اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : اخبار

ظرفشویی،عاقبت قهرمان المپیک جودو+عکس

طلایی جودوی ایران در المپیک ۲۰۱۴ نوجوانان در نانجینگ که پس از کسب این عنوان ارزشمند با بی اهمیتی مسئولان فدراسیون جودو روبرو شد، برای امرار معاش به ظرفشویی در رستوران روی آورده است!

رامین صفویه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ی آخرین وضعیت خود پس از کسب اولین مدال تاریخ جودوی ایران در رقابتهای المپیک، اظهار کرد: حدود یک سال از کسب این عنوان در نانجینگ چین می‌گذرد، اما متاسفانه مسئولان فدراسیون جودو مرا به حال خود رها کردند و در طول این یکسال فقط مبلغ ۵۰ هزار تومان به من دادند که آن هم مقداری از هزینه ایاب و ذهابم بود! فدراسیون جودو هیچ برنامه ریزی برای من نداشته و هیچ کدام از مسئولان فدراسیون حتی یکبار هم جویای وضعیت من نشدند.

طلایی جودوی ایران در المپیک نوجوانان افزود: پس از کسب طلای المپیک به مسئولان فدراسیون اعلام کردم به خاطر هزینه ایاب و ذهاب حضورم در اردوها و محل تمرینات و همچنین پول توجیبی مبلغ اندکی را به صورت ماهیانه به من بدهند تا بتوانم حداقل به تمریناتم ادامه بدهم اما مسئولان فدراسیون اعلام کردند هیچ پولی را نمی‌توانیم به تو بدهیم و اگر می‌خواهی با همین وضعیت ادامه بده اگر هم نمی‌توانی به اردو نیا!

وی تصریح کرد: من مشکلاتم را به مسئولان فدراسیون گفتم اما آنها هیچ اهمیتی ندادند در صورتی که این مبالغ برای ایاب و ذهابم به تمرینات و اردوی تیم ملی بود ولی آنها خیلی راحت گفتند می خواهی بیا نمی‌خواهی نیا. پس از این اتفاقات تنها یکبار چندی پیش با من تماس گرفتند که به اردوی تیم ملی بزرگسالان بیا و در تمرینات حاضر شو اما من در جواب گفتم هزینه ایاب و ذهاب من را بدهید چرا که توانایی تامین آن را ندارم اما آنها باز هم اعلام کردند نمی‌توانیم و اگر دوست داری با همین شرایط کار کنی به اردو بیا و اگر هم نمی‌توانی نیا که من هم ترجیح دادم با این شرایط در تیم ملی حاضر نشوم.

صفویه که فدراسیون جهانی جودو پس از کسب طلایش در المپیک از او به عنوان چهره پر فروغ جودوی دنیا در آینده نام برده بود در ادامه گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه دیگر با این بی توجهی‌ها انگیزه‌ام را برای ادامه کار در جودو از دست داده‌ام، افزود: به خاطر مشکلات مالی و از آنجا که پدرم آشپز یک رستوران در شهر قزوین است و دیگر نمی‌تواند از من حمایت مالی کند تا فقط به جودو بپردازم، در رستورانی که پدرم کار می‌کند مشغول به ظرفشویی هستم و ماهی ۸۰۰ هزار تومان درآمد دارم! البته هفته‌ای ۳ نوبت هم برای خودم تمرین می کنم.

دارنده مدال برنز نوجوانان جهان با بیان اینکه «پدرم دیگر توانایی حمایت مالی از من را ندارد تا بتوانم به فعالیت در جودو ادامه بدهم» گفت: اگر من به این موفقیت ها رسیدم فقط به دلیل حمایت های پدرم بود وگرنه فدراسیون هیچ حمایتی از من نداشته و برنامه ریزی برای من انجام نداده است. پدرم از خدایش است که به ورزش جودو ادامه بدهم چرا که من در ابتدای راه برنز جهان و طلای المپیک را بدست آوردم اما او دیگر توان حمایت از من را ندارد.

این حقیقت تلخ در حالی برای اولین مدال آور جودوی ایران در رقابت های المپیک رخ داده که جودوی ایران طی سال های اخیر بدترین نتایج تاریخ را کسب کرده و با ضعف شدید در یافتن استعدادها نیز مواجه بوده است. همچنین مسئولان فدراسیون در ارائه کارنامه خود طلای صفویه در المپیک نوجوانان را سرپوشی بر نتایج می دانند و این مدال را حاصل کار سیستماتیک و برنامه‌ریزی در این فدراسیون عنوان کرده بودند.

در کارزار نتایج تاسف آور جودوکاران ایران آن هم درحد رقابتهای آسیایی، مسئولان فدراسیون برنامه خاصی برای حمایت از تنها مدال آور المپیکی خود نیز ندارند تا حرف‌هایشان مبنی بر پشتوانه سازی و حمایت از رده‌های پایه فقط در حد یک ادعا باقی بماند.در روزهایی که جودوی ایران دست به دامان پیشکسوتانی چون میران و رودکی برای آبروداری در میادین بین‌المللی شده است،چه بهتر بود به نفرات آینده داری چون صفویه کمی توجه می‌شد.

جودوی ایران حال و روز خوشی ندارد و به نظر می‌رسد به تغییر بنیادی نیاز دارد تا بر روی ریل پیشرفت قرار گیرد.

http://www.rajanews.com/news/215574

نظر

• نجاT...
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 2639

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      ظرفشویی،عاقبت قهرمان المپیک جودو+عکس

طلایی جودوی ایران در المپیک ۲۰۱۴ نوجوانان در نانجینگ که پس از کسب این عنوان ارزشمند با بی اهمیتی مسئولان فدراسیون جودو روبرو شد، برای امرار معاش به ظرفشویی در رستوران روی آورده است!

رامین صفویه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ی آخرین وضعیت خود پس از کسب اولین مدال تاریخ جودوی ایران در رقابتهای المپیک، اظهار کرد: حدود یک سال از کسب این عنوان در نانجینگ چین می‌گذرد، اما متاسفانه مسئولان فدراسیون جودو مرا به حال خود رها کردند و در طول این یکسال فقط مبلغ ۵۰ هزار تومان به من دادند که آن هم مقداری از هزینه ایاب و ذهابم بود! فدراسیون جودو هیچ برنامه ریزی برای من نداشته و هیچ کدام از مسئولان فدراسیون حتی یکبار هم جویای وضعیت من نشدند.

طلایی جودوی ایران در المپیک نوجوانان افزود: پس از کسب طلای المپیک به مسئولان فدراسیون اعلام کردم به خاطر هزینه ایاب و ذهاب حضورم در اردوها و محل تمرینات و همچنین پول توجیبی مبلغ اندکی را به صورت ماهیانه به من بدهند تا بتوانم حداقل به تمریناتم ادامه بدهم اما مسئولان فدراسیون اعلام کردند هیچ پولی را نمی‌توانیم به تو بدهیم و اگر می‌خواهی با همین وضعیت ادامه بده اگر هم نمی‌توانی به اردو نیا!

وی تصریح کرد: من مشکلاتم را به مسئولان فدراسیون گفتم اما آنها هیچ اهمیتی ندادند در صورتی که این مبالغ برای ایاب و ذهابم به تمرینات و اردوی تیم ملی بود ولی آنها خیلی راحت گفتند می خواهی بیا نمی‌خواهی نیا. پس از این اتفاقات تنها یکبار چندی پیش با من تماس گرفتند که به اردوی تیم ملی بزرگسالان بیا و در تمرینات حاضر شو اما من در جواب گفتم هزینه ایاب و ذهاب من را بدهید چرا که توانایی تامین آن را ندارم اما آنها باز هم اعلام کردند نمی‌توانیم و اگر دوست داری با همین شرایط کار کنی به اردو بیا و اگر هم نمی‌توانی نیا که من هم ترجیح دادم با این شرایط در تیم ملی حاضر نشوم.

صفویه که فدراسیون جهانی جودو پس از کسب طلایش در المپیک از او به عنوان چهره پر فروغ جودوی دنیا در آینده نام برده بود در ادامه گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه دیگر با این بی توجهی‌ها انگیزه‌ام را برای ادامه کار در جودو از دست داده‌ام، افزود: به خاطر مشکلات مالی و از آنجا که پدرم آشپز یک رستوران در شهر قزوین است و دیگر نمی‌تواند از من حمایت مالی کند تا فقط به جودو بپردازم، در رستورانی که پدرم کار می‌کند مشغول به ظرفشویی هستم و ماهی ۸۰۰ هزار تومان درآمد دارم! البته هفته‌ای ۳ نوبت هم برای خودم تمرین می کنم.

دارنده مدال برنز نوجوانان جهان با بیان اینکه «پدرم دیگر توانایی حمایت مالی از من را ندارد تا بتوانم به فعالیت در جودو ادامه بدهم» گفت: اگر من به این موفقیت ها رسیدم فقط به دلیل حمایت های پدرم بود وگرنه فدراسیون هیچ حمایتی از من نداشته و برنامه ریزی برای من انجام نداده است. پدرم از خدایش است که به ورزش جودو ادامه بدهم چرا که من در ابتدای راه برنز جهان و طلای المپیک را بدست آوردم اما او دیگر توان حمایت از من را ندارد.

این حقیقت تلخ در حالی برای اولین مدال آور جودوی ایران در رقابت های المپیک رخ داده که جودوی ایران طی سال های اخیر بدترین نتایج تاریخ را کسب کرده و با ضعف شدید در یافتن استعدادها نیز مواجه بوده است. همچنین مسئولان فدراسیون در ارائه کارنامه خود طلای صفویه در المپیک نوجوانان را سرپوشی بر نتایج می دانند و این مدال را حاصل کار سیستماتیک و برنامه‌ریزی در این فدراسیون عنوان کرده بودند.

در کارزار نتایج تاسف آور جودوکاران ایران آن هم درحد رقابتهای آسیایی، مسئولان فدراسیون برنامه خاصی برای حمایت از تنها مدال آور المپیکی خود نیز ندارند تا حرف‌هایشان مبنی بر پشتوانه سازی و حمایت از رده‌های پایه فقط در حد یک ادعا باقی بماند.در روزهایی که جودوی ایران دست به دامان پیشکسوتانی چون میران و رودکی برای آبروداری در میادین بین‌المللی شده است،چه بهتر بود به نفرات آینده داری چون صفویه کمی توجه می‌شد.

جودوی ایران حال و روز خوشی ندارد و به نظر می‌رسد به تغییر بنیادی نیاز دارد تا بر روی ریل پیشرفت قرار گیرد.

http://www.rajanews.com/news/215574
      باید به حال ایران گریست.
      خون باید گریست...
      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
        احمدی نژاد با نظر رهبری مخالف بود نامه را گم کرد
        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
        مشرق نوشت:حجت‌الاسلام محمدی ری‌شهری در خاطرات خود به نامه رهبری و اقدام احمدی‌نژاد آن هم خلاف حکم آیت الله خامنه‌ای در الحاق سازمان حج و زیارت به سازمان میراث فرهنگی اشاره کرده و می‌گوید: سابقه داشت که وقتی احمدی‌نژاد با نظری مخالف بود، بعضی از نامه‌ها گم می‌شد.

ری‌شهری نماینده سابق ولی‌فقیه در امور حج درباره گم‌شدن نامه رهبر انقلاب در دولت احمدی‌نژاد و عدم توجه دولت به تذکر آیت‌الله خامنه‌ای درباره عدم ادغام سازمان میراث فرهنگی با سازمان حج و زیارت در زمان ریاست مشایی بر میراث فرهنگی می‌نویسد: به‌هرحال در وضعیت جدید با پیشنهاد آقای مشایی و پذیرش آن از سوی آقای احمدی‌نژاد، دولت به فکر ادغام کل سازمان حج و زیارت در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری افتاده بود و در تاریخ ۲۹/۱/۸۸ نیز اعلام شد که در شورای اداری دولت، ادغام این دو سازمان مورد تصویب قرارگرفته است.بلافاصله بعد از اعلام این خبر، طی تماس تلفنی با آقای حجازی، ماجرا را پرسیدم.

ضمناً من شنیده بودم جلسه مزبور به ریاست آقای احمدی‌نژاد برگزارشده بود اما آقای حجازی اظهار داشت: سه‌شنبه هفته قبل در جلسه شورای اداری به ریاست آقای دکتر داوودی معاون اول رییس‌جمهور، ادغام این دو سازمان با یکدیگر به تصویب رسید که به دلیل مخالفت آیت‌الله خامنه‌ای با آن، قرار شد این مصوبه اعلام نشود ولی آقای احمدی‌نژاد برخلاف نظر قبلی امروز دستور اعلام این خبر را داد.پس‌ازآن در تاریخ ۴/۲/۸۸ اطلاع دادند آقای بقایی قائم‌مقام آقای مشایی در سازمان میراث فرهنگی، پیگیر ملاقات این‌جانب برای برکناری آقای قهرودی بودند … که من به ایشان پیغام دادم: با توجه به نظر مخالف مقام معظم رهبری با ادغام، ما نمی‌توانیم اقدامی دراین‌باره انجام دهیم … "بقایی نیز گفته بود: نظر مقام معظم رهبری به ما ابلاغ نشده است.”

اتفاقاً آن شب آقای حجازی را دیدم و پاسخ آقای بقایی را با ایشان در میان گذاشتم و ایشان گفت: هفته قبل نظر مقام معظم رهبری طی نامه‌ای به‌صورت کتبی به رییس جمهوری ابلاغ‌شده و فردا هم مجدداً نسخه‌ای از این نامه را ارسال خواهیم کرد.من تا آن موقع از این موضوع بی‌اطلاع بودم و لذا برایم سؤال شد که چگونه علی‌رغم ابلاغ نظر رهبری، آقای احمدی‌نژاد دست به چنین اقدامی زده است؟! البته پیش از آن‌هم سابقه داشت که وقتی ایشان با نظری مخالف بود، بعضی از نامه‌ها گم می‌شد!
        توسط رئیس دفتر رئیس جمهور سابق؛
        ادعای گم‌شدن نامه‌ رهبر معظم انقلاب در نهاد ریاست‌جمهوری تکذیب شد

رئیس دفتر رئیس جمهور سابق ادعای گم‌شدن نامه رهبر انقلاب در دفتر محمود احمدی‌نژاد را تکذیب کرد.

به گزارش میدان 72، عبدالرضا شیخ‌الاسلامی رئیس دفتر رئیس جمهور سابق در سال 88 با صدور اطلاعیه‌ای ادعای گم شدن نامه رهبر انقلاب در دفتر محمود احمدی‌نژاد را تکذیب کرد.

متن این تکذیبیه به شرح ذیل است:

پیرو انعکاس مطلبی با عنوان “گم شدن نامه رهبر انقلاب در نهاد ریاست جمهوری” که به نقل از جناب آقای ری‌شهری در برخی پایگاه‌های خبری بازتاب یافت، به اطلاع می‌رساند که همه کسانی که اندک آشنایی با سیستم مکاتبات اداری دارند، می‌دانند که اساساً مفقود شدن مکاتبات رسمی و اداری در دفتر رئیس جمهور وجود ندارد چرا که همه نامه‌های اداری ابتدائاً در سیستم دبیرخانه ثبت می‌شود و هرگونه اقدام بر روی نامه‌های واصله پس از ثبت در سیستم به عمل می‌آید.

بنابراین ادعای مذکور عاری از حقیقت می‌باشد. کما اینکه ما تاکنون هیچ گزارشی از مفقودی نامه‌ها در این سیستم نداشته‌ایم. بدیهی است که اینگونه اظهارات که موجب تشویش اذهان عمومی است، قابل پیگیری و تعقیب قضایی می‌باشد. شایسته است تمامی افراد به ویژه افراد صاحب نام و متشخص در بیان مطالب، موازین اخلاقی را رعایت نمایند.

عبدالرضا شیخ‌الاسلامی
        رئیس دفتر رئیس جمهور در سال 88

نظر

• rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

پیدا کردن دختر 15 ساله منجمد بر روی اتشفشانی که برف ان را فراگرفته بین ارژانتین و شیلی که مرگ این دختر تقریبا 500 سال پیش حدس زده اند. میگویند که موی سرش ارایش کرده ظاهرا برای جشنی اماده شده بود

هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

در گفتگو با مهر مطرح شد؛
            جهش واردات کالاهای اساسی/ رکوردشکنی واردات گندم

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران از جهش واردات کالاهای اساسی خبرداد و گفت: واردات گندم به کشور در سال گذشته نسبت به سال ۹۲ از لحاظ وزن ۷۵ درصد و از لحاظ ارزش ۵۷ درصد رشد کرده است.

کاوه زرگران در گفتگو با مهر از جهش واردات کالاهای اساسی به کشور خبرداد و گفت: آمارها نشان می‌دهد در میان ۵ قلم کالای عمده وارداتی به کشور، چهار قلم جزء غلات بودند و به ترتیب گندم، ذرت دامی، برنج و کنجاله در این لیست قرار دارد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران افزود: در این میان، گندم خوراکی با ۲ میلیارد و ۲۸۹ میلیون دلار و سهم ارزشی ۴.۳۶ درصد، عمده‌ترین کالای وارد شده به کشور است و میزان گندم وارد شده به کشور در سال ۹۳ نسبت به سال پیش از آن، از لحاظ وزن ۷۵ و از لحاظ ارزش ۵۷ درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: در بین ۵ قلم کالای عمده وارداتی ذرت دامی، برنج و کنجاله به ترتیب مقام‌های سوم تا پنجم را داشته اند و ذرت دامی وارد شده به کشور در سال گذشته هم، ۶ میلیون و ۱۲۷ هزار تن بوده که به لحاظ وزن نسبت به سال ۹۲، بیش از ۵۳ درصد رشد داشته است.

زرگران با اعلام اینکه برخلاف ذرت دامی و گندم که وارداتش رشد داشته، میزان واردات برنج و کنجاله سویا با کاهش روبرو بوده است، گفت: برنج وارد شده در سال گذشته، یک میلیون و ۱۸۵ هزار تن بوده که نسبت به سال پیش از آن، ۳۹ درصد کاهش داشته است و همچنین کنجاله سویا هم در سال گذشته ۲ میلیون و ۱۰۹ تن بوده که نسبت به سال ۹۲، کاهش ۲۴درصدی را تجربه کرده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه صنایع غذایی ایران به لحاظ کمی و کیفی در مسیر توسعه قرار دارد و به روزرسانی تجهیزات در بخش تامین، تولید و توزیع مهم‌ترین دغدغه فعالان بخش دولتی و خصوصی بوده است، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی‌هایی که از سوی دولت صورت پذیرفته و همچنین استقبال تولیدکنندگان بخش خصوصی، رشد چشمگیری در ارتقای سطح تکنولوژی در کشور داشتیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تهران با بیان اینکه ایران با دارا بودن جمعیت نزدیک به ۸۰ میلیون نفر، بازار مصرف بزرگی در حوزه تولید و مصرف صنایع غذایی پیش روی تولیدکنندگان قرار داده است، گفت: در سال ۹۳ نزدیک به ۱۶.۵ میلیون تن غلات به ارزش ۶.۵ میلیارد دلار به کشور وارد شد که از میزان ذکر شده ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اختصاص به واردات گندم داشته، ضمن اینکه از این میزان نیز بیش از ۹۰ درصد آن گندم آسیابانی بوده است.

وی اظهار داشت: همچنین از میزان ۷ میلیون گندم داخلی نیز تنها بخش کوچکی به عنوان ذخیره استراتژیک نگهداری و مابقی به مصرف آرد خبازی و صنف و صنعت رسیده است که با توجه به حجم استفاده از گندم در کشور، در حوزه ذخیره‌سازی نیازمند احداث سیلوی استاندارد برای نگهداری ۱۴ میلیون تن گندم در سال هستیم.

زرگران با بیان اینکه سالانه ۸ میلیون تن ذرت در کشور مصرف می‌شود، تصریح کرد: سال گذشته چیزی حدود ۶ میلیون و ۱۵۰ هزار تن واردات ذرت داشتیم که با احتساب ۲.۵ میلیون تن تولید داخل سال گذشته ۸ میلیون تن در کشور مصرف ذرت داشتیم.

وی با اشاره به اینکه به طور کلی با احتساب واردات یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن واردات جو به کشور، ۱۶.۵ میلیون تن واردات غلات داشتیم، متذکر شد: فراهم نمودن بستر ذخیره‌سازی استاندارد حجم مذکور از غلات از ضروریات است.

زرگران در ادامه به ضرورت ایجاد بستر مناسب جهت ذخیره‌سازی برنج در کشور تاکید کرد و گفت: در حال حاضر ۱۷ درصد ضایعات در حوزه شالی کوبی سنتی برنج داریم که در صورت استفاده از سیستم ذخیره استاندارد و استفاده از روش‌های مدرن شالی کوبی شاهد حذف ضایعات در این حوزه خواهیم بود.

وی همچنین به ظرفیت مناسب در بخش احداث سیلو به منظور ذخیره نهاده‌ها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۹ میلیون تن واردات نهاده‌ها را داشتیم که این رقم به طور متوسط طی ۵ سال گذشته ثابت بوده و با توجه به اینکه ما تنها ظرفیت ذخیره ۳ میلیون تن خوراک دام را داریم، در این حوزه بستر مناسبی برای احداث سیلو موجود است.

زرگران همچنین به بستر احداث سیلو در جوار کارخانجات آرد کشور اشاره‌ای داشت و گفت: در حال حاضر حدود ۳۱۵ کارخانه آردسازی در کشور فعال است که ظرفیت تولید ۲۰ میلیون تن آرد را دارند اما در حال حاضر ۱۲ میلیون تن ظرفیت فعال و ۸ میلیون تن ظرفیت خالی داریم که در صورت استفاده از تمام ظرفیت تولید بستر مناسبی نیز برای احداث سیلو در این حوزه موجود است.

وی در ادامه بر ضرورت توجه دولت در حوزه بسترسازی برای گسترش صادرات آرد در کشور تاکید کرد و اظهارداشت: در سال ۲۰۱۳ صادرات آرد کشور ترکیه ۲ میلیون تن و صادرات آرد کشور ما ۲۴ هزار تن بوده است، که با توجه به سهم پایین صادرات آرد کشور ما در دنیا ضروری است مسئولین توجه ویژه‌ای به تقویت این بخش و صدور مجوزهای صادراتی برای رونق صنعت آردسازی و فعال‌سازی ظرفیت خالی این حوزه داشته باشند.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران با بیان اینکه ما در بازار ۶ میلیون دلاری بین کشورها در حوزه آرد تنها از ۱۳ صدم درصد استفاده می‌کنیم، گفت: این نشان می‌دهد که با وجود ظرفیت خالی کارخانجات آرد می‌توانیم بازار مصرف در کشورهای جنوبی خلیج فارس و بازار تجارت غلات در روسیه کریدور باشیم و غلات روسیه در صنایع آردسازی ما تبدیل به بازار مصرف کشورهای جنوبی هم‌مرز عراق و افغانستان عرضه گردد.

زرگران با بیان اینکه در حوزه سیلو ظرفیت اسمی نگهداری غلات با حجم غلاتی که وارد و برداشت می‌کنیم مساوی است گفت: اما همانطور که مستحضرید به دلیل پراکندگی نامناسب سیلوها، در برخی از نقاط مانند مبادی ورودی و بنادر شمالی با کمبود سیلو مواجه هستیم و غلات در انبارها و فضاهای غیرمکانیزه نگهداری می‌شود.

وی با اشاره به پتانسیل کشور در حوزه غلات، درباره ترمینال غلات اینچه‌برون توضیح داد: اولین محموله گندم از کشور قزاقستان قبل از عید امسال تخلیه شد که این اقدام نویدبخش ایجاد بستر مناسبی برای واردات غلات از کشورهای CIS و همچنین ترانزیت غلات از طریق حمل و نقل ریلی است که در صورت تداوم این اقدامات، حداقل نیاز به احداث نزدیک به ۳۰۰ هزار تن سیلوی نگهداری گندم در منطقه مذکور هست که در این خصوص استاندار گلستان پیگیر این طرح‌هاست.

زرگران با تاکید مجدد بر اینکه صنایع آردسازی و صنایع وابسته، پتانسیل بالایی در حوزه تولید دارند، اضافه کرد: یکی از دلایل به‌روز نبودن سطح تجارت صنایع آردسازی کشورمان با دنیا، دخالت بیش از حد دولت است که امید می‌رود با پیروی از توصیه‌های مقام معظم رهبری، دولت تنها در حوزه نظارت ایفای نقش نماید و با توجه به سیاست‌های اصل ۴۴، دامنه فعالیت بخش خصوصی افزایش یابد. چرا که اکنون تنها ۱۶ درصد واردات گندم توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و دامنه تصدی‌گری دولت بسیار گسترده است.

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت ایران گزارش‌ها درباره مفقود شدن یک دکل نفتی ایران در دوره ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد را تأیید کرده است.

آقای زنگنه امروز دوم تیرماه (۲۳ ژوئن) به خانه ملت، خبرگزاری مجلس ایران گفته است که با شکایت وزارت نفت، پرونده ای در این باره تشکیل شده است.

ارزش این دکل مفقود شده که "دین" نام دارد ۷۸ میلیون دلار عنوان شده است.

نادر قاضی‌پور، از نمایندگان مجلس ایران پاییز سال گذشته گفته بود که علی لاریجانی، رئیس مجلس به کمیسیون انرژی دستور بررسی این موضوع را داده است.

آقای قاضی‌پور ارزش این دکل را به پول ملی ایران معادل ۲۴۰ میلیارد تومان توصیف کرده و گفته بود معلوم نیست در حال حاضر این دکل کجاست.

این دکل در سال ۱۳۹۰ از یک شرکت خارجی در ترکیه خریداری شده بود.

خبرگزاری فارس شهریور ماه گذشته خبر داده بود که یکی از شرکت‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی صنعت نفت که احداث تاسیسات فراساحل نفت و گاز ایران را در میدان مشترک پارس جنوبی بر عهده دارد، اقدام به خرید این دکل نفتی کرده بود.

بر اساس این گزارش، قرار بوده ۲۰ درصد از بهای این دکل حفاری به عنوان پیش پرداخت در اختیار شرکت خارجی قرار بگیرد و مابقی پس از تحویل دکل به این شرکت پرداخت شود، اما "طرف ایرانی بر خلاف مفاد قرارداد کل بهای دکل را به تدریج پرداخت کرده است."

خبرگزاری فارس به نقل از یک مقام آگاه در وزات نفت گفته بود: "با توجه به احتمال بالای وقوع فساد در این خرید، برخی از مسئولین سابق این شرکت ایرانی به عنوان مظنون تحت تعقیب قرار گرفته‌اند."
              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

​کامران دانشجو یار دولت نهم..دهم ...نیز به اتهام زمین خواری دادگاهی شد............یاران میروند منزل به منزل...................
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mjtb
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 527

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                  ​کامران دانشجو یار دولت نهم..دهم ...نیز به اتهام زمین خواری دادگاهی شد............یاران میروند منزل به منزل...................
                  اندک اندک جمع مستان میرسند
                  اندک اندک پول پرستان میرسند

بی بخاران پاچه مالان در رهند
                  گنده لاتها سوی زندان میرسند

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    گزارشی از یاران بازداشتی‌ دولت «پاک‌دست» احمدی‌نژاد

کم کم بقیه هم پیدا می شوند آقای رحیمی!!!
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Metalman
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 98

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                      رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: تنها راه پیشرفت، ایستادگی و پافشاری بر مبانی و اصول است.
                      حضرت آیت الله خامنه ای یکی دیگر از چالش های درونی را این موضوع دانستند که برخی تصور می کنند، مردم مشکلات را تحمل نخواهند کرد.
                      ایشان گفتند: اگر حقایق امور با صداقت لازم و به درستی برای مردم بیان شود، مردم خواهند ایستاد و مقاومت خواهند کرد.
                      خوب است که بالاخره مسئولان اصل وجود مشکل را قبول دارند
                      اما در مورد تحمل باید معنای آن را بست داد

مثلا اگر کسی خانه ندارد مشکلش را با اجاره و دیر تر خانه دار شدن تحمل میکند (چند سال)
                      اما کسی مشکلات به او اجازه ازدواج نمیدهند ممکن است مزاحم دختر همسایه شود (چند بار؟)
                      ولی کسی که گرسنه است مقاومتش ظرف چند ساعت تمام می شود (گوشت حرام هم به او حلال می شود)

مسئولان التفات داشته باشند که مردم دخل و خرجشان با هم نمی خواند و خداوند همه را قدیس نیافریده برخی برای شکم خوفروشی میکنند برخی برای شکم دزدی میکنند برخی قمه میکشند مخصوصا وقتی یک ماشین میلیاردی از کنارشان رد شود که اگر ثروت همه قبله اش را جمع کند نمیتواند آن را بخرد یا وقتی که در تیتر روزنامه ها اعداد اختلاس را برای راحت تر خوانده شدن به 1000 میلیارد ساده میکنند.

تعجب میکنم فقها که در کار دین میلیمتر و سانتیمتر را لحاظ میکند که مردم به گناه نیفتند در این مورد موشکافانه با میزان مقاومت مردم برخورد نمیکنند

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

گروه خبر: پرونده کامران دانشجو، وزیر کشور دولت احمدی نژاد، به اتهام همکاری با زمین خواران در دوره استانداری تهران، به قوه قضاییه ارسال شد. به گزارش کلمه، کامران دانشجو که تا سال ۱۳۸۷ استاندار تهران بود، متهم شده که در محدوده این استان برای زمین خواران مجوزهای غیرقانونی صادر کرده است.
                        شاکی وی در این پرونده، سازمان امور اراضی کشور است که علاوه بر کامران دانشجو، از تعدادی از شهرداران دوره احمدی نژاد نیز با همین اتهام شکایت کرده و پرونده آنها نیز به قوه قضاییه ارسال شده است.
                        این موضوع را قباد افشار رئیس سازمان اراضی در نشست خبری روز سه شنبه با خبرنگاران تایید کرده و گفته است که دولت یازدهم با پرونده های تخلف در عرصه های کشاورزی و اراضی ملی برخورد می کند.
                        وی همچنین از شکایت از سازمان صداوسیما به علت ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه عباس آباد تهران خبر داده که برای تعیین تکلیف به دستگاه قضایی ارجاع شده است.
                        رئیس سازمان امور اراضی کشور چهار ماه قبل هم گفته بود پرونده زمین خواری که کامران دانشجو نیز در آن متهم است، مربوط به زمینی در کلاک لواسان است.
                        او همچنین با بیان اینکه شهردار وقت لواسان نیز در این پزونده متهم است، گفته بود که کامران دانشجو با وجود اینکه طرح در شورای عالی تصویب نشده بود، به طور غیرقانونی دستور تفکیک و ساخت‌وساز را صادر و ابلاغ کرده است.
                        همکاری با زمین خواران، اولین اتهام کامران دانشجو نیست. او پیش از این هم در خصوص تقلب در انتخابات ریاست جمهوری، تقلب در آزمون پذیرش دانشجویان دکتری، اعطای بورسیه های غیرقانونی، ادعای دروغ دریافت مدرک دانشگاهی از انگلستان، رشوه گیری و تصرف در بیت المال متهم شده که در خصوص دو اتهام آخر، پرونده وی دادگاهی هم شده است.
                        کامران دانشجو در دادگاه پرونده بیمه ایران، به دریافت دو میلیارد ریال رشوه در زمان استانداری تهران متهم شد. معاون فنی- عمران وی در استانداری، که از متهمان پرونده بیمه ایران بود، در دادگاه علنی روز ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ گفت که آقای دانشجو در حضور خانواده و وکیل خود به دریافت این مبلغ اعتراف کرده اما حاضر نشده در این باره سند مکتوب بدهد.
                        با این حال تا امروز که سه سال از این رسوایی می گذرد، هنوز که هنوز است قوه قضاییه جمهوری اسلامی به این اتهام رسیدگی نکرده و برخلاف محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی نژاد، وزیر سابق کشور که عامل اصلی تقلب انتخاباتی ۸۸ بود، احتمالا به خاطر همین خوش خدمتی، از پیگرد قضایی مصون مانده است.
                        چند روز پس از آن دادگاه، پرونده دیگری از کامران دانشجو نیز خبرساز شد. او که در آن زمان وزیر علوم بود، پس از آنکه تخلفات صورت گرفته در جریان آزمون پذیرش دکتری و نقش دانشجو در آن از سوی دکتر محمدحسین سرورالدین فاش شد، وی را به طور ناگهانی برکنار کرد.
                        این اما تنها تخلف علمی وی نبود. وی علاوه بر این، در خصوص جعل مدرک و ادعای دروغین دریافت دکترا از انگلستان نیز متهم شده و اسناد متعددی از دستبردهای علمی و کپی برداری وی از مقالات دیگران نیز در رسانه های مجازی فاش شده است.
                        دانشجو علاوه بر اینها، متهم اصلی در پرونده های اعطای بورسیه های غیرقانونی دولت دهم است که در دولت یازدهم پیگیری شد و به اخراج تعدادی از آنها انجامید، اما با فشار مجلس و مقاومت اقتدارگرایان، هنوز تکلیف بسیاری از دارندگان این بورسیه ها روشن نشده است.

نظر

• Hessam
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 1240

ادعای بلومبرگ:
                          ایران و آمریکا در عراق به یکدیگر نزدیک و نزدیک تر می شوند؛ استقرار نظامیان آمریکایی و داوطلبان شیعه در یک پایگاه مشترک
                          آمریکا به صورت مستقیم اقدام به آموزش واحدهای موسوم به نیروهای بسیج مردمی نمی کند، واحد هایی که شامل دهها هزار عراقی می شود که به همراه هزاران شبه نظامی برای مبارزه با داعش داوطلب شده اند .
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                          بلومبرگ در گزارشی با عنوان « نیروهای ایرانی و آمریکایی از پایگاهی مشترک در عراق استفاده می کنند »، نوشت: ارتش آمریکا و شبه نظامیان شیعه مورد حمایت ایران در عراق در حال نزدیک و نزدیک تر شدن به یکدیگر هستند تا جایی که حتی از پایگاهی مشترک استفاده می کنند.

به گزارش «انتخاب»، این رسانه آمریکایی در ادامه آورده است: دو مقام بلندپایه آمریکایی این موضوع را تأیید کردند که نظامیان آمریکایی و گروه شبه نظامی شیعه در حال استفاده از پایگاه نظامی تقدم Taqqadum در استان الانبار هستند، یعنی همان پایگاهی که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در حال اعزام 450 نظامی دیگر به آن به منظور کمک به آموزش نیروهای محلی است که در حال مبارزه با تروریست های داعش هستند..
                          آخرین ویرایش توسط Hessam؛ 2015/06/24, 14:06.

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

رکوردهای جدید بنزینی ایران ؛
                            طرح خودکفایی بنزین متوقف شد/ فرش قرمز برای بنزین‌های وارداتی

آمارهای وزارت نفت در حالی از جهش جدید مصرف بنزین در سه ماهه نخست امسال حکایت دارد که با تاخیر در احداث طرح‌های جدید افزایش تولید بنزین در پالایشگاه‌ها، فعلا امکان خودکفایی از واردات وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، با وجود اعمال سیاست‌های مختلف قیمتی و غیر قیمتی از سوی دولت تدبیر و امید همچون ابطال بیش از ۶ میلیون قطعه کارت هوشمند سوخت، افزایش قیمت بنزین برای دومین سال متوالی و مخالفت با تخصیص سهمیه‌های ویژه بنزین، اما متوسط مصرف بنزین ایران به جای کاهش در سه ماهه نخست سال جاری با افزایش بیش از چهار درصدی همراه شده است.

آمارهای منتشر شده توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی حاکی از آن است که در سه ماهه نخست سال جاری متوسط مصرف بنزین ایران با رشدی بیش از ۴.۲ درصدی تا مرز ۷۲ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است.

بر این اساس در حالی متوسط مصرف بنزین در سه ماهه نخست سال گذشته حدود ۶۹.۴ میلیون لیتر در روز بوده که در بهار سال جاری متوسط مصرف این فرآورده استراتژیک نفتی به حدود ۷۲ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است.

رمزگشایی از آخرین وضعیت بنزینی در ایران نشان می‌دهد که با وجود آزادسازی قیمت‌ها به لیتری ۱۰۰۰ و ۱۲۰۰ تومان اما تعیین ضرب الاجل برای مصرف سهمیه‌های بنزین ۷۰۰ تومانی از سوی دولت تا پایان شهریور ماه سال جاری، موج جدید افزایش مصرف این محصول پرطرفدار پالایشگاه‌های نفت را کلید زده است.

به عبارت دیگر، در حالی در سه ماهه نخست سال جاری مصرف گازوئیل، نفت سفید، نفت کوره و گاز مایع متاثر از افزایش تولید و عرضه گاز به مشترکان صنعتی و نیروگاهی با کاهش و سقوط مصرف روبرو بوده که مصرف بنزین رکوردهای جدیدی را به ثبت رسانده است.

هیات دولت مصوبه‌ای را اواسط خرداد ماه سال جاری به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ابلاغ کرده است که مطابق با این مصوبه پر سر و صدای بنزینی باید مردم حداکثر تا پایان شهریور ماه سهمیه بنزین ۷۰۰ تومانی ذخیره سازی شده در کارت‌های هوشمند سوخت را مصرف کنند.

در همین حال همزمان با ابلاغ این مصوبه، سید ناصر سجادی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به ذخیره بالای بنزین ٧٠٠ تومانی موجود در کارت‌های سوخت، گفته بود: براساس آخرین آمار در روز یکم خرداد ماه دو میلیارد و یکصد میلیون لیتر بنزین ٧٠٠ تومانی در کارت سوخت خودروهای سواری شخصی و موتورسیکلت ها وجود داشته است که هموطنان فرصت دارند تا پایان شهریور ماه امسال از آن بهره مند شوند.

از این رو مردم برای آنکه بتوانند از حداکثر سهمیه ذخیره شده بنزین ۷۰۰ تومانی خود تا پایان شهریور ماه استفاده کنند، باید به طور متوسط روزانه ۱۷.۵ تا ۱۸ میلیون لیتر بنزین ۷۰۰ تومان خریداری و مصرف کنند.

فرش قرمز برای بنزین‌های وارداتی

به گزارش مهر، هم اکنون پیشرفت اجرایی مهمترین طرح‌های افزایش ظرفیت تولید بنزین ایران از پیشرفت لاک پشتی برخوردار هستند به طوری‌که طرح توسعه، بهینه سازی و بنزین سازی پالایشگاه‌های نفت آبادان، اصفهان و بندرعباس و طرح احداث پالایشگاه ستاره خلیج فارس با تاخیری بیش از دو سال هنوز در مدار بهره برداری قرار نگرفته اند.

سال گذشته حجم واردات بنزین ایران به استناد گزارش‌های ارائه شده از سوی مسئولان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی به طور متوسط روزانه ۴.۵ تا ۵ میلیون لیتر بوده است و پیش بینی می شود با بهره برداری از طرح‌های جدید بنزین سازی، پالایشگاهی و اعمال سیاست‌های متعدد قیمتی و غیر قیمتی همچون آزادسازی قیمت‌ها و ابطال کارت‌های سوخت در سال جاری با توقف واردات جشن خودکفایی از واردات بنزین برگزار شود.

این در حالی است که به نظر می رسد در سال‌جاری نمی توان به طور کامل بر افزایش ظرفیت تولید بنزین با بهره برداری از طرح‌های جدید پالایشگاهی حساب کرد و از طرف دیگر با اجرای سیاست‌های ضرب الاجلی و شتاب زده عملا دولت تدبیر و امید اقدامی به منظور فرهنگ سازی به منظور مدیریت در مصرف بنزین انجام نمی دهد.

هم اکنون به دلیل تعیین ضرب الجل برای مصرف بنزین‌های ۷۰۰ تومانی برای اتمام سهمیه موجود در کارت‌ها از یک سو و تعیین سهمیه ۳۰۰ تا ۵۰۰ لیتری برای بنزین ۱۰۰۰ تومانی از سوی دیگر، مردم از تمامی تاکتیک‌های مرسوم برای مصرف سهمیه ها استفاده می‌کنند و عملا امکان مدیریت مصرف وجود ندارد.

با ادامه این سیاست‌ها حتی در صورت عرضه تک نرخی بنزین از نیمه دوم سال جاری با قیمت ۱۰۰۰ و ۱۲۰۰ تومان برای بنزین معمولی و بنزین سوپر، به نظر می رسد متوسط مصرف این فرآورده نفتی نه تنها کاهش نیابد بلکه با القای فرهنگ «مصرف کنید، در غیر این صورت می‌سوزد» خودروسواران کماکان نسبت به مصرف و اتلاف سهمیه های بنزین خود اقدام کنند.

در این بین وضعیت قیمت گذاری سی. ان. جی هم در هاله ای از ابهام قرار دارد و دولت تنها برای کاهش ۱۰۰ تومانی قیمت این حامل انرژی به صورت موقت و تا شهریور ماه سال جاری موافقت کرده است و سیاست‌های قیمت گذاری سی. ان. جی برای نیمه دوم سال جاری در هاله از ابهام قرار دارد.

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

بانک زنجانی سوم در دولت یازدهم شناسایی شد

"ر" توانسته شرکت بازرگانی را در امارات به ثبت رسانده و با حمایت برخی از مدیران صنعت نفت اقدام به دلالی فراورده نفتی کرده و از این طریق پول‌های کلانی را برای خود و حامیانش به ارمغان آورده است

به گزارش «نسیم»، با اینکه دو سال از فعالیت دولت یازدهم می‌گذرد و تنها چند ماه از آغاز به کار دولت بیشتر نگذشته بود که بیژن زنگنه به رئیس جمهور قول داد در این دولت نفت و فراورده به دلالان فروخته نخواهد شد اما براساس اطلاعات رسیده به نظر می رسد وزیر نفت نتوانسته به این وعده خود عمل کند.

این گزارش حاکی است هنوز حرف‌وحدیث‌ها در خصوص بدهی 5.3 میلیارد دلاری (م.س) دلال نفتی (بابک زنجانی دوم) به اتمام نرسیده که خبرهای جدیدی از جمله دریافت حق دلالی 5 دلاری به ازای هر بشکه نفت خام و ورود وی به بازار ارز و فراورده به گوش می رسد. در این میان برخی از منابع مطلع از تشکیل شرکت های دلالی توسط برخی از مسئولان ارشد صنعت نفت در امارات و ورود به کار دلالی در صادرات نفت و فراورده نفتی خبر می دهند.

ظاهرا یکی از این دلالان که تحت حمایت سه مدیر ارشد صنعت نفت مشغول به کار صادرات فراورده نفتی است (ر) نام دارد. این فرد توانسته شرکت بازرگانی را در امارات به ثبت رسانده و با حمایت برخی از مدیران صنعت نفت اقدام به دلالی فراورده نفتی کرده و از این طریق پول های کلانی را برای خود و حامیانش به ارمغان آورده است.

برخی از منابع آگاه می گویند یکی از مدیران صنعت نفت که پس از بارها تمدید فعالیت اخیرا بازنشست شده است پیش از بازنشستگی تسهیل در دریافت نفت و فراورده نفتی را برای شرکت آقای (ر) فراهم می کرده و خود نیز یکی از اعضای هیئت مدیره و مدیران فعال در این شرکت اماراتی بوده است.

گفته می شود براساس لابی های متعدد صورت گرفته مقرر شده از طرف برخی از مدیران ارشد صنعت نفت هر 15 روز یک بار برخی از معتمدین صنعت نفت برای فعالیت در این شرکت بازرگانی به امارات بروند تا با کار دلالی آشنا شوند.

تشکیل این شرکت دلالی در خارج از کشور در حالی در دولت یازدهم صورت گرفته است که رئیس جمهور محترم بارها در سخنرانی هایشان اعلام کرده‌‌اند دلالان تحریم باید به فکر شغل دیگری باشند.

از سوی دیگر برخی از مسئولان عالی رتبه دولتی نیز گفته اند دولت یازدهم با هر نوع کار دلالی برخود می کند و مخالف فعالیت دلالی است.

این گزارش در پایان اضافه می کند با نگاهی به پرونده بابک زنجانی که این روزها نحوه فعالیتش در صنعت نفت نقل محافل مختلف است باید گفت این افراد تنها با حمایت دولت و مقامات دولتی توانستند به چنین جایگاهی برسند، باری را نه تنها از دوش دولت برنمی دارند بلکه یک بار هم به آن اضافه می کنند.

گزارشهای تکمیلی در خصوص این دلال امارات نشین در روزهای اتی منتشر می شود.

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

سوم تیر 84 و آرمان‌هایی که به انحراف کشیده شدند!

آن هشت سال می توانست حلقه ای باشد برای اتصال ارزش های دوران امام و دفاع مقدس‌ به نسل های بعدی انقلاب؛ کاری که بعدا مشخص شد در صلاحیت منتخب مردم در سال 84 نبود. این روزها خبرها از احضار و دستگیری نزدیکان منتخب سال 84 حکایت دارد! متأسفانه!
                                کد خبر: ۵۱۱۶۲۸
                                تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۹ - 24 June 2015
                                امروز سوم تیر ماه، سالروز انتخابات سال 1384 است؛ سالروز تشکیل اولین دولتی که شانزده سال پس از پایان جنگ ادعا می‌کرد ‌آمده فضایی را که رزمندگان در سالهای دفاع مقدس به وجود آورده بودند، احیا‌ کند، اما در نهایت نه تنها چنین فضایی را احیا نکرد، که آسیبی شدید به سنت های بچه‌های انقلاب و دفاع مقدس وارد آورد که سال ها باید برای ترمیم آن‌، مجاهدت‌ها کرد.

به گزارش «تابناک»، پس از پایان جنگ تحمیلی و دفاع مقدس مردم ایران، دولت های هشت ساله برآمده از کارگزاران سازندگی و همچنین دولت هشت ساله برآمده از جریان چپ آن زمان، دولت هایی توسعه محور بودند که شاید در برنامه های خود توسعه و پیشرفت را بر عدالت طلبی و انقلابی گری اولویت داده بودند. دولت هایی که شاید به جبر توسعه و شاید هم ‌به دلیل یک جانبه‌نگری به مسأله توسعه، فاصله فقیر و غنی را افزایش دادند و طبقه خاصه ای پس از انقلاب را به وجود آوردند که این طبقه خاصه به سرعت خود را از بدنه اصیل جامعه دفاع مقدسی ایران جدا ‌و جامعه یکدست دفاع مقدس را چند پاره کرد.

پس از آن سالها، مردم در سوم تیر 84، به فردی اقبال نشان دادند که مدعی بود،پس از شانزده سال می خواهد به آرمان‌های اصیل انقلاب و دفاع مقدس برگردد. مردم هم پیشتر در انتخابات شوراها به ویژه در شورای شهر دوم تهران، تمایل خود برای برگزیدن چنین تفکری را نشان داده بودند و در انتخابات شوراها که همه جریانات سیاسی از اصلاح طلبان و اصولگرایان گرفته تا ملی مذهبی ها و نهضت آزادی ها شرکت داشتند، به عده ای به نام آبادگران رأی دادند که بنا بود فارغ از رنگ جناح، در فضای انقلاب به ایران خدمت کنند.

در سوم تیر، مردم تمایل خود برای احیای ارزش های انقلاب و دفاع مقدس را نشان دادند، اما منتخب سوم تیر، هر چه ‌پیشتر رفت، مردم را ناامید‌تر کرد؛ مردمی که به قصد احیای ارزش های انقلاب و به ویژه شعارهای عدالت طلبانه به وی اقبال نشان داده بودند، پس از مدتی خود را در بین لج و لجبازی های بی مورد، استبداد رأی در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور، بی‌توجهی به نظر کارشناسان و نخبگان وی دیدند.

کار به جایی رسید که منتخب سوم تیر 1384، که بنا بود آرمان های عده ای از مردم را احیا کند، آرمان های مردم را بر سر آنان خراب کرد. کسی که بنا بود محور کارش، انقلاب و مردم باشد، به جایی رسید که محور کارش نزدیکانش گشتند؛ نزدیکانی که متهم به تخلف هایی بودند و دور آنان خط قرمزهایی کشید تا دستگاه قضا نتواند به آنان نزدیک شود.

مردم تشنه انقلاب و آرمان‌های آن بودند، اما منتخب سال 84، خود را تجسم عینی آرمان‌های انقلاب می پنداشت و از گوش کردن به توصیه های ناصحان سر باز می زد و نکاتی را که دلسوزان و پیشکسوتان انقلاب برای بهبود کار به وی ارائه می کردند، به استهزا می گرفت.

سوم تیر 84، مردم نشان دادند ‌برای روزهای اصیل انقلاب و دفاع مقدس دلتنگ شده اند، نشان دادند که می خواهند برای اداره کشور به ارزش های بنیادین اول انقلاب برگردند، می خواستند به برادری ها برگردند، می خواستند به آن جامعه بی ریا و فداکار توحیدی رجعت کنند... اما افسوس کسی که شعار این برنامه ها را سر می داد، چنان در غرور و خودخواهی، غرق شد که امید مردم به احیای آرمان ها را به ناامیدی تبدیل کرد. او نه تنها در آن مقطع این امید را از مردم گرفت که بعضا با بی اخلاقی های سیاسی، جریان دلبسته به خط اصیل انقلاب را نیز سرخورده کرد و آنان را در انتخابات بعد به حاشیه راند.

همه این ها بدان معنا نیست که دولت کنونی دل در گرو آرمان‌های انقلاب ندارد، دولت کنونی هم برآمده از همین انقلاب و مردم است و مردمی که به این دولت رأی داده اند، دل در گرو عظمت و سربلندی ایران عزیز مقتدر دارند. مسأله این است که رویکرد عدالت طلبانه مردم و میل به احیای ارزش های اصیل انقلاب در آن سال ها را آن منتخب به هدر دارد، و گرنه آن هشت سال می توانست حلقه ای باشد برای اتصال ارزش های دوران امام و دفاع مقدس، به نسل های بعدی انقلاب؛ کاری که بعدا مشخص شد به هیچ وجه در صلاحیت منتخب مردم در سال 84 نبود.

این روزها خبرها از احضار و دستگیری نزدیکان منتخب سال 84 حکایت دارد؛ متأسفانه!

در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/511628/...AF%D9%86%D8%AF © www.tabnak.ir
                                زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

در حال کار...
                                X