اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #27856
    پاسخ : اخبار

    ناتو مدعی شد:
    بخش کشتیرانی ناتو مدعی شد یک کشتی تجاری امروز در منطقه تنگه هرمز در مسیر میان ایران و عمان توسط افراد سوار بر یک قایق تندرو مورد حمله قرار گرفته است.

    رویترز نوشت: بخش کشتیرانی ناتو مدعی شد که یک کشتی تجاری امروز در منطقه تنگه هرمز و در مسیر میان ایران و عمان توسط افراد سوار بر یک قایق تندرو مورد حمله قرار گرفته است.

    بخش کشتیرانی ناتو اعلام کرد: کشتی تجاری ناشناس صبح یکشنبه دو بار از مسافت نزدیک و از سمت قایق تندرویی مجهز به مسلسل که 6 نفر بر آن سوار بودند مورد حمله قرار گرفته است. این کشتی با لوله آب پرفشار واکنش نشان داده است. کشتی و خدمه آن در سلامت به سر می‌برند.

    ناتو در ادامه گزارش داده است، دزدان دریایی سومالی معمولا به کشتی‌های تجاری در خلیج عدن و نواحی دریایی سومالی حمله می‌کنند و حمله به کشتی‌ها در تنگه هرمز، که گذرگاه حیاتی نفت و گاز است، اتفاقی نادر است.

    ناتو اعلام کرده است که این حمله در خلیج عمان و کنار تنگه هرمز و حدود 90 دقیقه پس از ان صورت گرفت که دو قایق تندرو حامل افرادی با لباس نظامی به یک کشتی تجاری دیگر نزدیک شده بودند.

    در بیانیه بخش کشتیرانی ناتو آمده است: دو قایق تندروی سبز رنگ که سه یا چهار نفر با لباس نظامی در آن حضور داشته و به مسلسل مجهز بودند، تا 150 متری کشتی تجاری نزدیک شده بودند. اندکی بعد، این دو قایق به سمت سواحل ایران تغییر مسیر دادند.

    بر اساس این بیانیه، توسط دو قایق که حامل افرادی با لباس نظامی بودند هیچ شلیکی صورت نگرفته است. این حادثه با فاصله 30 مایل دریایی از (جهت غرب) محل وقوع حادثه تیراندازی توسط قایق دیگر صورت گرفته است.

    سخنگوی بخش کشتیرانی ناتو گفت که تحقیقات درباره این دو حادثه در حال انجام است. وی گفته است که ملیت افراد سوار بر قایق تندرو هنوز مشخص نشده و هنوز زود است که بتوان گفت این دو حادثه به هم مرتبط بوده‌اند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #27857
      پاسخ : اخبار

      علی دایی به اسارت 5 مرزبان ایرانی واکنش نشان داد.

      به گزارش انتخاب ؛ در متن پیام وی آمده است:

      در روزهاي گذشته خبر ربوده شدن و اسارت تعدادي از جوانان مرزبان كشورمان توسط گروههاي تروريستي در حاليكه براي حفاظت و پاسداري از كيان كشور عزيزمان به خدمت مرزباني نيروي انتظامي مشغول بوده اند نگراني عمومي جامعه و مردم را بر انگيخت.


      فارغ از صحت و سقم خبر دردناك شهادت يكي از اين جوانان كه هنوز با ابهام روبروست خود را همدرد خانواده هايي مي دانم كه اين روز هاي شاد نوروزي را با اندوه و غم سپري مي كنند و در انتظار شنيدن خبر سلامتي فرزندان خود هستند.


      مثل هميشه به لطف خداوند اميدوارم و ميدانم مسئولان مربوطه هر يك از اين جوانان را فرزند خود مي دانند و براي آزادي ايشان از هيچ تلاشي دريغ نخواهند كرد.


      دوستدار شما - علي دايي
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #27858
        پاسخ : اخبار

        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ظریف در کتاب "آقای سفیر" می‌گوید: آقای [کمال] خرازی در سال ۷۹ یا ۸۰ سفری به عراق داشتند که بنده همراه ایشان بودم. موضوع سفر، روابط دوجانبه‌ ایران و عراق و موضوعات باقیمانده از جنگ بود. قرار بود در این سفر، ایشان ملاقاتی با صدام داشته باشند.


        عراقی‌ها تأکید داشتند که تعداد همراهان در ملاقات به دلایل امنیتی باید بسیار محدود باشد. لذا بنده، کاردار ما در بغداد و یک مترجم به عنوان همراه دکتر خرازی معرفی شدند.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #27859
          پاسخ : اخبار

          محورکرج - چالوس بسته شد
          مرگ 4‌مسافر نوروزي در ریزش‌ تونل‌ کندوان
          گروه حوادث: ریزش کوه برروی خودرو در محدوده کندوان موجب کشته شدن 4 سرنشین آن شد.

          ============
          بارش برف گردنه حیران را هم مسدود کرد
          گروه حوادث: بارش برف شدید که از ساعاتی قبل در مناطق غربی گیلان آغاز شده، در دهمین روز از فصل بهار شهر آستارا را سفیدپوش و گردنه حیران مسدود کرد.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #27860
            پاسخ : اخبار

            عکس های جنجالی نامزد رونالدو با یک ایرانی!!
            ایرنا شابک نامزد رونالدو که هر رور با غریبه ها عکس وقیحانه میگیرد، این بار عکس های جنجالی این مانکن روسی با مدیر برنامه های ایرانی اش علی کاووسی که بافرهنگ مردم مسلمان کشورمان سازگار نیست، باعث رنج و اندوه آنان شده است، علاوه براین حسابی هواداران ایرانی رئال مادرید را نیز عصبی کرده است.


            مردم کشورمان و همچنین هواداران رئال، پس از انتشار این تصاویر، به فیس بوک ایرینا شایک هجوم برده و فحش و ناسزا نثارش کرده اند. علی کاووسی که علاوه بر ایرینا شیک، مدیر برنامه‌های چند مدل دیگر نیز هست، پیش از این نیز در تصاویر منتشرشده در فیسبوک ایرینا دیده شده بود.

            باید منتظر واکنش رونالدو در رابطه با عکسهای زشت نامزدش با کاووسی باشیم، چرا که عکسهای نامزد رونالدو با یک خوانندۀ سیاه پوست امریکایی موجب ناراحتی این بازیکن باغبرت!!! شده بود!

















            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #27861
              پاسخ : اخبار

              مطهري: اصولگرایان به ردصلاحیت‌ها دل بسته‌اند

              گروه سياسي: علی مطهری می‌گوید شورای نگهبان «اجازه» نخواهد داد مجلسی مستقل شکل بگیرد٬ و در انتخابات اخير، اصولگرایان به رد صلاحیت‌های شورای نگهبان دل بسته بودند. خلاصه‌اي از اظهارات علی مطهری در گفتگو با «نامه نیوز» را در زير مي‌خوانيد:


              * با دولت قبلی یک مشکل اساسی داشتیم و آن بی‌انضباطی مالی بود. بی‌انضباطی مالی دولت گذشته باعث بسیاری از نابسامانی‌های اقتصادی شد.

              * از انزوا و بستن دروازه‌های خود به روی ملل دیگر استقبال نمی‌کنیم. به نظرم در حال اصلاح سیاست خارجی خودمان هستیم. از ابتدای انقلاب نیز چنین تصمیمی نداشتیم که رابطه‌مان را با دنیا قطع کنیم.

              * در دولت جدید، اصول‌گرایان به بازی گرفته نشدند و همین، مهم‌ترین عامل انتقادات آنهاست. می‌توان گفت اکنون قدرت اجرایی بیشتر در دست اصلاح‌طلبان معتدل است.

              * روحانی باعث شد اصلاح‌طلبان به قدرت بازگردند و لذا بعید است که آنها قصد عبور از روحانی را داشته باشند.

              * اصول‌گرایان تندرو دوست دارند دولت آقای روحانی شکست بخورد و راهی که باز شده است به نتیجه نرسد.

              * ترکیب مجلس دهم به نوع رفتار شورای نگهبان بستگی دارد. اگر افراد مؤثر جریان اصلاحات یا مستقل را حذف کنند مجلس خوبی نخواهیم داشت.

              * شورای نگهبان اجازه نخواهد داد یک مجلس مستقل یا اصلاح‌طلب به وجود بیاید و در مجموع ترکیبی با اکثریت اصول‌گرا و اقلیت قوی اصلاح‌طلب و مستقل ایجاد خواهد شد.

              * اصول‌گرایان تلقی نادرستی از آقای هاشمی رفسنجانی داشتند که بیشتر ناشی از کینه شخصی بود.

              * در هشت سال گذشته آقای هاشمی رفسنجانی خیلی مظلوم واقع شدند و به شدت به ایشان حمله می‌کردند و قصد حذف ایشان از انقلاب را داشتند. عده‌ای معتقد بودند همان‌طور که آقای منتظری حذف شد، ایشان نیز باید حذف شود. بزرگ‌ترین اشتباه آقای احمدی‌نژاد تلاش او برای حذف آقای هاشمی بود. مردم از این نوع رفتار‌ها خوششان نمی‌آید.

              * بد‌ترین اتفاق سال را به شورای نگهبان برای رد صلاحیت آیت‌الله هاشمی می‌دهم. این‌ها ترسیدند که آقای هاشمی بیاید و بسیاری از رشته‌های آن‌ها در این هشت سال پنبه شود و حقایق و اسراری آشکار شود.

              * عقلای اصلاح‌طلب و اصولگرا برای دفع خطر افراطی‌ها بهم نزدیک شده‌اند.

              * آقای روحانی آقای خاتمی را مأمور کرد که از طرف ایران در مراسم تشییع جنازه ماندلا شرکت کند ولی به ایشان اجازه داده نشد.

              * افرادی هستند که نگران ورود آقای خاتمی به اجتماع هستند؛ چون از پایگاه اجتماعی خوب ایشان آگاهی دارند و نمی‌خواهند ایشان مطرح شود. تندرو‌ها از پایگاه اجتماعی آقای خاتمی می‌ترسند و می‌خواهند فضایی که در هشت سال گذشته وجود داشته است، حفظ شود. البته آقای خاتمی باید با جسارت بیشتری عمل کند.

              * فضای رعبی که در جامعه وجود دارد نمایندگان مجلس را تحت تأثیر قرار می‌دهد. آن‌ها به فکر آینده خود هستند و بسیاری قصد دارند در آینده نیز کاندیدا شوند و معتقدند که اگر حرفی بزنند رد صلاحیت خواهند شد یا از طرف برخی گروه‌های فشار تحت فشار قرار می‌گیرند.

              * به این دلیل که نمایندگان احساس می‌کردند که نظر رهبری بر ماندن ایشان {احمدی‌نژاد} است؛ یعنی اگر خود نمایندگان مستقلاً تصمیم می‌گرفتند حتماً ایشان را عزل می‌کردند، ولی احساس همه این بود که رهبری به این کار راضی نیستند؛ بنابراین وارد نمی‌شدند. مقام رهبری مایل نبودند که چنین کاری انجام شود. فتنه سال ۸۸ نیز بهانه‌ای بود که نمایندگان می‌گفتند اگر رئیس جمهور عزل شود باعث تقویت آن‌ها خواهد شد.

              * سخت‌گیری‌ها درباره زندانیان سیاسی و حصر آقایان باید زود‌تر به پایان می‌رسید؛ اما عده‌ای در داخل حکومت نمی‌خواهند این فضا از بین برود و همچنان می‌خواهند سوار بر موج فتنه کاسبی سیاسی و رقبا را از میدان بدر کنند.

              * به نظرم مذاکرات هسته‌ای به نتیجه خواهد رسید؛ چون دو طرف اراده حل مسئله را دارند و تا زمانی که آقای اوباما هست باید این مسئله پایان یابد.

              اصولگرایان به رد صلاحیت‌های شورای نگهبان دل بسته بودند

              * در انتخابات اخير، اصولگرایان خیال آسوده‌ای داشتند از این که یک کاندیدای قوی اصلاح‌طلب یا مستقل وجود ندارد و فکر می کردند رقابت بین خودشان است؛ همچنین به رد صلاحیت‌های شورای نگهبان دل بسته بودند و رقیب سرسختی را در نظر نداشتند؛ بنابراین احساس نیاز به اتحاد نمی‌کردند و در واقع خود را از پیش پیروز می‌دانستند. از طرفی چون اصلاح‌طلبان تحت فشار و از نظر تعداد کاندیدا در اقلیت بودند، به راحتی متحد شدند.

              * هر کس که مظلوم واقع شود، مردم از او حمایت می‌کنند. در هشت سال گذشته آقای هاشمی رفسنجانی خیلی مظلوم واقع شدند و به شدت به ایشان حمله می‌کردند و قصد حذف ایشان از انقلاب را داشتند. عده‌ای معتقد بودند همان‌طور که آقای منتظری حذف شد، ایشان نیز باید حذف شود. بزرگ‌ترین اشتباه آقای احمدی‌نژاد تلاش او برای حذف آقای هاشمی بود. مردم از این نوع رفتارها خوش‌شان نمی‌آید؛ در نتیجه کسانی که مخالف آقای هاشمی بودند، حامی ایشان شدند و وقتی ایشان ثبت‌نام کرد شور و هیجانی در کشور ایجاد شد...اینها ترسیدند که آقای هاشمی بیاید و بسیاری از رشته‌های آنها در این هشت سال پنبه شود و حقایق و اسراری آشکار شود.

              * روحانی می تواند از خاتمی به عنوان نماینده ایران در رابطه با غرب، هاشمی در رابطه با اعراب و احمدی نژاد در رابطه با کشورهای آمریکای لاتین استفاده کند.

              * از پایگاه اجتماعی آقای خاتمی می‌ترسند و می‌خواهند فضایی که در هشت سال گذشته وجود داشته است، حفظ شود. البته آقای خاتمی باید با جسارت بیشتری عمل کند. به نظرم خوب بود در راهپیمایی 22 بهمن در تهران شرکت می‌کرد. ممکن بود بعضی تندروها ایشان را تحت فشار قرار دهند، به نظرم اشکالی ندارد و ایشان باید به وظیفه خود عمل کند، پشت سر هم عقب‌نشینی خوب نیست.

              * فضای رعبی که در جامعه وجود دارد آنها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. آنها به فکر آینده خود هستند و بسیاری قصد دارند در آینده نیز کاندیدا شوند و معتقدند که اگر حرفی بزنند رد صلاحیت خواهند شد یا از طرف برخی گروه‌های فشار تحت فشار قرار می‌گیرند، مثلا در نماز جمعه شهرشان علیه‌شان شعار می‌دهند. این اتفاقات امروز کمتر شده ولی در دوره هشتم و زمان نزدیک به حوادث سال 88 این نوع اتفاقات زیاد بود. تا کسی صحبتی می‌کرد، بلافاصله در حوزه‌ انتخابیه‌اش علیه او تظاهرات می‌کردند و شعار می‌دادند و او را بی‌بصیرت می‌نامیدند. ولی یک مقدار هم ذاتی است. افراد شخصیت‌های متفاوت دارند؛ بعضی مانند من نمی‌توانند در لفافه صحبت کنند و حرف‌شان را صریح بیان می‌کنند.

              * همان زمان که احمدی نژاد گفت قانون را اجرا نمی کنم باید عزل می شد
              * مشایی و احمدی نژاد یک روح در دو بدن بودند و هستند
              * به دولت آقای روحانی نمره 15 می‌دهم.

              با کدام یک از سیاست‌مداران رفت و آمد خانوادگی دارید؟

              طبعاً با آقای لاریجانی رفت و آمد دارم؛ چون ایشان داماد ما هستند، گرچه رفت و آمد زیادی ندارم و اکثر نمایندگان بیشتر از من ایشان را می‌بینند.

              البته شما در مجلس هشتم گفتید که داماد خوبی نیستند.

              نه، اتفاقاً داماد خوبی هستند. آن موضوع یک مزاح بود؛ چون برای سؤال از رئیس‌جمهور مشکلاتی به وجود آوردند و مقاومت می‌کردند من در نطق استعفایم گفتم به دلیل این قضیه داماد ناخلفی است؛ ولی مزاح کردم.

              اگر در سال جدید درخواست تحقیق و تفحص کنید دوست دارید از کدام سازمان یا نهادی تحقیق و تفحص صورت گیرد؟
              دوست دارم از جاهایی مثل بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) که خود را در حاشیه امن می‌دانند تحقیق و تفحص صورت گیرد. رهبر انقلاب فرمودند که همه زیرمجموعه من، حتی دفتر من را حق تحقیق و تفحص دارید.

              * به عملکرد علی مطهری در سال 92 نمره 14 می‌دهم.
              * روی فیلم زندگی‌‌ام نام «اتلاف وقت» می‌گذارم!

              معمولاً قبض تلفن همراه شما چقدر می‌آید؟
              مبلغ زیادی نیست؛ چون زیاد تماس نمی‌گیرم و کلاً تلفن همراه را علی‌رغم حسن‌هایش یکی از عوامل سلب آسایش انسان‌ها می‌دانم.

              آخرین لطیفه‌ای که شنیدید، چیست؟
              لطیفه زیاد می‌شنوم ولی وقتی می‌خواهم نقل کنم یادم نمی‌آید.

              در انتخابات به چه کسی رأی دادید؟

              به آقای روحانی. دو الی سه روز قبل از انتخابات بیانیه حمایت از ایشان را صادر کردم.

              به کدام یک از خواننده‌ها علاقه دارید؟

              آوازهای سنتی را دوست دارم مثل آواز مرحوم بسطامی و سالار عقیلی و مختاباد و افتخاری و قربانی. آواز آقای شجریان را هم دوست دارم. آنهایی که سنتی می‌خوانند؛ چون خواندن به این سبک مشکل است. البته اظهارنظرهای سیاسی هنرمندان را نباید جدی گرفت.

              بهترین و بدترین روز سال 92؟

              بهترین روز، روز پیروزی آقای روحانی و بدترین آن، روز رد صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی. صبح روزی که آقای هاشمی رد صلاحیت شدند، عده‌ای به ایشان اصرار کردند که من را به عنوان رئیس ستاد اصول‌گرایان خود انتخاب کنند و ایشان نیز من را انتخاب کردند. من نیز جلسه گذاشتم و معاونان مشخص شدند. بعدازظهر همان روز ایشان رد صلاحیت شدند و ستاد منحل شد و ما فقط صبح تا عصر رئیس ستاد بودیم.

              بهترین خبری که دوست دارید در سال 92 بشنوید، چیست؟

              خبر پیروزی مردم سوریه.

              نظرتان را درباره اسامی که عنوان می کنم بفرمایید؟

              امام خمینی (ره): تاریخ‌ساز
              مقام معظم رهبری: رسالت سنگین هدایت جامعه را تحمل می‌کنند.
              شهید مطهری: اسلام شناس و خالص لله
              علی لاریجانی: سیاستمدار معتدل
              هاشمی رفسنجانی: دلسوز انقلاب
              اسفندیار رحیم مشایی: پان‌ایرانیست
              محمود احمدی‌نژاد: موجود ناشناخته
              سیدمحمد خاتمی: مدافع آزادی
              مهدی کوچک‌زاده: خوش قلب و احساسی
              آیت‌الله مصباح یزدی: دقیق در مسائل فکری
              حسن روحانی: با تدبیر
              محمدجواد ظریف: ذخیره‌ای برای امروز انقلاب و البته هم مدرسه من
              امام موسی صدر: پدر معنوی شیعیان لبنان
              صدای ملت: حزبی بین زمین و آسمان
              جبهه پایداری: جبهه‌ای ایدئولوژیک و گرفتار هوای نفس
              دولت تدبیر و امید: خواست مردم
              مجلس نهم: مجلسی که در شرایط ویژه شکل گرفت
              اصلاحات: تیغ دو دم
              سؤال از رئیس‌جمهور: برای رؤسای جمهور قانون ستیز
              مذاکرات هسته‌ای: بندبازی جسورانه و مصلحانه
              صحن علنی: محل شور و مشورت و کار برای خدا یا شیطان
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #27862
                پاسخ : اخبار



                جهانگیری: مهم ترین اولویت دولت در سال 93 خروج از رکود اقتصادی است
                پیشوا - ایرنا- معاون اول رییس جمهوری با بیان این که مهم ترین اولویت دولت در سال 1393 خروج از رکود اقتصادی است، گفت: تولیدکنندگان نقش بسیار مهمی در رسیدن به این اولویت دارند.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #27863
                  پاسخ : اخبار

                  مذاکره آمریکا با چین و هند برای منزوی کردن روسیه
                  معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از مذاکره نمایندگان این کشور با چین و هند برای منزوی کردن روسیه بواسطه تنش های بوجود آمده بر سر اوکراین خبر داد.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #27864
                    پاسخ : اخبار


                    گفت‌وشنود نفتی فارس
                    ادعای شرکت‌های خارجی به وجود فساد اداری در ایران/ ۴ میلیون مسکن مهر بدون گاز
                    شرکت‌های اروپایی برای ورود به ایران چندین مورد را ذکر کرده‌اند که مهم‌ترین آنها، ادعای فساد اداری در ایران است.
                    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....M3BBCPCf.dpuf
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • mohammad reza66
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 140

                      #27865
                      پاسخ : اخبار

                      فوری


                      با تصویب هیأت وزیران

                      تعرفه گاز خانگی ۲۰ درصد افزایش یافت/ گام دوم هدفمندی یارانه‌ها در گاز آغاز شد

                      [FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #27866
                        پاسخ : اخبار

                        راز پرواز ام.اچ 370 همچنان ناگشوده ماند
                        اشيا پيداشده ربطی به‌هواپیمای مالزي ندارند

                        گروه حوادث: مسوولان امنیت دریایی استرالیا اعلام کردند بازیابی اشیاء شناور بدست آمده از آب های جنوب اقیانوس آرام نشان داد هیچکدام از این اشیاء مربوط به هواپیمای از دست رفته ام.اچ 370 نبوده است.

                        به گزارش ایرنا، این اشیاء در کشتی‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بازیابی آن ها نشان داد این تجهیزات ماهیگیری و کالای دیگر بوده‌اند و ارتباطی با هواپیمای ناپدیدشده خطوط هوایی مالزی نداشته‌اند. سازمان امنیت دریایی استرالیا اعلام کرد هواپیماها همچنان به جستجو و ارایه گزارش از دیگر بخش‌هایی که در آن مکان‌ها اشیایی مشاهده شده است ادامه می‌دهند.

                        در این بیانیه تاکید شده است اشیاء مشاهده شده توسط هواپیماهای جستجوگر تا زمان انتقال به کشتی و بازیابی احتمال داده می شود مربوط به پرواز ام.اچ 370 خطوط هوایی مالزی باشند و هیچ چیز تایید نمی‌شود. هواپیمای بویینگ 777 خطوط هوایی مالزی ساعت 41 دقیقه بامداد 17 اسفند ماه سال گذشته (24 روز پیش) با 239 مسافر و خدمه پرواز حدود یک ساعت پس از برخاستن از فرودگاه بین المللی کوالالامپور و در مسیر پکن از صفحه رادارها ناپدید شد.

                        این پرواز قرار بود ساعت شش و 30 دقیقه همان روز در فرودگاه پکن به زمین بنشیند، اما داده های رادارها پس از گذشت چند روز نشان داد هواپیما تغییر مسیر داده و احتمال داده می‌شود در جنوب اقیانوس آرام سقوط کرده باشد. نتایج ملموسی از جستجوهای 23 روزه در 252 هزار کیلومتر مربع در جنوب اقیانوس هند توسط چند کشتی و 9 هواپیما بدست نیامده است. اکنون هشت کشتی از استرالیا، ژاپن، چین، کره جنوبی، آمریکا و مالزی در این عملیات جستجو شرکت دارند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #27867
                          پاسخ : اخبار

                          مصرف فولاد در داخل کشور به حداقل رسیده است

                          رییس هیات مدیره یکی از کارخانجات فولادی گفت: مصرف فولاد در داخل کشور به دلیل کاهش ساخت و سازها و راکد بودن طرح های عمرانی دولت به حداقل رسیده است.

                          جهانبخش شکری، رییس هیات مدیره ذوب آهن بیستون در گفتگو با خبرنگار ایلنا در مورد وضعیت صنایع فولادی در سال 93 اظهار داشت: هم اکنون تقاضای فولاد در داخل کشور به شدت کاهش یافته و طرح های عمرانی دولت راکد مانده و به نظر می رسد در سال جدید صنعت فولاد چشم انداز روشنی نداشته باشد.

                          وی افزود: همچنین واردات فولاد نیز کاهش یافته و دیگر توجیه اقتصادی ندارد و این موضوع نیز بدلیل کاهش ساخت و ساز ها است.

                          شکری با بیان اینکه باید به جای خام فروشی زیرساخت های صنایع فولادی را فراهم کنیم تصریح کرد: ضرورت دارد تولید آهن اسفنجی، شمش فولاد و اسلب در برنامه ها باشد تا دیگر نیازی به واردات این اقلام نداشته باشیم.

                          این فعال حوزه فولاد خاطر نشان کرد: طی روزهای اخیر نرخ فولاد کاهشی شده این در حالی است که نرخ شمش فولاد تا 1850 تومان نیز رسیده بود.

                          وی در خاتمه گفت: با شرایطی که در داخل کشور به دلیل عدم تقاضای محصولات فولادی بوجود آمده در صورتی که از صادرات فولاد نیز جلوگیری شود و مسائلی مانند عوارض و بروکراسی های دست و پا گیر مطرح شود در سال جدید با مشکل روبرو می شویم.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #27868
                            پاسخ : اخبار


                            حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار رئیس پلیس راهور ناجا:
                            رانندگی در حالت خواب‌آلودگی و سبقت غیرمجاز «حرام شرعی» است
                            حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: از نظر بنده رانندگی در حالت خواب‌آلودگی و سبقت غیرمجاز حرام شرعی است و رانندگان باید به این نکته توجه داشته باشند.
                            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....LSNG6qQK.dpuf
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #27869
                              پاسخ : اخبار

                              عقب نشینی نیروهای روسیه از مرز اوکراین
                              تهران- ایرنا- مقامات اوکراینی ازعقب نشینی تدریجی نیروهای روسیه از مرزهای شرقی با این کشور خبر دادند.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

                                #27870
                                پاسخ : اخبار

                                قرارداد بسیار خوبی هم از نظر امنیتی و هم از نظر درآمدی برای ایران خواهد بود.....
                                با امضای قریب الوقوع توافقنامه سه جانبه/

                                افغانستان از طریق بندر چابهار ایران، به هند وصل می شود

                                کابل – ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان از امضای قریب الوقوع توافقنامه همکاری اقتصادی سه جانبه ایران، افغانستان و هند و ایجاد راه ترانزینی افغانستان به هند از طریق بندر چابهار ایران، خبر داد.


                                به گزارش ایرنا، ˈشکیب مستغنیˈ سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان امروز(دوشنبه) در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی از امضای توافقنامه سه جانبه همکاری اقتصادی ایران، افغانستان و هند در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت به زودی افغانستان از طریق بندر چابهار ایران به هند متصل می شود.

                                سخنگوی دستگاه دیپلماسی افغانستان گفت: کشورهای آسیا میانه نیز در انتظار امضای این توافقنامه هستند تا از این طریق به بندر چابهار و هند متصل شوند.

                                مستغنی گفت: متن سند توافقنامه ایجاد راه ترانزیتی از طریق بندر چابهار به هند تکمیل شده و در اختیار مقام های هند قرار گرفته است تا نهایی شود.

                                مستغنی گفت: راه های ترانزیتی از جمله بندر چابهار برای دولت افغانستان از اهمیت ویژه برخوردار است.

                                سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان افزود: کابل به ایجاد راه های ترانزیتی برای افغانستان توجه جدی دارد که بندر چابهار یکی از آنهاست.

                                ˈضرار احمد عثمانیˈ وزیر امور خارجه افغانستان نیز چندی پیش در تلاشی برای دستیابی کشورش به دریای سیا از کشورهای ترکمنستان، آذربایجان و گرجستان خواست در نشستی مشترک در باره ایجاد راه ترانزیتی افغانستان به دریای سیاه گفت وگو کنند.

                                وزیر امور خارجه گرجستان نیز در واکنش به این درخواست ایجاد راه ترانزیتی به دریای سیاه را مهم ارزیابی کرد و متعهد شد که کشورش در این رابطه مطالعات را آغاز و نتیجه را به دولت افغانستان اعلام کند.


                                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X