اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mesbah68
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 346

    #27256
    پاسخ : اخبار

    خبرگزاری روسی اینترفاکس دقایقی پیش به نقل از وزارت امور خارجه اوکراین گزارش داد، افراد مسلح نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در شبه جزیره کریمه را دستگیر کردند.
    شبکه المیادین نیز گزارش داد، وزارت امور خارجه اوکراین نیز خبر دستگیری نماینده ویژه سازمان ملل متحد در کریمه را، تایید کرده است.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #27257
      پاسخ : اخبار

      نوبخت: طیب‌نیا نماینده عارف در دولت است
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #27258
        پاسخ : اخبار

        جزييات بازداشت خبرنگار زن آمریکایی در تهران



        گروه سياسي: خبرنگار رادیو ملی آمریکا (NPR) در گزارشی در وب سایت این رسانه آمریکایی از بازداشت چند ساعته خود از سوی گشت ارشاد در هفته گذشته در تهران خبر داد.


        دبورا آموس خبرنگار رادیو دولتی آمریکا مي‌نویسد هفته گذشته در تهران از سوی واحد های پلیس گشت ارشاد برای مدتی کوتاه بازداشت و به بازداشتگاه منتقل شده است. آموس مي‌نویسد: لحظه برخورد من با گشت ارشاد با فریاد و تهدید آغاز شد و لحظه خداحافظی مان با آب میوه، آغوش باز یک پلیس زن و البته یک چادر برای پوشاندن موهای بور و ژاکت قرمزم. این خبرنگار مي‌نویسد سه ساعت دربازداشت پلیس بوده است و در بازداشتگاه با دختران و زنانی مواجه شده که یا با دوست پسرهایشان دستگیر شده بودند و یا به دلیل نوع پوشش لباس شان دستگیر شده بودند.

        این خبرنگار آمریکایی مي‌نویسد ماجرا از آنجا آغاز شد که دختر مترجم ایرانی او را گشت ارشاد دستگیر کرده بود و در حالی که آنها با هم در حال ضبط یک مصاحبه در تهران بودند ، تلفن آقای صارمی مترجم ایرانی وی به صدا در مي‌آید و به او خبر دستگیری دختر24 ساله اش را مي‌دهند. این در حالی بود که تنها چند ساعت از این واقعه آقای صارمی به من مي‌گفت در دوره روحانی اتفاقات این چنینی کاهش پیدا کرده است و روحانی به نیروهای گشت ارشاد توصیه کرده است از دستگیری پسران و دختران جوان اجتناب کنند.

        صارمی پدر به حالت عصبانی با پلیس امنیت اخلاقی صحبت مي‌کند و مي‌گوید دختر او مرتکب اشتباهی نشده است و در این هنگام خبرنگار آمریکایی انگشت خود را روی دکمه ضبط مي‌گذارد و دو دقیقه مکالمه وی را با ماموران پلیس در مقابل بازداشتگاه ضبط مي‌کند. در این هنگام ماموری متوجه قضیه مي‌شود و وی را روانه بازداشتگاه مي‌کند. خبرنگار آمریکایی مي‌نویسد: من گفتم من یک گزارشگر هستم و مجوز خبرنگاری خود را که از ایران دریافت کرده بودم به آنها نشان دادم اما مامور پلیس گفت : شما "رکوردر" خود را بدهید وگرنه با مسئولان سفارت (سوییس) تماس مي‌گیریم تا شما را به آنها تحویل دهیم.

        من نگران گزارش هایی بودم که ضبط کرده بودم و مي‌ترسیدم آنها به دست پلیس بیافتد.
        در نهایت به وسیله " هد فن" همراه یکی از بازداشتی ها، یکی از ماموران پلیس زن مطمئن شد دو دقیقه مکالمه در مقابل بازداشتگاه پلیس امنیت اخلاقی را پاک کرده ام و سپس اجازه مرخصی به من داده شد. یک مامور مرد به من گفت: امیدواریم از دست ما ناراحت نشده باشید. وی افزود: ما مي‌خواستیم برای شما هدیه ای بخریم اما الان تمامی فروشگاه ها بسته است! مسئول مامور زنان بازداشتگاه نیز من را در آغوش کشید و یک آب میوه پاکتی به من داد و با من خداحافظی کرد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #27259
          پاسخ : اخبار

          کارگران اخراجی کاشی سمند علیه کارفرما شکایت کردند

          نماینده کارگران اخراجی کارخانه «کاشی سمند» از شکایت این کارگران به اداره کار سمنان برای دریافت حقوق معوفه ۹ ماه گذشته خود، خبر داد.

          این کارگر که نخواست نامش فاش شود به ایلنا گفت: کارفرمای کارخانه کاشی سمند که از دو ماه پیش به دلیل کمبود منابع مالی تولید را در این کارخانه متوقف کرده است، بدون پرداخت مطالبات 9 ماه گذشته کارگران آنان را اخراج کرده است.

          او با بیان اینکه کارگران بیکار شده با طرح شکایت به اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان سمنان پی‌گیر مطالبات معوقه خود شده‌اند، اظهار داشت: کارگران این کارخانه در حال حاضر بیکارند و برای دریافت مطالبات خود چاره‌ای جز طرح شکایت در اداره کار ندارند.

          به گفته این کارگر، کارفرما هر ماه به کارگران قول می‌داد که معوقات حقوقی آنان را پرداخت کند، اما متاسفانه با گذشت ۹ ماه نه تنها حقوق و بیمه کارگران برقرار نشد بلکه آنان شغل‌شان را نیز از دست دادند.

          او در مورد پیشینه مشکلات تولید در کارخانه کاشی سمند گفت: این کارخانه که در گذشته توانایی تولید روزانه ۱۴ هزار متر کاشی را داشت، طی یکسال گذشته دچار رکود در تولید شده است.

          رئیس اداره کار: مطالبات کارگران سمند قابل وصول است

          در همین رابطه، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان سمنان در پاسخ به ایلنا گفت: پس از طرح شکایت، در مرحله اول این کارگران طبق قانون مشمول دریافت مستمری بیمه بیکاری شده‌اند.

          «اسماعیل غنیان» توضیح داد: تا کنون جلساتی را برای پی‌گیری مطالبات کارگران کارخانه کاشی سمند با سایر مسئولان دستگاهای اجرایی استان برگزار کرده‌ایم و این موضوع همچنان از سوی اداره کار قابلیت پی‌گیری دارد.

          او در بخش پایانی سخنان خود در خصوص سرنوشت کارگران کاشی سمند و پرداخت مطالبات معوقه آنان از سوی کارفرما گفت: مطالبات کارگران کاشی سمند قطعا قابل وصول است و آرای صادره برای کارگران قابلیت اجرایی دارد.

          به گفته وی در صورت تامین نشدن معوقات مالی کارگران از سوی کارفرما، کارگران می‌توانند از طریق مراجع قضایی با فروش دارایی‌های این کارخانه، مطالبات خود را وصول کنند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #27260
            پاسخ : اخبار

            تعبیر پروفسور سمیعی درباره انتخابات خرداد 92؛
            جايگاه هاشمی در قلب مردم ایران است

            گروه سياسي:​ پروفسور مجيد سميعي در دیدار با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن اشاره به اقبال مردم در جريان نام نويسي ایشان براي انتخابات تاکید کرد: انتخابات 92 نشان داد جایگاه آیت الله هاشمی در قلوب مردم ایران است.

            به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، پروفسور سميعي كه به تازگي استاديار افتخاري دانشگاه آزاد اسلامي شد، عصر ديروز با رئيس هيأت مؤسس و هيأت امناي اين دانشگاه ديدار و گفت وگو كرد. آيت الله هاشمي رفسنجاني در اين ديدار تلاش براي گسترش علم و دانش در ايران را وظيفه همه كساني دانست كه عرق ديني و ملي دارند و از امكانات مادي، معنوي و شخصيتي برخوردارند.

            رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان چگونگي و چرايي تأسيس دانشگاه آزاد اسلامي و شرح جلسه خويش با امام راحل در اين خصوص، به دستاوردهاي وسيع كمّي و كيفي اين دانشگاه در سراسر كشور اشاره كرد و گفت: موج تقاضاي مردم براي تحصيل فرزندان شان، ما را مصمم به گسترش آن كرد، به گونه اي كه كلاسهاي اين دانشگاه در مساجد، مدارس و فضاي هاي خالي ادارات آغاز شد و امروز تقريباً در همه شهرهاي ايران بهترين ساختمانهاي آموزشي را دارد.

            رئيس هيأت مؤسس و هيأت امناي دانشگاه آزاد اسلامي وجود 450 مركز و واحد، 1ميليون و 700 هزار دانشجو، 52 هزار نفر استاد و مربي و فضاهاي مناسب آموزشي، آزمايشگاهي، ورزشي، فرهنگي و رفاهي را از جمله امكانات و امتيازهاي اين دانشگاه دانست و گفت: افق آينده ما براي تقويت تحصيلات تكميلي و تحقيقات دانشگاهي روشن است.

            آیت الله هاشمی توجه به طرح های دانش بنيان را از برنامه هاي ديگر دانشگاه آزاد اسلامي خواند و گفت: بايد با تجاري كردن طرحها و ابتكارات و اختراعات دانشگاهيان، فاصله صنعت و دانشگاه را از بين ببريم، چون اين دو مكمل همديگر براي رونق اقتصاد مي باشند.آقاي پروفسور سميعي نيز با تأكيد بر سابقه علم و دانش ايرانيان در تاريخ، گفت: عقيده من هميشه اين است كه غربي ها بايد براي تحقيقات و مدارك علمي و پزشكي به ايران مراجعه نمايند.

            ايشان با تأكيد بر كارهاي كه آيت الله هاشمي رفسنجاني انجام داده، گفت: خدمتي كه شما به جامعه كرده ايد، هنوز شناخته شده نيست و نسل هاي بعدي متوجه مي شوند كه چه كارهاي بنياني در زمان شما انجام گرفته است. پروفسور سميعي فارغ التحصيلان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي را سرمايه ارزشمند براي ايران دانست و گفت: مسؤولان دانشگاه اين عده جوان را از خيابانها به دانشگاه آوردند كه مطمئناً در آينده تاريخ، مايه سرافرازي ايرانيان هستند. ايشان افزود: اقبال مردم در جريان نام نويسي شما براي انتخابات، نشان از محبوبيت و جايگاه والاي شما در قلوب مردم دارد.

            گفتنی است در این دیدار و با حضور آيت الله هاشمي رفسنجاني، توافقنامه پروفسور سميعي و دكتر باقر لاريجاني براي تشكيل بورد بين المللي جهت ايجاد بستري براي همكاري​هاي بين المللي و تأسيس دانشگاه مجازي آزاد اسلامي بين المللي در اروپا به امضا رسيد که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در هامش اين توافقنامه بر پيگيري اين امر مهم براي ارتقاء آموزش كشور در حوزه پزشكي تأكيد كرد.

            پروفسور مجید سمیعی پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است. او در حال حاضر ریاست فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب و ریاست بیمارستان علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد که خود بنیان‌گذار آن بوده است. وی امروز با آیت الله هاشمی دیدار کرد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #27261
              پاسخ : اخبار

              شریف با تاکید بر اینکه ما پای آقای خاتمی ایستادیم و از همه مدیران آن به غیر از وزیر ارشاد حمایت کردیم، گفت: سپاه خودش را ذیل رهبری می‌داند و با این رویکرد که دولت روحانی اقدامات خود را در محوریت رهبری داشته باشد، سپاه نهایت همکاری را می‌کند.

              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


              سردار شریف، سخنگوي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با تاکید بر اینکه ما پای آقای خاتمی ایستادیم و از همه مدیران آن به غیر از وزیر ارشاد حمایت کردیم، گفت: سپاه خودش را ذیل رهبری می‌داند و با این رویکرد که دولت روحانی اقدامات خود را در محوریت رهبری داشته باشد، سپاه نهایت همکاری را می‌کند.

              رمضان شریف ظهر امروز در نشستی با عنوان نقش رسانه و روابط عمومی در کارآمد نشان دادن نظام اسلامی و مقابله با عملیات روانی دشمن با بیان اینکه احمدی‌نژاد گزینه سپاه نبوده است، اظهار کرد: هر دولتی که کار و تلاش صادقانه انجام دهد، مورد اقبال مردم خواهد بود و صرفاً عملکرد دولت اصلاحات، انتخاب احمدی‌نژاد بود.

              وی همچنین با اشاره به روی کار آمدن دولت روحانی افزود: عملکرد احمدی‌نژاد نیز باعث انتخاب روحانی شد و این سیر در آینده نیز با قضاوت و انتخاب مردم ادامه خواهد داشت.

              شریف با تاکید بر اینکه ما پای آقای خاتمی ایستادیم و از همه مدیران آن به غیر از وزیر ارشاد حمایت کردیم، گفت: سپاه خودش را ذیل رهبری می‌داند و با این رویکرد که دولت روحانی اقدامات خود را در محوریت رهبری داشته باشد، سپاه نهایت همکاری را می‌کند.

              وی یادآور شد: سپاه و بسیج مولود انقلاب اسلامی است و هر جایی که احساس کند مشکلی وجود دارد، حرف خودش را می‌زند.

              سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه طی ماه‌های گذشته شاهد برخی پمپاژهای تخریبی علیه سپاه در حوزه سازندگی را شاهد بودیم، گفت: با این وجود به خاطر درک روحانی از مسائل، خواست برخی بی اثر ماند.

              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #27262
                پاسخ : اخبار

                رونمايي از مازاراتی Alfieri در ژنو /تصاوير



                گروه اقتصادي: جدیدترین مدل مازارتای یعنی مازاراتی Alfieri در نمایشگاه ژنو 2014 رونمایی شد و صدمین جشن تاسیس این برند تکمیل شد. مازاراتی Alfieri چشم اندازی نو برای اینده مازارتی خواهد بود و این شرکت امیدوار است این خودرو بتواند کانسپتی موفق را روانه بازار کند.

                این خودرو توسط تیم طراحی مازاراتی در تورین طراحی شده است و در چند سال اخیر تحت شدید ترین حربه های امنیتی بوده تا این طرح مخفی بماند. در زیر بدنه زیباي خودرو یک موتور 4.7 لیتری 8 سیلندر وجود دارد که میتواند 460 اسب بخار توان را در 7000 دور و 520 نیوتون بر متر گشتاور را در 4750 دور تولید کند. سیستم انتقال قدرت مازارتی Alfieri یک سیستم 6 سرعته الکتریکی است که با دیفرنسیال لغزشی محدود در عقب تکمیل می‌شود. سرعت این خودرو تنها با یک ترمز سرامیکی کربنی دیسکی به همراه کالیپر های آبی رنگ می‌شکند.





                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #27263
                  پاسخ : اخبار

                  تصاویر دیدار پروفسور سمیعی با هاشمی

                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #27264
                    پاسخ : اخبار

                    دستگاه قضایی حکم جلب سعید رضوی فقیه را به دلیل سخنان ساختار شکنانه در جمع اصلاح‌طلبان همدان صادر کرد.

                    به‌ گزارش حوزه حقوقی - قضایی باشگاه خبرنگاران، دستگاه قضایی حکم جلب سعید رضوی فقیه را به دلیل سخنان ساختار شکنانه در جمع اصلاح‌طلبان همدان صادر کرد.

                    در عین حال برخی منابع آگاه از متواری شدن نامبرده پس از اطلاع از صدور حکم بازداشتش خبر دادند.

                    رضوی فقیه چندی پیش طی سخنانی ساختار شکنانه در جمع گروهی از اصلاح‌طلبان استان همدان به نهادهای انقلابی نظام جمهوری اسلامی حمله کرده بود.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

                      #27265
                      پاسخ : اخبار

                      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      شریف با تاکید بر اینکه ما پای آقای خاتمی ایستادیم و از همه مدیران آن به غیر از وزیر ارشاد حمایت کردیم، گفت: سپاه خودش را ذیل رهبری می‌داند و با این رویکرد که دولت روحانی اقدامات خود را در محوریت رهبری داشته باشد، سپاه نهایت همکاری را می‌کند.
                      بنظر بنده این صحبتها پیام بسیار خوبی برای بازار سرمایه داره.....
                      چون این حرفها میخواد بگه ما با دولت قبل کاری نداشتیم و ویژه خواری هم نکرده بودیم!!!:D

                      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                      نظر

                      • m6670m
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 134

                        #27266
                        پاسخ : اخبار

                        [QUOTE=ایرج اکبری;465236] نهاوندیان؛
                        عزت مردم به یارانه نیست/ ایرانی باید به هرجا سفر می‌کند احساس کرامت کند
                        رئیس دفتر رییس جمهوری با بیان اینکه عزت مردم در دادن یارانه به آنان نیست، گفت: عزت هنگامی ایجاد می‌شود که هر ایرانی به هر جای دنیا که سفر می کند، احساس کند دارای کرامت است
                        .[/QUOTE

                        انشاالله که با وجود یارانه نقدی و سبد کالا، مردم ما میتوانند به هر جای دنیا سفری خوش داشته باشند و احساس کرامت کنند!!!
                        من خیلی دوست دارم احساس کرامت کنم واقعا یعنی میشه؟؟!!
                        بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #27267
                          پاسخ : اخبار

                          ریانووستی: پارلمان کریمه به اتفاق آرا رای به الحاق این منطقه به روسیه داد

                          پارلمان منطقه خودمختار کریمه در اوکراین به اتفاق آرا به الحاق این منطقه به خاک روسیه رای داد.

                          به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ریانووستی، پارلمان منطقه خودمختار کریمه در اوکراین به اتفاق آرا به پیوستن به روسیه رای داد.

                          معاون نخست وزیر منطقه خودمختار کریمه نیز ساعاتی پیش از تغییر زمان برگزاری همه پرسی در این منطقه از 30 مارس به 16 مارس (25 اسفند) خبر داد.

                          وی گفت: همه پرسی از مردم خواهد پرسید که آیا بخشی از اوکراین باقی بمانند یا به روسیه ملحق شوند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • amirabbas2011
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 651

                            #27268
                            پاسخ : اخبار

                            دستگیری رضوی فقیه


                            براساس اخبار موثق که ایرنا دریافت کرده، سعید رضوی فقیه عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت در هشتگرد دستگیر شده است.

                            به گزارش خبرنگار ایرنا، حکم دستگیری سعید رضوی فقیه عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت روز چهارشنبه توسط دادستان دادگاههای عمومی و انقلاب همدان به دلیل سخنرانی در جمع اصلاح طلبان همدان صادر شده بود.

                            دلیل بازداشت این فعال سیاسی ˈسخنان ساختار شکنانهˈ در این جلسه اعلام شده بود.

                            رضوی فقیه پنجشنبه گذشته در نشست فصلی اصلاح طلبان استان همدان در یک سخنرانی مطالبی را بر علیه شورای نگهبان، مجلس خبرگان رهبری، مجلس شوای اسلامی و برخی سران نظام بیان کرد.

                            روز سه شنبه گذشته جمعی از مردم شهرستان همدان با اجتماع در میدان امامزاده عبدالله ضمن محکوم کردن سخنان رضوی فقیه خواستار برخورد قضایی با وی شدند.

                            همچنین آیت الله نوری همداني از مراجع تقلید روز دوشنبه در دیدار با روحانیون و طلاب همدانی مقیم قم ضمن انتقاد از سخنرانی سعید رضوی فقیه خواستار برخورد مسوولان با او شد.

                            طلاب حوزه علمیه شهرستان تویسرکان نیز در واکنش به این سخنرانی روز سه شنبه گذشته با تجمع اعتراض آمیز خواستار برخورد با مسببان برگزاری این نشست شدند.
                            آخرین ویرایش توسط amirabbas2011؛ 2014/03/06, 15:00.

                            نظر

                            • amirabbas2011
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 651

                              #27269
                              پاسخ : اخبار


                              حمله تند روزنامه اصلاح طلب به رئیس جمهور سابق:احمدی نژاد با کاپشن بهاری و ماشین دست دومش،آتش حرص را در مفسدان اقتصادی ایجاد کرد

                              به گزارش ایران خبر،روزنامه ابتکارنوشت:

                              گناه دولت احمدی نژاد تنها در این نبود که مدیرانش دست به فسادی گسترده می‌زدند و نور چشمی هایش در عطش فوق العاده بلعیدن سرمایه ملت، خزانه را شخم می‌زدند بلکه دولت مهرورزی (!) آن چنان فضا را مسموم از بی قانونی و حرص و فساد نموده بود که حتی شوراها نیز که قرار بود روزی ناظر بر عملکرد مالی مسؤولین شهری باشند در کنار شهرداران در مسابقه حرام خواری سعی می‌نمودند از شکار افتاده ای به نام بیت المال، لقمه خود را هر چه بیشتر برگیرند تا مبادا از بقیه گرگها عقب بیفتند. احمدی نژاد با آن کاپشن بهاری و صورت مستضعف گونه اش، با آن شلوار ورزشی و پژوی دست دومش آنچنان آتش حرصی را در دل مفسدان انداخت که پردرآمدترین دولت تاریخ ایران را به مقروضترین بدل کرد.:))

                              گرچه فساد دولتی در کشور ما بدون سابقه نبوده، ولی کیست که نداند اوج این چپاول در هشت سال گذشته رخ داده است؟ سلطه دولت بر ذخایر ملی گرچه همیشه نقطه جذب فاسدان به حساب آمده ولی آیا کام ایشان در هیچ دوره ای شیرین تر از 8 سال گذشته بوده است؟ وقتی متملقین وکیل الدوله راه را بر نقد مفسدان در مجلسی که قرار است حافظ منافع ملت باشد می‌بستند تا مبادا کارتهای هدیه ملیونی شان از دستشان برود، وقتی که بر دهان و دست و پای مطبوعات غل و زنجیری بس بزرگ می‌زنند و روزنامه نگار را مجبور می‌کنند ببیند، خون دل بخورد ولی ناله اش را در دل خودش فریاد زند چه انتظاری از بهبود اوضاع می‌توان داشت؟

                              مردم ایران هم گرچه با هزینه ای بس گزاف، اما درسی گرفتند که در شناحت افراد بیشتر دقت کنند و تجربه ای اندوختند که با نقاشی مار فریفته نشوند و راه را بر صاحبظران دلسوز نبندند. زین پس شاید عبرت گرفته باشیم که در پس یک قیافه فقیرانه و لباسی ساده، باطنی پیچیده به انواع فساد و ناکارآمدی ممکن است وجود داشته باشد که اشتهای عظیمی در بلعیدن یک جای خزانه یک مملکت نفت خیز دارد.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #27270
                                پاسخ : اخبار

                                ملکه‌پیشگویی مصر درباره ايران چه مي‌گويد؟

                                گروه جامعه: در حاليكه هیچ یک از هواشناسان جهان برف در دسامبر گرم قاهره (برای اولین باز طی 100 سال گذشته) را پیش‌بینی نکرده بود. جوی عیاد ، ستاره شناس و عدد شناس مشهور و ملکه پیش گویی قاهره، آنرا پیش‌بینی کرده و پیش از همه، وقوع آنرا به مردم هشدار داد. او حتی پیش تر از این سقوط محمد مرسی از ریاست جمهوری کشور را نیز پیش بینی کرده بود ، ضمنا این پیشگویی زمانی انجام شد که دولت مرسی برای همه راسخ و پابرجا به نظر مي‌رسید.

                                به گزارش پارسینه به نقل از صدای روسیه، خانم عیاد پیش بینی‌های جدید خود را در ماه های آینده برای مصر ، اکراین و برخی از کشورهای دیگر با صدای روسیه در میان مي‌گذارد:

                                دوره ی پیش رو آرام نخواهد بود. بلایا تا آخر آوریل ادامه خواهند داشت. ماه آوریل بسیار دشوار خواهد بود و بدین ترتیب در نیمه دوم ماه خسوف و کسوف اتفاق مي‌افتد. بخشی از این گستره ی بلایا تا ماه مي‌ادامه مي‌یابد. در این دوره مي‌توان منتظر حوادث دلخراشی بود. به طور مثال ، ایران که جوش و خروش عظیم فکری در آن آغاز خواهد شد. همانطور که قبلا هم گفتم، ترکیه نیز ناآرام خواهد بود، در آنجا مي‌توان منتظر تغییرات بزرگ در تفکرات مردم بود. اما خیلی زود تمام مي‌شود وقتی بین مردم رهبران قاطعی پیدا مي‌شوند که در حال حاضر خود را پنهان کرده اند و در آخرین لحظات ثبات را در اوضاع به وجود مي‌آورند.

                                در کل جهان آشوب ها و هرج و مرج هاو درگیری های مذهبی بروز مي‌کند ، اما همه اینها در دوره ی نسبتا محدودی خواهد بود. یک کمانی از جنوب شرقی تا شمال غربی داریم از ایران به ترکیه . بعد از این کمان، اکراین است. در خصوص زمان بروز تغییرات همه چیز در جهت معکوس است یعنی از شمال غربی به جنوب شرقی. اکنون این بی ثباتی در اکراین بوده و بعد با این کمان به پایین حرکت مي‌کند و در اکراین آرامش برقرار خواهد شد. مردم اکراین از جمله برخی از نمایندگان مجلس برایم مي‌نویسند. من مي‌توانم یک چیز به آنها بگویم: به امید خدا شرایط تدریجا آرام مي‌شود و پس از دوره مشخص شده ی بی ثباتی تا ژوئن، تعادل مجددا برقرار خواهد شد.

                                - در مصر به زودی انتخابات ریاست جمهوری برگزار مي‌شود. شما قبلا پیش بینی کردید که" صاحب مصر" نخست وزیر سابق احمد شفیق خواهد بود. فعلا هیچ چیزی برای مقایسه با این پیش بینی بروز نکرده است. آیا اکنون پیش بینی شما چیز دیگریست؟

                                من گفتم و مي‌گویم که احمد شفیق" صاحب مصر" خواهد شد. من عمیقا به ژنرال السیسی (وزیر دفاع مصر که تصور مي‌شود تنها نماینده واقعی در انتخابات پیش رو است) احترام مي‌گذارم. وقتی من این موضوع را عنوان کردم، مشکلاتی برایم به وجود آمد و حتی از جانب بعضی از افراد تهدید شدم. اما من مثل گذشته تاکید مي‌کنم که شفیق را صاحب مصر مي‌بینم. و این بدان معنا نیست که من یک نفر راجع به آن مي‌گویم. بعدا همه آنرا خواهند دید، وقتی این اتفاق بیافتد شن های مصر به طلا مبدل خواهند شد.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X