اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

    #3421
    باراک اوباما سرانجام مصوبه کنگره آمریکا مبنی بر تحریم بانک مرکزی ایران را امضا کرد تا این مصوبه به قانون تبدیل شود؛
    رییس جمهور آمریکا البته در امضای این مصوبه - که بخشی از بودجه دفاعی 662 میلیارد دلاری این کشور است-
    برخی اختیارات و «انعطاف»ها را برای خود قائل شده است؛ انعطافهایی که به اعتقاد برخی ناظران، زمینه دور زدن این تحریمها را برای متحدان ایالات متحده فراهم میکند؛
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

    نظر

    • حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

      #3422
      بارشد بهای دلار، ارزش صادرات شرکتهای بورسی نیز به نحو تصاعدی افزایش مییابد؛
      هر چند که تردیدهایی در مورد چگونگی دریافت وجه صادرات نیز در ذهن معامله گران شکل گرفته است. معاون وزیر نفت با اشاره به برنامه ریزی برای متنوعسازی سبد تولید و صادرات پتروشیمی ایران، اعلام کرد: در حال حاضر با دریافت مجوزهای بینالمللی هیچ محدودیتی در صادرات محصولات پتروشیمی وجود ندارد.
      این مصوبه در عین حال دارای دو ضربالاجل برای اجرا است که شامل مهلتی دو ماهه برای معاملات عادی و مهلتی ششماهه برای معاملات نفتی میشود؛ در واکنش به این اقدام، محمد نهاوندیان، رییس اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد که «ملت ایران و فعالان اقتصادی به شکل دیگری نیازهای خود را تامین خواهند کرد. (دنیای اقتصاد)
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

      نظر

      • حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

        #3423
        صبح امروز صورت گرفت
        افتتاح مجتمع فولاد هرمزگان با حضور احمدینژاد


        به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، محمود احمدینژاد رئیس جمهور دقایقی پیش مجتمع فولاد هرمزگان را افتتاح کرد.

        شرکت فولاد هرمزگان دومین کارخانه بزرگ تولید فولاد بعد از انقلاب، در کنار خلیج فارس در زمینی به مساحت ۹۵هکتار در ۱۳کیلومتری غرب بندرعباس و در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس واقع شده است.

        شرکت فولاد هرمزگان دارای ظرفیت اسمی یک و نیم میلیون تن تختال (اسلب) به ضخامت ۲۵۰ میلیمتر، عرض ۹۰۰ تا ۲هزار میلیمتر و طول ۶هزار تا ۱۲هزار میلیمتر است.

        این شرکت قادر به تولید محصولات میانی از ردیف یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال، ۹۰هزار تن آهک در سال، ۷۵۰۰ نرمال متر مکعب اکسیژن در ساعت، ۱۸هزار نرمال متر مکعب در ساعت هیدروژن و ۱۲۰نرمال متر مکعب در ساعت کاربن است.

        فولادهای تولیدی در شرکت فولاد هرمزگان عمدتا فولادهای کربنی برای کاربرد رول و ورق به صورت نبرد گرم و سرد است.

        بر اساس این گزارش، تختالهای تولیدی این شرکت در خط نبرد گرم، عمدتا برای کاربری پروفیل سازی، لولههای آب، نفت و مخازن تحت فشار و قطعات سنگین فولادی و ساخت پروفیل مورد استفاده قرار میگیرد.

        شرکت فولاد خوزستان با سرمایهگذاری ۸هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال موجب اشتغال پایدار هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۶هزار نفر به صورت غیرمستقیم شده که با اجرای طرح توسعه آن این میزان به تعداد ۳هزار نفر به صورت مستقیم در ۱۲هزار نفر به صورت غیرمستقیم افزایش می یابد.
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #3424
          درکمتر از 45 دقیقه؛
          پذیره نویسی بورس انرژی خاتمه یافت


          پذیره نویسی عمومی چهارمین بورس ایران ساعت 8 صبح امروز در 46 شعبه منتخب بانک ملی ایران آغاز شد که استقبال گسترده سرمایه گذاران باعث گردید تا این پذیره نویسی در کمتر از 45 دقیقه به پایان برسد.


          پذیره نویسی عمومی شرکت 20 میلیارد تومانی در شرف تاسیس بورس انرژی در کمتر از 45 دقیقه خاتمه یافت.

          به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، پذیره نویسی عمومی چهارمین بورس ایران ساعت 8 صبح امروز در 46 شعبه منتخب بانک ملی ایران آغاز شد که استقبال گسترده سرمایه گذاران باعث گردید تا این پذیره نویسی در کمتر از 45 دقیقه به پایان برسد.

          در این پذیره نویسی، هر شخص حقیقی و حقوقی حداکثر می توانست 7500 سهم معادل 7 میلیون و 500 ریال از سهام این شرکت را خریداری کند.
          گزارش ها حاکی از آن است که از دقایق ابتدایی صبح امروز صف هایی طولانی برای خرید سهام بورس انرژی، مقابل درب های شعب منتخب بانک های ملی ایران تشکیل شده بود.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #3425
            دانایان پارس در فرابورس درج شد
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

              #3426
              در اصل توسط حامد پست شده است View Post
              فردا در رزمایش ولایت ۹۰؛ تردد شناور در تنگه هرمز غیرممکن می شود/آزمایش موشک 'محراب'، برای اولینبار
              نظامی - در نهمین روز از رزمایش بزرگ دریایی ولایت 90 آزمایش موفق موشک سطح به هوای 'محراب' در دومین روز از 'مرحله قدرت' انجام شد.
              به گزارش خبرآنلاین، رزمایش بزرگ دریایی ولایت 90 از روز شنبه هفته گذشته آغاز شد؛ رزمایشی که به گفته فرماندهان ارشد نیروی دریایی ارتش، بزرگترین رزمایش در نوع خود محسوب میشود و منطقه عملیاتی و اطلاعاتی آن فضایی به وسعت 2 هزار کیلومتر مربع را شامل میشود.
              حضور ناوشکن جماران به عنوان یگان سرفرماندهی رزمایش، آزمایش برخی تجهیزات و ادوات جدید یا بهینهسازیشده نظیر موشک میانبرد "محراب" و بهرهگیری از تاکتیکهای کاملا بومی، از نکات قابل توجه رزمایش بزرگ دریایی ولایت 90 محسوب میشود.
              رزمایش بزرگ دریایی ولایت 90 که از آغاز برگزاری، بازتابهای گسترده بینالمللی را به همراه داشت، امروز (یکشنبه) پروژه جدید موشکی نیروی دریایی ارتش با نام "محراب" را از روی ناوچه موشکانداز کلاس پیکان "گرز" برای نخستین بار آزمایش کرد.
              پروژه موشکی میانبرد محراب به آخرین فناوری مقابله با اهداف ضد راداری و سامانههای هوشمند جلوگیری از اختلال در هدایت مسیر مجهز بوده و در رده تسلیحات دارای فناوری بالا و راهبردی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بهرهگیری از دانش متخصصان داخلی طراحی و تولید شده است.
              پرتاب اژدرهای ضدسطحی توسط زیردریاییهای کلاس غدیر از دیگر اقدامات نیروی دریایی ارتش در دومین روز مرحله نمایش قدرت این رزمایش بزرگ بود. اژدرهای "pt 47" از زیردریاییهای کلاس غدیر به سوی شناورهای سطحی شلیک شد.
              در ادامه رزمایش ولایت 90، تکاوران نیروی دریایی ارتش در راستای اجرای تاکتیکهای رزمی و نمایش اقتدار خود، با استقرار بر روی یگانهای شناور و پرتاب موشکهای دوشپرتاب، پهپادهای رادارگریز را مورد هدف قرار دادند.

              هر هدفی که دشمن تشخیص داده شود با موفقیت مورد اصابت قرار میگیرد
              فرمانده نیروی دریایی ارتش هم با تاکید بر اینکه "پیام رزمایش بزرگ ولایت 90، پیام صلح، دوستی و برقراری امنیت پایدار در منطقه است"، اظهار کرد: هدف رزمایش بزرگ ولایت 90، نشان دادن عزم و اراده نیروهای مسلح، جدی بودن برای دفاع از منافع و نمایش توان دفاعی و بازدارندگی سطحی در آبهای آزاد است.
              وی با اشاره به برنامههای رزمایش ولایت 90 در روزهای گذشته تصریح کرد: شاخص ارزیابی رزمایش ولایت 90، سرعت عمل، دقت تیر، مهارت کارکنان و هدفگیری است که همه اینها در این رزمایش با نمره بالا مشخص شدهاند و در عرصه دریاها هر هدفی که به عنوان دشمن تشخیص داده شود با موفقیت مورد اصابت قرار میگیرد.
              سیاری در واکنش به برخی اظهارات در مورد توان ناوشکن جماران نیز تاکید کرد: برخی میگفتند که ناوشکن جماران که ساخت جمهوری اسلامی ایران است، توان دریانوری در آبهای آزاد را ندارد اما این ناوشکن با ماموریت 70 روزهای که در خلیج عدن انجام داد، قدرت خود را به طور کامل به نمایش گذاشت.
              براساس این گزارش، از بامداد فردا -دوشنبه- قرار است آخرین روز مرحله نمایش قدرت رزمایش محسوب میشود، بخش گستردهای از یگانهای سطحی، زیرسطحی و هوادریای نیروی دریایی ارتش که تا مدار 18 درجه شمالی گسترش یافتهاند به منظور اجرای فاز پایانی، آرایش تاکتیکی جدیدی را به مورد اجرا خواهند گذاشت که براساس آن، تردد هرگونه شناور از تنگه هرمز ـ در صورت اراده نیروی دریایی کشورمان ـ غیرممکن خواهد شد.
              /
              یادش به خیر زمان جنگ تحمیلی بارها برای تسخیر شهر بصره آرایش جنگی و عملیات تهاجمی داشتیم و دهها هزار نیروی جان برکف بسیجی به سمت خاکریزهای عراقی گسیل شدند و تا آستانه شهر بصره هم پیش رفتند ولی با قتل عام و اسارت بچه های بی گناه این مردم که با شعارهای شور آفرین امثال آهنگران حمله می کردند شکست های سختی را متحمل شدیم . و یا در عملیاتهای زیادی مواضع تصرف شده را بعد چند روز از دست می دادیم.بیشترین اسرا و مفقودین را در عملیات رمضان داشتیم .اصلا شما فرض کنید امروز تنگه هرمز توسط دلاوران دریایی بسته شد, آیا قادر به نگهداری و حفظ مواضع نیز خواهند بود؟ امروز جنگ الکترونیک و هوایی حرف اول را می زند و هیچ سنخیتی بین تجهیزات ایران و غربیها وجود ندارد و لذا میبینیم بدنبال هر تهدید مسئولین و سپس موضعگیری غربیها در برابر آن بلافاصله عقب نشینی و انکار طرف ایرانی شروع می شود. نمونه هم از صدا و سیما و مطبوعات ایران زیاد شنیده ایم.

              نظر

              • حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

                #3427
                اعتراضات مردمی به پذیرهنویسی سهام بورس انرژی
                مردمی که پشت درهای بانک ملی از سرما لرزیدند ولی دست خالی برگشتند

                خبرگزاری فارس: پذیرهنویسی 42 میلیون و 306 هزار سهم شرکت 20 میلیارد تومانی بورس انرژی که صبح امروز از طریق 46 شعبه بانک ملی انجام و به پایان رسید، با ازدحام بیش از حد مردم و اعتراض هایی همراه بود.



                وی ادامه داد: مردم حاضر در این شعبه اقدام به تهیه فهرستی برای رعایت نوبت کردند اما این فهرست بعد از مدتی ناپدید شد و مردم زیادی در جلوی درب ورودی شعبه تجمع کردند. اما نکته اینجاست هر چند نماینده سازمان بورس در این شعبه حاضر بود اما به نظر می رسد مدیران بانک ملی برای دوستان خود سهام را خریداری کردهاند.
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                نظر

                • rhhk610
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 60

                  #3428
                  در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                  اعتراضات مردمی به پذیرهنویسی سهام بورس انرژی
                  مردمی که پشت درهای بانک ملی از سرما لرزیدند ولی دست خالی برگشتند

                  خبرگزاری فارس: پذیرهنویسی 42 میلیون و 306 هزار سهم شرکت 20 میلیارد تومانی بورس انرژی که صبح امروز از طریق 46 شعبه بانک ملی انجام و به پایان رسید، با ازدحام بیش از حد مردم و اعتراض هایی همراه بود.



                  وی ادامه داد: مردم حاضر در این شعبه اقدام به تهیه فهرستی برای رعایت نوبت کردند اما این فهرست بعد از مدتی ناپدید شد و مردم زیادی در جلوی درب ورودی شعبه تجمع کردند. اما نکته اینجاست هر چند نماینده سازمان بورس در این شعبه حاضر بود اما به نظر می رسد مدیران بانک ملی برای دوستان خود سهام را خریداری کردهاند.
                  حامد جان مردم ما خیلی وقته که دستشون خالی شده ولی خودشون هم....مردمی که برای مایحتاج زندگی میپرند تو صف.. خرید دلار و سکه میپرند تو صف...گرفتن ساندیس میپرند تو صف وووو بنظرم سزاوار بدتر از اینها هم هستند و بعضیها اینا رو بدرستی کشف کردند و میبینی که هر روز بدتر از دیروز و مردم هم هر روز بی بخارتر از دیروز...آخه یکی نیست بگه تو خرید دلار رقابت میکنی میدونی معنی این افزایش چیه؟ کندن گور مردم...تورم و...

                  نظر

                  • حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

                    #3429
                    در اصل توسط rhhk610 پست شده است View Post
                    حامد جان مردم ما خیلی وقته که دستشون خالی شده ولی خودشون هم....مردمی که برای مایحتاج زندگی میپرند تو صف.. خرید دلار و سکه میپرند تو صف...گرفتن ساندیس میپرند تو صف وووو بنظرم سزاوار بدتر از اینها هم هستند و بعضیها اینا رو بدرستی کشف کردند و میبینی که هر روز بدتر از دیروز و مردم هم هر روز بی بخارتر از دیروز...آخه یکی نیست بگه تو خرید دلار رقابت میکنی میدونی معنی این افزایش چیه؟ کندن گور مردم...تورم و...
                    میگن سنگی رو که یه دیونه بندازه تو چاه صد نفر آدم عاقلم نمیتونن درش بیارن
                    حال و روز امروز کشور ما دقیقا همین شده با این فرق که این سنگو یه دیونه نداخته ، دو دیونه انداخته
                    قضیه از همون جایی شروع شد و به قول معروف کلید خورد که مالک اشتر علی و علی افتادن به جون هم معلومم نبود که آبشون کم بود یا دونشون به هر حال این افتادن به جون هم همانا و وعده وعید دادن و البته تصمیمات عجیب و غریب گرفتن هم همانا
                    یکی از این تصمیمات عجیب و غریب ..... که منجر شد سود نرخ سپرده های بانکی کاهش پیدا کنه و مردم سرمایه هاشونو از بانک در بیارن و بخاطر نداشتن برنامه ی منظم و هدایت شده از طرف دولت این سرمایه ها یک روز روانه بازار ارز شد و دلارو برد بالا و یک روز وارد بازار طلا شد و سکه رو برد بالا و معلوم هم نیست که بالاخره سرانجام این سرمایه های بی زبان چه خواهد شد و به کدام سو خواهد رفت .
                    یل یاتار ، طوفان یاتار
                    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #3430
                      اجرای فاز دوم هدفمندی نزدیک است/ جلسات کارگروه کنترل بازار شدت گرفت!

                      خبرگزاری مهر- گروه اقتصادی: زمزمههای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها این روزها به قول برخی اعضای کابینه به" آواز" تبدیل شده است و این را میتوان از رفت و آمدهای وزرا، جلسات صبحانه با رئیسجمهور و حتی باز شدن بستههای حمایتی به خوبی احساس کرد.

                      به گزارش خبرنگار مهر، اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها نزدیک است، این را میتوان از گفتههای وزرا، باز شدن بستههای حمایتی که یکسال معطل مانده بودند، کوتاهتر شدن فاصله زمانی برگزاری برخی جلسات مرتبط با بازار و تامین کالاها و نامهنگاریهای وزرا میتوان دید.

                      حتی برخی از وزرا بر این باورند که اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها، دیگر تنها یک زمزمه نیست و تبدیل به "آواز" شده است. این را مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت میگوید و البته شیوه تغییر یکباره رفتار این وزارتخانه و باز شدن پشت سر هم بستههای حمایتی خود میتواند نشانی از نزدیک بودن اجرای فاز دوم قانون باشد.

                      او در هفته گذشته جزئیات بستههای حمایتی تولید را اعلام کرد و بعد از آن، معاونانش یکی پس از دیگری، در مورد عملیاتی شدن و تامین اعتبار مورد نیاز بستههای حمایتی تولید و صنوف کشور خبر دادند. در این میان البته رفت و آمدها و نامهنگاریهای وزرا تا حضور دبیر کارگروه طرح تحول اقتصادی در برنامههای متعدد تلویزیونی و حتی رفتن مرادی، رئیس سازمان هدفمندی یارانهها به مجلس شورای اسلامی برای ارایه گزارش نیز خود دلایل روشنی برای نزدیک بودن فاز دوم اجرای قانون است.

                      در این میان، خبرها از کارگروه کنترل بازار نیز حکایت از آن دارد که نمایندگان ویژه رئیسجمهور در کارگروه کنترل بازار اعم از وزرای صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی، دادگستری، امور اقتصادی و دارایی، کشور، اطلاعات، سازمان صدا و سیما، رئیسکل بانک مرکزی، نماینده سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، شورای اصناف کشور و معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، مصوب کردهاند که کمیتهای با مسئولیت معاونت اقتصادی وزارت کشور و با عضویت شورای اصناف کشور شرایط لازم برای توزیع گسترده کالاهای مورد نیاز مردم را در ایام پایانی سال تامین کنند.

                      بر این اساس، البته قرار بر این است که توزیع گسترده کالاها به صورت عرضه مستقیم، در دستور کار قرار گیرد.

                      از سوی دیگر، محمدعلی ضیغمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت هم میگوید که وضعیت موجودی انبارها، تولید داخلی و موجودی در گردش واحدهای تولیدی در کشور به میزانی مناسب است که نیازی به ذخیرهسازی گسترده کالا همچون فاز اول اجرای قانون وجود ندارد.

                      البته این نگرانی وجود دارد که آن هم از سمت واحدهای تولیدی است. گفتههای رسمی و غیررسمی واحدهای تولید حکایت از آن دارد که دیگر آنها حاضر نیستند که به شیوه قبلی با وزارت صنعت، معدن و تجارت همکاری داشته باشند، چراکه از روند اجرای فاز اول قانون چندان راضی نیستند.

                      بیشتر آنها، باز شدن بستههای حمایتی را در شرایط فعلی، نوشدارو بعد از مرگ سهراب میدانند و معتقدند که دولت باید بستههای حمایت از تولید را زودتر باز میکرد، موضوعی که البته غضنفری و همراهانش در وزارت صنعت، معدن و تجارت آن را قبول ندارند و معتقدند که خیلی قبلتر از اینها، بستههای حمایتی باز شده است و وعدهها در قالب خط اعتبار انرژی و ارایه کمکهای مستقیم غیرمستقیم به واحدهای تولیدی، آن را عملیاتی شده است.

                      در این میان، محمد نهاوندیان، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران نیز معتقد است که باید اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها را با تاخیر زمانی نسبت به بخش خانگی، برای بخش تولید اجرایی کرد.

                      وی در گفتگو با مهر میگوید: وزارت صنعت، معدن و تجارت هم اکنون در شرایط مناسبی قرار دارد برای اینکه چنین گزارش تفصیلی را با نظر به همه حوزههای تولید صنعتی، معدنی و بخشهای تجاری داشته باشد و وزارت جهاد کشاورزی نیز میتواند در بخش کشاورزی ارایه اطلاعات کند و در نهایت، با نگاه جامعی بتوان برای اجرای فاز دوم، تصمیم گرفت.

                      وی میافزاید: شاید در این مرحله مناسب باشد همچنان که در آغاز طرح پیشنهاد میشد، افزایش قیمتها را نخست در بخش مصرف خانوار اعمال شود و سپس با تاخیر زمانی، فرصت انطباق به بخش تولید داده شود و سپس افزایش قمیت صورت گیرد.

                      به هرحال، به نظر میرسد باید همهپرسی جامعی از فعالان اقتصادی و تولیدی در رابطه با اجرای فاز دوم و زمان آن، صورت گیرد تا اجرای قانون همانطور که در فاز اول با موفقیت همراه بوده است، در فاز دوم نیز بتواند توفیق نسبی را کسب کند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #3431

                        تصویر سمت چپ مربوط به آیت الله جنتی بعد از دستگیری در کردستان است.



                        http://www.asriran.com/fa/news/195343/وقنی-جنتی-جوان-بود-عکس
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #3432
                          علي رغم وعده مسوولان و نزديك شدن به پايان سال؛
                          پرونده واگذاري سهام باشگاههاي استقلال و پرسپوليس مسكوت ماند!

                          خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
                          سرويس: بورس

                          آخرين وضعيت واگذاري باشگاههاي استقلال و پرسپوليس حاكي از آن است كه عليرغم اعلام هيات دولت مبني بر واگذاري 80 درصد سهام باشگاهها و مشخص شدن وزير ورزش و جوانان، هنوز جلسه جدي براي واگذاري سهام سرخابيها تشكيل نشده و پرونده اين واگذاري حساس و مهم با نزديك شدن به پايان سال مسكوت مانده است.
                          به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه مسوولان سازمان خصوصيسازي از اعلام اظهارنظر رسمي در خصوص آخرين وضعيت واگذاري استقلال و پرسپوليس خودداري ميكنند كه بررسيهاي ايسنا از سرانجام واگذاري دو باشگاه ورزشي نشان ميدهد عليرغم مشخص شدن وزير ورزش وجوانان واعلام هيات دولت مبني بر واگذاري 80 درصد سهام باشگاهها و نيز قيمت گذاري سهام اين دو شركت، تاكنون هيچگونه تصميمگيري در خصوص نحوهي واگذاري اين دو باشگاه ورزشي گرفته نشده است و واگذاري اين دو باشگاه حساس و پرطرفدار در بلاتكليفي به سر ميبرد.
                          به اين ترتيب و با وجود وعده مسئولان مبني بر واگذاري سهام استقلال و پرسپوليس تا پايان سال و باقي ماندن دو ماه و نيم تا انتهاي سال،هيچ گونه جلسه اي به منظور چگونگي واگذاري اين دو باشگاه ورزشي تشكيل نشده و پرونده واگذاري اين دو شركت مسكوت مانده است و توسط نهادهاي ذيربط پيگيري نمي شود، حتي سازمان ورزش و جوانان نيز اقدامي در اين خصوص انجام نمي دهد.اين در حالي است كه مشكلات داخلي و فراوان هيات مديره باشگاهها مانع بررسي پرونده واگذاري استقلال و پرسپوليس شده و به مسكوت ماندن پرونده دامن زده است.
                          در حالي كه واگذاري سهام سرخابي ها به دليل نامشخص بودن وضعيت آن تا پايان سال بسيار بعيد است كه پيمان نوري-رئيس سازمان خصوصي سازي در تنها نشست خبري خود كه به مناسبت هفته دولت در شهريور ماه امسال برگزار شد، در مورد زمان واگذاري استقلال و پرسپوليس گفته بود: برخي واگذاريها از جمله واگذاري باشگاه ها حساسيت دارد كه بايد بررسيهاي لازم براي آنها صورت گيرد. لذا براي واگذاري باشگاه استقلال و پيروزي با خبرگان ورزشي جلسات متعددي برگزار شد و نظرات آنها براي واگذاري سهام باشگاهها اخذ شد.
                          واگذاري سهام اين شركتها حتما تا پايان سال اتفاق ميافتد!
                          نوري در اين جلسه گفت: واگذاري باشگاه استقلال و پرسپوليس در قانون بودجه آمده است و واگذاري سهام اين شركتها حتما تا پايان سال اتفاق ميافتد. اين در حالي است كه خارج از قانون و ضابطه در مورد هيچ شركتي نميتوان عمل كرد.
                          به گفته ي رئيس سازمان خصوصي سازي تمهيداتي در حال انجام است كه هدف دولت، سازمان خصوصيسازي و هيات واگذاري مبني بر توجه به عواطف هواداران در حداكثر ممكن قانوني رعايت شود. لذا عرضهي سهام اين شركتها قطعا تا پايان سال اتفاق ميافتد و پيشبيني ميشود سهام دو باشگاه ورزشي مورد اقبال جمعي قرار گيرد. به اين ترتيب از حداكثر امكانات قانوني استفاده مي كنيم تا انگيزه هواداران پاسخ داده شود.

                          ايرادات صورتهاي مالي همچنان باقي است
                          تاكيد بر واگذاري سهام سرخابي ها تا پايان سال و انجام تمهيدات لازم در حالي از سوي رئيس سازمان خصوصي سازي مطرح مي شود كه با نزديك شدن به پايان سال پرونده واگذاري اين شركتها پيگيري نمي شود و علاوه بر اين هنوز ايراد صورتهاي مالي اين دو باشگاه ورزشي به قوت خود باقي مانده است و حتي حسابرس و بازرس قانوني براي رسيدگي به صورتهاي مالي در اين باشگاه ها وجود ندارد به طوري كه صورتهاي مالي سال 89 اين باشگاهها حسابرسي نشده و صورتهاي مالي آنها بدون امضا است.
                          تشكيل صندوقهاي سرمايه گذاري با واحدهايي بسيار خرد
                          اشكالات فراوان در صورتهاي مالي و مسكوت مانده پرونده واگذاري در حالي است كه هيات دولت در مهر ماه امسال انتقال سهام استقلال و پرسپوليس از گروه يك به گروه دو و واگذاري 80 درصد سهام اين دو باشگاه را تصويب كرد كه بعد از اين تصويب مشخص شد كه دولت قصد دارد با در اختيار قرار دادن 20 درصد سهام سرخابيها نزد خود، مابقي سهام استقلال و پرسپوليس را به صورت بسيار خرد به فروش برساند تا كسي مالك اصلي باشگاه نشود.
                          در اين راستا مقرر شد براي پيشكسوتان و طرفداران، صندوقهاي سرمايه گذاري با واحدهايي بسيار خرد و كمتر از يك درصد ايجاد شود تا اين صندوقها سهام باشگاهها را در زمان واگذاري خريداري كنند؛ با اين تصميم واگذاري باشگاههاي پرطرفدار استقلال و پرسپوليس نيز به سرنوشت ساير شركتها دچار ميشود كه تنها نام واگذاري به بخش خصوصي را يدك مي كشند و مالكيت اصلي آن همچنان در اختيار دولت باقي ميماند زيرا عليرغم واگذاري 80 درصد باشگاهها به صورت بسيار خرد، مديريت آنها همانند گذشته دولتي اداره مي شود.
                          البته اگر با ديد مثبت به اين تصميمگيري نگاه شود ميتوان گفت كه به دليل حساسيتهاي اجتماعي كه بر تيمهاي استقلال و پرسپوليس حاكم است دولت قصد دارد طوري مديريت كند تا از تنشهاي اجتماعي موجود در باشگاهها بكاهد ولي اين موضوع نبايد اصل اجراي اصل 44 و واگذاري مديريت و مالكيت را زير سوال ببرد.
                          جلسه اي براي واگذاري تشكيل نشد
                          اما اين تصميم نيز در حد حرف باقي ماند و اقدامي براي تشكيل آن انجام نشد زيرا به دليل اشكالات فراوان در صورت هاي مالي و حساس بودن اين دو باشگاه، بورس و فرابورس نيز زير بار واگذاري اين شركتها با ساختارهاي فعلي نميروند و سهام استقلال و پرسپوليس با شرايط فعلي بايد فقط از طريق بازار پايه فرابورس به فروش برسد كه با شرايط فعلي و مسكوت ماندن پروند، واگذاري از طريق بازار پايه فرابورس نيز بعيد است.
                          همچنين در حالي كه سازمان خصوصيسازي در تابستان امسال قيمت گذاري سهام باشگاهها را تنها براساس ارزش برند آنها انجام داد و مقرر شد كه قيمتگذاري سهام استقلال و پرسپوليس براساس سرمايه و صورتهاي مالي انجام شود كه تاكنون قيمت گذاري سهام آنها توسط شركتهاي تامين سرمايه نيز انجام نشده است و اگر قرار باشد با همان قيمت گذشته واگذار شود، تنها راه آن واگذاري آنها در بازار پايه فرابورس است.
                          با اين حال قيمتگذاري سهام دو باشگاه ورزشي در مرداد ماه و اعلام واگذاري آنها قبل از شروع ليگ، اميدواري براي واگذاري سهام اين دو شركت را ايجاد كرد ولي علي رغم اينكه سازمان خصوصيسازي به كمك موسسه هوشمند تدبير ارزش برند باشگاه استقلال را بدون توجه به صورتهاي مالي 42 و باشگاه پرسپوليس را 45 ميليارد تومان قيمت گذاري كرد كه واگذاري اين دو شركت به بعد از مشخص شدن وزير ورزش و جوانان موكول شد.
                          اما مشخص شدن وزير ورزش و جوانان و تصميم هيات دولت مبني بر واگذاري80 درصد سهام استقلال و پرسپوليس و قيمت گذاري سهام اين دو شركت نيز نتوانست راه را براي واگذاري سرخابي ها باز كند وهمچنان زمان و نحوه واگذاري سرخابيهاي تهران در هاله اي ازابهام قرار دارد.
                          به گزارش ايسنا، بعد از گذشت سه سال از موضوع واگذاري استقلال و پرسپوليس هنوز مشخص نيست كه سرانجام واگذاري اين دو باشگاه پرطرفدار ورزشي به كجا ختم ميشود و با توجه به اشكالات فراواني كه در صورتهاي مالي و نحوه قيمتگذاري آنها وجود دارد آيا امكان واگذاري سهام آنها وجود دارد يا خير؟ زيرا با وجود قيمت گذاري سهام اين شركت و تعيين وزير ورزش و جوانان هنوز ابهامات زيادي در خصوص نحوه قيمت گذاري،نحوه فروش،روش واگذاري و ميزان واگذاري سرخابي ها وجود دارد كه آينده واگذاري آن را با چالش و ابهام مواجه مي كند.


                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

                            #3433
                            در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

                            تصویر سمت چپ مربوط به آیت الله جنتی بعد از دستگیری در کردستان است.



                            http://www.asriran.com/fa/news/195343/وقنی-جنتی-جوان-بود-عکس
                            جنتی گفتی و کردی کبابم. ای جوووووووووونم جنتی!

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #3434
                              مدیر امور بورسهای سازمان بورس در گفتوگو با فارس:
                              امکان ابطال پذیره نویسی سهام بورس انرژی وجود دارد

                              خبرگزاری فارس: مدیر امور بورسهای سازمان بورس دلیل اعتراضهای مردمی در پذیره نویس سهام بورس انرژی را انعطاف ناپذیری سیستم بانکی دانست و گفت: اگر اعتراضها وارد و اشکالات اساسی وجود داشته باشد امکان ابطال پذیره نویسی سهام بورس انرژی و پذیره نویسی مجدد آن وجود دارد.



                              در جریان پذیرهنویسی 42 میلیون و 306 هزار سهم شرکت بورس انرژی که امروز از طریق 46 شعبه منتخب بانک ملی ایران در تهران و شهرستانها انجام و به پایان رسید، اعترضهای عدیدهای از سوی متقاضیان خرید این شرکت در شرف تاسیس مطرح شد. چرا که بسیاری از مردمی که از شب گذشته و از صبح زود امروز در شعب اعلامی بانک ملی حضور داشتند، در سرمای زمستانی نتوانستند سهامی را خریداری کنند .بطوریکه طبق گزارش های واصله در برخی از شعب حداقل یک و حداکثر 150 نفر موفق به تهیه سهام شدند.

                              در این رابطه محمودرضا خواجهنصیر که در شعبه بورس بانک ملی حضور داشت و به فرآینده پذیرهنویسی در این شعبه نظارت میکرد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی فارس که در محل حضور داشت ، دلیل این اعتراضهای مردم را ناشی از سیستم بانکی انعطافناپذیر دانست و از امکان ابطال این پذیرهنویسی خبر داد.

                              وی با بیان اینکه تاقبل از این هیچ پذیرهنویسی با نظارت سازمان بورس نبود و 46 نماینده سازمان بورس در شعب بانک ملی حاضر بودند اظهار داشت: طبق برآوردهای انجام شده در مجموع 5 هزار و 600 نفر میتوانستند سهام بورس انرژی را خریداری کنند که نسبت به این تعداد و شعب در نظر گرفته شده، هر باجه امکان ثبتنام و فروش سهام به 100 تا 150 نفر وجود داشت. در این رابطه هیچ سهمیهای برای شعب هم در نظر گرفته نشده بود.چون چنین امکانی وجود نداشت و همه سهام قابل پذیره نویسی تجمیع شده بود.

                              وی با تایید فروش اندک سهام به متقاضیان یک تا 150 نفری که در گزارشهای فارس آمده بود گفت: دلیل اینکه در برخی از شعب تعداد اندکی از متقاضیان موفق به خرید سهام شدهاند ناشی از سیستم بانکی انعطافناپذیر در نوبت دهی و نبود نوبت دهی سیستماتیک بود.بطوریکه در برخی از شعب فهرستی از سوی همکارانم ارائه شده بود که مورد قبول مدیران شعب بانک ملی قرار نگرفت. بنابراین خودمان رسما" وارد شدیم تانظارت قابل قبولی داشته باشیم. این درحالی است که به دلیل تعداد محدود سهام قابل پذیرهنویسی و استقبال گسترده مردم، جلب رعایت حقوق مردم سخت بود.

                              وی ادامه داد: قبل از شروع پذیره نویسی همه شعب بانک ملی را بررسی کردیم تا هیچ پولی از قبل واریز نشده باشد. اگر هم در روزهای گذشته برخی از متقاضیان حساب به حساب کرده بودند، وجوه را برگشت دادیم تا تخلفی نباشد. علاوه بر این به متقاضیان خرید فرم های مربوطه را داده و فهرستی را دریافت کرده بودیم.

                              این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در چنین مواردی یک اصل وجود دارد و آن این است اگر چیزی کمیاب باشد با چنین مسائلی روبرو میشویم. بطوری که مدت زمان پذیرهنویسی 20 دقیقه بود.

                              خواجهنصیر با اشاره به تاثیر سرعت در فرآیند جذب تقاضا و انجام امور بانکی برای تخصیص سهام بورس انرژی گفت: با توجه به تعداد اندک سهام قابل پذیرهنویسی، از قبل حدس میزدیم متقاضیان زیادی خواهان خرید سهام باشند برای همین در همه شعب نمایندگانی داشتیم تا نظارت معقول و معناداری صورت گیرد.

                              وی در برابر این سئوال که با توجه به فروش اندک برخی از شعب بانک ملی به تعداد محدودی از متقاضیان، آیا امکان ابطال این پذیرهنویسی که با اعترضات گسترده مردم همراه بود، وجود دارد یا خیر؟ پاسخ داد: اگر اعتراضها وارد و اشکالات اساسی در آن وجود داشته باشد سازمان بورس به عنوان ناظر اختیار دارد آن را رفع کند. رفع مشکل هم میتواند با ابطال پذیرهنویسی و انجام مجدد آن همراه باشد. اما این موضوع نیاز به بررسی و محرز شدن تخلف دارد. بنابراین اگر تخلف یکی از شعب محرز شود و نوع آن هم معلوم باشد و به این نتیجه برسیم که فرآیند پذیرهنویسی قابل اتکا نیست اقدام به ابطال کل پذیرهنویسی خواهیم کرد.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #3435
                                واکنش بانک ملی به اعتراضات گسترده پذیرهنویسی سهام بورس انرژی

                                خبرگزاری فارس: به دنبال اعتراضات مردمی در خصوص فروش سهام شرکت بورس انرژی بانک ملی اعلام کرد: به صورت جدی از پذیرهنویسی قبل از ساعات اداری و فروش لیستی خودداری شده است.

                                به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» روابط عمومی بانک ملی به دنبال درج خبری با عنوان "مردمی که پشت درهای بانک ملی از سرما لرزیدند ولی دست خالی برگشتند" در روز جاری توضیحاتی را به این خبرگزاری ارسال کرد.

                                در توضیحات بانک ملی تأکید شده است که با توجه به اینکه 42 میلیون و 306 هزار سهم شرکت بورس انرژی شامل 21 درصد سهم واگذاری این شرکت امروز به صورت پذیره نویسی در 46 شعبه بانک ملی ایران عرضه و همانطور که از قبل نیز قابل پیش بینی بود با اقبال عمومی گسترده ای مواجه شد، بانک ملی ایران و سازمان بورس اوراق بهادار کشور با برنامه ریزی و اعمال نظارت لازم، از پذیره نویسی قبل از ساعات اداری و فروش لیستی به طور جدی جلوگیری نمودند و به این ترتیب هر یک از خریداران این سهام شخصاً نسبت به خرید سهام مورد تقاضا اقدام نمودند.

                                *توضیح فارس به واکنش مبهم بانک ملی

                                در حالی که پذیره نویسی سهام بورس انرژی امروز در شعب بانک ملی به گونهای ابهام برانگیز انجام و به جز دو سه نفر اول صفهای چند صدنفری، سایر متقاضیان پس از ساعتها انتظار در سرمای طاقت فرسای زمستان دست خالی بازگشتند،این بانک بدون پاسخ به این سوال اساسی که بالاخره ۴۲ میلیون سهم بورس انرژی نصیب چه کسانی شده است، اقدام به به ارسال پاسخی مبهم کرده است.
                                علاوه بر این اگر پذیره نویسی سهام بورس انرژی با برنامهریزی و نظارت لازم انجام شده چرا به جز دو سه نفر ابتدای صفهای خرید درصد قابل قبولی از متقاصیان موفق به خرید سهام این شرکت نشدند.
                                به نظر میرسد بانک ملی باید اشکال کار را در درون سیستم خود جستجو کرده و برای خدشه دار نشدن بیشتر اعتبارش هر چه سریعتر معضلات موجود را ساماندهی کنند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X