اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • siwan
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 520

    #38281
    پاسخ : اخبار

    در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    عکس: خودکشی روزنامه اصلاح‌طلب برای مفسد اقتصادی


    http://www.rajanews.com/news/219282


    خداوند لعنت کنه خاندان هاشمی که مسبب اصلی تمام مفاسد در ایران بوده اند
    و یکی از دلایل به وجود امدن فاجعه احمدی نژاد در این کشور خاندان هاشمی بودند
    الان هم چندین روزنامه جیرخوار خودشون رو دارند

    سجاد محمدی
    علاقه مند به دانش اقتصاد
    تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

      #38282
      پاسخ : اخبار

      در گفت‌وگو با ایسنا عنوان شد
      احتمال گرانی مکرر خانه در صورت تشکیل بورس مسکن

      رییس کانون سراسری انبوه سازان تهران معتقد است اگر بورس مسکن ایجاد شود مسکن دست به دست می چرخد که همین مساله افزایش مداوم قیمتها را در پی خواهد داشت.

      ایرج رهبر در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: اعتقاد ما بر این است که بخش مسکن از حالت کالایی و سرمایه ای به سمت حالت مصرفی سوق یابد. اما اگر بورس مسکن راه اندازی شود این بخش به سمت سوداگری و افزایش قیمت می رود.

      وی افزود: مسوولان بورس کالا که پیشنهاد بورس مسکن را مطرح کرده اند در اولین قدم مقداری با احتیاط صحبت کردند و گفتند ابتدا وارد مسکن خرد نمی شویم و بیشتر به سمت مسکن عمده و دولتی می رویم. اما این اقدام هم قطعا اشتباه است.

      رییس کانون سراسری انبوه سازان تهران با بیان این که افراد عادی توانایی ورود به بورس را ندارند، گفت: طبیعتا سرمایه داران بزرگ، بورس مسکن را در دست می گیرند و این باعث می شود مسکن با نگاه رقابتی و سرمایه ای دست به دست بچرخد و به طور مکرر افزایش قیمت یابد.

      رهبر، خرید و فروش املاک را وظیفه ی مشاوران املاک دانست و اظهار کرد: مشاوران املاک وارد کارهای خرد می شوند و نیاز مسکن افراد خرد را تامین می کنند. لذا فعالیت مشاوران املاک با خطر معاملات کلان و افزایش قیمتها مواجه نیست. بنابراین لزومی به ایجاد بورس مسکن دیده نمی شود.

      به گزارش ایسنا، چندی پیش مدیرعامل جدید بورس کالا در گفت‌وگو با رسانه‌ها سیاست جدید این بورس برای تاسیس بورس مسکن را اعلام کرد و گفت: بورس کالا قصد رقابت با بخش خصوصی در حوزه معاملات مسکن را ندارد. برنامه اصلی بورس کالا برای تاسیس بورس مسکن فروش املاک ارگان‌های دولتی و غیردولتی بزرگ است که هم‌اکنون از طریق انجام سیستم مزایده در حال فروش املاک خود هستند. وی کمی بعد در کنفرانسی خبری بار دیگر تاکید کرد بورس مسکن باعث افزایش قیمت خانه نخواهد شد.

      نظر

      • نادری
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 519

        #38283
        پاسخ : اخبار

        در اصل توسط siwan پست شده است View Post


        خداوند لعنت کنه خاندان هاشمی که مسبب اصلی تمام مفاسد در ایران بوده اند
        و یکی از دلایل به وجود امدن فاجعه احمدی نژاد در این کشور خاندان هاشمی بودند
        الان هم چندین روزنامه جیرخوار خودشون رو دارند

        خدا لعنت کنه آدم های جاهل وآدم های عوام فریب را.هاشمی از همون اول که با احمدی نژاد درگیر بود تاوانش را هم داد.ما تاوان جهالت و بی سوادیمون رو دایم پس میدهیم.در ضمن اختلاس های تو دوره احمدی نژاد به هاشمی ربطی نداره؟؟داره؟؟؟؟/:.nono.://:.nono.://:.nono.://:.nono.://:.nono.://:.nono.://:.nono.:/ماتاوان جهالتمان را میپردازیم
        آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2015/08/11, 19:03.

        نظر

        • خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

          #38284
          پاسخ : اخبار

          سید حسن خمینی:
          امروز سخن از امام(ره) گفتن، نان دارد / دزدی و غیبت بدتر از بی حجابی است / نباید اسلام، انقلاب و امام در گروهی خاص مصادره شود


          زندگی بدون تحریم سلام....

          نظر

          • Brother
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 193

            #38285
            پاسخ : اخبار

            سرمایه گذاران سرمایه خود را در بورس از دست داده اند / مسوولان بی تفاوت نباشند

            نوشته شده توسط مدیر سایت. Posted in اخبار بازار سرمایه

            بنده به خاطر دارم که در نیمه نخست دهه70 هر زمانی که بازار سرمایه دچار مشکل می شد نهاد ریاست جمهوری از متولیان بازار سرمایه در خصوص دلایل این موضوع توضیح می خواستند و دبیر کل بورس به پای تابلو می رفت و توضیحات لازم را به مشاوران اقتصادی رییس جمهور می داد. این در حالی است که در حال حاضر روند اینگونه نیست و نه دولت و نه متولیان بورس رمقی برای این کار ندارند.

            کاهش نرخ تورم و رشد اقتصادی در حالی مهمترین دستاورد اقتصادی دولت یازدهم به شمار می رود و همواره به آن می بالند که در این میان آمارها و ارقام از رشد فزاینده نقدینگی سرگردان جامعه طی سال 93 نسبت به سال 92 حکایت دارد. نقدینگی که بر اساس آخرین اطلاعات موجود و به زبان یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به 600 هزار میلیارد تومان در سال 93 رسیده است.

            بر اساس گزارش بورس نیوز، موضوعی که در این بین مطرح می شود این است که در شرایطی که بزرگترین مشکل بازارهای مالی کشور، کمبود نقدینگی است، همچنان نقدینگی سرگردان جامعه در حال افزایش است و دولت نه تنها هیچ سیاست و برنامه ای برای جذب سرمایه های سرگردان ندارد، بلکه با جلوگیری کردن از رشد بازارهای مختلف انگیزه لازم برای سرمایه گذاری در این بازارها را از بین برده و در مقابل با انتشار اوراق با درآمد در صدد است تا منابع لازم برای اجرای طرح های توسعه ای شرکت های مطرح را به اجرا درآورد.

            از این رو به نظر می رسد در صورتیکه شرایط در سال جاری نیز به همین منوال پیش رود شاهد بحران اقتصادی کشور باشیم. اتفاقی که در شرایط فعلی هیچ توجهی از سوی مقامات و دولتمردان به آن نمی شود.

            در همین ارتباط، رییس سابق اداره مطالعات و بررسی های اقتصادی شرکت بورس در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: بینش مشارکت مردمی در کشورمان جا نیفتاده و دلیل اینکه سرمایه های مردم سمت بازارهای مالی هدایت نمی شوند، ریشه در این موضوع دارد.

            بنده به یاد دارم که در زمان فعالیتم در شرکت بورس، مسئله انتشار اوراق مشارکت برای بازسازی منطقه نواب مطرح شد که برخی از مقامات مسئول با این موضوع مخالفت کردند و معتقد بودند که سرمایه مردم در اختیار افرادی فاقد صلاحیت قرار می گیرد. این در حالی است که در حال حاضر شاهد بهره برداری از پروژه هشت میلیارد دلاری در مصر با نام کانال دوم سوئز هس و جالب اینجاست که 50 درصد از منابع مالی مورد نیاز اجرای طرح مذکور از طریق انتشار اوراق قرضه به مردم تأمین است.

            بهمن آرمان افزود: این در حالی است که چنین امکاناتی برای جذب سرمایه های خرد در کشور ما ایجاد نشده و به نظر می رسد می بایست آئین نامه اجرایی انتشار اوراق مشارکت اصلاح شود و تشکیلاتی که با نام شرکت های تأمین سرمایه روی کار آمده اند می بایست همانند شرکت های تأمین سرمایه خارجی فعالیت کنند که متأسفانه اینگونه نیست. از این رو ابزارهای لازم برای جذب نقدینگی همچون دستورالعمل ها و قوانین در کشورمان فراهم نشده است.

            از طرف دیگر دولت نیز در این ارتباط مقصر شناخته می شود؛ چرا که در حال حاضر بر اساس اطلاعات و آماری که سازمان بورس اعلام کرده حدود هفت میلیون کد سهامداری و سهامدار وجود دارد که آینده آنها به سود ناشی از سرمایه گذاری در بورس بستگی دارد، اما متأسفانه شاهد آن بودیم که مجلس شورای اسلامی در یک اقدام بی سابقه قیمت گاز مصرفی واحدهای پتروشیمی را 6 برابر می کند یا بهره مالکانه برای شرکت های معدنی اعمال می نماید که این امر زمینه سرمایه گذاری در این بخش ها را محدود می کند. این در حالی است که در جهان میانگین حق مالکیت دولت 2 تا 3 درصد بیشتر نیست یا میانگین قیمت خوراک پتروشیمی ها در حوزه خلیج فارس و شمال آفریقا به طور میانگین چهار سنت در نظر گرفته است.

            علاوه بر این، در کشور ترکمنستان به عنوان صادر کننده گاز قیمت گاز دو سنت به ازای هر متر مکعب برای مدت 10 به سرمایه گذاران خارجی سال پیشنهاد داده است.

            حال آنکه علیرغم همه این دست اندازهایی که در بازار سرمایه اعمال، اما هنوز مردم مایل هستند تا در بورس سرمایه گذاری کنند و به نظر می رسد می بایست بسترهای لازم جهت تحقق این امر فراهم شود که این موضوع نیز در اختیار دولت قرار دارد.

            وی در خصوص تمایل دولت برای جذب نقدینگی جهت اجرای طرح های توسعه ای از طریق انتشار اوراق با درآمد نیز گفت: مسئله اصلی این است که قانون انتشار اوراق مشارکت و آیین نامه اجرایی آن باید تغییر کند. در سال گذشته دولت به وزارتخانه های نیرو و راه و ترابری و حتی شهرداری ها مجوز انتشار اوراق تا سقف 170 هزار میلیارد ریال را داد، اما این امر به دلیل برخی قوانین دست و پا گیر اجرایی نشد و در بودجه سال جاری نیز رقم بیشتری برای دستگاه های دولتی و شهرداری ها در نظر گرفته که تاکنون کاری در این ارتباط انجام نگرفته است.

            از این رو به نظر می رسد بتوان با الگو برداری کردن از نحوه جذب نقدینگی خرد در جامعه در اجرای پروژه هایی همچون کانال دوم سوئز در این امر موفق عمل کنیم که عزم جدی مسئولین چه در شاخه دولت و چه در شاخه سازمان بورس و اوراق بهادار را می طلبد که متأسفانه وجود ندارد.

            رییس سابق اداره مطالعات و بررسی های اقتصادی شرکت بورس در خصوص وضعیت بازار سرمایه نیز گفت: تا زمانی که اراده قوی در بورس وجود ندارد و حمایت جدی از سوی دولت صورت نگیرد دست یافتن به آمارهای مناسب تری در رابطه با مشارکت مردم در بخش تولید و سرمایه گذاری محقق نمی شود.

            بنده به خاطر دارم که در نیمه نخست دهه70 هر زمانی که بازار سرمایه دچار مشکل می شد نهاد ریاست جمهوری از متولیان بازار سرمایه در خصوص دلایل این موضوع توضیح می خواستند و دبیر کل بورس به پای تابلو می رفت و توضیحات لازم را به مشاوران اقتصادی رییس جمهور می داد. این در حالی است که در حال حاضر روند اینگونه نیست و نه دولت و نه متولیان بورس رمقی برای این کار ندارند.

            آرمان در خاتمه افزود: در شرایط فعلی که مجلس شورای اسلامی متوجه که نباید در بحث تعیین قیمت خوراک واحدهای پتروشیمی دخالت می کرد و این موضوع را به دولت واگذار کرده، اما دولت با گذشت پنج ماه از سال جاری هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص نگرفته است و معاون وزیر نفت و شرکت صنایع پتروشیمی که بازوی توسعه ای دولت هستند نرخ خوراک 13 سنتی مورد تأیید مجلس را مجدداً مبنا قرار داده اند به همین خاطر بورس بلافاصله واکنش نشان داد و قیمت سهام شرکت های پتروشیمی سقوط کردند و دست اندر کاران بازار بر این باورند که چنین نرخی پاره ای از واحدهای پتروشمی را با زیان روبرو می کند. چرا که اکثر این مجموعه ها مبنای محاسبه سودآوری خود را بر پایه نرخ هشت سنتی گذاشته اند و همچنان ابهامات موجود پیرامون قیمت خوراک مجموعه های پتروشیمی و پالایشی و نیز بهره مالکانه شرکت های معدنی وجود دارد و در این شرایط مجمع شرکت های پالایشی نیز به تنفس کشیده است.

            طبیعتاً در چنین شرایطی که برخورد منفعلانهدولت انجام می گیرد و در عین حال متولیان بازار سرمایه نسبت به این مسئله بی تفاوت هستند، نمی توان انتظار سهامداران جز را برآورده کرد و در نهایت هیچ کس پاسخگو و مسئول نیست که چرا افرادی که اقدام به سرمایه گذاری در بورس کردند در حال حاضر هستی خود را از دست داده اند اما چاره ای اندیشیده نمی شود .
            طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

            نظر

            • خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

              #38286
              پاسخ : اخبار

              آثار توافق هسته‌ای در اقتصاد داخلی ایران
              روزهای آرام اقتصاد ایران نزدیک می‌شود؟



              مشکلات اقتصاد ایران یک‌شبه ایجاد نشده که یک شبه قرار باشد حل شود،

              اما به نظر می‌رسد آثار مثبت توافق هسته‌ای از اواخر سال‌جاری و اوایل سال 1395 قابل مشاهده در اقتصاد ایران باشد.
              آفتاب :
              این روزها چشم بسیاری از سرمایه‌گذاران و شرکت‌های بزرگ دنیا به اقتصاد ایران است. تردیدی نیست که بسیاری از کشورها و افراد علاقه‌ای به رونق گرفتن اقتصاد ایران ندارند.

              در جهان امروز هر کشوری برای تبدیل شدن به قدرت سیاسی نیازمند دستیابی به قدرت اقتصادی است. ما صاحب یک تمدن هفت هزار ساله هستیم و از هزاران سال پیش تجارمان مراودات اقتصادی گسترده‌ای با سایر نقاط جهان داشته‌اند.

              امروز تجارت جهانی صاحب جایگاه ویژه‌ای شده است و کشورها در تلاش هستند که به بهترین و سریع‌ترین روش به منابع اولیه دست یافته و به دنبال آن، محصولات نهایی‌شان را صادر کنند. اقتصاد ایران طی چند دهه اخیر تلاش کرده که با تقویت و بازسازی زیرساخت‌ها و قابلیت‌هایش، حضور پررنگی در بازارهای منطقه‌ای و جهانی داشته باشد.

              در روزگاری که مرزهای فیزیکی در تجارت امروز معنا و مفهوم خود را از دست داده، کشورها رقابت بسیاری در توسعه بازارها و نفوذ به بازارهای جدید دارند و در این مسیر سعی می‌کنند هر چه زودتر بخشی از بازارها را جذب کنند. اقتصاد ایران بنا به دلایلی همچون تحریم‌های بین‌المللی، عدم عضویت در سازمان تجارت جهانی و منازعات مختلف منطقه‌ای تاکنون نتوانسته سرمایه‌گذاری قابل توجهی را جذب کند.

              واقعیت امر این است که شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران بین‌المللی اذعان دارند که ایران تنها کشور خاورمیانه است که پتانسیل سرمایه‌گذاری صنعتی و تجاری شدن را در سطح منطقه داشته می‌تواند بعد از افزایش قیمت‌های انرژی و نیروی انسانی در چین که به خروج بسیاری از سرمایه‌گذاری‌ها منجر خواهد شد، نسبت به جذب این سرمایه‌ها اقدام کرده و زمینه صنعتی شدن بیشتر و در نتیجه توسعه اقتصادی با همکاری کشورهای صنعتی را فراهم کند.

              بدون تردید توافق هسته‌ای ایران و غرب بزرگ‌ترین شوک مثبت سیاست خارجی پس از انقلاب به حساب می‌آید. این در حالی است که منتقدان توافق اخیر همچنان به راه خود می‌روند و فضا را به‌گونه‌ای در آورده‌اند که انگار باید پس از توافق، یک شبه رشد اقتصادی 8 درصدی حاص شود، بیکاری ریشه‌کن شود و تورم به زیر 5 درصد برسد.

              مطمئنا هدف از این صحبت‌ها بالا بردن توقعات مردم خواهد بود؛ به گونه‌ای که اگر در یک بازه زمانی کوتاه چنین دستاوردهایی نصیب اقتصادمان نشود، دولت یازدهم را شکست خورده نشان دهند.

              باید بپذیریم که توافق قرار نیست معجزه کند. توافق در حکم یک داروی شفابخش است که اقتصاد ایران را از خواب بیدار کرده است. قرار نیست داروی توافق، مشکلات سیاست داخلی‌مان را هم درمان کند. اما توافق مطمئنا آثاری در اقتصاد داخلی خواهد گذاشت. همین‌که یک چشم‌انداز روشن پیش روی سرمایه‌گذاران اقتصادی داخلی و خارجی قرار داده شد تا بتوانند آینده اقتصادمان را پیش‌بینی کنند، همین‌که کابوس تحریم‌ها از سر اقتصادمان برداشته شد، همین‌که دلارهای نفتی بلوکه شده آرام آرام به اقتصادمان باز خواهد گشت، همه و همه زمینه‌ساز رشد و توسعه اقتصاد کشورمان خواهد بود.

              مشکلات اقتصاد ایران یک‌شبه ایران نشده که یک شبه قرار باشد حل شود. به نظر می‌رسد آثار مثبت توافق هسته‌ای از اواخر سال‌جاری و اوایل سال 1395 قابل مشاهده در اقتصاد ایران باشد. صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، خودرو و حمل‌ونقل، زودتر از بقیه صنایع پذیرای سرمایه‌گذاران خارجی خواهند بود، اما کل اقتصاد ایران در سال 95 شاهد رونق حاصل از توافق هسته‌ای خواهد بود. همه این موارد مستلزم یک مدیریت خوب توسط دولت و فعالان بخش خصوصی در ماه‌های پیش رو است.

              منبع: خبرآنلاین
              زندگی بدون تحریم سلام....

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #38287
                پاسخ : اخبار

                94/05/21 - 15:09

                یک کارشناس صنعت در گفت‌وگو با فارس:
                نشانه‌های خروج از رکود دیده نمی‌شود/ هدایت پول‌های آزادشده به سمت تولید
                یک کارشناس صنعت با تشریح نیازهای بخش صنعت در شرایط پساتحریم، گفت:نشانه‌های خروج از رکود دیده نمی‌شود. در این وضعیت و در شرایط بعد از تحریم، دولت باید منابع مالی جدید را به سمت تولید هدایت کند تا قیمت تمام‌شده تولید کاهش یابد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • مصلح
                  عضو عادی
                  • Jun 2014
                  • 123

                  #38288
                  پاسخ : اخبار

                  در مورد رشوه های آقای http://farsnews.com/newstext.php?nn=13940521000409...

                  نظر

                  • احمدخان
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2032

                    #38289
                    پاسخ : اخبار

                    بیلیید به اموال همه از 57 تا حالا رسیدگی کنید ببیند از دزدی و چپاول و اختلاس چقدر خوردند.
                    کدام یک از مسولین و خودی ها و هزار فامیل ها نخوردند.
                    بعد به ما میگوییند یکی از صفات مومن دل نبستن به دنیا است.
                    فقط خورده های توسط رفسنجانی و خانواده اش گرفته شود چند ایران را میتوان خراب کرد و از نو ساخت.

                    نظر

                    • احمدخان
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2032

                      #38290
                      پاسخ : اخبار

                      وزارت دفاع عراق
                      محاصره کامل داعش در «الرمادی»
                      چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۰۵
                      نیروهای مشترک عراق امروز چهارشنبه موفق شدند، از تمامی محورها عناصر تکفیری داعش را در شهر «الرمادی» محاصره کنند.
                      محاصره کامل داعش در «الرمادی»
                      پایگاه خبری تحلیلی هم اندیشی: سرتیپ «احمد البیلاوی» از فرماندهان نظامی در شهر «الرمادی»، در گفت‌وگو با تلویزیون «هنا بغداد» اعلام کرد که داعش در شهر «الرمادی» از تمامی محورها محاصره شده است.

                      الرمادی مرکز استان الانبار در غرب عراق در ۱۰۰ کیلومتری غرب بغداد قرار دارد.

                      نظر

                      • خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

                        #38291
                        پاسخ : اخبار

                        در گزارشی با موضوع اثرات اقتصادی لغو تحریم‌ها اعلام شد


                        توصیه‌های بانک‌جهانی به ایران برای مدیریت عواید لغو تحریم‌ها
                        خبرگزاری تسنیم: بانک جهانی با اشاره به آزاد شدن دارایی های بلوكه شده ایران و افزایش درآمدها از منابع دیگر مدیریت صحیح این دارایی ها را برای توسعه اقتصادی لازم دانست و تاکید کرد دولت باید از هزینه کردن پول های به دست آمده در بخش مصرف خودداری کند.


                        به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بانک جهانی در بخشی از گزارش خود با موضوع اثرات اقتصادی لغو تحریم های ایران به چگونگی مدیریت دارایی های آزاد شده پرداخته و نوشته است: لغو تحریم های اقتصادی ایران را قادر خواهد ساخت تا به میلیاردها دلار دارایی های بلوكه شده اش دسترسی پیدا کند. این دارایی با توجه به رقم پایین بدهی های ایران، دارایی قابل توجهی محسوب می شود.

                        گشایش اقتصادی ناشی از تحریم ها همچنین هزینه داد و ستد تجاری خارجی ایران را کاهش خواهد داد و این کشور را قادر خواهد ساخت تا بیش از سطح فعلی حدودا 130 میلیارد دلاری اش تجارت داشته باشد. هزینه های داد و ستد تجاری در برخی موارد به حدود یک سوم کل ارزش کالاهای خریداری شده و نیمی از ارزش کالاهای حمل شده توسط ایران می رسد. از بین رفتن این هزینه اضافه احتمالا در کوتاه مدت تاثیر چندانی بر صادرات کالاهای غیرنفتی نخواهد داشت، اما می تواند هزینه واردات، سرمایه گذاری و تولید را کاهش دهد و صادر کنندگان و ارائه دهندگان خدمات ایرانی را قادر سازد تا کالا و خدمت خود را در میان مدت با قیمت هایی رقابتی تر در بازار جهانی عرضه کنند.

                        ایران احتمالا با افزایش قابل توجه سرمایه گذاری در بخش میادین نفت و گاز خود مواجه خواهد بود که می تواند در نهایت صادرات کشور را به نزدیک 3 میلیون بشكه در روز برساند. حتی اگر قیمت نفت در حد فعلی باقی بماند یا تا حدی کاهش یابد، درآمدهای ایران افزایش خواهد یافت. به علاوه، ورود سرمایه های خارجی احتمالا در واكنش به فرصت های فراوان موجود در بازار ایران به شدت افزایش خواهد یافت، به خصوص از این جهت که رشد اقتصادی اقتصادهای نوظهور در حال کند شدن است و میزان سوددهی در کشورهای توسعه یافته نیز به لحاظ تاریخی پایین آمده است.

                        در کوتاه مدت، اقتصاد ایران، سود بادآورده قابل توجهی را از آن خود خواهد کرد. شبیه سازی های انجام شده توسط مدل سی جی ای نشان می دهد که سود خالص بازدهی ناشی از لغو تحریم ها حدود 2.8 درصد میزان رفاه است.

                        این گزارش در ادامه نوشت: اینكه، سود بادآورده پیش گفته تبدیل به رشد اقتصادی پایدار و اشتغال زایی شود یا نه، بستگی به سیاست های دولت ایران و به خصوص سیاست ها و نهادهایی دارد که از صادرات و تنوع بخشی به اقتصاد حمایت می کنند.

                        اولا همزمان با ورود سرمایه های جدید به بازار ارز در ایران، ارزش ریال به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت. این می تواند در بخش قابل تجارت اقتصاد ایران و به خصوص بخش صادرات غیرسنتی اختلال زا باشد. بین سال های 2002 تا 2012، زمانی که نرخ ارز بالا رفت، میزان صادرات غیرنفتی ایران نیز رشد کرد. اما این بدان دلیل بود که دولت از رانت های نفتی و اعطای یارانه برای ارتقاء بخش های پتروشیمی، پلاستیک و برخی صنایع غذایی اش استفاده کرد. زمانی که استفاده های دیگری برای دارایی های دولتی تعریف شد، این صادرات به سرعت کاهش یافت. برای جلوگیری از اثرات زیانبار افزایش ارزش ریال، دولت باید عرضه کالاهای غیر قابل داد و ستد در اقتصاد را افزایش دهد.

                        ثانیا، نیاز ایران به سرمایه گذاری فراوان است. در حال حاضر سرمایه گذاری حدود 5 درصد تولید ناخالص داخلی کشور یعنی 20 میلیارد دلار است که پایین تر از رقمی است که بتواند رشد اقتصادی کشور را به متوسط 5 تا 6 درصد سال های اواخر دهه 1990 تا اواخر دهه 2000 میلادی برساند. برای دستیابی به رشد سریعتر و جبران رشد منفی سال های گذشته، باید میزان سرمایه گذاری افزایش قابل توجهی بیابد. اما برای این کار، دولت باید از هزینه کردن پول های به دست آمده در بخش مصرف خودداری کند. به علاوه، پروژه های سرمایه گذاری باید به دقت مورد نظارت قرار گیرد تا جلوی هدر رفت سرمایه ها گرفته شود.

                        برای دستیابی به این اهداف دولت ایران باید چند نكته را مد نظر قرار دهد. اولا باید به نظارت، و به خصوص شفافیت، موثر بودن بخش اداری و مهار فساد اولویت ویژه داده شود. ایران همچنین باید به تنگناهای زیرساختی احتمالی خود توجه کند. زیرساخت های ایران در بسیاری از زمینه ها گسترده است، اما در برخی حوزه ها فاقد کیفیت لازم می باشد و وقتی رشد اقتصادی شتاب می گیرد این می تواند ایجاد مشكل کند.
                        زندگی بدون تحریم سلام....

                        نظر

                        • negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

                          #38292
                          پاسخ : اخبار

                          رمضان‌زاده: لیست دیپلمات‌های قاچاقچی در جیب کیست؟
                          اتهامات بی‌سابقه نسل اول به نسل دوم اصلاحات/
                          خرازی متهم به «قاچاق زیرخاکی» شد!

                          به دنبال اظهارات سیدصادق خرازی رئیس شورای مرکزی حزب «ندا» مبنی بر وجود لیستی از اصلاح‌طلبانی که به دشمن گرا می‌داده‌اند، برخی چهره‌های نسل اول اصلاح‌طلبان اتهامات سنگین و بی‌سابقه‌ای را متوجه خرازی کردند.

                          به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، سیدصادق خرازی، دیپلمات سابق کشور و رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در گفت و گویی اظهار داشت: «من اصلاح‌طلبی که نمادش خارج از کشور باشد و پول بگیرد را قبول ندارم. اینکه بروند و اتهام بزنند و بد و بیراه بگویند و شانتاژ کنند را قبول ندارم. کسانی را یادم است که در دورانی که سفیر بودم با خارجی‌ها مذاکره می‌کردند و به دشمن ‌گرا می‌دادند؛ من آنها را به عنوان اصلاح‌طلب قبول ندارم. لیست‌شان را هم دارم و اگر قرار باشد روزی ارائه دهم، ارائه خواهم داد. منتها به سیستم امنیتی نخواهم داد و اگر بخواهم بدهم به مردم ایران ارائه می‌دهم که بدانید این آقا در دوره اصلاحات با فلان مقام ارشد اروپایی یا فرانسوی یا فلان مقام ارشد آمریکایی پنهانی مذاکره کرده و‌گرا داده است».

                          این اظهارات موسس حزب ندا به مذاق برخی از اصلاح‌طلبان خوش نیامد و آن‌ها به شدت به حرف‌های وی واکنش نشان دادند.

                          * رمضان زاده:لیست دیپلماتها قاچاقچی در جیب کیست؟

                          در همین رابطه عبدالله رمضان‌زاده عضو حزب منحله مشارکت در صفحه شخصی خود در فیسبوک نوشت: «به نظر شما لیست دیپلمات‌های قاچاقچی نسخ خطی کتاب‌های قدیمی در جیب کیست؟!»



                          * پورنجاتی: دوای درد خرازی سرلیست شدن است

                          از سوی دیگر احمد پورنجاتی، یکی دیگر از اعضای حزب منحله مشارکت نیز متن طنزی خطاب به خرازی نوشت: «شوخی با یک فقره «آقاصادق» که این روزها توی بورس سرسره بازی روی پوست خربزه «اونا»ست! اگه گفتی چرا «این» لیست داره؟ واسه اینکه تو دیکته بیست میاره! اگه گفتی که شغل و کار «این» چیست؟ کلاسیکه، «عتیقه»س بی‌خودی نیست! اگه گفتی چرا اخم کرده طفلک؟ چو دستش خالیه، رفته توی لک! اگه گفتی چه شد «آن آقاصادق» ز دست «این یکی»! اگه گفتی دوای درد او چیست؟ بیاد کاندید بشه، آن هم سر لیست!



                          * روزنامه آرمان: خرازی رزومه کوچکی از فعالیت‌های اصلاح‌طلبانه خود بدهد

                          روزنامه آرمان نیز امروز در مطلبی انتقادی نوشت: اکنون اما سوالاتی در روز دوشنبه از خرازی شد و او که معمولا در صفحات مجازی فعال است حاضر به پاسخگویی به آنها نشد. اصلاح‌طلبان قاطعانه از خرازی خواستند اگر لیستی از افرادی در اختیار دارد که به دشمن گرا داده‌اند باید هر چه سریعتر آن را منتشر کند تا شناخت اصلاح‌طلبان از این افراد که خرازی مدعی گرا دادن آنها به دشمن است بیشتر شود و اگر ادعای آقای دیپلمات صحت داشته باشد، با آنها مرزبندی صورت گیرد. از سوی دیگر‌ گرا دادن به دشمن جرم کمی نیست که بتوان از کنار آن به راحتی عبور کرد. این موضوع نه جناحی بلکه ارتباط مستقیم با منافع و امنیت ملی سر و کار دارد پس اگر صادق‌خان خزاری لیستی از گرادهندگان به دشمن داشت به چه سبب این لیست را تحویل نهادهای امنیتی کشور نداده که با متخلفان برخورد جدی شود؟ این از دیپلمات باسابقه‌ای چون صادق خرازی دور از ذهن است. پس می‌توان گمانه‌ای دیگر را مطرح کرد که شاید آقای دیپلمات می‌خواهد دیده شود و برای تحقق این هدف از راه‌های مختلفی استفاده می‌کند.

                          خرداد دیروز نوشت؛ «یک روز از میگوخوری روحانی و هاشمی در زمان جنگ می‌گفت و روز دیگر به ناگهان از مذاکرات و روحانی به انتقاد می‌پرداخت و از اشتباهات استراتژیک روحانی حرف می‌زد، گاه برای خالی نبودن عریضه جملات بی‌سابقه و حملات کلامی را متوجه احمدی‌نژادیسم می‌کرد تا در پینگ پنگ رسانه‌ای با حامیان وی یک‌بار دیگر در رسانه‌ها نمود یابد. مذاکرات هسته‌ای نیز زمینه‌ای بود تا وی را به یکباره میهمان هر روزه رسانه ملی کند و نام او را در میان عموم مردم جا بیندازد اما با همه این اوصاف گویا میل وی به عرضه در افکار عمومی به‌طور کامل برآورده نمی‌شد یا البته شاید از واکنش اصلاح‌طلبان به تشکیل ندا ناراحت شده که ادعایی مطرح می‌کند که شاید تندترین منتقدان اصلاح‌طلبان نیز به این عیانی بدان اشاره و تصریح نداشته‌اند.»

                          او هوش خوبی هم دارد و می‌داند آنچه بیان می‌کند تبعاتی برای تشکل متبوعش یعنی حزب ندا دارد بنابراین دست پیش را می‌گیرد و در بخش دیگری از همین مصاحبه که از گرا دادن به دشمن سخن گفته، با علم به اینکه احتمال پذیرش ندا در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بسیار پایین است، اینچنین گفته است که «ندا اصلاح‌طلب است. مهم‌ترین نهضت بیداری نسل دوم اصلاح‌طلبان است. ندا برند خودش را دارد. وفادار به آرمان‌های اصلاح‌طلبی است. ما معتقدیم که در شورای هماهنگی اصلاحات باید دگرگونی به وجود آاید.» و در پاسخ این سوال که « یعنی شما به خاطر نقدی که نسبت به شورای هماهنگی اصلاحات دارید ممکن است آهنگ جدایی بزنید؟» با اعتماد به نفس پاسخ داده است که «من نمی‌خواهم بگویم که آهنگ جدایی می‌زنیم. ما شورای هماهنگی اصلاحات را برآورده و برآمده از تمام تفکرات اصلاحاتی نمی‌دانیم. حزبی که 20 تا آدم دارد با حزبی که سه‌هزار آدم دارد، متفاوت است.» آقای خرازی خوب است پاسخ دهد حزب ندا چگونه شکل گرفت و رزومه کوچکی از فعالیت‌های اصلاح‌طلبانه خود در معرض دید افکار عمومی قرار دهد تا هویت شخصی که روز با فلانی عکس یادگاری می‌اندازد و روز دیگر ‌میهمان رسانه‌ای بهمانی می‌شود که تندترین اتهامات را به اصلاح‌طلبان وارد می‌کند، مشخص شود. اکنون همه از او تنها یک انتظار دارند و آن هم صادقانه بیان کردن اهدافش است؛ فقط همین و همین!

                          * ابطحی: به لیست رمضان زاده «قاچاق زیر خاکی» را هم اضافه کنید

                          محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور دولت اصلاحات نیز در واکنش به اظهارات خرازی، در صفحه شخصی فیس‌بوکش نوشت: «صادق خرازی در ادامه حرف های شیرین و متناقضش گفته که لیست اصلاح طلبانی که به دشمن گرا می داداند را در جیبش دارد.

                          از این شیرین زدن ها قبلا هم در گفته هایشان بود. عبدالله رمضان زاده در این رابطه نوشته لیست دیپلمات های قاچاقچی نسخ خطی کتاب های قدیمی در جیب کیست.البته قاچاق زیر خاکی هم اضافه کنید راه دوری نمی رود. بهترین تلنگر را رمضانزاده برای اصلاح طلبی بدلی ندا داده است.

                          واقعیت دیگر هم این است که تقسیم کنندگان شغل در کشور نه تنها با این تعابیر، که اگر کسی بگوید لیست اصلاح طلبان قاتل مظلومان بوسنی و فلسطین و افغان راهم در جیب دارد، باز هم در دادن پست افاقه نمی کند.

                          حزب ندایی های خوبی که واقعا اصلاح طلب بودند و فقط امکانات نداشتند، در این موارد نمی‌خواهند موضع بگیرند؟»



                          نظر

                          • احمدخان
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2032

                            #38293
                            پاسخ : اخبار

                            پای دلار به توافق هسته‌ای کشیده شد
                            » سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس
                            کد خبر: 94052212192
                            پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۶
                            1424500694475_110.jpg

                            یک دیپلمات بلندپایه آمریکایی گفت: اگر آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران کنار بکشد و از متحدانش درخواست کند تحریمهای این کشور را دنبال کنند، از بین رفتن اعتماد به رهبری آمریکا ممکن است جایگاه دلار به عنوان ذخیره ارزی جهان را به خطر بیاندازد.

                            به گزارش ایسنا، جان کری، وزیر خارجه آمریکا در رویداد خبرساز رویترز گفت: اگر ما توافق هسته‌ای را وتو کنیم و به متحدانمان بگوییم باید به هر طریق مقررات ما و تحریمها را رعایت کنید، باعث خواهد شد دلار آمریکا جایگاهش به عنوان ذخیره ارزی جهان را از دست دهد.

                            وزیر خارجه آمریکا در دفاع از توافق چهاردهم ژوییه وین میان ایران و قدرتهای جهان، از این استدلال استفاده کرد تا مانع وتوی این توافق در کنگره شود.

                            جان کری ضمن هشدار نسبت به از دست رفتن نفوذ سیاسی و مالی آمریکا، اظهار کرد: چنین اتفاقی یک شبه نخواهد افتاد اما کشورهای زیادی تحت توافقات مالی بین‌المللی حال حاضر آزرده شده‌اند.

                            با این همه بوریس اسکلوس برگ، مدیرکل شرکت مدیریت سرمایه بی کی استدلال کری را قبول نداشته و اظهار کرد که جایگاه دلار در صورتیکه در معرض تهدید قرار می‌گیرد آمریکا نتواند از نظر اقتصادی در سطح جهانی رقابت کند.

                            اقتصاددانان و تحلیلگران اغلب این مسئله را مطرح می‌کنند که با تغییر الگوهای مالی و تجاری جهانی، ارزهای رقیبی مانند یورو یا یوان چین دلار را از جایگاه برتری به زیر می‌کشند. اما وضعیت دلار آمریکا عمدتا به دلیل فقدان جایگزین خوب تغییر چندانی نکرده است.
                            آخرین ویرایش توسط احمدخان؛ 2015/08/13, 09:31.

                            نظر

                            • امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

                              #38294
                              پاسخ : اخبار

                              دارایی همه ی مسئولین و حتی آبدارچیهای وزارت خانه ها از اول انقلاب تا اکنون باید شفاف سازی شود.
                              با پول تو جیبی بچه ی بعضی از مسئولین میشود تمام سیستم آبیاری ایران را مکانیزه و به روز کرد.
                              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

                              نظر

                              • امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

                                #38295
                                پاسخ : اخبار

                                در اصل توسط احمدخان پست شده است View Post
                                وزارت دفاع عراق
                                محاصره کامل داعش در «الرمادی»
                                چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۰۵
                                نیروهای مشترک عراق امروز چهارشنبه موفق شدند، از تمامی محورها عناصر تکفیری داعش را در شهر «الرمادی» محاصره کنند.
                                محاصره کامل داعش در «الرمادی»
                                پایگاه خبری تحلیلی هم اندیشی: سرتیپ «احمد البیلاوی» از فرماندهان نظامی در شهر «الرمادی»، در گفت‌وگو با تلویزیون «هنا بغداد» اعلام کرد که داعش در شهر «الرمادی» از تمامی محورها محاصره شده است.

                                الرمادی مرکز استان الانبار در غرب عراق در ۱۰۰ کیلومتری غرب بغداد قرار دارد.
                                احمد چرا هی خبر از عراق میذاری.
                                یک جمله و تمام: کار داعش تمام است و هرکی غیر از این میگوید حرف مفت میزند. آمریکا منطقه را به ایران سپرده و خداحافظی کرده و رفته
                                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X