اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #35086
    پاسخ : اخبار

    تاریخ خبر: 19/11/1393 |

    دیدار کارکنان و فرماندهان نیروی هوایی با فرمانده کل قوا؛

    رهبر معظم انقلاب: با توافقی که می خواهد انجام شود موافقم

    تهران- ایرنا- رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح یکشنبه در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفتند: با توافقی که می خواهد انجام شود موافقم، البته با توافق بد موافق نیستم.
    رهبر معظم انقلاب: با توافقی که می خواهد انجام شود موافقم
    به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای این خبر را امروز منتشر کرد.

    فرمانده کل قوا در این دیدار که در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد، افزودند: آمریکایی ها مرتب می گویند توافق نکردن بهتر از توافق بد است،ما هم با این موافقیم.

    حضرت آیت الله خامنه ای ادامه دادند: توافق نکردن بهتر از توافقی است که با منافع ملت ما در تضاد است.

    ایشان تصریح کردند: مذاکره کنندگان ما تلاش می کنند که حربه تحریم را از دست دشمن بگیرند، اگر توانستند که چه بهتر؛ اگر نتوانستند همه بدانند راه های فراوانی درکشور هست که این حربه را کُند می کند.

    این دیدار در سالروز 19 بهمن سال 1357 انجام شده است که در آن سال، جمعی از پرسنل نیروی هوایی با انجام رژه و خواندن سرود در مقابل حضرت امام(ره)، با حرکت اسلامی مردم ایران و رهبری نهضت اعلام همبستگی کردند.

    متن سخنان رهبر معظم انقلاب متعاقبا منتشر خواهد شد.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • hamid888
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 1207

      #35087
      پاسخ : اخبار

      نفت اوپک به مرز ۵۰ دلار سقوط کرد

      بهای سبد نفتی اوپک در بازار جهانی با یک دلار و ۴۱ سنت کاهش در مرز ۵۰ دلار در هر بشکه معامله شد.

      به گزارش پایگاه خبری بورس پرس دبیرخانه اوپک اعلام کرد بهای سبد نفتی اوپک در بازارهای جهانی در هفته گذشته 8 دلار افزایش یافت و بالای 52 دلار در هر بشکه معامله شد اما در آخرین روز معاملات یک دلار و 41 سنت کاهش را تجربه کرد و به 50 دلار و 81 سنت در هر بشکه رسید.
      نفت برنت و نفت سبک آمریکا سپس در پی انتشار برآورد موسسه نفتی آمریکا مبنی بر افزایش بیش از شش میلیون بشکه‌ای ذخایر نفتی این کشور در هفته گذشته حدود یک دلار در هر بشکه کاهش یافت. این پنجمین هفته متوالی است که ذخایر نفت آمریکا افزایش پیدا می کند.
      به رغم علایمی مبنی بر ثبت یک افزایش شدید در ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته سرمایه‌گذاران بازار نفت تقریبا به یقین رسیده اند که قیمت‌های نفت پس از هفت ماه کاهش به کف بازار رسیده است.
      فعالان بازار می گویند افزایش اخیر قیمت ها همچنین ناشی از برنامه بریتیش پترولیوم برای کاهش 13 درصدی سرمایه‌گذاریهای خود در سال 2015 بوده است. این اعلام بریتیش پترولیوم پس از اعلام دیگر شرکت‌های بزرگ انرژی مبنی بر کاهش سرمایه‌گذاری‌های خود در سال جاری رخ می دهد.
      نگرانی ها درباره عرضه بیش از حد نفت در بازارهای جهانی در ماه های ژوئن تا اواخر ژانویه به کاهش 60 درصدی قیمت نفت منجر شد.اما در معاملات هفته گذشته نفت برنت و نفت آمریکا حدود 9 دلار (19 درصد) افزایش قیمت داشته اند.این افزایش از زمانی شروع شد که شرکت خدمات نفتی بیکرهیوز اعلام کرد تعداد سکوهای حفاری نفت آمریکا بیشترین کاهش هفتگی را طی 30 سال گذشته داشته شروع شد.
      کاهش یک درصدی ارزش دلار در برابر دیگر ارزها که بیشترین کاهش روزانه از اکتبر 2013 تاکنون محسوب می شود از دیگر دلایل افزایش قیمت نفت است. این امر باعث افزایش ارز کالاهایی که با دلار معامله می شوند شد.به رغم افزایش بهای نفت طی هفته گذشته برخی فعالان نسبت به پایان سقوط آزاد قیمت نفت تردید دارند و به افزایش ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته استناد می کنند.

      اعتصاب کارکنان پالایشگاه های آمریکا از دیگر عوامل افزایش قیمت‌ها بود. تحلیلگران در نظرسنجی رویترز گفتند ذخایر نفت خام و بنزین آمریکا احتمالا در هفته منتهی به 30 ژانویه 3.5 میلیون بشکه در روز افزایش یافته است.
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

      نظر

      • hamid888
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 1207

        #35088
        پاسخ : اخبار

        بزرگترین ترمینال شناور نفتی جهان امروز افتتاح می‌شود

        به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با فرا رسیدن دهه فجر، جمهوری اسلامی ایران بزرگترین ترمینال شناور نفتی جهان با ۲.۲ میلیون بشکه ظرفیت ذخیره سازی، بارگیری و تخلیه نفت در آب‌های خلیج فارس را افتتاح می‌کند .

        کشتی نفتکش اف. اس. یو به نام خلیج فارس و به عنوان بزرگترین ترمینال شناور نفتی جهان در حالی به عنوان جدیدترین برگ برنده ایران در دوران کاهش شدید قیمت نفت یاد می‌شود که از ظرفیت بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار ذخیره سازی، تخلیه و بارگیری طلای سیاه برخوردار است .

        این ترمینال غول پیکر در منطقه بهرگان در غرب خلیج فارس نصب و راه اندازی شده است و مهمترین ماموریت استقرار این ترمینال غول پیکر شناور نفتی ایران در خلیج فارس ذخیره سازی و صادرات مستقیم نفت برخی از میادین همچون بهرگانسر، سروش و نوروز است ضمن آنکه برای ساخت این کشتی غول پیکر بیش از ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است .
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

        نظر

        • hamid888
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 1207

          #35089
          پاسخ : اخبار

          ذوب‌آهن اقدام به فروش محصولات به کمتر از قیمت تمام شده می کند

          رییس اتحادیه آهن فروشان با اعلام اینکه هم اکنون هرکیلو میلگرد و تیرآهن با کاهش ۱۰۰ تا ۱۲۰ تومانی روبه رو شده گفت:متأسفانه ذوب آهن به دلیل تأمین نقدینگی محصولات خود را کمتر از قیمت تمام شده وارد بازار می‌کند .

          به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمد آزاد در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به اینکه این روزها بازار خرید و فروش آهن و فولاد در رکود زیادی به سر می برد، اظهار داشت: متأسفانه ذوب آهن به دلیل تأمین نقدینگی، محصولات خود را کمتر از قیمت تمام شده وارد بازار می‌کند که این موضوع خود بر مشکلات آهن فروشان افزوده است.
          وی با بیان اینکه پیش از این فروشندگان آهن قراضه را هر کیلو 1200 تومان به فروش می رساندند، افزود: اما امروز هر کیلو آهن قراضه را 800 تومان هم نمی خرند.
          وی با اعلام اینکه هم اکنون هر کیلو میلگرد و تیرآهن با کاهش 100 تا 120 تومانی قیمت روبه رو شده گفت: درحال حاضر ذوب آهن هر کیلو میلگرد را بدون احتساب مالیات به قیمت 1495 تومان در بازار عرضه می کند این درحالی است که فروشندگان پیش از این میلگرد را با قیمت 1700 تومان خریداری و هم اکنون آن را با قیمت 1620 تومان به فروش می رسانند.
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

          نظر

          • hamid888
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 1207

            #35090
            پاسخ : اخبار

            غیبت۱۰ ماهه دو عضو هئیت مدیره بانکی که ۲۵ درصد زیان سهام دارد

            بانک تجارت که از آذرماه تاکنون با قیمت های کمتر از ۱۰۰ تومان در بورس معامله می شود و تاکنون ۲۵ درصد زیان سهام به همراه داشته با غیبت ۱۰ ماهه دو عضو هئیت مدیره مواجه شده است.

            به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بانک تجارت بعد از اعمال افزایش سرمایه از 1.75 به 4.57 هزار میلیارد تومان در سال گذشته ، با افت قیمت پی در پی بهای سهام دست و پنجه نرم می کند و در سال جاری با غیبت دو عضو هئیت مدیره روبرو شده است.
            بررسی های بورس پرس نشان می دهند در اطلاعیه معرفی/ تغییر در ترکیب اعضای هئیت مدیره این بانک مشمول اصل 44 که دیروز با دو اشتباه (غیبت نام و عنوان رئیس هئیت مدیره و عدم ذکر نمایندگان حقیقی جدید) در کدال منتشر و امروز اصلاح شده، نام دو عضو خالی است.
            به طوریکه در برابر حضور علیرضا اکبری ماسوله از وزارت اقتصاد، مجتبی فهیم هاشمی از سرمایه گذاری سهام عدالت استان کردستان و محمدابراهیم مقدم نودهی از سرمایه گذاری سهام عدالت استان کهگیلویه و بویر احمد، نمایندگان شرکت صبا تامین و سرمایه گذاری سهام عدالت استان یزد از فروردین سال جاری تاکنون معرفی نشده اند که منجر شده تصمیمات این بانک (که با چالش کاهش قیمت دربورس مواجه است) با حضور سه عضو یا با حضور افرادی دیگر گرفته شود.
            در این میان هرچند تلاش هایی از مسئولان این بانک برای نهایی شدن حضور دو عضو دیگر انجام شده اما طی 10 ماه گذشته نتیجه ایی به دست نیامده است.
            این درحالی است غیبت دو عضو از 5 عضو هئیت مدیره یک بانک بزرگ علاوه بر تبعات منفی که در شان یک بانک نیست، می تواند با آسیب های ناشی از تصمیم گیری ها هم روبرو شود. به طوریکه در صورت وجود هرگونه ضرر و زیان و اشتباهی ، باید متولیان و منصوبان یا نمایندگان آنان به ذینفعان پاسخ گو باشند.
            این درحالی است که بررسی وضعیت سهام بانک تجارت در 11 ماه سال جاری حکایت از زیان 25 درصدی سهام تا روز گذشته دارد.
            با این اوصاف انتظار می رود مسئولان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در اولین فرصت زمینه حضور دو نماینده حقیقی هئیت مدیره بانک تجارت را فراهم کنند.
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

            نظر

            • hamid888
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 1207

              #35091
              پاسخ : اخبار

              بدقولی نفتی ها مانع از بازگشایی نماد ۶ پالایشگاه/ این هفته هم خبری نیست

              بدقولی مسئولان وزارت نفت در اعلام قیمت های جدید فراورده ها و برگزاری جلسه با مدیران ۶ پالایشگاه بورسی و فرابورسی در هفته جاری ، مانع از بازگشایی نماد این گروه شده است.

              به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، درپی برگزاری جلسه هفته گذشته کمیته ثبات بازار سرمایه که با مصوبات حمایتی و مثبتی همراه بود، موجی از امید به رفع ابهامات و بهبود وضعیت گروه پالایشگاهی ایجاد شد و همه فعالان بازار سرمایه منتظر عملی شدن وعده ها مخصوصا" وعده های مسئولان وزارت نفت شدند تا زمینه بازگشایی نماد 6 پالایشگاه بورسی و فرابورسی فراهم شود.
              براساس این گزارش، اما آخرین پیگیری های بورس پرس از مسئولان و مدیران شرکت ها نشان می دهد وزارت نفت به رغم وعده برگزاری جلسه ایی اختصاصی با هر کدام از مدیران 6 پالایشگاه و اعلام قیمت ها فرواروده ها و نرخ خوراک در هفته جاری، تاکنون هیچ اقدامی را از جمله اعلام زمان جلسه به عمل نیاورده است.
              به همین دلیل به نظر می رسد به رغم همه تلاش های روزانه مسئولان بازار سرمایه در دریافت صورت های مالی میاندوره ایی پالایشگاه ها ( که مستلزم اعلام قیمت ها از سوی وزارت نفت به شرکت ملی پالایش و پخش و ابلاغ به پالایشگاه ها هست) ، مسئولان وزارت نفت چندان بهایی برای عملی کردن وعده ها نمی دهند و موضوع بازگشایی نماد این شرکت در ماه جاری چندان اهمیتی برای آنان ندارد.
              با این اوصاف این هفته هم خبری از بازگشای نماد پالایشگاه ها نخواهد بود. این درحالی است که قرار بود بعد از اعلام قیمت ها از سوی وزارت نفت و تهیه صورت های مالی، نماد 3 پالایشگاه فرابورسی تهران ، شیراز و لاوان در این هفته و سپس نماد سه شرکت دیگر بورسی شامل پالایشگاه های اصفهان، بندرعباس و تبریز بازگشایی شود.
              بنابراین در شرایطی مسئولان سازمان بورس، زمان دریافت صورت های مالی میاندوره ایی پالایشگاه ها را تا 30 بهمن در نظر گرفته اند که در صورت عدم اعلام قیمت ها از سوی وزارت نفت در روزهای آتی، احتمال تمدید توقف نماد پالایشگاه به دلیل لزوم ارایه بودجه سال آینده وجود خواهد داشت.
              این همه درحالی است که مسئولان وزارت نفت دلیل یا دلایل تاخیر در ارایه قیمت ها را اعلام نکرده و معمول نیست مسئول این موضوع مهم برای پالایشگاه ها و سهامداران چه کی هست و چرا به وعده ها عمل نمی شود؟
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

              نظر

              • negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

                #35092
                پاسخ : اخبار

                جمعیت ایثارگران: وزارت صنعت، جاده صاف کن ورود محصولات خارجی شده است

                با توجه به ادامه روند افزایشی واردات کالاهای اساسی و لوکس در دولت یازدهم، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در هشدار به روند واردات گرایی و تعلل مسئولان درحل مشکلات تولید و سرمایه‌گذاری بیانیه‌ صادر کرد

                به گزارش «نسیم»، متن این بیانیه بدین شرح است:
                بسم الله الرحمن الرحیم

                اخبار و گزارش هایی که از مراکز و تشکل های تولیدی می رسد، گویای وضعیت نامساعد و نگران کننده رکود و تشدید تنگناهایی است که از سالهای دور، تولید و سرمایه گذاری در ایران را تحت فشار قرار داده اند.

                امروزه، تولیدکنندگان کوچک و متوسط در صنایعی نظیر پوشاک و کفش که بار اصلی اشتغال را به دوش دارند از یک سو با مشکل حاد تامین مالی مواجه هستند؛ چرا که بانک ها پس اندازهای عمومی را به تولید تزریق نمی کنند و از سوی دیگر، تولیدکنندگان خارجی بیش از هر زمان دیگری اجازه یافته اند به بازارهای ایران ورود و تولیدکنندگان ایرانی را از بازار ایران بیرون کنند در این میان، وزارت صنعت معدن تجارت نیز بجای حمایت از تولید و اشتغال داخلی، جاده صاف کن ورود محصولات خارجی به بازار ایران شده است و در این هنگامه فشارهای اقتصادی غرب، بجای اینکه از خارج شدن ارزهای محدود کشور پیشگیری کند، برای تولیدکنندگان خارجی در تهران، نمایشگاه برگزار و سهوی یا عمدی به موثرشدن فشار اقتصادی دشمن کمک می کند.

                از همه اینها بدتر، برخی مسوولان اقتصادی با گفتار و رفتارشان طوری وانمود می کنند که گویا سرنوشت اقتصاد ایران به رفع تحریم ها وابسته است و با تعلیق تحریم ها، رشد اقتصادی بالایی پیش روی کشور خواهد بود! غافل از این که موانع ساختاری و نهادی تولید و سرمایه گذاری در ایران بسیار پیچیده تر و قدیمی تر از اعمال تحریم های ظالمانه دشمن بوده و اغلب مشکلات تولیدکنندگان فعلی نظیر موانع دریافت مجوز های کسب وکار، مشکلات دریافت تسهیلات از بانک ها، قاچاق کالا های خارجی به بازار ایران، دیوانسالاری پیچیده، انحصارات، مفاسد اقتصادی و... اصولاً ربطی به تحریم ها ندارد و قبل از اعمال تحریم ها هم بوده اند و بعد از رفع تحریم ها نیز اگر مسوولان برای حل آنها اقدام موثری نکنند، باقی خواهند ماند.

                کمیته اقتصادی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی؛ مسوولان اقتصادی کشور به ویژه دولتمردان را دعوت می کند بجای دلبستن به گشایش‌های خارجی، به حل مشکلات تولیدکنندگان ایرانی اهتمام ورزند و با استفاده از اختیارات و امکانات خود، محیط کسب و کار در کشور را بطور مستمر، مجدانه و موثر، بهبود بخشند.

                اولین سالگرد ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی نزدیک است و مسوولان اقتصاد ایران از هر سه قوه باید در سالگرد ابلاغ این سیاست‌ها، به مردم و به ویژه فعالان اقتصادی پاسخ دهند که برای حمایت از تولید ملی و باز کردن بندها و گره ها از دست و پای تولید کنندگان و صادر کنندگان ایرانی چه کرده اند؟

                کمیته اقتصادی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

                  #35093
                  پاسخ : اخبار

                  بلیت تهران - کیش یک میلیون تومان شد

                  ایسکا نیوز: دبیرانجمن صنفی دفاترمسافرتی و گردشگری استان تهران ضمن انتقاد از رسیدن بلیط تهران - کیش به یک میلیون تومان، می گوید: با آزادسازی نرخ بلیط هواپیما تغییری درکیفیت خدمات و ایمنی پروازها ایجاد نشده و همانطور که دراین سال ها تجربه نشان داده، درایران هرموضوعی که به آزادسازی نرخ رسیده کیفیت افزایش پیدا نکرده بلکه فقط قیمت ها گران شده است.

                  امیر هاتفی،با تاکید براینکه نظارت دولت،سازمان هواپیمایی کشور و ارگان های خاص برروی پروازها باید به صورت مستمر و جدی باشد گفت: زمانی رقابت بین فروشنده ها درراستای آزادسازی قیمت ها صورت می گیرد که تناسب و تعادل پایداری بین حجم عرضه و تقاضا برقرار باشد.

                  دبیرانجمن صنفی دفاتر مسافرتی و گردشگری استان تهران،با بیان اینکه در ایران تعادلی بین حجم عرضه و تقاضا یعنی تعداد پروازها با تعداد مسافران وجود ندارد،تصریح کرد: وقتی آزادسازی قیمت ها برعدم تناسب بین حجم عرضه و تقاضا اضافه شود، به دلیل عدم نظارت برقیمت ها و افزایش میزان تقاضا نسبت به عرضه، بلیطی که درحال حاضر برای پرواز تهران_ کیش یک میلیون تومان قیمت دارد به طورحتم در تابستان بیش از دو میلیون تومان قیمت خواهدداشت.

                  افزایش صددرصدی قیمت بلیط هواپیما درسال جدید

                  هاتفی،افزود: صددرصد افزایش قیمت بلیط هواپیما در سال جدید را خواهیم داشت، به طوری که ممکن است حتی رقمی که امسال برروی هر بلیط هواپیما اضافه می شود بیش تر ازسال گذشته باشد.

                  وی،در پاسخ به این سوال که آیا افزایش صددرصدی قیمت بلیط هواپیما و کاهش تعداد مسافران درسال جدید، تاثیر منفی برصنعت گردشگری کشور نخواهد گذاشت؟ ادامه داد: متاسفانه آزادسازی نرخ بلیط هواپیما بر صنعت هواپیمایی و گردشگری کشور تاثیر منفی می گذارد اما واقعی سازی قیمت ها باید درکشور اجرایی شود زیرا دولت تاحدی می تواند سوبسیت موارد مختلف را بپردازد.

                  دبیرانجمن صنفی دفاتر مسافرتی و گردشگری استان تهران،تصریح کرد: وقتی دولت یارانه را پرداخت نکند و قیمت ها واقعی شود ایرلاین های متعددی وارد صنعت هواپیمایی کشور شده و در این صورت تعداد پروازها در راستای تناسب بین حجم عرضه و تقاضا افزایش پیدا می کند.

                  http://www.rajanews.com/detail.asp?id=218803

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

                    #35094
                    پاسخ : اخبار

                    وزیر نیرو: تا شهریور ۹۴، ۲۰ درصد بارندگی کاهش می‌یابد

                    حمید چیت چیان در حاشیه همایش "ایست آب نیست" افزود: برای برون رفت از چالش کمبود آب که کشور ما با آن روبرو است، اولین و مهمترین راهبرد، مدیریت مصرف آب و باز گرداندن آن به چرخه مصرف است

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

                      #35095
                      پاسخ : اخبار

                      صدای اعتراض پزشکان عمومی بلند شد

                      تراز: جمعی از پزشکان عمومی سراسر کشور در نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت مراتب اعتراض خود را نسبت به اعمال محدودیت‌های روزافزون در طب عمومی اعلام کردند.

                      به گزارش تراز به نقل از سازمان نظام پزشکی، جباری رئیس انجمن پزشکان عمومی مشهد طی نامه ای به رئیس کل سازمان نظام پزشکی خواستار پیگیری نامه اعتراض آمیز جمعی از پزشکان عمومی سراسر کشور شد.

                      بنابراین گزارش در پی ارسال این نامه از سوی انجمن پزشکان عمومی مشهد که نامه اعتراض جمعی از پزشکان عمومی سراسر کشور به وزیر بهداشت در آن پیوست شده است علیرضا زالی از معاونت نظارت و برنامه ریزی خواهان انجام اقدامات مقتضی و تشکیل جلسه کارشناسی بر اساس استفاده از ظرفیتهای درون و برون سازمانی شد .

                      وی همچنین از سرپرست حوزه ریاست نیز خواهان طرح این موضوع در شورای معاونین شد.

                      متن نامه اعتراض جمعی از پزشکان عمومی سراسر کشور نسبت به اعمال محدودیت های روزافزون در طب عمومی کشور به شرح ذیل است:

                      «جناب آقای دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
                      با سلام و تقدیم احترام

                      سال‌هاست که محدودیت‌ها و محرومیت‌های ناعادلانه در نظام سلامت کشور منزلت پزشکان عمومی را خدشه‌دار کرده و فریادرسی نیست؛ مدت‌هاست که طب عمومی در چنبره‌ی سیاست‌های نابجا و گروه‌گرایانه به عسرت کشیده شده است و عدالتی در کار نیست.

                      در فضای عمومی تدبیر و امید انتظار می‌رود امید و انگیزه به پیکره‌ جامعه‌ی پزشکان عمومی نیز وارد شود، نه این‌که هر روز با صدور بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های کارشناسی نشده و خارج از حدود مسئولیت‌های قانونی، ناشی از لابی‌گری و سوء استفاده‌ عده یا انجمن خاصی، حلقه‌ فشار اضمحلال هویت و سرمایه‌ عظیم طب عمومی تنگ‌تر شود و معدود افرادی با استفاده از اهرم مسئولیت‌های اجرایی برای حفظ منافع مادی خود حیطه‌ کار و صلاحیت پزشک عمومی را تنزل دهند.

                      جناب آقای وزیر

                      خرسندی خویش را از حضور شما در مسند وزارت بهداشت پنهان نمی‌کنیم و شجاعت و شفقت شما را فرصتی می‌دانیم تا چالش‌های نگران‌کننده‌ای را که سال‌هاست گریبانگیر جامعه‌ی پزشکان عمومی کشور شده است به استحضار برسانیم؛ و البته می‌دانیم که حل مشکلات بهداشتی و درمانی مردم با حفظ معیشت کارکنان این حوزه که مورد نظر شماست راه پرفراز و نشیبی است. رجاء واثق داریم در سایه‌ مدیریت جناب عالی و باور و همدلی آحاد جامعه به ویژه پزشکان می‌توان از این مرحله تاریخی با موفقیت عبور کرد.

                      جناب آقای دکتر هاشمی

                      پس از ابلاغیه‌ شماره‌ ۶۷۹۸/۵ مورخ ۲۲/۵/۹۲ موضوع بخشنامه‌ توانمندسازی پزشکان عمومی، انتظار می‌رفت با اجرای آن مشکلات این قشر مرتفع شود، اما متأسفانه تأخیر در اجرای مفاد آن، میدان را برای اعمال محدودیت روزافزون به طب عمومی و سوء استفاده و انحصار طلبی معدودی از گروه‌های پزشکی فراهم آورده است که در این مجال صرفاً به نفوذ و اعمال فشار از سوی انجمن پوست و تعدادی از متخصصین پوست و مو با ذکر مواردی به شرح ذیل اشاره می‌شود:

                      ۱- هجمه‌های رسانه‌ای ناشایست و تشویق اذهان علیه پزشکان عمومی که شدیداً بر اصل انسجام جامعه‌ پزشکی خدشه وارد کرده است.
                      ۲- احضار برخی همکاران پزشک عمومی به محاکم قضایی که عملاً وهن جامعه‌ پزشکی در جدال کسب منافع مالی بیشتر است.
                      ۳- تهدید به تحریم شرکت‌های تأمین کننده‌ تجهیزات در صورت ارایه‌ خدمات به پزشکان عمومی و اجبار شرکت‌ها به امضای تعهدنامه.
                      ۴- خارج کردن پزشکان عمومی از همایش‌های پوست و مو به شنیع‌ترین شکل ممکن و ممانعت از ثبت‌نام آنان در کنگره‌های علمی یا امتناع از سخنرانی در بازآموزی‌های مرتبط که پزشکان عمومی در آن حضور دارند.


                      قطعاً موارد فوق خلاف اخلاق حرفه‌ای و به دور از ادب طبیبانه است و شکی نیست که بروز این‌گونه رفتارهای غیر منطقی از سوی این قشر فرهیخته به جز اسیر شدن در دام انحصار طلبی و منفعت طلبی توجیهی ندارد.

                      پزشکان عمومی، به عنوان سرمایه‌ عظیم کشور، به رغم مشکلات معیشتی در عرصه‌های مختلف از جمله پزشک خانواده، پزشک اورژانس، درمانگر اعتیاد، مراکز مشاوره‌ ژنتیک، مطب خصوصی و ... همواره با دولت و ملت همراه و به خدمت مشغول بوده و در این راه بدون هر گونه حمایت شایسته به سرمایه‌گذاری مادی و معنوی اقدام کرده‌اند؛ لذا اگر امنیت شغلی این گروه کثیر روزانه توسط گروه‌های مختلف مورد تهدید قرار گیرد چه تاریک و مبهم است آینده‌ شغلی این جمعیت بزرگ! پزشک عمومی مطابق عرف و قانون و همانند سایر پزشکان صاحب تشخیص و مسئول تمام اتفاقات بیمار خود است و شایسته نیست که وی را محدود به درمان‌های پیش پا افتاده یا مرجعی صرف برای ارجاع بیماران دانست یا به انحاء مختلف در اذهان مردم این چنین القا کرد.

                      جناب آقای وزیر

                      اگر جامعه‌ پزشکان عمومی تاکنون صبر و شکیبایی داشته و راه تقابل را در پیش نگرفته به این دلیل است که این رفتارها را در شأن طبابت نمی‌داند و معتقد است که اگر انجمن پزشکان عمومی به عنوان مرجعی معتبر رویه‌ مذاکره و اعتدال و پیگیری موضوع از طریق مبادی قانونی را در پیش گرفته است، الزاماً عقلانیتی در کار است.

                      لذا ضمن حمایت قاطع از نامه‌ مورخ ۸/۱۰/۹۳ رئیس انجمن پزشکان عمومی، از جناب عالی که با روشن‌بینی از نیت‌ها و غوغاسالاری بعضی از گروه‌های پزشکی آگاه هستید، انتظار داریم قبل از آسیب بیشتر به پیکره‌ جامعه‌ پزشکی، دستور فرمایید به فوریت نسبت به ۱) اجرای مفاد دستورالعمل توانمندسازی ۲) تعریف حدود صلاحیت و جایگاه پزشکان عمومی «که طبق قانون تواماً به عهده‌ آن وزارتخانه و سازمان نظام پزشکی نهاده شده» ۳) برگزاری دوره‌های آموزشی مدون با کمک انجمن‌ها و سازمان نظام پزشکی ۴) تدوین گایدلاین‌ها و در نهایت رفع اعمال محدودیت‌های ایجاد شده نه تنها در بخش پوست و زیبایی، بلکه سایر گرایش‌ها از جمله درمان اعتیاد، طب کار، تغذیه و ... اقدام عاجل مبذول فرمایند.

                      جامعه‌ پزشکان عمومی مانند همیشه صبورانه منتظر اقدامات جدی و مؤثر به حال طب عمومی و آحاد مردم شریف می‌ماند و مشفقانه تذکار می‌دهد که این جمعیت بزرگ را که بخش عمده‌ مسئولیت درمانی کشور را بر عهده دارد بیش از گذشته دریابید تا خدای نکرده پیشگیری و درمان که جز با اتکا به طب عمومی قابل دستیابی نیست به فراموشی سپرده نشود و هزینه‌ گزاف بر کشور و ملت تحمیل نشود.

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

                        #35096
                        پاسخ : اخبار

                        رسایی: بابک زنجانی به ستادهای انتخاباتی بنفش ۵ میلیارد تومان کمک کرد

                        نماینده مردم تهران در اینستاگرامش نوشت «اگر حکم رحیمی آن بود که صادر شد، حکم دریافت کمک ۵ میلیاردی از بابک زنجانی چقدر است؟»

                        به گزارش میدان ۷۲ حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در «اینستاگرام» خود مطلبی را با عنوان «کمک ۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومانی» بابک زنجانی به ستادهای انتخاباتی بنفش منتشر کرد.


                        متن این مطلب منتشره شده، به شرح زیر است:

                        این ضرب‌المثل فارسی، حکایت این روزهای اخبار مرتبط با دریافت کمک‌های مالی انتخاباتی این و آن است. شنیده‌ها حکایت از کمک مالی ۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومانی بابک زنجانی به ستاد انتخاباتی بنفش در انتخابات یازدهم می‌کند که در مقایسه با کمک ۱۰ یا ۱۵ میلیون تومانی رحیمی به برخی نمایندگان مجلس هشتم، هیچ است، هیچ!

                        ما بابت محاکمه رحیمی از دستگاه قضایی تشکر می‌کنیم و برای دیگر متهمان مالی مثل مهدی هاشمی و یا دیگر کمک‌بگیران انتخاباتی، همین قاطعیت و صدور احکام متناسب را انتظار داریم. رحیمی در سال ۸۷ و به هنگام انتخابات مجلس هشتم، پیشنهاد این کمک ۱۵ میلیون تومانی را به بنده هم داد که نپذیرفتم.

                        در سال ۹۱ هم وقتی در مصاحبه‌ای این موضوع را افشا کردم، از من شکایت کرد که در نهایت در دادگاه تبرئه شدم.

                        اکنون با اینکه ۷۰ درصد از نمایندگان مجلس هشتم تغییر کرده‌اند، برخی برگه‌ای دستشان گرفته‌اند که بله! باید معلوم شود کدام یک از نمایندگان این کمک مالی را برای انتخابات گرفته‌اند! به نظرم خوب است این مشخص و بررسی شود که آیا این نمایندگان مطلع بوده‌اند که این مبالغ از کجاست یا نه، اما قبل از آن بهتر است تکلیف دریافت کمک ۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیاردی ستاد انتخاباتی بنفش از بابک زنجانی مشخص شود.

                        اصحاب بنفش پاسخ دهند که این مبلغ هنگفت بر چه اساسی و از کدام منابع بابک‌خان بوده است؟ آیا این همان پولی نیست که هر از گاهی وزیر نفت دولت یازدهم از خوردن و بردن آن سخن می‌گوید و آقای جهانگیری صفت و نشانی آن را می‌دهد؟! ظاهراً با هنر رسانه‌های این جماعت، چوب بابک زنجانی را دیگران می‌خوردند و پیازش را این جماعت به رنگ بنفش!

                        راستی درخت گردوان به این بزرگی، درخت خربزه الله‌اکبر! اگر حکم رحیمی آن بود که صادر شد، حکم دریافت کمک ۵ میلیاردی از بابک زنجانی چقدر است؟

                        آیا حالا که (ح – ف) برای ادای توضیحات احضار شده، آقایان مسئول عصیانی که تاکنون ۴۷ ناسزا نثار منتقدان کرده‌اند، خودشان را کنترل می‌کنند یا باز هم در یکی از سخنرانی‌های بعدی، ناسزایی نصیب منتقدان می‌کنند؟ آیا باز هم با فضاسازی به وسیله شوهر خواهرهایی که در هیأت‌های مختلف کاشته‌اند، برای منتقدین احکام شدید و غلیظ ساختگی صادر می‌کنند تا با فضاسازی رسانه‌ای به قول خودشان، زبان منتقدان را کوتاه کنند؟

                        راستی فراموش کردم یادآوری کنم که بهترین دفاع، حمله است.

                        نظر

                        • rajabi
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 936

                          #35097
                          پاسخ : اخبار

                          رییس دفتر امور تعرفه ها و قراردادهای شرکت ملی گاز گفت: افزایش 20 درصدی قیمت گاز مصرفی بخش خانگی در اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها صورت گرفته و قیمت ها در هر پله از پلکان 12 گانه 14 تومان به ازای هر مترمکعب بیشتر شده است.
                          کد خبر: ۴۷۳۸۱۹
                          تاریخ انتشار:
                          ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵
                          -
                          08 February 2015
                          رییس دفتر امور تعرفه ها و قراردادهای شرکت ملی گاز گفت: افزایش 20 درصدی قیمت گاز مصرفی بخش خانگی در اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها صورت گرفته و قیمت ها در هر پله از پلکان 12 گانه 14 تومان به ازای هر مترمکعب بیشتر شده است.

                          به گزارش جام جم آنلاین به نقل رادیو اقتصاد، سید جلال نورموسوی در گفتگو با این رادیو اظهارداشت: بهای گاز مصرفی متناسب با اقلیم های پنجگانه تنظیم شده است و در برگه های قبض هم اطلاع رسانی می شود.

                          وی افزود: با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و با وجود افزایش مشترکان گاز، میزان مصرف کمتر شده است که نشان می دهد اجرای این قانون بازدارنده بوده است البته پلکان مصرف به معنی دهک های درآمدی نیست بلکه میزان مصرف را نشان می دهد.

                          نورموسوی گفت: بررسی ها نشان می دهد که خانوارهای روستایی و دهک های پایین درآمدی بیشتر از دهک های پردرآمد، گاز مصرف می کنند که شاید علت آن شرایط کیفی ساختمان ها در این دهک ها و هدررفت انرژی بیشتر در محیط روستایی و شهرهای کوچک باشد.

                          رییس دفتر امور تعرفه ها و قراردادهای شرکت ملی گاز افزود: کسانی که درآمدهای بیشتری دارند معمولا در واحد مسکونی خود اصول مهندسی را بیشتر رعایت می کنند و بهای کمتری برای گاز مصرفی می پردازند چون مصرف کاهش

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

                            #35098
                            پاسخ : اخبار

                            قوامی: نقدینگی کشور به ۶۷۵ هزار میلیارد تومان رسیده است

                            عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار افزود: مؤسسات پولی و مالی غیرمجاز نقش مهمی در رشد نقدینگی دارند/ برخی بانک‌ها و مؤسسات مجاز هنوز نرخ‌های سود تا ۳۰ درصد را به مردم پرداخت می‌کنند

                            به گزارش ‌«نسیم»، هادی قوامی در نشست خبری سازمان اقتصاد اسلامی با بیان اینکه برگ برنده صندوق‌های قرض الحسنه توجه به مسائل معنوی بوده است، گفت: نقدینگی از ۲۵۰۰ میلیارد تومان به ۶۷۵ هزار میلیارد تومان در سال ۹۳ رسیده که این بیانگر افزایش بیش از ۳۰۰ درصدی تورم طی ۳۵ سال گذشته است.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #35099
                              پاسخ : اخبار

                              روایت احمدی‌نژاد از پیرمرد بودا تا بهار حقیقی
                              احمدی نژاد: برخی مشکلات قابل تحمل نیست


                              یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۶

                              رییس دولت نهم و دهم با بیان اینکه برخی مشکلات قابل تحمل نیست گفت: اگر قرار باشد کسی نقدی انجام دهد آن شخص من هستم زیرا من جای‌جای ایران و جهان را دیده‌ام و نسبت به مشکلات اطلاع دارم اما اکنون جای نقد نیست.

                              به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود احمدی‌نژاد امشب که با همراهی مرتضی تمدن،‌ غلامحسین الهام، علی اکبر جوانفکر و ثمره هاشمی در مسجد دولت‌آباد شهرری حضور یافت، در سخنانی با اشاره به اینکه من قصد صحبت و سخنرانی نداشتم اظهار کرد: اما وقتی با دعوت امام جماعت این مسجد مواجه شدم احساس مسئولیت کردم که بار دیگر مروری بر انقلاب و دستاوردهای آن داشته باشم.

                              وی در ادامه افزود: انقلاب اسلامی بزرگترین اتفاق بعد از بعثت پیامبر (ص) است. انقلاب اسلامی یک حادثه عظیم و ادامه بعثت است. انرژی آزادشده از ملت ایران همه تحولات و مناسبات بین‌المللی را تحت تاثیر قرار داد. من حداقل از 100 کشور جهان بازدید کرده‌ام و در این کشورها با اقشار مختلف مردم گفت‌وگو داشته‌ام. اکنون اثر انقلاب اسلامی و ملت ایران در ادبیات و تحرک ملت‌های جهان قابل مشاهده است. ما هر جا می‌رویم سخن از ایران است و هر خبری از ایران منتشر می‌شود در صدر اخبار قرارگرفته و موردتوجه است.

                              احمدی‌نژاد همچنین با اشاره به اینکه ایران بدون انقلاب اسلامی معنا و مفهومی ندارد خاطرنشان کرد: سرافرازی، عزت‌ و ظلم ستیزی مردم از دستاوردهای انقلاب اسلامی است اما ما برای چه انقلاب کرده‌ایم. اگر پاسخ به این پرسش را فراموش کنیم انقلاب توسط شیطان از مسیر خود منحرف می‌شود. ما انقلاب نکردیم که ظواهر تغییر کند یا قیافه‌ها و ادبیات ما عوض شود یا عده‌ای بروند و عده‌ای بیایند. ما انقلاب نکرده‌ایم که مسابقه قدرت در قالب دستجات شکل بگیرد. اینها هیچ کدام ارزش فداکاری نداشت. ما انقلاب کردیم تا ملت‌ها از زنجیرهای اسارت رها شوند. انقلاب آمد تا ظلم ،‌ستم، تجاوز و توهین به ملت‌ها تمام شود. انقلاب آمد تا کرامت انسانی ، عدالت و رفاه، امنیت و صلح را به انسان‌ها هدیه کند.

                              وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی مقدمه‌ای برای اصلاح مدیریت فاسد استکبار جهانی و برپایی حکومت جهانی عدل به امامت حضرت ولی عصر (عج) است اظهار داشت: اوایل انقلاب برخی می‌گفتند ملت نمی داند برای چه انقلاب کرده اما ملت ما طرفدار عدل و مخالف ظلم بود درواقع خواست‌های ملت روشن بود، انقلاب اسلامی در مقطع اول خود قرار دارد زیرا برپایی یک انقلاب الهی با پیروزی در یک جغرافیا به پایان نمی‌رسد.

                              احمدی نژاد با تاکید بر اینکه در برخی مدیریت‌ها و عملکردها ضعف ‌هایی وجود دارد ولی با این وجود دستاوردهای انقلاب اسلامی بی‌نظیر بوده است، ادامه داد: یکی از این دستاوردها استقلال انسانی و ملی ما بود. امروز همه دنیا بداند که هیچ‌کس نه می‌تواند و نه باید خیال کند که اراده و سیاستی را به ملت ما تحمیل کند. عده‌ای در آن طرف دنیا می‌خواهند برای ملت تصمیم بگیرند اما آن سبو بشکست و آن پیمانه بریخت. اگر آن‌ها تلخ‌ترین شرایط را بر ما تحمیل کنند این ملت اجازه تصمیم‌گیری به آن‌ها نمی‌دهد.

                              وی با تاکید بر اینکه حفظ سرزمین و عمران و آبادی کشور، پیشرفت در عرصه علم و فناوری از دستاوردهای دیگر انقلاب اسلامی است افزود: البته ما می‌توانستیم بهتر عمل کنیم. با این وجود در عرصه عملکردها ، ضعف‌هایی داشته‌ایم که این ضعف‌ها به انسان‌ها برمی‌گردد نه اصل انقلاب.

                              رییس دولت نهم و دهم همچنین با بیان اینکه اگر آرمان‌های بزرگ ملت زنده باشد نوسانات عملکردی تاثیری در اراده ملت نخواهد داشت گفت: مهم این است که آرمان‌های انقلاب زنده بماند. هدف اصلی شیطان فارغ کردن ذهن مردم از آرمان های انقلاب است.

                              به گفته احمدی نژاد، آرمان انقلاب اسلامی عبارت است از تامین مقدمات برای استقرار حکومت جهانی توحید و عدالت به رهبری امام عصر(عج).

                              بهار حقیقی در راه است
                              این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه تشکیل حکومت امام زمان یک جریان تاریخی است گفت: اراده الهی در جهت استقرار حکومت الهی است. خداوند وعده داده زمین به صالحان به ارث برسد. با این وجود تشکیل حکومت الهی هم دشمنانی دارد. بوش رییس جمهور اسبق آمریکا به عراق و افغانستان حمله کرد تا با اندیشه مهدویت مقابله کند اما این اتفاقات به نفع اندیشه مهدویت تمام شد.

                              وی ادامه داد: امروز هر حمایتی از مظلومان حرکتی در جهت استقرار حکومت عدل است. امام خمینی (ره) فرمود هرجا ظلم وجود دارد مبارزه هم وجود دارد. اکنون استقرار حکومت جهانی نیازمند وحدت همه ملت‌هاست. اگر ملت ما وحدت نداشت آیا می‌توانست بر حکومت پهلوی پیروز شود. تفرقه میان ملت‌ها اقدامی شیطانی است. امام می‌فرمود ما حزب جهانی مستضعفین را تشکیل می‌دهیم، این به معنای وحدت ملت‌هاست.

                              وی در ادامه با اشاره به اینکه برای استقرار حکومت عدل جهانی باید اندیشه‌ها و باورها تغییر کند گفت: امام خمینی (ره) باورها و مطالبات مردم را تغییر داد، وقتی این تغییر ایجاد شد انقلاب به پیروزی رسید. اکنون نیز ما باید مردم را با حقیقت امام آشنا کنیم. حکومت جهانی همچنین به انسان‌های دانشمند و عالم هم نیاز دارد. ما در این مسیر نباید از دشمن بترسیم. هارت و پورت دشمن نشانه خشم آنهاست.

                              احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان خاطرات دوران ریاست جمهوری خود گفت: در نیویورک رسانه‌ها به من گفتند که مردم از مواضع ضداسرائیلی من ناراحت هستند اما من به آن‌ها گفتم با هم به خیابان‌ها برویم و نظر مردم را بپرسیم که آن‌ها نیامدند. بسیاری از کارمندان رسانه‌های آن‌ها طرفدار ما هستند. هوگو چاوز نیز به امام زمان باور داشت و منتظر ظهور امام عصر بود. در مراسم تدفین او نمایندگان کشورهای مختلفی که حضور داشتند اظهار می‌کردند که آن‌ها با ما هستند. این وضعیت در اروپا ، آمریکا و آسیای شرقی هم وجود دارد. مردم آمریکا با سیاست‌های حکومت این کشور موافق نیستند. من در سفری در شرق آسیا بودم، پس از سخنرانی من یک پیرمرد بودایی که از علمای آن‌ها محسوب می‌شد گفت من 90 سال منتظر شنیدن چنین صحبت‌هایی بودم.

                              این عضو مجمع تشخیص مصلحت همچنین در بیان خاطرات خود گفت: در دانشگاه الازهر مصر هم وقتی گفته شد ایران به دنبال ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی است من گفتم کدام‌یک از علما اندازه پیامبر قرآن را فهم و درک کرده است که هیچ‌کس پاسخی نداد. من به آن‌ها گفتم ما باید دست به دست هم دهیم که قرآن و اسلام را بشناسیم و با هم دعوا نکنیم.

                              احمدی نژاد در بخش پایانی صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه اکنون یک آگاهی و بیداری در میان مردم جهان به سرعت در حال رشد یافتن است، گفت: حکومت جهانی عدل از راه جنگ و خونریزی محقق نمی‌شود، زیرا این راه،‌ راه شیطان است. باید بدانیم بهار حقیقی در راه است و مفسدان با ظهور امام عصر از بین خواهند رفت.

                              به گزارش ایسنا با ورود احمدی نژاد به مسجدالمهدی مردم شعار "نه سازش نه تسلیم انرژی هسته‌ای" ، "انرژی هسته‌ای حق مسلم ماست"،‌ "ایرانی می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد" و "احمدی برمی‌گرده" را سردادند.

                              انتهای پیام
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #35100
                                پاسخ : اخبار

                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X