اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • S.TRADER
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 299

    #29146
    پاسخ : اخبار

    نشست مفيد در نيويورك
    دنیای اقتصاد: مذاکرات کارشناسی ایران و گروه 1+5 در شرایطی در نیویورک پایان یافت که دو طرف نسبت به مذاکرات و گفت‌وگوهای انجام شده ابراز رضایت کردند و آن را «مفید» خواندند. حمید بعیدی‌نژاد، رئیس هیات کارشناسی مذاکره‌کننده هسته‎ای ایران، با مفید ارزیابی کردن این دور از مذاکرات گفت: «در این مذاکرات، آخرین دیدگاه‎های کارشناسی درباره موضوعات فنی هسته‏ای پیش از برگزاری دور جدید مذاکرات وین بررسی شد.» همچنین یک سخنگوی اتحادیه اروپا نیز پس از برگزاری این نشست گفت ایران و 6 قدرت جهانی گفت‌وگوهای مفیدتری را درخصوص برنامه هسته‌ای ایران انجام دادند. از دیگر سو سوزان رایس، مشاور امنیت ملی آمریکا، هفته گذشته در سفر به فلسطين اشغالی و در دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای پیشین آمریکا و غرب مبنی‌بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای گفت: «واشنگتن اطمینان می‌دهد که به تعهد خود برای جلوگیری از توسعه سلاح‌های هسته‌ای ایران پایبند است.» همزمان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز پس از دیدارش با مقامات آمریکایی ادعا کرد که دولتش نگران یک «توافق بد» با ایران است؛ چون چنین توافقی به ایران اجازه می‌دهد که توانایی تولید سلاح هسته‌ای خود را حفظ کند.
    جلسات دوروزه کارشناسی میان ایران و گروه 1+5 که در حاشیه نشست ان‌پی‌تی در نیویورک برگزار شد، در شرایطی پایان یافت که هر دو طرف آن را «مفید» خواندند. حمید بعیدی‌نژاد، رئیس هیات کارشناسی مذاکره‌کننده هسته‎ای ایران، بعد از پایان مذاکرات کارشناسی و بحث‎های تخصصی بین دو طرف، مذاکرات نیویورک را «مفید» ارزیابی کرد و گفت: «در این مذاکرات، آخرین دیدگاه‎های کارشناسی درباره موضوعات فنی هسته‏ای پیش از برگزاری دور جدید مذاکرات وین بررسی شد.»
    بعیدی‌نژاد پیش از برگزاری دور جدید مذاکرات کارشناسی به «ایرنا» گفت: «طرفین بحث‌های کارشناسی و فنی خود را ادامه می‎دهند تا موضوعات فنی و کارشناسی را برای دور آتی مذاکرات سیاسی که هفته آینده در وین اتریش برگزار می‎شود، آماده‌سازی کنند.» یک سخنگوی اتحادیه اروپا نیز پس از برگزاری این نشست گفت، ایران و 6 قدرت جهانی گفت‌وگوهای مفیدتری را درباره برنامه هسته‌ای ایران انجام دادند. به گزارش خبرگزاری رویترز، او افزود: «این نشست با هدف عمیق‌تر شدن آگاهی درباره این مسائل و ادامه همکاری با هدف آماده شدن برای دور جدید مذاکرات که قرار است هفته آینده در وین در سطح وزرا برگزار شود، انجام شد.» دلیل برگزاری این دور از مذاکرات در نیویورک همزمانی آن با سومین نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری در معاهده ان‌پی‌تی 2015 بود که از هشتم اردیبهشت (28 آوریل) تا 19 اردیبهشت (9 مه) در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد. اعضای تیم ایران نیز برای شرکت در این کنفرانس به نیویورک سفر کردند. ریاست هیات ایرانی را حميد بعیدی‌نژاد مدیرکل سیاسی و امنیت بین‌الملل وزارت امور خارجه و ریاست هیات 1+5 را استفان کلمنت، دستیار ویژه مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برعهده داشتند.
    دور چهارم مذاکرات هسته‎ای ایران و پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (ايالات‌متحده، بريتانيا، فرانسه روسيه و چين) به علاوه آلمان (گروه 1+5) از روز 23 اردیبهشت در شهر وین برگزار می‎شود. این دور از مذاکرات با حضور محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و کاترین اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نمایندگان گروه 1+5 برگزار می‎شود. در مذاکرات پیش‌رو، دو طرف بر سر پیش‌نویس توافق جامع بحث و گفت‌و‌گو می‎کنند. ظریف، وزیر امورخارجه ایران، روز دوشنبه (15 اردیبهشت ماه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مذاکرات سیاسی برای نگارش متن جامع توافق با گروه 1+5 از هفته آینده آغاز می‌شود، گفت: «رسیدن به نتیجه بستگی به حسن‌نیت طرف غربی دارد.» از سوی دیگر ماری‌هارف، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز در روزهای گذشته اعلام کرد: «از نظر دولت متبوعش و با توجه به توافقات انجام شده، ایران و گروه 1+5 آماده تدوین پیش‌نویس قرارداد نهایی توافقات هسته‎ای هستند.» او ابراز امیدواری کرد که قرارداد نهایی در 20 جولای آماده شود.
    همچنین همزمان با پایان جلسات کارشناسی میان ایران و گروه 1+5 در نیویورک، در نخستین ساعات روز پنج‎شنبه بانک مرکزی اعلام کرد: اقساط چهارم و پنجم درآمدهای نفتی مسدودشده ایران که بر اساس توافق ژنو آزاد شده بود به حساب این بانک واریز شده است. بر اساس گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، با مشخص شدن بانک و حساب مورد نظر ایران، مبلغ یک میلیارد دلار مربوط به اقساط چهارم و پنجم از پول‎های ایران به حساب بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نزد بانک مرکزی امارات‌متحده‌عربی واریز شد و اکنون قابل استفاده است. بر اساس توافق ژنو، ایران و گروه 1+5 تعهداتی را برای مدت 6 ماه پذیرفتند.

    ایران به تعهدات خود عمل کرده است
    در تحولی دیگر، کاترین اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا چهارشنبه شب در آستانه آغاز دور جدیدی از مذاکرات هسته‏ای گفت ایران تاکنون بر اساس توافق ژنو به تعهدات خود عمل کرده است. به گزارش خبرگزاري فارس، کاترین اشتون که در نشست موسسه «شورای امور جهانی شیکاگو» صحبت می‎کرد، با بیان اینکه به‌دنبال رسیدن به راهکاری جامع برای مناقشه هسته‎ای ایران است، گفت: «ایران به هر آنچه در توافق موقت وعده داده بود، عمل کرده است.» از دیگر سو، پرونده هسته‎ای ایران طی روزهای اخیر شاهد یک تحول دیگر نیز بود؛ اواسط هفته گذشته بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب توافق هفت ماده‎ای ایران و آژانس به جمهوری اسلامی ایران آمدند. به گفته بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی، این بازرسان با هدف بازدید از معدن ساغند یزد و کارخانه تغلیظ اردکان به ایران سفر کردند. تیم بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ریاست ماسیمو آپارو صبح دوشنبه (15 اردیبهشت) وارد تهران شدند.

    اطمینان دادن آمریکا به رژیم صهیونیستی
    از دیگر سو، سوزان رایس، مشاور امنیت ملی آمریکا هفته گذشته برای گفت‌وگو با مسوولان اسرائیلی به بيت‌المقدس سفر کرد؛ این نخستین سفر رایس به فلسطين اشغالي از زمان انتصاب او به این سمت به‌شمار می‏رود. رايس در اين سفر بار دیگر به هم‌پیمان آمریکا اطمینان خاطر داد كه مذاکرات با ایران، منافع آنها را به خطر نمی‎اندازد. او در دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای پیشین آمریکا و غرب مبنی‌بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای گفت: «واشنگتن اطمینان می‌دهد که به تعهد خود برای جلوگیری از دستيابي ايران به سلاح‌های هسته‌ای پایبند است.» به گزارش «ایسنا»، در بیانیه کاخ سفید که پس از دیدار سوزان رایس با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات هر دو طرف منتشر شده، براين ادعاها تاكيد شده است. رایس در این دیدار تاکید کرد دولت آمریکا معتقد است که دیپلماسی بهترین راه برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران است. همچنین «ایسنا» گزارش داد: بنیامین نتانیاهو، پس از دیدارش با مقامات آمریکایی ادعا کرد دولتش نگران یک «توافق بد» با ایران است چون چنین توافقی به ایران اجازه می‌دهد که توانایی تولید سلاح هسته‌ای خود را حفظ کند. به نوشته روزنامه هاآرتص، نتانیاهو در ادامه با اشاره به دور جدید مذاکرات میان تهران و گروه 1+5 که هفته آینده در وین برگزار خواهد شد، مدعی شد بهترین راه مقابله با ایران هسته‌ای جلوگیری از گسترش چنین سلاح‌هایی در اولین قدم است. به عقیده نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی «نرسیدن به یک توافق، بسیار بهتر از رسیدن به توافق بد است.» رژیم صهیونیستی هم‌پیمان اصلی واشنگتن در خاورمیانه همواره از مخالفان اصلی مذاکرات هسته‎ای ایران و گروه 1+5 بوده و هست. مقامات این رژیم همیشه از دستیابی ایران به سلاح هسته‎ای ابراز نگرانی کرده‌اند در شرایطی که این رژیم تنها دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه به‌شمار می‌آید اما دیپلمات‌های غربی می‌گویند متوقف کردن کامل غنی‌سازی اورانیوم در ایران غیر‌واقع‌بینانه است و راه‌حل دیپلماتیک بهترین روش برای پایان دادن به نگرانی‌های جامع بین‌الملل نسبت به فعالیت هسته‌ای این کشور است.

    نظر

    • S.TRADER
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 299

      #29147
      پاسخ : اخبار

      فابیوس: ایران می‌تواند به صورت محدود غنی‌سازی داشته باشد/توافق ژنو بهتر از آنچیزی است که در ابتدا داشتیم
      وزیر خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای که روز جمعه منتشر شد، با بیان اینکه در توافق موقت غنی‌سازی ایران به صورت یک حق پذیرفته نشده، گفت تهران می‌تواند نهایتا به صورت محدود غنی‌سازی انجام دهد.






      به گزارش خبرگزاری فارس، «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه با بیان اینکه در توافق موقت ایران و گروه 1+5، بر حق غنی‌سازی تصریح نشده، گفت ایران می‌تواند در توافق جامع غنی‌سازی محدود و غیرنظامی داشته باشد. آقای فابیوس که با روزنامه «واشنگتن‌پست» گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به سوالی در مورد مواضع سخت‌گیرانه پاریس در مذاکرات هسته‌ای، گفت: «امیدوارم بتوانیم راه‌حلی پیدا کنیم. همه از اینکه دیگر تهدید هسته‌ای وجود نداشته باشد، خوشحال می‌شوند. اما موضع ما بسیار ساده است: انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، آری. بمب اتم، نه. مسئله بسیار روشن است.»
      وی افزود: «برگردیم به مذاکراتی که داشتیم. آنجا موضع من این بود که ما می‌خواهیم به توافق برسیم، اما توافقی که قرص و محکم باشد. در مرحله اول، به اندازه کافی توافق محکمی نبود. به همین خاطر با 1+5 بحث‌هایی کردیم و تصمیم گرفتیم که موضعی واحد اتخاذ کنیم. ایرانی‌ها در ابتدا جواب رد دادند. اما 10 روز بعد که برگشتند، رضایت دادند.»
      اشاره فابیوس به نشست ماقبل توافق ژنو است که گفته می‌شود به دلیل مواضع پاریس، بدون دستیابی به توافق پایان یافت. پس از این دور بود که تهران و 1+5 روز سوم آذر به توافق موقت 6 ماهه دست یافتند.
      وزیر خارجه فرانسه در ادامه مصاحبه در پاسخ به این سوال که «شما توافق را محکم‌تر کردید؟»، گفت: «باید بگویم که توافقی که در انتها به دست آمد، بهتر از آنچیزی بود که در ابتدا داشتیم. این را هم باید اضافه کنم که تا الان اختلافاتی که با روسیه بر سر اوکراین داشته‌ایم، تأثیری بر مذاکرات (با ایران)، نداشته است.»
      وی در پاسخ به سوالی در مورد «جمله‌ای که بگوید ایران حق غنی‌سازی دارد»، هم گفت: «ما این جمله‌بندی را در مرحله اول نپذیرفته‌ایم. می‌تواند میزانی از غنی‌سازی وجود داشته باشد، مشروط بر اینکه محدود بوده و برای مقاصد نظامی استفاده نشود.»
      فابیوس در مورد احتمال دستیابی به توافق جامع تا روز 29 تیر (20 جولای) هم گفت: «این زمان می‌تواند برای 6 ماه دیگر به تعویق بیافتد. مشخص است که اگر بتوانیم به توافقی برسیم، فوق‌العاده است.»
      بر اساس توافق موقت ایران و گروه 1+5، طرفین باید ظرف 6 ماه بر اختلافات فائق آمده و به توافقی جامع دست یابند. این بازه زمانی برای یک دوره 6 ماهه دیگر نیز قابل تمدید است. طرفین روز 23 اردیبهشت چهارمین دور از مذاکرات جامع را با هدف بحث بر سر پیش‌نویس توافق، در شهر وین اتریش آغاز می‌کنند.
      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....0IBbkz2h.dpuf

      نظر

      • meisam_em
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 2124

        #29148
        پاسخ : اخبار

        نشست مفيد در نيويورك

        دنیای اقتصاد: مذاکرات کارشناسی ایران و گروه 1+5 در شرایطی در نیویورک پایان یافت که دو طرف نسبت به مذاکرات و گفت‌وگوهای انجام شده ابراز رضایت کردند و آن را «مفید» خواندند. حمید بعیدی‌نژاد، رئیس هیات کارشناسی مذاکره‌کننده هسته ‎ای ایران، با مفید ارزیابی کردن این دور از مذاکرات گفت: «در این مذاکرات، آخرین دیدگاه ‎های کارشناسی درباره موضوعات فنی هسته‏ای پیش از برگزاری دور جدید مذاکرات وین بررسی شد.» همچنین یک سخنگوی اتحادیه اروپا نیز پس از برگزاری این نشست گفت ایران و 6 قدرت جهانی گفت‌وگوهای مفیدتری را درخصوص برنامه هسته‌ای ایران انجام دادند. از دیگر سو سوزان رایس، مشاور امنیت ملی آمریکا، هفته گذشته در سفر به فلسطين اشغالی و در دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای پیشین آمریکا و غرب مبنی‌بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای گفت: «واشنگتن اطمینان می‌دهد که به تعهد خود برای جلوگیری از توسعه سلاح‌های هسته‌ای ایران پایبند است.» همزمان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز پس از دیدارش با مقامات آمریکایی ادعا کرد که دولتش نگران یک «توافق بد» با ایران است؛ چون چنین توافقی به ایران اجازه می‌دهد که توانایی تولید سلاح هسته‌ای خود را حفظ کند .
        جلسات دوروزه کارشناسی میان ایران و گروه 1+5 که در حاشیه نشست ان‌پی‌تی در نیویورک برگزار شد، در شرایطی پایان یافت که هر دو طرف آن را «مفید» خواندند. حمید بعیدی‌نژاد، رئیس هیات کارشناسی مذاکره‌کننده هسته ‎ای ایران، بعد از پایان مذاکرات کارشناسی و بحث ‎های تخصصی بین دو طرف، مذاکرات نیویورک را «مفید» ارزیابی کرد و گفت: «در این مذاکرات، آخرین دیدگاه ‎های کارشناسی درباره موضوعات فنی هسته‏ای پیش از برگزاری دور جدید مذاکرات وین بررسی شد .»
        بعیدی‌نژاد پیش از برگزاری دور جدید مذاکرات کارشناسی به «ایرنا» گفت: «طرفین بحث‌های کارشناسی و فنی خود را ادامه می ‎دهند تا موضوعات فنی و کارشناسی را برای دور آتی مذاکرات سیاسی که هفته آینده در وین اتریش برگزار می ‎شود، آماده‌سازی کنند.» یک سخنگوی اتحادیه اروپا نیز پس از برگزاری این نشست گفت، ایران و 6 قدرت جهانی گفت‌وگوهای مفیدتری را درباره برنامه هسته‌ای ایران انجام دادند. به گزارش خبرگزاری رویترز، او افزود: «این نشست با هدف عمیق‌تر شدن آگاهی درباره این مسائل و ادامه همکاری با هدف آماده شدن برای دور جدید مذاکرات که قرار است هفته آینده در وین در سطح وزرا برگزار شود، انجام شد.» دلیل برگزاری این دور از مذاکرات در نیویورک همزمانی آن با سومین نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری در معاهده ان‌پی‌تی 2015 بود که از هشتم اردیبهشت (28 آوریل) تا 19 اردیبهشت (9 مه) در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد. اعضای تیم ایران نیز برای شرکت در این کنفرانس به نیویورک سفر کردند. ریاست هیات ایرانی را حميد بعیدی‌نژاد مدیرکل سیاسی و امنیت بین‌الملل وزارت امور خارجه و ریاست هیات 1+5 را استفان کلمنت، دستیار ویژه مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برعهده داشتند .
        دور چهارم مذاکرات هسته ‎ای ایران و پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (ايالات‌متحده، بريتانيا، فرانسه روسيه و چين) به علاوه آلمان (گروه 1+5) از روز 23 اردیبهشت در شهر وین برگزار می ‎شود. این دور از مذاکرات با حضور محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و کاترین اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نمایندگان گروه 1+5 برگزار می ‎شود. در مذاکرات پیش‌رو، دو طرف بر سر پیش‌نویس توافق جامع بحث و گفت‌و‌گو می ‎کنند. ظریف، وزیر امورخارجه ایران، روز دوشنبه (15 اردیبهشت ماه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مذاکرات سیاسی برای نگارش متن جامع توافق با گروه 1+5 از هفته آینده آغاز می‌شود، گفت: «رسیدن به نتیجه بستگی به حسن‌نیت طرف غربی دارد.» از سوی دیگر ماری‌هارف، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز در روزهای گذشته اعلام کرد: «از نظر دولت متبوعش و با توجه به توافقات انجام شده، ایران و گروه 1+5 آماده تدوین پیش‌نویس قرارداد نهایی توافقات هسته ‎ای هستند.» او ابراز امیدواری کرد که قرارداد نهایی در 20 جولای آماده شود .
        همچنین همزمان با پایان جلسات کارشناسی میان ایران و گروه 1+5 در نیویورک، در نخستین ساعات روز پنج ‎شنبه بانک مرکزی اعلام کرد: اقساط چهارم و پنجم درآمدهای نفتی مسدودشده ایران که بر اساس توافق ژنو آزاد شده بود به حساب این بانک واریز شده است. بر اساس گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، با مشخص شدن بانک و حساب مورد نظر ایران، مبلغ یک میلیارد دلار مربوط به اقساط چهارم و پنجم از پول ‎های ایران به حساب بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نزد بانک مرکزی امارات‌متحده‌عربی واریز شد و اکنون قابل استفاده است. بر اساس توافق ژنو، ایران و گروه 1+5 تعهداتی را برای مدت 6 ماه پذیرفتند .

        ایران به تعهدات خود عمل کرده است
        در تحولی دیگر، کاترین اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا چهارشنبه شب در آستانه آغاز دور جدیدی از مذاکرات هسته‏ای گفت ایران تاکنون بر اساس توافق ژنو به تعهدات خود عمل کرده است. به گزارش خبرگزاري فارس، کاترین اشتون که در نشست موسسه «شورای امور جهانی شیکاگو» صحبت می ‎کرد، با بیان اینکه به‌دنبال رسیدن به راهکاری جامع برای مناقشه هسته ‎ای ایران است، گفت: «ایران به هر آنچه در توافق موقت وعده داده بود، عمل کرده است.» از دیگر سو، پرونده هسته ‎ای ایران طی روزهای اخیر شاهد یک تحول دیگر نیز بود؛ اواسط هفته گذشته بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب توافق هفت ماده ‎ای ایران و آژانس به جمهوری اسلامی ایران آمدند. به گفته بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی، این بازرسان با هدف بازدید از معدن ساغند یزد و کارخانه تغلیظ اردکان به ایران سفر کردند. تیم بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ریاست ماسیمو آپارو صبح دوشنبه (15 اردیبهشت) وارد تهران شدند .

        اطمینان دادن آمریکا به رژیم صهیونیستی
        از دیگر سو، سوزان رایس، مشاور امنیت ملی آمریکا هفته گذشته برای گفت‌وگو با مسوولان اسرائیلی به بيت‌المقدس سفر کرد؛ این نخستین سفر رایس به فلسطين اشغالي از زمان انتصاب او به این سمت به‌شمار می‏رود. رايس در اين سفر بار دیگر به هم‌پیمان آمریکا اطمینان خاطر داد كه مذاکرات با ایران، منافع آنها را به خطر نمی ‎اندازد. او در دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای پیشین آمریکا و غرب مبنی‌بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای گفت: «واشنگتن اطمینان می‌دهد که به تعهد خود برای جلوگیری از دستيابي ايران به سلاح‌های هسته‌ای پایبند است.» به گزارش «ایسنا»، در بیانیه کاخ سفید که پس از دیدار سوزان رایس با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات هر دو طرف منتشر شده، براين ادعاها تاكيد شده است. رایس در این دیدار تاکید کرد دولت آمریکا معتقد است که دیپلماسی بهترین راه برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران است. همچنین «ایسنا» گزارش داد: بنیامین نتانیاهو، پس از دیدارش با مقامات آمریکایی ادعا کرد دولتش نگران یک «توافق بد» با ایران است چون چنین توافقی به ایران اجازه می‌دهد که توانایی تولید سلاح هسته‌ای خود را حفظ کند. به نوشته روزنامه هاآرتص، نتانیاهو در ادامه با اشاره به دور جدید مذاکرات میان تهران و گروه 1+5 که هفته آینده در وین برگزار خواهد شد، مدعی شد بهترین راه مقابله با ایران هسته‌ای جلوگیری از گسترش چنین سلاح‌هایی در اولین قدم است. به عقیده نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی «نرسیدن به یک توافق، بسیار بهتر از رسیدن به توافق بد است.» رژیم صهیونیستی هم‌پیمان اصلی واشنگتن در خاورمیانه همواره از مخالفان اصلی مذاکرات هسته ‎ای ایران و گروه 1+5 بوده و هست. مقامات این رژیم همیشه از دستیابی ایران به سلاح هسته ‎ای ابراز نگرانی کرده‌اند در شرایطی که این رژیم تنها دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه به‌شمار می‌آید اما دیپلمات‌های غربی می‌گویند متوقف کردن کامل غنی‌سازی اورانیوم در ایران غیر‌واقع‌بینانه است و راه‌حل دیپلماتیک بهترین روش برای پایان دادن به نگرانی‌های جامع بین‌الملل نسبت به فعالیت هسته‌ای این کشور است.

        كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

        نظر

        • meisam_em
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 2124

          #29149
          پاسخ : اخبار

          در انتظار آغازي مثبت براي بازار

          نتايج نظر‌سنجي هفته گذشته بازار سرمايه نشان داد كه اغلب فعالان بازار سرمايه ترجيح مي‌دهند با سهام خود در مجامع حضور يابند تا از سود نقدي آن بهره ببرند. در اين ميان بخش عمده‌اي از مشاركت‌كنندگان در اين نظرسنجي براي هفته جاري، بازار متعادلي با روند تقريبا مثبت ارزيابي كرده‌اند.
          در چهل‌و‌دومين نظر سنجي انجام شده توسط كارگزاري تدبيرگران فردا در پايان هفته قبل، 81 درصد از 61 شركت‌كننده اعلام كرده‌اند كه با توجه به نزديكي فصل مجامع شركت‌هاي بورسي و دريافت سودهاي نقدي سهام خود را حفظ خواهند كرد.
          در اين ميان پتروشيمي‌ها به دليل پرداخت سريع سود، درصد بالاي تقسيم سود و برگزاري به موقع مجامع، 35 درصد از اقبال عمومي شركت‌كنندگان در اين نظر‌سنجي را به خود اختصاص دادند كه بالاترين سهم را داشته است.
          فلزات اساسي با 20 درصد، بانك‌ها با 16درصد، مخابرات و سيمان هر يك با 7درصد در رتبه‌هاي بعدي قرار گرفته‌اند. در پاسخ به پرسش بعدي در اين نظر‌سنجي در مجموع تقريبا 80 درصد شركت‌كنندگان روند شاخص را مثبت ديده‌اند. همچنان پتروشيمي‌ها در اين نظر‌سنجي با 24 درصد از مجموع صنايع بازار، در صدر انتخاب فعالان بازار براي ورود به بازار سهام تا يك ماه آينده قرار گرفته‌اند. در اين ميان صنعت خودرو نيز 22 درصد از نظر شركت‌كنندگان را به خود جلب كرده است.
          همچنين در اين نظر‌سنجي از ميان سهام برتر صنايع منتخب براي خريد تا يك ماه آينده، سهام سايپا حائز 16 درصد از آرا شده است.
          ايران خودرو و پارس خودرو به ترتيب 10 و 6درصد از اين آرا را به خود اختصاص دادند.
          هلدينگ خليج فارس و بانك پاسارگاد هر يك 12درصد از مجموع پيشنهادات و آرا را در اين نظرسنجي به خود اختصاص دادند. پتروشيمي مارون و جم مهم‌ترين پيشنهادات پس از «فارس» هستند. در بين فلزات اساسي نيز فولاد مباركه، فولاد خوزستان و ذوب‌آهن اصفهان، انتخاب شده‌اند. گروه مپنا، سرمايه‌گذاري بانك ملي، سيمان كارون و پتروشيمي اراك نيز براي افزايش آتي قيمت در يك ماه آينده مورد توجه قرار گرفته‌اند.
          كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

          نظر

          • Sushiant
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 1391

            #29150
            پاسخ : اخبار

            آغاز فصل تثبیت "صالح آبادی" در سازمان بورس

            با نظر مثبت وزارت اقتصاد و امور دارایی علی صالح آبادی از سوی شورای عالی بورس برای چهارمین بار متوالی تا 30 ماه آینده رییس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور خواهد بود. به گزارش خبرنگار اکوبورس،علی صالح آبادی که همزمان با روی کار آمدن احمدی نژاد در دولت های نهم و دهم از 30 مهرماه سال 1384 تا کنون سکان هدایت متولی بازار سرمایه را در دست گرفته در دولت تدبیر و امید نیز دست کم برای دو سال و نیم آینده همچنان در این سمت تثبیت خواهد شد.اعتبار حکم 30 ماهه وی که در 30 فرودین ماه به پایان می رسید برای یک دوره دیگر از سوی وزیر اقتصاد تایید و ابلاغ شده است.

            بر اساس اساسنامه سازمان بورس و اوراق بهادار "رئیس هیات مدیره سازمان بورس از بین اعضای هیئت مدیره به پیشنهاد اعضا و تصویت شورای عالی بورس برای مدت سی ماه تعیین خواهد شد. همچنین گفته شده است: "رئیس هیات مدیره, "رئیس" سازمان و بالاترین مقام اجرایی آن خواهد بود و وظایف و حدود و اختیارات رئیس سازمان بورس در اساسنامه "سازمان" تعیین خواهد شد.مدت عضویت هر یک از اعضای هیئت مدیره سازمان بورس پنج سال است و انتخاب آنان برای یک دوره دیگر بلامانع است.

            علی صالح آبادی از ابتدای فعالیت خود در سازمان بورس تا کنون چیزی نزدیک به سه دوره 30 ماهه برای برتن کردن ردای ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار تجربه کرده و با حکم جدید خود ،برای چهارمین بار آنرا تجربه خواهد کرد.
            دوران تثبیت صالح آبادی بر مسند ریاست سازمان بورس در حالی آغاز می شود که اعضای هیات رییسه کمیسیون سرمایه گذاری اتاق بازرگانی ایران که تعدادی از آنها در شورای عالی برس نیز عضویت دارند با مثبت ارزیابی کردن عملکرد رییس جوان سازمان بورس شایعه تغییر احتمالی وی را از پایه بی اساس دانسته و بر تداوم همکاری حتمی با وی تاکید کرده اند.

            علی صالح آبادی در سال 1357 در شهر سبزوار متولد شد و از ۱۳۸4 تا کنون در بازار سرمایه حضور دارد.وی دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران، و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق است.شاپور محمدی ،معاون وزیر اقتصاد دولت تدبیر و امید و از دانش آموختگان مدیریت مالی دانشگاه تهران از دوستان صمیمی و مورد اعتماد وی است.


            از سوابق کاری صالح آبادی باید به ؛فعاليت در بخش ارزيابي سهام در شركت سرمايه گذاري غدير،( 1382-1380)؛عضو هيئت علمي دانشگاه امام صادق (ع) و مدير گروه نظام مالي اسلامي مركز تحقيقات دانشگاه، از سال 1382؛مدير بورس منطقه اي كرج،( 1384-1383)؛دبيركل بورس اوراق بهادار تهران،( 1385-1384) و در نهایت ریاست سازمان بورس اوراق بهادار، ازسال 1385 تا کنون اشاره کرد.

            صالح آبادی تنها مدیر جوانی است که پس از انقلاب 57 تا به امروز سکان ریاست سازمان بورس را برای 4 دوره متوالی 30 ماهه در دست داشته است.پیش از وی حسین عبده تبریزی،صاحب نظر در مدیریت مالی برای دو دوره متوالی در این مسند حضور داشت.

            دوران تثبیت ریاست صالح آبادی در سازمان بورس در حالی آغاز می شود که به دلیل توسعه زیرساخت های بازار سهام در سال های گذشته فصلی جدید برای بازار سرمایه با بازشدن درهای بازار سهام به روی سرمایه گذار خارجی دست کم از پایان سال 1394 آغاز خواهد شد.

            با توجه به عمق پایین و ابعاد محدودبازار سهام انتظار می روددر دوره جدید ریاست سازمان بورس بطور کاربردی و عملی نسبت به عملیاتی شدن واقعی طرح ها و دستورالعمل های مختلف بجای رونمایی تشریفاتی از آنها روی آورد تا حرکت بازار سهام بر مدار بهبود مستمر همواره میسر گردد.
            هر چیز که در جستن آنی، آنی

            نظر

            • Sushiant
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 1391

              #29151
              پاسخ : اخبار

              در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
              آغاز فصل تثبیت "صالح آبادی" در سازمان بورس

              با نظر مثبت وزارت اقتصاد و امور دارایی علی صالح آبادی از سوی شورای عالی بورس برای چهارمین بار متوالی تا 30 ماه آینده رییس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور خواهد بود. به گزارش خبرنگار اکوبورس،علی صالح آبادی که همزمان با روی کار آمدن احمدی نژاد در دولت های نهم و دهم از 30 مهرماه سال 1384 تا کنون سکان هدایت متولی بازار سرمایه را در دست گرفته در دولت تدبیر و امید نیز دست کم برای دو سال و نیم آینده همچنان در این سمت تثبیت خواهد شد.اعتبار حکم 30 ماهه وی که در 30 فرودین ماه به پایان می رسید برای یک دوره دیگر از سوی وزیر اقتصاد تایید و ابلاغ شده است.

              بر اساس اساسنامه سازمان بورس و اوراق بهادار "رئیس هیات مدیره سازمان بورس از بین اعضای هیئت مدیره به پیشنهاد اعضا و تصویت شورای عالی بورس برای مدت سی ماه تعیین خواهد شد. همچنین گفته شده است: "رئیس هیات مدیره, "رئیس" سازمان و بالاترین مقام اجرایی آن خواهد بود و وظایف و حدود و اختیارات رئیس سازمان بورس در اساسنامه "سازمان" تعیین خواهد شد.مدت عضویت هر یک از اعضای هیئت مدیره سازمان بورس پنج سال است و انتخاب آنان برای یک دوره دیگر بلامانع است.

              علی صالح آبادی از ابتدای فعالیت خود در سازمان بورس تا کنون چیزی نزدیک به سه دوره 30 ماهه برای برتن کردن ردای ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار تجربه کرده و با حکم جدید خود ،برای چهارمین بار آنرا تجربه خواهد کرد.
              دوران تثبیت صالح آبادی بر مسند ریاست سازمان بورس در حالی آغاز می شود که اعضای هیات رییسه کمیسیون سرمایه گذاری اتاق بازرگانی ایران که تعدادی از آنها در شورای عالی برس نیز عضویت دارند با مثبت ارزیابی کردن عملکرد رییس جوان سازمان بورس شایعه تغییر احتمالی وی را از پایه بی اساس دانسته و بر تداوم همکاری حتمی با وی تاکید کرده اند.

              علی صالح آبادی در سال 1357 در شهر سبزوار متولد شد و از ۱۳۸4 تا کنون در بازار سرمایه حضور دارد.وی دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران، و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق است.شاپور محمدی ،معاون وزیر اقتصاد دولت تدبیر و امید و از دانش آموختگان مدیریت مالی دانشگاه تهران از دوستان صمیمی و مورد اعتماد وی است.


              از سوابق کاری صالح آبادی باید به ؛فعاليت در بخش ارزيابي سهام در شركت سرمايه گذاري غدير،( 1382-1380)؛عضو هيئت علمي دانشگاه امام صادق (ع) و مدير گروه نظام مالي اسلامي مركز تحقيقات دانشگاه، از سال 1382؛مدير بورس منطقه اي كرج،( 1384-1383)؛دبيركل بورس اوراق بهادار تهران،( 1385-1384) و در نهایت ریاست سازمان بورس اوراق بهادار، ازسال 1385 تا کنون اشاره کرد.

              صالح آبادی تنها مدیر جوانی است که پس از انقلاب 57 تا به امروز سکان ریاست سازمان بورس را برای 4 دوره متوالی 30 ماهه در دست داشته است.پیش از وی حسین عبده تبریزی،صاحب نظر در مدیریت مالی برای دو دوره متوالی در این مسند حضور داشت.

              دوران تثبیت ریاست صالح آبادی در سازمان بورس در حالی آغاز می شود که به دلیل توسعه زیرساخت های بازار سهام در سال های گذشته فصلی جدید برای بازار سرمایه با بازشدن درهای بازار سهام به روی سرمایه گذار خارجی دست کم از پایان سال 1394 آغاز خواهد شد.

              با توجه به عمق پایین و ابعاد محدودبازار سهام انتظار می روددر دوره جدید ریاست سازمان بورس بطور کاربردی و عملی نسبت به عملیاتی شدن واقعی طرح ها و دستورالعمل های مختلف بجای رونمایی تشریفاتی از آنها روی آورد تا حرکت بازار سهام بر مدار بهبود مستمر همواره میسر گردد.
              عمق فاجعه رو وقتی متوجه میشی که بسیاری ار جوانان این مملکت در سن 27 سالگی هنوز به دنبال کار هستند!!!!!!!من نمی دونم مدرک معارف اسلامی چه ربطی به مدیریت مالی داره !!!! و اصن همچین رشته تحصیلی من در آوردی نداریم !!!! ودارندگان لیسانس با این عنوان رشته تحصیلی هم اکنون به عنوان نگهبان هم استخدام نمیشوند !!!!
              اونوقت ایشون با این مدرک چرت و پرتش رئیس بورس اوراق بهادار کشور شده ..... !!! دکتراشو هم که بعدان افتخاری بش دادن ....
              امان از رانت ....
              مملکته داریم ....
              هر چیز که در جستن آنی، آنی

              نظر

              • meisam_em
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 2124

                #29152
                پاسخ : اخبار

                واردات ایران از آمریکا افزایش یافت

                به گزارش ایسنا، تازه‌ترین بروزرسانی وب سایت دفتر آمار آمریکا نشان می‌دهد که در ماه مارس سال جاری میلادی مجموع تجارت ایران و آمریکا برابر با 18 میلیون و 800 هزار دلار بوده است.

                در این ماه همچون ماه‌های گذشته ایران هیچ صادراتی به آمریکا نداشته است و تمامی 18 میلیون و 800 هزار دلار صادرات آمریکا به ایران بوده که نسبت به ماه پیش از آن افزایش هفت میلیون و 700 هزار دلاری نشان می‌دهد.

                در ماه فوریه سال جاری صادرات آمریکا به ایران برابر با 11 میلیون و 100 هزار دلار بوده است.

                طبق اعلام دفتر آمار آمریکا در سه ماه نخست سال جاری میلادی مجموع تجارت ایران و آمریکا برابر با 43 میلیون دلار بوده و در این سه ماهه کسری تجاری 43 میلیون دلاری برای ایران در تجارت با آمریکا ثبت شده است.

                آمارهای این اداره حکایت از آن دارند که ایران از ماه اکتبر سال 2010 به این سو تقریبا صادراتی به آمریکا نداشته و فقط واردکننده از این کشور بوده است.
                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

                نظر

                • meisam_em
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 2124

                  #29153
                  پاسخ : اخبار

                  فابیوس: ایران می‌تواند غنی‌سازی داشته باشد

                  به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای با روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست، درباره مسائل مختلف بین‌المللی از جمله مذاکرات هسته‌ای ایران، بحران اوکراین و مسائل سوریه اظهار نظر کرده است.
                  خبرنگار روزنامه واشنگتن‌پست از این مقام فرانسوی پرسید: «شما در خلال مذاکرات موضع سختی در برابر برنامه هسته‌ای ایران داشتند. در دور اول مذاکرات درباره توافق موقت از مذاکرات خارج شدید. الان اوضاع را چطور می‌بینید؟»
                  وزیر خارجه فرانسه پاسخ داد: «امیدواریم بتوانیم راه حلی پیدا کنیم. هر کسی از وضعیتی که در آن تهدید هسته‌ای وجود ندارد خوشحال می‌شود. اما موضع ما ساده است: انرژی هسته‌ای غیرنظامی بله، بمب اتمی نه. این خیلی روشن است. در آن مذاکرات، موضع من این بود که ما توافق هسته‌ای می‌خواهیم، اما این توافق باید قرص و محکم باشد. در مرحله اول، این توافق چندان محکم نبود. بنابراین ما (یعنی 1+5) بحث کردیم و به موضعی مشترک رسیدیم. ایرانی‌ها اول مخالفت کردند، اما ده روز بعد برگشتند و گفتند موردی ندارد.»
                  فابیوس در به سوال بعدی روزنامه‌نگار واشنگتن‌پست که پرسیده بود «پس شما توافق موقت را محکم‌تر کردید؟»، اینگونه جواب داد: «اینطور بگویم که نتیجه نهایی از نتیجه اول بهتر بود.»
                  وی سپس گفت: «الان باید این را بگویم که تنش‌های ما با روسیه بر سر اوکراین هیچ تأثیری بر مذاکرات هسته‌ای نداشته‌اند.»
                  فابیوس همچنین درباره پافشاری ایرانی‌ها بر حق غنی‌سازی در توافق موقت ژنو گفت: «ما استفاده از این عبارت را در مرحله اول نپذیرفتیم. ایران می‌تواند تا حدی غنی‌سازی داشته باشد اما به شرطی که محدود باشد و از آن برای اهداف نظامی استفاده نکند.
                  كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

                  نظر

                  • meisam_em
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 2124

                    #29154
                    پاسخ : اخبار

                    دلیل توجه سرمایه گذاران به سهام با پی بر ای بالا

                    معمولاً وقتی بازارهای مالی با یک رونق یا رکود مواجه می شوند مدتی به آن روند ادامه می دهند سپس وارد مرحله خنثی یا بدون روند می شوند و تا زمان ایجاد انگیزه جدید به آن ادامه می دهند .

                    مدیر عامل سابق فرابورس با بیان این مطلب به خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: در حال حاضر بازار سرمایه در مرحله خنثی قرار دارد و به تدریج با نزدیک شدن به فصل مجامع و افزایش انگیزه سرمایه گذاران به سمت رونق حرکت خواهد کرد .

                    مصطفی امیدقائمی پیرامون شرایط شکل گیری روند در بازار سرمایه ابراز داشت: بازار سرمایه با اصلاح قیمتی مناسبی که انجام داده است از شرایط مناسبی برای ایجاد رونق و اقبال برخوردار است ولی همچنان نیاز به چند محرک دارد که فرا رسیدن فصل مجامع و ارایه گزارش های مالی حسابرسی شده در خصوص وضعیت سودآوری شرکت ها و شفاف تر شدن اطلاعات بازار به همراه قطعی شدن اخبار تأثیرگذار بر صنایع می تواند به بهبود شرایط بازار کمک کند .

                    مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مهر آیندگان ادامه داد: هم اکنون قیمت ها در بازار سرمایه به سطوح جذاب خود رسیده اند و سرمایه گذاران در حال بررسی گزینه های مختلف و فرصت هایی هستند که در بازار به وجود آمده است. بنابراین این مسیر در حال طی شدن است و سرمایه گذاران پس از حصول اطمینان از شرایط موجود اقدام به تصمیم گیری و حضور بیشتر خواهند نمود .

                    این کارشناس بازار سرمایه در مورد دلیل توجه سرمایه گذاران به شرکت های با پی بر ای بالا در بازار سرمایه گفت: در بعضی صنایع و شرکت ها سرمایه گذاران علاوه بر بودجه برآوردی سال جاری پتانسیل آینده را بیشتر مورد توجه قرار می دهند بنابراین با لحاظ چشم انداز آن صنعت اقدام به سرمایه گذاری می نمایند لذا به سبب کاهش ریسک ها می تواند نسبت قیمت بر درآمد بالاتری به آن شرکت و صنعت داده شود .

                    وی در مورد بی توجه بازار به تعدیل های مثبت شرکت ها و بازگشایی با درصدهای منفی ابراز داشت: این اتفاق در بورس های دیگر دنیا هم به وجود می آید و غیر طبیعی نیست چراکه دلیل این مسئله به خوش بینی بیش از حد نسبت به آن شرکت بر می گردد که در صورت برآورده نشدن آنها خود را در زمان بازگشایی نشان می دهد .

                    امیدقائمی در خاتمه با اشاره به افزایش مناسب حجم و ارزش معاملات در بازار سرمایه اظهار داشت: این موضوع نشان می دهد که همچنان اقبال عمومی به سمت بازار سرمایه است بنابراین با در پیش داشتن عرضه شرکت هایی که در آینده به بازار سرمایه وارد خواهند شد نقدینگی بیشتری به سمت بازار خواهد آمد و روند جذب نقدینگی بازار سرمایه در جهت کسب بازدهی منطقی و توسعه اقتصاد کشور ادامه پیدا خواهد کرد.
                    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

                    نظر

                    • جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

                      #29155
                      پاسخ : اخبار

                      یکه زارع :پیش بینی تولید 600 هزار دستگاه خودرو در سال 93

                      هاشم یک زارع در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه تولید ایران خودرو در 6 ماه دوم سال 92 دو برابر 6 ماه نخست همان سال بوده است، اظهارداشت: افزایش حجم تولید در این شرکت خودروساز باعث شده تا قطعه سازان همکاری مناسبی را با این شرکت داشته باشند و در همین مسیر تأمین مواد اولیه با سرعت بیشتری همراه شود.

                      وی با بیان اینکه براساس آخرین آمار ایران خودرو در 6 ماهه دوم سال گذشته 97 درصد مبالغ قطعات دریافتی خود به قطعه سازان را پرداخت کرده است،افزود: در حال حاضر اگر قطعه سازان بدهی از ایران خودرو داشته باشند مربوط به سال‌های قبل است.

                      یکه زارع با اشاره به اینکه امسال مطابق سیاست‌های ایران خودرو تولید 600 هزار دستگاه پیش بینی شده است، تصریح کرد: البته باید تأکید کنم در خطوط تولید هم حد الامکان خودروی ناقص تولید نخواهیم کرد تا در راستای آن بتوانیم گردش نقدینگی کارخانه را افزایش داده و در نتیجه مطالبات قطعه سازان را در اسرع وقت پرداخت کنیم.

                      مدیر عامل ایران خودرو ضمن بیان این مطلب که هم اکنون این شرکت تولید 2 هزار دستگاه خودرو را پشت سر گذاشته است، اظهارداشت: در صددیم تولیدات خود را به مرز 2500 دستگاه برسانیم تا بسترهای مناسب را برای تحقق هدف 600 هزار دستگاه فراهم آوریم.

                      یکه زارع با بیان اینکه در قراردادهای جدید خود با قطعه سازان کف عدالت را رعایت کرده‌ایم، تصریح کرد: پیش از این قطعه سازان در دریافت مبالغ خود پروسه طولانی را سپری می کردند اما هم اکنون این مشکلات برطرف شده و با یک تماس تلفنی هزینه های قطعه سازان پرداخت می‌شود.

                      *تکذیب عرضه محدود خودرو /ظرف 15 روز آینده بیش از 19 هزار دستگاه خودرو به بازار عرضه می شود

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #29156
                        پاسخ : اخبار

                        نادران:
                        ورود بانک‌ها به عرصه ساخت وساز مسکن غیرقانونی است/ مجوز بانک‌های متخلف لغو شود

                        عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، گفت: بانک مرکزی می تواند مجوز بانک هایی را که در انجام وظایف قانونی خود تخطی کرده‌ و به حوزه ساخت و ساز مسکن ورود کرده اند را لغو کند.

                        الیاس نادران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، گفت: در حال حاضر برخی بانک‌ها اقدام به انجام فعالیت‌های غیربانکی می‌کنند این در حالی است که این کار با قانون بانکداری کشور در تضاد است.

                        نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: براساس قانون بانکداری کشور، بانک ها اجازه تاسیس شرکت یا ورود به حوزه های غیرتخصصی مانند ساخت و ساز مسکن را ندارند.

                        نادران در تشریح علت ورود بانک‌ها به حوزه غیرتخصصی، گفت: تمرکز بانک بر موضوع منفعت طلبی باعث شده که بانک‌ها در انجام وظایف تخصصی خود دچار انحراف شوند که دلیل آن نبود نظارت مطلوب از سوی بانک مرکزی است.

                        این نماینده مردم در مجلس نهم، ادامه داد: بانک مرکزی با ابزار نظارتی موثری که در اختیار دارد می تواند از انحراف فعالیت بانک ها جلوگیری کند.

                        عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: بانک مرکزی می‌تواند مجوز بانک هایی را که در انجام وظایف قانونی خود تخطی کرده اند لغو کند./
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • meisam_em
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 2124

                          #29157
                          پاسخ : اخبار

                          روند مبهم و نوسانی بازار سرمایه

                          به نظر می رسد بازار سرمایه با توجه به خبرهای مثبت در حوزه مذاکرات کارشناسی ایران با گروه 1+5 و خوشبینی نسبت به حصول نتیجه نهایی مذاکرات، با چشم انداز روشنی همراه باشد این در حالی است که شاخص کل در آخرین روز از معاملات هفته گذشته با فعالیت بیشتر حقوقی ها رشد 35 واحدی را تجربه کرد.

                          در همین راستا، هیودی، مدیر صندوق سرمایه گذاری قابل معامله سپهر اندیشه نوین در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: بازار سرمایه همچنان با وجود حمایت های صندوق توسعه بازار دارای روندی مبهم و نوسانی است.

                          هیودی تصریح کرد: مهمترین مسئله در مقطع کنونی بی اعتماد شدن سهامداران نسبت به روند بازار سرمایه می باشد بطوریکه وضعیت بازار سرمایه با روند نوسانی شاخص طی چند وقت اخیر غیر قابل پیش بینی می باشد.

                          وی عنوان کرد: روند بازار بسته به دو مقوله است مقوله اول تأثیر واقعی هدفمندی یارانه ها بر وضعیت شرکت ها و مقوله دوم روند مذاکرات می باشد.

                          مدیر صندوق سرمایه گذاری قابل معامله سپهر اندیشه نوین افزود: اجرایی شدن فاز دوم هدفمندی یارانه ها منجر به افزایش بهای تمام شده محصولات شرکت ها شده است. به همین منظور شرکت ها به منظور جبران هزینه های ناشی از فاز دوم یارانه و ایجاد حاشیه سود، به دنبال اخذ مصوبات دولتی جهت افزایش نرخ فروش محصولات خود هستند بنابراین وضعیت شرکت ها با توجه به تأثیر واقعی که فاز دوم هدفمندی یارانه ها بر آنها می گذارند و اخذ مجوز جهت افزایش نرخ محصولات مشخص می شود. همچنین روند و حصول نتیجه نهایی مذاکرات می تواند بر حاشیه سود شرکت ها تأثیرگذار باشد.

                          هیودی بیان کرد: به اعتقاد بنده، صندوق توسعه بازار تا یک مقطعی می تواند به حمایت از بازار بپردازد اما از یک جا به بعد، برنامه های دولتی باید بگونه ای باشد که سودآوری شرکت ها با توجه به فاز دوم یارانه ها با افزایش حاشیه سود امن برای آنها همراه باشد.

                          وی اظهار داشت: بطور کلی سیاست های دولت چنانچه در راستای سوق دادن نقدینگی به سمت بازار سرمایه باشد، می تواند وضعیت بازار سرمایه را بهبود دهد به نظر می رسد صنایع پتروشیمی با توجه به طرح های توسعه و افزایش سرمایه و همچنین پی بر ای پایین می تواند طی سال جاری بازدهی مطلوبی را نصیب سهامداران کند.

                          وی در خاتمه افزود: به اعتقاد بنده روند کلی بازار همچنان غیر قابل پیش بینی است اگرچه بحث هدفمندی یارانه ها و همچنین مذاکرات بر روند بازار سرمایه تأثیرگذار هستند اما رکن اصلی در تعیین خط مشی بازار شفاف سازی می باشد که بسته به این شفاف سازی روند بازار سرمایه نیز مشخص می شود.
                          كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #29158
                            پاسخ : اخبار

                            پرداخت یارانه نقدی به همه متقاضیان غیرقانونی است/ یارانه افراد بادرآمد بالای ۱.۵ میلیون تومان حذف شود

                            عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه پرداخت یارانه نقدی به همه ثبت‌نام‌شدگان غیرقانونی است گفت: دولت در پرداخت یارانه ملاحظه سیاسی نداشته باشد و بر اساس قانون حرکت کند.

                            سید محمد حسین میرمحمدی نماینده گلپایگان و خوانسار در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه دولت بر اساس قانون نمی‌تواند به همه افراد ثبت‌نام شده یارانه نقدی بدهد، اظهار داشت: طبق قانون هدفمندی یارانه‌ها، منابع حاصل از افزایش قیمت حامل‌های انرژی 48 هزار میلیارد تومان خواهد بود و به همین دلیل دولت در رابطه با درآمد‌ و هزینه‌ها کسری خواهد داشت.

                            وی گفت: تعداد انصرافی‌ از یارانه‌ها که وجود داشته نیز پاسخگوی نیاز دولت نیست و قطعا باید طبق قانون بخشی از ثبت‌نام شدگان از دریافت یارانه حذف شوند.

                            عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: دولت باید در این راستا طبق قانون حرکت کند و با تعیین سقف درآمدی به مشمولان واقعی یارانه پرداخت کند.

                            این نماینده مجلس افزود: دولت قبل نیز این قانون را بد اجرا کرد که اکنون گرفتاری‌هایی در این بخش وجود دارد و قرار نیست با سیاسی‌کاری کشور را اداره کنیم، اگر به این طریق باشد همیشه دچار ملاحظات خواهیم شد و مشکلات حل نمی‌شود.

                            به گفته میرمحمدی درآمد 1.5 میلیون تومان در ماه به بالا باید از دریافت یارانه حذف شود و بر اساس درآمد‌های پیش‌بینی شده دولت حرکت کنیم.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

                              #29159
                              پاسخ : اخبار

                              روزنامه آرمان شنبه 20 اردیبهشت 93 : انتقاد از چاپ اسکناس بدون پشتوانه

                              فاطمه مقیمی عضو اتاق بازرگانی در گفتگو با آرمان از چاپ اسکناس بدون پشتوانه انتقاد کرده و گفته است: هم تصميمات دولت و هم برخي رفتارهاي ديگر ممكن است باعث بروز برخي نگراني‌ها شود. مثلا بعضي سال‌ها پيدا كردن اسكناس نو كاري دشوار بود اما حالا با اينكه يك ماه و نيم از نوروز مي‌گذرد هنوز هم اسكناس نو در بازار يافت مي‌شود. اگر اين اسكناس‌ها بدون پشتوانه چاپ شده باشد جاي نگراني به وجود مي‌آيد. اگر دولت بخواهد براي افزايش قدرت خريد مردم رو به چاپ اسكناس بياورد پا در مسير غلطي گذاشته است. اسكناس‌هاي بدون پشتوانه نبايد وارد بازار شود.

                              نظر

                              • ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

                                #29160
                                پاسخ : اخبار

                                البته دوستان باید ببخشند ربطی به بورس نداره ولی به نظرم جالب آمد گذاشتم/.:biggrinsmiley.:/ فکر کنم ما هم باید بریم تو فکر مردن!!!

                                درآمد مردن از مهندسي بيشتر است! + تصاویر

                                جک لمب، ساکن ايالت اوهايو که مهندس IT است از سال 2005 کار در رشته تحصيلي خود را رها کرد تا در فيلم ها نقش جسد بازي کند. او پس از سال ها تمرين و پشتکار، حالا چنان نقش جسد را خوب بازي مي کند که روزانه 1500 دلار ( يعني حدود 45,000,000 ريال) درآمد دارد. او اميدوار است همچنان در حرفه خود پيشرفت کند و به شهرت و درآمد بيشتري دست يابد

                                يک مهندس انگليسي ثابت کرده است که درآمد مردن از مهندسي کردن بيشتر است.





                                جک لمب، ساکن ايالت اوهايو که مهندس IT است از سال 2005 کار در رشته تحصيلي خود را رها کرد تا در فيلم ها نقش جسد بازي کند. او پس از سال ها تمرين و پشتکار، حالا چنان نقش جسد را خوب بازي مي کند که روزانه 1500 دلار ( يعني حدود 45,000,000 ريال) درآمد دارد. او اميدوار است همچنان در حرفه خود پيشرفت کند و به شهرت و درآمد بيشتري دست يابد.
                                وي مي گويد، اولين بار وقتي رها کردن مهندسي و بازي در نقش جسد به ذهنش رسيد که در حال تماشاي يک فيلم جنايي بود.




                                آخرین ویرایش توسط ebiman؛ 2014/05/10, 10:28.
                                سلام

                                نظر

                                در حال کار...
                                X