اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1504

Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
    هم نظر من هم نظر رهبری را خوب آمدی
    ماشاا.... اعتماد به نفس
    اونوقت هم شما انگار اصلا تو این تاپیک به بورس و سهام کاری نداری
    بیشتر برای این حرفا اومدی تو بورس
    وای از دست شما
    نخیر بنده توی بور کار میکنم
    میتونین نظرات من رو ببینین
    در ضمن برداشت شما از اون جمله اشتباه هست
    منظورم رو شاید بهتر بود توی 2 تا جمله بیان میکردم
    نطر من اینه که بورس بهترین محل های سرمایه گذاری هست
    به نظر من و با توجه به برداشت از سخنان رهبری که شنیدم فکر میکنم نظر رهبر هم در مورد سرمایه گذاری در بورس همین باشه

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
    سلام من هم یک زمانی مثل شما فکر می کردم اما چند ساله که کلا نظرم برگشته و شما هم تو چند ساله آینده به حرف من می رسید
    خوب نظر خیلی ها بعد از رحلت رسول خدا در مورد حضرت علی برگشت
    قصد جسارت ندارم و فقط دارم میگم نظر شخصی شماست و برای شما و من محترم هست.دلیل نمیشه همه افراد یک نظری رو داشته باشن
    میشه در مورد موارد مختلف بحث کرد
    البته با دلیل و مدرک نه اینکه هر چیزی که به ذهنمون رسید رو بگیم
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• hamid888
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 1207

پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار

در اصل توسط vet پست شده است View Post
      وای از دست شما
      نخیر بنده توی بور کار میکنم
      میتونین نظرات من رو ببینین
      در ضمن برداشت شما از اون جمله اشتباه هست
      منظورم رو شاید بهتر بود توی 2 تا جمله بیان میکردم
      نطر من اینه که بورس بهترین محل های سرمایه گذاری هست
      به نظر من و با توجه به برداشت از سخنان رهبری که شنیدم فکر میکنم نظر رهبر هم در مورد سرمایه گذاری در بورس همین باشه

خوب نظر خیلی ها بعد از رحلت رسول خدا در مورد حضرت علی برگشت
      قصد جسارت ندارم و فقط دارم میگم نظر شخصی شماست و برای شما و من محترم هست.دلیل نمیشه همه افراد یک نظری رو داشته باشن
      میشه در مورد موارد مختلف بحث کرد
      البته با دلیل و مدرک نه اینکه هر چیزی که به ذهنمون رسید رو بگیم
      خیلی دوست دارم 5 سال بعد نوشتهاتون رو مرور کنید
      صبر گویای همه چیز است
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        هاشمی رفسنجانی:
        آنها که می‌خواهند عقل مردم را دربند کنند؛ جنایت می‌کنند/ سانسور کتاب‌ها؛ خلاف نظام اسلامی است
        http://www.ilna.ir/news/news.cfm?id=144181
        در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
        پس با این حساب کتاب راز قطعنامه 598 را سانسور نکنید

خوب این که میگم میشه راحت انتقاد کرد همینه که الان این زیر میذارم
        چطور دوستان انتقاد دارن که فیس بوک چرا فیلتره و....ولی میان جلوی این کتاب رو که از نوشته های و گفته های خود آقایون هاشمی و ...هست رو جلوش رو میگیرن؟؟؟
        «راز قطعنامه» با دستور دفتر رئیس جمهور توقیف شد
        نویسنده کتاب راز قطعنامه گفت: دستوری درباره توقیف کتاب به ما ابلاغ نشده است اما قطعا موضوع را پیگیری می‌کنیم.
        کامران غضنفری، نویسنده کتاب راز قطعنامه در گفتگو با جهان نیوز به اظهارات اخیر یکی از نشریات اصلاح طلب مبنی بر توقیف این کتاب به دستور نهاد ریاست جمهوری واکنش نشان داد و گفت: هرچند که چنین دستوری هنوز به ما ابلاغ نشده است اما قطعا موضوع را پیگیری می‌کنیم.

غضنفری در رابطه با آخرین وضعیت این کتاب اظهار داشت: با توجه به استقبال مخاطبین اینکه این کتاب در خرداد ماه سال جاری دو دوره تجدید چاپ همزمان داشته است و به همین دلیل در دوره دولت یازدهم هنوز درخواستی جهت تجدید چاپ برای وزارت ارشاد ارسال نکرده‌ایم.

محمد قوچانی از چهره های رسانه ای اصلاح طلب که چندی است در حال همکاری با شورای اطلاع رسانی دولت یازدهم است، روز گذشته در سرمقاله هفته نامه آسمان با اشاره تلویحی به کتاب "راز قطعنامه" نوشت: همان افرادی که تدبیر امام خمینی در خاتمه جنگ تحمیلی بعد از دو دهه چون داغ بر دل آنها نشسته است و در آستانه انتخابات علیه هاشمی و روحانی به جرم به سرانجام رساندن صلح پس از هشت سال دفاع در موسسه کیهان، کتابی در تیراژ وسیع چاپ کردند و تنها پس از انتخابات با هشدار صریح دفتر رئیس‌جمهور از تجدید چاپ آن کتاب خودداری کردند.

به گزارش جهان به دنبال انعکاس اظهارات قوچانی مبنی بر عدم امکان چاپ مجدد این کتاب، برخی از کاربران شبکه های اجتماعی خواستار انتشار نسخه الکترونیک و نسخه PDF این کتاب در فضای مجازی شدند.

گفتنی است کتاب راز قطعنامه چهل و هشتمین جلد از مجموعه کتاب‌های نیمه پنهان است که از سوی دفتر پژوهش‌های مؤسسه کیهان در اختیار تاریخ‌پژوهان و عموم علاقه‌مندان قرار گرفته است. این کتاب با بررسی خاطرات و اظهارات مسؤولین در زمان جنگ و به ویژه سال‌های پایانی جنگ، به علت‌های پذیرش قطعنامه 598 از سوی امام خمینی پرداخته است.

این کتاب برای اولین بار در اردیبهشت ماه سال جاری در نمایشگاه کتاب رونمایی شد و در خرداد ماه نیز به چاپ هفتم رسید.

علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را از انتشارات کیهان واقع در خیابان انقلاب روبروی دانشگاه تهران (پلاک 1344) تهیه نمایند.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

پاسخ : اخبار

رییس دانشگاه تهران : بورس ما سوداگر است !!!!!

رئیس اسبق سازمان مدیریت و رئیس دانشگاه تهران، سودآوری بورس ایران را ناشی از نوآوری ندانست بلکه ناشی از سوداگری دانست و گفت: بورس ما یک سوداگر است که در درون آن، نوآوری وجود ندارد، ضمن اینکه مادامی که سودآوری را متکی به نوآوری نکنیم، همین بساط خواهد ماند و
          وضعیت اقتصادی را نمی‌توان پیش بینی کرد.

......

تو رو خدا اینو ببین دیگه !!! فکر میکنه بورس مثلا یه آدم هست میگه بورس سوداگره !!! اگه جرات داری اونایی که این چند وقته اومدن و سوداگری راه انداختن رو معرفی کن !!! همینا توی بازار ارز بودن هی اومدن گفتن بازار ارز بازار سوداگریه ! اخه ! اوفه ! فلان ! بهمان ! یکی جرات نداشت بگه کیا دارن اونجا بازی میکنن با سرمایه ملت !!!!

حالا همونا اومدن توی بورس باز کسی نمیگه اینا کین !!! میگن بورس بده ! بورس سوداگره ! بورس نوآوری نداره !!! آخه آدم به اینا چی بگه !!! گندی زدن به وضعیت بازار و سرمایه مردم حالا اومدن اینجوری هم بدترش میکنن

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
            خیلی دوست دارم 5 سال بعد نوشتهاتون رو مرور کنید
            صبر گویای همه چیز است
            دوست گرامی اگه به این نتیجه برسم که اشتباه کردم مطمئن باش شهامت کافی رو دارم که از گفته هام برگردم
            اگه کسی از دوستان هم فکر میکنه بحث علمی ای هست که بتونه انجام بده خوب باهم بحث میکنیم و بیک نتیجه میرسیم که همگی استفاده کنن.این که برگردیم و فقط حرف بزنیم بدون پشتیبانیه کافی علمی هیچ کجای دنیا مقبول نیست
            دارم میگم مطمئنا مملکت ما مشکل زیاد داره و حتی در زمینه های کلان تر.ولی چاره کار چی هست؟؟؟
            چگونه میشه کمبود ها رو جبران کرد؟؟؟چگونه میشه به قدرت قبلی برگشت؟؟؟چگونه میشه عزت مردم کشور رو دوباره برگردوند؟
            فقر رو ریشه کن کرد؟؟؟
            اینها جای بحث داره
            اگه کسی مایل باشه میشه بحث کرد ولی مطمئنا با نا امیدی و بد و بیراه گفتن به جایی نمیرسیم
            تلاش و زحمت کشیدن تنها راه آباد کردن مملکت هست

نظر

• ppp
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 40

پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار

دوست گرامی اگه به این نتیجه برسم که اشتباه کردم مطمئن باش شهامت کافی رو دارم که از گفته هام برگردم
              اگه کسی از دوستان هم فکر میکنه بحث علمی ای هست که بتونه انجام بده خوب باهم بحث میکنیم و بیک نتیجه میرسیم که همگی استفاده کنن.این که برگردیم و فقط حرف بزنیم بدون پشتیبانیه کافی علمی هیچ کجای دنیا مقبول نیست
              دارم میگم مطمئنا مملکت ما مشکل زیاد داره و حتی در زمینه های کلان تر.ولی چاره کار چی هست؟؟؟
              چگونه میشه کمبود ها رو جبران کرد؟؟؟چگونه میشه به قدرت قبلی برگشت؟؟؟چگونه میشه عزت مردم کشور رو دوباره برگردوند؟
              فقر رو ریشه کن کرد؟؟؟
              اینها جای بحث داره
              اگه کسی مایل باشه میشه بحث کرد ولی مطمئنا با نا امیدی و بد و بیراه گفتن به جایی نمیرسیم
              عرب یه مملکت اسلامی پیشرفته نام ببر تا من همه حرفاتو درک کنم

نظر

• ppp
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 40

پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار

فقر رو ریشه کن کرد؟؟؟
                اینها جای بحث داره

نظر

• vet
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1504

Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار

در اصل توسط ppp پست شده است View Post
                  شما ی مملکت اروپایی نام ببر در زمان 200 سال بعد از پیامبر که پیشرفته بوده باشه تا من تمام حرفهای شما رو قبول کنم
                  اونها اومدن و علم رو به رایگان بردند و ما الان باید دنباله رو اونها باشیم
                  اروپایی که تا قرون وسطی همه چیز رو برده بود زیر سوال

نظر

• samanmba
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 450

پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار

شما ی مملکت اروپایی نام ببر در زمان 200 سال بعد از پیامبر که پیشرفته بوده باشه تا من تمام حرفهای شما رو قبول کنم
                    با سلام
                    دوست عزیز لطفا با سفسته پاسخ ندهید
                    اگر کسی سوال پرسید ، سوالش را با سوال به خودش بر نگردانید
                    کمی مطالعات تاریخی خود را افزایش دهید به جواب همه سوالهای خود خواهید رسید
                    متاسفانه شما با علم به اینکه اینجا یک تاپیک عمومی است مباحثی را که هیچ کس دوست ندارد جوابش را اینجا بدهد مطرح میکنید
                    اینجا شما از دید همه فقط یک اسم هستین و مطمئن باشید که همه گفته های شما جواب دارد
                    خوش رزق باشید

نظر

• ppp
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 40

پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار

ایران عزیزم که نابودش کردین جواب شما ولی جواب منو ندادی

نظر

• naruto
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 1879

پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : اخبار

خوب این که میگم میشه راحت انتقاد کرد همینه که الان این زیر میذارم
                        چطور دوستان انتقاد دارن که فیس بوک چرا فیلتره و....ولی میان جلوی این کتاب رو که از نوشته های و گفته های خود آقایون هاشمی و ...هست رو جلوش رو میگیرن؟؟؟
                        «راز قطعنامه» با دستور دفتر رئیس جمهور توقیف شد
                        نویسنده کتاب راز قطعنامه گفت: دستوری درباره توقیف کتاب به ما ابلاغ نشده است اما قطعا موضوع را پیگیری می‌کنیم.
                        کامران غضنفری، نویسنده کتاب راز قطعنامه در گفتگو با جهان نیوز به اظهارات اخیر یکی از نشریات اصلاح طلب مبنی بر توقیف این کتاب به دستور نهاد ریاست جمهوری واکنش نشان داد و گفت: هرچند که چنین دستوری هنوز به ما ابلاغ نشده است اما قطعا موضوع را پیگیری می‌کنیم.

غضنفری در رابطه با آخرین وضعیت این کتاب اظهار داشت: با توجه به استقبال مخاطبین اینکه این کتاب در خرداد ماه سال جاری دو دوره تجدید چاپ همزمان داشته است و به همین دلیل در دوره دولت یازدهم هنوز درخواستی جهت تجدید چاپ برای وزارت ارشاد ارسال نکرده‌ایم.

محمد قوچانی از چهره های رسانه ای اصلاح طلب که چندی است در حال همکاری با شورای اطلاع رسانی دولت یازدهم است، روز گذشته در سرمقاله هفته نامه آسمان با اشاره تلویحی به کتاب "راز قطعنامه" نوشت: همان افرادی که تدبیر امام خمینی در خاتمه جنگ تحمیلی بعد از دو دهه چون داغ بر دل آنها نشسته است و در آستانه انتخابات علیه هاشمی و روحانی به جرم به سرانجام رساندن صلح پس از هشت سال دفاع در موسسه کیهان، کتابی در تیراژ وسیع چاپ کردند و تنها پس از انتخابات با هشدار صریح دفتر رئیس‌جمهور از تجدید چاپ آن کتاب خودداری کردند.

به گزارش جهان به دنبال انعکاس اظهارات قوچانی مبنی بر عدم امکان چاپ مجدد این کتاب، برخی از کاربران شبکه های اجتماعی خواستار انتشار نسخه الکترونیک و نسخه PDF این کتاب در فضای مجازی شدند.

گفتنی است کتاب راز قطعنامه چهل و هشتمین جلد از مجموعه کتاب‌های نیمه پنهان است که از سوی دفتر پژوهش‌های مؤسسه کیهان در اختیار تاریخ‌پژوهان و عموم علاقه‌مندان قرار گرفته است. این کتاب با بررسی خاطرات و اظهارات مسؤولین در زمان جنگ و به ویژه سال‌های پایانی جنگ، به علت‌های پذیرش قطعنامه 598 از سوی امام خمینی پرداخته است.

این کتاب برای اولین بار در اردیبهشت ماه سال جاری در نمایشگاه کتاب رونمایی شد و در خرداد ماه نیز به چاپ هفتم رسید.

علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را از انتشارات کیهان واقع در خیابان انقلاب روبروی دانشگاه تهران (پلاک 1344) تهیه نمایند.

ناشرش موسسه کیهان :)) مظهر راستی و صداقت:))
                        واقعا شما اینقدر ساده این که یه مشت اراجیف تحویلی اصولگراها و متحجرین رو براحتی میپذیرین؟! افکار و تفکراتتون خیلی سطحی و تک بعدیه و البته نتیجه دیدن سیمای وطنی و خوندن یه مشت هرزنامه مثل کیهان و فارس نیوز و....
                        همین هاشمی نبود الان کل مملکت به باد فنا رفته بود!همین کیهان جونتون چرا نمیگه که تو روزای آخر جنگ آمریکا مستقیما وارد جنگ شد و سقوط فاو هم نتیجه این اقدامشون بود؟
                        چرا نمیگه که تو روزای آخر جنگ حتی به مشکل تامین مهمات سلاح کلاش تو جبهه ها رسیده بودن؟!و خیلی چیزای دیگه

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          یارانه ۴۵۵۰۰تومان ساعت ۲۴ امشب واریز می‌شود

سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه ۴۵۵۰۰ تومانی بهمن ماه ساعت ۲۴ امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس به نقل از سازمان هدفمندی یارانه‌ها، اکبر ایزدی سرپرست این سازمان اعلام کرد: ضمن تبریک فرارسیدن ۳۵امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به مردم شریف ایران، به اطلاع می‌رسد، سی و ششمین مرحله یارانه نقدی خانوار ساعت 24 روز دوشنبه مورخ 92.11.21 به ازای هر نفر 45500 تومان به حساب سرپرست خانوار واریز و قابل برداشت می‌شود.

دقیقا شبی که فرداش راهپیمایی هست یارانه رو میریزن به حساب تا فردا یه عده هم که واسه گرفتن یارانه میرن بیرون جزء راهپیمایی کنندگان به حساب بیان
                          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• amirabbas2011
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 651

حجاريان: شاه قابل اصلاح بود/ فساد در دوران شاه گسترده نبود/ررژیم شاه به لحاظ نظری قابل اصلاح بود

تئوريسين جريان اصلاحات در تازه‌ترين اظهاراتش درباره انقلاب اسلامي ادعا مي‌كند فساد در دوران شاه گسترده نبود و رژیم شاه به لحاظ نظری قابل اصلاح بود، اما در عمل اين اتفاق نيفتاد.

حجاريان در پاسخ به اين سؤال كه آيا همچنان از انقلاب دفاع مي‌كنيد، مي‌گويد: نویسندگان ما معمولا انقلاب را به سه‌بخش «ماقبل»، «مابعد» و «ماجرا» تقسیم می‌کنند. البته به ماجرا، «رخداد» هم گفته می‌شود. برخی ماجرای انقلاب اسلامی را 10روز می‌دانند، یعنی از 12بهمن تا 22 بهمن 57 و برخی دیگر حدود پنج‌ماه یعنی از 17 شهریور تا 22 بهمن 57.

قصد من نیز بحث و دفاع از همین بخش، یعنی ماجرای انقلاب اسلامی است. در جامعه، خیلی‌ها می‌پرسند انقلاب برای ما چه‌کار کرد یا انقلاب چه فایده‌ای داشته است؟ مثلا می‌گویند پیش از انقلاب، قیمت دلار فلان‌قدر بوده و الان شده بهمان‌قدر، یا میزان فقر افزایش پیدا کرده و مقایسه‌های اینچنین که نمی‌خواهم به آنها بپردازم. چراکه این موضوع مربوط به «مابعد» داستان می‌شود. حرف من این است که می‌توان از ماجرا کاملا دفاع کرد و باید دفاع کرد.

حجاريان در ادامه بدون اشاره به كارشكني‌ها و رفتار ساختارشكنانه جريان چپ و اصلاحات در دهه گذشته به خصوص در جريان فتنه مقابل انقلاب اسلامي، ادعا مي‌كند كه "از ماجرای انقلاب، برخی از شخصیت‌هایی که امروز جزو جناح راست‌ سیاسی کشور هستند حاضر به دفاع نیستند و برخی افراد که نمی‌فهمند انقلاب چه بوده است یا جوانانی که از ماجرا بی‌خبر هستند."

عضو حزب منحل مشاركت درباره فساد حكومت پهلوي مي‌گويد: دقت داشته باشید که فساد در دوران شاه گسترده نبود، بلکه محدود بود به یکسری طبقات خاص، به‌خصوص ارتش. اما یک مشکل اصلی دیگر محمدرضا پهلوی این بود که پایگاه اجتماعی نداشت.

البته با همه این اوصاف، من معتقدم حتی شاه هم قابل اصلاح بود اما خودش نخواست. او مانند بیماری بود که از دست طبیب فرار می‌کند، دکتر او را دنبال می‌کند و می‌گوید تو مریضی، اما خود مریض، انکار می‌کند و می‌گوید من مریض نیستم؛ کار به جایی می‌رسد که دکتر را زندانی می‌کند. به اعتقاد من فقط یک سیستم تمامیت‌خواه، غیرقابل اصلاح است. چه تمامیت‌خواه راست و چه تمامیت‌خواه چپ. ولی حکومت‌های اقتدارگرا، دیکتاتور و مستبد، قابل اصلاح هستند.
                            محكوم فتنه 88 در ادامه مي‌گويد: حرف من این است که باید قبول کنیم رژیم شاه به لحاظ نظری قابل اصلاح بود، اما در عمل این اتفاق نیفتاد.

عضو شوراي شهر اول تهران همچنين درباره وضعيت فساد در زمان شاه مي‌گويد: بدترین فساد دوران شاه عدم شایسته‌سالاری بوده است. یعنی افرادی که بر سر کار می‌آمدند لزوما بهترین فرد نبودند و صرفا به دلیل نزدیکی به شاه پست می‌گرفتند. رژیم شاه کاملا یک رژیم سلطانی بود و مشکل اصلی‌اش همین بود، ضمن اینکه پول نفت، فساد می‌آورد.

نظر

• smj13
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1185

این سایت شکایت به وزارت اقتصاده
                              لطفا همگی برید شکایت کنید
                              هرجور میتونید شکایت کنید ، فقط چند دقیقه طول میکشه...
                              همه جا اطلاع رسانی کنید...
                              http://www.mefa.ir/portal/Home/Defau...9-3d04ab3255ed
                              هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• amirabbas2011
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 651

حضور احمدی نژاد و همراهان در حرم امام(ره)

به گزارش ایسنا، در این مراسم برخی از اعضای دولت سابق از جمله غلامحسن الهام، محمدرضا رحیمی، حمید بقایی، سیدمجتبی ثمره‌هاشمی و مرتضی تمدن نیز حضور داشتند.

همچنین این حضور با حاشیه‌های جالبی همراه بود.

خبرنگار خبرگزاری فارس در حاشیه نگاری خود نوشته است: مردم کشورمان با دیدن رییس‌جمهور سابق‌شان در حرم امام ابراز احساسات کرده و شعارهایی را مانند «
                                احمدی دوست داریم»، «دکتر جات خالیه»، «احمدی 4 سال دیگه یادت نره» را سر دادند.:D

این دیدار با حضور جمعی از دانش آموزان مدرسه فرهنگ نیز همراه بود که با دیدن احمدی‌نژاد شوق کودکانه‌ای را از خود نشان دادند.

رییس‌جمهور سابق کشورمان در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر ارزیابی وی از توزیع سبد کالا در میان مردم تنها لبخند زد.

وی در پاسخ به اعتراض خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا تنها به آنها لبخند تحویل می‌دهد تصریح کرد: انتظار دارید چه چیز دیگری تحویل‌تان بدهم؟

نظر

در حال کار...
                                X