 3.7%
                حجم معاملات (میلیون سهم) 1,184 1,174 0.9%
                :نرخ ارز و طلا در بازار تهران
                نرخ ارز در بازار آزاد(ریال)
                ارز 20آذر 13آذر تغییر هفتگی
                دلار 29,450 29,550 -0.3%
                یورو 40,500 40,300 0.5%
                پوند 48,400 48,600 -0.4%
                نرخ طلا در بازار آزاد(ریال)
                طلا 20آذر 13آذر تغییر هفتگی
                طلای 18 عیار 899,200 885,540 1.5%
                تمام سکه بهار آزادی 8,775,000 8,660,000 1.3%
                نیم سکه بهار آزادی 4,420,000 4,360,000 1.4%
                ربع سکه بهار آزادی 2,620,000 2,590,000 1.2%
                :بازار های جهانی
                بازار های جهانی ($ )
                کالا 20آذر 13آذر تغییر هفتگی
                اونس 1,257.00 1,246.70 0.8%
                نفت خام برنت 109.00 112.87 -3.4%
                نفت خام اوپک 108.00 108.08 -0.1%
                نفت خام سبک آمریکا 98.54 97.23 1.3%
                توقف و بازگشایی نمادها در هفته منتهی به 92/09/13
                جدول زیر گزارشی از نمادهای مورد توجه بازار متوقف شده یا بازگشایی شده در طی هفته جاری و همچنین دلیل توقف نماد را بیان می نماید. اطلاعات جدول زیر از سایت www.tsetmc.com برگرفته شده است.
                توقف و بازگشایی نمادها
                نماد مورد دلیل توقف نماد تاریخ توقف/بازگشایی
                پارسان بازگشایی افزایش سرمایه 1392/09/20
                بالیر توقف تعدیل پیش بینی سود 1392/09/20
                سدور توقف انتخاب اعضای هیئت مدیره 1392/09/20
                حتوکا توقف افزایش سرمایه 1392/09/19
                دشیمی بازگشایی تعدیل پیش بینی سود 1392/09/20
                :مهمترین گزارش های منتشر شده بازار سرمایه
                جدول زیر شامل نمادهای مورد توجه بازار می باشد که در هفته جاری گزارشی را در سایت www.codal.ir منتشر نموده اند.
                مهمترین گزارش های منتشر شده در کدال
                نماد تاریخ انتشار عنوان اطلاعیه خلاصه گزارش
                قپیرا 1392/09/20 پیش بینی سود R.EPS92: 1493 EPS93: 827
                سمگا 1392/09/20 شفاف سازی هیچ تغییر با اهمیتی که موجب تغییر سود شود اتفاق نیافتاده است
                پارسان 1392/09/19 تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده افزایش سرمایه 50 درصدی تصویب شد
                :میانگین نسبت قیمت به درآمد صنایع بورسی
                میانگین p/e صنایع بورس اوراق بهادار تهران بر مبنای ارزش روز شرکتها و درصد سهم آنها از ارزش آن صنعت می باشد و همچنین برای محاسبه از میانگین پیراسته استفاده شده است و p/e های نامفهوم(p/e منفی و خیلی بالا) از آن کسر شده است.
                میانگین p/e صنایع بورس تهران
                صنعت میانگین p/e صنعت مورخ 13آذر میانگین p/e صنعت مورخ 19 آذر درصد تغییر هفتگی
                صنعت خودرو و قطعات 29.18 30.83 5.7%
                صنعت سایر مالی 6.88 7.22 4.9%
                صنعت چند رشته ای صنعتی 7.14 7.34 2.8%
                صنعت دستگاه های برقی 17.38 17.23 -0.9%
                صنعت سیمان، کچ و آهک 7.66 8.11 5.9%
                صنعت سرمایه گزاری ها 11.77 12.08 2.6%
                صنعت بانکها و نهاد های پولی 8.03 8.23 2.5%
                صنعت شیمیایی 6.45 6.74 4.5%
                صنعت لاستیک و پلاستیک 6.80 6.57 -3.4%
                صنعت مواد دارویی 8.76 9.19 4.9%
                صنعت رایانه 7.49 7.91 5.6%
                صنعت کانی غیر فلزی 9.53 9.07 -4.8%
                صنعت منسوجات 6.45 6.70 3.9%
                صنعت بیمه و بازنشستگی 16.87 17.20 2.0%
                صنعت غذایی بجز قند و شکر 10.80 11.90 10.2%
                صنعت کاشی و سرامیک 13.39 14.27 6.6%
                صنعت انبوه سازی 15.08 16.62 10.2%
                صنعت فلزات اساسی 13.27 13.13 -1.1%
                صنعت ماشین آلات و تجهیزات 13.25 13.76 3.8%
                صنعت قند و شکر 11.00 1.79 -83.7%
                صنعت فراورده های نفتی 6.89 6.98 1.3%
                صنعت حمل و نقل و ارتباطات 235.06 222.95 -5.2%
                :بررسی ارزش خالص دارایی های شرکتهای سرمایه گذاری فعال در بورس اوراق بهادار تهران

مطابق تعریف NAV عبارتست از ارزش کل دارایی های شرکت پس از کسر بدهی های آن شرکت، و کشف NAV یک شرکت به معنای دارایی های آن منهای بدهی های آن شرکت یعنی حقوق صاحبان سهام می باشد. اما به علت برخی از محدودیت های ترازنامه ای این عدد نمی تواند بیانگر ارزش خالص یک شرکت باشد در نتیجه برای محاسبه NAV بخاطر ثبت اقلام ترازنامه به بهای تمام شده، ارزش روز سرمایه گزاری شرکت را بدست آورده و سپس با حقوق صاحبان سهام آن شرکت جمع می زنیم. در محاسبات زیر ارزش پرتفوی غیر بورسی برابر با بهای تمام شده و ذخیره کاهش سرمایه گذاریها در نظر گرفته شده است
                ارزش خالص دارایی های(NAV ) هر سهم شرکتهای سرمایه گذاری بورسی( ريال)
                نماد NAV قیمت روز PRICE/NAV
                پردیس 2,170 2,305 1.06
                وسپه 4,334 3,126 0.72
                ونیکی 7,453 5,462 0.73
                وتوسم 3,946 3,404 0.86
                پارسان 10,010 11,911 1.19
                وصنعت 4,319 3,269 0.76
                ومعادن 12,699 9,572 0.75
                وصنا 4,287 3,507 0.82
                وبوعلی 1,754 2,432 1.39
                وبهمن 2,039 2,118 1.04
                ورنا 1,272 1,741 1.37
                وامید 6,213 5,653 0.91
                خگستر 5,356 3,992 0.75
                ونیرو 1,268 3,013 2.38
                ونفت 849 3,640 4.29
                کروی 3,744 3,514 0.94
                وبانک 10,870 7,693 0.71
                وغدیر 8,465 8,054 0.95
                وآتی 10,216 6,066 0.59
                وتوصا 2,243 2,115 0.94
                وتوکا 7,691 7,938 1.03
                وصندوق 10,102 8,199 0.81
                وتوشه 5,933 4,106 0.69
                وملت 1,032 1,044 1.01
                مقدار PRICE / NAV متعادل و منطقی برابر 75% - 80% می باشد.

بمنظور موفقیت
                تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

یک منبع مطلع به مهر خبر داد:
                  هیات ایران به دلیل تحریم‌های جدید آمریکا مذاکرات وین را ترک کرد

مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 دیشب پس از چهار روز مذاکره فشرده درپی اعمال تحریم های جدید از سوی آمریکا علیه شرکت های همکاری کننده با ایران متوقف شد و یک منبع مطلع این تحریم های جدید را خلاف مسیر توافقات و دلیل اصلی بازگشت تیم ایرانی از وین در میانه مذاکرات خواند.

به گزارش خبرنگار مهر، مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 از دوشنبه هفته ای که گذشت در وین آغاز شد و عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد ایران اعلام کرد که در پایان این مذاکرات تاریخ شروع به کار گام اول و مکانیزم اقداماتی که هر دو طرف باید انجام دهند و ساز و کارهای اجرایی آن اعلام می شود.

شب گذشته خبرگزاری رویترز اعلام کرد که دولت آمریکا روز گذشته چند شرکت و فرد دیگر را در فهرست تحریم های ایران قرار داد، بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی وزارتخانه های خارجه و دارایی آمریکا این شرکت ها و افراد به دلیل حمایت از برنامه هسته ای ایران مورد تحریم قرار گرفته اند.

در این بیانیه تصریح شده است: قرار دادن نام افراد و شرکت های جدید در فهرست تحریم ایران نشان می دهد توافق هسته ای اخیر در تلاش های مداوم ما برای تعقیب و مجازات آن هایی که از برنامه هسته ای ایران حمایت می کنند یا در پی فرار از تحریم های ما هستند تاثیری نمی گذارد و نخواهد گذاشت.

از جمله شرکت هایی که هدف تحریم قرار گرفته اند شرکت های مید اویل آسیا و سینگا تانکرز هستند که مقر هر دو در سنگاپور قرار دارد. این شرکت ها متهم هستند به ایران برای دستابی به منابع مالی از طریق یک بانک خارجی و به نیابت از شرکت ملی نفتکش ایران کمک کرده اند.

همچنین یک تبعه اوکراین به نام ویتالی سوکولنکو و شرکت تحت مالکیتش به نام فرلند به دلیل کمک به فروش نفت ایران تحریم شده اند.

اما انتشار این خبر و اعمال تحریم های جدید در حالی صورت گرفت که تیم کارشناسی مذاکره کننده هسته ای ایران در وین به سر می برد و این مذاکرات که به منظور به دست آوردن راهکارهای دست یابی به راهکار اجرایی توافق ژنو انجام می شد شب گذشته با ترک مذاکرات از سوی هیأت ایرانی قطع شد.

ترک مذاکرات از سوی ایران در حالی است که منابع غربی از جمله رویترز خبر از ادامه مذاکرات در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه هم داده اند و بر این اساس به نظر می رسد تحریم های جدید آمریکا که بر خلاف توافق ژنو و برنامه کار مشترک بوده است ، در ترک مذاکرات از سوی ایران بی تأثیر نیست .

در همین زمینه منابع مطلع نیز به خبرنگار مهر گفته اند که مذاکرات به دلیل تحریم های جدید آمریکا از سوی هیأت ایرانی متوقف شده است. تیم مذاکره کننده ایران به دلیل عدم تعهد آمریکا به توافق مذاکرات را در این مرحله متوقف کرده و به پایتخت باز می گردد.

بر اساس توافق نامه ای که ایران با کشورهای 1+5 در ژنو داشتند، اعمال هر گونه تحریم جدید بر علیه ایران باید متوقف شود و اعمال تحریم های جدید آمریکا بر علیه شرکت های ایرانی کاملا بر خلاف این توافق نامه است .

مسئولان ایرانی پیش از این نیز بارها اعلام کرده بودند که هیچ اعتمادی از سوی ملت ایران به آمریکا وجود ندارد و در صورتی که آمریکا به تعهدات خود پایبند نباشد ایران روند همکاریها را قطع خواهد کرد.

نظر

• amirabbas2011
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 651

ایران مذاکرات کارشناسی با 1+5 را قطع کرد

هیئت ایرانی شرکت کننده در وین، با قطع مذاکرات برای مشورت به تهران بازگشت.

به گزارش فارس، نشست کارشناسی ایران و 1+5 از روز دوشنبه با حضور ناظران آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طی 4 روز در شهر وین برگزار شد.

هیئت مذاکره کننده ایرانی به سرپرستی حمید بعیدی‌نژاد مدیرکل سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه در این نشست حضور داشت.

هیئت ایرانی شرکت کننده مذاکرات را قطع کرد و برای مشورت به تهران بازگشت. هنوز هیچ مقام رسمی از جزئیات مذاکرات و دلایل ادامه نیافتن مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 توضیحی نداده است.

این در حالی است که برخی از خبرگزاری‌های خارجی از ادامه مذاکرات در روز جمعه خبر داده بودند.

نظر

• مسعود اب
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1502

مخالفت رئیس بانکداری سنا با تحریم‌ ایران

رئیس کمیته بانکداری سنا که نظارت بر قوانین تحریم‌ها را بر عهده دارد با وضع تحریم‌های جدید علیه ایران، در حال حاضر، مخالفت کرد.
                      به گزارش فارس، رئیس کمیته بانکداری مجلس سنا آمریکا با افزایش فشار تحریم‌ها علیه ایران، در حال حاضر مخالفت کرد.

سناتور تیم جانسون گفت که او با دولت اوباما موافق است که چنین اقدامی می‌تواند این مذاکرات حساس را مختل کند.

وظیفه کمیته بانکداری مجلس سنا نظارت بر قوانین مربوط به تحریم‌هاست.

آقای جانسون در یک جلسه استماع با حضور دیوید کوهن، معاون خزانه‌داری آمریکا و وندی شرمن سرپرست تیم مذاکره کننده هسته‌ای آمریکا گفت: «ما نباید هیچ کار مضری که اتحاد غرب در این موضوع را به هم می‌زند انجام دهیم.»

وی افزود: «ما باید اطمینان حاصل کنیم که اگر گفت‌وگوها به نتیجه نرسند، این ایران بوده که باعث شکست شده است. ما نباید به ایران، کشورهای ۱+۵ یا هر کشور دیگری بهانه بدهیم که مسئولیت خودشان را به گردن ما بیندازند.»
                      بمنظور موفقیت

نظر

• مسعود اب
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1502

آمریکا موقتاً طرح کاهش فروش نفت خام ایران را متوقف کرده است

معاون خزانه‌داری آمریکا و مقام مسئول این کشور در امور تحریم‌ها برای ارائه توضیحاتی درباره توافق هسته‌ای ژنو بین ایران و ۱+۵ مقابل کمیته بانکداری سنا حاضر شد.
                        به گزارش فارس، دیوید کوهن معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا و مقام مسئول این کشور در امور تحریم‌ها، همراه با وندی شرمن، سرپزست تیم مذاکره کننده آمریکایی در مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 برای ارائه توضیحاتی مقابل کمیته امور بانکی سنا حاضر شدند و درباره توافق هسته‌ای ژنو توضیحاتی را ارائه کردند.

آقای کوهن در ابتدای سخنانش گفت: «ما از هنگام آغاز دولت اوباما سیاست دو سویه‌ای که شامل ارائه پیشنهاد به ایران و اجرای تحریم‌های پیشرفته و قدرتمند است را به اجرا درآورده‌ایم.»

وی در ادامه سخنانش گفت: «امروز ایران از نظام بانکداری و مالی بین‌المللی جدا شده و با کاهش درآمدهای نفتی، تخریب زیرساخت‌های تولید انرژی و اقتصاد اضمحلال یافته‌ای روبرو شده است.»

این مقام آمریکایی تأکید کرد که این فشار بر ایران یک شبه حاصل نشده است و حاصل همکاری دولت با کنگره بوده است.

کوهن گفت که هدف دولت آمریکا از وضع این تحریم‌ها خود تحریم‌ها نبوده و قرار بوده این تحریم‌ها زیربنایی برای مذاکرات جدی با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور فراهم آورند.

معاون خزانه‌داری امریکا گفت: «راهبرد دو سویه ما ثمر داده است. فشار تحریم‌ها ایران را در ژنو به پای میز مذاکره آورد و به مذاکره‌کنندگان ما قدرت چانه‌زنی داد تا بتوانند در طرح اقدام مشترک محدودیت‌های مهمی بر برنامه هسته‌ای ایران وضع کنند.»

کوهن ادامه داد: «این محدودیت‌ها اولین محدودیت‌های مهمی هستند که ایران طی دهه گذشته درباره برنامه هسته‌ایش آنها را پذیرفته است. اما این توافق تنها ابتدای راه است.»

این مقام مسئول تحریم‌ها همچنین بار دیگر تأکید کرد که آمریکا طی شش ماه آینده با قاطعیت به اعمال این تحریم‌ها ادامه خواهد داد. وی گفت: «ایران تنها در صورتی که گام‌های ملموس و آزمون‌پذیر برای صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ایش بردارد می‌تواند از افزایش تحریم‌ها و انزوای عمیق‌تر جلوگیری کند.»

وی به برخی از مفاد تحریم‌ها از جمله خنثی‌سازی اورانیوم 20 درصدی، تعلیق غنی‌سازی بالای 5 درصدی اورانیوم، محدودسازی تولید و نصب سانتریفیوژها، افزایش بازرسی‌های آژانس اشاره کرد و گفت که کاهش تحریم‌های ایران، «محدود، موقتی و بازگشت‌پذیر» هستند.

وی در توضیح بیشتر درباره محدود بودن این تخفیف‌ها گفت که لغو تحریم‌ها برای ایران تنها 4.2 میلیارد دلار ارزش دارند که آن هم شامل اجازه به ایران برای دسترسی به دارایی‌های خودش است. ضمن اینکه، طبق گفته وی اعمال فشار بر اقتصاد ایران ظرف 6 ماه آینده همچنان ادامه خواهد یافت.

موقتی بودن کاهش تحریم‌ها هم به گفته کوهن به معنای این است که آنها بعد از 6 ماه منقضی می‌شوند، یعنی اینکه پس از 6 ماه هیچ پولی برای ایران در دسترس نخواهد بود و تحریم‌های تعلیق شده به جای قبلی خودشان برمی‌گردند.

بازگشت‌پذیر بودن تحریم‌ها هم به معنای این است که در صورتی که ایران نتواند به هر دلیلی به تعهداتش عمل کند، یا اینکه نخواهد وارد راه حل طولانی مدت و جامع شود، آمریکا می‌تواند تمامی اقدامات قبلی را متوقف کرده و تحریم‌های جدیدتر و پیشرفته‌تری را وضع کند.

معاون خزانه‌داری آمریکا درباره دسترسی ایران به پول‌های محدود شده گفت که این پول‌ها متعلق به خود ایران هستند و پول مالیات‌دهندگان آمریکایی نیست.

وی همچنین افزود که آمریکا موقتاً طرح کاهش فروش نفت خام ایران را متوقف کرده است. به گفته وی باقی ماندن میزان فروش نفت ایران در شطح فعلی به این معنی است که فروش نفت خام ایران نسبت به اوایل سال 2012 نزدیک به 60 درصد کاهش یافته است.
                        بمنظور موفقیت

نظر

• مسعود اب
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1502

كدخبر: ۱۱۲۵۳۵

پیروزی اوباما در به تعویق انداختن تحریم‌های کنگره علیه ایران

کاخ سفید توانست اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران را به تعویق بیاندازد.

به گزارش ایسنا؛ به نقل از خبرگزاری رویترز، مبارزه دولت اوباما با کنگره برای عقب انداختن تحریم‌های جدید علیه برنامه‌ هسته‌ای ایران زمانی که کمیته بانکی سنای آمریکا هرگونه تشدید تحریم‌ها علیه ایران را رد کرد به پیروزی رسید.

کیم جانسون، سناتور دموکرات در این باره گفت: وی با دولت اوباما موافق است که تحریم‌های جدید ممکن است مذاکرات درباره‌ برنامه‌ هسته‌ای ایران را مختل کند اما کمیته بانکی سنا این تحریم‌ها را در سنا مورد توجه قرار داده است.

جانسون ادامه داد: ما نباید کاری انجام دهیم که وحدت و اتحاد کشورهای غربی درباره‌ برنامه‌ هسته‌یی ایران را دچار انفکاک کنیم.

وی ادامه داد: ما باید مطمئن باشیم که اگر مذاکرات شکست بخورد این شکست از طرف ایران انجام بگیرد و به ایران این فرصت را ندهیم که کشورهای 1+5 با سلب مسوولیت باعث شکست مذاکرات شوند و این بهانه را از ایران بگیرید.

سناتور باب کرکر، یکی از جمهوری‌خواهان برجسته در کمیته روابط خارجی آمریکا گفت: در حال حاضر ما نباید در این باره کاری انجام دهیم.

جک لیو، رئیس خزانه داری آمریکا به تازگی با بیش از 100 مدیر اجرایی بانک و تاجران و بازرگانان این کشور دیدار کرد و این پیام دولت آمریکا را به آنها داده است.

به گزارش ایسنا، ایران و 1+5 در آخرین دور از مذاکرات ژنو توانستند به یک توافق هسته‌یی دست یابند که هر دو طرف در طول 6 ماه بر اساس این توافق نامه باید به تعهداتی عمل کنند.
                          بمنظور موفقیت

نظر

• مسعود اب
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1502

هیات پارلمانی اروپا وارد تهران شد

هیات هشت نفره پارلمان اروپا بامداد به منظور دیدار با مقامات جمهوری اسلامی ایران وارد تهران شد.

به گزارش ایرنا، این هیات به ریاست خانم ˈناریا گرونبرکˈ و به دعوت کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی به ایران سفر کرده است.

هیات پارلمانی اروپا قرار است با علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی، علاءالدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و جمعی از مسوولان کشور دیدار و گفت و گو کنند.

سفر 6 روزه هیات پارلمانی اروپا از جمعه 22 آذر ماه آغاز و تا چهارشنبه 27 آذر ادامه خواهد یافت.

این هیات پارلمانی قرار است در این سفر از شهر تاریخی اصفهان نیز دیداری داشته باشند.

اعضای این هیات را افرادی چون ˈتارجا کرونبرگˈ رییس پارلمان اروپا از فنلاند، ˈکورنلا ارنستˈ از آلمان، ˈماریته شاکˈ از هلند و برخی دیگر تشکیل می دهند.
                            بمنظور موفقیت

نظر

• مسعود اب
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1502

هافینگتن پست: غبارها فرونشستند؛ ایران و امریکا بزودی تبادل سفیر می کنند

هافینگتن پست نوشت: توافق هسته‌ای بین ایران و گروه ۵+۱ دیگر در صدر خبرها نیست و با فرونشستن غبارها جزئیات دیپلماتیک شگفت‌آوری از توافق روشن می‌شود.

به گزارش سرویس بین الملل تیک Tik.ir، این جزئیات درک واقع‌گرایانه‌تری از توافق بدست می‌دهد. نه تنها ایران در حال بیرون آمدن از انزواست بلکه بسیار فراتر از آن رفته است. تقاضا برای واردات نفت از ایران بسیار بیشتر از انتظارات است.

هندوستان پترولیوم که متعلق به دولت هند است اعلام کرده که بیمه‌اش کشتی‌ها و انتقال نفت از ایران به هند را ضمانت می‌کند. این اعلامیه شامل بیانیه‌ای است که می‌گوید واردات نفت از ایران بزودی شروع می‌شود.

روابط تهران نیز با جهان خارج در حال بهبودی است. لندن اعلام کرده که کاردار جدیدش پیشاپیش به ایران سفر کرده است. ویلیام هیگ وزیر خارجه انگلیس اطلاع داده که آجای شارما، اولین سفر خود به ایران را با هدف برقراری روابط جدید بین دو کشور انجام داده است. آجای شارما گفته است روابط انگلیس و ایران یک قدم پیشرفت کرده.

این برای هر کشور غربی قدمی بسیار بزرگ است و به معنی عادی‌سازی واقعی روابط دیپلماتیک است. باید دید بریتانیا از این تغییر وضعیت دیپلماتیک چه چیزی عایدش می‌شود؛ چیزی که ایران بدست می‌آورد واضح است.

آمریکا در دو جبهه در حال برقراری رابطه با ایران است. اتاق بازرگانی ایران و آمریکا پیشاپیش تشکیل شده و کار خود را چند هفته دیگر رسما آغاز می‌کند. این خبر در ایران توسط ابوالفضل حجازی، از اعضای اتاق بازرگانی، صنعت، معادن و کشاورزی ایران که عضو اتاق بازرگانی ایران و آمریکا نیز هست اعلام شد. این خبر در یک کنفرانس خبری اعلام شد و در روزنامه انگلیسی زبان ایران دیلی نیز منعکس شد.

پرواز مستقیم بین ایران و آمریکا نیز در آینده نزدیک شروع خواهد شد. این پروازها از جزیره کیش که منطقه آزاد تجاری است انجام خواهد شد و شهروندان آمریکا برای رفتن به آن‌جا نیاز به ویزا نخواهند داشت.

ایران از این توجه و رشد اقتصادی و دیپلماتیک بدست آمده شادمان است. ایران منتظر دیگران نیست. این کشور به صورت مستقل برای رسیدن به اهداف خود کار می‌کند تا باری دیگر تبدیل به مهمترین بازیگر خاورمیانه شود و تبدیل به کشوری در جهان شود که مقصد بسیاری خواهد بود. ایران برای این منظور در اجلاس اخیر اوپک تلاش‌ زیادی کرده است.

تاکنون خصوصا به خاطر تحریم‌های غرب ایران به حاشیه اوپک رانده شده بود. اما در این اجلاس همه‌چیز متفاوت بود. مقامات ایران برای بازیابی نقش خود به این اجلاس رفته بودند. ایران سعی کرد یکی از اعضای هیئت خود را به سمت ریاست برساند ولی عربستان سعودی این اقدام را توهین به موقعیتش تلقی کرد.

هافینگتن پست در پایان نوشت: عادی‌سازی روابط با غرب سرعت گرفته است. تعامل بین ایران و آمریکا نیز به سرعت پیشرفت می‌کند و بزودی تبادل سفیر هم انجام شود.
                              بمنظور موفقیت

نظر

• mobin
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 590

رئیس کمیته بانکی سنا: با تحریم ایران مخالفم؛ درخواست اوباما برای مکث دیپلماتیک منطقی است

دو سناتور ارشد دمکرات و جمهوری خواه عضو کمیته بانکی مجلس سنای امریکا باردیگر با وضع تحریم های جدید علیه ایران در شرایط فعلی مخالفت کردند.
                                فرانس پرس نوشت: دو سناتور ارشد دمکرات و جمهوری خواه عضو کمیته بانکی مجلس سنای امریکا باردیگر با وضع تحریم های جدید علیه ایران در شرایط فعلی مخالفت کردند.

به گزارش سرویس بین الملل تیک Tik.ir، سناتور دمکرات تیم جانسون، رئیس کمیته بانکی سنا و سناتور جمهوری خواه مایکل کراپو، در این کمیته گفتند با استدلال دولت اوباما موافقند که می گویند تشدید تحریم ها در مقطع کنونی به وحدت بین المللی جاری علیه برنامه هسته ای ایران آسیب می زند.

سناتورجانسون در عین حال تصریح کرد که همراه سناتور کِراپو در حال آماده کردن طرح تشدید تحریم ها هستند تا در صورتی که ایران به شرایط توافق نامه ژنو عمل نکند، بتوانند بسرعت این طرح را درسنا به رای بگذارند.

وی گفت: با این موافقم که درخواست دولت برای یک مکث دیپلماتیک، درخواستی منطقی است.

نظر

در حال کار...
                                X