اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

    #27046
    پاسخ : اخبار

    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    معاون ستاد کل نیروهای مسلح ایران:
    آمریکا باید به ایالت‌هایی که مایلند جدا شوند، حق جدایی بدهد!

    گروه سياسي: معاون ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به مخالفت و جدال مردم آمریکا با سیاست‌های دولت در ایالت‌های مختلف این کشور گفت: واشنگتن باید به ایالت‌هایی که مایلند از آمریکا جدا شوند، حق خود مختاری و جدایی بدهد.

    به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس سردار سید مسعود جزایری در سخنانی پیرامون وضعیت جامعه آمریکا و رویکرد مردم این کشور به حاکمان کاخ سفید اظهار داشت: هم اکنون گروه‌ها و جمعیت‌های زیادی در ایالت‌های مختلف آمریکا وجود دارند که کاملاً با خط مشی و سیاست‌های دولت مرکزی این کشور در مخالفت و جدال هستند.
    وی افزود: بیش از مشکلات مالی که گریبان امریکا را گرفته است، ناهنجاری‌های فراوان در زمینه حقوق بشر، مسائل فرهنگی و اجتماعی و قومیتی، اختلاف طبقاتی، خفقان اطلاعاتی و امنیتی و مواردی از این قبیل، در آمریکا وجود دارد که دولت این کشور با بهره‌گیری از رسانه‌ها و عوامل پیدا و نا پیدای سرویس‌های امنیتی در تلاش است بر روی آنها سر پوش بگذارد. سردار جزایری با بیان اینکه ضروری است جامعه جهانی نگاه جدی به مصایب و خواسته‌های مردم آمریکا داشته باشد، تصریح کرد: آزادی‌خواهان جهان و بخصوص طرفداران واقعی حقوق بشر و نیز دولت‌های مستقل باید با روی گشاده با این جمعیت‌ها در آمریکا که دست کمک دراز می‌کنند، برخورد و به آنها کمک کنند تا از فساد دولت مرکزی رهایی یابند.

    معاون ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: مردم ایالت‌های مختلف آمریکا حق دارند نحوه اداره ایالت خود را تعیین کنند و دولت مرکزی نباید برای انجام این کار مانع تراشی کند. وی با اشاره به اینکه بخشی از امواج اعتراضی مردم نسبت به کاخ سفید متوجه جنگ طلبی‌های بی حد و مرز سیاست مداران حاکم بر این سرزمین است، عنوان کرد: کمک‌های افسانه‌ای آمریکا به رژیم صهیونیستی و اسرائیل غاصب از جیب مردم این کشور، یکی دیگر از دلائل اعتراضات نهفته در جامعه آمریکا به حساب می‌آید چرا که سالانه میلیاردها دلار صرف حاکمان رژیم صهیونیستی که عمدتاً هم مصارف نظامی است، می‌شود. سردار جزایری بخشی دیگر از نگرانی‌های عمیق مردم آمریکا را متوجه ارتباطات و تعاملات مالی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی، نظامی، فرهنگی واشنگتن با حاکمان کشورهای استبدادی، غیرمستقل و ارتجاعی دانست و گفت: مردم آمریکا با نگرانی شاهد جنایات و آدم‌کشی‌هایی هستند که با هدایت دولت این کشور و همکاری این حاکمان نامشروع در سراسر جهان به وقوع می‌پیوندد و بیش از این دیگر نمی‌خواهد ولو به طور غیر مستقیم و ناخواسته در این قتل‌ها و ویرانی‌ها شریک باشند.

    این مقام مسئول در پایان یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران از گروه‌ها و نهضت‌های آزادیخواه حمایت می‌کند و ما معتقدیم مردم آمریکا نیز حق دارند خط خود را از جنایات دولت مرکزی و مافیای حاکم بر این سرزمین جدا‌کنند. سردار جزایری با اشاره به مخالفت و جدال مردم آمریکا با سیاست‌های دولت در ایالت‌های مختلف این کشور گفت: واشنگتن باید به ایالت‌هایی که مایلند از آمریکا جدا شوند، حق خود مختاری و جدایی بدهد.

    آقای سردار !
    شما بهتر است آزادی و عدالت را برای شهروندان بلوچ و عرب و ترکمن و کرد و لر و فارس و بختیاری و بندری خود رعایت کنید و کاری به ایالتهای امریکا نداشته باشید.انها صلاح و مصلحت خودشان را بهتر می دانند.به شما و امثال شما هم هیچ ربطی ندارد که در امور داخلیشان فضولی و دخالت کنید.اگر دهانتان را بسته نگه دارید و سه قفله کنید اولا هزینه های کشور افزایش پیدا نمی کند و ثانیا کسی هم نمی گوید لال هستید.
    این نگرانی هایی که از طرف مردم امریکا اظهار می کنید ، ملت ایران هم به همان اندازه از طرف حکومت خود دارند و شایسته و بایسته است که ابتدا به نگرانیهای ملت خود بپردازید و رفاه و آسایش و امنیت سیاسی و اقتصادی و روانی جامعه خود را تامین کنید .

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #27047
      پاسخ : اخبار

      رئیس کل دادگاه‌های ویژه روحانیت خبر داد:
      حجم گسترده پرونده‌ها در دادگاه ویژه روحانیت

      گروه سياسي: رئیس کل دادگاه‌های ویژه روحانیت و دادستان کل اين دادگاه یکی از مشکلات این دادگاه را «حجم گسترده» پرونده‌ها اعلام کرده‌اند.

      به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری رییس کل دادگاه‌های ویژه روحانیت در همایش سراسری دادسراها و دادگاه‌های ویژه روحانیت که در قم برگزار شد، با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، گفت: همه مردم بدون استثناء به امنیت، عدالت و رفاه احتیاج دارند. وی با بیان این‌که از دادگاه‌های ویژه روحانیت انتظار اجرای عدالت است، ابراز کرد: با تصمیم داهیانه امام راحل این مجموعه در حالی تأسیس شد که برخی با آن مخالف بودند و امروز نیز رهبری همچنان این تشکیلات را حفظ کرده‌اند.

      رییس کل دادگاه‌های ویژه روحانیت با اشاره به دیدارهای خود با مراجع تقلید و علما، خاطرنشان کرد: بنده در این دیدارها از همه مراجع این سؤال که آیا در شرایط فعلی ادامه این تشکیلات را لازم می‌دانید پرسیدم و همه مراجع بدون استثناء با اصل این مجموعه که با هدف صیانت از روحانیت نظام شکل گرفته موافق بودند البته برخی نیز اصلاحاتی را مطرح کردند. منتظری با اشاره به ضرورت‌های وجود دادگاه ویژه روحانیت، اظهار کرد: ضرورت‌هایی که سبب شد در زمان امام خمینی(ره) این نهاد شکل گیرد در حال حاضر نیز وجود دارد و امروز وجود چنین تشکیلاتی لازم است.

      وی صیانت از جایگاه رفیع روحانیت را وظیفه اصلی دادگاه ویژه روحانیت دانست و گفت: امام راحل و رهبری بر حفظ صیانت از حوزه علمیه و جلوگیری از ورود افراد فاسد به این مجموعه تأکید کردند و ما باید ببینیم در این مسأله تا چه اندازه موفق بوده‌ایم. منتظری با اشاره به حجم گسترده پرونده‌ها در دادگاه‌های ویژه روحانیت و دادسراها، گفت: بخش عمده‌ای از وقت قضات و دادیاران صرف پرونده‌هایی می‌شود که می‌توان آنها را در شورای حل اختلاف حل کرد. وی بر ضرورت تعامل بیشتر دادگاه ویژه روحانیت با مراجع تقلید تأکید کرد و اظهار داشت: یکی از گلایه‌های مراجع تقلید کم بودن ارتباط دادگاه ویژه با آنها است از این رو باید مراجع را در جریان اقدامات صورت گرفته گذاشت.

      رییس کل دادگاه‌های ویژه روحانیت ادامه داد: در برخی از موارد مشاهده شده که به خاطر اطلاعات یک طرفه از سوی متهمان به مراجع تقلید و عدم حضور شخصی از دادگاه ویژه، این مجموعه به عنوان یک دادگاه ظالم معرفی شده است. منتظری در ادامه مدیریت قضایی را مورد توجه قرار داد و گفت: مقام قضا صرف حکم دادن در دادگاه و دادسرا نیست و باید به مسائل دیگر نیز توجه کرد؛ یکی از اشکالات قوه قضائیه و دادگاه ویژه روحانیت است که مدیریت قضایی بر روی پرونده‌ها انجام نمی‌شود.

      وی با بیان این‌که در رسیدگی و صدور حکم باید مدیریت وجود داشته باشد، افزود: قاضی باید در حکم مستقل باشد و آنچه را که از حجت شرعی، قانونی و عقلی به دست آورده، حکم کند. رییس کل دادگاه‌های ویژه روحانیت با تأکید بر این‌که در اجرای حکم باید کم‌ترین آثار سوء به جامعه وارد شود، ابراز کرد: برخی از پرونده‌ها که خصوصی نیست و از اهمیت برخوردار است باید با مشورت و با توجه به آثار اجتماعی آن حکم صادر کرد.

      دادستان کل دادگاه ویژه روحانیت هم در این همایش از «کثرت» پرونده‌ها در این دادگاه سخن به میان آورده و گفته قوه قضائیه در پی کاهش ورودی پرونده به این دادگاه است. رييسي با بيان اينکه برای تحقق این هدف باید «اقدامات پیشگیرانه‌» انجام شود اضافه کرد: «برخی از افراد نفوذی‌هایی هستند که ماهیتاً روحانی نبوده و با امیال دیگر وارد حوزه شده‌اند٬ اما برخی که به خاطر هواهای نفسانی دچار لغزش‌هایی شده‌اند با تذکر قابل حل است.»
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #27048
        پاسخ : اخبار

        فاطمه راکعی: نظر رهبری بر رفع حصر است

        گروه سياسي: فاطمه راکعی گفت: با اطلاعاتی که در دست داریم، متوجه شده‌ایم که نظر مقام معظم رهبری برداشتن حصر موسوی و کروبی است.

        این فعال سیاسی -فرهنگي اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با سايت نامه‌نیوز با بیان این مطلب تصریح کرد: فکر می‌کنم رفع حصر به مقدماتی نیاز دارد و انتظار دارم دکتر روحانی و دیگر مسئولان برجسته کشور که نسبت به روش و منش و تفکرات اعتقادی و سیاسی این عزیزان (موسوی و کروبی) شناخت لازم را دارند، به صورت جدی در این زمینه فعال شوند. وی افزود: شنیده‌ام که مقام معظم رهبری برای سلامت و امنیت خود آنها اجازه داده‌اند که این اتفاق بیفتد چون قطعا بیش از هر کسی خود ایشان بر سلامت سیاسی، فکری و زندگی افراد در حصر آشنایی دارند؛ لذا اصرار داریم آقایان با ورود جدی‌تر به این حوزه، زمینه برداشته شدن حصر را فراهم آوردند.

        راکعی خاطرنشان کرد: این واقعا در آستانه سال نو و جشن ملی نوروز، یک انتظار ملی است. ما امروز حاضر به گفت‌وگو و مذاکره با آمریکا بر سر منافع اقتصادی و سیاسی کشورمان با اتکا به صحبت مقام معظم رهبری مبنی بر نرمش قهرمانانه شده‌ایم. چرا این نرمش را با کسانی که سال‌ها به انقلاب اسلامی خدمت کرده‌اند و آنها را می‌شناسیم و از اهداف و نیات آنها که هیچ‌گاه جز خیرخواهی نبوده، باخبریم نداشته باشیم؟ بسیاری از شبهه‌ها و مسائلی که در ارتباط با انتخابات دور دهم ریاست جمهوری به دلیل رفتار و ادبیات غیرفرهنگی و غیر اصولی رئیس دولت گذشته در پروسه فعالیت‌های انتخاباتی بود که به بدترین شکل استوانه‌های نظام را که در سی سال گذشته در رأس امور بودند، با اتهامات چالشی مواجه کرد و آنقدر این رفتار تهاجمی بود که توده‌های وسیعی از مردم و اندیشمندان و فرهیختگان کشور را نگران کرد و شبهه‌هایی را حتی در دخالت همفکران ایشان در انتخابات ایجاد کرد.

        وی ابراز عقیده کرد: اگر فتنه‌ای صورت گرفته، قطعا از طرف کسانی که به امام و انقلاب وفادار بوده و از خطوط قرمز تجاوز نکرده‌اند نبوده است. عاملان فتنه باید کسانی باشند که وقتی به قدرت رسیدند هرگونه که خواستند عمل کردند. دزدی‌ها، اختلاس‌ها و خودسری‌هایی که از آنها سر زد هرگز در هیچ دولتی پس از پیروزی انقلاب اتفاق نیفتاده بود. وی گفت: امیدوارم با روش و منش مقام معظم رهبری و دکتر روحانی همان‌طور که مذاکرات به نفع کشورمان پیش خواهد رفت، بدون اینکه از اصولمان کوچک‌ترین عدولی کرده باشیم، درباره حصر نیز اقدامات لازم صورت پذیرد و گامی بزرگ برای وحدت و آشتی ملی برداشته شود.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #27049
          پاسخ : اخبار

          قرار بازداشت یانوكوویچ صادر شد

          وزارت كشور اوكراین اعلام كرد كه قرار بازداشت یانوكوویچ صادر شده است.

          منابع خبری از صدور قرار بازداشت «ویكتور یانوكوویچ» رئیس‌جمهوری مخلوع اوكراین خبر دادند.

          به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، وزارت كشور اوكراین اعلام كرد كه قرار بازداشت یانوكوویچ صادر شده است.

          خبرگزاری‌های اوکراین پیش از این به نقل از فرمانده گارد مرزی این کشور گزارش داده بودند که هواپیمای حامل یانوکوویچ قصد پرواز از فرودگاه «دونستک» در نزدیکی مرز روسیه را داشت که اجازه پرواز به آن داده نشد.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #27050
            پاسخ : اخبار


            برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان
            وزیر اقتصاد فردا به مجلس می‌رود/ موضوع؛ مسائل بورسی و گمرکی

            عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: وزیر اقتصاد فردا برای پاسخ به پرسش‌های نمایندگان درباره مشکل بورس و گمرک به مجلس می‌رود.
            خبرگزاری فارس: وزیر اقتصاد فردا به مجلس می‌رود/ موضوع؛ مسائل بورسی و گمرکی
            Tweet
            ایرج ندیمی در گفت‌وگو خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد سوال خود از وزیر اقتصاد که روز سه‌شنبه هفته جاری در کمیسیون اقتصادی مطرح خواهد شد، اظهار داشت: یکی از محورهای سوالات از وزیر مربوط به مجموعه‌های زیر نظر وزارت اقتصاد مانند گمرک است و این سازمان باید پاسخگوی مطالبات در گمرک باشد و باید نظام پاسخگویی تجهیز شود.

            وی با بیان این که گمرک پیشانی اقتصادی کشور است، ادامه داد: در حال حاضر تجهیزات و امکانات گمرک در حد وظایف این سازمان نیست و انگیزه کارکنان را کم می‌کند در حالی که گمرک باید مورد حمایت دولت باشد.

            عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: وزیر باید پاسخگو باشد چگونه می‌توان در راستای سیاست‌های نظام و اهداف اقتصاد مقاومتی و تولید نیازهای کارکنان این بخش، افزایش درآمد و نیز برنامه‌های مبارزه با قاچاق کالا را اجرا کند.

            این نماینده مجلس همچنین در مورد وضعیت بورس و مسائل مربوط به آن تاکید کرد: در این مورد هم از وزیر اقتصاد سوال خواهد شد.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • ashkan zandi
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1138

              #27051
              پاسخ : اخبار

              در اصل توسط bahary پست شده است View Post

              آقای سردار !
              شما بهتر است آزادی و عدالت را برای شهروندان بلوچ و عرب و ترکمن و کرد و لر و فارس و بختیاری و بندری خود رعایت کنید و کاری به ایالتهای امریکا نداشته باشید.انها صلاح و مصلحت خودشان را بهتر می دانند.به شما و امثال شما هم هیچ ربطی ندارد که در امور داخلیشان فضولی و دخالت کنید.اگر دهانتان را بسته نگه دارید و سه قفله کنید اولا هزینه های کشور افزایش پیدا نمی کند و ثانیا کسی هم نمی گوید لال هستید.
              این نگرانی هایی که از طرف مردم امریکا اظهار می کنید ، ملت ایران هم به همان اندازه از طرف حکومت خود دارند و شایسته و بایسته است که ابتدا به نگرانیهای ملت خود بپردازید و رفاه و آسایش و امنیت سیاسی و اقتصادی و روانی جامعه خود را تامین کنید .
              همچنین آذربایجان
              تا حرف میزنن متهم به جدایی طلبی میشن اما خودشون دارن دخالت مستقیم میکنن

              نظر

              • meisam_em
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 2124

                #27052
                پاسخ : اخبار

                اجرای فاز دوم هدفمندی در کوتاهترین زمان ممکن
                معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها در کوتاهترین زمان ممکن خبرداد و گفت: ضوابط اقتصاد مقاومتی تا پایان سال جاری تدوین می‌شود.
                به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر نوبخت امروز در جمع خبرنگاران در مورد آخرین تصمیمات دولت برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها گفت: مجلس شورای اسلامی تبصره 21 را که چگونگی اجرای هدفمندی یارانه ها را مشخص می کرد، تصویب نمود که در آینده نزدیک در اختیار قوه مجریه قرار خواهد گرفت.
                معاون برنامه ریزی و تظارت راهبردی رئیس جمهوری با بیان اینکه دولت خود را برای اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها آماده کرده و هیچ زمانی را برای بهره گیری از منابع از دست نخواهد داد، افزود: جلسات مربوطه به طور مرتب در راستای اجرای مطلوب فاز دوم هدفمندی برگزار می شود و آیین نامه اجرایی ذیل تبصره 21 نیز در حال تهیه و تنظیم است تا بتوانیم آن را در کوتاهترین زمان ممکن اجرا نمائیم.
                وی افزود: دولت هیچ زمانی را به صورت رسمی برای اجرای فاز دوم هدفمندی اعلام نکرده و این در حالی است که این قانون از نخستین روز فروردین سال 93 لازم الاجراست و در هر فرصتی که برای دولت مهیا باشد، بلافاصله آن را اجرا خواهد کرد.
                معاون برنامه ریزی و تظارت راهبردی رئیس جمهوری درمورد تعیین قیمت جدید بنزین اظهارداشت: پس از آنکه نتایج در این زمینه مشخص شود، اطلاع رسانی در زمان مناسب انجام خواهد شد.
                وی در مورد اقتصاد مقاومتی گفت: این سیاست در راستای برنامه های پیشرفت و توسعه است و شرایط واقع بینانه تری را برای سرعت بخشیدن به حرکت های برنامه های کشور فراهم می کند، ضمن آنکه این برنامه ها از آسیب هایی که ممکن است با توجه به شرایط جدید بین المللی برای ایران بوجود آمده، کشور را مصون کند.
                نوبخت ادامه داد: برهمین اساس، این سیاست ها از اهمیت زیادی برخوردار است و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی، کمیته خاصی را در این زمینه تشکیل داده و ضوابط اجرایی و نقشه راه چگونگی تحقق بخشیدن اهداف مستتر در سیاست ها فراهم می شود و امیدواریم که تا قبل از پایان سال جاری این ضوابط اجرایی ارایه شود.
                وی گفت: هرچند بحث اقتصاد مقاومتی ظرف چند روز گذشته از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد اما این بحث از چند سال پیش مطرح شده بود و کارشناسان معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی اقداماتی را در جهت تمهید مقدمات اجرایی شدن این سیاست ها انجام داده بودند.
                وی ادامه داد: هم اکنون غیر از برنامه جاری(پنجم توسعه) برنامه دیگری برای شرایطی که ممکن است متفاوت از شرایط وضعیت فعلی باشد به نحوی که مشکلاتی فراروی صادرات و تولید نفت پیش بیاید، تدوین شده است. ضوابط اجرایی اقتصاد مقاومتی همراه با برنامه هایی که از گذشته تنظیم شده، کمتر از 25 روز آینده ارایه می شود.
                معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری درباره تمهیدات دولت برای تولیدکنندگان گفت: جلسه هیئت وزیران روز 17 شهریور ماه امسال 35 مصوبه در خصوص رفع موانع تولید را تصویب کرد که برخی از آنها را توانستیم در بودجه سال 93 بگنجانیم.
                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #27053
                  پاسخ : اخبار

                  وزیر امور اقتصادی و دارایی:

                  ثبت نام مجدد یارانه نقدی الکترونیکی و تا پایان سال انجام می شود

                  تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این که، ثبت نام مجدد برای دریافت یارانه نقدی الکترونیک و تا پایان سال انجام خواهد شد گفت: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، دولت موظف شده یارانه را تنها به افرادی پرداخت کند که نیازمند بودن آنها ثابت شده باشد.
                  ثبت نام مجدد یارانه نقدی الکترونیکی و تا پایان سال انجام می شود
                  علی طیب نیا شامگاه دوشنبه در حاشیه نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص چگونگی ثبت نام مجدد و پرداخت یارانه نقدی افزود: ثبت نام مجدد از افراد متقاضی دریافت یارانه تا قبل از پایان سال جاری آغاز می شود و پس از بررسی های لازم دولت نسبت به پرداخت یارانه نقدی به این افراد در سال 93 اقدام خواهد کرد.

                  وی گفت: به منظور ادامه پرداخت یارانه نقدی ضروری است متقاضیان با ثبت نام مجدد، نیازمند بودن خود را اعلام کنند، اما به افراد توصیه می شود در صورتی که نیازمند نیستند از ثبت نام مجدد خودداری کنند.

                  طیب نیا تاکید کرد: هم اکنون مراحل ابتدایی اجرای فاز دوم هدفمند کردن یارانه ها انجام و فرم های ثبت نام مجدد نیز آماده شده است و بر همین اساس بزودی ثبت نام مجدد از متقاضیان دریافت یارانه نقدی صورت خواهد گرفت.

                  وی با بیان آن که، افرادی که اطلاعات نادرست ارایه دهند، بر اساس مصوبه مجلس سه برابر مبلغ یارانه دریافتی جریمه خواهند شد گفت: دولت بنا ندارد وارد اطلاعات شخصی افراد شود، اما اگر کسی درآمد خود را اعلام کند، به دولت اجازه می دهد وارد اطلاعات شخصی شده و پس از بررسی، راستی آزمایی های لازم را انجام دهد.

                  وزیر اقتصاد با بیان آن که، تشخیص افراد نیازمند کار پیچیده ای خواهد بود گفت: به دلیل ترکیب عوامل خاص، امکان سنجی و ارزیابی افراد سخت و دشوار است و به همین دلیل بر اساس حکم قانونی تبصره 21 افراد نیازمند بر اساس درآمد مشخص خواهند شد.

                  وی افزود: برای تشخیص افراد نیازمند عوامل متعددی همانند درآمد، دارایی ها شامل داشتن و یا نداشتن منزل مسکونی و خودرو و محل سکونت را می توان بررسی کرد.

                  طیب نیا گفت: در سال جاری 42 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی به خانوارهای ایرانی و به 77 میلیون نفر پرداخت شده که این میزان بیش از جمعیت زنده کشور است.

                  وی با بیان این که، در صورتی که این مبلغ برای طرح های عمرانی هزینه شود اقتصاد کشور از رکود خارج خواهد شد اظهار داشت: در همین حال کل هزینه های عمرانی دولت در سال 92 تنها 10 هزار میلیارد تومان بوده که این رقم بیش از چهار برابر کل مبالغی است که برای توسعه و پیشرفت کشور در نظر گرفته شده است.

                  طیب نیا همچنین تاکید کرد: اگر برخی افراد خود را نیازمند بدانند، اما به دلیل شرایط حاکم بر کشور تصمیم بگیرند که در ثبت نام مجدد شرکت نکنند، یارانه ای دریافت نخواهند کرد.



                  ** افزایش قیمت حامل های انرژی تدریجی و با شیب ملایم انجام می شود

                  وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص افزایش قیمت حامل های انرژی در سال 93 گفت: تصمیم گیری و برنامه ریزی برای افزایش قیمت حامل های انرژی با شیب ملایم در دولت و کار گروههای مربوطه در حال انجام است و پس از تصویب در هیات دولت طی زمان بندی مشخص و به صورت تدریجی و با شیب ملایم از ابتدای سال آینده انجام شود.

                  وی افزود: با توجه به رکود اقتصادی که از سال گذشته آغاز شده تصمیم دولت این است که افزایش قیمت حامل های انرژی با شیب ملایم انجام شود تا به مصرف کنندگان و تولید کنندگان فشار وارد نشود.

                  طیب نیا با بیان این که، تصمیم دولت این است که افزایش قیمت حامل های انرژی در سال 93 تدریجی و ملایم باشد گفت: دولت بنا ندارد که افزایش قیمت ها به یکباره انجام شود، بلکه این افزایش قیمت به صورت قاعده مند خواهد بود.

                  وی در خصوص زمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها نیز گفت: هر چند این قانون از ابتدای سال آینده لازم و الاجرا است، اما این قانون را می توان در فروردین یا اردیبهشت ماه سال آینده اجرایی کرد.

                  وی تاکید کرد: در مرحله دوم منابع عمدتا صرف بهداشت و درمان ، بیمه عمومی و امنیت غذایی به خصوص برای دهک ها درآمدی پایین خواهد بود.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

                    #27054
                    پاسخ : اخبار

                    ** افزایش قیمت حامل های انرژی تدریجی و با شیب ملایم انجام می شود

                    وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص افزایش قیمت حامل های انرژی در سال 93 گفت: تصمیم گیری و برنامه ریزی برای افزایش قیمت حامل های انرژی با شیب ملایم در دولت و کار گروههای مربوطه در حال انجام است و پس از تصویب در هیات دولت طی زمان بندی مشخص و به صورت تدریجی و با شیب ملایم از ابتدای سال آینده انجام شود.

                    وی افزود: با توجه به رکود اقتصادی که از سال گذشته آغاز شده تصمیم دولت این است که افزایش قیمت حامل های انرژی با شیب ملایم انجام شود تا به مصرف کنندگان و تولید کنندگان فشار وارد نشود.

                    طیب نیا با بیان این که، تصمیم دولت این است که افزایش قیمت حامل های انرژی در سال 93 تدریجی و ملایم باشد گفت: دولت بنا ندارد که افزایش قیمت ها به یکباره انجام شود، بلکه این افزایش قیمت به صورت قاعده مند خواهد بود.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #27055
                      پاسخ : اخبار

                      هند درفکر دو برابرکردن واردات نفت از ایران
                      دهلی نو - ایرنا - هند در نظر دارد برای دو برابر کردن واردات نفت خام از ایران پایانه ای را دربندر چابهار به منظور تسهیل حرکت کشتی های نفتی احداث کند.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #27056
                        پاسخ : اخبار

                        درخواست افزایش 170هزارتومانی مزد؛
                        هزینه خانوار 4نفره به 1.8 میلیون تومان رسید/ کارگران: 60 درصد قدرت خریدمان را از دست دادیم
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • majid664
                          ستاره‌دار (۴)
                          • Oct 2011
                          • 1052

                          #27057
                          پاسخ : اخبار

                          هر دم از این باغ بری میرسد!/:.negaran.:/

                          با تصویب مجلس؛

                          نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال 93 ، 8 درصد تعیین شد

                          نمایندگان مجلس موافقت کردند که نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال 93، 8 درصد باشد.

                          به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه) بندالحاقی به تبصره 9 را با 147 رای موافق، 33 رای مخالف و 6 رای ممتنع از مجموع 206 نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند.

                          این بند خلاف قانون برنامه‌ی پنجم توسعه است که با توجه به رای مثبت بیش از دو سوم نمایندگان حاضر در مجلس به تصویب رسید.

                          بر اساس این مصوبه از ابتدای سال 93 علاوه بر افزایش قانونی نرخ مالیات برارزش افزوده یک واحد درصد به عنوان مالیات سلامت به نرخ مالیات بر ارزش افزوده سهم دولت اضافه و هم زمان با دریافت مستقیما به ردیف درآمدی از بودجه واریز می‌شود.

                          گفتنی است :طبق قانون برنامه هرسال یک درصد به نرخ مالیات بر ارزش افزوده اضافه می‌شود که این میزان با توجه به مصوبه مجلس در سال 93 به 2 درصد افزایش پیدا کرده است.

                          با توجه به این که نرخ مالیات برارزش افزوده در سال جاری6 درصد است طبیعی است که با این مصوبه و افزایش 2 درصدی نرخ مالیات بر ارزش افزوده این نرخ در سال 93 ، 8 درصد تعیین شد.
                          آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                          وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

                          نظر

                          • Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

                            #27058
                            پاسخ : اخبار

                            در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            رئیس کل دادگاه‌های ویژه روحانیت خبر داد:
                            حجم گسترده پرونده‌ها در دادگاه ویژه روحانیت

                            گروه سياسي: رئیس کل دادگاه‌های ویژه روحانیت و دادستان کل اين دادگاه یکی از مشکلات این دادگاه را «حجم گسترده» پرونده‌ها اعلام کرده‌اند.

                            دادستان کل دادگاه ویژه روحانیت هم در این همایش از «کثرت» پرونده‌ها در این دادگاه سخن به میان آورده و گفته قوه قضائیه در پی کاهش ورودی پرونده به این دادگاه است. رييسي با بيان اينکه برای تحقق این هدف باید «اقدامات پیشگیرانه‌» انجام شود اضافه کرد: «برخی از افراد نفوذی‌هایی هستند که ماهیتاً روحانی نبوده و با امیال دیگر وارد حوزه شده‌اند٬ اما برخی که به خاطر هواهای نفسانی دچار لغزش‌هایی شده‌اند با تذکر قابل حل است.»
                            کاش دادگاهشون مجزا نبود تا مشخص میشد جرایم اینها چیه و مردم فریب خورده قدری آگاه میشدن به کیا اقتدا کردن

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #27059
                              پاسخ : اخبار

                              یک منبع آگاه از صدور قرار مجرمیت علیه محمد رضا رحیمی معاون اول دولت دهم خبر داد.

                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                              یک منبع آگاه از صدور قرار مجرمیت علیه محمد رضا رحیمی معاون اول دولت دهم خبر داد.

                              به گزارش انتخاب ، این منبع آگاه گفت: شعبه پنجم بازپرسی دادسرای کارکنان دولت برای آقای رحیمی قرار مجرمیت صادر کرده است.

                              پیشتر وکیل مدافع رحیمی از تکمیل تحقیقات این پرونده و ارسال آن برای دادستان تهران به منظور اظهار نظرنهایی خبر داده بود اما وی از صدور قرارمجرمیت یا منع تعقیب در این پرونده اظهار بی اطلاعی کرده و گفته بود اطلاع ندارد پرونده با کدام حالت برای اظهار نظر به دادستان تهران ارجاع شده است.

                              رحیمی معاون اول دولت دهم نیز پیش از این درباره پرونده خود گفته بود که این پرونده سیاسی شده و از دو سال قبل حدود یازده جلسه به بازپرس توضیح داده است.

                              رحیمی گفته برای این پرونده 55 ساعت توسط بازپرس بازجویی شده است.

                              دادستانی تهران همچنین دهم دی ماه امسال در ماجرای اعلام جرم علیه علی مطهری و پاسخ به اظهارات وی بیانیه ای را صادر کرد که در بخشی از آن بیانیه آمده بود: ادعای وی(علی مطهری) مبنی بر این که «قوه قضاییه ما پس از گذشت بیش از چهار سال هنوز نتوانسته تکلیف معاون اول رییس جمهور سابق را در پرونده ی بیمه ایران مشخص کند»، مبتنی بر کذب است؛ زیرا از آقای رحیمی تحقیق به عمل آمده و در حال حاضر وی با صدور قرار وثیقه مناسب و تأمین آن، آزاد است.

                              این بیانیه دادستانی تهران با انتقاد وکیل مدافع رحیمی مواجه شد و وی گفت: قرار وثیقه تودیع شده ارتباطی به پرونده بیمه ایران ندارد.

                              بر اساس این گزارش، پرونده ها پس از تکمیل تحقیقات توسط بازپرس با صدور قرار مجرمیت یا منع تعقیب به دادستانی برای اظهارنظر نهایی ارسال می شود.

                              اگر پرونده با قرار مجرمیت به دادستان ارجاع شود و دادستان قرار مجرمیت را قبول کند، کیفرخواست صادر می شود که البته ممکن است دادستان مواردی را که بازپرس جرم تشخیص داده جرم تشخیص ندهد.

                              در حالت صدور منع تعقیب نیز ممکن است دادستان اعتراض کند و منع تعقیب صادر نکند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • ahmoeini
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2562

                                #27060
                                پاسخ : اخبار

                                برای دوستان بورسی و مردم عادی مهمترین خبرها این است که:
                                قیمت طلا و دلار به آرامی دارد بالا میرود و نشان از درآمد بیشتر دولت در روزهای پایانی برای کنترل بازار است
                                قیمت سهامهای خوب و بنیادی در حال نزول است و منبع درآمدی برای آینده دولت است
                                قیمت مسکن هنوز در رکود به سر میبرد شاید هنوز وقتش نشده است که تکان بخورد
                                مالیات ارزش افزوده علیرغم تصمیمات قبلی که قرار بود طی چند سال به سقف خود برسد به دست توانای نمایندگان مجلس به سرعت سقف و شاید بیشتر از آن را پر کند

                                مهمتر از همه اینکه همه چیز آرام است

                                نظر

                                در حال کار...
                                X