اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #33676
    پاسخ : اخبار

    سیف:رقم واقعی فساد۱۲هزارمیلیاردی۷۰ میلیارد تومان است

    رئیس کل بانک مرکزی با تأکید بر اینکه رقم ۱۲ هزار میلیارد تومان فساد بانکی گردش مالی بوده،‌ گفت: رقم واقعی ۷۰میلیارد تومان شناسایی شده است.

    به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از فارس، ولی‌الله سیف در حاشیه همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد در جمع خبرنگاران در خصوص بازار ارز، اظهار داشت: برخی عوامل غیراصولی در بازار التهاب آفرینی می‌کنند در حالیکه هم‌اکنون باید بازار آرامش لازم را داشته باشد.

    وی افزود: برخی تحلیل‌های غلط و پیش‌بینی‌های نادرست چنین شرایطی را برای بازار به وجود آورده و به فعالان اقتصادی توصیه می‌کنیم تحت تأثیر این مسائل قرار نگیرند.

    رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه اعلام ارز 2850تومانی در همان ابتدا تأثیر خود را بر قیمت‌های بازار گذاشته است، گفت: این رقم در حدی نیست که بتواند به بازار شوک وارد کند، بانک مرکزی در مکانیزم بازار دخالت نکرده و عرضه و تقاضا روند خود را طی می‌کند.

    وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا بانک مرکزی عرضه ارز را افزایش داده است، گفت: بانک مرکزی نظارت می‌کند که در عرصه و تقاضا تعادل ایجاد شود.

    سیف در خصوص فساد مالی اخیر و سیستم بانکی که در سطح 12هزار میلیارد تومان اعلام شده است،‌ اظهار داشت: رقم اعلام شده یک گردش مالی بوده است. در نهایت آن چیزی که مبلغ مورد استفاده در طول 4-5سال رقم‌های کوچکی بوده است و در یک مقطع حداکثر دو هفته 70میلیارد تومان در اختیار آن گروه بوده است.

    وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های بانک مرکزی راه‌اندازی سامانه‌هایی است که بتواند سیستم بانکی را از شکل‌گیری اینگونه تخلفات و فسادها مصون کند.

    سیف با تأکید بر اینکه ضعف فناوری و سیستم‌ها زمینه بروز این مسائل را ایجاد می‌کند در خصوص بانک‌های درگیر با این پرونده گفت: سه بانک در این خصوص ارتباط داشتند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #33677
      پاسخ : اخبار

      افشای فساد پس از وقوع هنر نیست/ اعتماد بدون استناد یعنی هدر دادن منابع

      عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اعتماد بدون استناد در سیستم مالی را به معنی هدر دادن منابع دانست و گفت: سیستم بانکی باید برای تمام تسهیلات پرداختی اطمینان حاصل کند، لذا پرداخت سرمایه کلان بر اساس اعتماد حرفی کاملا غیر منطقی است.

      قاسم عزیزی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، در رابطه با ضرورت بستن گلوگاه های فساد در کشور، گفت: سلامت مالی کشور یک امر اجتناب ناپذیر بوده و تکرار فسادهای مالی مردم را به سیستم اجرایی بی اعتماد می کند.

      نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت خود کنترلی دستگاه های اجرایی تاکید کرد و افزود: تمام دستگاه ها ازسیستم حسابرسی برخوردارند و در درجه اول، باید دستگاه های ارشد سازمانهای مالی و اقتصادی، دقت خود را برای پیشگیری از فساد افزایش دهند.

      وی ادامه داد: تلاش ها باید در راستای پیشگیری از اتفاق باشد و کشف یک فساد چندان حائز اهمیت نیست، همانطور که در بحث بیماری هم پیشگیری از درمان مهمتر است.

      عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: با تخلفات رخ داده، فسادهای کوچکتر عادی می شوند و به همین دلیل، ضرورت دارد که هرچه زودتر این موضوعات پیگیری شوند.

      این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه عمده فساد رخ داده مربوط به سیستم بانکی است، بیان کرد: زمانی که جامعه با کمبود نقدینگی مواجه است، چطور می توان شاهد وجود منابع در دست عده ای سودجو بود و دستگاه های اجرایی باید برای رفع این موضوع تلاش کنند.

      وی افزود: این افشاها در مسایل بین المللی هم یک بار منفی به همراه داشته و رتبه سلامت کشور را در نظام های مالی بین المللی کاهش می دهد و افشای فساد پس از وقوع هنر محسوب نمی شود.

      عزیزی همچنین گفت: سیستم بانکی باید برای تمام تسهیلات پرداختی اطمینان حاصل کند، لذا پرداخت سرمایه کلان بر اساس اعتماد حرفی کاملا غیر منطقی است.

      نماینده مردم شازند در مجلس با بیان اینکه اعتماد در سیستم مالی بدون ثبت و ضبط ممکن نیست، تصریح کرد: تنها راه اطمینان اخذ وثایق بانکی بوده واعتماد بدون استناد در سیستم مالی یعنی هدر دادن منابع و نباید دیگر شاهد چنین اتفاقاتی باشیم./
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #33678
        پاسخ : اخبار

        پارلمان رژیم صهیونیستی خود را منحل کرد

        کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی ضمن اعلام انحلال خود اعلام کرد که قانون برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام تصویب شد.

        به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از العربیه، کنست (پارلمان) اسرائیل خود را منحل کرد و نمایندگان صهیونیستی قانون برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام را تصویب کردند.

        اختلافات عمیق میان رهبران رژیم صهیونیستی، سبب موافقت اعضای کنیست(پارلمان) رژیم صهیونیستی با برگزاری انتخابات زودهنگام در 17 مارس آتی( 26 اسفند) شده است.

        روزنامه یدیعوت آحارونوت پیش بینی کرده بود که تاریخ برگزاری انتخابات اواسط ماه مارس آتی باشد و احتمالا به سبب اعیاد مخصوص یهودیان، این رویداد روز سه شنبه هفدهم مارس برابر با بیست و ششم اسفند و یا سه شنبه بیست و چهارم مارس برگزار شود.

        سه‌شنبه شب هفته گذشته، بنیامین نتانیاهو دو وزیر کابینه خود (دارایی و دادگستری) را برکنار کرد و خواستار برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام شد.

        حماس در واکنش به سقوط کابینه رژیم صهیونیستی به دلیل اختلافات داخلی، آن را نتیجه پیروزی مقاومت اسلامی در فلسطین بر سیاست‌های نخست‌وزیر این رژیم دانست.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #33679
          پاسخ : اخبار

          رویانیان از خادم، سیاسی و جمشیدی شکایت کرد

          مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس از معاون وزیر ورزش و مدیرعامل فعلی باشگاه پرسپولیس شکایت کرد.
          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....N23lVbdF.dpuf
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #33680
            پاسخ : اخبار

            تعدادی از روزنامه های سشنبه 18 آذر




















































            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #33681
              پاسخ : اخبار

              چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمیگیرد؟؟

              آیا این سمینار و این پیام میتونه در دستگیری مقامات فاسد دولت نهم و دهم
              نقش داشته باشه؟؟!!
              منتظر میمانیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

                #33682
                پاسخ : اخبار

                وزیر ارتباطات تلکام دوحه را به الکامپ تهران ترجیح داد

                در حالی که دومین روز الکامپ تهران در حال برگزاری است و جای مدیران و متولیان IT کشور در این نمایشگاه خالی است، وزیر ارتباطات امروز تهران را برای حضور در تله‌کام ۲۰۱۴ دوحه ترک کرد.

                به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبزگزاری فارس، دومین روز نمایشگاه الکامپ بیستم در تهران در حال برگزاری است. به دلیل قهر وزارت ارتباطات با الکامپ، جای مدیران و متولیان IT در بزرگترین رویداد حوزه فناوری اطلاعات خالی است.

                صبح امروز وزارت ارتباطات در خبری اعلام کرد که وزیر ارتباطات برای حضور در تلکام جهانی 2014 دوحه راهی قطر شدند.

                این نمایشگاه هم‌زمان با الکامپ از 16 تا 19 آذرماه در دوحه قطر برگزار می‌شود.

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

                  #33683
                  پاسخ : اخبار

                  اینفوگرافی؛ بودجه ۹۴ در یک نگاه

                  بودجه سال ۹۴ کل کشور یکشنبه ۱۶ آذرماه از سوی دولت تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

                  به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، جزئیات لایحه بودجه سال 94 کل کشور حاکی از آن است که هر بشکه نفت 72 دلار، هر دلار 2850 تومان، افزایش حقوق کارمندان 14 درصدی و بودجه بدون فاز جدید هدفمندی یارانه‌ها و اتکای 33 درصدی بودجه به نفت است.

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

                    #33684
                    پاسخ : اخبار

                    معیشت خانواده های محروم جامعه در گروه نان ارزان/طبقات پایین جامعه همچنان چشم انتظار حمایت دولت تدبیر
                    تهران - ایرنا - نیم نگاهی به قشر عظیمی از مردم به خصوص دهک های درآمدی پایین جامعه، حکایت از فشار مضاعف ناشی از افزایش قیمت نان دارد، خانوارهایی در مناطق محروم کشور که قوت آنان در بسیاری از اوقات صرف تنها یکی دو وعده نان و چای شیرین در روز است.

                    به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، روز دوشنبه همزمان با دهم آذرماه سال جاری رسانه ها از افزایش حداقل 30 درصدی قیمت انواع نان سنتی در نقاط مختلف کشور خبر دادند، خبری که باوجود تاکیدات سخنگوی رییس جمهور مبنی بر افزایش شیب ملایم این ماده غذایی پرمصرف در سبد مصرفی خانوار به خصوص برای دهک پایین درآمدی جامعه، کمی غیره منتظره به نظر می رسید.

                    شاید در نگاه نخست افزایش دویست تومانی بهای نان در نگاه برخی از مسوولان، کارشناسان و مشاورران حوزه تصمیم ساز کشور، نسبت به افزایش میلیونی در برخی از محصولات از جمله خودرو که با وجود تغییرات عمده قیمتی همچنان از تقاضای کافی برخوردار است، ناچیز به نظر آید و به زعم آنان آنچنان تاثیری در لایه های میانی خانوارها نداشته باشد.

                    با نیم نگاهی به جامعه متوجه خواهیم شد، تغییرات حتی اندک در قیمت نان بعنوان محصولی استراتژیک، اساسی و پرمصرف در سبد مصرفی ایرانیان حساسیت های ویژه ای در جامعه ایجاد خواهد کرد، شاید اظهار نظر چند روز پیش یک عضو کمیسیون بهداشت مجلس در خصوص تاثیر فراوان افزایش قیمت نان در زندگی اقشار آسیب پذیر جامعه دلیل روشنی بر این ادعا باشد.

                    علیرضا مرندی بیان داشته است: قیمت نان حتی اگر 10 برابر هم افزایش یابد، ممکن است در زندگی من و امثال من تاثیر نداشته باشد، ولی برای اقشار ضعیف جامعه که نان در سبد غذایی آنها سهم مهمی دارد، قطعا مشکل ساز خواهد بود.

                    اما شواهد موجود و گزارش های دریافتی از نقاط مختلف کشور حاکیست که قیمت های جدید فشار مضاعفی را به اقشار مختلف جامعه به خصوص دهک های درآمدی پایین جامعه وارد کرده است.

                    شاید به زعم بسیاری، قصه پر غصه نان از زمانی آغاز شد که دولت دهم هنگام اجرای مرحله نخست طرح هدفمندکردن یارانه ها در خردادماه سال 1391 تصمیم گرفت قیمت نان را به بهانه افزایش قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان، بالارفتن قیمت حامل های انرژی و همچنین جلوگیری از هدررفت گندم و افزایش کیفیت نان، 30 درصد افزایش دهد.

                    این در حالی بود که براساس توافقات دولت دهم با کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در تدوین قانون برنامه بودجه سال 1391 کشور، هیچگونه افزایش قیمتی برای آرد و نان در نظر گرفته نشده بود و یارانه نان در این سال قرار بود از بخش یارانه عمومی دولت تامین شود.

                    به هرحال قیمت ها افزایش یافت و دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها در دولت وقت در اواخر خردادماه سال 1391با بیان اینکه، افزایش قیمت نان برخلاف نظر دولت انجام و موجب نگرانی مردم شده است، گفت: با توجه به نظر رییس جمهور و توافق صورت گرفته با مجلس قرار است افزایش قیمت نان با پرداخت ماهانه 3 هزار تومان در 9 ماه جبران شود.

                    بهروز مرادی در آن برهه، بدون اشاره به اینکه با 3 هزار تومان مگر چند قرص نان می توان در طول یک ماه تهیه کرد، این را هم گفت که برای جبران افزایش قیمت نان، 28 هزار تومانی که در پایان سال 1390 به حساب مردم واریز شده بود به عنوان یارانه نان تا پایان سال است و مردم می توانند از 29 خردادماه همان سال این مبلغ را برداشت کنند.

                    و البته پس از 29 ماه و در ادامه مرحله دوم طرح هدفمندسازی یارانه ها، هیات وزیران در 14 آبان جاری به منظور جبران تعدیل قیمت گندم و افزایش سایر هزینه های دو سال اخیر کارخانجات آسیابانی و نانوایی ها نسبت به قیمت های رسمی و مصوب سال 1392 در سراسر کشور، افزایش قیمت انواع نان سنتی را براساس نظر کارشناسانه کارگروه آرد ونان زیر نظر استانداری های سراسر کشور تصویب کرد و از دهم آذرماه قیمت انواع نان سنتی حدود 33 درصد افزایش یافت.

                    اتفاق خردادماه سال 1391 در آذرماه سال جاری تکرار شد و نان البته گران تر، اما آنچه در این سال ها مورد غفلت مسوولان ذیربط واقع شد، مسائلی همچون بی توجهی به کاهش قدرت خرید اقشار آسیب پذیر در پرداخت یارانه یکسان چهار هزار و 500 تومانی به تمام طبقات جامعه، کاهش کیفیت نان و در ادامه کاهش وزن چانه ها و کم فروشی نانوایان به بهانه تشدید هزینه های جاری پخت نان بود.

                    گزارش های دریافتی از نقاط مختلف کشور و بنابر اظهارات تعدادی از نمایندگان خانه ملت، گران شدن قیمت نان که با هدف ارتقاء کیفی و استاندارد شدن چانه ها صورت گرفته، تنها رضایت نسبی نانوایان و همچنین دولت را به همراه داشته است، چرا که دولت با افزایش قیمت 10 هزار تومانی هر کیسه آرد تحویلی به نانوایان تاحدودی برای خود درآمد کسب کرده و غالب نانوایان کشور نیز با افزایش قیمت نان به مراد دل رسیده اند، چرا که نان هفته های پیش را بدون کمترین تغییری در وزن چانه و کیفیت حداقل 33 درصد گران تر می فروشند.

                    اما مردم به خصوص ساکنان بسیاری از مناطق محروم کشور که قوت غالب بسیاری از آنان به دلیل فقر، بیکاری و نداشتن عدم توان اقتصادی لازم در خرید گوشت و برنج، صرف تهیه تنها یکی دو قرص نان برای مصرف با چای شیرین می شود، مات و مبهوت این اتفاقات را نظاره گرند، نان همان نان و کیفیت همان، گویی در حلقه دولت، مردم و نانوایان تنها سر مردم به خصوص اقشار آسیب پذیر جامعه بدون کلاه مانده است.

                    نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی که اکثر ساکنان حوزه انتخابیه اش زیر خط فقر زندگی می کنند، با اشاره به درآمد بسیار پایین جمع کثیری از مردم استان سیستان و بلوچستان، افزایش حداقل 30 درصدی قیمت نان در این نقطه از کشور را به بهانه بهبود کیفیت نان بر اقتصاد خانواده های محروم این استان بسیار تاثیرگذار دانست.

                    حسینعلی شهریاری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: نان برای بسیاری از خانواده های محروم استان سیستان و بلوچستان تنها ماده غذایی پر مصرف است و دولت باید در سیاست گذاری قیمت محصولات اساسی مانند نان در این استان و دیگر استان های محروم کشور نگاه ویژه ای داشته باشد.

                    وی با اشاره به افزایش قیمت نان در مرحله نخست اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها در دولت دهم، گفت: دولتمردان دهم نیز قول داده بودند که کیفیت نان افزایش پیدا خواهد کرد اما این امر محقق نشد.

                    نماینده مردم زاهدان در مجلس تصریح کرد: در شرایط فعلی که مردم توان خرید گوشت و مرغ ندارند افزایش قیمت نان بعنوان پرمصرف ترین ماده غذایی، کاهش مصرف و در نتیجه گرسنگی بدنبال خواهد داشت.

                    وی الگوگیری طرح های موفق از اقتصاد کشورهای پیشرفته دنیا و اجرای ناقص اینگونه طرح ها در کشور را در دولت های ادوار مختلف سال های پس از انقلاب، یک آفت مدیریتی دانست و گفت: برای اجرای طرح های اقتصادی در کشور باید تمام ملاحظات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کنار یکدیگر مد نظر مسوولین قرار گیرد.

                    نماینده مردم زاهدان در مجلس ضمن تاکید بر افزایش حمایت های دولت از اقشار کم درآمد جامعه، اذعان داشت: متاسفانه طرح هدفمندسازی یارانه ها از جمله طرح هایی است که همه جانبه و کامل در کشور پرداخت نشد و تاکنون نیز بصورت ناقص اجرا شده است.



                    ** گرسنگی طبقات محروم جامعه پیامد گرانی نان

                    نماینده تهران، شمیرانات، ری و اسلامشهر در مجلس نیز با انتقاد از گران شدن نان از سوی دولت، این اقدام دولت را تنها به بهانه جبران بخشی از هزینه های جاری نانوایان غیرمنتظره و تنها به ضرر طبقه ضعیف جامعه دانست.

                    مجتبی رحماندوست که از جمله مخالفان افزایش قیمت نان است، در گفت و گو با ایرنا، افزود: در دوره نخست افزایش قیمت نان در سال 1391 حداقل برای مدت کوتاهی شاهد افزایش کیفیت نان بودیم اما در مرحله دوم و تا افزایش قیمت نان تا این لحظه و براساس شنیده ها و آنچه خود در سطح شهر دیده ام، هیچگونه افزایش کیفیتی را در نان شاهد نیستیم.

                    وی با اشاره به گران شدن حداقل 33 درصدی قیمت نان در نقاط مختلف کشور، تصریح کرد: نان در شرایط فعلی اقتصادی و در بسیاری از مناطق مختلف کشور به خصوص محروم یکی از عمده مواد غذایی مصرفی مردم است لذا افزایش قیمت این ماده غذایی بسیاری از مردم کشور به خصوص ساکنان مناطق محروم را در تنگنا قرار خواهد داد.

                    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اذعان به کاهش بهای نفت در بازار جهانی و مشکلات مالی دولت، در عین حال تنها راهکار موجود به منظور کمک به تامین نان ارزان قیمت برای قشر ضعیف جامعه را افزایش سهم یارانه پرداختی در بخش نان به خصوص به طبقات ضعیف جامعه دانست.

                    ** پرداخت یارانه صنعت آرد و نان کشور به خود مردم

                    اما نماینده مردم کرمانشاه در مجلس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به آزادسازی قیمت بسیاری از کالاهای اساسی مورد استفاده مردم از جمله برنج، روغن، لبنیات در طول سال های گذشته، این امر را باعث ایجاد رقابت در بین تولیدکنندگان و افزایش قدرت انتخاب مردم دانست.

                    عبدالرضا مصری که از موافقان مشروط با افزایش اخیر قیمت نان در کشور است، ضمن تاکید بر قطع یارانه پرداختی دولت به صنعت آرد و نان کشور و پرداخت این میزان یارانه به مردم، اظهار داشت: در این شرایط صنعت آرد و نان کشور در یک فضای رقابتی کیفیت خود را افزایش خواهند داد و قدرت انتخاب مردم نیز برای خرید نان کیفی افزایش خواهد یافت.

                    وی با بیان اینکه، در حال حاضر بسیاری از کارخانجات آسیابانی کشور با یک سوم تا یک ششم ظرفیت کار می کنند، واردات گندم و عرضه آن به اینگونه کارخانجات به منظور تبدیل آرد را باعث رونق صنعت آرد و نان کشور عنوان کرد و افزود: این اتفاق نیز افزایش قدرت انتخاب صاحبان صنایع پخت نان کشور را در تهیه آرد مناسب بعنوان مواد اولیه این صنعت را به همراه خواهد داشت.

                    این نماینده مجلس با اشاره یه غیرقابل جایگزین بودن محصول نان در کشور به خصوص در شرایط فعلی اقتصادی، به افزایش 9 هزار و 600 تومانی هر کیسه آرد تحویلی به نانوایان پس از اصلاح قیمت نان از سوی دولت اشاره کرد و ضمن سوال برانگیز خواندن این افزایش قیمت، گفت: به طور حتم با گران کردن آرد تحویلی به نانوایان نمی توان شاهد تغییر مناسب در کیفیت نان بود.

                    مصری با مقایسه کیفی نان های سنگک پخت شده در شهرهای تهران و کرمانشاه به ترتیب با قیمت های 800 و 550 تومان، پخت نان سنگک در کرمانشاه را بسیار بی کیفیت ذکر کرد و با بیان اینکه نیمی از این نان دور ریخته می شود، تنها دلیل افت کیفی نان پس از افزایش قیمت نان را رشد قیمت آرد از سوی دولت عنوان کرد.

                    ** ایجاد بازار رقابتی برای نان همچون سایر کالاهای اساسی

                    دیگر نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه ساز و کار صنعت آرد ونان کشور معیوب و دچار مشکل است، ضمن انتقاد از گذاشتن بار هزینه ای این چرخه معیوب به دوش مردم، گفت: موافق واقعی شدن قیمت نان هستم مشروط به اینکه اقشار آسیب پذیر جامعه دچار مشکل نشوند.

                    حسین طلا که از موافقان مشروط افزایش قیمت نان است، با بیان اینکه، نانواها پیش از این افزایش قیمت ها به دلیل تشدید هزینه های جاری در شرایط سر به سر نان پخته و سودی به دست نمی آوردند، در عین حال افزود: اینکه امروز نان بیش از 30 درصد گران شده و در میزان یارانه نان پرداختی به مردم تغییری حاصل نشده از سوی مجلس شورای اسلامی پذیرفتنی نیست.

                    وی با اشاره به اختصاص سالانه 6700 میلیارد تومان یارانه غیرمستقیم به نان از سوی دولت ناشی از مابه التفاوت قیمت 665 تومانی خرید تضمینی گندم و قیمت گندم تحویلی به کارخانجات آرد و همچنین پرداخت حدود 3900 میلیارد تومان یارانه به مردم بصورت مستقیم، افزود: دولت سالانه نزدیک به یازده هزار میلیارد تومان به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای نان هزینه می کند و این در حالی است که دولت، نانوا و مردم هیچکدام از این مسئله راضی نیستند.

                    وی ضمن تاکید بر ایجاد بازار رقابتی در صنعت آرد و نان کشور و آزادسازی قیمت نان همانند اتفاقی که در صنعت سیمان کشور رخ داد، خاطرنشان کرد: با اقدامات مناسب مدیریتی و ایجاد رقابت بین تولیدکنندگان قیمت هر کیسه سیمان از 120 به 45 هزار تومان کاهش یافت.

                    این نماینده مجلس در ادامه، ضمن تاکید بر پرداخت یارانه صنعت آرد و نان تنها به مردم، این امر را باعث حذف رانت و فساد موجود در صنعت آرد و نان کشور دانست و افزود: پیشرفت صنعت آرد و نان کشور در بخش های مختلف تولیدی در گرو حذف یارانه دولتی و ایجاد بازار رقابتی و آزادسازی قیمت ها است.

                    به هر حال نباید از این نکته نیز غافل شد که طرح ها و خدمات دولت یازدهم در بخش های مختلف و در طول شانزده ماه گذشته همواره در راستای حمایت هرچه بیشتر از اقشار آسیب پذیر جامعه بوده است.

                    اقدام ارزشمند دولت تدبیر و امید در اجرا و ساماندهی طرح نظام سلامت در بخش بهداشت و درمان به منظور کاهش هرچه بیشتر هزینه های درمان مردم گواه آن است که مسوولان اجرایی کشور به هیچ وجه نسبت به وضعیت معیشتی و رفاه اقشار کم درآمد بی تفاوت نبوده و رفع مسائل قشر کم درآمد جامعه از جمله دغدغه های آنان است.

                    دولتمردان به خوبی به این امر واقفند که معیشت بسیاری از خانواده های محروم جامعه به قیمت نان گره خورده است و طبقات پایین جامعه همچنان چشم انتظار حمایت های دولت تدبیر و امید در این زمینه به سر می برند.

                    از: یوسف درویشی

                    اقتصام (5)1558

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #33685
                      پاسخ : اخبار

                      نوبخت عنوان کرد

                      دلمان می‌خواهد حقوق کارکنان را 50 درصد افزایش دهیم اما نمی‌توانیم






                      معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور ضمن عذرخواهی از مردم نسبت به کمبود‌هایی در حوزه اقتصادی از محدودیت منابع برای افزایش بیش از 14 درصدی حقوق کارکنان و ضمانت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای اختصاص یارانه تولید سخن گفت‌.


                      به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که در سال گذشته و در ایام بودجه افزایش حدود 18 درصدی حقوق کارکنان به مجلس ارائه داده شده و مورد انتقاد قرار گرفت دولت اعلام کرد که با توجه به پیش‌بینی تورم تا کمتر از 20 درصد در سال 1393 تعیین حدود 18 درصدی افزایش حقوق غیرمنطقی نیست.


                      بر این اساس افزایش حقوق کارکنان برای سال جاری حدود 20 درصد به تصویب رسید و این در حالی بود که در آن زمان تورم در حدود 30 درصد قرار داشت، اما در روزهای اخیر با ارائه‌ی لایحه بودجه 1394 به مجلس افزایش حقوق کارکنان نیز 14 درصد پیشنهاد شد که حدود شش درصد نسبت به سال جاری کمتر است که موجب برخی انتقادات شد.


                      این در حالی است که محمدباقر نوبخت - معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور – معتقد است که در حال حاضر با توجه به این‌که تورم نقطه به نقطه حدود 13 درصد و تورم سالانه حدود 17 درصد است و پیش‌بینی می‌کنیم متوسط تورم در سال آینده به حدود 14 درصد برسد. بنابراین افزایش حقوق کارکنان که باید بنا بر قانون به اندازه تورم باشد تا حدود 14 درصد منطقی خواهد بود.


                      نوبخت که در یک برنامه تلویزیونی به بررسی ابعاد لایحه بودجه سال 1394 پرداخته بود، این را هم تاکید کرد که ما دلمان می‌خواهد حقوق کارکنان را تا 50 درصد افزایش دهیم، اما محدودیت منابع این اجازه را به ما نمی‌دهد.


                      وی با بیان این‌که ما مدعی نیستیم که کشور هیچ مشکلی ندارد، ادامه داد: اما معتقدیم باید با گذر زمان مسائل پیش‌رو را حل کرده تا شرایط مناسبی را برای زندگی مردم مهیا کنیم، براین اساس با توجه به این‌که دولت فعلی با درآمد 700 تا 800 میلیارد دلاری سال‌های گذشته مواجه نیست و کشور را با درآمد حدود 25 میلیارد دلاری اداره می‌کند از مردم انتظار داریم که ما را درک کرده و به ما زمان دهند تا بتوانیم در راستای بهبود شرایط گام برداریم.


                      اظهار شرمندگی و عذرخواهی نوبخت از مردم

                      معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور در عین حال از مردم به دلیل وجود کمبود‌هایی در اوضاع اقتصادی از مردم عذرخواهی کرد و گفت: متاسفانه شرایط فعلی به گونه‌ای است که ما نتوانسته‌ایم اوضاع را آن طور که باید در شأن مردم کشورمان باشد برای آنها فراهم کنیم و به مسائل اقتصادی آنها بپردازیم با این وجود اگر مردم از اوضاع فعلی رضایتی ندارند بدانند که با توجه به فشارهای موجود شرایط حتی می‌توانست بدتر از این هم باشد، اما سعی کردیم که در اوضاع مناسبت‌تری آن را نگه داریم.

                      وی همچنین اشاره‌ای هم به اوضاع اشتغال جوانان داشت و گفت: ما واقعا شرمنده جوانان و فارغ‌التحصیلان کشور و خانواده‌هایشان هستیم که نمی‌توانیم در فرصتی محدود برای تمامی آنها شغل ایجاد کنیم، اما با این وجود در کنار تمامی بودجه‌هایی که برای طرح‌های عمرانی که خود به نوعی ایجاد اشتغال می‌شود در نظر گرفته‌ایم، مبلغ هزار میلیارد تومان را برای کمک به اشتغال جوانان و فارغ‌التحصیلان در بودجه سال آینده پیش‌بینی کرده‌ایم.


                      نوبخت با بیان این‌که ما شرمسار زوج‌های جوان در کمک به تامین هزینه‌های آنها هستیم، یادآور شد: با این حال 1300 میلیارد تومان را برای پرداخت وام‌های ارزان قیمت در تامین مسکن آنها در بودجه تعیین کرده‌ایم.


                      تضمین بانکی نوبخت برای یارانه تولید

                      معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به پرداخت یارانه 5200 میلیاردی تولید در سال آینده اشاره کرد و گفت: اما قرار نیست که این مبلغ به طور نقدی بین واحد‌های تولیدی توزیع شود، بلکه آن را در قالب تسهیلات ارزان‌قیمت در اختیار آنها قرار می‌دهیم.


                      وی گفت: به وزارت صنعت، کشاورزی و راه اعلام می‌کنم که سازمان مدیریت و برنامه ریزی این تضمین بانکی را خواهد داد که در هر سررسیدی مابه‌التفاوت سود تسهیلات بانکی را بپردازد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • Diamond_di2014
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 365

                        #33686
                        پاسخ : اخبار

                        بانک توسعه صادرات، مقصد جدید صالح آبادی / فطانت فرد، رییس جدید سازمان بورس


                        نکته مهم این است که در حال حاضر، ایجاد شوک در بورس که طی یکسال اخیر، با ریسک های سیستماتیک مواجه و ضعیف شده، شاید موجه ترین دلیل دولت برای تغییر رییس جوان سازمان بورس، یکسال مانده به پایان دوره مأموریت ده ساله اش باشد.





                        منابع موثق از جابجایی قریب الوقوع علی صالح آبادی، از سمت ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار و انتصاب وی بـه عنوان مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران خبر می دهند.

                        گفته می شود انتصاب محمد فطانت فرد به سمت ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار نهایی شده و احتملا وی طی چند روز آینده، با حکم وزیر اقتصاد، فعالیت خود را رسمـا آغاز خواهد کرد.

                        محمد فطانت فرد پیش از این، عضو هیأت مدیره و معاون امور اعتباری و نظارت بر مصارف بانک ملی ایران بود. عضو هیأت مدیره و قائم مقام بانک پارسیان، مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه لوتوس پارسیان، مدیرعامل شرکت ساپکو، قائم مقام مالی و اقتصادی ایران خودرو از سوابق اجرایی رییس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار است.

                        علی صالح آبادی، از سال 1385 تاکنون، به مدت حدود هشت سال و نیم سال، در سمت رییس سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت داشته و از این نظر، از او به عنوان یکی از مدیران جوان و موفق که تجربه نادر تصدی مسئولیت ارشد اقتصادی در سه دولت، با سلایق و رویکردهای مختلف و متفاوت را در کارنامه دارد، یاد می شود، موضوعی که انتصاب وی به سمت مدیرعاملی بانک توسعه صادرات در دولت تدبیر و امید هم مهر تأئیدی بر آن خواهد بود.

                        حال سؤال اساسی این است که آیا بازار پول و حوزه صادرات کشور با بدست آوردن صالح آبادی، منتفع خواهد شد یا بازار سرمایـه با از دست دادن وی؟ اما نکته مهم این است که در حال حاضر، ایجاد شوک در بورس که طی یکسال اخیر، با ریسک های سیستماتیک مواجه و ضعیف شده، شاید موجه ترین دلیل دولت برای تغییر رییس جوان سازمان بورس، یکسال مانده به پایان دوره مأموریت ده ساله اش باشد، چرا که به اعتقاد اغلب کارشناسان، کارنامه عملکرد وی در مجموع، کارنامه ای مثبت و بدون حاشیه است.



                        نظر

                        • negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

                          #33687
                          پاسخ : اخبار

                          ادب مرد به از دولت اوست(۶)/ روستا‌‌آزاد در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":
                          امید داشتم که روحانی حداقل در صحبت‌‌های خود عفت کلام داشته باشد

                          رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف گفت: این سخنان و سخنانی مانند بی سواد، بی شناسامه و بزدل در شأن رئیس جمهور ایران و جایگاهی که در آن سخن گفتند یعنی دانشگاه نیست و نشان می دهد که ایشان ظرفیت انتقاد ندارند.

                          رضا روستاآزاد در گفتگو با خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، در خصوص اظهارات رئیس جمهور در مراسم 16 آذر گفت: 16 آذر یک پیام مشخص دارد و ما در 16 آذر سال 32 تجسم این سخن را دیدیم که قدرت های بزرگ جهانی که به دنبال سلطه بر جهان و روی کار آوردن حکومت خود بودند در مقابل قدرت ملت ایران و دانشجویان مبهوت شدند.

                          وی افزود: کاملاً مشخص است که بحث قلیان نفسانیات و طغیان انسان مغرور از جمله مشخصه‌های حکومت‌های استکباری است که اصلاً از منطق و گفتگو سر در نمی‌آورند.

                          عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی از سخنان رئیس جمهور مبنی بر منطق سخن گفتن با دولت های استکباری ابراز تعجب کرد و گفت: من تعجب می کنم که جناب روحانی اصلا به این موضوع توجه ندارد که مبنای 16 آذر بر چه اساسی بوده و اساسا این حرف که بتوان با منطق با آنها سخن گفت غلط است چرا که طغیانگران فقط از منطق در کنار زور استفاده می کنند.

                          وی در ادامه از انحراف بزرگ در سخنان روحانی یاد کرد و گفت: اینکه می گوید ما با منطق خود را به جهان اثبات کردیم باعث تعجب است چرا که منطق وقتی که زور داشته باشی جوابگو است من انحراف بسیار بزرگی در کلام روحانی می بینم و اگر واقعا انتقاد منتقدان را می پذیرند باید این سخن را که دنیای قلدر، زورگو و مستکبر دنبال منطق نیست را قبول کند.

                          روستاآزاد به سرکوب منطق توسط دولت های غربی اشاره کرد و گفت: آنها منطق را به سادگی سرکوب می کنند و به خاطر منافع خودشان هر سخنی را تغییر می دهند و این انحراف بزرگی است که در تاریخ مبارزات ما در حال شکل گیری است.

                          وی درباره اظهارات روحانی مبنی بر تازه به دوران رسیده خواندن جوانان انقلابی ابراز ناراحتی کردو گفت: من در ابتدای این دوره امید داشتم که حسن روحانی حداقل در صحبت های خود عفت کلام داشته باشد و به منتقدان خود احترام بگذارد همین لفظ تازه به دوران رسیده منظورشان به چه کسانی است جوانان پرنشاط و پرشور انقلابی که برای زیارت کربلا پیاده کیلومترها را می پیمایند تا نام حق و عدالت را حیات دوباره ببخشند.

                          رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف رویش جوانان انقلابی را یکی از حرکات مثبت حکومت دانست و افزود: هر انقلابی دارای ریزش و رویشی است و اینکه ما بخواهیم این جوانان پرشور انقلابی را که قبلا وفای خود را به انقلاب ثابت کرده اند تازه به دوران رسیده بخوانیم اشتباه محض است.

                          وی سخنان تند روحانی را دور از شأن رئیس جهمور دانست و افزود: این سخنان و سخنانی مانند بی سواد، بی شناسامه و بزدل در شأن رئیس جمهور ایران و جایگاهی که در آن سخن گفتند یعنی دانشگاه نیست و نشان می دهد که ایشان ظرفیت انتقاد ندارند.

                          روستاآزاد در ادامه افزود: من به مشاوران آقای روحانی امید زیادی ندارم چرا که تا به حال نتوانستند با درایت و بصیرت راهنمای خوبی باشند اما از روحانی به عنوان یک فرد انقلابی می خواهم که وزین تر صحبت کند.

                          وی در پایان تندی سخنان روحانی را به خاطر عدم تحقق ایده های وی برای مذاکره با آمریکا دانست و خاطر نشان کرد: روحانی وقتی که دید حرف هایش در مقام عمل انجام نمی شود و همه تلاش هایش برای باور مذاکره با آمریکا که یکی از اهداف مهم وی در دولت خود بوده است ناکام مانده و کل باورها و اعتقادات اصلی خود را در مظان اتهام می بیند متزلزل صحبت می کند باید به جوهره اصلی انقلابی و خط امام، قرآن و ولایت فقیه بازگردد و با استفاده از بیانات مقام معظم رهبری دیدگاه خود را نسبت به غرب اصلاح کند.

                          جدیدترین اخبار، تصاویر و فیلم‌ها از دانشجویان و دانشگاه‌های سراسر کشور

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #33688
                            پاسخ : اخبار

                            کمیسیون بودجه "تخلف دولت" در برداشت ۴.۱ میلیارد دلاری از صندوق توسعه را رسماً تأیید کرد

                            خبرگزاری تسنیم: سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: برداشت ۴.۱ میلیارد دلار از حساب صندوق توسعه ملی توسط دولت خلاف قانون تشخیص داده شد و دولت متخلف شناخته شد.

                            غلامرضا کاتب نماینده مردم گرمسار و سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به تهیه گزارشی در مورد برداشت 4.1 میلیارد دلاری دولت از حساب صندوق توسعه ملی در پایان سال 1392 در کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: برداشت 4.1 میلیارد دلاری از حساب صندوق توسعه ملی خلاف مفاد بند 2-2 قانون بودجه سال 1392 کل کشور است و دولت در برداشت از این صندوق در انتهای سال گذشته تخلف قانونی انجام داده است.

                            وی افزود: طبق بند 2-2 قانون بودجه سال 92 استفاده از ذخایر ارزی بانک مرکزی و منابع صندوق توسعه ملی ‌به‌‌استثنای مجوزهای صادره این قانون برای تأمین نیازهای بودجه کل کشور به هر شکل ممنوع است.

                            سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه برهمین اساس خاطرنشان کرد: در اجرای ماده 236 آیین‌نامه داخلی مجلس، بررسی صحت برداشت دولت از این صندوق و اینکه آیا تخلفی در این زمینه صورت گرفته است یا خیر به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ارجاع شد که پس از دریافت گزارش دیوان محاسبات و بررسی موضوع در کمیسیون، برداشت دولت از این صندوق خلاف قانون تشخیص داده شد و دولت متخلف شناخته شد.

                            کاتب ادامه داد: این مبلغ (4.1 میلیارد دلار) مطالبه وزارت نفت از محل صادرات نفت بوده که عنوان می‌شود دولت این مبلغ را در پایان سال وصول کرده اما بعد از تبدیل ارز آن به ریال از طریق بانک مرکزی، این مبلغ را برای پروژه‌های عمرانی هزینه کرده که جمعاً بیش از 10 هزار میلیارد تومان است.

                            وی در پایان گفت: نظر کمیسیون بر این بود که این مبلغ متعلق به صندوق توسعه ملی و سهم این صندوق از نفت بوده ولی در حوزه عمرانی هزینه شده است.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #33689
                              پاسخ : اخبار

                              يكي از از فعالان رسانه‌اي از زندان آزاد شد

                              گروه سياسي: فیس بوک سایت بازتاب، خبر از آزادی يكي از فعالان رسانه اي داد.
                              به گزارش بهارنيوز، علی غزالی از فعالان رسانه‌اي كه در سايت هاي بازتاب امروز، آينده و انتخاب فعاليت مي كرد از زندان اوین آزاد شد. وی که با شکایت حراست و مدیرعامل يكي از بانکهاي دولتي بازداشت شده بود ديشب پس از ۹ روز بازداشت با دستور مقام قضایی آزاد شد. چندی پیش اخباری در برخی رسانه ها مبنی بر وجود بده بستان‌های فسادانگیز در خصوص پرونده فساد ۳۰۰۰ میلیاردی میان برخی متهمین اقتصادی منتشر شده بود که باعث فيلتر شدن سايت انتخاب و همچنين بازداشت اين فعال رسانه‌اي شد.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • mjtb
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 527

                                #33690
                                پاسخ : اخبار

                                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                ادب مرد به از دولت اوست(۶)/ روستا‌‌آزاد در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":
                                امید داشتم که روحانی حداقل در صحبت‌‌های خود عفت کلام داشته باشد

                                رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف گفت: این سخنان و سخنانی مانند بی سواد، بی شناسامه و بزدل در شأن رئیس جمهور ایران و جایگاهی که در آن سخن گفتند یعنی دانشگاه نیست و نشان می دهد که ایشان ظرفیت انتقاد ندارند.

                                رضا روستاآزاد در گفتگو با خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، در خصوص اظهارات رئیس جمهور در مراسم 16 آذر گفت: 16 آذر یک پیام مشخص دارد و ما در 16 آذر سال 32 تجسم این سخن را دیدیم که قدرت های بزرگ جهانی که به دنبال سلطه بر جهان و روی کار آوردن حکومت خود بودند در مقابل قدرت ملت ایران و دانشجویان مبهوت شدند.

                                وی افزود: کاملاً مشخص است که بحث قلیان نفسانیات و طغیان انسان مغرور از جمله مشخصه‌های حکومت‌های استکباری است که اصلاً از منطق و گفتگو سر در نمی‌آورند.

                                عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی از سخنان رئیس جمهور مبنی بر منطق سخن گفتن با دولت های استکباری ابراز تعجب کرد و گفت: من تعجب می کنم که جناب روحانی اصلا به این موضوع توجه ندارد که مبنای 16 آذر بر چه اساسی بوده و اساسا این حرف که بتوان با منطق با آنها سخن گفت غلط است چرا که طغیانگران فقط از منطق در کنار زور استفاده می کنند.

                                وی در ادامه از انحراف بزرگ در سخنان روحانی یاد کرد و گفت: اینکه می گوید ما با منطق خود را به جهان اثبات کردیم باعث تعجب است چرا که منطق وقتی که زور داشته باشی جوابگو است من انحراف بسیار بزرگی در کلام روحانی می بینم و اگر واقعا انتقاد منتقدان را می پذیرند باید این سخن را که دنیای قلدر، زورگو و مستکبر دنبال منطق نیست را قبول کند.

                                روستاآزاد به سرکوب منطق توسط دولت های غربی اشاره کرد و گفت: آنها منطق را به سادگی سرکوب می کنند و به خاطر منافع خودشان هر سخنی را تغییر می دهند و این انحراف بزرگی است که در تاریخ مبارزات ما در حال شکل گیری است.

                                وی درباره اظهارات روحانی مبنی بر تازه به دوران رسیده خواندن جوانان انقلابی ابراز ناراحتی کردو گفت: من در ابتدای این دوره امید داشتم که حسن روحانی حداقل در صحبت های خود عفت کلام داشته باشد و به منتقدان خود احترام بگذارد همین لفظ تازه به دوران رسیده منظورشان به چه کسانی است جوانان پرنشاط و پرشور انقلابی که برای زیارت کربلا پیاده کیلومترها را می پیمایند تا نام حق و عدالت را حیات دوباره ببخشند.

                                رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف رویش جوانان انقلابی را یکی از حرکات مثبت حکومت دانست و افزود: هر انقلابی دارای ریزش و رویشی است و اینکه ما بخواهیم این جوانان پرشور انقلابی را که قبلا وفای خود را به انقلاب ثابت کرده اند تازه به دوران رسیده بخوانیم اشتباه محض است.

                                وی سخنان تند روحانی را دور از شأن رئیس جهمور دانست و افزود: این سخنان و سخنانی مانند بی سواد، بی شناسامه و بزدل در شأن رئیس جمهور ایران و جایگاهی که در آن سخن گفتند یعنی دانشگاه نیست و نشان می دهد که ایشان ظرفیت انتقاد ندارند.

                                روستاآزاد در ادامه افزود: من به مشاوران آقای روحانی امید زیادی ندارم چرا که تا به حال نتوانستند با درایت و بصیرت راهنمای خوبی باشند اما از روحانی به عنوان یک فرد انقلابی می خواهم که وزین تر صحبت کند.

                                وی در پایان تندی سخنان روحانی را به خاطر عدم تحقق ایده های وی برای مذاکره با آمریکا دانست و خاطر نشان کرد: روحانی وقتی که دید حرف هایش در مقام عمل انجام نمی شود و همه تلاش هایش برای باور مذاکره با آمریکا که یکی از اهداف مهم وی در دولت خود بوده است ناکام مانده و کل باورها و اعتقادات اصلی خود را در مظان اتهام می بیند متزلزل صحبت می کند باید به جوهره اصلی انقلابی و خط امام، قرآن و ولایت فقیه بازگردد و با استفاده از بیانات مقام معظم رهبری دیدگاه خود را نسبت به غرب اصلاح کند.

                                http://snn.ir/detail/News/373699/187

                                توجه کردید که برداشت ایشون از منطق چیه؟ خیلی ساده: زور!

                                با همین "منطق" ایشون انتقاد پذیری رو به پذیرفتن و تبعیت از انتقاد معنا میکنن. یعنی تا زمانی که تمام حرف طرف منتقد رو قبول نکنی و بهش عمل نکنی فرد انتقاد پذیری نبودی. جل الخالق!


                                میگن فحش رو بنداز صاحبش میاد ورش میداره همینه ها! به یکی دیگه یه چیزی میگن، صداش از یه جا دیگه در میاد. روش میشد الان پای شهدا و امام و پیغمبر رو هم میکشید وسط که به اینا گفتی تازه به دوران رسیده!


                                طرف رئیس دانشگاه صنعتی شریف بوده، اما تنها رئیسی بوده که نه با رأی هیئت علمی که با حکم مستقیم وزیر علوم منصوب شد. کسی که آرزوش برپایی نماز جماعت در یکی از کرات آسمانی بوده :)):))

                                نظر

                                در حال کار...
                                X