اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PETROLEUM
    Banned
    • May 2014
    • 853

    #31891
    پاسخ : اخبار

    بله البته اصلا" وحشی نیستند ! موقعی که سیاه پوستها را زنده زنده بجرم سیاه بودن ، در آتش می سوزاندند مطمئن شدم وحشی نیستند !!
    البته وقتی هم که هواپیمای ایرباس ایرانی با 298 مسافر را در کشور عزیز خودم (و در خلیج همیشه فارس) سرنگون کردند ، باز هم مطمئن شدم وحشی نیستند !!!!!!! بعدش هم که فرمانده ناو ، مدال گرفت کاملا" مطمئن شدم که اصلا" وحشی نیستند !!

    نظر

    • گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

      #31892
      پاسخ : اخبار

      صحبت هایی که بنده میکنم با زبان ریاضیات و آمار است که گویا شما فرسنگها با علوم مادر فاصله دارید و بیشتر تمایل به صحبت و محفل های خاله زنکی دارید !!!
      در پست قبلی و عرایضم گفتم : قوانین و تولیدات, ...اگر این را متوجه شدید گام بزرگی برداشته اید !
      در توضیح قوانین و مربوط به پست شما همین بس که همان سیاهی که میسوزاندند امروز رئیس جمهور ایالات متحده امریکا شده است ,(مثلش به اینست فرض کنید یک بهایی رئیس جمهور ایران بشود) تقریبا نشدنی مینماید ! اما کیفیت قوانین طوری است که به مرور خودش خودش را اصلاح میکند و فرد اصلح برای منافع کشور رئیس جمهور میشود !
      در مورد هواپیمای ساقط شده و موارد مشابه عارضم خدمتتان که نه در این فروم میشود بحث کرد و نه اصلا سیاستی که بخواهد من و شمای عامی کوچه بازار متوجه بشویم اصلا سیاست است !!
      اما مهمترین نکته (که مجددا تاکید میکنم )برای اینکه از کیفیت قوانین ,شعور , دانش , اخلاقیات ,تمایل به جهل و خرافات و تحجر,وغیره ...یک ملتی آگاه شوید , ساده ترین راه توجه به تولیدات آن کشور است و اتوماتیک و چشم بسته میتوانید بگوید در چه درجه ایی از فهم و شعور و اخلاقیات هستند !
      بر فرض تولیدات کشور مسلمان افغان را میتوانید مقایسه کنید با ژاپن ! یا ایران اسلامی را مقایسه کنید با آمریکا و دانمارک و نروژ و ...و یا مصر و لیبی و سوریه و عراق و پاکستان مسلمان را مقایسه کنید با انگلستان ...
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

      نظر

      • علی بابا
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 972

        #31893
        پاسخ : اخبار

        در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
        برنج ایرانی زیر چتر حمایت دولتی قرار گرفت

        کاهش140درصدی تعرفه واردات برنج در دولت قبل، شالیکاران را زمین گیر کرد

        تهران - ایرنا - دولت برای حمایت از برنجکاران و جلوگیری از واردات بی رویه برنج های بی کیفیت از ابتدای مرداد - آغاز فصل برداشت - تعرفه واردات برنج را به 40 درصد افزایش داد که بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی این نرخ تعرفه تا پایان فصل برداشت ادامه خواهد داشت.
        کسی که چه اگاهانه و چه جاهلانه و چه به دلیل عدم مدیریت(نبود برنج و اجبار برای واردات) برنج آشغال وارد کشور کرد باید مانند اون یارو تو فیلم حضرت یوسف ع بود به دارش بکشند و رگ پایش را بزنند و کلاغ ها مخش را بخورن . . . تا بلکی کمی دزدها کم شوند. واقعا مملکت دله دزدی داریم که دل دزدی انها شب روز را از رسانه میلی هم گرفته.
        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

        نظر

        • PETROLEUM
          Banned
          • May 2014
          • 853

          #31894
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
          صحبت هایی که بنده میکنم با زبان ریاضیات و آمار است که گویا شما فرسنگها با علوم مادر فاصله دارید و بیشتر تمایل به صحبت و محفل های خاله زنکی دارید !!!
          در پست قبلی و عرایضم گفتم : قوانین و تولیدات, ...اگر این را متوجه شدید گام بزرگی برداشته اید !
          ...
          این شاخه به آن شاخه نپرید ! بنده کلا" در عصر حجر و در غارها زندگی می کنم!
          شما گفتید وحشی نیستند بنده پاسخ شما را نوشتم و کاملا" تایید کردم فرمایشات شما را !! موضوع اقتصادی را صحبتی نکردم
          این باراک را هم برای حفظ ظاهر گذاشتن رئیس جمهور بشه : واقعیت امر ، آن چیزی هست که در فرگوسن آمریکا رخ داد و با تانک رفتن جلوی مردم اون منطقه ! بگذریم

          نظر

          • گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

            #31895
            پاسخ : اخبار

            در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
            این شاخه به آن شاخه نپرید ! بنده کلا" در عصر حجر و در غارها زندگی می کنم!
            شما گفتید وحشی نیستند بنده پاسخ شما را نوشتم و کاملا" تایید کردم فرمایشات شما را !! موضوع اقتصادی را صحبتی نکردم
            این باراک را هم برای حفظ ظاهر گذاشتن رئیس جمهور بشه : واقعیت امر ، آن چیزی هست که در فرگوسن آمریکا رخ داد و با تانک رفتن جلوی مردم اون منطقه ! بگذریم
            بنده راه تشخیص و تحلیل منطقی یک موضوعی را به روش ریاضی و آماری خدمتتان عرض کردم , و الباقی انتخاب اینکه از چه روشی برای تحلیل استفاده کنید با خودتان است !
            در مورد باراک اوباما ایشان یک نمونه از میلیونها سیاهی است که به مدارج عالی تصمیم گیری و اجرایی در کشوری که به قول شما سیاه را میسوزاندند رسیده است !
            در مورد این شاخه و آن شاخه نیز متوجه منظورتان نشدم !شما گفتید وحشی هستند به این علت !! و بنده با ریاضیات و آمار گفتم اگر وحشی هم باشند حداقل از مسلمانها انسان تر هستند (با دلایل مشهود و واقعی).
            در مورد فرگوسن و امثالهم نیز عرض کردم خدمتتان تلویزیون ضرغامی مغز ملت را شستشو داده است !!
            پیشنهاد میکنم توجه کنید چرا تا اسم حقوق بشر میاید مسئولین ایران مثل اسپند روی آتش بالا و پائین میپرند و هرگز اجازه ورود نماینده سازمان ملل به کشور را نمیدهند! ودر جدیدترین اظهار نظر بان کی مون(دیروز) گفته اند ایران طبق سنوات گذشته عمل میکند و هیچ تغییری در سیاستهای مربوط به حقوق شهروندی شهروندانش رخ نداده است ...(اعدامها , آزادی بیان و مطبوعات , زندانیان سیاسی, زندان روزنامه نگاران و اهل قلم و غیره ....)
            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2014/09/14, 14:24.
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

            نظر

            • گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

              #31896
              پاسخ : اخبار

              در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
              واقعیت امر ، آن چیزی هست که در فرگوسن آمریکا رخ داد و با تانک رفتن جلوی مردم اون منطقه ! بگذریم
              راستی همزمان با حادثه فرگوسن یک هموطن و همشهری مان را ماموران شهرداری با پنجه بوکس جلوی پسرش کشتند و مردم با شرف و خوش غیرت و متمدن ایران نیز اصلا به روی مبارکشان نیاوردند و آب از آب هم تکان نخورد:)
              نه شورشی , نه زدو خوردی , نه تانکی , نه یاد بودی از مرحوم ! نه اصلا انگار شخصی کشته شده !
              راست میگوئی آنها متوحش هستند و به خاطر یک انسان سیاه پوست (که به قول شما تا چند وقت پیش میسوزاندنشان) چه بساطی بپا کردن و منطقه را به آشوب کشیده اند! کاش کمی انسانیت و معرفت را از ما یاد میگرفتند ;)
              آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2014/09/14, 15:17.
              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #31897
                پاسخ : اخبار

                در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                کارشناس مسایل اقتصادی:دولت روحانی از سالم ترین دولت های تاریخ ایران است

                تهران-ایرنا- یک کارشناس مسایل اقتصادی گفت: دولت روحانی یکی از سالم ترین دولت های تاریخ ایران است چرا در این دولت بیشترین نظارت صورت می گیرد و دولت بیشترین مراقبت ها را برای جلوگیری از فساد دارد.


                «سعید لیلاز» در گفت گو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره درخواست رییس جمهوری از اساتید و نخبگان برای ارایه راهکارهای پیشگیری از فساد اظهار داشت: همانطور که رییس جمهوری گفته است مبارزه با فساد صرفا با شعار نمی شود و باید راهکارهای عملی در این زمینه ارایه شود.

                وی یکی از راهکارهای عملی برای پیشگیری از فساد را کاهش دخالت دولت و تصدی دولت در اقتصاد دانست و افزود: به میزانی که این تصدی گری افزایش یابد؛ فساد هم افزایش یافته و به میزان کاهش دخالت دولت و آزاد سازی اقتصادی، فساد نیز کاهش می یابد.

                این اقتصاددان با اشاره به اینکه یکی دیگر از راهکارهای پیشگیری از فساد، گسترش آزادی ها از جمله آزادی مطبوعات و فضای نقد است، ادامه داد: در این میان دولت روحانی یکی از سالم ترین دولت های تاریخ ایران خواهد بود.

                وی همچنین دولت خاتمی را سالم ترین دولت در این زمینه دانست و گفت: این مساله به خاطر شخصیت وی نبود بلکه به این دلیل بود که بیشترین شفافیت را در ساختار سیاسی داشتیم.

                لیلاز در عین حال بدترین دوران تاریخ را در زمینه وجود فساد سال های 84 تا 92 دانست و گفت: در این دوران از نظر نظارت بر عملکرد دولت، کمترین امکان نقد وجود داشت. وقتی آقای احمدی نژاد در مجلس شورای اسلامی، رییس قوه مقننه را به فساد متهم می کرد و کسی چیزی نمی گفت، بدیهی است که بدترین دوره تاریخ در زمینه فساد به وجود آید.

                وی هر چند دولت الکترونیک را راه مبارزه با فساد دانست اما در عین حال تاکید کرد: تا زمانیکه آزادی نباشد گسترش دولت الکترونیک هم نمی تواند کاری در زمینه پیشگیری از فساد پیش ببرد.

                به گزارش ایرنا، رییس جمهوری در هشتمین سفر استانی به خراسان رضوی خواستار ارایه راهکارهای پیشگیری از فساد شد و گفت: دانشمندان، دانشگاهیان و اهل نبوغ ما باید بدانند و طرح علمی بدهند، فساد با شعار درست نمی شود، این که داد بزنیم و دادگاه درست کنیم و عده ای را بگیریم، درست نمی شود. مبارزه با فساد طرح علمی نیاز دارد.


                سیام(4)**م.ش**1572



                یک کارشناس اقتصادی:
                تولید ملی با تبلیغ رونق نمی‌گیرد


                کد خبر: 93062313713
                یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰
                IMG_20140629_163123.jpg
                یک کارشناس مسائل اقتصادی ضمن انتقاد از شرایط فعلی جامعه گفت: تولید ملی با شعار و تبلیغ رونق نمی‌گیرد بلکه باید زیرساخت‌های جامعه را برای ایجاد انگیزه کار ملی سامان داد.

                محمدقلی یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: برای رونق تولید ملی باید شرایط به گونه‌ای شود که مردم احساس کنند کالاهای داخلی کیفیت و قیمت بهتر و مناسب‌تری دارد.

                وی ضمن تاکید بر اینکه در جامعه باید سیاست‌های کلان در سمت اهداف ملی حرکت کنند، تصریح کرد: در صورتی که چنین نباشد، آنچه مسئولان می‌گویند با آنچه که مردم احساس می‌کنند متفاوت است و هرگز نمی توان انتظار داشت که مردم حرف‌های دولتمردان را بپذیرند بلکه راجع به عملکردشان ممکن است تردید کنند.

                این استاد اقتصاد خاطرنشان کرد: حمایت از تولید ملی باید در عمل اتفاق بیفتد، هنگامی که از تولید ملی صحبت می‌کنیم به معنی ایجاد مانع سر راه پیشرفت جامعه نیست. متاسفانه این وضعیت سبب می شود عده‌ای از این شعار سوءاستفاده کرده و هرگونه تحول و پیشرفت اجتماعی را ثبت کنند که این مسلما پذیرفتنی نیست.

                یوسفی با بیان اینکه تبلیغات صرف برای حمایت مردم از تولید ملی ممکن است به یک موضع گیری عقیم سیاسی منجر شود، گفت: سیاست های کلان جامعه در جهتی نیست که بتواند انگیزه کار و تولید را در کشور رقم بزند. در حال حاضر شرایط جامعه به گونه ای نیست که افرادی که انگیزه کار ملی، تولید و یا خدمات دارند بتوانند آن را عملی کنند. بنده به عنوان یک استاد دانشگاه وقتی کتابی که برای اقتصاد و آینده کشور مفید است می نویسم ولی جایی برای چاپش وجود ندارد، مطمئنا انگیزه ام را از دست می دهم.

                این کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: تجربه گذشته نشان داده ما هرچه از خود مایه بگذاریم دیگران و دلالان نفع می برند بنابراین وقتی در کشور عده ای هستند که از شرایط سوءاستفاده کنند امکان تحقق این وضعیت وجود ندارد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • مجتبی مصلحMTM
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 1656

                  #31898
                  پاسخ : اخبار

                  در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                  صحبت هایی که بنده میکنم با زبان ریاضیات و آمار است که گویا شما فرسنگها با علوم مادر فاصله دارید و بیشتر تمایل به صحبت و محفل های خاله زنکی دارید !!!
                  در پست قبلی و عرایضم گفتم : قوانین و تولیدات, ...اگر این را متوجه شدید گام بزرگی برداشته اید !
                  در توضیح قوانین و مربوط به پست شما همین بس که همان سیاهی که میسوزاندند امروز رئیس جمهور ایالات متحده امریکا شده است ,(مثلش به اینست فرض کنید یک بهایی رئیس جمهور ایران بشود) تقریبا نشدنی مینماید ! اما کیفیت قوانین طوری است که به مرور خودش خودش را اصلاح میکند و فرد اصلح برای منافع کشور رئیس جمهور میشود !
                  در مورد هواپیمای ساقط شده و موارد مشابه عارضم خدمتتان که نه در این فروم میشود بحث کرد و نه اصلا سیاستی که بخواهد من و شمای عامی کوچه بازار متوجه بشویم اصلا سیاست است !!
                  اما مهمترین نکته (که مجددا تاکید میکنم )برای اینکه از کیفیت قوانین ,شعور , دانش , اخلاقیات ,تمایل به جهل و خرافات و تحجر,وغیره ...یک ملتی آگاه شوید , ساده ترین راه توجه به تولیدات آن کشور است و اتوماتیک و چشم بسته میتوانید بگوید در چه درجه ایی از فهم و شعور و اخلاقیات هستند !
                  بر فرض تولیدات کشور مسلمان افغان را میتوانید مقایسه کنید با ژاپن ! یا ایران اسلامی را مقایسه کنید با آمریکا و دانمارک و نروژ و ...و یا مصر و لیبی و سوریه و عراق و پاکستان مسلمان را مقایسه کنید با انگلستان ...
                  چرا این همه توهین چرا ناظر کجاست
                  دوستان از توهین کردن ب هم بپرهیزید من نمیدونم یک کلمه بنویسم ک ب دولت بر بخوره جمله من حذف میشه ولی اشخاص دیگر آزادن
                  بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

                  نظر

                  • مجتبی مصلحMTM
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 1656

                    #31899
                    پاسخ : اخبار

                    در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                    بله البته اصلا" وحشی نیستند ! موقعی که سیاه پوستها را زنده زنده بجرم سیاه بودن ، در آتش می سوزاندند مطمئن شدم وحشی نیستند !!
                    البته وقتی هم که هواپیمای ایرباس ایرانی با 298 مسافر را در کشور عزیز خودم (و در خلیج همیشه فارس) سرنگون کردند ، باز هم مطمئن شدم وحشی نیستند !!!!!!! بعدش هم که فرمانده ناو ، مدال گرفت کاملا" مطمئن شدم که اصلا" وحشی نیستند !!
                    خدا لعنط کنه آمریکارو هر وقت یاداون حادثه میوفتم اشک توچشام سرازیر میشه
                    بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

                    نظر

                    • گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

                      #31900
                      پاسخ : اخبار

                      در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                      چرا این همه توهین چرا ناظر کجاست
                      دوستان از توهین کردن ب هم بپرهیزید من نمیدونم یک کلمه بنویسم ک ب دولت بر بخوره جمله من حذف میشه ولی اشخاص دیگر آزادن
                      حالت خوبه ؟!
                      کدام توهین ؟
                      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                      نظر

                      • مجتبی مصلحMTM
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 1656

                        #31901
                        پاسخ : اخبار

                        در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                        حالت خوبه ؟!
                        کدام توهین ؟
                        ب نظرت توهین فقط فوش
                        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

                        نظر

                        • گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

                          #31902
                          پاسخ : اخبار

                          در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                          ب نظرت توهین فقط فوش
                          نه !
                          به نظرم قرص هایت را اشتباهی خورده ایی !
                          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                          نظر

                          • مجتبی مصلحMTM
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 1656

                            #31903
                            پاسخ : اخبار

                            در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                            نه !
                            به نظرم قرص هایت را اشتباهی خورده ایی !
                            من قورصهامو میشورم میخورم خداکنه شما هم اشتباهی نخورید
                            بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #31904
                              پاسخ : اخبار

                              در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                              چرا این همه توهین چرا ناظر کجاست
                              دوستان از توهین کردن ب هم بپرهیزید من نمیدونم یک کلمه بنویسم ک ب دولت بر بخوره جمله من حذف میشه ولی اشخاص دیگر آزادن
                              با سلام اشکال نداره دوست عزیز این افراد فقط در این مکان قدرت دارند برای حذف واقعیت های که چه بالای این دولت سر سهام داران و و ضعیت تولید در اورده


                              بیان می کنند که رشد شاخص کل در دوران احمدی نژاد حبابی بوده کدام ریاست احمدی نژاد شاخص کل زمان تحویل به شخص ریس جمهور روحانی 70 هزار واحد بود اگر اشتباه نکرده باشم بعد دولت تدیبر وامید با فریبکاری تمام پولهای مردم را جمع اوری کرد در بورس با اعلام بشارت به حق خود شاخص کل را از 70 هزار به 90 هزار رساند با فریب کاری بعد می گویند کار کار احمدنژادی و گروه مخالف بوده تا دولت روحانی را خراب کنند این دولت بیان می کند که دولت راستگو می باشد و قصد زدن جیب مردم را ندارد بهترین کابینه را دارد که همه نخبه می باشد پس چرا گذاشت رشد 20 هزار واحدی شاخص کل در مدیریت طیب نیا رخ دهد و بعد بگویند که بازار داشت حباب میشد ما جلو حباب شدن را گرفتم واقعا به شما می گویند وزیر اقتصاد واقعا این دولت دولت راستگو می باشد نمیشه از واقعیت فرار کرد با تشکر
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • RAMIN PEDRAM
                                عضو عادی
                                • Aug 2014
                                • 199

                                #31905
                                پاسخ : اخبار

                                با سلام، سخت گیری و تعصب خامی است.

                                اصولا" تو مباحثی که از سر تعصب و خشم ونفرت به پیش میره شرکت نمی کنم.

                                ولی بهتر دوستان یه نگاهی به انواع آمارهای ریزو درشت اقتصادی ، فرهنگی و هنری این مرزو بوم و آمریکای جنایتکار!! بندازند. و بعد ببینند چگونه شده

                                بزرگترین اقتصاد دنیا، برترین مراکز علمی دنیا، مهمترین سازمانهای فضایی ، بزرگترین نهاد ها و کمپانیهای فیلم

                                سازی، بیشترین جذب نخبگان دنیا رو همین قوم به قول یه عده وحشی دارند.؟؟؟؟؟؟؟!!!!
                                [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

                                نظر

                                در حال کار...
                                X