اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #3031
    نیویورک تایمز: «جدایی نادر» بخت اول اسکار

    روزنامه نيويورك تايمز در گزارشي از فيلمهاي حاضر در بخش غيرانگليسي جوايز اسكار نوشت: فيلم ايراني «جدايي نادر از سيمين» جايزه اسكار 2012 را كسب خواهد كرد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

      #3032
      دفتر دادستانی فدرال آلمان:
      سندی مبنی بر دخالت ایران در توطئه علیه پایگاههای آمریکا وجود ندارد

      خبرگزاری فارس: دفتر دادستانی فدرال آلمان با انتشار بیانیهای اظهارات روز گذشته دادستان کل این کشور را رد کرد و تأکید کرد که هیچ شواهدی مبنی بر دخالت ایران در توطئه علیه پایگاههای آمریکا در خاک آلمان وجود ندارد.

      به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، دفتر دادستانی فدرال آلمان با انتشار بیانیهای تأکید کرد: تحقیقات انجام شده هیچ شواهدی که از ادعای دست داشتن ایران در توطئه ای برای هدف قرار دادن پایگاههای هوای آمریکا در خاک آلمان در صورت حمله به این کشور حمایت کند، بدست نداده است.

      "هارلد رانگه" دادستان کل آلمان روز گذشته در دادگاه "کارلسروهه" در جمع خبرنگاران مدعی شد: دادستانان آلمانی تحقیقاتی را در خصوص اتهاماتی درباره توطئه ایران برای حمله به پایگاههای آمریکا در خاک آلمان آغاز کردهاند.

      سخنگوی دفتر دادستانی فدرال آلمان در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: این اظهارات تنها درباره تحقیقات اولیهای است که درباره مشکوک بودن به یک سری فعالیتهای جاسوسی به منظور خرابکاری آغاز شده است.

      چندی پیش نیز آمریکا اتهام بی پایه و اساس توطئه ایران برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن را مطرح کرد که حتی برخی مقامات دولتی در آمریکا و برخی رسانههای این کشور نیز اذعان داشتند که اتهامی بی اساس است و دلیلی برای چنین توطئهای وجود ندارد.

      ادعاهای دادستان کل آلمان روز گذشته در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره گزارش اخیر روزنامه "بیلد" آلمان مطرح شده بود. روزنامه "بیلد" آلمان اخیرا گزارشی را منتشر کرده است در خصوص دستگیری یک تاجر آلمانی به اتهام جاسوسی که بنا به ادعای این روزنامه گفته میشود این فرد به طور محرمانه با دیپلماتهای ایرانی در برلین دیدار داشته است.

      این روزنامه آلمانی همچنین مدعی شده است: عوامل ایران در حال آماده شدن برای حمله به پایگاههای هوایی آمریکا در آلمان در صورت حمله آمریکا به ایران هستند.

      کشورهای غربی و بویژه آمریکا مدتی است که جنگ روانی جدیدی را علیه ایران به راه انداختهاند و تمام تلاش خود را به کار بستهاند تا با مطرح کردن اتهامات بی پایه و اساسی که هر از چندگاهی مطرح میکنند، اذهان عمومی را علیه ایران برانگیزند و به این وسیله فشار بر دولت ایران را افزایش دهند تا بلکه پیگیری برنامه هستهای خود را متوقف کند.

      غرب مدعی است که برنامه هستهای ایران برای دستیابی به تسلیحات هستهای دنبال میشود؛ اتهامی که ایران در عمل نیز ثابت کرده که ادعایی بیش نیست.

      این در شرایطی است که جمهوری اسلامی همواره با آژانس بینالمللی انرژی اتمی همکاری کامل و همهجانبهای داشته و آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز در گزارشهای خود درباره برنامه هستهای ایران بر عدم انحراف این برنامه و تطابق کامل آن با توافقات بینالمللی تأکید کرده است.
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

      نظر

      • arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

        #3033
        موضع گیری رهبر مخالفان سوریه در خصوص ایران
        خاورمیانه - مهر نوشت:

        برهان غلیون رهبر مخالفان سوریه موسوم به شورای ملی این کشور اعلام کرد که در صورت به دست گرفتن حکومت آتی سوریه روابط این کشور را با ایران، حماس و حزب الله قطع خواهد کرد.
        به گزارش خبرگزاری مهر، برهان غلیون در گفتگو با روزنامه "وال استریت ژورنال" چاپ آمریکا اعلام کرد: هر حکومتی که پس از سقوط بشار اسد در سوریه تشکیل شود روابط نظامی خود را با ایران، حزب الله و حماس قطع خواهد کرد.

        وی در ادامه گفت که این اقدام در راستای بازگشت به ائتلاف با گروه های بزرگ عربی در منطقه صورت خواهد گرفت.

        غلیون همچنین از جامعه جهانی خواست که برای تحت فشار قرار دادن هر چه بیشتر نظام فعلی سوریه اقدامات قاطعانه تری همچون ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه اتخاذ کند.
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

        نظر

        • fm2006
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 825

          #3034
          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          حمایت نمازگزاران تهرانی از اقدام دانشجویان!
          امروز پس از اقامه نمازجمعه تهران، جمعی از نمازگزاران و مردم متدین تهران در اعتراض به سیاست های خصمانه رژیم سلطنتی انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران راهپیمایی کردند.

          در این راهپیمایی که از مقابل درب اصلی دانشگاه تهران تا میدان انقلاب برگزار شد، راهپیمایان حمایت خود را از اقدام دانشجویان در تصرف سفارت رژیم سلطنتی انگلیس اعلام کرده و همچنین به نصب نمادی در میدان انقلاب تهران که از آن با عنوان ستاره داود نماد صهیونیسم یاد شده، اعتراض کردند.

          معترضین در این راهپیمایی شعارهایی از جمله "نماد صهیونیستی تخریب باید گردد، میدان انقلابی تطهیر باید گردد"، "حزبالله بیدار است، از صهیونیسم بیزار است"، "ابراز خشم امت، علیه انحراف است؛ مطالبه مردم، اصلاح این نماد است"، "الله اکبر" و "مرگ بر اسراییل" و "مرگ بر انگلیس" سر میدادند.
          http://www.afkarnews.ir/vdcb9ab0.rhb0zpiuur.html
          خب لحظاتی قبل کلیه دیپلمات های سفارت ایران در بریتانیا خاک انگلیس رو با افتخار تمام ترک کردند .
          نکته حائژ اهمیت حمایت همه جانبه کلیه دیپلمات های دنیا با حضور در سفارت انگلیس در تهران و سپس ترک خاک ایران یک هفته جلوتر از موعد و در مقابل خروج غریبانه دیپلمات های ایران از خاک بریتانیا با چاشنی اعتراضات ایرانیان مقیم لندن و حفاظت پلیس و بدون بدرقه از خاک انگلستانه .
          و بار دیگر به جهان ثابت کردیم که : ...................................... !
          فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

          نظر

          • کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

            #3035
            در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            حمایت نمازگزاران تهرانی از اقدام دانشجویان!
            امروز پس از اقامه نمازجمعه تهران، جمعی از نمازگزاران و مردم متدین تهران در اعتراض به سیاست های خصمانه رژیم سلطنتی انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران راهپیمایی کردند.

            در این راهپیمایی که از مقابل درب اصلی دانشگاه تهران تا میدان انقلاب برگزار شد، راهپیمایان حمایت خود را از اقدام دانشجویان در تصرف سفارت رژیم سلطنتی انگلیس اعلام کرده و همچنین به نصب نمادی در میدان انقلاب تهران که از آن با عنوان ستاره داود نماد صهیونیسم یاد شده، اعتراض کردند.

            معترضین در این راهپیمایی شعارهایی از جمله "نماد صهیونیستی تخریب باید گردد، میدان انقلابی تطهیر باید گردد"، "حزبالله بیدار است، از صهیونیسم بیزار است"، "ابراز خشم امت، علیه انحراف است؛ مطالبه مردم، اصلاح این نماد است"، "الله اکبر" و "مرگ بر اسراییل" و "مرگ بر انگلیس" سر میدادند.
            http://www.afkarnews.ir/vdcb9ab0.rhb0zpiuur.html
            وای خدای من اینها دیوانه اند! قرص اکس زده اند ؟ علف زده اند این مومنان نمی دانم؟! #-o
            از هر خط و خطوطی شکل مورد علاقه خود را در می آورند..از سایه خود هم می ترسند مبادا به شکل ستاره ای در بیاید!!! پدر جان ، مادر جان اگر اینهمه خلاقیت داشتی توانستی از میان این خطوط ستاره 6 پر را بکشی بیرون فقط نمیدانم چرا حتی یک ستاره 6 پر کامل هم از این اشکال در نمی آید و هر ضلع را که نگاه کنی یک یا 2 پر توخالی است! چطور به آن گل 5 پر توجه نمی کنی؟! من می گویم آن گل 5 پر یعنی 5 تن آل عبا !!! حالا اسرائیل برود خودش را آتیش بزند که وسط ستاره اش! 5تن آل عبا گل کرده!!!
            #:-S
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

            نظر

            • مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

              #3036
              چگونگي پيشبيني زلزله توسط حيوانات
              طی سالها مطالعه دانشمندان مکانیزمی را تشریح کردند که طی آن سنگهای تحت فشار در پوسته زمین ذرات بارداری را آزاد میکنند که با آبهای زیرزمینی واکنش نشان میدهند. جاندارانی که در نزدیکی آبهای زیرزمینی زندگی میکنند نسبت به کوچکترین تغییرات این آبها بسیار حساس هستند و از این رو میتوانند این تغییرات را چندین روز پیش از لغزیدن سنگها بر روی یکدیگر احساس کنند.
              بسیاری از جانداران میتوانند تغییرات شیمیایی که در آبهای زیرزمینی رخ میدهند را احساس كرده و آغاز یک زمین لرزه را پیشبینی کنند.

              به گزارش مهر دانشمندان بر این باورند چنین توانایی در میان حیوانات منجر به بروز رفتارهای عجیب و غریب آنها پیش از وقوع زمین لرزه است. محققان در سال 2009 پس از اینکه مشاهده کردند گروهی از وزغها چند روز پیش از وقوع زمین لرزه ای در لاکوئیلا ایتالیا برکه زیستگاه خود را ترک گفتند، مطالعه بر روی این تغییرات شیمیایی را آغاز کرده و پیشنهاد دادند این رفتار جانداران می تواند با پیش بینی زمین لرزه در ارتباط باشد.

              طی سالها مطالعه دانشمندان مکانیزمی را تشریح کردند که طی آن سنگهای تحت فشار در پوسته زمین ذرات بارداری را آزاد میکنند که با آبهای زیرزمینی واکنش نشان میدهند. جاندارانی که در نزدیکی آبهای زیرزمینی زندگی میکنند نسبت به کوچکترین تغییرات این آبها بسیار حساس هستند و از این رو میتوانند این تغییرات را چندین روز پیش از لغزیدن سنگها بر روی یکدیگر احساس کنند.

              محققان دانشگاه اوپن امیدوارند فرضیه آنها بتواند الهام بخش بیولوژیستها و زمین شناسان شود تا آنها با همکاری یکدیگر راهکاری را برای استفاده از این جانداران در شناسایی علائم زمین لرزه بیابند.

              وزغهای لاکوئیلا اولین نمونههای حیوانی نیستند که پیش از وقوع یک رویداد بزرگ لرزهای از خود رفتارهای عجیب و غریب نمایش میدهند. گزارشهای متعددی وجود دارند که این رفتارها را در میان دیگر خزندگان، دوزیستان، و ماهیها تایید میکند. با این همه جاندارانی مانند مورچهها پیش از وقوع زمین لرزه تغییری را در رفتار خود به وجود نمی آورند. اما مارها، مشابه رویداد زمین لرزه سال 1975 در چین که یک ماه پیش از آغاز زمین لرزه لانه های خود را ترک گفتند، نیز از توانایی پیش بینی زمین لرزه برخوردارند.

              محققان در رویداد وزغهای لاکوئیلا دریافتند زمانی که سنگها تحت فشار بالا، برای مثال فشار ناشی از حرکات تکتونیکی قدرتمند، قرار میگیرند ذرات بارداری را از خود آزاد میکنند که این ذرات در میان سنگهای اطراف خود جریان یافته و پس از رسیدن به سطح زمین با هوا واکنش نشان داده و مولکولهای آن را به یون تبدیل میکند.

              بر اساس گزارش بی بی سی، این یون ها در انسانها منجر به بروز سردرد و تهوع شده و در حیوانات میزان هورمون استرس را در خون افزایش میدهد. این ذرات همچنین با آب واکنش نشان داده و پراکسید هیدروژن تولید میکنند. این واکنشهای زنجیره ای میتوانند بر روی مواد ارگانیک موجود در آب برکه تاثیر گذاشته و آنها را به موادی مضر تبدیل کنند که برای جانداران آبزی مضر هستند. محققان بر این باورند این مکانیزم پیچیده زوایای پنهان بسیار زیادی دارند و از این رو نیازمند آزمایشها و مطالعات پیچیده ای است.
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #3037
                گرین کارت آقاتهرانی تکلیف شرعی بود"!!

                حجت الاسلام سيد ابوالحسن نواب، رئيس دانشگاه اديان و مذاهب اخیرا در دیدار با اعضاي تحريريه روزنامه فرهنگ آشتي، ضمن رد برخی اتهامات مطرح شده پیرامون خود، سخنانی را درباره گرین کارت حجت الاسلام آقا تهرانی مطرح کرده است.

                رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این دیدار با اشاره به گرين كارت دکتر آقاتهراني اظهار داشت: آقا تهراني گرين كارت خود را بعنوان يك تكليف شرعي گرفته است چون ايشان مبلغ بود شرعا مكلف بوده براي تبليغات اسلامي در آنجا حضور داشته باشد.

                وی همچنین پیرامون جنجال بر سر اقامت دوگانه حجت الاسلام آقا تهرانی ابراز داشت: بنده حدود ۴۰ سال است از دوران طلبگي ايشان را ميشناسم و اتهاماتي مانند تبعه آمريكا بودن، حرفهاي بي ربطي است كه به ايشان نسبت مي دهند.

                معاون سياسي جامعه روحانيت در ادامه افزود: بداخلاقي عليه هر كسي بد است و اين مسائل ضريب امنيت اجتماعي جامعه را پايين ميآورد و افراد با اين چيزها ضربهاي نميخورند.

                رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین گفت: در تاريخ هم شاهد اين قبيل بد اخلاقي ها بوده ايم مانند آيتالله سيد ابوالقاسم كاشاني كه ما به عنوان يكي از رهبران نهضت نفت و از سرداران رشيد عزت و استقلال امروز ايران از او نام مي بريم، پسر مرحوم آيت الله العظمي سيد مصطفي كاشاني كه پدرش رهبر استقلال عراق بود و فرزندش رهبر عزت و استقلال نفت ايران ( امّا عده ای برای اهانت و تخریب وی) در تهران به چشم يك موجودي عينك زدند و اسم ايشان را زير آن نوشتند.

                حجت الاسلام نواب در ادامه ضمن رد برخی اتهامات به دولت گفت: برآيند كلي دولت احمدينژاد ضد روحانيت نيست من منكر اين جرياني كه در دولت حاضر وجود دارد، نيستم اما در دولت شش ساله احمدي نژاد روحانيت در تهران و شهرستانها احساس تنفس كرد.

                وي افزود : البته بعضي از سران و نخبگان روحاني با دولت مشكلاتي دارند بخاطر همين به دولت اعتراض دارند و اعتراضشان هم به حق و درست است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #3038
                  رهبر مخالفان سوریه:
                  روابط خود را با ایران و حزب الله قطع خواهیم کرد
                  برهان غلیون رهبر مخالفان سوریه موسوم به شورای ملی این کشور اعلام کرد که در صورت به دست گرفتن حکومت آتی سوریه روابط این کشور را با ایران، حماس و حزب الله قطع خواهد کرد.
                  به گزارش خبرگزاری مهر، برهان غلیون در گفتگو با روزنامه "وال استریت ژورنال" چاپ آمریکا اعلام کرد: هر حکومتی که پس از سقوط بشار اسد در سوریه تشکیل شود روابط نظامی خود را با ایران، حزب الله و حماس قطع خواهد کرد.
                  وی در ادامه گفت که این اقدام در راستای بازگشت به ائتلاف با گروه های بزرگ عربی در منطقه صورت خواهد گرفت.
                  غلیون همچنین از جامعه جهانی خواست که برای تحت فشار قرار دادن هر چه بیشتر نظام فعلی سوریه اقدامات قاطعانه تری همچون ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه اتخاذ کند.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #3039
                    جزئیات تحریمهای جدید اتحادیه اروپا علیه ایران اعلام شد

                    اتحادیه اروپا که روز گذشته در اقدامی خصمانه علیه ایران، بیش از ۱۸۰ شخصیت حقیقی و حقوقی ایران را مورد تحریم قرار داد، امروز جمعه جزئیات مربوط به این تحریمها را منتشر کرد.
                    آفتاب: اتحادیه اروپا که روز گذشته در اقدامی خصمانه علیه ایران، بیش از ۱۸۰ شخصیت حقیقی و حقوقی ایران را مورد تحریم قرار داد، امروز جمعه جزئیات مربوط به این تحریمها را منتشر کرد.

                    فارس به نقل از خبرگزاری آلمان نوشت: اتحادیه اروپا امروز جمعه فهرست اسامی ۱۸۰ شخصیت حقیقی و حقوقی ایرانی را که تحت تحریمهای جدید غرب علیه برنامه هستهای ایران قرار گرفتهاند، منتشر کرد. این فهرست شامل وزرا، محققان و پژوهشکران، مسئولین بانکها و صنعت کشتیرانی و همچنین مقامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران میشود.

                    وزرای خارجه اتحادیه اروپا روز گذشته در نشست خود در بروکسل با اعلام بسته جدید تحریمها علیه ایران، تحریمهای جدیدی را علیه ۱۸۰ شخصیت حقیقی و حقوقی ایرانی اعلام کردند، اما اسامی آنها و جزئیات مربوط به این تحریمها تا امروز منتشر نشد. علاوه بر این، در بیانیه ای که امروز منتشر شده است نیز نیامده که این تحریمها از جه زمانی اجرایی میشود.

                    خبرگزاری آلمان در گزارشی جزئیات مربوط به این تحریمها را منتشر کرده است که در ذیل آمده است: بنا بر این گزارش، تحریمهای جدید اعمال شده توسط اتحادیه اروپا در نشست روز گذشته وزرای خارجه این اتحادیه در بروکسل شامل ممنوعیت سفر و مسدود کردن داراییهای ۲۲ نفر از مقامات ایرانی به دلیل مشارکت در فعالیتهای هستهای و یا فعالیتهای موشکی بالستیک میشود که نام "کامران دانشجو" وزیر علوم و همچنین ۱۱ نفر از رؤسای بانکهای ایران جزء آنها است.

                    خبرگزاری آلمان در ادامه گزارش خود نوشت: ۲۶ شخصیت حقوقی نیز به دلایل مشابه تحت تحریمهای اقتصادی قرار گرفته اند و همچنین یک شرکت تجاری به طور خاص توسط اتحادیه اروپا به فراهم کردن مهمات از ایران برای یک کشور سومی از طریق نیجریه متهم شده است.

                    بنا بر این گزارش، علاوه براین اتهاماتی در زمینه قاچاق اسلحه نیز علیه ۳ فرد حقیقی و یک شخصیت حقوقی که به خاطر روابط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نام آنها در فهرست سیاه آمده، مطرح شده است.

                    خبرگزاری آلمان در ادامه تأکید کرد: ۱۲۸ نفر باقی مانده از این شخصیتهای حقیقی و حقوقی مطرح شده در فهرست تحریمهای جدید اتحادیه اروپا علیه ایران با خطوط کشتیرانی دولتی جمهوری اسلامی ایران ارتباط دارند.

                    علت این تحریمها مخالفت ایران با خواستههای بینالمللی برای توقف برنامه هستهایش خوانده شده است.

                    یک دیپلمات اروپایی در این خصوص گفت: وزاری خارجه اتحادیه اروپا قصد دارند تا در خصوص اقدامات تنبیهی بیشتر بر ضد ایران نیز مطالعه کرده و صنایع حساس انرژی ایران را هدف قرار دهند.

                    اما در نشست روز گذشته کشورهای اتحادیه اروپا به دلیل اختلافات بیش از حد وزرای خارجه این کشورها، اتحادیه اروپا در اجماع برای تحریم بخش انرژی و نفت ایران با شکست مواجه شد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

                      #3040
                      «اتحادیه اروپا » ترکیه را «قال» گذاشت
                      در اجلاس روز پنجشنبه اتحادیه اروپا که در آن در مورد تحولات سوریه بحث شد، قرار بود ترکیه هم به عنوان کشوری غیر عضو دعوت شود ، اما نه تنها این گونه نشد ، بلکه به جای « داوود اغلو »این «نبیل العربی» بود که به این اجلاس دعوت شد ، موضوعی که با واکنش شدید وزیر خارجه ترکیه مواجه شد ، اما او چه می توانست بکند ؟
                      در اجلاس روز پنجشنبه اتحادیه اروپا که در آن در مورد تحولات سوریه بحث شد قرار بود که ترکیه هم به عنوان کشوری غیر عضو دعوت شود ، اما در عمل نه تنها این گونه نشد ، بلکه به جای «داوود اغلو» این«نبیل العربی» بود که به این اجلاس دعوت شد.

                      به گزارش «تابناک» ، همین مساله باعث شد که داوود اغلو واکنشی تند به این مساله نشان دهد و به انتقاد شدید از اتحادیه اروپا بپردازد .

                      بر اساس گزارش «تودی زمان» ، وی ضمن انتقاد از این تصمیم اتحادیه اروپا گفت که من در جلساتی که احتمالا این اتحادیه درباره سوریه تشکیل دهد شرکت نخواهم کرد ، چون من برنامه های زیادی دارم و سرم بسیار شلوغ است !

                      بدین ترتیب وزیر خارجه ترکیه می کوشد که دست پیش گرفته تا پس نیفتد، اما واقعیتی که از چشمان سیاستمداران ترک نیز پنهان نیست این است که اتحادیه اروپا در حال حاضر حتی شرکت ترکیه در یک جلسه نه چندان مهم اتحادیه اروپا را هم تحمل نمی کند چه برسد به اینکه این کشور را در اتحادیه اروپا به عنوان عضو بپذیرد.

                      با توجه به فعل و انفعالاتی که در هم اکنون در عرصه بین المللی وجود دارد ، ترکیه به عنوان کشوری در ساختار امنیتی اتحادیه است که تمایلی برای ایجاد هویت مشترکی در داخل اروپا با آن وجود ندارد .

                      ترکیه نیز با علم به این واقعیت کوشیده است که با مهم شمردن موقعیتش به لحاظ امنیتی و استراتژیک خود را به اتحادیه اروپا تحمیل کند ، اما تا کنون موفقیتی در این زمینه حاصل نکرده است . اتحادیه اروپا هم نمی خواهد همه راه در خاورمیانه به ترکیه ختم شود ، لذا حتی ممکن است در مساله سوریه در ماه های آینده مواضع متفاوتی با ترکیه در این زمینه اتخاذ کند .
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #3041
                        هشدار؛ فاجعه ایدز در زندان ها
                        وزارت بهداشت در چند سال گذشته بسیار اعلام کرده با عرضه سرنگ رایگان در زندان ها، شیوع ایدز را در ندامتگاه ها و میان معتادان تزریقی کنترل کرده است.

                        اما اکنون رییس سازمان زندانها هشدار می دهد که ایدز در زندان ها در آستانه بروز فاجعه است. غلامحسین اسماعیلی، در همایش روز جهانی ایدز گفت: با بررسی مقطعی که در 9 زندان مرکزی کشور انجام شده، 57 درصد از جمعیت ورودی به زندانها در بدو ورود سوء مصرف مواد مخدر دارند؛ حتی در یک زندان بین 75 درصد ورودیها تست اعتیاد مثبت بود.

                        به گفته او روند شیوع آلودگی به ویروس ایدز برپایه اطلاعات و گزارشهای پایگاههای دیدهوری وزارت بهداشت، یک و یک دهم درصد در سال88 بوده است: "درواقع آمار زندانیان مبتلا به ایدز از 3.8 درصد در سال 1380 به 1/1 درصد کاهش یافته است. این آمار از بین250 تا 400 نمونه خون گرفته شده است. آمار ایدز در زندانها درحالی نگران کنندهتر میشود که بدانیم 44.73 درصد از زندانیان به جرم حمل مواد مخدر و اعتیاد دستگیر شدهاند و 23.26 درصد آنها به دلیل سرقت اموال به زندان افتادهاند. نگرانی از افزایش مبتلایان به ایدز در زندانها با توجه به جمع آوری خردهفروشان و قاچاقچیان مواد مخدر افزایش مییابد."

                        رییس سازمان زندانها همچنین با توجه افزایش جمعیت زندانیان و ظرفیت محدود زندانها، به سیاستگذاران حوزه ایدز هشدار داد که "اگر متناسب با افزایش جمعیت کیفری، پزشکان و پیراپزشکان بیشتری در زندانها حضور نداشته باشند، شاهد وقوع یک فاجعه خواهیم بود."

                        این درحالی است که او گفته سازمان زندانها موفق به دریافت جایزه های بین المللی هم در زمینه کاهش آسیب در زندانها شده است.

                        پر کردن اوقات فراغت زندانیان
                        غیر از این، نکته قابل توجه اینجاست که اسماعیلی تاکید دارد باید در زندان ها، برای پیشگیری از ایدز روی اوقات فراغت زندانیان و مسایل اعتقادی فعالیت کرد: "یکی از اساسی ترین اقدامات پیشگیری و کاهش آسیب در زندان پرکردن هدفمند اوقات فراغت زندانیان و تلاش برای اعتلای اعتقادی آنان است و در این خصوص با اشاره به اقدامات انجام شده به صورت آماری و تصاویر در حوزه های قرآنی، کلاسهای آموزشی و فعالیتهای ورزشی و اشتغال و حرفه آموزی حاضرین گزارش داد."

                        پیش از این هشدارهایی درباره روابط جنسی نامشروع در زندان ها منتشر شده بود. روابطی که دو همجنس با یکدیگر دارند و این خود یک رفتار کاملا پرخطر جنسی برای شیوع ایدز محسوب می شود. درواقع این مورد، بخشی نهان از هشدارهایی است که وزارت بهداشت درباره شیوع جنسی ایدز در یکی دو سال گذشته به آن تاکید می کند.

                        کلینیک های مثلثی در زندان ها
                        اسماعیلی در این همایش همچنین گفت: "عملکرد کلینکهای مثلثی فعال در زندانها که بر سه محور ایدز، اعتیاد و بیماریهای آمیزشی تمرکز دارند. از سال 80 که این کلینکها راهاندازی شدهاند تاکنون 133 کلینیک مثلثی در زندانها راه افتاده است و گسترش این کلینیکها در زندانهای بالای 300 نفر نیز جزو اهداف سازمان زندانهاست و در مراکز کمتر از 300 نفر توسط بهداشت و درمان زندانها انجام می شود. همچنین در زمینه کنترل بیماریها همکاری خوبی وزارت بهداشت با سازمان زندانها دارد و در سطح بین المللی صندوق جهانی پروژه هایی در زمینه ایدز و سل در زندانهای کشور اجرا می کند."

                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

                          #3042
                          سوریه آخرین شریک باقی مانده روسیه
                          در ناوگان روسیه که در ساحل سوریه پهلو گرفته، نشان برخی از مهترین ناوهای این کشور را هم میتوان یافت. رزمناوهایی که مجهز به موشکهای هوا به هوا و رادارهای پیشرفته کشف و نابودی اهداف هوایی هستند، آمدنشان به سوریه بدون هدف نیست.
                          جدی شدن روند اعمال فشارهای بین المللی بر سوریه که از جانب اتحادیه عرب، اتحادیه اروپا، آمریکا و ترکیه صورت گرفته است، سبب شده که یک بازیگر کهنه کار تلاش کند تا جایگاه از دست رفته خویش را احیا کند. این بازیگر کهنه کار کسی نیست جز روسیه.

                          در روزهای گذشته شاهد آن بودیم که اتحادیه عرب طی نشستی تحریم های شدید و بی سابقه ای را علیه مراودات اقتصادی و تجاری دولت سوریه وضع کرد.

                          به موازات آن آمریکا و اتحادیه اروپا نیز طی هفته های گذشته کوشیده اند تا مقامات سوری و اقتصاد این کشور را در لیست تحریم های خود قرار دهند. ترکیه نیز تلاش کرده تا در کنار شرکای غربی خود از فشار آوردن بر سوریه عقب نیفتد.

                          در تازه ترین این اقدامات احمد داوود اغلو، وزیر خارجه این کشور در سخنان بی سابقه ای از احتمال حمله به سوریه سخن به میان آورد. داوود اوغلو با تکرار ادعای قتل عام غیرنظامیان در سوریه توسط ارتش این کشور اظهار داشت که ترکیه و اتحادیه عرب نمیتوانند مقابل این تحولات سکوت کنند. وی به طور ضمنی سوریه را به مداخله نظامی نظیر آنچه در عراق و لیبی اتفاق افتاد، تهدید کرد و گفت امیدوار است که این اتفاق در مورد سوریه تکرار نشود.

                          نگاهی به تحولات اخیر در منطقه خاورمیانه نشان می دهد که روسها باید در قبال سوریه موضع گیری جدی از خود نشان دهند. خاصه آنکه تحولات و ناآرامی های سوریه از جنس دیگر است، هرچند تا حدی برخاسته از فقدان آزادی های سیاسی و استبداد خاندان اسد است، و دخالت خارجی در آن محرز گردیده است.

                          طی سالهای گذشته عراق، افغانستان، لیبی از جمله متحدین روسها بودند که اینک به حیات خلوت غرب خصوصا آمریکا تبدیل شده اند. ( که البته در این مجال کوتاه فرصت نیست تا ساختار نظامی و سیاسی نزدیک به روسها در این کشورها تشریح گردد).

                          روسها در مورد ایران نیز تا حدی با طناب غربی ها به چاه تحریم ها در شورای امنیت رفتند. به این موارد پیوند های استراتژیک کشورهای استقلال یافته از شوروی را نیز باید اضافه کرد که اینک در برخی از آنها شاهد حضور پایگاه های نظامی غرب هستیم.

                          به تعبیر دیگر می توان گفت که تنها سوریه است که از شرکای سابق باقی مانده و به همین دلیل است که می بینیم اینک روسها در بحران سوریه جدی تر از هر کشور دیگری وارد عمل شده اند. آنگونه که روزنامه ایزوستیا روسیه روز دوشنبه خبر داده است ناوگان های روسی به سمت «بندر طرطوس» حرکت کرده اند و در این بندر مستقر شده اند.

                          انتخاب بندر طرطوس نیز می تواند پیام آشکاری را به غرب بدهد چرا که در دوران جنگ سرد این بندر در اختیار نیروهای شوروی بود. خاصه آنکه بازدید فرماندهان نیروی دریایی دو کشور روسیه و سوریه نیز در جریان این سفر ترتیب داده شد.

                          در همین زمینه ویکتور کراوچنکو، رئیس سابق نیروهای دریایی روسیه می گوید: "وجود نیروی نظامی غیر ناتو در منطقه مانع وقوع درگیریهای مسلحانه میشود. "

                          این ژنرال کارکشته نیروی دریایی روسیه (وعضو سابق ک.جی. ب) در ادامه تاکید میکند در دوره اتحاد جماهیر شوروی گروهی از کشتیهای عملیاتی در دریای مدیترانه وابسته به نیروهای دریایی اتحاد جماهیر شوروی برای مقابله با ناوگانهای دریایی کشورهای غربی به وجود آمد. در آن زمان پایگاه دریایی طرطوس واقع در سوریه برای تضمین این کشتیها و محافظت از آنها به وجود آمد.

                          بنابر گزارش های اعلام شده، در ناوگان روسیه که در ساحل سوریه پهلو گرفته، نشان برخی از مهترین ناوهای این کشور را هم میتوان یافت. رزمناوهایی که مجهز به موشکهای هوا به هوا و رادارهای پیشرفته کشف و نابودی اهداف هوایی هستند، آمدنشان به سوریه بدون هدف نیست.

                          در کنار این شاهد اعلام این خبر بوده ایم: «اعزام ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف ». این ناو که متشکل از 8 فروند جنگنده Su-33 و چندین جنگنده MiG-29K و دو فروند هلیکوپترKa-27 در ماه آینده به سوی سوریه حرکت می کند و این انتقال تسلیحاتی نمی تواند بی هدف باشد. به گفته فرماندهان روس، قرار است جنگندههای روسی که به همراه این کشتیها به بندر طرطوس فرستاده میشوند پروازهایی در دریای مدیترانه به دور از سواحل سوریه انجام دهند.

                          مخلص کلام اینکه این اقدامات می توانند پیام آشکار و در عین حال مهم را به غرب در خصوص دخالت در سوریه بدهد. پیامی که پیشتر توسط وزارت خارجه مسکو نیز بیان شده است: «از هرگونه دخالت خارجی در سوریه باید حذر کرد».
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                          نظر

                          • مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

                            #3043
                            تحویل سامانه موشکی ضد کشتی به سوریه روسیه سامانه موشکهای پیشرفته ضد کشتی به سوریه تحویل داد.
                            به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، شبکه الجزیره جمعه 2 دسامبر (11آذر) به نقل از خبرگزاری "اینترفکس" روسیه اعلام کرد: «روسیه سامانه موشک های پیشرفته ضد کشتی به سوریه تحویل داد.»
                            بنا بر این گزارش، منابع نظامی اعلام کردند: «روسیه به سوریه برای دفاع از سواحل خود، سامانه های موشکی پیشرفته ای تحویل داده است. این سامانه به 35 موشک مجهز است که سواحل سوریه را از هرگونه حمله احتمالی دریایی حفظ می کند.»
                            تحویل این سامانه پیشرفته موشکی ضد کشتی، در حالی صورت می گیرد که چند روز قبل آمریکا از اعزام ناو هواپیمابر هسته ای خود به سوی سواحل سوریه خبر داده بود.
                            با این حال روسیه پس از وتوی قطعنامه غرب علیه سوریه در سازمان ملل، اواخر آبان ماه گذشته در حمایت از دمشق ناوهای خود را به سوی آبهای منطقه ای سوریه گسیل کرده بود.
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #3044
                              دیپلمات های ایرانی لندن را ترک کردند
                              خبرگزاری فارس: سخنگوی دولت انگلیس اعلام کرد که تمام دیپلمات های ایرانی عصر جمعه انگلیس را ترک کردند.

                              به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، سخنگوی دولت انگلیس روز جمعه اعلام کرد که تمام دیپلمات های ایرانی امروز خاک انگلیس را ترک کردند.

                              وی افزود: بر اساس اعلام روز چهارشنبه وزیر امور خارجه [ویلیام هیگ] در پارلمان، تمام هیئت دیپلماتیک سفارت ایران، لندن را از فرودگاه هیثرو ترک کردند.

                              اقدام شتابزده دولت انگلیس در تعطیلی سفارت ایران در لندن، پس از آن صورت گرفت که چند روز پیش دانشجویان ایرانی در اعتراض به سیاست های انگلیس در قبال ایران، در برابر سفارت انگلیس در تهران تظاهرات کرده و وارد محوطه سفارت خانه شدند.
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

                                #3045
                                برزیل نرخ بهره بانکی را کاهش داد
                                خبرگزاری فارس: بانک مرکزی برزیل به دلیل نگرانی از تاثیرات منفی بحران مالی منطقه یورو بر رشد اقتصادی برزیل نرخ بهره بانکی این کشور را کاهش داد.

                                به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ بانک مرکزی برزیل به شدت نگران تاثیرات منفی بحران مالی منطقه یورو بر رشد اقتصادی این کشور است و به همین دلیل بار دیگر نرخ بهره بانکی را کاهش داده است .
                                آلکساندر تومبینی رییس بانک مرکزی برزیل تاکید کرد نرخ بهره بانکی این کشور از 11.5 درصد به کمتر از 11 درصد کاهش یافته است . دولت برزیل به شدت نگران کاهش صادرات و افت تقاضای داخلی است.
                                برزیل سعی کرده است با اتخاذ سیاستهای پولی و مالی مناسب تاثیرات منفی بحران بدهی منطقه یورو بر اقتصاد خود را به حداقل ممکن کاهش دهد . برزیل در ماه اوت نیز برای نخستین بار در دو سال اخیر نرخ بهره بانکی را کاهش داد که این مساله موجب تعجب کارشناسان اقتصادی شده است .
                                کارشناسان اقتصادی معتقدند رشد اقتصادی برزیل طی ماههای اخیر به کمتر از پیش بینی ها و انتظارات اولیه رسیده است و این مساله موجب شده تا بانک مرکزی برزیل نرخ بهره بانکی را با هدف افزایش رشد اقتصادی کاهش دهد . طی ماه نوامبر بیش از 3 تریلیون دلار از ارزش بازارهای سهام جهان کاسته شده است . تشدید بحران بدهی اسپانیا و ایتالیا تاثیر منفی زیادی بر بازارهای مالی جهان داشته است .
                                پیش بینی می شود رشد اقتصادی برزیل امسال به کمتر از 3.1 درصد برسد. این رقم سال گذشته به بیش از 7.5 درصد رسیده است .
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X