اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #30256
    پاسخ : اخبار

    امیرعبداللهیان: از السیسی حرف‌های خوبی شنیدم

    معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: امیدواریم شاهد دیدار مقامات ایران و عربستان در سطوح عالی باشیم.

    به گزارش ایسنا حسین امیرعبداللهیان در کنفرانس خبری در دفتر حافظ منافع کشورمان در قاهره در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به بحث روابط ایران و عربستان گفت: امیدواریم شاهد انجام دیدارهایی در سطح مسوولان عالیرتبه دو کشور باشیم.

    به گزارش بخش عربی شبکه خبری سی‌ان‌ان، وی که در مراسم تحلیف عبدالفتاح السیسی، رییس جمهور جدید مصر حاضر شده بود، تاکید کرد که امنیت مصر و ایران یکی است و دیدگاه‌های مشترکی در قبال سوریه وجود دارد.

    امیرعبداللهیان هم‌چنین ابراز امیدواری کرد که اشتباهات دوره محمد مرسی، رییس جمهور پیشین مصر تکرار نشود.

    وی گفت که تهران، مصر قدرتمند را همان ایران قدرتمند می‌داند و امنیت آن را امنیت ایران می‌داند و آماده کمک به مصر برادر در همه زمینه‌ها از جمله در زمینه اقتصادی است.

    معاون وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: ما نتایج انتخابات ریاست جمهوری در مصر را نشانه امنیت و ثبات در خاورمیانه می‌دانیم.

    وی با اشاره به دیدار کوتاهش با عبدالفتاح السیسی اظهار کرد: سلام گرم حسن روحانی، رییس جمهور ایران رابه السیسی ابلاغ و بر آمادگی کامل ایران بر همکاری با دولت و ملت مصر تاکید کردم و از السیسی هم حرفهای خوبی شنیده شده است.

    وی گفت: دیدار با السیسی در فضایی صمیمی و بسیار صادقانه درباره آینده (روابط دو کشور) بوده است.

    امیرعبداللهیان افزود: ایران اطمینان دارد که آینده روابط دو جانبه دو کشور روشن است هم‌چنین بسیار امیدواریم که شاهد آشتی ملی در مصر باشیم.

    وی با تاکید بر این که ایران به رای مردم مصر احترام می‌گذارد، گفت: ما معتقدیم که همه طرف‌های مصری باید در آینده این کشور به ایفای نقش بپردازند و اشتباهاتی را که در دوره محمد مرسی در خصوص دور نگه داشتن برخی طرف‌های داخلی مرتکب شدند، تکرار نکنند.

    معاون وزیر امور خارجه کشورمان با آرزوی موفقیت برای السیسی در بازگرداندن مصر به جایگاه واقعی آن گفت که امیدوار است مصر بتواند به ایفای نقشش در تحولات جهان عرب و اسلام بپردازد.

    وی با اشاره به دیدارش با مسوولان مصری اظهار داشت که در این دیدار مسایل منطقه‌ای مورد بررسی قرار گرفت.

    امیرعبداللهیان درخصوص مساله سوریه نیز گفت که این کشور بحران‌های دشوار داخلی را با موفقیت پشت سر گذاشته است. هم‌چنین تلاش‌های مشترکی در آینده نزدیک برای رسیدن به یک راه حل سیاسی در سوریه انجام خواهد شد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #30257
      پاسخ : اخبار

      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نخست وزیر عراق امروز در پی وخامت اوضاع امنیتی، در سراسر این کشور وضعیت اضطراری و حالت آماده باش کامل و بسیج عمومی اعلام کرد.

      به گزارش پایگاه خبری ˈسومریه نیوزˈ، ˈ نوری مالکیˈ روز سه شنبه در کنفرانس مطبوعاتی که در بغداد برگزار شد، با بیان اینکه دولت زنگ خطر امنیتی را در کشور به صدا در آورده است، از پارلمان این کشور خواست تا هر چه سریعتر جلسه فوری برای اعلام وضعیت فوق العاده در سراسر کشور به منظور مقابله با گروه تروریستی داعش تشکیل دهد.

      المالکی همچنین بر حمایت سازمان ملل از عراق در این برهه زمانی تاکید کرد و گفت که کشورهای همسایه باید مناطق مرزی خود را برای جلوگیری از نفوذ عناصر مسلح به عراق، تحت کنترل و نظارت خود در آورند.

      بر اساس گزارش های امنیتی عراق، افراد مسلح وابسته به گروه تروریستی داعش از دوشنبه شب، ساختمان استانداری نینوا، فرودگاه موصل، مراکز امنیتی و سایر نهادهای رسمی در این استان را تحت سیطره خود در آوردند و به طور کامل این استان را تصرف کردند.

      این گزارش ها می افزاید، عناصر داعش بانک های دولتی و خصوصی را نیز به تصرف خود درآورده است.

      پس از سیطره تروریست ها بر این استان، هزاران زندانی موفق شدند از زندان های ˈبادوشˈ، ˈالتسفیراتˈ واقع در این استان بگریزند.

      امامان جماعت استان نینوا از همه کسانی که می توانند سلاح به دست بگیرند، خواستند به نبرد با تروریست های مسلح داعش بپردازند.

      ˈالنجیفیˈ رییس پارلمان عرای نیز گفت : عراق در معرض تهاجم گروه تروریستی داعش قرار دارد که در بردارنده عناصر بیگانه و مورد حمایت قدرت های خارجی است.

      گروه تروریستی داعش پیشتر نیز برخی مناطق استان ˈالانبارˈ عراق را به تصرف خود درآورده بود.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #30258
        پاسخ : اخبار

        ادعاي يك عضو جبهه پایداری:
        لحظه شماری مردم برای بازگشت احمدی‌نژاد!

        گروه سياسي: يك عضو جبهه پایداری (حاميان احمدي‌نژاد و جليلي) در ادعايي عجيب گفت: عملکرد دولت روحانی در همین یکسال به شکلی بوده است که مردم از دولت آقای احمدی نژاد به عنوان روزهای طلایی یاد می کنند و بازگشت وی را آرزو و برای بازگشت وی لحظه شماری می‌کنند!

        به گزارش جمهوریت؛ روح الله حسینیان، در خصوص انتقادات مطرح شده به موضع گیری های جبهه پایداری در برابر دولت حسن روحانی گفت: ما به عنوان جبهه پایداری وفادار به نظام و انقلاب هستیم و به همین دلیل در مقابل نابسامانی هایی که در دولت آقای روحانی به وجود می آید، می ایستیم و مخالفت می کنیم. از این که جزو مخالفان دولت آقای روحانی هستیم بسیار خوشحال و راحت هستیم و به این موضوع می بالیم که در برابر موضع آقای روحانی و نزدیکانش به عنوان مخالف، شناخته می شویم.

        حسینیان هم چنین تصریح کرد: امروز به ما انتقاد می کنند که چرا از دولت احمدی نژاد حمایت می کردید و امروز به دولت روحانی انتقاد می کنید، که پاسخ این سوال بسیار واضح است چرا که مجموعه دولت قبل را قبول داشتیم و مواضع و سیاست ها و رفتارهایشان را درست می دانستیم. وی در پاسخ به این سوال که چگونه از رییس جمهور سابق با وجود سیاست های اقتصادی اش که موجب ایجاد مشکلات و بحران های زیادی شد و با وجود برخی نزدیکان مساله دار ایشان و رفتارهایی هم چون 11 روز خانه نشینی حمایت می کنید، گفت: من تاکید کردم که ما مجموعه دولت قبل را قبول داشتیم و با یک فرد یا یک اتفاق نباید بحث را عوض کرد.

        حسینیان تاکید کرد: ما جهان بینی روحانی را قبول نداریم و با آن مخالف هستیم و این مخالفت خود را به صورت نقد منطقی و استدلالی بیان می کنیم. این عضو جبهه پایداری درباره اخباری مبنی بر ایجاد فاصله بین مشایی و احمدی نژاد و این که عده ای این جدایی را صوری و راهکاری برای بازگشت احمدی نژاد می دانند، تاکید کرد: من کاری ندارم اصولگرایان بااحمدی نژاد با مشایی یا بدون مشایی چه رفتاری می خواهند داشته باشند ، چرا که بازگشت مجدد احمدی نژاد نیز فارغ از این دست از بحث های جدایی و دیگر داستان ها قابل طرح است.

        وی در خصوص جایگاه احمدی نژاد مدعی شد: این چند وقت در مساجد و بین مردم دیده ام که مردم تاچه اندازه رفتارهای دولت روحانی را نقد می کنند و سیاست های شخص رییس جمهور و وزرایش را نمی پسندند. عملکرد دولت روحانی در همین یکسال به شکلی بوده است که مردم از دولت آقای احمدی نژاد به عنوان روزهای طلایی یاد می کنند و بازگشت وی را آرزو و برای بازگشت وی لحظه شماری می کنند!
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #30259
          پاسخ : اخبار

          گروه تروریستی موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) پس از ناکامی‌ چند روز پیش در اشغال شهر سامرا، به شهر موصل در استان نینوا هجوم بردند و امروز موفق شدند، استانداری، فرودگاه و چند بخش مهم دیگر در نیمه شرقی این شهر را تصرف کنند. ساکنان شهر موصل در پس سیطره داعش بر این شهر آواره شده‌اند و از بیم جانشان در حال فرار از شهر هستند.
          آفتاب: هزاران شهروند از ساکنان موصل به سوی دو استان «اربیل» و «دهوک» در کردستان عراق فرار کرده‌اند و برخی از آنها از شب گذشته محل زندگیشان را ترک کرده‌اند.


          حسن هانی‌زاده کارشناس مسائل خاورمیانه درگفتگو با خبرنگار «فردا» درباره حوادث بوجود آمده در عراق و اشغال شهر موصول به دست گروهک تروریستی داعش گفت:‌ اقدامات اخیر گروهک تروریستی داعش در حمله به سامرا و همچنین اشغال استان موصل و حمله به استان صلاح‌الدین یک توطئه سازمان‌یافته داخلی و منطقه‌ای برای تغییر وضعیت عراق و بازگرداندن عراق به قبل از سال 2003 قابل بررسی است.


          وی افزود:‌ باتوجه به اینکه ارتش عراق در مقابل گروهک تروریستی داعش سکوت اختیار کرده، به نظر می‌رسد که نوعی هماهنگی میان داعش و برخی از بدنه نیروهای مسلح عراق و همچنین برخی کشورهای عرب منطقه برای برکناری دولت نوری المالکی و ناکارآمد جلوه دادن دولت شیعه عراق وجود داشته باشد و به نظر می‌رسد که این حرکت‌ها به سمت و سوی ناکارآمد جلوه دادن دولت آقای نوری المالکی صورت می گیرد.


          این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد:‌ به همین دلیل در حال حاضر ارتش عراق در صدد میدان دادن به گروهک داعش است و ضمن آن عوامل فراری حزب بعث در بدنه ارتش عراق جمع خواهند شد و نوعی سازماندهی در داخل و منطقه صورت خواهد گرفت و به بهانه مقابله با داعش در حقیقت شهرهای عراق و مخصوصا بغداد توسط ارتش اشغال خواهد شد و احتمالا نوعی کودتا را علیه دولت مالکی سازندهی خواهند کرد.


          وی افزود:‌ آنچه که در حال حاضر در عر اق جریان دارد شبیه‌سازی حوادث مصر است که به نظر می‌رسد تلاش‌هایی صورت می‌گیرد تا یک عبدالفتاح السیسی جدیدی از دل نیروهای مسلح عراق خارج و قدرت را در دست بگیرد و دولت مشروع و منتخب آقای نوری‌المالکی را برکنار کند.


          هانی زاده با بیان اینکه اوضاع عراق بسیار حساس است، اظهار داشت:‌ در حال حاضر اوضاع عراق بی نهایت خطرناک است و این کشور به سمت درگیری داخلی و منطقه‌ای حرکت می‌کند. ضمن اینکه نوعی حرکات مشکوکی از سوی برخی ژنرال‌های نیروهای مسلح عراق در حال سازماندهی و انجام است که به نظر می‌رسد تحولات عراق به سمت بحرانی‌تر شدن و همچنین کودتای احتمالی ارتش عراق حرکت خواهد کرد.


          کارشناس مسائل خاورمیانه در خصوص عملکرد کردهای عراق در زمینه حوادث امروز این کشور گفت: کردهای عراق نیز به عنوان ناظر بی‌طرف در حال حاضر اوضاع را زیر نظر دارند و از تحرکات و اقدامات ارتش عراق و همچنین نیروه‌های تروریستی داعش برای حرکت‌های بعدی خودشان استفاده خواهند کرد. قطعا اگر داعش وارد کرکوک شود و کرکوک را اشغال کند کردهای عراق نیز وارد عمل خواهند شد.


          هانی‌زاده تصریح کرد: موضوع بیشتر بین سنی‌های موصل، الانبار و صلاح‌الدین با دولت نورالمالکی است و هدف ژنرال‌های وابسته به موصل و صلاح‌الدین ایجاد نارضایتی در داخل عراق و زمینه‌سازی برای کودتا علیه دولت علیه نورالمالکی است. به نظر می‌رسد با توجه به این حوادث کردستان هم شاهد شرایط جدیدی خواهد بود که ممکن است به سمت تجزیه حرکت کند.


          وی با اشاره به شکست داعش در سامرا و علت موفقیت این گروهک تروریستی در اشغال موصل گفت: با توجه به وجود مرقدین شرفین امامین عسکرین در سامرا، ارتش برای اینکه وانمود کند دولت نوری المالکی تنها از مناطق شیعه و اماکن متبرکه حمایت می‌کند ودر ایجاد فضای امن و تامین امنیت سنی‌ها ناتوان است، تعمدا داعش را در سامرا سرکوب کردند اما اجازه دادند که به موصل و صلاح الدین حمله کنند تا بتوانند از طریق مظلوم نمایی وانمود کنند که دولت نوری المالکی اهمیتی به امنیت مناطق سنی‌نشین نمی‌دهد.


          هانی‌زاده در پاسخ به این سئوال که آیا فرد یا ژنرال خاصی در پشت پرده وقایع اخیر عراق وجود دارد گفت:‌ در حال حاضر نام ژنرالی در حوادث عراق مطرح نشده است اما شخصی به نام «راحج المیزان» که یکی از شخصیت‌های سنی نزدیک به «اسامه النجفی» است درصدد تحریک مردم علیه دولت نورالمالکی است و به طور آشکار اعلام کرده باید دولت شیعی برکنار شود و دولت سنی جایگزین دولت شیعی شود زیرا دولت شیعی کارآمدی لازم را ندارد و این موضوع نشان می‌دهد که در عراق درحال اختلاف‌افکنی میان شیعه و سنی هستند. ضمن اینکه در حال حاضر ژنرال‌های بلند پایه وابسته به نیروهای بعث در نیروهای مسلح مشغول توطئه چینی علیه دولت نورالمالکی هستند.



          برچسب ها: کودتا ، عراق





          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • arman22
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 80

            #30260
            پاسخ : اخبار

            مدیر عامل منطقه آزاد انزلی خواستار شد؛
            همكاری مشترك گروه سرمایه گذاری تركیه با كارخانه فیبر ایران

            1393-03-20, 00:36
            کد خبر: 174943
            سرویس: استان‌ها
            خانه پرینت دوستان



            باشروع به كار مجموعه تولیدی در نظر گرفته شده برای احداث در منطقه، شرایط لازم برای اشتغالزایی مستقیم ۴۰۰ نفر فراهم می شود.


            سرمایه گذاران تركیه ضمن دیدار و برگزاری جلسه مشترك با رضا مسرور رییس هیات مدیره و مدیرعامل این سازمان از كارخانه تولید فیبر بخش خصوصی در این منطقه نیز بازدید نمودند.

            به گزارش ایلنا از منطقه آزاد انزلی، رضا مسرور رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل این سازمان در نشست با گروه سرمایه گذاران ترك با استقبال از حضور آنها درمنطقه متبوع خود تصریح نمود:سرمایه گذاران تركیه عملكرد سرمایه گذاری خوبی در ایران داشتند و این سازمان آمادگی خود را برای هر گونه همكاری به منظور حضور این سرمایه گذاران در منطقه آزاد انزلی اعلام می كند.

            وی پیشنهاد همكاری مشترك گروه سرمایه گذاری تركیه با كارخانه فیبر ایران كه در این منطقه فعال است را مطرح كرد و گفت: با عنایت به حوزه فعالیت این شركت در زمینه های صنایع سلولوزی می توان با سرمایه گذاری مشترك یا انتقال تكنولوژی این همكاری را محقق نمود.

            مدیرعامل منطقه آزاد انزلی بر حمایت سازمان متبوع خود از سرمایه گذاری در صنایع High Tech تصریح كرد.

            مدیرعامل شركت سرمایه گذاری تركیه حوزه فعالیت این شركت را صنایع پتروشیمی و سلولوزی اعلام كرد و افزود: قرار گرفتن در استان گیلان به عنوان مركز مواد اولیه كارخانه،نزدیكی به بازارهای مصرف، امكان تهیه مواد اولیه از كشور روسیه و بهره گیری از مزایا و معافیتهای قانونی منطقه آزاد انزلی از جمله مهمترین دلایل انتخاب این منطقه برای سرمایه گذاری در حوزه MDF، PVC و سلولزی است.

            آسلان یامان از آمادگی این مجموعه اقتصادی برای سرمایه گذاری در منطقه آزاد انزلی خبر داد و گفت: باشروع به كار مجموعه تولیدی در نظر گرفته شده برای احداث در منطقه شرایط لازم برای اشتغالزایی مستقیم ۴۰۰ نفر فراهم می شود.

            وی تأمین زمین و برق مورد نیاز را مهمترین زیرساختهای مورد نیاز برای شروع به كار این پروژه سرمایه گذاری اعلام و اضافه كرد: شركت ما با ظرفیتهای بازار مصرف و فرصتهای صادراتی ایران آشنا بوده و علاوه بر تركیه، هم اكنون واحد تولیدی این شركت در تبریز مشغول به فعالیت است.

            در پایان مقرر شد طرح سرمایه گذاری این شركت به سازمان منطقه آزاد انزلی ارائه شده و بعد از بررسی و امكان سنجی از سوی این سازمان مقدمات حضور شركت مزبور فرآهم شود.

            در این دیدار معاونین و مدیران این سازمان و مولایی پور رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی گیلان و فرزام صفت مدیر كل اقتصادی استانداری حضور داشته و سرمایه گذاران تركیه از كارخانه فیبر ایران واقع در محدوده این منطقه بازدید كردند.

            لینک خبر : http://ilna.ir/news/news.cfm?id=174943

            نظر

            • amirabbas2011
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 651

              #30261
              پاسخ : اخبار

              زیباکلام: دولت یازدهم در مذاکرات هسته ای پیروز می شود


              «صادق زیباکلام»به عملکرد دولت یازدهم در 9 ماهه گذشته از صفر تا 20 نمره 16 داد.

              «صادق زیباکلام» استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی و بین المللی با تاکید بر اینکه دولت یازدهم در مذاکرات هسته ای پیروز می شود، گفت: مذاکرات نتیجه بخش است و اگر به نتیجه نرسد، شگفت زده خواهم شد.

              به گزارش ایرنا، زیباکلام عصر سه شنبه در حاشیه مراسم ترحیم پدر محمد قوچانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ایران و آمریکا بطور جدی اهتمام دارند تا مساله هسته ای را حل و فصل کنند، افزود: مساله هسته ای، موضوع مهمی است و چنانچه دولت آقای روحانی موفق شود کشور را از باتلاق و گرداب هسته ای بیرون بکشد، خدمت بزرگی به کشور کرده است.

              وی به عملکرد دولت یازدهم در 9 ماهه گذشته از صفر تا 20 نمره 16 داد.

              زیبا کلام در پاسخ به این پرسش خبرنگار ایرنا که چرا به عملکرد دولت تدبیر و امید نمره16 می دهید؟ گفت: برای اینکه مساله هسته ای مهم است و اگر آقای دکتر روحانی بتواند کشور را از باتلاق و گرداب هسته ای بیرون کشد، بزرگترین خدمت را به کشور انجام داده است.

              این فعال سیاسی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه به خود اعتدال چه نمره ای می دهید؟ اظهار داشت: نمره آن هم 16 است.

              وی در پاسخ به سوالی درباره عوامل پیروزی آقای روحانی در 24 خرداد 92 چه بود؟ گفت: رد صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی، کناره گیری عارف، درخواست حمایت از مردم در انتخابات، حمایت صریح و علنی آقایان هاشمی و خاتمی از روحانی و مهمتر از همه سوءمدیریت هشت ساله اصوالگرایان از مهمترین دلایل پیروزی آقای روحانی بود.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #30262
                پاسخ : اخبار


                اعمال کنترل شدید دولت در بازار/ نوبخت: اجازه افزایش قیمت نمی‌دهیم
                معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت: دولت با افزایش قیمت ها برخورد خواهد کرد و به هیچ وجه اجازه افزایش قیمت اجناس به بهانه افزایش قیمت حامل های انرژی داده نمی شود.
                به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر نوبخت گفت: ‌دولت به هیچ وجه اجازه افزایش قیمت اجناس را به بهانه افزایش قیمت حامل های انرژی نمی دهد.

                معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور اظهارداشت: دولت به شدت بازار را کنترل می کند و با دقت نوسان قیمت ها را زیرنظر دارد.

                نوبخت افزود: بسیاری از محصولات افزایش قیمت ها را متناسب با افزایش قیمت انرژی اعمال کرده اند و دیگر بهانه ای برای افزایش نرخ وجود ندارد. وی خاطرنشان کرد: دولت با افزایش قیمت ها برخورد خواهد کرد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

                  #30263
                  پاسخ : اخبار

                  هشدار به زائران ایرانی برای سفر به سامرا


                  یک مقام مسئول از زائران ایرانی عتبات عالیات خواست که از سفر انفرادی به سامرا خودداری کنند.
                  خبرگزاری فارس: هشدار به زائران ایرانی برای سفر به سامرا

                  یک مقام مسئول در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در پی شرایط کنونی حاکم بر عراق و اقدامات گروه تروریستی داعش در عراق، از زائران ایرانی عتبات عالیات خواست که از سفر انفرادی به سامرا خودداری کنند.

                  سامرا از مناطق همجوار استان نینوا است.

                  عناصر گروه تروریستی موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام» (داعش) پس از ناکامی‌ چند روز پیش در اشغال شهر سامرا، به شهر موصل در استان نینوا هجوم بردند و امروز موفق شدند، استانداری، فرودگاه و چند بخش مهم دیگر در نیمه شرقی این شهر را تصرف کنند.
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                  نظر

                  • Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

                    #30264
                    پاسخ : اخبار

                    قشون‌ کشی داعش از موصل به «صلاح‌الدین» / «نینوا» در آستانه یک فاجعه انسانی / شایعه قطع آب در بخش‌های وسیعی از عراق



                    تروریست‌های داعش پس از سیطره کامل بر شهر «موصل» و فراری دادن تعداد زیادی از ساکنان آن به استان صلاح‌الدین یورش بردند. همچنین منابع عراقی از احتمال بروز یک فاجعه انسانی بر اثر آواره شدن شمار بسیاری از ساکنان این استان خبر دادند.
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                    نظر

                    • Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

                      #30265
                      پاسخ : اخبار

                      معافیت مالیاتی به ازای تولد هر فرزند


                      عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بر اساس اصلاحات صورت گرفته در قانون مالیاتهای مستقیم، صاحبان درآمد بیش از ۱۲ میلیون تومان در سال به ازای تولد هر فرزند یک میلیون تومان به سقف معافیت مالیاتی اش اضافه می شود.

                      به گزارش جهان به نقل از فارس، سیدمحمدحسین میرمحمدی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت: در جلسه امروز کمیسیون در راستای تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر افزایش جمعیت و تشویق خانواده ها به فرزند دارشدن ، بندی به لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم الحاق شد که بر اساس آن صاحبان درآمد به ازای تولد هر فرزند یک میلیون تومان به سقف معافیت مالیاتی اش اضافه می شود.

                      وی افزو.د: درجلسه بعدی کمیسیون نیز بندی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که بر اساس آن بندی که تمدید کارت بازرگانی را منوط به ارایه مفاصا حساب مالیاتی کرده به نفع تولیدکنندگان تغییر کند .

                      نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین قرار شد ‌گزارش تجمیعی دیوان محاسبات و مرکزپژوهش ها درباره رانت ۶۵۰ میلیون یورویی در اختیار نمایندگان قرار گیرد تا روز یکشنبه هفته آینده در کمیسیون نهایی شده و به رییس مجلس ارایه و با تشخیص هیات رییسه یا در صحن قرائت شود یا به قوه قضاییه ارجاع شود.
                      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                      نظر

                      • Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

                        #30266
                        پاسخ : اخبار

                        انتقاد نماینده ولی فقیه در سپاه از خبرگزاری فارس



                        پس از سردار فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم به رسانه های وابسته به سپاه درباره تخریب دولت هشدار داد.

                        به گزارش امید،رییس ستاد کل نیروهای مسلح در سخنانی با انتقاد از رسانه های منتقد دولت حتی رسانه های وابسته به برخی نهادهای نظامی که به گفته او در خط تخریب دولت و جو سازی و تشویش اذهان عمومی قدم بر می دارند، هشدار داده بود در صورت عدم اصلاح رویه این رسانه ها ، با آنها برخورد می شود.هشدارهایی که جدی نگرفته نشد و این رسانه ها خوشحالی خود از به نتیجه نرسیدن مذاکرات وین 4 نشان دادند.


                        چه آنکه حتی وزیر اطلاعات در بزرگداشت سالروز رحلت جانگداز امام راحل(ره) در شهرستان دماوند از تذکر مستقیم و شدید الحن مقام معظم رهبری به برخی رسانه ها خبر داد.
                        حال نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان این‌که رئیس‌جمهور از نقد منصفانه حمایت کرده است، گفته با این وجود برخی اخبار توسط خبرگزاری‌ها و رسانه‌های وابسته به سپاه بیان می‌شود که دقت لازم را ندارند.به نظر می رسد این سخنان که پس از اظهارات محمود علوی وزیر اطلاعات بیان شده، رمز گشایی از هشدار صریح سرلشکر فیروزآبادی باشد که شاید این رسانه ها روش خود را در قبال دولت یازدهم اصلاح کنند.


                        نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان این‌که رییس‌جمهور از نقد منصفانه حمایت کرده است، گفت: با این وجود برخی اخبار توسط خبرگزاری‌ها و رسانه‌های وابسته به سپاه بیان می‌شود که دقت لازم را ندارد.

                        به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین علی سعیدی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به این‌که هیچ کس مخالف نقد نیست و اصولا نقد برای آسیب‌شناسی و اصلاح است، اظهار کرد: آنچه سرلشکر فیروزآبادی مطرح کرد، درباره این بود که چرا برخی رسانه‌هایی که منتسب به نیروهای مسلح هستند، در انتقال خبر خود دقت لازم را ندارند.

                        نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران افزود: به هر حال برخی رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها منتسب به سپاه هستند و انتظار می‌رود که خبرگزاری فارس و دیگر خبرگزاری‌ها در بیان خبر جامعیت داشته باشند، زیرا گاهی برخی اخبار بدون دقت و ملاحظه روی آنتن می‌رود.

                        سعیدی همچنین با اشاره به این‌که سرلشکری فیروزآبادی مطرح کرد که باید اخبار با دقت بیان شود، افزود: در خبررسانی سرعت بسیار مهم است، اما نباید در لابه‌لای سرعت زیاد غفلتی انجام شود زیرا این امر زیبنده نیروهای مسلح نیست و نباید با این اعمال هزینه‌های بی‌خودی ایجاد کرد. در واقع باید به گونه‌ای عمل کرد که دولت احساس کند که رسانه‌ها دلسوز هستند.
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #30267
                          پاسخ : اخبار

                          آیت الله جنتی:
                          برخی ها از دین به نفع خودشان تفسیر می کنند که این اشتباه است وکسی باید در راه ها هدایتگر باشد و این موضوع به ولایت فقیه بازمی گردد .
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه برخی افراد که امام (ره) را قبول داشتند در دام فتنه افتادند؛ گفت : نگرانم برو بچه هایی که دروغ نمی گفتند و امام (ره) را قبول داشتند در دام فتنه افتادند و علت اصلی آن نداشتن بصیرت بود.

                          به گزارش «انتخاب»، آیت الله احمد جنتی عصر سه شنبه در نشست زنان اصولگرا وپاسداشت فرهنگ مهدوی که درمجتمع 13 آبان برگزار شد ؛ اظهارداشت : باید این پرسش را مطرح کرد که چرا فتنه پیدا شد واین فتنه درصورتی بروز کردکه راه توسط امام (ره) مشخص شده بود.

                          وی ادامه داد: بعد از امام (ره) یک عده ادعا می کردند که امام (ره) ورهبری را قبول دارند اما فتنه و بلوا به پا کردند.

                          امام جمعه موقت تهران یادآور شد: خوب البته مساله براندازی نیز از بیرون نظام طراحی شده بود که تکلیف کارگردانان این موضوع نیز معلوم است.

                          به نوشته ی ایرنا، جنتی تاکید کرد: نگرانی ام به خاطر برو بچه هایی است که امام (ره) را قبول داشتند و در دام اینها افتاده اند و علت اصلی همان بی بصیرتی بود.

                          وی به سکوت برخی از مسوولان نیز اشاره کرد وگفت: متاسفانه برخی با سکوتشان این کار و این حرکات را امضا کردند و این افراد مجرم هستند .

                          دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: اگر خداوند بخواهد از فتنه گران انتقام بگیرد از این افراد هم انتقام خواهد گرفت که چرا سکوت کردند.

                          جنتی عملکرد مردم در قبال فتنه ها را مناسب دانست وگفت: این مردم درشعارهای ابتدای انقلاب می گفتند که «سکوت هرمسلمان خیانت است به قرآن» واین موضوع واقعیت دارد چرا که سکوت بعضی وقت ها خیانت است.

                          وی اضافه کرد: از سکوت، برخی ها سوء استفاده می کنند و داشتن بصیرت بهترین راه مقابله در دو راهی هاست.

                          امام جمعه موقت تهران تبعیت از ولایت فقیه و گوش به فرمان بودن ولی فقیه را حائز اهمیت دانست وگفت : برخی ها از دین به نفع خودشان تفسیر می کنند که این اشتباه است وکسی باید در راه ها هدایتگر باشد و این موضوع به ولایت فقیه بازمی گردد .

                          جنتی خاطر نشان کرد: اگر کشورهایی مانند مصر و لیبی دچار بیداری اسلامی شده و حالا به گیجی می روند به خاطر همان نداشتن امام (ه) و رهبری است .

                          وی افزود: آنها امام (ه) و رهبری مانند ما ندارند و این برایشان خلائی محسوب می شود که در حال تار و مار هستند.

                          امام جمعه موقت تهران اظهارداشت: درکشور ما نعمت رهبری و ولایت فقیه را داریم و ایشان چاه و راه را نشان می دهند.

                          جنتی خطاب به بانوان اصولگرا اظهارداشت: شما وظیفه دارید راه را بشناسانید و باید غریق را هم از غرق شدن نجات داد.

                          وی افزود: امروز جوان هایی هستند که دل پاک دارند وبه دنبال حق می گردند که باید هدایتشان کرد.

                          دبیر شورای نگهبان یادآور شد: ماهواره ها، سایت ها، جراید و رسانه های گمراه کننده برخی جوانان را به گمراهی می برند که باید نجاتشان دهیم.

                          جنتی تصریح کرد: با منطق و هدایتگری راه را به دیگران نشان دهید و نگویید کاری ندارم چرا که منطق مهدوی، جهاد، امر به معروف نهی از منکر مبارزه با فساد ، دشمن شناسی و مبارزه با دشمن است.

                          وی اضافه کرد: فرهنگ اسلامی می خواهد هر مسلمانی خودش مجتهد باشد و این فرهنگ را باید گسترش دهیم و بتوانیم جوان ها را از گمراهی هدایت کنیم.

                          دبیر شورای نگهبان در ادامه تاکید کرد: تا یکی دو سال آینده مسائل مختلفی پیش می آید که نیازمند بصیرت هستیم تا دچار مشکلی نشویم .

                          جنتی همچنین خطاب به بانوان اصولگرا وجمع اصولگرا گفت: شما همچون دانه های تسبیحی هستید که در فضای ولایت به هم وصل می باشید و نباید مسائل گوناگون باعث جدایی تان شود.

                          وی تصریح کرد : شما باید وحدت را حفظ کنید ونیروهای ولایی همه جا حرف اول را می زنند و باید در کنار یکدیگر باشند.

                          دبیر شورای نگهبان عملکرد نیروهای ولایت مدار را ستودنی دانست وگفت: این افراد در مقابل همه توطئه های آشکار وغیرآشکار داخل وخارج ایستاده اند وپافشاری می کنند وانقلاب اسلامی روی دوش این افراد نهاده شده است.

                          جنتی از تشکیل جلسه بانوان اصولگرا قدردانی کرد وگفت: این جماعت ها تاثیرگذار هستند و احساس همبستگی را بیشتر می کنند.

                          وی گفت: باید جلسات خودرا برگزار واحساس یاس نکنید ودرکنار یکدیگر وحدت و همگرایی را حفظ نمایید.

                          امام جمعه موقت تهران همچنین درباره فرهنگ مهدوی گفت: این فرهنگ روشن ، بدون ابهام و دارای راه مستقیم می باشد وبا مبارزه با فساد ، ظلم ، ستم و مقابله با استکبار می پردازد.

                          جنتی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر داشتن وحدت کلمه، راستگویی و پرهیز از نفاق از دیگر محورهای فرهنگ مهدوی است.

                          وی با انتقاد از دروغگویی و نفاق گفت: اگر خدا، پیغمبر، ولایت و انقلاب را قبول داریم باید با صداقت بگوییم؛ افرادی هستند که منافقند و بیشتر حرف زده و در زمان عمل کنار می کشند.

                          امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب دائما هشدار می دهند و رهنمود می فرمایند اما برخی گوش نمی دهند.

                          جنتی یادآور شد: نگرانی من از بعضی مسوولان است ومردم عمدتا ولایی هستند وفقط فراخوان می خواهند چرا که در ایامی همچون 22 بهمن و 9 دی خود را نشان داده اند.

                          وی اضافه کرد: مردم همان هایی هستند که در فراخوان ها خود را ثابت کرده اند و عده ای نامردم هستند که اقلیت محسوب می شوند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #30268
                            پاسخ : اخبار

                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                            شماری از تروریست‌های مسلح عضو داعش بخش‌هایی از استان کرکوک در شمال عراق را نیز به تصرف خود در آوردند.


                            شبکه العالم گزارش داد، یک منبع آگاه در پلیس استان کرکوک، از اشغال مناطقی از شهرستان حویجه و پنج ناحیه دیگر استان کرکوک به دست تروریست‌های داعش خبر داد.

                            در همین حال، تروریست‌های عضو داعش، یک معبر مرزی میان عراق و سوریه را که استان نینوا را به استان حسکه سوریه متصل می‌سازد، تحت تصرف خود در آوردند.

                            این معبر که «یعربیه» نام دارد، یک روز پس از اشغال استان نینوای عراق توسط عناصر داعش، به تصرف آنان در آمد.

                            به گزارش حدث نیوز، منابع کرد اعلام کردند که نیروهای مردمی در پی پیشروی یک گروه از عناصر داعش به سوی معبر مرزی یعربیه، این منطقه را ترک کرده‌اند و تروریست‌ها بدون درگیری این منطقه را تصرف کرده‌اند.

                            منابع محلی در کرکوک عراق به بی.بی.سی گفته‌اند که درگیری‌ها در شهر راشد در استان کرکوک بین نیروهای داعش و ارتش عراق جریان دارد.

                            خبرگزاری فرانسه هم به نقل از یکی از افراد پلیس عراق گزارش داد که نیروهای داعش چهار منطقه حویجه، زاب، ریاض و عباسی را در غرب کرکوک تصرف کرده‌اند اما هنوز مقام های دولت عراق واکنشی در این باره نداشته‌اند.

                            بر اساس گزارش‌ها، در جریان درگیری‌ها، نیروهای پیشمرگ کرد توانسته‌اند کنترل سد موصل را از دست داعش خارج کنند. ساعاتی پیش از گسترش درگیری به کرکوک، اعلام شده بود که گروه داعش، کنترل کامل موصل، دومین شهر بزرگ عراق و مرکز استان نینوا در شمال این کشور را به دست گرفته است.

                            بر اساس گزارش‌ها در استان صلاح‌الدین در جنوب کرکوک نیز ممنوعیت تردد اعلام شده است.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #30269
                              پاسخ : اخبار

                              وکیل مدافع مه‌آفرید امیرخسروی خواستار پخش فیلم اعدام موکلش از تلویزیون شد

                              غلامعلی ریاحی، وکیل مدافع مه‌آفرید امیر خسروی که روز سوم خرداد در رابطه با پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی اعدام شد، از عزت‌الله ضرغامی، رئیس سازمان صدا و سیمای ایران خواست تا برای تنویر افکار عمومی فیلم اعدام موکلش را پخش کند.

                              آقای ریاحی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا از عملکرد صداوسیما در انعکاس اخبار مربوط به گروه امیرمنصور آریا و مه‌آفرید امیر خسروی از ابتدای محاکمه تا اجرای حکم انتقاد کرد. آقای ریاحی از رئیس سازمان صدا وسیما خواسته تا به او فرصت دهد تا در «رسانه ملی» حاضر شود و اطلاعات صحیح در اختیار مردم قرار دهد.

                              به گزارش ایسنا حکم اعدام مه‌آفرید امیرخسروی، از متهمان اصلی پرونده اختلاس سه هزار میلارد تومانی، بدون اطلاع به وکیل و خانواده‌اش و در سکوت خبری اجرا شده است.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #30270
                                پاسخ : اخبار

                                مراسم بزرگداشت دکتر شریعتی لغو شد!

                                مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت دکتر علی شریعتی لغو شد.خانواده دکتر شریعتی با صدور اطلاعیه‌ای تاکید کرده اند با برگزاری این مراسم مخالفت شده‌است.

                                برگزاری مراسم سالگرد شهادت این روشنفکر برجسته جهان اسلام٬ همواره با حساسیتهایی روبرو بوده است. علیرغم اینکه آموزه‌های شریعتی در پیروزی انقلاب تأثیر غیرقابل انکاری داشت؛ اما پس از پیروزی انقلاب و تثبیت حکومت ولایت فقیه٬ به دلیل تفاوت آشکار اندیشه‌های او با قرائت روحانیون حاکم از اسلام٬ به سرعت با اندیشه های وی مرزبندی شد. در طول دهه شصت بسیاری از شاگردان او به زندان افتادند و برگزاری مراسمهای بزرگداشت او نیز ممنوع شد. علیرغم اینکه پس از روی کار آمدن دولت اصلاح طلب محمد خاتمی چندسالی مراسمهای بزرگداشت شریعتی با حضور وسیع دانشجویان و طرفداران او در تهران و شهرستانها برگزار می‌شد؛ اما به مرور با بسته شدن فضای سیاسی کشور٬ این مراسمها نیز تعطیل شد. پیشتر انتظار می‌رفت که با روی کار آمدن دولت جدید این ممنوعیت برطرف شود ؛اما بنا به گفته مسئولین جدید حسینیه ارشاد٬ امسال نیز همانند سالهای گذشته با برگزاری این مراسم مخالفت شده‌است. هنوز به روشنی مشخص نیست که چه نهادی مخالف برگزاری این مراسم بوده‌است. خانواده شریعتی در اطلاعیه‌ای لغو مراسم را اطلاع داده‌است.

                                متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

                                امروز مسئولین جدید حسینیه ارشاد اطلاع دادند که با درخواست بنیاد و خانواده شریعتی مبنی بر برگزاری مراسم ٣٧مین یادروز شهادت دکتر علی شریعتی در این مکان مخالفت شده است. لذا بدینوسیله اعلام می شود که امسال نیز همچون سالیان گذشته امکان برگزاری رسمی مراسم یادبود آن معلم فراهم نیست. از مسئولان انتظامی و امنیتی “نظام” از بابت یادآوری این حقیقت که شریعتی همچنان معلم “نهضت” است، سپاسگذاریم!
                                خانواده شریعتی، تهران، ١٩ خرداد ٩٣
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X