اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #33436
    پاسخ : اخبار

    وی افزود:رییس جمهور پس از افتتاح خط آهن، همراه با اعضای هیات دولت در جلسه شورای اداری استان حضور پیدا می کند و پس از آن نیز در جمع خبرنگاران مصاحبه مطبوعاتی خواهد داشت.
    رییس جمهور فردا و پس فردا میهمان گلستانی ها خواهد بود.

    به گزارش واحد مرکزی خبر؛ استاندار گلستان گفت: سخنرانی در جمع مردم گلستان در ورزشگاه آزادی گرگان و دیدار با خانواده معظم شهدا ، ایثارگران و جانبازان ، صنعتگران ، تجار و سرمایه گذاران و علماء شیعه و سنی گلستان از برنامه های اصلی سفر آقای روحانی به این استان است.

    وی گفت : شماری از وزیران ومعاونان رییس جمهور که وی را در این سفر همراهی می کنند برای دیدار با مردم و بررسی توانمندی ها و مشکلات منطقه به شهرستان های مختلف گلستان سفر خواهند کرد.

    حسن صادقلو افزود : بهره برداری از راه آهن بین المللی ایران ، ترکمنستان و قزاقستان در مرز ایران و ترکمنستان مهم ترین طرحی که دکتر روحانی در این سفر آن را افتتاح خواهد کرد .

    استاندار گلستان افزود : برای افتتاح این خط آهن بین المللی علاوه بر رییس جمهور کشورمان ، روسای جمهور ترکمنستان و قزاقستان هم حضور خواهند داشت .

    وی افزود:رییس جمهور پس از افتتاح خط آهن، همراه با اعضای هیات دولت در جلسه شورای اداری استان حضور پیدا می کند و پس از آن نیز در جمع خبرنگاران مصاحبه مطبوعاتی خواهد داشت.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #33437
      پاسخ : اخبار

      علی مطهری درباره اظهارات اخیر امام جمعه مشهد و احمدی‌نژاد و برخی درخواست‌های کروبی از خودش به خبرنگاران توضیح داد.

      به گزارش ایسنا،‌ نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در مورد پاسخ علم الهدی امام جمعه مشهد به نامه وی گفت:‌ این مسئله نشان می‌دهد که وی قبل از اینکه نامه من را بخواند ظاهرا به وی گفته بودند جوابی بدهد که چند جمله‌ای گفتند، ولی معلوم بود که نامه من را نخواندند؛ به هر حال حرف‌های من همان است که درآن نامه نوشتم.

      نماینده مردم تهران در مجلس همچنین در مورد نقل قولی از احمدی‌نژاد نسبت به وی که گفته " آقای مطهری خیلی مرد است" گفت:‌ سیاق جملات می‌خورد که حرف ایشان باشد، اما خب تکذیب شد. به هر حال در عالم سیاست رسم است که حرفی را می‌زنند و بعد هم تکذیب می‌کنند اما این‌که از کجا نشات گرفته معلوم نیست یا این است که در یک جمعی گفته یا این‌که در اثر شنودها پیدا شده است، به هر حال نوع بیان به آقای احمدی‌نژاد می‌خورد.

      مطهری درباره نامه اخیری که منتسب به مهدی کروبی است و در آن درخواست‌هایی از علی مطهری مطرح شده است گفت:‌ گویا این نامه منتسب به خانواده‌ آقای کروبی بوده است اما قبل از این‌که ایشان نامه بدهد من پیگیر برخی موارد مطرح شده در این نامه بوده‌ام.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #33438
        پاسخ : اخبار

        نان در سبد غذایی اقشار آسیب پذیر، سهم بیشتری نسبت به دهک های مرفه دارد. بنابراین، اگر چه افزایش 30 درصدی نان، برای دهک های بالا کوچک ترین اثری ندارد ولی برای مردمانی که در دهک های پایین روزگار می گذرانند، افزایش 50 تومانی نان لواش، می تواند اقتصاد خانواده را تکان دهد و محاسبات سرپرست خانواده را به هم بریزد.

        عصرایران ؛ جعفر محمدی - از امروز ، طبق مصوبه دولت ، نان 30 درصد گران شده است. سخنگوی دولت می گوید که چون طی چند سال اخیر قیمت نان گران نشده بود، به نانوایی ها اجازه داده شد "تا 30 درصد" نان را گران کنند.

        در این باره نکات زیر قابل توجه است:

        1 - در شرایطی که طبق اعلام بانک مرکزی، نرخ تورم به حدود 20 درصد رسیده است، چرا باید قیمت نان 30 درصد افزایش پیدا کند؟ مگر حقوق کارمندان بالاتر از نرخ تورم افزایش می یابد که نان شان بیش از این نرخ گران تر شود؟!
        وانگهی ، حق این است که قیمت نان به عنوان استراتژیک ترین ماده غذایی ایرانیان، با نظام یارانه ای موجود کمتر از نرخ تورم افزایش یابد. در این میان دولت باید با ارائه مشوق ها و یارانه هایی، تولید کنندگان نان از کشاورز تا نانوا را مورد حمایت قرار دهد نه این که راحت ترین و البته بدترین گزینه ممکن را انتخاب کند.

        تأکید ویژه بر روی نان، از آن جهت است که این محصول کاملاً خاص، برخلاق اقلامی مانند روغن ، شکر ، نخود ، لباس ، بلیت هواپیما و ... ابعاد گسترده و عمیق فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دارد و تنها در اقتصاد خلاصه نمی شود.

        به علاوه، نان در سبد غذایی اقشار آسیب پذیر، سهم بیشتری نسبت به دهک های مرفه دارد. بنابراین، اگر چه افزایش 30 درصدی نان، برای دهک های بالا کوچک ترین اثری ندارد ولی برای مردمانی که در دهک های پایین روزگار می گذرانند، افزایش 50 تومانی نان لواش، می تواند اقتصاد خانواده را تکان دهد و محاسبات سرپرست خانواده را به هم بریزد.

        2 - این که بگویند چون چند سالی نان گران نشده بود، بنابراین ناگهان گرانش کردیم هم منطبق با تدبیر نیست زیرا "تثبیت طولانی مدت و افزایش ناگهانی" ، ایجاد شوک روانی می کند. بنابراین ، "افزایش اندک سالیانه" رویکردی مدبرانه تر است؛ با نان مردم نمی توان بازی کرد.

        3 - سخنگوی دولت گفته است که نان "تا 30 درصد" (از یک تا 30 درصد) افزایش قیمت خواهد داشت. از جناب ایشان تقاضا می کنیم درباره حرف اضافه "تا" توضیح دهند. خبرهای رسیده حاکی از آن است که قیمت نان، نه "تا 30 درصد" که "30 درصد" گران شده است. جالب اینجاست که قیمت نان عملاً بیش از 30 درصد گران شده است تا وجوه رد و بدل شده بین مشتریان و نانوایان، رُند شود. مثلاً لواش 160 تومانی، با افزایش 30 درصدی ، به 208 تومان رسیده است یا سنگک 600 تومانی، 780 تومان شده است که با توجه به این که پول خرد عملاً در گردونه مبادلات روزمره حذف شده است، به ترتیب و عملاً به قیمت 210 و 800 تومان فروخته می شود و البته چاره ای هم نیست.

        4 - قرار بود به جز بنزین که حکایت خاص خود را دارد، افزایش قیمت ها با "شیب ملایم" صورت بگیرد. دولت توضیح دهد که اگر افزایش 30 درصدی قیمت نان در یک شب ، شیب آرام است، پس شیب تند چه معنایی می تواند داشته باشد؟
        درست است که در دولت قبل، مردم عادت کرده بودند که شب بخوابند و صبح که برخاستند افزایش های نجومی و بسیار بیش از 30 درصد را تجربه کنند ولی این دلیل نمی شود که همان رویه ناصواب ادامه یابد.

        مردم به رئیس جمهوری با ادبیاتی جدید رأی ندادند که همان روند استمرار یابد. البته با توجه به واقعیت های اقتصادی، انتظار ارزان شدن یا حتی ثابت ماندن قیمت ها وجود ندارد ولی افزایش 30 درصدی در یک شب و آن هم در کالایی مانند نان، خلاف خواسته و انتظار مردم و خلاف تدبیر و امیدی است که مردم بدان رأی داده اند.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #33439
          پاسخ : اخبار

          وزارت بهداشت ایران از احتمال ابتلای ۸۵ هزار نفر به ویروس ایدز در ایران خبر داد

          همزمان با روز جهانی ایدز، معاون وزیر بهداشت ایران از احتمال ابتلای "۸۵ هزار نفر" در ایران به ویروس ایدز خبر داد.

          به گزارش خبرگزاری ایرنا، علی‌اکبر سیاری با اشاره به ثبت "۲۸ هزار و ۶۳۳ مورد" ابتلا به این ویروس گفته است که ابتلا به ایدز در بین معتادان تزریقی "از حد بحران" گذشته و در بین "زنان دارای رفتارهای پرخطر جنسی" نیز در "مرحله بحران" است.

          آقای سیاری در همایشی به مناسبت روز جهانی ایدز افزوده در حالیکه روند ابتلا به ایدز در جهان رو به کاهش است، این آمار در منطقه مدیترانه شرقی و ایران رو به افزایش است.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

            #33440
            پاسخ : اخبار

            اتحادیه نانوایان تهران: نان گران نشد، چانه ها هدفمند شد
            قیمت نان سال آینده آزاد می شود

            رییس اتحادیه نانوایان تهران با اشاره به افزایش قیمت انواع نان سنتی از روز جاری(دوشنبه)در اغلب استان های کشور، ادعا کرد: قیمت نان گران نشده است، بلكه چانه ها هدفمند شده است.

            قاسم زراعتكار روز دوشنبه همزمان با اعلام نرخ جدید نان در گفت و گو با ایرنا، با اذعان به اینكه، چانه های انواع مختلف نان سنتی در تهران به لحاظ وزنی روز به روز آب رفته و در برخی از نانوایی ها حتی به وزن یک تخم مرغ رسیده بود، این کم فروشی را ناشی از افزایش هزینه های جاری نانوایی و عدم دریافت نرخنامه جدید نان در طول 29 ماه گذشته عنوان کرد.

            وی با اشاره به اینكه، در جلسه نهایی کارگروه استانداری ها به منظور تعیین قیمت جدید نان پخت خمیر استاندارد انواع مختلف نان سنتی مورد تاکید قرار گرفته است، این میزان را برای نان های سنتی لواش، سنگک، بربری و تافتون به ترتیب 170، 650، 600 و 280 گرم ذكر کرد.

            وی وعده داد: به طور حتم نانوایان سراسر کشور از روزهای آتی موظف به رعایت کامل این وزن به منظور پخت نان می باشند.

            رییس اتحادیه نانوایان تهران یادآور شد: طبق مصوبه کارگروه آرد ونان استانداری تهران از روز جاری دوشنبه 10 آذرماه قیمت هر قطعه نان سنگک با چانه 650 گرمی 8000 ریال، نان بربری با چانه 600 گرمی 7000 ریال، نان لواش با چانه 170 گرمی 2250 ریال و نان تافتون سنتی با وزن 280 گرم 4250 ریال قیمت گذاری و از سوی نانوایان قابل اجراست.

            وی با بیان اینكه طبق دستورالعمل دولت به تدریج تا پایان برنامه پنج ساله دوم توسعه هدفمندسازی یارانه ها نهایی خواهد شد، پیش بینی کرد: قیمت نان در سال 1394 به طور کلی آزاد شود.

            زراعتكار با بیان اینكه، اتحادیه نانوایان تهران نماینده اتحادیه نانوایان سراسر کشور نیز محسوب می شود، از کلیه نانوایان کشور درخواست کرد ضمن رعایت نرخنامه جدید اعلام شده نان و تلاش به منظور ارتقاء هرچه کیفی پخت نان، از هرگونه کم فروشی به شهروندان به صورت جدی خودداری کنند.

            رییس اتحادیه نانوایان تهران با اشاره به فعالیت گشت های بازرسی و تعزیرات در سطح استان تهران به منظور برخورد قانونی با نانوایان متخلف، از مردم خواست هرگونه کم فروشی نان از سوی نانوایان در سراسر کشور را از طریق شماره تلفن سراسری 124 یا ستادهای تعزیرات آرد و نان به منظور رسیدگی هرچه سریعتر درمیان بگذارند.

            به گفته رییس اتحادیه نانوایان پایتخت، در شهر تهران علاوه بر شماره 124، تلفن 77503313 نیز آمادگی دریافت پیشنهادات و رسیدگی به شكایات شهروندان در خصوص آرد و نان است.

            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #33441
              پاسخ : اخبار

              نخستین محموله گاز تولیدی فاز 16 پارس جنوبی وارد خط لوله سراسری شد

              بوشهر - ایرنا - مجری طرح توسعه فازهای 15 و 16 پارس جنوبی گفت: نخستین محموله گاز شیرین تولیدی از سکوی 16 پارس جنوبی وارد خط لوله سراسری مصرف کشور شد.


              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #33442
                پاسخ : اخبار

                فولاد خراسان به بازار افغانستان ورود پيدا کرد

                اولين نمايشگاه بين المللي بازسازي افغانستان توسط اتاق بازرگاني ايران از 27 الي 30 آبان ماه 93 در محل خيمه لوپه جرگه شهر كابل افغانستان با حضور 51 شركت از كشورهاي ايران- تركيه – آلمان و تركمنستان برگزار گرديد. - See more at: http://mojnews.com/fa/Miscellaneous/....Myfl6Bfh.dpuf

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • بهراد
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 76

                  #33443
                  پاسخ : اخبار


                  ادعای‌‌رویترز درباره اورانیوم غنی‌شده درایران

                  پیشخوان روزنامه دنیای اقتصاد ۱۳۹۳/۰۹/۱۰ ۱۹:۱۲:۵۵ بازدید: بار کد خبر: DEN-844869

                  به ادعای این منبع دیپلماتیک، در دوره جدید تمدید مذاکرات هسته‌ای ایران هر ماه پنج کیلوگرم از این مواد غنی‌شده را به سوخت تبدیل می‌کند.

                  رویترز به نقل از یک منبع دیپلماتیک ناشناس مدعی شد: «ایران بر اساس توافق موقت با شش قدرت جهانی، میزان بیشتری از اورانیوم با غلظت بالا را به سوخت رآکتور تبدیل می‌کند».

                  به گزارش فارس،رویترز به نقل از یک منبع دیپلماتیک مدعی شد: ایران میزان بیشتری از اورانیوم غنی‌شده را به سوخت تبدیل می‌کند.

                  رویترز به نقل از یک منبع دیپلماتیک ناشناس گزارش داد: «ایران بر اساس توافق موقت با شش قدرت جهانی، میزان بیشتری از اورانیوم غنی شده با غلظت بالا را به سوخت رآکتور تبدیل می‌کند».

                  به ادعای این منبع دیپلماتیک، در دوره جدید تمدید مذاکرات هسته‌ای ایران هر ماه پنج کیلوگرم از این مواد غنی‌شده را به سوخت تبدیل می‌کند.


                  ©1392 تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به روزنامه دنیای اقتصاد می باشد.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #33444
                    پاسخ : اخبار

                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #33445
                      پاسخ : اخبار

                      لاریجانی:
                      ۸۰ درصد مشکلات ربطی به تحریم ها ندارد/دولت را باید به سمت اقتصاد مقاومتی هل بدهیم

                      خبرگزاری تسنیم: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: معتقدیم علاج اقتصاد کشور و راه نجات کشور در شرایط حاضر اقتصاد مقاومتی است و باید کاملا دولت را در این زمینه هل بدهیم تا این مسئله محقق شود زیرا راه نجات کشور همین اقتصاد مقاومتی است.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • .iranit.
                        عضو جدید
                        • Sep 2013
                        • 6

                        #33446
                        پاسخ : اخبار

                        كلاهبرداران شيوه جديد و نويني را براي سـوء‌استفـاده از كـارت‌هاي بـانكي تدارك ديـده‌اند.
                        نویسنده : علي طالب‌زاده
                        كلاهبرداران شيوه جديد و نويني را براي سـوء‌استفـاده از كـارت‌هاي بـانكي تدارك ديـده‌اند.
                        به گزارش «جوان» كلاهبرداران همواره در كمين هستند تا از كارت‌هاي بانكي و اطلاعات حساب‌هاي افراد سوء‌استفاده كرده و حساب‌هاي آنان را خالي كنند. اين كلاهبرداران براي رسيدن به نيات خود به طور مداوم در حال تغيير روش‌هاي كلاهبرداري هستند و دانستن روش اين كلاهبرداري‌ها براي جلوگيري از جعل و خالي كردن حساب بانكي خالي از لطف نيست. در يكي از جديدترين روش‌ها كلاهبرداران با اسناد هويتي افراد نظير كارت ملي به شعبه بانك مراجعه و اعلام مي‌كنند كارت بانكي آنان گم يا به سرقت رفته است.
                        وي از كارمند بانك درخواست مي‌كند كه كارت جديد براي وي صادر كند. كارمند بانك نيز در صورتي كه آموزش‌هاي لازم را براي شناسايي كارت‌هاي جعلي ملي نداشته باشد و نتواند جعلي بودن كارت ملي را تشخيص دهد با توجه به اينكه اكثر شعبات مجهز به دستگاه صدور آني كارت هستند مبادرت به صدور كارت و رمز جديد مي‌كند. كلاهبردار بلافاصله پس از خروج از بانك با مراجعه به دستگاه‌هاي كارت‌خوان و خودپرداز‌ها مبادرت به خارج كردن وجوه موجود در حساب در كمترين زمان ممكن مي‌كند.
                        در اين روش جديد شخص صاحب حساب به هيچ عنوان اطلاعي از خالي شدن حساب خود ندارد و ممكن است تا مدتي كه از كارت خود استفاده نكرده نيز متوجه خالي شدن حساب خود نشود و هنگام استفاده در دستگاه متوجه مسدود بودن يا غير فعال بودن كارت مي‌شود.
                        وي با مراجعه به يكي از شعبات بانك و علت غير فعال شدن كارت تازه متوجه ندانم كاري كارمند بانك مي‌شود. در اين گونه مواقع، دادگاه حكم به محكوميت كارمند بانك با توجه به عدم آگاهي از اصالت كارت ملي مي‌دهد و بايد تمام خسارت‌هاي وارده به مشتري را پرداخت كند.
                        بنابراين به كارمندان بانك توصيه مي‌شود يك بار ديگر به بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هاي موجود در بانك خود مراجعه و از روش‌هاي شناسايي اصالت كارت ملي كه توسط بانك مركزي به بانك‌ها ابلاغ شده مجدداً بازبيني كند تا خداي ناكرده گرفتار كلاهبرداران نشود.

                        منبع : روزنامه جوان



                        نظر

                        • .iranit.
                          عضو جدید
                          • Sep 2013
                          • 6

                          #33447
                          پاسخ : اخبار

                          در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          اگر اشتباه نکنم تنها کشوری در دنیا هستیم که به این درجه از اخلاق رسیده ایم :)
                          مرگ ارزشها و نزول پرشتاب اخلاقیات:

                          پسر 22 ساله... مشهد... هر جمله خبر زیر، دنیایی حرف دارد... اگر دوستم (مقتول) همسرش را طلاق مي داد او را نمي کشتم... 5ماه قبل «هـ» کليد منزل خودشان را به من داد که بتوانم راحت تر به آن جا رفت و آمد کنم... حيرت زده، مرا نگاه مي کرد و مي گفت: ديگر نزن! دارم مي ميرم!!...


                          وای... وای... وای... به کجا میرویم...خدایا هرچه زودتر صاحبمان را برسان...


                          نظر

                          • گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

                            #33448
                            پاسخ : اخبار

                            در اصل توسط .iranit. پست شده است View Post
                            [COLOR=#ff0000][B]مرگ ارزشها و نزول پرشتاب اخلاقیات:

                            پسر 22 ساله... مشهد... هر جمله خبر زیر، دنیایی حرف دارد...
                            .
                            .

                            وای... وای... وای... به کجا میرویم...خدایا هرچه زودتر صاحبمان را برسان...


                            http://www.boursenews.ir/fa/news/139610
                            به نظرمیرسد شما روحیه حساسی دارید , !
                            این طور خبرها هر ساعت و روز فراوان در حال تکرار است ,
                            مهمتر از این وقایع , خبر جانشین رئیس پلیس آگاهی تهران بود که میگفت : علاوه بر اینکه عشقهای مثلثی رواج یافته متاسفانه 15 درصد تن فروشی های خانمها با هماهنگی و اطلاع شوهرانشان انجام میشود و مشاهده میشود تن فروشی دختران و خانمها به اجبار پدران و شوهران خانواده صورت میگیرد .
                            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #33449
                              پاسخ : اخبار


                              اجمالی/ رئیس جمهور در گرگان:
                              پای وعده هایم ایستاده‌ام / لازم بود 50 وزیر به مجلس معرفی می‌کردم
                              رئیس جمهور گفت: من و تمام وزرایم پای تمام وعده‌هایمان ایستاده و خواهیم ایستاد.

                              خبرگزاری فارس: پای وعده هایم ایستاده‌ام / لازم بود 50 وزیر به مجلس معرفی می‌کردم
                              به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز در دیدار با مردم استان گلستان در مجموعه ورزشی آزادی گرگان،‌ اظهار کرد: پای تمام وعده‌هایم با مردم ایران ایستاده‌ام.

                              وی ادامه داد: آنچه من به مردم وعده دادم نجات اقتصاد کشور، احیای اخلاق در جامعه و تعامل سازنده با جهان بود که من و تمام وزرایم پای تمام وعده‌ها تا آخرین لحظه ایستاده و با تمام توان خواهم ایستاد.

                              رئیس جمهور خاطرنشان کرد: من به جوانان کشورم و مخصوصا به جوانان دانشجوی عزیز اعتقاد دارم و پای قول‌هایی که به آنها داده‌ام ایستاده‌ام.

                              روحانی افزود: 5 وزیر برای وزارت علوم معرفی کردم، اما اگر لازم بود 50 وزیر را هم معرفی می‌کردم زیرا برای تحقق وعده‌هایم از حرکت باز نخواهم ایستاد.

                              رئیس جمهور کشورمان تاکید کرد: دوران افراط و فضای امنیتی به سر آمده و ما در دوران وحدت و اتحاد، اعتدال و فضای باز فرهنگی و کمک به یکدیگر قرار داریم و راه فرهنگ اعتدال را ادامه خواهیم داد.

                              روحانی بیان کرد: فرهنگ اعتدال، توسعه، دوستی، برادری و اتحاد در این کشور و فرهنگ تعامل با جهان به عنوان مسیر و راهی است که اسلام برای ما تعیین کرده و مردم بزرگوار ما پای پرچم وحدت و تعامل ایستاده‌اند.

                              وی اضافه کرد: دهم آذر ماه روز قانون، مدرس و روز احترام به مجلس شورای اسلامی است و 12 آذر ماه نیز روز قانون اساسی است و ما همه باید پایبند قانون باشیم.

                              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....1ACv9GJ4.dpuf
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • PETROLEUM
                                Banned
                                • May 2014
                                • 853

                                #33450
                                پاسخ : اخبار

                                - "دولت نباید شیوه تعاملی با مجلس را از دست بدهد"، سه قوه با یکدیگر و تحت نظر رهبری می‌توانند کارها را پیش ببرند و بنابراین اختلاف بین قوا به صلاح کشور نخواهد بود. ما باید به نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان نمایندگان ملت احترام بگذاریم، به قانون مصوب مجلس که مورد تایید شورای نگهبان است احترام بگذاریم، به آن عمل کنیم؛ چراکه غیر از قانون‌گرایی، راهی پیش‌روی ما نیست. فرار از قانون اگر به فرض منفعت موقتی داشته باشد، ضررهای بسیار مهم و طولانی دارد.

                                - 5 وزیر برای وزارت علوم معرفی کردم، اما اگر لازم بود 50 وزیر را هم معرفی می‌کردم زیرا برای تحقق وعده‌هایم از حرکت باز نخواهم ایستاد.! (11 آذر 1393)

                                -----------------------------------------------


                                - آمریکایی ها کدخدای ده هستند، با کدخدا بستن راحت تر است .

                                -
                                دست‌های توطئه‌گر در منطقه و جهان قیمت نفت را کاهش داده‌اند و با وجود اینکه آنها فکر می‌کنند برای ایران اسلامی اقتصاد کشور و مسیر توسعه مشکلی فراهم کرده‌اند ، در هفته آینده لایحه بودجه را بدون کسری تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهیم کرد .
                                ----------------------------------------------------------


                                - امروز دنیا در امنیت منطقه و جهان به ایران نیازمند است، ایران سرزمین حرکت و توسعه برای منطقه و جهان خواهد بود.

                                - ما به جز پخت آبگوشت بزباش و قورمه سبزی در هیچ تکنولوژی صنعتی نسبت به جهان برتری نداریم
                                -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------







                                میگویند یکی از خصلتهای افراد ... ، فراموشکار بودن هست

                                پ . ن : فقط اون یکی نقل قول آخر از معاون همون فرد هست ولی بقیه اش همه از یک نفر نقل شده است !!
                                آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/12/02, 14:39.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X