اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mjtb
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 527

    #33121
    پاسخ : اخبار

    در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
    یعنی خونه بدون اب وبرق خونه نمیشه ب نظر شما توچ نازو نعمتی بزرگ شدی بیا استان ما متوجه میشی زندگی یعنی چی الان یک هفته ما گاز نداریم اینجا صف صد متری از ادم با کفسول ب دست هنوز هوا سرد نشده استان ما با کمبود گاز روبرو شده اینجا هر کفسول 11کیلویی 10000تومان قینت میخوره تا پرش کنن اینجا توروستاها لوله کشی اب نیست برادر اب لوله کشی خود زاهدان 30%شوره ما اینجا اب توگالن می خریم.........
    ممکنه آدم بره زیر یه دیوار نصفه و نیمه هم بخوابه، اما دلیل نمیشه خونه ای که دولت داره به مردم تحویل میده نتونه نیازهای اولیه زندگی شهری رو برای فرد تأمین کنه!

    اگه یه بساز بفروش این کار رو بکنه آدم توجیه میکنه که طرف دنبال سود بیشتره، اما وقتی دولت داره با کلی منت اینها رو به اقشار کم درآمد و آسیب پذیر میده باید نگاه بکنه ببینه سنگی که داره حرفشو میزنه میتونه برداره یا نه! موضوع اینه که اگر کس دیگه ای، حتی همون افراد کم درآمد برای خودشون همچین خونه ای میساختن شهرداری ها بهشون پایان کار نمیدادن و وزارت راه و شهرسازی هم مطمئناً باهاش برخورد میکرد. فقط و فقط صرف اینکه پروژه دولتی بوده دارن تحویل مردم میدن.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #33122
      پاسخ : اخبار

      خنثی سازی بمب گذاری در روزهای عزاداری محرم در قم

      حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی روز سه شنبه در نشست شورای اداری استان همدان اظهار داشت: با اشراف اطلاعاتی، عوامل این برنامه پلید، شناسایی و قبل از کوچکترین تحرکی همه عوامل آن دستگیر شدند.
      وزیر اطلاعات گفت: در روزهای عزاداری ماه محرم امسال افرادی قصد بمب گذاری در شهر قم را داشتند که قبل از هراقدامی، دستگیر شدند.

      به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی روز سه شنبه در نشست شورای اداری استان همدان اظهار داشت: با اشراف اطلاعاتی، عوامل این برنامه پلید، شناسایی و قبل از کوچکترین تحرکی همه عوامل آن دستگیر شدند.


      وی همچنین افزود: هر از گاهی دشمنان توطئه هایی را علیه ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی طراحی می کنند که نیروهای اطلاعاتی کشور موفق به کشف و خنثی سازی آنها می شوند.

      به نوشته ایرنا، وی گفت: در روز قدس امسال نیز چند برنامه انفجار انتحاری با استفاده از جلیقه در چند مرکز استان کشورمان شناسایی و کشف شد.

      وی تاکید کرد که هیچ حرکتی از سوی دشمنان از چشمان تیزبین و نگاه نافذ وزارت اطلاعات خارج نیست.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #33123
        پاسخ : اخبار

        ايران: پذیرش مشروط گزارشگر حقوق بشر

        گروه سياسي: معاون فرهنگی قوه قضائیه در نشست خبری مشترک خبرگزاری‌های فارس و تسنیم در نمایشگاه مطبوعات خبر از امکان پذیرش مشروط گزارشگران جدید ویژه حقوق بشر در ایران داده است.
        حجت‌الاسلام صادقی به دیدار با رئیس جدید شورای حقوق بشر سازمان ملل اشاره کرد و گفت: در این دیدار تقاضاهایی از جمله پذیرش گزارشگران ویژه مطرح شد در حالیکه گزارشگر ویژه کنونی یعنی احمد شهید گزارشگر منصفی نیست و مجموعه رفتارها و صحبت‌های وی نشان داده او نسبت به جمهوری اسلامی ایران بی‌طرف نیست. وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به دلیل منصفانه نبودن مواضع احمد شهید و رعایت نکردن وظایف گزارشگری او را به داخل کشور راه نداده است.

        معاون فرهنگی قوه قضائیه اضافه کرد: در دیدار با رئیس جدید شورای حقوق بشر ایران آمادگی خود را برای پذیرش گزارشگران منصف اعلام کرد و قرار شد در دو مورد تخصصی گزارشگران تخصصی در سال میلادی آینده وارد کشور شوند. صادقی معاون فرهنگی قوه قضاییه در ادامه نشست خبری خود به موضوع ریحانه جباری و دخالت برخی کشورهای غربی در پرونده وی اشاره کرد و گفت: در موضوع ریحانه جباری هیچ‌یک از کشورهایی که معترض بودند نقد عالمانه به فرایند دادرسی نداشتند. وی ادامه داد: ما حتی به وزیران و مسئولان خود اجازه نمی‌دهیم در فرآیند یک پرونده دخالت کنند چه برسد به وزرای خارجه کشورهای اروپایی و آمریکایی.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #33124
          پاسخ : اخبار

          افتتاح نیروگاه، هدیه ایران به نجف

          معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو از افتتاح نیروگاه هدیه ایران در نجف با حضور وزیر نیرو ایران در روز پنجشنبه خبر داد وگفت: این نیروگاه 500 مگاوات ظرفیت تولید برق دارد.

          علیرضا دائمی با حضور در غرفه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با اشاره به حضور وزیر نیرو در عراق گفت: یکی از برنامه های وزیر نیرو افتتاح نیروگاه نجف اشرف است که توسط شرکت ایرانی در آنجا ساخته شده است. این نیروگاه هدیه ای به مردم نجف است که برای مردم کشور ما از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که جزو عتبات عالیات محسوب می‌شود.

          وی با اشاره به این‌که عراق با محدودیت شدید برق مواجه است گفت: تلاش داریم به جز صادرات برق به آن کشور ظرفیت هایی ایجاد کنیم که بخشی از مشکلات عراق در زمینه برق حل شود.

          معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو با اشاره به این‌که دو سال پیش وقتی به نجف رفتم همه در خیابان ها موتور کوچک برق گذاشته بودند که صحنه متاثرکننده ای بود گفت: امیدواریم با افتتاح این نیروگاه و افزایش ظرفیت تولید برق مطمئن در عراق توسط ایران شرایط بهبود پیدا کند.براساس سیاست های اقتصاد مقاومتی ما می توانیم به قطب انرژی الکتریکی منطقه تبدیل شویم.

          دائمی با تاکید بر این‌که اولویت اول برای ما تامین ظرفیت های داخلی کشور است گفت: باید توجه شود که براساس اولویت حرکت کنیم.

          وی درمورد احتمال افزایش صادرات برق به عراق تاکید کرد: با توجه به افزایش مصرف برق در کشور در سال 1393 و 1394 پیش بینی افزایش جدی صادرات برق به خاطر وقفه‌هایی که در سرمایه‌گذاری‌ها صورت گرفته بود نداریم.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #33125
            پاسخ : اخبار

            احمدی مقدم: از ابتدای امسال ۳۱۸ مورد اسیدپاشی صورت گرفته است

            فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران می‌گوید که از ابتدای امسال تاکنون «۳۱۸ مورد اسیدپاشی» صورت گرفته است که اغلب عاملان آن دستگیر شده‌اند.

            با این حال وی گفت که تاکنون «هیچ فردی» در ارتباط با اسید پاشی‌های اصفهان دستگیر نشده است.

            به گزارش خبرگزاری ایرنا، اسماعیل احمدی مقدم روز چهارشنبه ۲۱ آبان گفت که حادثه اصفهان به دلیل وسعت رسانه‌ای مورد توجه قرار گرفت، در حالی که در شش ماهه اول امسال ۳۱۸ مورد اسیدپاشی به خودرو، شی و افراد صورت گرفته که بسیاری از آن‌ها «جنبه انتقامی و روانی» داشته و «اغلب عاملان» آن نیز دستگیر شده‌اند.

            به گفته آقای احمدی مقدم، تاکنون «هیچ فردی» در ارتباط با اسیدپاشی اصفهان دستگیر نشده است.

            این سخنان فرمانده نیروی انتظامی در حالی بیان شده است که وی روز اول مهر گفته بود که سرنخ‌هایی از عامل اسیدپاشی در اصفهان به دست آمده و به نظر می‌رسد این اقدام توسط «یک نفر» انجام شده است.

            مسئولین نهادهای مختلف در جمهوری اسلامی تاکنون اظهارات متناقضی را درباره عامل یا عوامل اسیدپاشی‌های زنجیره‌ای در اصفهان مطرح کرده‌اند.

            عوض حیدرپور، عضو هیات اعزامی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران به اصفهان، روز ۱۴ آبان با اشاره به «تحقیقات» این هیات گفته بود که «بر اساس برداشت اولیه»، عامل اسیدپاشی‌ها در این شهر «تنها یک نفر» بوده و وی «در یک قدمی دستگیری است» و «به‌زودی و راحت» دستگیر می‌شود.

            اما تنها دو روز پس از این سخنان آقای حیدرپور، غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضاییه، اعلام کرد که برای روشن شدن ابعاد این پرونده باید منتظر ماند و هنوز با قطعیت نمی‌توان درباره اینکه اسیدپاشی‌ها کار یک نفر بوده سخن گفت.

            فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا چهره نگاری انجام شده از فرد اسیدپاش در اختیار رسانه‌ها قرار نمی‌گیرد، گفت: «قاضی باید تشخیص دهد که چهره نگاری رسانه‌ای شود».

            وی اضافه کرد: «شاید چهره نگاری در حدی نبوده که اجازه چنین کاری داده شود و از سوی دیگر روش‌های پلیسی نیازی به این کار نمی‌بیند».

            حسینعلی امیری، سخنگوی وزارت کشور، نیز روز چهارشنبه گفت که معاونت امنیتی و انتظامی وزارت کشور، دستگاه قضایی وامنیتی و نیز دستگاههای امنیتی اصفهان «به شکل ویژه پیگیر» پرونده اسیدپاشی هستند اما هنوز سرنخی پیدا نشده است.

            وی در پاسخ به این پرسش که آیا مظنونان حادثه اسیدپاشی اصفهان همچنان در بازداشت به سر می‌برند؟ گفت: «بررسی‌ها درباره مظنونان ادامه دارد چرا که هنوز به قطعیت کامل درباره مجرمان نرسیده‌ایم».

            شهیندخت مولاوردی، معاون حسن روحانی در امور زنان و خانواده، نیز روز ۲۰ آبان‌ از ارائه گزارش وزیران اطلاعات، دادگستری و کشور در دو جلسه قبلی هیات دولت درباره اسیدپاشی‌های اصفهان خبر داده و گفته بود: «به دلیل نبود سرنخی در مورد عاملان این حادثه، پیگیری‌ها تاکنون به نتیجه نرسیده است».
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

              #33126
              پاسخ : اخبار

              رکورد کمترین قیمت سبد نفتی اوپک بار دیگر شکست

              قیمت سبد نفتی اوپک بار دیگر رکورد کمترین رقم خود در سال جاری میلادی را شکست و 77.27 دلار معامله شد؛ این درحالی است که گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد نوع اقدام اوپک در آستانه نشست این سازمان وجود دارد.

              به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، سازمان کشورهای تولید و صادرکننده نفت اوپک، در آخرین به روز رسانی سایت خود اعلام کرد، هر بشکه سبد نفتی این سازمان، روز سه شنبه با کاهش 1.71 دلاری نسبت به روز پیش از آن 77.27 دلار معامله شد.

              سبد نفتی اوپک روز دوشنبه 78.98 دلار فروخته شده بود. به این ترتیب، سبد نفتی اوپک بار دیگر رکورد کمترین قیمت خود را شکست و برای نخستین بار در 11 ماه نوامبر برابر با 20 آبان ماه بشکه‌ای 77.27 دلار فروخته شد.

              بالاترین قیمت سبد نفتی اوپک در 19 ژوئن برابر با 110.26 دلار رقم خورد. این نوع نفت از آن زمان تاکنون حدود 33 دلار از ارزش خود را از دست داده است.

              قیمت سبد نفتی اوپک درحالی روند نزولی را به سرعت طی می‌کند که تحلیلگران به نشست آینده این سازمان در اواخر این ماه چشم دوخته‌اند و گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد کاهش یا عدم کاهش تولید از سوی این سازمان وجود دارد اما رویترز در گزارشی به نقل از منابع آگاه مدعی شد که مذاکرات محرمانه برای کاهش تولید میان اعضا شدت گرفته است.

              در این گزارش آمده است که اگر توافقی برای کاهش صورت نگیرد، احتمال کاهش 500 هزار بشکه‌ای غیر رسمی وجود دارد اما تحلیلگران معتقدند که یا کاهشی صورت نمی‌گیرد یا اگر بگیرد آنچنان بزرگ و تاثیرگذار بر قیمت‌ها نخواهد بود.

              سبد نفتی اوپک متشکل از نفت صحرای الجزایر، نفت گیراسول آنگولا، نفت اورینت اکوادور، نفت سنگین ایران، نفت سبک بصره عراق، نفت صادراتی کویت، سیدر لیبی، بونی لایت نیجریه، نفت مارین قطر، نفت سبک عربستان، نفت موربان امارات و مِرِی ونزوئلا است.

              نظر

              • گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

                #33127
                پاسخ : اخبار

                داعش یک گروه و فرقه نیست ! یک تفکر و ایدئولوژی است که قدمت و ریشه 1400 ساله دارد .
                دیگر مشخص است از نگاه گوینده مسلمان, دختربچه تنها به چه چشمی نگریسته میشود و به چه کار می آید و الباقی صحبتهای تشکیل خانواده و عشق و به کمال رسیدن و غیره مزخرفاتی بیش نیست !
                ====================================
                طرح پيشنهاد ارائه ديپلم زودرس به دختران

                استاندار اردبيل گفت: طرح ارائه ديپلم زودرس به دختران به نهادهاي متولي پيشنهاد خواهد شد.

                به گزارش خبرنگار مهر، مجيد خدابخش شامگاه شنبه در جلسه بررسي وضعيت استخدام نيروهاي فارغ التحصيل تاكيد کرد: در برخي حوزه ها از جمله آموزش و پرورش کشور استانداردهاي بين المللي را رعايت مي کند.

                وي معتقد است اين مهم در حوزه آموزش و پرورش خروجي مطلوبي نداشته و به تفاوت بلوغ جسمي دختران و پسران توجه نمي شود.

                استاندار اردبيل تاكيد دارد که بلوغ جسمي دختران پنج الي شش سال زودتر از پسران بوده و بر همين اساس ترخيص از تحصيل نيز بايد متفاوت باشد.

                خدابخش با بيان اينكه امروز اتمام تحصيلات و اخذ ديپلم به اشتباه بلوغ دختر حتي براي ازدواج معني مي شود، اضافه کرد: بايد به دختران ديپلم زودتر از پسران ارائه شود.

                وي افزود: تا کلاس نهم دختران مي توانند ديپلم خود را دريافت کنند و لازم نيست بسياري از آموزش ها از جمله فيزيک و رياضي که فردا در زندگي به درد دختر نمي خورد به وي ارائه شود.

                رئيس شوراي اداري استان با تاكيد به آسيب هاي فارغ التحصيلان دانشگاهي بيكار که دختران بيشترين سهم را در آن دارند، بيان داشت: اين طور عمل کردن و آموزش آموزه هاي به درد نخور حتي بر خلاف خلقت عمل کردن است.

                وي تاكيد کرد: اينها عوارض اجراي استانداردهاي جهاني آموزش و پرورش است که در امر اشتغال و ازدواج مشكل ايجاد کرده است.

                خدابخش اذعان دارد که در قرآن ازدواج به عنوان يک موضوع امري است و با گرفتن ديپلم و ليسانس محدود نمي شود.

                وي افزود: ما طرح ديپلم زودرس را پيشنهاد خواهيم داد تا آموزه هاي دختران متناسب با نيازهايشان در زندگي آينده باشد.

                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                نظر

                • PETROLEUM
                  Banned
                  • May 2014
                  • 853

                  #33128
                  پاسخ : اخبار

                  گروهی دیگر از دختران ایرانی ، اینبار در رشت مراحل آموزش نینجا را گذراندند.
                  گروهی دیگر از دختران ایرانی ، اینبار در رشت مراحل آموزش نینجا را گذراندند. این دختران رشتی در جنگل و ساحل دریا ، نینجا را آموزش دیدند. گفتنی است نینجوتسو در لغت به معنای هنر حرکت پنهان می‌باشد. نین به مفهوم بردباری و تحمل است اما دلالت بر استقامت یا ملایمت نیز دارد. جوتسو نیز به معنای هنر می‌باشد.به گزارش پایگاه خبری"فراز"، نینجا طرفداران خاص خود را دارد ؛ خواه مرد و خواه زن
                  پس از انتشار خبر آموزش رزمی دختران نینجای ایرانی در کرج ،گروهی دیگر از دختران ایرانی، اینبار در رشت مراحل آموزش نینجا را گذراندند.
                  این دختران رشتی در جنگل و ساحل دریا ، مشغول تمرین و آموزش ورزش رزمی نینجا شدند. گفتنی است نینجوتسو در لغت به معنای هنر حرکت پنهان می‌باشد. نین به مفهوم بردباری و تحمل است اما دلالت بر استقامت یا ملایمت نیز دارد. جوتسو نیز به معنای هنر می‌باشد.


                  این ورزش وسیله‌ای جهت رسیدن به مهارت‌های ویژه رزمی و تقویت اعتماد به نفس برای غلبه بر حریف است؛ پیروان این مسلک را نینجا می‌نامند. تعادل، چابکی، قدرت و استقامت از تمرین‌های مهم این ورزش هستند.




















                  --------------------------------------------------------------------------------
                  آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/11/13, 14:18.

                  نظر

                  • PETROLEUM
                    Banned
                    • May 2014
                    • 853

                    #33129
                    پاسخ : اخبار

                    نماینده ارومیه با بیان اینکه به نعمت زاده در خصوص دادن مجوز برای واردات سیگار مارلبرو به یک فرد خاص تذکر داده، گفت: اگر این مجوز لغو نشود، حتما وزیر را استیضاح و عزل خواهیم کرد.



                    نادر قاضی پور نماینده ارومیه با بیان اینکه در خصوص اعطای مجوز واردات سیگار مارلبرو به شخصی با اسم "میم" از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت به این وزیر تذکر دادم، گفت: همچنین سوالی از این وزیر طرح کردم که باید با حضور در مجلس و کمیسیون صنایع و معادن به آن پاسخ دهد.

                    وی با تاکید بر اینکه اعطای مجوز واردات سیگار به یک شخص تخلف محسوب می شود، افزود: ما مانع واردات این کالای غیر ضرور خواهیم شد و اگر نیاز باشد تا وارداتی صورت گیرد، باید از طریق شرکت دخانیات باشد.

                    نماینده ارومیه در مجلس تاکید کرد: اگر پاسخ های وزیر در این زمینه قانع کننده نباشد و نمایندگان قانع نشوند، حتما طرح استیضاح وی را تهیه خواهیم کرد و به دنبال عزل وی می رویم.

                    قاضی پور روز یکشنبه این هفته از اعطای مجوز سیگار مالبرو به شخص خاص به اسم «میم» از طرف وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد.





                    -----------------------------------------------------------------------
                    پس معلوم شد تدبیر و امید یعنی چی ! و رئیس ستاد انتخاباتی شدن برای چی هست !!!:.thumbsupsmileyanimlaughingsmileylaughingsmiley

                    آقای نعمت زاده ! هنوز خرابکاری آقای مسعود مدلل را جمع نکرده اید اینم روش ؟!!

                    نظر

                    • گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

                      #33130
                      پاسخ : اخبار

                      دادستان تهران :

                      گویا ساختار پولی و بانکی کشور بی‌محابا تولید جرم می‌کند

                      دادستان عمومی و انقلاب تهران انبوه پرونده‌های جرائم اقتصادی را از چالش‌های جدی دادگستری کشور عنوان کرد و گفت: گویا ساختار پولی و بانکی کشور بی‌محابا تولید جرم می‌کند.......

                      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                      نظر

                      • aav123
                        عضو جدید
                        • Oct 2014
                        • 11

                        #33131
                        پاسخ : اخبار

                        دوستان عزیز سلام.ببخشید کسی از فروش ساختمان تو سرمایه گذاری ملت نماد ( وملت ) اطلاعی داره؟؟؟ ظاهرا جدی شده قضیش و صف خریدش واسه همونه.میدونید اگه فروش بره چقدر سود گیر سهم میادش؟؟؟ حداقل هدفش 120 تومان هستش.از دستش ندید/.
                        یه سوال دیگه این سایته بیا تو بورس چرا هرچی سیگنال میده سهم فورا صف خرید میشه؟؟؟؟
                        لیدر بازاره؟ چون خیلی بازدید داره و تاحالا سیگنالاشو بررسی کردم هر سیگنالی که داده فورا صف خرید شده.

                        نظر

                        • مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

                          #33132
                          پاسخ : اخبار

                          قائم‌مقام حزب اعتماد ملی گفت جمعی از نمایندگان مجلس به دنبال ساقط کردن دولت هستند.
                          آفتاب:‌ به گزارش فارس، رسول منتجب‌نیا شامگاه چهارشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه یاسوج و به دعوت تشکل وحدت اسلامی در سه بخش سخنانی ایراد کرد.


                          بخش اول سخنان منتجب‌نیا در خصوص فلسفه قیام عاشورا بود و در قسمت دوم که نوعی مباحثه به نظر می‌رسید در خصوص موضوعاتی همچون چگونگی شکل‌گیری مجمع روحانیون مبارز و سپس شکل‌گیری حزب اعتماد ملی و نقش خود در مبارزات پیش از انقلاب سخنانی ایراد کرد.


                          این فعال سیاسی در همین بخش در پاسخ به پرسش‌هایی در زمینه برخی افراد و سوابق و عملکرد آن‌ها اظهار نظر کرد.


                          وی در این بخش در خصوص شخصیت علی مطهری گفت: وی انسانی شجاع و صاحب نظر است که آن‌چه تشخیص می‌دهد شجاعانه از آن دفاع می‌کند.


                          منتجب‌نیا در خصوص آیت‌الله سید احمد خاتمی گفت: ایشان 180 درجه با ما اختلاف فکری دارد.


                          وی از حسین شریعتمداری به عنوان کسی یاد کرد که به همه اطلاعات نظام دسترسی دارد.


                          قائم‌مقام حزب اعتماد ملی در ادامه در خصوص اسیدپاشی در اصفهان و همچنین عدم رأی اعتماد به کاندیداهای وزرات علوم نیز اظهار نظراتی مطرح کرد.


                          وی با ابراز این سخن که لازم است کلاس‌های آموزش امر به معروف و نهی از منکر داشته باشیم به ماجرای اسیدپاشی در اصفهان اشاره کرد و گفت: وقتی طرفدار اسلام طالبانی باشیم یک عده به خود اجازه می‌دهند به اصفهان بروند و بگویند این دختر چون زلفش بیرون است روی صورتش اسید بپاشند.


                          قائم‌مقام حزب اعتماد ملی در بخش دیگری از اظهارات خود در پاسخ به سؤالی مبنی بر دلیل مخالفت مجلس با کاندیداهای وزارت علوم تصریح کرد: روشن است که جمعی از نمایندگان کمر همت بسته‌اند که دولت منتخب ملت را یا ساقط کرده و یا ناکارآمد کنند.


                          وی همچنین با بیان اینکه اصلاح‌طلبان افراطیون را از خود دور کرده‌اند از اصولگرایان هم خواست تا افراطیون خود را طرد کنند.



                          برچسب ها: منتجب‌نیا ، نمایندگان ، ساقط کردن دولت





                          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                          نظر

                          • مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

                            #33133
                            پاسخ : اخبار

                            وزیر اطلاعات: داعش دست پرورده سرویس های جاسوسی غرب است

                            تبریز - ایرنا - وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه گروهک تروریستی داعش دست پرورده سرویس های جاسوسی غرب است، بر لزوم مقابله همه جانبه با تهدیدات این گروهک تاکید کرد.


                            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                            نظر

                            • غفران
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 1123

                              #33134
                              پاسخ : اخبار

                              ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #33135
                                پاسخ : اخبار


                                پرونده رانت 7 هزار میلیاردی دردستور کارمجلس


                                به دلیل حیاتی و حساس بودن موضوع این پرونده از دستور کار مجلس خارج نخواهد شد و با صلاحدید رییس مجلس قرایت و سپس به قوه قضاییه ارجاع خواهد شد.

                                رییس کمیسیون اقتصادی با تاکید بر اینکه پرونده رانت 7 هزار میلیارد تومانی از دستور کار مجلس خارج نمی شود، گفت: این پرونده جهت بررسی در دستور کار قرار دارد و جزییات آن با قرایت علنی در مجلس به اطلاع مردم شریف خواهد رسید

                                ارسلان فتحی‌پور با حضور در غرفه ایلنا در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، با بیان این مطلب که برخی موارد پرونده رانت ۷ هزار میلیارد تومانی از طبقه بندی خارج شده است، گفت: موارد باقیمانده آن به رییس مجلس شورای اسلامی اعلام شده است که در صورت صلاحدید در جلسه علنی قرایت خواهد شد.

                                وی افزود: جزییات این گزارش به اطلاع مردم شریف ایران خواهد رسید.

                                فتحی‌پور با بیان این مطلب که این پرونده در نوبت رسیدگی قرار دارد، تصریح کرد: به دلیل حیاتی و حساس بودن موضوع این پرونده از دستور کار مجلس خارج نخواهد شد و با صلاحدید رییس مجلس قرایت و سپس به قوه قضاییه ارجاع می شود.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X