اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #29836
    پاسخ : اخبار

    نقویان با اشاره به مشخصات استاندارد شهری گفت: یک جامعه استاندارد دارای سه ویژگی است اول این که مردم آن شهر باید خداشناس باشند.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
    این استاد دانشگاه روز پنج شنبه در نخستین مجمع نمایندگان ادواری شورای عالی استان ها افزود: چه اشکالی دارد وقتی دولت جدیدی سرکار می آید وزرا و رییس جمهوری های قبلی را جمع کرده و از آنها مشورت بگیرند.

    به گزارش انتخاب، وی با بیان این که من نسبت به دولت آقای احمدی نژاد انتقادهایی داشته و بابت همین انتقادها چندین بار به دادسرای روحانیت رفته ام گفت: با این حال معتقدم باید از تجربیات دولت های قبل برای حل مشکلات مردم استفاده کرد.

    نقویان با اشاره به مشخصات استاندارد شهری گفت: یک جامعه استاندارد دارای سه ویژگی است اول این که مردم آن شهر باید خداشناس باشند.

    نقویان با اشاره به این که اکنون اروپا خدا را کنار گذاشته یا اساسا خدا را برای روز مبادا در نظر می گیرند گفت: به عنوان مثال شبکه CNN آمریکا بعد از وقوع 11 سپتامبر برای حفظ آرامش مردم توصیه هایی اعلام کرد که یکی از این توصیه ها خواندن دعا بود.

    وی فقیر نبودن مردم جامعه را از دیگر مشخصات استانداردهای شهری عنوان کرد و افزود: شهری که مردم آن فقیر هستند درکی از خدا نخواهند داشت.

    نقویان با اشاره به پیام آیت الله جوادی آملی به سمینار اقتصاد مقاومتی در قم گفت: ایشان در پیام خود آورده اند دست و جیبی که تهی است به درد قیام نمی خورد چه رسد به مقاومت، همچنین وی تاکید کرده که بیت المال مسلمانان را به دست افرادی که اقتصادشناس هستند بسپارید.

    این استاد دانشگاه تاکید کرد: نباید اقتصاد را به دست افرادی که اطلاعات اقتصادی ندارند سپرد چرا که اقتصاد فوت و فنی دارد.

    وی از دیگر شاخص های استاندارد شهری را نداشتن اضطراب و ترس دانست و گفت: مردم جامعه اسلامی نباید از حقیقت گویی و گرفتن حق خود ترس داشته باشند نباید از این که به ریاست قوه قضاییه نامه می نویسند بترسند یا اگر مطلبی به رییس جمهور می گویند یا به مرجع تقلید جمله ای می گویند ترس و اضطراب داشته باشند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #29837
      پاسخ : اخبار

      اثبات سرطان زایی بنزین پتروشیمی با ماده سمی «بنزین پیرولیز»/ افشای یک پنهانکاری بزرگ

      با اوج گرفتن مباحث مربوط به اکتان‌افزای تولیدی پتروشیمی و دفاع مسعود میرکاظمی که به نوعی متهم ردیف اول ماجرای بنزین پتروشیمی به شمار می‌رود، ماجرای آلودگی بنزین وارد مرحله جدیدی شده است. در این میان خرداد با استناد به اخبار رسمی وزارت نفت در دوران میرکاظمی، به اطلاعات جدیدی از ترکیب ماده دیگری به جز «ریفورمیت» با بنزین معمولی دست یافته است. این ماده سرطان‌زا و خطرناک که حاوی 50 درصد بنزن است، این ماده به دلیل درصد بالای بنزن، خواص سرطان‌زایی مستقیم دارد و بر سیستم عصبی، پوست، چشم و سیستم تنفسی اثرات منفی فراوان دارد که در دوران میرکاظمی به بنزین معمولی افزوده شد و نام آن «بنزین پیرولیز» است. خطرناک بودن این ماده به حدی است که حتی مسوولان وزارت نفت نیز مدتهاست دیگر نامی از آن به میان نیاوردند و این در حالی است که مسعود میرکاظمی شدیداً اصرار دارد بنزین پتروشیمی پاک است! بنزین پیرولیز چیست؟ بنزین پیرولیز یک محصول جانبی حاوی حدود 50 درصد بنزن است و برای تولید محصولات پتروشیمی دیگر به کار می‌رود. این ماده به دلیل درصد بالای بنزن، خواص سرطان‌زایی مستقیم دارد و بر سیستم عصبی، پوست، چشم و سیستم تنفسی اثرات منفی فراوان دارد. در دوران تحریم، این ماده علاوه بر ریفورمیت معروف، با بنزین معمولی مخلوط شده است. بنابر اعلام شرکت پتروشیمی، این ماده مخلوطی از چند آروماتیک است که فراریت نسبتاً بالایی دارند لذا سریعاً تفکیک شده وارد هوا می‌شوند. این ماده مجموعه‌ای از ترکیبات آروماتیک و حلقوی است که هر کدام مسمومیت خاص خود را دارند. در تصاویر زیر به نقل از برگه اطلاعات ایمنی موارد شرکت پتروشیمی، اطلاعات بنزین پیرولیز آمده است. این اطلاعات از لینک زیر قابل دانلود است:






      ماجرایی که میرکاظمی از کنار آن می‌گذرد! در دوران تحریم، علاوه بر ریفورمیت و MTBE این ماده نیز به بنزین معمولی افزوده شده است که در اظهارات جدید میرکاظمی و خبرگزاری‌های فارس و تسنیم، اشاره‌ای به آن دیده نمی‌شود و این خبرگزاری‌ها با هوشمندی از کنار آن می‌گذرند! این درحالی است که بنابراعلام مدیران وقت پتروشیمی، بنزین پیرولیز با بنزین معمولی مخلوط می‌شد: علیرضا ضیغمی، مدیرعامل وقت شرکت ملی پالایش و پخش ، خبر شماره 157630 شانا، مورخ 26 شهریور 1389: « بنزین پیرولیز و ریفرمیت یکی از فرآورده‌های تولیدی مجتمع های پتروشیمی و نفتای سبک نیز از فرآورده های تولیدی پالایشگاه های کشور است که پیش از این به خارج از کشور صادر می شد، ولی با توجه به نیاز داخل هم اکنون از این فرآورده ها برای تولید بنزین مورد نیاز داخل استفاده می شود.» سید اسماعیل موسوی، مدیرعامل وقت پتروشیمی جم، خبر شماره 158526 شانا، مورخ 5 مهر 1389: «بنزین پیرولیز تولیدی پتروشیمی جم به عنوان یکی از محصولات فرعی واحد الفین از ابتدای راه‌اندازی این مجتمع تولید می‌شد، ولی به دلیل عدم نیاز داخلی آن را صادر می‌کردیم. از هنگام اجرای طرح تولید ضربتی بنزین در مجتمع‌‌های پتروشیمی تاکنون، این محصول برای اختلاط با بنزین معمولی در اختیار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران قرار گرفته است.» رضا امیری، مدیرعامل وقت شرکت پتروشیمی بندرامام، در خبر شماره 160080 شانا، مورخ 4 آبان 1389 از تولید 19 هزار و 458 تن بنزین پیرولیز و 107 هزار و 334 تن بنزین (ریفورمیت) در ماه های مرداد، شهریور و مهر امسال در این شرکت خبر داد و افزود: « بنزین تولیدی برای مصرف مستقیم به عنوان بنزین سوپر در جایگاه عرضه های سوخت به کار نمی رود، بلکه نقش اصلی آن به دلیل درجه بهسوزی بالا تنها در جهت افزایش اکتان محصولات تولیدی پالایشگاه و نیازمند اختلاط با مواد افزاینده دیگر است»
      تقدیر احمدی‌نژاد از مدیران مربوطه یک شاهد دیگر بر توزیع بنزین پیرولیز در دوران تحریم، تقدیر احمدی‌نژاد از مسوولان مربوطه است! نوشته حاضر درصدد زیر سوال بردن زحمات مدیران پتروشیمی در شرایط سخت تحریم نیست و شاید اگر تلاش متخصصان صنعت نفت نبود، کشور در دوران تحریم با بحران شدیدتر سوخت مواجه می‌شود. در واقع آن کسانی که باید پاسخگو باشد نخست، بانیان تحریم و دوم، مدیران ارشدی هستند که این تصمیم را به ضرر جان و سلامت مردم گرفتند.

      اما صرفاً جهت اثبات ادعای مخلوط کردن بنزین پیرولیز با بنزین معمولی، به نقل از خبر شماره 159548 خبرگزاری شانا، اسامی برخی مدیران و دلیل تقدیر از آنها ذکر می‌شود:
      عبدالحسین بیات: (معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی و مدیرعامل)، مدیر و هماهنگ کننده طرح تولید بنزین در شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تشکیل جلسات و پیگیری شبانه روزی و نظارت لازم در کلیه مجتمع های تولید بنزین، تصمیمات به موقع به منظور رفع هر گونه کمبود و تنگنای تولید در مجتمع های پتروشیمی با تامین منابع مالی و تامین قطعات و مواد شیمیایی با هدف تداوم تولید ریفرمیت، بنزین پیرولیز و MTBE. رضا امیری: مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت پتروشیمی بندر امام به عنوان بزرگ ترین شرکت تولیدی کشور، همکاری فعال برای تولید MTBE و بنزین پیرولیز و هماهنگی با مجتمع های تولیدی برای نقل و انتقال محصولات از مجتمع های تولید کننده بنزین. حسن بیگی: (مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم)، مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم به عنوان بزرگ ترین واحد تولید کننده الفین جهان با تولید بنزین پیرولیز و هماهنگ کننده جهت دریافت خوراک و محصول از پتروشیمی نوری در امر تولید بنزین پیرولیز و هماهنگی در امر بارگیری کشتی های بنزین پیرولیز.
      عادل نژادسلیم: مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت پتروشیمی امیرکبیر به عنوان تولید کننده بخشی از بنزین پیرولیز در طرح ضربتی تولید بنزین کشور.
      احمد محمدی بوساری: مدیرعامل شرکت پتروشیمی اراک به عنوان تولید کننده بخشی از بنزین پیرولیز و هماهنگی مناسب برای ارسال این محصول به پالایشگاه های شازند و اصفهان در تمام مدت طرح ضربتی تولید بنزین. سوالی که حامیان بنزین آلوده باید به آن پاسخ دهند با اثبات آلودگی اکتان‌افزای پتروشیمی (که معمولاً ریفورمیت را اصلی‌ترین آنها می‌دانند و نامی از «بنزین پیرولیز» نمی‌برند)، رسانه‌های فارس، تسنیم، کیهان و از این دست حملات خبری خود را متوجه زنگنه و تیم او کرده‌اند، تنها به گناه توزیع بنزین پاک! میرکاظمی نیز که در دوران خود ماجرای بنزین پتروشیمی را کلید زد، به دیگر مدعی تبدیل شده است. سوال اینجاست که آیا آمیختن ماده سرطانزای «بنزین پیرولیز» با بنزین معمولی، از دید این افراد قابل دفاع است؟ اگر نیست چرا هیچ نامی از آن برده نمی‌شود؟ دیگر اینکه با اثبات آلودگی بنزین پتروشیمی، آیا واقعاً دفاع از عملکرد گذشته و تخریب و نقد رقیب سیاسی به قیمت جان و سلامت شهروندان و آلوده کردن محیط زیست، کار درستی است؟ اکنون که کار از اخلاق هم گذشته است، آیا حداقل نباید جان انسان‌ها خط قرمز برخی چهره‌های تندرو و رسانه‌های افراطی باشد؟
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

        #29838
        پاسخ : اخبار

        پیش‌بینی وزیر کشور از نتیجه مذاکرات
        وزیرکشور گفت: مذاکرات هسته‌ای ایران با درایت مقام معظم رهبری، هوشمندی تیم مذاکره کننده هسته ای و حمایت مردم به نفع ملت ایران به پایان خواهد رسید.

        به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی دیروز(هفت خرداد)، در آیین معارفه استاندار جدید البرز طی سخنانی اظهار کرد: در طلیعه سالگرد رحلت امام خمینی (ره) بنیان گذار انقلاب اسلامی ایران باید یادی کنیم از رهبر کبیر انقلاب که با نیت خالص درس حریت و آزادگی را به ملت ایران آموخت.

        وی افزود: امام خمینی(ره) با نیت خالص خود همه اراده‌ها را در وجود خود متمرکز کرد و با نورانیت همه قلب‌ها را روشن ساخت و انفجار نور را در کشور به وجود آورد.

        این مقام مسئول خاطرنشان کرد: وی یک تنه در مقابل ظلم و استکبار جهانی ایستادگی کرد و در مسیری جز راه بندگی خداوند قدم ننهاد.

        رحمانی فضلی ادامه داد: همگام با بزرگداشت یاد امام خمینی (ره) باید قدردان جان فشانی شهدایی باشیم که با نثار خون خود اعتلای انقلاب و ارزش‌های اسلامی را به ارمغان آورده و مقتدرانه پرچم اسلام را در جهان به اهتزاز درآوردند.

        وزیرکشور اضافه کرد: امروز ایران در 35 سالگی پیروزی انقلاب با هدایت و تدبر آگاهانه مقام معظم رهبری به عنوان کشوری آزاد سرلوحه کشورهای جهان به ویژه کشورهای اسلامی قرار گرفته است.

        وی یادآور شد: ملت ایران و همه مسئولین باید قدردان این موهبت الهی باشند و فراموش نکنند که کشور دراین سال‌ها از چه مسیرهایی عبور کرده و به کجا رسیده است.

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #29839
          پاسخ : اخبار


          ا.ن بخش زیادی از پولهای نفت را بصورت باج به روحانیتی داد که مخالفینش رو سرکوب کنند!!!
          متاسفانه افراد کودنی بودند که برای بهم زدن مملکت به پرونده های زیر بغل ا.ن دلخوش کرده بودن!!!

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

            #29840
            پاسخ : اخبار

            ورود مجلس به پیگیری پرونده 3000 دانشجوی بورسیه شده



            » سرویس: سياسي - مجلس
            کد خبر: 93030803764
            پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸



            سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: از وزارت علوم خواسته شده تا لیست دانشجویان بورسیه گرفته را طی دو هفته به مجلس و کمیسیون آموزش ارائه دهد.
            قاسم جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره بررسی پرونده 3000 دانشجویی که اخیرا وزارت علوم اعلام کرده بدون داشتن شرایط لازم بورسیه گرفته‌اند، گفت: حدود دو هفته پیش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حضور وزیر علوم و مدیرکل بورس وزارت علوم جلسه‌ای برگزار کرده و این مسئولان توضیحات لازم را ارائه کردند.
            درخواست یک استاد دانشگاه از دستگاه قضا


            دادستانی به پرونده "3000 دانشجوی بورسیه" ورود کند



            » سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
            کد خبر: 93030803797
            پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰



            عضو هیئت علمی دانشگاه شریف در واکنش به پذیرش 3000 دانشجوی بورسیه خارج از روال و آیین‌نامه در دولت گذشته، از دستگاه قضا و دادستانی کل کشور درخواست کرد علاوه بر وزارت علوم، با ورود به این پرونده با مسببان و متخلفان آن اشد برخورد را بکند تا باردیگر شاهد چنین مسائلی نباشیم که اعتبار علمی کشور را خدشه دار می‌سازد.
            دکتر مهدی احسان در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: در دولت گذشته کمابیش شنیده‌هایی مبنی بر اعطای بورسیه‌های دکترا به کسانی که صلاحیت علمی نداشتند به گوش می‌رسید. برای حل این موضوع باید با دقت نگاه کرد که این افراد چگونه انتخاب شدند و با مسئولانی که این رانت‌ها را به دانشجویان داده‌اند برخورد شود.
            وی بااشاره به لطمات و خسارات جبران‌ناپذیر رانت‌خواری در حوزه علم و دانشگاه، تاکید کرد: وزارت علوم و دانشگاه‌ها نباید بگذارند این افراد عضو هیئت علمی شوند اگر این اتفاق بیفتد لطمه بزرگی به دانشگاه و آموزش عالی وارد می‌شود باید به دنبال راه حل مناسبی بود تا آسیب‌ها عمیق تر نشود.
            عضو هیئت علمی دانشگاه شریف درباره سرنوشت 3000 دانشجوی بورسیه که خارج از روال و آیین‌نامه در دولت گذشته پذیرش شدند، گفت: این افراد در مسیری قرار گرفته‌اند که متناسب با توانایی‌هایشان نیست. این مسئله غلط بوده موجب شد حق افرادی که توانایی‌های بالاتری داشته‌اند ضایع شوده اما در هر صورت باید یک به یک پرونده این افراد بررسی شود و توانایی‌های آنها مورد ارزیابی قرار گیرد.
            احسان تاکید کرد: نکته مهم این است که باید جلوی این رانت خواری‌ها گرفته شود. با برخورد جدی با مسئولان متخلف می‌توان جلوی وقوع این گونه مسائل در آینده را گرفت.

            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #29841
              پاسخ : اخبار

              ورود مجلس به پیگیری پرونده 3000 دانشجوی بورسیه شده



              » سرویس: سياسي - مجلس
              کد خبر: 93030803764
              پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸



              سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: از وزارت علوم خواسته شده تا لیست دانشجویان بورسیه گرفته را طی دو هفته به مجلس و کمیسیون آموزش ارائه دهد.
              قاسم جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره بررسی پرونده 3000 دانشجویی که اخیرا وزارت علوم اعلام کرده بدون داشتن شرایط لازم بورسیه گرفته‌اند، گفت: حدود دو هفته پیش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حضور وزیر علوم و مدیرکل بورس وزارت علوم جلسه‌ای برگزار کرده و این مسئولان توضیحات لازم را ارائه کردند.
              درخواست یک استاد دانشگاه از دستگاه قضا


              دادستانی به پرونده "3000 دانشجوی بورسیه" ورود کند



              » سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
              کد خبر: 93030803797
              پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰



              عضو هیئت علمی دانشگاه شریف در واکنش به پذیرش 3000 دانشجوی بورسیه خارج از روال و آیین‌نامه در دولت گذشته، از دستگاه قضا و دادستانی کل کشور درخواست کرد علاوه بر وزارت علوم، با ورود به این پرونده با مسببان و متخلفان آن اشد برخورد را بکند تا باردیگر شاهد چنین مسائلی نباشیم که اعتبار علمی کشور را خدشه دار می‌سازد.
              دکتر مهدی احسان در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: در دولت گذشته کمابیش شنیده‌هایی مبنی بر اعطای بورسیه‌های دکترا به کسانی که صلاحیت علمی نداشتند به گوش می‌رسید. برای حل این موضوع باید با دقت نگاه کرد که این افراد چگونه انتخاب شدند و با مسئولانی که این رانت‌ها را به دانشجویان داده‌اند برخورد شود.
              وی بااشاره به لطمات و خسارات جبران‌ناپذیر رانت‌خواری در حوزه علم و دانشگاه، تاکید کرد: وزارت علوم و دانشگاه‌ها نباید بگذارند این افراد عضو هیئت علمی شوند اگر این اتفاق بیفتد لطمه بزرگی به دانشگاه و آموزش عالی وارد می‌شود باید به دنبال راه حل مناسبی بود تا آسیب‌ها عمیق تر نشود.
              عضو هیئت علمی دانشگاه شریف درباره سرنوشت 3000 دانشجوی بورسیه که خارج از روال و آیین‌نامه در دولت گذشته پذیرش شدند، گفت: این افراد در مسیری قرار گرفته‌اند که متناسب با توانایی‌هایشان نیست. این مسئله غلط بوده موجب شد حق افرادی که توانایی‌های بالاتری داشته‌اند ضایع شوده اما در هر صورت باید یک به یک پرونده این افراد بررسی شود و توانایی‌های آنها مورد ارزیابی قرار گیرد.
              احسان تاکید کرد: نکته مهم این است که باید جلوی این رانت خواری‌ها گرفته شود. با برخورد جدی با مسئولان متخلف می‌توان جلوی وقوع این گونه مسائل در آینده را گرفت.
              آخرین ویرایش توسط مخبرالدوله؛ 2014/05/29, 17:19.

              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

                #29842
                پاسخ : اخبار

                در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

                ژنرال سیسی با بیش از 95 درصد آرا رئیس جمهوری مصر شد


                حمدین صباحی، رقیب چپ‌گرای ژنرال پیشین، نزدیک به چهار درصد از آرا را از آن خود کرده است.
                آسوشیتدپرس به نقل از تلویزیون دولتی مصر گزارش داد که ژنرال عبدالفتاح السیسی، فرمانده سابق ارتش این کشور، با کسب بیش از ۹۶درصد آرا، در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شده است.

                به گزارش «تیک»، ژنرال السیسی، آرای حداقل ۲۱ میلیون نفر از شرکت کنندگان در انتخابات را بدست آورده است.

                عبدالفتاح السیسی در مقام ریاست جمهوری مصر جایگزین محمد مرسی می‌شود که خود دو سال پیش در انتخاباتی دموکراتیک، رئیس جمهور مصر شد اما پس از یک سال با فشار ارتش از قدرت برکنار شد.

                حمدین صباحی، رقیب چپ‌گرای ژنرال پیشین، نزدیک به چهار درصد از آرا را از آن خود کرده است.
                عجب انتخابات قلابی ....................یک مرد جنایت کار دیگر ریس جمهور شد.........وا اسفا
                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

                نظر

                • مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

                  #29843
                  پاسخ : اخبار

                  26 خودروی ریاست جمهوری هنوز در اختیار احمدی نژاد است و پس نمی دهد
                  عصرایران - با وجودی که نزدیک به 10 ماه است که احمدی نژاد دفتر ریاست جمهوری را ترک کرده، اما هنوز 26 خودروی متعلق به ریاست جمهوری را تحویل نداده است.
                  علاوه بر این 26 خودرو که در اختیار احمدی نژاد است، یکی دیگر از اطرافیان او هم 4 خودرو در اختیار دارد. یکی دیگر از معاونان وی نیز برغم پیگیری های متعدد،‌از بازگرداندن 12 خودروی دولتی سرباز می زند!


                  نكته قابل پیگیری دیگر که شایسته است به طور جدی مورد پیگرد قانونی توسط دولت و قوه قضاییه قرار گیرد این است که یکی از دولتمردان مقرب احمدی نژاد در طول مدیریت خود برخی ساختمان های مجلل دولتی در تهران را با قیمت های بسیار پائین و آن هم برای مدت 10 سال به منسوبان و تشکیلات سیاسی اطرافیان رئیس جمهور سابق اجاره داده و یکی از این ساختمانها در خیابان قائم مقام را خودش در اختیار گرفته است.


                  گفتنی است تا پیش از این عرف بوده که روند باز گرداندن خودروها ظرف شش ماه صورت می گرفته ولی بعد از پایان دولت دهم، هنوز که هنوز است دولتمردان قبلی، خودورهای بیت المال را پس نمی دهند و بعضاً هم ساختمان هایی را که خودشان به خودشان اجاره داده اند در اختیار دارند.

                  مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #29844
                    پاسخ : اخبار

                    در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                    26 خودروی ریاست جمهوری هنوز در اختیار احمدی نژاد است و پس نمی دهد
                    عصرایران - با وجودی که نزدیک به 10 ماه است که احمدی نژاد دفتر ریاست جمهوری را ترک کرده، اما هنوز 26 خودروی متعلق به ریاست جمهوری را تحویل نداده است.
                    علاوه بر این 26 خودرو که در اختیار احمدی نژاد است، یکی دیگر از اطرافیان او هم 4 خودرو در اختیار دارد. یکی دیگر از معاونان وی نیز برغم پیگیری های متعدد،‌از بازگرداندن 12 خودروی دولتی سرباز می زند!


                    نكته قابل پیگیری دیگر که شایسته است به طور جدی مورد پیگرد قانونی توسط دولت و قوه قضاییه قرار گیرد این است که یکی از دولتمردان مقرب احمدی نژاد در طول مدیریت خود برخی ساختمان های مجلل دولتی در تهران را با قیمت های بسیار پائین و آن هم برای مدت 10 سال به منسوبان و تشکیلات سیاسی اطرافیان رئیس جمهور سابق اجاره داده و یکی از این ساختمانها در خیابان قائم مقام را خودش در اختیار گرفته است.


                    گفتنی است تا پیش از این عرف بوده که روند باز گرداندن خودروها ظرف شش ماه صورت می گرفته ولی بعد از پایان دولت دهم، هنوز که هنوز است دولتمردان قبلی، خودورهای بیت المال را پس نمی دهند و بعضاً هم ساختمان هایی را که خودشان به خودشان اجاره داده اند در اختیار دارند.
                    احمدی نژاد به بازیگری می ماند که هر چه به او می گویند دوربین ها خاموش شده و از حس بیرون بیا، نمی آید! او عنوان «رییس جمهور سابق» را نیز یک منصب می داند.

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • amirabbas2011
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 651

                      #29845
                      پاسخ : اخبار


                      مقام حوزه علمیه:90درصدروحانیون مشکل مالی دارند وحداکثردرآمدشان 600 هزار تومان است



                      ایرنا - معاون مسکن و امور اجتماعی مرکز خدمات حوزه علمیه کشور گفت: 90 درصد روحانیون مشکل مالی دارند.

                      حجت الاسلام «هادی اکبری» روز پنجشنبه در همایش تجلیل از معمرین و علمای استان سمنان در مهدیشهر افزود: 10 درصد روحانیون دارای وضعیت مالی خوب هستند.

                      وی افزود: 90 درصد روحانیون فقط به کار تبلیغ، تدریس و تحصیل مشغولند و درآمد آنها که شامل حق طلبگی است در بهترین حالت فقط 600 هزار تومان است.

                      معاون مسکن و امور اجتماعی مرکز خدمات حوزه علمیه کشور با بیان اینکه 50 هزار طلبه متاهل کشور، بدون مسکن هستند، گفت: این درحالی است که طلاب با تاسی به رهنمود رهبر معظم انقلاب، در سال اول ازدواج خود، نخستین فرزند را به دنیا می آوردند و در 10 سال ابتدایی زندگی همگی آنها دارای سه فرزند می شوند.
                      :)):)):))

                      نظر

                      • مسعود اب
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1502

                        #29846
                        پاسخ : اخبار

                        دستورات روحانی برای تقویت وام‌دهی بانکها


                        تغییر جهت سیاست‌های اقتصادی دولت


                        روحانی وعده داد که در عین ادامه سیاست های ضد تورمی، رفع رکود اقتصادی اولویت دولت خواهد بود. این به معنای تغییر جهت سیاستهای دولت و توجه بیشتر به رونق اقتصادی به جای تاکید بر کاهش تورم است. این در حالی است که بسیاری از اقتصاددانان معتقدند با مهار شدن تورم، سیاست های ضد رکود باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
                        جلسه ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی صبح امروز به ریاست حسن روحانی رییس جمهوری و با حضور اعضا و نمایندگان تعدادی از بانک های دولتی و غیر دولتی تشکیل شد.
                        به گزارش اقتصاد آنلاین، در این جلسه اهم مسایل و مشکلات نظام بانکی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با تاکید بر ضرورت تجهیز نظام بانکی کشور در جهت رونق بخشی به تولید ملی و شکوفایی اقتصاد درون زا و برون گرا، مقرر شد اقدامات زیر صورت گیرد:
                        ۱- پیگیری قاطع وصول مطالبات معوق بانک ها بر اساس تقسیم بندی واقع بینانه بدهکاران و توجه به عوامل ارادی و غیر ارادی که منجر به ایجاد بدهی ها شده است. همچنین تشکیل جلساتی با مقامات مسول قوه قضاییه برای اقدام هماهنگ در مواردی که باید از طریق آن قوه دنبال شود مورد تاکید قرار گرفت.
                        ۲- افزایش سرمایه بانک ها با استفاده از ابزارهای قانونی و اقتصادی به نحوی که منجر به افزایش واقعی قدرت مالی بانک ها برای حمایت از سرمایه گذاری های زیر بنایی و طرح های اقتصادی به ویژه توسط بخش خصوصی و تعاونی شود.
                        ۳- بررسی وضعیت بدهی انباشته دولت و شرکت های دولتی به بانک ها و راه های بازپرداخت آنها در بازه زمانی معین.
                        ۴- روش های بکارگیری بهینه منابع بانکی در جهت سیاسیت های اقتصاد مقاومتی در چارچوب برنامه ها و اولویت هایی که دولت در اجرای این سیاست ها تنظیم می کند.
                        در این جلسه رییس جمهوری با اشاره به اینکه تدریجا آثار خروج اقتصاد کشور از رکود و حرکت به سوی رونق اقتصادی قابل لمس است و اینکه برنامه های اقتصادی دولت در سال ۱۳۹۳ در عین ادامه سیاست های کنترل تورم عمدتا در راستای ایجاد رونق و رشد اقتصادی و توسعه و اشتغال خواهد بود، دستور داد که با تشکلیل جلسات کارشناسی مباحث پیشنهادی تا حصول نتیجه نهایی پیگیری شود.
                        روحانی همچنین استفاده از منابع جدید از جمله جذب و تشویق سرمایه های ریالی و ارزی مردمی، منابع صندوق توسعه ملی و امکانات بودجه عمومی دولت برای تقویت توان بانک ها را مورد تاکید قرار داد.
                        رئیس جمهور با تقدیر از تلاش های مدیران و کارکنان صدیق بانک ها در اقصی نقاط کشور از آنها خواست تا برای بسیج امکانات نظام بانکی در خدمت تولید ملی، عبور بانک ها از مشکلات، محدودیت های باقیمانده از گذشته و رسیدن کشور به رشد سریع اقتصادی برای اصلاح و روان سازی نظام بانکی کشور، راه حل های خود را عرضه کنند تا در صورت لزوم از طریق دولت یا ارایه لایحه به مجلس مورد تصویب قرار گیرد.




                        بمنظور موفقیت
                        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                        نظر

                        • مسعود اب
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1502

                          #29847
                          پاسخ : اخبار

                          معاون سیاسی وزیر کشور استعفا داد


                          سیاست‌های وزارت کشور یک قربانی روی دست دولت گذاشت؛ کاظم میرولد، معاون سیاسی وزیر کشور.

                          سیاست‌های وزارت کشور یک قربانی روی دست دولت گذاشت؛ کاظم میرولد، معاون سیاسی وزیر کشور. کسی که دیگر نمی‌خواهد در این وزارتخانه باقی بماند. شنیده‌ها حاکی از اختلافات او با عبدالرضا رحمانی‌فضلی بر سر اداره این وزارتخانه است. مهم‌ترین این اختلافات بر سر تغییر مدیرکل سیاسی، مدیرکل انتخابات و مدیرکل تقسیمات کشوری این وزارتخانه بوده. هر چند وزارت کشور هنوز موضع مشخصی در خصوص این استعفا نگرفته است اما یکی از نزدیکان میرولد به «اعتماد» خبر داد که استعفای او قطعی شده است؛ استعفایی که به گفته این منبع آگاه حتی رایزنی‌های مقامات عالیرتبه دولت و از جمله معاون اول رییس‌جمهوری با رحمانی‌فضلی هم نتوانست مانع آن شود.

                          خبر استعفای احتمالی میرولد از معاونت سیاسی وزارت کشور را اول بار سایت سلام نو، نزدیک به شاخه جوانان حزب کار منتشر کرد. در پیگیری‌های خبرنگار «اعتماد» مقامات دولتی و مسوولان وزارت کشور جواب مشخصی به این سوال ندادند که آیا این استعفا قطعی است یا تنها در حد یک شایعه مطرح شده است. حسام‌الدین آشنا در پاسخ به «اعتماد» گفت که در جریان این موضوع قرار ندارد و ترجیح می‌دهد درباره آن اظهارنظری نکند. روح‌الله جمعه‌یی، مدیرکل روابط عمومی وزارت کشور نیز گفت «فعلا خبری نیست».

                          جمعه‌یی احتمال این استعفا را به قطعی شدن مواردی مربوط دانست که در‌ آینده مشخص می‌شوند. او توضیح نداد که این موارد چه هستند. با این همه یکی از نزدیکان کاظم میرولد که خود از مقامات ارشد وزارت کشور در دوران اصلاحات است در پاسخ به «اعتماد» گفت: «متاسفانه این مساله واقعیت دارد و البته مدت چند ماه است که معاونت سیاسی وزارت کشور درگیر این مساله است». این منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود تاکید کرد که کاظم میرولد از پایان سال گذشته به دلیل برخی مناسبات و اتفاقات در وزارت کشور چه چندان با شعار اعتدال و مطالبات عمومی مردم همخوانی نداشته، رغبت خود برای ادامه کار در پست معاونت سیاسی را از دست داده بود. به گفته این مقام اسبق وزارت کشور طی ماه‌های گذشته تلاش‌های زیادی برای حل و فصل اختلافات میرولد با رحمانی‌فضلی صورت گرفت که تقریبا همه آنها بی‌نتیجه باقی ماند.

                          وی توضیح داد این تلاش‌ها حتی به سطح مقامات عالیرتبه دولت نیز کشیده شد، تا جایی که اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهوری نیز برای حل این اختلافات وارد موضوع شد و به رایزنی با وزیر کشور پرداخت. با این همه رایزنی و درخواست وی از عبدالرضا رحمانی‌فضلی نیز بی‌نتیجه ماند تا نهایتا کاظم میرولد، معاون سیاسی وزیر کشور بعد از تقریبا سه ماه تصمیم به ترک این وزارتخانه بگیرد. با وجود آنکه به نظر می‌رسد کاظم میرولد تصمیم نهایی خود برای استعفا را گرفته است اما تاکنون این استعفا به صورت رسمی مطرح نشده است.

                          با این همه شنیده شده که حسینعلی امیری و علی‌اصغر احمدی دو‌گزینه احتمالی برای جایگزینی میرولد در معاونت سیاسی وزارت کشور باشند. با وجود اینکه هنوز استعفای میرولد به صورت رسمی مطرح نشده است اما پیگیری‌های خبرنگار «اعتماد» این مساله را تایید می‌کند که وی از چند روز پیش تاکنون در محل کار خود در وزارت کشور حاضر نشده است که این می‌تواند نشانه قوی بر خالی بودن کرسی مهم‌ترین معاونت وزارت کشور در حال حاضر باشد. این اخبار در حالی منتشر می‌شود که عملکرد وزارت کشور طی ماه‌های گذشته انتقاداتی را در سطح جریان اصلاحات به دنبال داشته است.

                          اصلاح‌طلبان معتقدند وزارت کشور به عنوان مهم‌ترین وزارتخانه دولت همچنان نتوانسته گامی جدی و عملی در جهت باز شدن فضای مدنی، اجتماعی و سیاسی بردارد. همینطور تغییر و تحولات استانداران و فرمانداران در دولت یازدهم در برخی استان‌ها مورد انتقاد هواداران و اعضای ستادهای انتخاباتی حسن روحانی قرار گرفته بود. در آخرین نمونه این موضع‌گیری‌ها، انتصاب اسماعیل نجار به عنوان معاون وزیر کشور موجی از انتقاد میان اصلاح‌طلبان و فعالان ستاد انتخاباتی حسن روحانی را به دنبال داشت، کسی که در دوران استانداری خود در کرمان و در جریان یکی از زلزله‌های جنوب این استان فرو نریختن یک دیوار را به نصب عکس محمود احمدی‌نژاد روی آن مرتبط دانسته بود.



                          بمنظور موفقیت
                          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                          نظر

                          • مسعود اب
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1502

                            #29848
                            پاسخ : اخبار

                            مستند «در رویای بهار» توسط شاخه جوانان حزب ایران زمین ساخته شده و قرار است در یکی از دانشگاه‌های کشور طی هفته‌های آینده رونمایی شود. «در رویای بهار» اشاره مستقیم به شعار سال پایانی دولت محمود احمدی‌نژاد یعنی «زنده باد بهار» دارد در این مستند علاوه بر بررسی تاثیرات اقتصادی برنامه‌های احمدی‌نژاد و شعارهای وی در این هشت سال، موضوعات جنجال‌برانگیزی چون خانه‌نشینی ، رابطه وی با مشایی، در آغوش گرفتن مادر هوگو چاوز و نقش او در اشغال سفارت امریکا در سال 58 نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. یکی از دیگر جزییات چالش‌برانگیز این فیلم نیز می‌تواند مربوط به دوران استانداری محمود احمدی‌نژاد در اردبیل در زمان ریاست‌جمهوری آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی باشد.



                            بمنظور موفقیت
                            تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                            نظر

                            • مسعود اب
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1502

                              #29849
                              پاسخ : اخبار

                              طرح مهرآفرین یکی از مصوبات جنجالی دولت احمدی‌نژاد بود. براساس طرح مهرآفرین مقرر شده بود دولت شرایط استخدام حدود 500 هزار نفر نیرو را فراهم آورد که جزئیات اجرای این طرح در تاریخ 2اردیبهشت ماه 92 از سوی غلامحسین الهام معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.
                              در این طرح به حمید بقایی و استانداری ها اجازه استخدام خارج از ضوابط استخدامی کشور داده شده بود و ابلاغ ان موجی از انتقادات را به همراه داشت.

                              بعد از روی کار امدن دولت جدید و انتصاب معاون اول حسن روحانی، اسحاق جهانگیری در اولین دستورش پس از انتصاب به‌عنوان معاون اول رئیس‌جمهور، توقف این طرح را خواستار شد.


                              جهانگیری در بخشنامه ای در 15 مرداد ماه سال گذشته ابلاغ کرد: نظر به ایرادهایی که در اجرای اصل 138 قانون‌اساسی نسبت به طرح مهر‌آفرین (موضوع تصویب‌نامه شماره 176441/ت48702هـ مورخ 30/ 9/ 91 و اصلاحات آن) اعلام شده است، مقتضی است کلیه وزارتخانه‌‌ها، موسسات، سازمان‌ها، شرکت‌های دولتی، استانداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی؛ موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری از هرگونه استخدام و جذب نیروی انسانی، تبدیل وضعیت، نقل‌وانتقال و ماموریت، انتصاب و جابه‌جایی کارکنان اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی یا هر عنوان دیگر و نیز اصلاح تشکیلات و ساختار اداری تا تصمیم‌گیری دولت نسبت به اصلاح مصوبات مربوطه اجتناب کنند.

                              این عمل جهانگیری با واکنش رئیس دیوان عدالت اداری مواجه شد هرچنداز نظر رئیس قوه قضائیه این اظهارنظر، نظری شخصی تلقی شد. به‌زعم الهام «بدعت قانونی جهانگیری» در حالی حذف شد که دراولین جلسات هیات دولت بسیاری از مصوبات دولت دهم مورد بازنگری قرا گرفته است و خبرها حاکی از آن بود که دولت یازدهم قصددارد 10مصوبه دولت احمدی‌نژاد را که یکی ازآنها طرح مهرآفرین بود،غیرقانونی اعلام کند و از چرخه اداری خارج کند.»

                              اکبر ترکان مشاور رئیس‌جمهور آن روزها گفته بود: «جهانگیری دستور جمع‌آوری مصوبات دولت دهم در روزهای پایانی را داد تا وضعیت این مصوبات به‌طور دقیق بررسی شود. حال با در نظر گرفتن سخنان ترکان و احکام جدید جهانگیری شاید بتوان نتیجه گرفت که بررسی‌ها انجام شده یا هیات وزرا به این نتیجه رسیده که اینقدر سختگیری هم لازم نبوده است.

                              بعد از آن اما پس از فراز و فرود‌های فراوان درخصوص طرح جنجالی «مهرآفرین»نهایتا دولت یازدهم برای این طرح که مصوب دولت دهم بود تصمیم‌گیری کرد.

                              بنا بر این تصمیم قرار بر این شد که مهرآفرین اجرا شود اما برخی ملاحظات شامل آن می‌شود و برخی از بندهای آن که دچار مشکل قانونی نیست قابلیت اجرا دارد.

                              به این ترتیب بود که سخنگوی دولت با اعلام اینکه افرادی که همه مراحل استخدامی طرح مهرآفرین دولت دهم را گذرانده و کد کارمندی دریافت کرده اند در سال 93 به کار گرفته می شوند، گفت: اگر سازمان های دولتی بتوانند منابعی را از محل صرفه جویی بازنشسته شدن سه نفر تامین کنند، با اعلام به دولت می‌توانند نیروهای شرکتی را استخدام کنند.

                              محمدباقر نوبخت درباره وضع افرادی که همه مراحل استخدامی را در طرح مهرآفرین دولت دهم گذرانده و کد کارمندی دریافت کرده اند،تاکید کرد: براساس بند "ب " ماده 24 قانون خدمات کشوری که به ازای هر 3 نفر بازنشسته، یک نفر مجوز استخدام دارد تلاش می کنیم همه این افراد را در سال 93 به کار بگیریم.

                              نوبخت افزود: این در حالی است که مجلس شورای اسلامی طرح مهرآفرین دولت دهم را از نظر قانونی رد کرد اما ما با بررسی که در معاونت توسعه و سرمایه انسانی رئیس جمهور انجام دادیم، اجازه استخدام افرادی که مراحل استخدامی را گذرانده اند براساس قانون خدمات کشوری داده ایم.

                              این در حالی است که هنوز تکلیف آزمون های استخدامی مشخص نیست و معاونت توسعه نیروی انسانی ریاست جمهوری اعلام کرده، در حال پیگیری جدی برای تعیین تکلیف آزمون های استخدامی است؛ بر این اساس حتی در صورت تامین اعتبار استخدام ها از محل بودجه های استانی و یا اعتبار دستگاه ملی این معاونت آماده صدور کد استخدامی خواهد بود.

                              علی جمالی قمی در مورد چگونگی جذب نیرو در ساختار دولتی با بیان اینکه چند شرط اساسی برای استخدام های دولتی وجود دارد نیز گفته: اول این‌که اگر قرار است هر استخدامی انجام شود، می‌باید پست سازمانی مصوب برای آن تعریف شده و دستگاه مطمئن باشد که پست خالی همچنین نیاز برای انجام استخدام وجود دارد؛ به عبارتی وجود پست مصوب بلاتصدی ضروری است.

                              وی افزوده: وجود اعتبار لازم هنچنین دریافت مجوز استخدامی از مرجع قانونی از اهمیت ویژه ای در جذب نیرو برخوردار است.

                              جمالی قمی همچنین نحوه‌ی تامین نیرو از سوی دستگاه های اجرایی برای استخدام را مورد تاکید قرار داده و گفته: در این زمینه قانون‌گذار تاکید می‌کند که جذب نیرو باید از طریق نشر عمومی باشد، به عبارتی باید شرایطی فراهم شود که با رعایت عدالت استخدامی و در یک فضای رقابتی که در بین متقاضیان ایجاد می شود، بتوان نیروهای شایسته و توانمند را در شرایطی که فرصت‌های برابر وجود دارد، استخدام کرد.

                              به این ترتیب در حالیکه هنوز تکلیف استخدام های دولتی در دولت یازدهم مشخص نیست به نظر می رسد امیدواری دادن به استخدامی های مهر آفرین چندان منطقی به نظر نرسد و باید منتظر ماند و دید بالاخره تکلیف استخدام در دولت روحانی چه خواهد بود.
                              بمنظور موفقیت
                              تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #29850
                                پاسخ : اخبار

                                در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                                احمدی نژاد به بازیگری می ماند که هر چه به او می گویند دوربین ها خاموش شده و از حس بیرون بیا، نمی آید! او عنوان «رییس جمهور سابق» را نیز یک منصب می داند.
                                با سلام آقای مخبر شاید می خواهد این تعداد خودروها را در 3ساله آینده نگه دارد تا دوباره ریس جمهور شد استفاده کند البته شاید تمام این خط و نشان ها اعم از پس ندادن خودرو کار مشایی باشد !!! با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X